Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezek szerint nem volt egyértelmű, olyan edzőket írtam, akik OC-ként itt már buktak egy méreteset, mint Daboll.Brian Daboll (Bills OC) is jön majd interjúra. XDCrennel es Jackson. Ok mar amugy is ismerik a jarast.
Ki lesz a következő, Norv Turner?! John DeFilippo?!
empty taxi
ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Brian Daboll (Bills OC) is jön majd interjúra. XDKi lesz a következő, Norv Turner?! John DeFilippo?!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Valami félre ment az idézéssel, ezt nem én írtam 😀A Tampa Bay topikban is mindig van felvétel.Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.A Bills smafu?!??!?!?
Lehet jobban járok ha áttérek az MLB-re és keresek vmi csapatot magamnak.
Joey Tribbiani
Muffalo_Bafia
Amadeus
A kintiek JMDt várják és meglepő módon a többség oké lenne a dologgal...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
A Tampa Bay topikban is mindig van felvétel.Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.A Bills smafu?!??!?!?
Joey Tribbiani
Muffalo_Bafia
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.A Bills smafu?!??!?!?
Joey Tribbiani
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Elvileg interjút kérünk: Josh McDaniels, Greg Roman, Robert Saleh, Kevin Stefanski, Mike McCarthy
több mint 4 éve
miért váltanál sportágat is? kint a Cleveland fanok min. 90%-a az OSU-nak is drukkol, ezért nem követtek még el harakiritRomán jó lenne, de megint egy rookie HC??Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.
Schefter szerint az új HC-től függ, h. a FO marad-e vagy sem.
Jól indul 😀
Joey Tribbiani
P@trik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nem akarom magam ismételni, de abban a helyzetben Konyhás jó választásnak tűnt. Most képzeld el idehozzuk Stefanskit, Baker visszaesik, vertük volna a fejünket a falba, h. miért nem tartottuk meg Freddiet.Ez fáj a legjobban.. 😕Konyhást ő választotta.Dorsey rakta össze ezt a tehetséges keretet, de nem választhat HCt hozzá... Okéé.... húznék a francba, sztem lenne csapat, ahol tárt karokkal fogadják.....Román jó lenne, de megint egy rookie HC??Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.
Jól indul 😀
Joey Tribbiani
P@trik
dande
Joey Tribbiani
P@trik
Belátták a hibát, lehet javítani. Csak ne Haslam döntse el könyörgöm.
több mint 4 éve
Ez fáj a legjobban.. 😕Konyhást ő választotta.Dorsey rakta össze ezt a tehetséges keretet, de nem választhat HCt hozzá... Okéé.... húznék a francba, sztem lenne csapat, ahol tárt karokkal fogadják.....Román jó lenne, de megint egy rookie HC??Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.
Jól indul 😀
Joey Tribbiani
P@trik
dande
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Konyhást ő választotta.Dorsey rakta össze ezt a tehetséges keretet, de nem választhat HCt hozzá... Okéé.... húznék a francba, sztem lenne csapat, ahol tárt karokkal fogadják.....Román jó lenne, de megint egy rookie HC??Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.
Jól indul 😀
Joey Tribbiani
P@trik
dande
több mint 4 éve
Attól függ mi miatt cseszted el.Aham, szóval ha egyszer valamit elcsesztem, akkor soha nem csinálhatom legközelebb máshogy. Jó tudni, köszi az infót.És honnan is tudjuk ezt fixen?Nem is tudom, esetleg a történelemből?
Wyatt
Szakmai hiányosságokat tapasztalattal lehet pótolni, "emberi" hiányosságokat nem.
Black_Adder
Wyatt
Ha egy teljesen összeférhetetlen ember vagy aki senkivel nem tud kijönni, pl egy arrogáns magadat tévedhetetlennek hívő pöcs vagy, akkor elég rosszak az esélyeid vezető pozícióban, amit egy esetleges korábbi óriási betli pl egy PO csapatból Nukleáris Sivatag másfél év alatt, csak alátámasztani tud, és nem azt a gondolatot ébreszti bennem, hogy másodszorra mennyivel jobban sikerül majd neki az első bukás alapján.
A közelebbi múltban egyébként kaptunk megerősítést, hogy még nem sikerült neki gerincet növesztenie, de hé miért ne adjon neki újra újabb esélyt egy újabb franchise, elvégre szakmailag ugyanúgy jó, mint Hue Jackson vagy Adam Gase, egyébként se bukott még meg senki Belichick tanítvánnyal.
