Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 7 éve
A meccs utáni sajtótájékoztatója alapján lett joggal megkritizálva, azon egyrészt kinevettette magát, főleg utólag, mivel Haley teljesen ellentétes dolgokat mondott a sajtónak 😀 és a játékhívás/taktika is elég logikátlan volt Hue oldaláról.Most hallgattam Márkék podcastjét 😀 Ez a Hue mekkora egy idióta buta ember 😀 Eléri Irsay szintjét, amikor úgy istenesen be volt szívva, meg elázva 😀mi volt a podcastben ?
Igazán feltűnhetne már a GM-nek, hogy minden szinten hátráltatja a csapatot és mellé egy marha
Chargers LT
Drip
Zoliéktól függetlenül én is úgy érzem, hogy Hue nem tudja kihasználni azt a tehetséget, ami a csapatban van. Ezt az Oaklandet verni kellett volna, de ez nem a játékosok hibája. Csak attól tartok, Mayfield zsenije megmenti majd a seggét....de ne legyen igazam. A legtöbb csapattal szemben simán tehetségfölényben van a jelenlegi Browns.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Most hallgattam Márkék podcastjét 😀 Ez a Hue mekkora egy idióta buta ember 😀 Eléri Irsay szintjét, amikor úgy istenesen be volt szívva, meg elázva 😀mi volt a podcastben ?
Igazán feltűnhetne már a GM-nek, hogy minden szinten hátráltatja a csapatot és mellé egy marha
Chargers LT
több mint 7 éve
Most hallgattam Márkék podcastjét 😀 Ez a Hue mekkora egy idióta buta ember 😀 Eléri Irsay szintjét, amikor úgy istenesen be volt szívva, meg elázva 😀 Igazán feltűnhetne már a GM-nek, hogy minden szinten hátráltatja a csapatot és mellé egy marha
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Nem finomkodok, kimondom: egyszerűen egy teljesen dilettáns brigád vezette a meccset. Ha a helyi állatkertből béreltem volna 7 zebrát, kevesebbet tévednek. Az meg van, hogy ahányszor visszanéztek egy kérdéses esetet mindig változott a pályán hozott döntés? A közvetítésben elhangzott, hogy ez annyira tapasztalt gárda, hogy 139 idény van összesen mögöttük. Tanulság? Fel kell tenni azt a kib.szott szemüveget ha ilyen öregek vagyunk!!! A sárga vonalas képet nem linkelem mert túl sok helyet foglal, de az a sárga vonal csak a tv nézők kedvéért van ott, senki más nem látja, és ne ahhoz viszonyítsatok, mert a down markert ebben az esetben is a yardokhoz rakják. Ahhoz a yard jelzéshez ami a sárga vonalnak a bal, szóval a labdához közelebbi oldalon van. A spot teljesen rendben volt. Az ítélet is. A Fox stúdiójában a bírói szakértő és a kommentátorok nem jutottak szóhoz, amikor visszavonták a first downt.
DE! Ettől még nem kell 42 pontot kapni! Láttam már így működő zóna védelmet mint tegnap, a junior csapatom első edzésén. Aztán átálltunk ember fogásra, fél óra múlva. A Browns secondarynak és LB-knek fogalmuk nem volt hogy kinek mikor hová kell váltania, Carr szétszedett minket és még csak nehéz dolga sem volt. A blitzeink alig működtek, párszor megkergettük a csókát meg volt 3 sack is, de ennyi blitzel ez kevés. Ennyit erről a defenseről, ma köpnivaló volt az lb sor és a secondary teljesítménye. A DL hozta a szokásost, keményen erőszakosan játszottak, bár sokszor elszabadult Lynch de futott TD-t azért nem engedtek.
Bakernek le kell higgadnia. Ha 1200 fokon ég akkor úgy odab.ssza a labdákat, hogy elpattan az elkapó kezéből. Hihetetlen lehetőségek vannak a srácban, ha lenne egy jó qb mágusunk (igen Hue rád nézek, csak te nem vagy az) akkor szerintem lehetne belőle egy franchise qb kaliberű játékos.
Egyébként az is kijött a csapaton, hogy a kulcs pozíciókon elég fiatalok, rutintalanok vagyunk, kivéve Chubb mert az egy ufó volt ma. Kritikus helyzetekben hibázunk, lásd rendes játékidő utsó passza. Értem én, hogy közel kell menni de még volt időnk, két passzból tuti meg lett volna.
Ja és ha nem mondtam volna még, a bírók ott vakuljanak meg ahol vannak.
Szerkesztette: Csiriba
több mint 7 éve
Ezt bírom ezen a fórumon, a SAJÁT csapatunk topikjába beteszünk egy kibaszott véleményes és nem mellesleg meccset eldöntő ítéletet, és így is jönnek okoskodni. Hadd beszéljünk már itt ezekről, senki nem ment a Raiders topikba fröcsögni.En az orosz robotokat birom a forumon, de hat kinek mi. XD
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
Nem, én csak azt mondtam a belinkelt cikk kapcsán, hogy innen nekem is úgy tűnik, hogy lent volt 😊Mondjuk ebből én nekem is úgy tűnik, hogy lent volt már a bal könyöke, amikor a jobb kezében lévő labda még nem érte el a vonalatÉrtem, tehát ezen minden kétséget kizáróan látszik a könyöke, a labda és a sárga vonal, ami - mint közismert - gyakorlatilag az etalon.........
Wyatt
csi77

