Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 665 — Believelander
He is an UDFA out of Florida Atlantic, where he converted just 69.5 percent of his field goal attempts in Conference USA

Ez valami vicc??????
Tony Adams
71%os volt!
Toca
Phil Dawson 74%-os volt egyetemen, Aguayo meg pl. 88. Szerencsétlen Zane-nél rosszabb nem lehet.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
 twitter.com/twitter/statuses/1041740717046091776

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 266 — Vikings fan
He is an UDFA out of Florida Atlantic, where he converted just 69.5 percent of his field goal attempts in Conference USA

Ez valami vicc??????
Tony Adams
71%os volt!
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan

Ez valami vicc??????
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
 twitter.com/RapSheet/status/1041734130982109186
empty taxi
Meglep, hogy Dan Baileyt még workoutra sem hívták meg.
Egyébként rajta kívül még Cairo Santos és Blair Walsh volt ma itt workouton

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/RapSheet/status/1041734130982109186

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 290 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rapoport szerint még ma eltradelitek Gordont.
Beki
Remélem nem hozzánk..............................................................
dande
én remélem igen. Láttad hogy állunk WR poszton? 😀
katonadani
Off

Eagles topicban leírtam miért nem rá gondolnék 😛
több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Beki
Remélem nem hozzánk..............................................................
dande
én remélem igen. Láttad hogy állunk WR poszton? 😀
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 290 — Így remélem megfelelek nektek.....
Beki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mi fasz fog valtozni ha beugrik Baker?
Ez a csődtömeg edző még Arodbol is bustot csinalna...
Janek
 youtu.be/N2qhLmdpWBI
vmeik nap neztem ezt az interjut, 12:06 "Good players can't overcome bad coaching. It's impossible".

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
A csapatok 88%a akik 0-2vel kezdenek, nem jutnak a rájátszásba. (most láttam a közvetítés alatt a statot) Akkor ezek szerint a Brownsnak van esélye? 😀 😀 😀
Csiriba
Valószínű azért irtàk ki, mert tavaly a csapatnak sikerült.
Most is benne volt a 0-2 ....

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
A csapatok 88%a akik 0-2vel kezdenek, nem jutnak a rájátszásba. (most láttam a közvetítés alatt a statot) Akkor ezek szerint a Brownsnak van esélye? 😀 😀 😀
Csiriba
több mint 7 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 339 — settenke1976@gmail.com
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
Mi fasz fog valtozni ha beugrik Baker?
Ez a csődtömeg edző még Arodbol is bustot csinalna...

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
Browns szurkolónak lenni, egy életérzés.
kg0412
és az milyen amikor a Bills CB Vontea Davis a szünetben úgy dönt, hogy inkább visszavonul, minthogy kimenjen a második félidőre? Inkább átöltözött utcai ruhába és hazament...

Bills az új Browns?
Csiriba
Látta h fogalmatlan a játékhoz. Gonzaleznek is ezt kellett volna tennie és így a Saintsnek nem lett volna Browns mezbe beépített ügynöke.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 339 — settenke1976@gmail.com
kg0412
és az milyen amikor a Bills CB Vontea Davis a szünetben úgy dönt, hogy inkább visszavonul, minthogy kimenjen a második félidőre? Inkább átöltözött utcai ruhába és hazament...

Bills az új Browns?
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
És ha ott se volt jó akkor öröljünk neki, hogy itt se az? Már szezon elején kb mindenki azt vetítette előre, hogy négy meccs és jön Mayfield.
Bad 31
Mondjuk még mindig jobb mint Kizert nézni 😀
Drip
Ezt aláírom 😀

