NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 601
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Mondjuk azóta, hogy a Draft előtt is mentek a hírek, szerintem várható volt. Picit sajnálom azért, de ha mondjuk Callaway nagy ász lesz hamar ellesz felejtve az egész.ja igen erre meg jar a jinx 😀
Drip
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
kis iksz nagy déna ki látta a Hard Knocks nyitóepizódot?magyar felirat van már?
shawnka
P@trik
több mint 7 éve
Van aki tudja, hol lehetne esetleg visszanézni a Hard Knocksot?
több mint 7 éve
na ki látta a Hard Knocks nyitóepizódot?magyar felirat van már?
shawnka
több mint 7 éve
na ki látta a Hard Knocks nyitóepizódot?
több mint 7 éve
Szerintem a Jagsből vihető Moncrief egy draft pickért. 😊 Viccet félretéve pl tőlünk majd lehet jó kis elkapókat kukázni keretszűkítéskor. A Jaydon Mickens, Shane Wynn, Rashad Greene 3-asból sanszosan 2 is elérhető lesz majd szeptember elején, és ti vagytok az első csapat akik claimelhetnek majd waiverről.
több mint 7 éve
Bohózat. De őszintén kit lep meg? Callaway lutri volt, megint magunkat lőttük tökön teljesen feleslegesen.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Azt irjak, hogy most szallittatta cask Ohioba a verdajat, es nem is o hasznalta korabban. Ez a fure meg lehetne is magyarazat ,de a jogsija is fel van/volt fuggesztve kozben...Vicces h pont a Coleman trade masnapjan 😀 Persze majd kiderul h igazabol Gordon fuve volt a kocsiban es akk mindenki megnyugodhat 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
New Browns starter Antonio Callaway was cited for marijuana possession on Sunday morning
több mint 7 éve
Egyszerűen felfoghatatlan ez a 8 first round pick bust, 0%-os beválási rátával..Tök jogos, egyetértek amit írsz, viszont szerintem Dorsey érkezésével új lapot kell nyitni ebbe a vaskos könyvbe.
Mármint ennyire nem lehet szarol draftolni, de akkor meg óriási gondok vannak még mindig az edzői stábbal vagy tudja a jóisten.
tenorx
Aztán persze majd meglátjuk 2-3 év múlva.
több mint 7 éve
Egyszerűen felfoghatatlan ez a 8 first round pick bust, 0%-os beválási rátával..Mármint ennyire nem lehet szarol draftolni, de akkor meg óriási gondok vannak még mindig az edzői stábbal vagy tudja a jóisten.
több mint 7 éve
Mondjuk azóta, hogy a Draft előtt is mentek a hírek, szerintem várható volt. Picit sajnálom azért, de ha mondjuk Callaway nagy ász lesz hamar ellesz felejtve az egész.Egy 2020-as 7. körösnél azért érjen már többet egy két évvel ezelőtti first round pick. Oké, sérült is volt, droppolgatott is, na de kik dobták azokat a bogyókat?
Drip
Ha meg senki nem ad többet, akkor tartsuk meg, max. jövőre kivágjuk. Most kb. két igencsak véleményes hátterű játékosra tettünk fel mindent, mert Landry egyedül kevés lesz.
több mint 7 éve
The #Browns had EIGHT 1st round picks from 2012-16 and none are still on the team. The only pre-2017 1st round picks on the roster are from other teams (Zeitler, Randall, Robinson).
több mint 7 éve
Mondjuk azóta, hogy a Draft előtt is mentek a hírek, szerintem várható volt. Picit sajnálom azért, de ha mondjuk Callaway nagy ász lesz hamar ellesz felejtve az egész.
több mint 7 éve
Az ilyen tradeket én sem értem, egy két év múlva esedékessé váló hetedik kört nem szertárosért szoktak adni?!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Reggel hajnalba melo előtt láttam már a cserét.Első gondolat: bazeg ez így nagyon meredek, mér nem vártunk Gordonig legalább?
Második gondolat: nincs kegyelem Dorsey kiszórja a hulladékot.
Harmadik gondolat Dez coming...
Szánalmasan keveset kaptunk Colemanért én egy 5. vagy 6. körre számítottam azért.
több mint 7 éve
2020as 7.pick. ennyi erovel cutolhattak volna is
több mint 7 éve
Újabb első körös ment a levesbe, Colemant eltradeltük Buffaloba. Oké, jól tolja Callaway és Higgins a campben, Landry meg atom alapból, na de ennyire biztosak vagyunk Gordonban?Dez lesz ebbol figyeld meg.
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
Újabb első körös ment a levesbe, Colemant eltradeltük Buffaloba. Oké, jól tolja Callaway és Higgins a campben, Landry meg atom alapból, na de ennyire biztosak vagyunk Gordonban?
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 7 éve
LB Genard Avery (groin), DL Caleb Brantley (thigh), DL Trevon Coley (ankle), LB Justin Currie (concussion), TE Seth DeValve (quad), DL Daniel Ekuale (calf), OL Desmond Harrison (toe-PUP), OL Kevin Zeitler (calf).Eddig ők hagytak ki edzést sérülés miatt.
több mint 7 éve
😀 😀 😀ja csak itt egy elit QB van előtte, nem holmi flynnek 😊Így mondták Wilsonnál is, aztán egy nyár alatt beküzdötte magát a kezdőbe. 😉El kell keserítselek, TT fog kezdeni. Bakert nem dobják az idén a mélyvízbe amíg TT meg nem sérül vagy már mindegy nem lesz a szezonnak.Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
kristóf17
Chargers LT
Csiriba
Sobri Jóska
eaglesmcnabb