NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
A feltrade-s hírek is legalább egy hetesek 😊
A többire nem reagálok, szerintem megtalálod magadtól 😉
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Ruhellem Mayfieldet, mint a szart, es valahogy az az erzesem, hogy fejben nem lesz eleg eros az NFL-hez Mayfield, az mindenesetre azert erdekes, hogy egyre tobb pletykat lehet olvasni, miszerint a Patriots, a Broncos es egy csomo masik csapat boardjan is o volt a top iranyito, meg menni akartak erte az 1/2-re, stb stb.

Ha ezek a pletyik igazak, akkor azert az azt mutatja, hogy Dorseyek sem nyultak feltetlenul melle, amikor nem a sokak altal betonbiztos Darnoldot vittek el az 1/1-re. Mondom, en nem vagyok nagyon fanja Mayfieldnek, de ha valoban mindenki ot akarta, az azert sokat sejtet.

Innentol mar sok mulik majd Haleyn, hogy mennyire tudja kiaknazni a gyerekben levo potencialt, meg persze Jacksonon, hogy mennyire lesz kepes kordaban tartani a lazado termeszetu fiatalt. Magyaran: elbassza-e ot is a Browns? 8-)
Stez
De Stez ez így mennyire random másfél héttel draft után, csak beírni, hogy Mayfield szar? 😀
Legalább lenne valami trigger vagy nem tudom.

Én se őt kedveltem a legjobban finoman szólva, de most azon kívül h várjuk a TC-ből történteket (ahol dobott egy INT-et Ward-nak, szóval 100%, hogy bust lesz) nem hiszem, hogy a Browns szurkolók azt akarják hallgatni szeptemberig, hogy szar lesz.
tenorx
Kerlek szepen, mutasd meg, hol irtam, hogy Mayfield SZAR. | (sehol) |
Koszonom.
Es kerlek szepen, mutasd meg, hol nem vezettem le eleg egyertelmuen vagy erthetoen, hogy az elmult napokban egyre tobb helyen megjeleno pletykakra reagaltam.

Most ugy megszolitottal engem, mintha en valami ordenare amokfutast es Mayfield-, esetleg Browns-fikazast rendeztem volna, holott kozben a hozzaszolasom lenyege pontosan a Clevelandre vetett pozitiv megitelest, vagyis arra, hogy a drafton a mezei szurkolok, sot meg az elvileg hozzaertok szamara is oriasi meglepetesnek szamitott a Mayfield-pick, de ha igaz, hogy valoban ennyire sok csapat boardjan o volt az elen, akkor a Browns maximalisan beletrafalt, altalanos meglepodottseg ide vagy oda.

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Ruhellem Mayfieldet, mint a szart, es valahogy az az erzesem, hogy fejben nem lesz eleg eros az NFL-hez Mayfield, az mindenesetre azert erdekes, hogy egyre tobb pletykat lehet olvasni, miszerint a Patriots, a Broncos es egy csomo masik csapat boardjan is o volt a top iranyito, meg menni akartak erte az 1/2-re, stb stb.

Ha ezek a pletyik igazak, akkor azert az azt mutatja, hogy Dorseyek sem nyultak feltetlenul melle, amikor nem a sokak altal betonbiztos Darnoldot vittek el az 1/1-re. Mondom, en nem vagyok nagyon fanja Mayfieldnek, de ha valoban mindenki ot akarta, az azert sokat sejtet.

Innentol mar sok mulik majd Haleyn, hogy mennyire tudja kiaknazni a gyerekben levo potencialt, meg persze Jacksonon, hogy mennyire lesz kepes kordaban tartani a lazado termeszetu fiatalt. Magyaran: elbassza-e ot is a Browns? 8-)
Stez
De Stez ez így mennyire random másfél héttel draft után, csak beírni, hogy Mayfield szar? 😀
Legalább lenne valami trigger vagy nem tudom.

Én se őt kedveltem a legjobban finoman szólva, de most azon kívül h várjuk a TC-ből történteket (ahol dobott egy INT-et Ward-nak, szóval 100%, hogy bust lesz) nem hiszem, hogy a Browns szurkolók azt akarják hallgatni szeptemberig, hogy szar lesz.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
2 Tryout játékos is igazolva: TE Julian Allen, DL Lenny Jones
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
na Corbett, Ratley és Thomas már aláírt

