Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 7 éve
Benyeljük a fizuja felét és valami elkeseredett csapat ad érte egy 5.kört XDÉs a Brownsnak mit kell fizetnie mellé, hogy elvigyék tőlük? A Texans 2. körös pickjét? 😊Mennek a pletykák rendesen:Oswi is rajta van a listán
CB Joe Haden, OL Cameron Erving on the Browns’ trading block ??!!
P@trik
ThundersNFL
iktriad
több mint 7 éve
Én megmondtam már a draft alatt h abban a cserében kellett volna visszaküldeni Houstonba, amivel a Texans feljött Watsonért 😀És a Brownsnak mit kell fizetnie mellé, hogy elvigyék tőlük? A Texans 2. körös pickjét? 😊Mennek a pletykák rendesen:Oswi is rajta van a listán
P@trik
ThundersNFL
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
És a Brownsnak mit kell fizetnie mellé, hogy elvigyék tőlük? A Texans 2. körös pickjét? 😊Mennek a pletykák rendesen:Oswi is rajta van a listán
P@trik
ThundersNFL
iktriad
több mint 7 éve
És a Brownsnak mit kell fizetnie mellé, hogy elvigyék tőlük? A Texans 2. körös pickjét? 😊Mennek a pletykák rendesen:Oswi is rajta van a listán
P@trik
ThundersNFL
több mint 7 éve
Mennek a pletykák rendesen:Oswi is rajta van a listán
P@trik
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Mennek a pletykák rendesen:CB Joe Haden, OL Cameron Erving on the Browns’ trading block ??!!
több mint 7 éve
- Garrett egyenlőre nem hozza az űr teljesítményt, viszont nyomást tud helyezni a falra, figyelnek rá, félnek tőle, de írtam már korábban hogy ezt kikell használni és eddig megy is, Ogbah is szerzett sacket, LB sorból is többen.Teljesen egyértelmű, hogy nagyon figyelnek rá, és ha duplázzák már akkor is megérte nekünk, főleg ha közben emiatt a duplázás miatt nem jut másra ember és az szerzi a sacket. Első idénye, még neki is bele kell szoknia a sémába, nem félek tőle hogy bust lesz 😀 Viszont Njokutól többet várok, el kell felejtenie ezt a drop gyárat, vagy az nfl fogja őt elfelejteni.
P@trik
több mint 7 éve
Az a play, amikor Kizer kimozgott balra a zsebből, majd futtából odarakta Coleman elé a labdát, aki vetődve behúzta. Hát na, futball volt, barna mezben. Én nagyon szurkolok nektek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Kicsit megkésve de visszanéztem én is a meccset. Pár említés:
Azóta ugye kiderült már kiderült hogy Kizer kezd az első héten.
Nem valószínű hogy a steelers ellen szerzi meg az első győzelmet, de soha ne mond hogy soha!
Tampa ellen hát vegyes volt amit láttunk de még mindig jobb mint a többiek, szal megérdemelten kapta meg a karmesteri pálcát, jól megvédte a kezdő OL, talán ha 1-2szer értek oda.
Hue is azt nyilatkozta hogy jól megértik egymást, fejlődnie kell még ez tény, de a remény újra él!
Kessler viszont a siralmas kategória, elképzelésem nincs mi történt vele...
Hoganbe komolyan több potenciált láttam 5 perc alatt mint az elmúlt 3 meccsen Kesslerbe.
TE viszont érdekesen alakul én ezt a Telfer kezdő dolgot erősen megkérdőjelezem, DeValve messze jobb formába van, Njoku sajnos továbbra sem rengette meg a világot.
WR-be Coleman és Leslie aki értékelhető volt a többiek nem villogtak, Britt nekem egyenlőre gyenge, vérzik a szívem hogy elengedtük Pryort... :/ olvastam olyan pletykát hogy ide akarnánk hozni valakit traden keresztül, hát elférne bőven.
Defense nekem továbbra is nagyon tetszik főleg a frontseven nagyon jól megy, ott a nyomás, sackek, látszik az elképzelés, jó a játék hívás. Nagyon bízom defensebe idén, vinni kell a csapatot a hátukon.
1-2 megjegyzés:
- Garrett egyenlőre nem hozza az űr teljesítményt, viszont nyomást tud helyezni a falra, figyelnek rá, félnek tőle, de írtam már korábban hogy ezt kikell használni és eddig megy is, Ogbah is szerzett sacket, LB sorból is többen.
- Peppers kezdi felvenni a fordulatszámot, kelleni is fog mert safetybe sok a sérült.
- Secondarybe ha visszatudja nyerni a formáját Haden akkor ez a trió elég jól fog muzsikálni.
több mint 7 éve
Én ennek kifejezetten örülök. nyilván a kérdés, hogy most Ő volt ennyire jó, vagy egyszerűen csak Kessler, és Brock voltak ennyire alacsonyan 😀 Mindenesetre én már megint olyan vagyok mint egy rossz csitri ... hiszek a rossz fiúnak, hogy meg tud változni
több mint 7 éve
Kizer megnyerte a QB battlet, és kezdeni fog a regular seasonban is ellenünk.Hát nem tudom, nagy potenciált látok a srácban, remélem nem törik össze a mélyviz miatt.
több mint 7 éve
Azt hiszem ez a Kizer Coleman páros sokáig jó lehet.Nem akarom elkiabálni, de kezd csapat kinézete lenni ennek az egésznek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ennek a Bráner trade sztorinak ha van valami valóság alapja és kajak adna érte valaki valami picket, akkor az évszázad üzletét kötöttük anno! XD
több mint 7 éve
Kemény 😊 reméljük Carr-sztori lesz belőle, hehe. Végülis minden adott (bár a WR-poszton vannak kérdőjelek, de az már hagyomány), a fal tényleg top5 lehet, Crowell contract yearben szal hajtani fog ezerrel, az új srác is biztató, Duke meg a kedvencem, Njoku ugyan droppolgat, de legalább lesz kire fogni.Carr első évében nagyon gyenge elkapó gárdája volt és a fal se volt még olyan mint most, ilyen szempotnból még jobb is Kizer helyzete, sőt a Defense is erősebbnek fest itt, mint volt nálunk akkor (meg mondjuk annál is, mint amilyen nálunk most 😊 )
Kesslert azért sajnálom, de neki ez a backup poszt a limit, arra tökéletes is.