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
És ha ott se volt jó akkor öröljünk neki, hogy itt se az? Már szezon elején kb mindenki azt vetítette előre, hogy négy meccs és jön Mayfield.
Bad 31
Mondjuk még mindig jobb mint Kizert nézni 😀

több mint 7 éve
Szóval van hátra 8 másodperc, 35 yardra vagy az endzonetól, és nem megpróbáljuk a td passzt, ami már egyszer sikerült, hanem felküldjük a világtalan rugónkat. Ez Cleveland.
Csiriba
Hue Jacksont mikor fogják mégis kirúgni, pl ezért? Rossz gameplan, ezek szerint csak sikerült idén is benézni a rostert, ha ilyen a kicker. Mi kell még? újabb 1-15?
Amadeus
Mondjuk én ki se mennék a helyébe a sajtó tájékoztatóra, ugyanazokat a szarságokat elböfögni
Drip
de érted, ez már agyfasz. Az offense szar, a mérlege katasztrófa, az 1/1-es qb a padon ül, miközben az emberünk egy QB guru offense szakember állítólag. Konkrétan az működik a csapatban, amihez nem ért és más csinálja helyette. Nevetséges, egyszerűen nevetséges.
Amadeus
Ezt a meccset mondjuk nem varrnám a nyakába, 8mp-el a vége előtt én is rúgtam volna, passzolsz és nem jön be lepörög az óra az még nagyobb hiba. 52-ről egy domeban vágja be a kicker úgy is, h. előtte kihagyott mindent amit lehet.

Túl lehet ezt elemezni, de 8 pont ment el Gonzalezen egy végig szoros meccsen. Az más kérdés, h. már tavaly el kellett volna küldeni, bőven hibázott a rookie szezonjában is. De mit várunk, a gyenge Tabor helyére idehoztuk a még szarabb spec. team edző Amos Jonest...

Tayloron egybk. nem értem miert háborodik fel mindenki, pontosan azt tolja amit a Billsben. Engem jobban zavar Njoku, aki blokkolni nem tud, de cserébe elkapni sem olyan faszán, ahogy kéne.
Joey Tribbiani
Bad 31
É, meglátjuk mikor jön Mayfield, igazából a lényeg, h. őt ne basszuk el.
Joey Tribbiani
Ebben csak Hue a gyenge pont 😛
több mint 7 éve
Szóval van hátra 8 másodperc, 35 yardra vagy az endzonetól, és nem megpróbáljuk a td passzt, ami már egyszer sikerült, hanem felküldjük a világtalan rugónkat. Ez Cleveland.
Csiriba
Hue Jacksont mikor fogják mégis kirúgni, pl ezért? Rossz gameplan, ezek szerint csak sikerült idén is benézni a rostert, ha ilyen a kicker. Mi kell még? újabb 1-15?
Amadeus
Mondjuk én ki se mennék a helyébe a sajtó tájékoztatóra, ugyanazokat a szarságokat elböfögni
Drip
de érted, ez már agyfasz. Az offense szar, a mérlege katasztrófa, az 1/1-es qb a padon ül, miközben az emberünk egy QB guru offense szakember állítólag. Konkrétan az működik a csapatban, amihez nem ért és más csinálja helyette. Nevetséges, egyszerűen nevetséges.
Amadeus
Ezt a meccset mondjuk nem varrnám a nyakába, 8mp-el a vége előtt én is rúgtam volna, passzolsz és nem jön be lepörög az óra az még nagyobb hiba. 52-ről egy domeban vágja be a kicker úgy is, h. előtte kihagyott mindent amit lehet.

Túl lehet ezt elemezni, de 8 pont ment el Gonzalezen egy végig szoros meccsen. Az más kérdés, h. már tavaly el kellett volna küldeni, bőven hibázott a rookie szezonjában is. De mit várunk, a gyenge Tabor helyére idehoztuk a még szarabb spec. team edző Amos Jonest...

Tayloron egybk. nem értem miert háborodik fel mindenki, pontosan azt tolja amit a Billsben. Engem jobban zavar Njoku, aki blokkolni nem tud, de cserébe elkapni sem olyan faszán, ahogy kéne.
Joey Tribbiani
Bad 31
Én se örülök neki, de nem is voltak olyan elvárásaim, hogy majd 300 yardokat passzol. Az volt a terv, h. majd a háromfejű backfield megoldja. Hát nem oldja meg, meglátjuk mikor jön Mayfield, igazából a lényeg, h. őt ne basszuk el.... Ha ehhez még meg kell nézni 6 meccset Taylorral, hát legyen.

több mint 7 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Csiriba
Amadeus
Drip
Amadeus

Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Csiriba
Amadeus
Drip
Amadeus

több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Egészen egyszerűen vicc az egész... támadó játék nincs, rugó nincs.
Védelem dolgozik csak senki más.