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Ward bibis lett.
Nem jol kezdodik sajna

több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Rookie minicampre elég sok embert sikerült összevadászni.
 www.clevelandbrowns.com/news/article-5/Browns-welcome-28-tryout-players-to-2018-rookie-minicamp/31737fd5-120d-4ef7-926a-7b74f3c85f51
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ő is jött.
The Cleveland Browns have claimed LB Jermaine Grace via waivers from Indianapolis.
P@trik
A Colts LB keszletebol is erdemes am kukazni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Ő is jött.
The Cleveland Browns have claimed LB Jermaine Grace via waivers from Indianapolis.
több mint 7 éve
Trade:
TE Randall Telfert elcseréltük a Chiefses DE Dadi Nicolasra.
P@trik
milyen fasza, hogy ő mondta be a 2. körös pickünket 😀
Drip
Nem is értem a tradet amúgy, DL fuul tele van, így is lesz cut valszeg...
Garrett/Orchard-Coley/Meder-Ogunjobi/Brantley-Ogbah/Nassib
és ugye lett még hozva Chris Smith, plusz a draftrol Chad Thomas és még az UDFA-k közül is lehet potenciális.

Szerkesztette: P@trik
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Trade:
P@trik
milyen fasza, hogy ő mondta be a 2. körös pickünket 😀

több mint 7 éve
Trade:
több mint 7 éve
Nyilván hülye vagyok az idei classhoz, de én Trenton Thompsont a 3. körben draftoltam a bowl.hu GM játékában 😊
empty taxi
de csak mert Georgia playa' 😀
Drip
Nem, azért mert kiment az összes TE, aki sztem ott érték 😀
empty taxi
Próféta szóljon belőled 😀 , elférne a fal közepén.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Nyilván hülye vagyok az idei classhoz, de én Trenton Thompsont a 3. körben draftoltam a bowl.hu GM játékában 😊
empty taxi
Drip
Nem, azért mert kiment az összes TE, aki sztem ott érték 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
empty taxi

több mint 7 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 456 — Believelander
Must read.

www.cantonrep.com/sports/20180430/browns-draft-one-of-dorseys-right-hand-men-explains-flip-from-darnold

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
UDFA:

OFFENSE
FB Garrett Dickerson - Northwestern - TRYOUT
WR Da’Mari Scott - Fresno State
WR Derrick Willies - Texas Tech - TRYOUT
WR Darvin Kidsy Jr - North Texas - TRYOUT
TE Charles Standberry - Louisville - TRYOUT
OT Desmond Harrison - West Georgia
OL Erick Wren - Oklahoma
OL Christian DiLauro - Illinois
OL Trevor Darling - Miami - TRYOUT
C Freddie Burden - Georgia Tech - TRYOUT

DEFENSE

DT Trenton Thompson - Georgia
DT Zaycoven Henderson - Texas A&M
DT Daniel Ekuale - Washington State
LB D.J. Calhoun - Arizona State - TRYOUT
DB Montrel Meander - Grambling State
S Elijah Campbell - Northern Iowa
S/KR Evan Berry - Tennessee
S Micah Hannemann - BYU

SPECIAL TEAMS

P Michael Carrizosa - San Jose State - TRYOUT
LS Nick Seme - Ohio State - TRYOUT

Ki érhet oda?
P@trik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 294 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én olyan 6-8 győzelmet tippelek nektek a következő szezonra. Csak egyik se ellenünk legyen 😊

több mint 7 éve
The team waived WR Matt Hazel, DB Kai Nacua and WR Kasen Williams.
Lett hely csinálva a két új WR-nek meg safetynek.
több mint 7 éve
Az idei Hard Knocksba mi leszünk benne. Fő indok, hogy a 0-16-ból sikerül-e felállni és Mayfield draftolása.
több mint 7 éve
Evan Berry OMG! 😊

több mint 7 éve
UDFA:

OFFENSE
FB Garrett Dickerson - Northwestern - TRYOUT
WR Da’Mari Scott - Fresno State
WR Derrick Willies - Texas Tech - TRYOUT
WR Darvin Kidsy Jr - North Texas - TRYOUT
TE Charles Standberry - Louisville - TRYOUT
OT Desmond Harrison - West Georgia
OL Erick Wren - Oklahoma
OL Christian DiLauro - Illinois
OL Trevor Darling - Miami - TRYOUT
C Freddie Burden - Georgia Tech - TRYOUT

DEFENSE

DT Trenton Thompson - Georgia
DT Zaycoven Henderson - Texas A&M
DT Daniel Ekuale - Washington State
LB D.J. Calhoun - Arizona State - TRYOUT
DB Montrel Meander - Grambling State
S Elijah Campbell - Northern Iowa
S/KR Evan Berry - Tennessee
S Micah Hannemann - BYU

SPECIAL TEAMS

P Michael Carrizosa - San Jose State - TRYOUT
LS Nick Seme - Ohio State - TRYOUT

Ki érhet oda?
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Avery nagyon jo lehet

több mint 7 éve
6/175 WR Damion Ratley
6/188 DB Simeon Thomas