Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Volt eddig. Most már a 2010/1 (1/7) Joe Haden Pittsburgh-ben.Most olvastam valahol hogy 2010 ( az év nem biztos, de valami ilyesmi volt ) óta választott első körös pickekből egy van már csak a csapatnál. Pedig volt jó helyen választott játékos bőven.😀. Egyszer majd újdonságnak hat.Sose olvastam még ilyet a Browns-rólBrowns' current 2018 picks:Na ha ebből nem tudnak összerakni egy csapatot akkor semmiből
Rd 1
Rd 1 (HOU)
Rd 2
Rd 2 (HOU)
Rd 2 (PHI)
Rd 3
Rd 4
Rd 4 (CAR)
Rd 5
Rd 6
Rd 6 (PIT)
Rd 7
Klaci79
ParadSEC
Höri
ParadSEC
100yard
Épp most nézem, baromi jó kis első kör volt a 2010-es....Suh, McCoy, Trent Williams, Berry, Haden, Earl Thomas, JPP, Pouncey, Demaryius Thomas, Dez Bryant és persze Tim Tebow...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
100yard
1 393
Most olvastam valahol hogy 2010 ( az év nem biztos, de valami ilyesmi volt ) óta választott első körös pickekből egy van már csak a csapatnál. Pedig volt jó helyen választott játékos bőven.😀. Egyszer majd újdonságnak hat.Sose olvastam még ilyet a Browns-rólBrowns' current 2018 picks:Na ha ebből nem tudnak összerakni egy csapatot akkor semmiből
Rd 1
Rd 1 (HOU)
Rd 2
Rd 2 (HOU)
Rd 2 (PHI)
Rd 3
Rd 4
Rd 4 (CAR)
Rd 5
Rd 6
Rd 6 (PIT)
Rd 7
Klaci79
ParadSEC
Höri
ParadSEC
több mint 7 éve
zsutu
785
Látom mindenki rá van pörögve a szezonra 😁
több mint 7 éve
😀. Egyszer majd újdonságnak hat.Sose olvastam még ilyet a Browns-rólBrowns' current 2018 picks:Na ha ebből nem tudnak összerakni egy csapatot akkor semmiből
Rd 1
Rd 1 (HOU)
Rd 2
Rd 2 (HOU)
Rd 2 (PHI)
Rd 3
Rd 4
Rd 4 (CAR)
Rd 5
Rd 6
Rd 6 (PIT)
Rd 7
Klaci79
ParadSEC
Höri
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Tényleg nem volt csapat amelyik adott volna érte egy 2018as 6.kört?Vagy bármit.
több mint 7 éve
Sose olvastam még ilyet a Browns-rólBrowns' current 2018 picks:Na ha ebből nem tudnak összerakni egy csapatot akkor semmiből
Rd 1
Rd 1 (HOU)
Rd 2
Rd 2 (HOU)
Rd 2 (PHI)
Rd 3
Rd 4
Rd 4 (CAR)
Rd 5
Rd 6
Rd 6 (PIT)
Rd 7
Klaci79
ParadSEC
több mint 7 éve
*Csörög a telefon*Steelers: Halló, itt a Steelers! Hallottuk Haden eladó, adunk érte egy 4. kört.
Browns: Vicceltek? Csoportriválisnak ennyiért?
*Akkor várjunk még 2 órát*
Browns: Hey Joe, itt a GM-ed! Kérlek fél óra múlva legyél benn az irodámban!
több mint 7 éve
Browns' current 2018 picks:Na ha ebből nem tudnak összerakni egy csapatot akkor semmiből
Rd 1
Rd 1 (HOU)
Rd 2
Rd 2 (HOU)
Rd 2 (PHI)
Rd 3
Rd 4
Rd 4 (CAR)
Rd 5
Rd 6
Rd 6 (PIT)
Rd 7
Klaci79
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Keményen tolja a vezetés, korábbi korszak szemetét kiszórjuk sorba...Ervinget sajnos nem tudtuk megtanítani játszani :/
több mint 7 éve
Klaci79
22 180
Browns' current 2018 picks:Rd 1
Rd 1 (HOU)
Rd 2
Rd 2 (HOU)
Rd 2 (PHI)
Rd 3
Rd 4
Rd 4 (CAR)
Rd 5
Rd 6
Rd 6 (PIT)
Rd 7
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
The #Browns have traded OL Cam Erving to the #Chiefs for a 2018 fifth round pick. More Cleveland movement.
