NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 604
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Én viszont ettől a Tyrod, Baker vonulattól semmi jót nem remélek, szóval tuti most indul meg felfelé a csapat :d

több mint 7 éve
Bandwagonerségnek számít, ha Hue érkezése óta szimpatizálok a csapattal, de idén már telibe szurkolni fogok nekik?de miért pont Hue miatt? 😀
KGYM_FK
Én kedveltem a Brownst korábban, meg vártam h na majd Hue meg a moneyball, aztán csalódni kellett 😕 Na de majd most Baker!!!
több mint 7 éve
Bandwagonerségnek számít, ha Hue érkezése óta szimpatizálok a csapattal, de idén már telibe szurkolni fogok nekik?
It makes good sense to revere the sun and the stars, because we are their children.
több mint 7 éve
Több féle pletyka is terjeng, van ahol azt írják, hogy Collins helyére jön Kendricks, és előrébb lesz tolva Collins és több pass rush feladatot kap.Mennyire lehet ő jó DE-be?
több mint 7 éve
És Kendricks is belett jelentve hivatalosan a szappanopera után, Tank Carder-nek meglett köszönve a részvétel.
több mint 7 éve
Hello újra itt 😊Vissza a szopórollerre? Pedig még Hue is fejest ugrott 😊
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
Hello újra itt 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Hiányozni fog az oldal, topik, fórum 😕 Mégiscsak kvázi itt lettem NFL és Browns fan. Kár, hogy így lett vége.Detto, de az élet megy tovább, én regeltem is.
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
Hiányozni fog az oldal, topik, fórum 😕 Mégiscsak kvázi itt lettem NFL és Browns fan. Kár, hogy így lett vége.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Őszintén szólva nem igazán érdekelt az ilyen típusú sorozat, más csapatok meg még annyira se.Én részben örülök, ha jól megcsinálják csökkenhet az utálat a csapat iránt.Az nem baj ha olyat tartalmat is nézel, amiben nem a Browns a főszereplő.
Persze ez egy kétélű fegyver és rommá is lehet fikázni a csapatot hogy na igen ezért rotyog a 0-16.
Majd kiderül mit hoznak ki belőle, de legalább én is fogok Hard Knocksot nézni a korábbi évekkel ellentétben.
P@trik
Wong
több mint 7 éve
Én részben örülök, ha jól megcsinálják csökkenhet az utálat a csapat iránt.Az nem baj ha olyat tartalmat is nézel, amiben nem a Browns a főszereplő.
Persze ez egy kétélű fegyver és rommá is lehet fikázni a csapatot hogy na igen ezért rotyog a 0-16.
Majd kiderül mit hoznak ki belőle, de legalább én is fogok Hard Knocksot nézni a korábbi évekkel ellentétben.
P@trik
több mint 7 éve
CB Jamar Taylor ellesz tradelve Arizonába.
több mint 7 éve
Én részben örülök, ha jól megcsinálják csökkenhet az utálat a csapat iránt.Persze ez egy kétélű fegyver és rommá is lehet fikázni a csapatot hogy na igen ezért rotyog a 0-16.
több mint 7 éve
No nézhetjük végig Hue mester legendás training camp varázslatát. A kíváncsi vagyok hogyan fogják feldolgozni, ha idén is nyomtok egy 4-0 preseasont. Szerintetek jót fog tenni a csapatnak különösen a rookieknak a médiafelhajtás és az kamera állandó jelenléte?Tavalyitól rosszabb úgyse lehet...
buburubu
több mint 7 éve
No nézhetjük végig Hue mester legendás training camp varázslatát. A kíváncsi vagyok hogyan fogják feldolgozni, ha idén is nyomtok egy 4-0 preseasont. Szerintetek jót fog tenni a csapatnak különösen a rookieknak a médiafelhajtás és az kamera állandó jelenléte?"The Bears are who we thought they were!"
több mint 7 éve
Batmanes van raktáron, jó lesz? 😀Nos úgy érzem, hogy túl mélyen benyalta már magát a tulajdonos családba és hiába a 0-16-os szezon, edzőkérdés még csak fel sem merült... (ha csak nem ez volt a tulajdonos célja...)Egy supermanes ekibe hogy 1-4 után viszlát van. Nem akarom elhinni hogy ennyit el fognak tűrni.
Szóval egy 1-4es kezdés még nem ingatja meg a széket. Mondjuk egy 0-10 már lehet.
Szivacs
több mint 7 éve
De 😀Jaja ez nállunk is úgy volt hogy Glennon a QB, ez az ő csapata egy évig biztosan... Hát 4 hét lett az egy évből 😊 Mondjuk persze lehet Taylor nem akkora faszláma mint zsiráf volt...Innentol mar sok mulik majd Haleyn, hogy mennyire tudja kiaknazni a gyerekben levo potencialt, meg persze Jacksonon, hogy mennyire lesz kepes kordaban tartani a lazado termeszetu fiatalt. Magyaran: elbassza-e ot is a Browns? 8-)Sok helyen már lehet hallani, hogy a kezdő pozícióért folyhat a verseny a TC-ben qb fronton. Az isteni Hue megmondta, hogy TT tuti biztos kezdő egész évre, nincs és nem is lesz verseny. (mondjuk azt is megmondta, hogy beugrik a tóba, meg hogy bízzunk benne, tudja miért választotta Kizert...) Támogatom, hogy padozzon egy évet és csak jövőre legyen qb csata. Viszont ha bukjuk az első 4-6 meccset akkor qb csere v hc csere lenne a jobb? Remélem nem így lesz és tényleg elindulunk felfelé.