Joey Tribbiani
Én szurkolok nektek, hogy a Garrett-Kizer duo az legyen nektek, mint nekünk a Mack-Carr duo!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
A megüresedett roster spotot egy DB-vel, Christian Bryant-el töltöttük fel, exRams, exCardinals játékos, kapott pár lehetőséget már de megragadni sehol nem tudott, anno 7. körben draftolta a Rams. Igazi moneyball (vagy roster töltelék) igazolás, remélhetőleg egy újabb csiszolatlan gyémántot találtunk. Egyébként clevelandi származású szóval voltaképp hazajött, remélem ezért duplán fog hajtani.vagy csak átnézte a GM a rostert azt nem vót rajt Bryant, így sebtiben igazoltatok egyet
Csiriba
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
A megüresedett roster spotot egy DB-vel, Christian Bryant-el töltöttük fel, exRams, exCardinals játékos, kapott pár lehetőséget már de megragadni sehol nem tudott, anno 7. körben draftolta a Rams. Igazi moneyball (vagy roster töltelék) igazolás, remélhetőleg egy újabb csiszolatlan gyémántot találtunk. Egyébként clevelandi származású szóval voltaképp hazajött, remélem ezért duplán fog hajtani.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 008
Kemény 😊 reméljük Carr-sztori lesz belőle, hehe. Végülis minden adott (bár a WR-poszton vannak kérdőjelek, de az már hagyomány), a fal tényleg top5 lehet, Crowell contract yearben szal hajtani fog ezerrel, az új srác is biztató, Duke meg a kedvencem, Njoku ugyan droppolgat, de legalább lesz kire fogni.Nállunk meg eddig Glennon nem mutatott semmit a TC-ben meg a pre season meccseken sem... Vagyis de 0.0 passer rating az első meccsen megfűszerezve egy pick6-el... Mindkét meccsen dobott egy intet.... Trubi meg eddig kifejezetten ígéretes volt még úgy is hogy megpróbáltàk szétvertni a 3. számú OL mögött... Huenak van töke hozzá hogy megadja Kizernek a lehetőséget. Érteném én ezt az ültessük Trubit egy évet dolgot, ha valami all pro mögött tanulna, de simán látszik már most hogy Trubi jobb mint Glennon. De hát ez Chicago... Tetszik a döntés remélem Kizer él a lehetőséggel...
Kesslert azért sajnálom, de neki ez a backup poszt a limit, arra tökéletes is.
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
Kemény 😊 reméljük Carr-sztori lesz belőle, hehe. Végülis minden adott (bár a WR-poszton vannak kérdőjelek, de az már hagyomány), a fal tényleg top5 lehet, Crowell contract yearben szal hajtani fog ezerrel, az új srác is biztató, Duke meg a kedvencem, Njoku ugyan droppolgat, de legalább lesz kire fogni. Kesslert azért sajnálom, de neki ez a backup poszt a limit, arra tökéletes is.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
BREAKING: Kizer fog kezdeni a 3. meccsen a Tampa ellen, megkapja a lehetőséget a kezdőkkel.Meg is érdemli. Brock ezzel szerintem ki is esett, Kessler maradt még. Csak könyörgöm felejtse el Kizer ezeket a fejjel előre való vetődéseket 😀
Tank és McCants IR, Currie waived.
P@trik
több mint 7 éve
Ez tényleg meglepő, mondjuk azt olvasni hogy nincs teljesen rendbe még mindig a tavalyi sérülése, és nem is annyira villogott Williams rendszerébe. Shelton,Meder, és a berobbanó Conleyt írják a kezdőre, és hogy idén húztunk 2 rookiet is.Plusz közbe leigazoltuk DL Brandon Thompsont is volt bengalsos
több mint 7 éve
Írnék én is szívesen véleményt és összefoglalót, de ez most tuti nem fog összejönni. Tegnapról is Garret sackjét sikerült eddig csak megnézni.Dettó. Az új, csöpp Browns - fan csatlakozása óta a családhoz semmire nincs időm 😊
Kizerről nagyon jönnek a fasza hírek ennek kifejezetten örülök.
Drip
BTW, Desmond Bryant kivágva?! Ennyit azokról a hírekről, h ő volt a hiányzó láncszem Shelton mellől. Ki lesz a kezdő, Ogunjobi?
Carder a spec. teamből rendesen fog hiányozni, arra a pár snapre viszont, amit MLB-ben játszott volna Schobert v. bármilyen utcáról felszedett veterán is megfelel.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Írnék én is szívesen véleményt és összefoglalót, de ez most tuti nem fog összejönni. Tegnapról is Garret sackjét sikerült eddig csak megnézni. Kizerről nagyon jönnek a fasza hírek ennek kifejezetten örülök.