több mint 7 éve
Mondjuk ebből én nekem is úgy tűnik, hogy lent volt már a bal könyöke, amikor a jobb kezében lévő labda még nem érte el a vonalatÉrtem, tehát ezen minden kétséget kizáróan látszik a könyöke, a labda és a sárga vonal, ami - mint közismert - gyakorlatilag az etalon.........
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Kaptok 45 pontot és bíróztok?Látod-látod, ha minden rendben van, akkor csak 34 pontot kaptak volna és nincs bírózás........
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Ezt bírom ezen a fórumon, a SAJÁT csapatunk topikjába beteszünk egy kibaszott véleményes és nem mellesleg meccset eldöntő ítéletet, és így is jönnek okoskodni. Hadd beszéljünk már itt ezekről, senki nem ment a Raiders topikba fröcsögni.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Kaptok 45 pontot és bíróztok?Ez egy elég fontos, a meccs kimenetelét is befolyásoló döntés volt ami igen véleményes, remélem elnézed nekünk, hogy megbeszéljük az esetet.
Amadeus

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Ahh, amikor egy Browns-fan aláz egy csapatot a gyengesége/sikertelensége miatt

több mint 7 éve
Kaptok 45 pontot és bíróztok?Élvezd ki a győzelmet, nagyon sok úgy sem lesz idén.
Amadeus
több mint 7 éve
Kaptok 45 pontot és bíróztok?mondjuk a bírói hiba nem függ össze a kapott pontok számával :d
Amadeus
és amúgy szerintem ennyi "bírózás" belefér, és érthető is, neked se tetszett ha kassai belefúj a bayern-realba. Azt is meg tudtam érteni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Kaptok 45 pontot és bíróztok?
több mint 7 éve
Igy ehhez a temahoz akkor meg vegyuk hozza a fumble ret TD-t is amibe belefujtak ...Egybk. valaki értette miért nem adták meg Hydenak a first downt a meccs végén? Ott megdönthetetlen vizuális bizonyíték biztos nem volt, mégis megfordították a döntést... És ott véget is ért volna a meccs ha marad az eredeti ítélet...Egyből meccs után olvastam valami blogon, hogy a bírák valami felvétel alapján úgy ítélték meg, hogy lent volt a könyöke akkor amikor még nem jutott át a labda. Szerintem is meg volt amúgy, tök vigyázott, hogy ne érjen le semmilye, ugye néha mondják közvetítésen, hogy vannak más kamerák is nem csak azok amiket az ismétlésnél mutatni tudnak, aztán, hogy így van e, mindenestre nem értem azokat a felvételeket miért nem lehet bejátszani?!
Joey Tribbiani
Bad 31
(Csakhogy ne legyek total elfogult Lynchnek is fujtak egy total nonsense-t amikor semmilye sem volt lent...)
több mint 7 éve
Mondjuk ebből én nekem is úgy tűnik, hogy lent volt már a bal könyöke, amikor a jobb kezében lévő labda még nem érte el a vonalat

több mint 7 éve
deadspin.com/bullshit-overturned-first-down-helps-raiders-beat-brown-1829427404/ampPont erre gondoltam 😀
Joey Tribbiani

több mint 7 éve
Egybk. valaki értette miért nem adták meg Hydenak a first downt a meccs végén? Ott megdönthetetlen vizuális bizonyíték biztos nem volt, mégis megfordították a döntést... És ott véget is ért volna a meccs ha marad az eredeti ítélet...Egyből meccs után olvastam valami blogon, hogy a bírák valami felvétel alapján úgy ítélték meg, hogy lent volt a könyöke akkor amikor még nem jutott át a labda. Szerintem is meg volt amúgy, tök vigyázott, hogy ne érjen le semmilye, ugye néha mondják közvetítésen, hogy vannak más kamerák is nem csak azok amiket az ismétlésnél mutatni tudnak, aztán, hogy így van e, mindenestre nem értem azokat a felvételeket miért nem lehet bejátszani?!
Joey Tribbiani

több mint 7 éve
deadspin.com/bullshit-overturned-first-down-helps-raiders-beat-brown-1829427404/amp
több mint 7 éve
Egybk. valaki értette miért nem adták meg Hydenak a first downt a meccs végén? Ott megdönthetetlen vizuális bizonyíték biztos nem volt, mégis megfordították a döntést... És ott véget is ért volna a meccs ha marad az eredeti ítélet...
több mint 7 éve
Chubbtól mi kell még hogy kapjon legalább 10-12 carryt? Viszont Garrett nem tudom milyen gradet kap PFFtől, de ahhoz képest hogy draft előtt fikázták hogy futás ellen szar lesz, valami iszonyat run stopper volt tegnap. Lynch élete formájában volt, mondjuk így is
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Persze ez igy van.Vasas tampa siman hozhato.Tampát még nem írnám le azért, vasas ellen meg 1 kezemen megtudom számolni hányszor nyertünk mióta NFL-t nézek...
Janek
P@trik
De
Ha vegre azt jatszana a csapat amit tud es amiben jo akkor realisan ezek hozhatok.
több mint 7 éve
Vasas tampa siman hozhato.Tampát még nem írnám le azért, vasas ellen meg 1 kezemen megtudom számolni hányszor nyertünk mióta NFL-t nézek...
Janek