Stez
Csiriba
Tomcsik
Végre egy értelmes fogadás :dNos úgy érzem, hogy túl mélyen benyalta már magát a tulajdonos családba és hiába a 0-16-os szezon, edzőkérdés még csak fel sem merült... (ha csak nem ez volt a tulajdonos célja...)Egy supermanes ekibe hogy 1-4 után viszlát van. Nem akarom elhinni hogy ennyit el fognak tűrni.
Szóval egy 1-4es kezdés még nem ingatja meg a széket. Mondjuk egy 0-10 már lehet.
Szivacs

több mint 7 éve
Jaja ez nállunk is úgy volt hogy Glennon a QB, ez az ő csapata egy évig biztosan... Hát 4 hét lett az egy évből 😊 Mondjuk persze lehet Taylor nem akkora faszláma mint zsiráf volt...Innentol mar sok mulik majd Haleyn, hogy mennyire tudja kiaknazni a gyerekben levo potencialt, meg persze Jacksonon, hogy mennyire lesz kepes kordaban tartani a lazado termeszetu fiatalt. Magyaran: elbassza-e ot is a Browns? 8-)Sok helyen már lehet hallani, hogy a kezdő pozícióért folyhat a verseny a TC-ben qb fronton. Az isteni Hue megmondta, hogy TT tuti biztos kezdő egész évre, nincs és nem is lesz verseny. (mondjuk azt is megmondta, hogy beugrik a tóba, meg hogy bízzunk benne, tudja miért választotta Kizert...) Támogatom, hogy padozzon egy évet és csak jövőre legyen qb csata. Viszont ha bukjuk az első 4-6 meccset akkor qb csere v hc csere lenne a jobb? Remélem nem így lesz és tényleg elindulunk felfelé.
Stez
Csiriba
több mint 7 éve
Nos úgy érzem, hogy túl mélyen benyalta már magát a tulajdonos családba és hiába a 0-16-os szezon, edzőkérdés még csak fel sem merült... (ha csak nem ez volt a tulajdonos célja...)Egy supermanes ekibe hogy 1-4 után viszlát van. Nem akarom elhinni hogy ennyit el fognak tűrni.
több mint 7 éve
TT max a 6. hétig lesz kezdő, már ha már a TC ben nem mutat annyit Mayfield hogy kezdjen.Nos úgy érzem, hogy túl mélyen benyalta már magát a tulajdonos családba és hiába a 0-16-os szezon, edzőkérdés még csak fel sem merült... (ha csak nem ez volt a tulajdonos célja...)
Valamint Hue is sztem ilyen 1-4 es kezdés utan pörög kifele, más szelek fújnak már.
Szivacs
több mint 7 éve
TT max a 6. hétig lesz kezdő, már ha már a TC ben nem mutat annyit Mayfield hogy kezdjen.Valamint Hue is sztem ilyen 1-4 es kezdés utan pörög kifele, más szelek fújnak már.
több mint 7 éve
finoman szólva is meglepne ha nem kerülnétek legalább a 5-11 8-8 tartományba... Szerintem 7-9-cel fogtok zárni, ami azért lesz szomcsi mert így Hue megmenekül... de ezzel a kerettel az 5-11 a minimum szerintem ... Ravenset azért ne tessék megverni... valamennyire földi a csapat..
több mint 7 éve
Innentol mar sok mulik majd Haleyn, hogy mennyire tudja kiaknazni a gyerekben levo potencialt, meg persze Jacksonon, hogy mennyire lesz kepes kordaban tartani a lazado termeszetu fiatalt. Magyaran: elbassza-e ot is a Browns? 8-)Sok helyen már lehet hallani, hogy a kezdő pozícióért folyhat a verseny a TC-ben qb fronton. Az isteni Hue megmondta, hogy TT tuti biztos kezdő egész évre, nincs és nem is lesz verseny. (mondjuk azt is megmondta, hogy beugrik a tóba, meg hogy bízzunk benne, tudja miért választotta Kizert...) Támogatom, hogy padozzon egy évet és csak jövőre legyen qb csata. Viszont ha bukjuk az első 4-6 meccset akkor qb csere v hc csere lenne a jobb? Remélem nem így lesz és tényleg elindulunk felfelé.
Stez
több mint 7 éve
A feltrade pletykak nem egy hetesek, hanem van, ami a draft utan jott es van, ami peldaul egy vasarnap. Es szamomra nem mervado, hogy a Patriots fel akar menni Mayfieldert, az azonban mervado, hogyha valoban masik 4-5 QB-needes csapat boardjan is egyontetuen Mayfield volt az elso. Na, az mar mutat valamit.
A tobbire pedig ne is reagalj, mert maximum ha kiforgatod a masik szavat, akkor tudod ravagni, hogy en kijelentettem, hogy Mayfield egy szar. Na tema lezarva, inkabb nem is irok a gyerekrol semmit, mert olyan sokkot kap egesz Cleveland, hogy James pontot sem dob a rajatszas hatralevo meccsein.