több mint 7 éve
Asszem 4 misi bónusza volt benn idénykezdetre. Megpróbáltátok paycutolni, majd ez az utsóperces tradeblocking haddnemongyam, szóval szerintem érdemei elismerése okán kérhette a cutot, van három napja rosterre kerülni másutt. A moneyballt meg hagyjuk, az Oswi trade után értelmetlen, ahol tulajdonképpen a Texans pickickért vett cap helyet. Lehet megpróbáljátok elbabrálni Oswit még, de erős a gyanúm, hogy a liga gátolja az ügyet.Okosok ezt írják:Szigorúan nézve ez oké, McCourty a pályán valszeg hozza azt, amit Haden az elmúlt két évben, csak a pénzügyi részét nem értem. 10 milla rengeteg. Jövőre 3.6M dead cappel el lehetett volna küldeni. És idén el is fért volna a rosteren simán. Mert így ha valaki lesérül az utcáról kell embert hozni.
Browns aggressively shopped Joe Haden for more than a year. They signed Jason McCourty to start, Boddy-Calhoun impressed. So Haden is out.
Beki
Joey Tribbiani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Itt aztan nagyban megy a moneyball
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
nem volt szó fizucsökkentésről amibe Ő nem ment bele ? Mindenesetre hiányozni fog, fura lesz úgy a D#-t nézni, hogy nem lesz ott a 23-as :/
több mint 7 éve
Okosok ezt írják:Szigorúan nézve ez oké, McCourty a pályán valszeg hozza azt, amit Haden az elmúlt két évben, csak a pénzügyi részét nem értem. 10 milla rengeteg. Jövőre 3.6M dead cappel el lehetett volna küldeni. És idén el is fért volna a rosteren simán. Mert így ha valaki lesérül az utcáról kell embert hozni.
Browns aggressively shopped Joe Haden for more than a year. They signed Jason McCourty to start, Boddy-Calhoun impressed. So Haden is out.
Beki
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Okosok ezt írják:Browns aggressively shopped Joe Haden for more than a year. They signed Jason McCourty to start, Boddy-Calhoun impressed. So Haden is out.
több mint 7 éve
Ez most mi a f*sz?! A mi védelmünkbe még simán megtartható volt, ok, hogy már nem játszott úgy mint pár éve, de a secondary enyhén szólva nem nevezhető veretesnek.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Hát ez rejtély pénzügyi szempontból, több mint 10 milla dead cap, egy szezont nem lehetett volna még megtartani? Főleg hogy a negyedik körös Wilson is jó időre kidőlt. A másik oldalról viszont a teljesítménye alapján már két éve el lehetett volna küldeni, gyenge játék, rengeteg sérülés. Valahol olvastam, h. Williams nem volt nagy fanja, és inkább a fiataloknak adott volna lehetőséget. Csak az a gáz, h. nincsenek nagyon fiatalok BBCn kívül corner poszton.
Sajnálom azért, a kevés nem bust első köröseink egyike. Remélem PO esélyes csapatohoz kerül, hátha még egy szezonra össze tudja magát kapni.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Valaki aki ismeri jobban Williams defenset az írjon már pár sort, Haden nem illik az rendszerébe?Vagy egyszerűen meguntuk a szar/közepes teljesítményt nagy pénzért??!!
több mint 7 éve
érdekes, hogy még egy 8. kört se sikerült kapni érte.hadd menjen jó csapathoz vagy mi?
több mint 7 éve
Ian Rapoport @RapSheetEz így azért nagyon durva ... 😱
Source: The #Browns have cut Joe Haden.
Hát ez gyors volt.
Beki
A csomó halott pénzről nem is beszélve
Valami kell legyen a háttérbe, mert ez így nagyon meredek.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetSource: The #Browns have cut Joe Haden.
Hát ez gyors volt.