Hajrá! Első évben ennyi talentből talán még maradna is annyi, hogy összekaparjon egy nem losing seasont, csak aztán drasztikusan csökkenne a talentek száma ésvagy motiváltságuk.
De reméljük Belichick visszavonul és átveheti a mester helyét. Aztán kiderül ki mennyire örül. Itt a gyárban végre próbálkozhatnának valamivel, ami mellett nincs 15-20 csillag, hogy "Ha ...".
Ha nem bassza úgy el mint Denverben, Ha nem üldöz el minden jó coachot akinek saját elképzelése van, ha nem veszik össze 1 nap alatt a fr. QB-val, Ha tényleg ide is jön edzősködni miután aláír, Ha nem végez GM feladatokat mint draft alatti trade-ek, vagy draft pick olyan pecc játékosokért, akiknek az elbocsájtó levele már kb alá is van írva, Ha nem gondol bevetni valami csalást amivel Belichick már lebukott korábban ő meg úgyse tud nyerni videózva se, Ha nem lép le az el nem herdált játékosok nagy része az általa kialakított toxikus öltözői légkör miatt.
Sok Sikert hozzá, nagyon ígéretes projektnek hangzik
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
zsutu
785
Mondanám hogy Indians de itt is inkompetens tulaj van... 😀Román jó lenne, de megint egy rookie HC??Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.
Jól indul 😀
Joey Tribbiani
P@trik
több mint 4 éve
Dorsey rakta össze ezt a tehetséges keretet, de nem választhat HCt hozzá... Okéé.... húznék a francba, sztem lenne csapat, ahol tárt karokkal fogadják.....Román jó lenne, de megint egy rookie HC??Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.
Jól indul 😀
Joey Tribbiani
P@trik
több mint 4 éve
Román jó lenne, de megint egy rookie HC??Tehát ezzel eldőlt h haslámpa választ HC-t nem Dorsey.
Jól indul 😀
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Aham, szóval ha egyszer valamit elcsesztem, akkor soha nem csinálhatom legközelebb máshogy. Jó tudni, köszi az infót.És honnan is tudjuk ezt fixen?Nem is tudom, esetleg a történelemből?
Wyatt
Szakmai hiányosságokat tapasztalattal lehet pótolni, "emberi" hiányosságokat nem.
Black_Adder
több mint 4 éve
Román jó lenne, de megint egy rookie HC??Schefter szerint az új HC-től függ, h. a FO marad-e vagy sem.
Jól indul 😀
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Erős nap. DA, Ken Norton Jr Dallasnál. Még megvárom az első Del Rio pletykát.hasonlóan reagáltam.twitter.com/RapSheet/status/1211679433553252352Dennis Allen 🤦🏻♂️
Indul a pletyka lavina.
P@trik
Amadeus
P@trik
több mint 4 éve
hasonlóan reagáltam.twitter.com/RapSheet/status/1211679433553252352Dennis Allen 🤦🏻♂️
Indul a pletyka lavina.
P@trik
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
twitter.com/RapSheet/status/1211679433553252352Dennis Allen 🤦🏻♂️
Indul a pletyka lavina.
P@trik
több mint 4 éve
JMD sztem full Haslam pick lenne, szóval duplán, vagy inkább 10szeresen ne. Nem tudom elképzelni, h. Dorsey vele képzeli el a jövőt.
több mint 4 éve
És honnan is tudjuk ezt fixen?Nem is tudom, esetleg a történelemből?
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
szövődmény.Meyer sztem csak pletyka, nem fog ő újra edzősködni, főleg nem az NFLben, max ha minden adott, de itt közel sem ez a helyzet.Maga Meyer mondta pár hete h szívesen lenne Cowboys HC.
Joey Tribbiani
empty taxi
több mint 4 éve
Akkor fel kell venni a Cleveland Cowboys nevet es felhívni.Meyer sztem csak pletyka, nem fog ő újra edzősködni, főleg nem az NFLben, max ha minden adott, de itt közel sem ez a helyzet.Maga Meyer mondta pár hete h szívesen lenne Cowboys HC.
Joey Tribbiani
empty taxi
Állat vagyok, ami enni kér...