NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Skacok én csak kicsit hízelegni akartam a vasfüggöny jelzővel, nem vita indító volt 😀Hát, ha legközelebb jó szöveget idézel be, akkor lehet, hogy arra is reagálnak majd az emberek, amit akartál írni, mert így semmi köze ahhoz, amit én írtam. Mondjuk, hogy Polamalunak semmi köze nem lett volna ahhoz a vasfüggönyös védelemhez, azért érdekes felvetésKösz, elolvastam mit írtak, de Polanak tényleg semmi köze nincs a vasfüggönyhöz és eszem ágában se volt arról beszélni, csak a sec-ről, hogy áll most. Persze ha ezt magyaráznom kell már rég rossz.Előtted írták, hogy jó lenne megnézni hogy egy Gordon-Landry-Callaway-Njoku ellen mit tud a vasfüggöny.én a vasfüggönyről nem is beszéltem...csak a sec miatt szóltam bele 😊Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Az a Vasfüggöny már nagyon rég nincs, akkor sem a secondary volt az erőssége, viszont pl Ike emlékeim szerint eléggé jól levette Gordont a kiemelkedő évében is, na ő szerencsére már nincs 😀
De játsszon csak minél többet, és szívassa a vasasosokat intenzíven :d
Wyatt
Klaci79
Amúgy nincs itt gond, Genard Avery!
Wyatt
Klaci79
Arra írtam, hogy az már rohadt rég nincs, de amikor volt, akkor sem a sec volt az erőssége. Erre írtad, hogy a mostanihoz jó sec nagyon rég volt, max Pola idején, aminek nem tudom, mennyi a relevanciája a kérdéskörben, de szerintem hagyjuk abba az offolást 😀
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 7 éve
Hát, ha legközelebb jó szöveget idézel be, akkor lehet, hogy arra is reagálnak majd az emberek, amit akartál írni, mert így semmi köze ahhoz, amit én írtam. Mondjuk, hogy Polamalunak semmi köze nem lett volna ahhoz a vasfüggönyös védelemhez, azért érdekes felvetésKösz, elolvastam mit írtak, de Polanak tényleg semmi köze nincs a vasfüggönyhöz és eszem ágában se volt arról beszélni, csak a sec-ről, hogy áll most. Persze ha ezt magyaráznom kell már rég rossz.Előtted írták, hogy jó lenne megnézni hogy egy Gordon-Landry-Callaway-Njoku ellen mit tud a vasfüggöny.én a vasfüggönyről nem is beszéltem...csak a sec miatt szóltam bele 😊Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Az a Vasfüggöny már nagyon rég nincs, akkor sem a secondary volt az erőssége, viszont pl Ike emlékeim szerint eléggé jól levette Gordont a kiemelkedő évében is, na ő szerencsére már nincs 😀
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Arra írtam, hogy az már rohadt rég nincs, de amikor volt, akkor sem a sec volt az erőssége. Erre írtad, hogy a mostanihoz jó sec nagyon rég volt, max Pola idején, aminek nem tudom, mennyi a relevanciája a kérdéskörben, de szerintem hagyjuk abba az offolást 😀
Wyatt
Klaci79

több mint 7 éve
Amúgy a TC alatt pont Hubbard lett dicsérve, messze ő volt a legstabilabb pont, a túl oldalon Bitonio sokkal parább hogy egy pro bowler guard átmozgatva milyen szintet hoz mellette egy rookieval.Kösz, elolvastam mit írtak, de Polanak tényleg semmi köze nincs a vasfüggönyhöz és eszem ágában se volt arról beszélni, csak a sec-ről, hogy áll most. Persze ha ezt magyaráznom kell már rég rossz.Előtted írták, hogy jó lenne megnézni hogy egy Gordon-Landry-Callaway-Njoku ellen mit tud a vasfüggöny.én a vasfüggönyről nem is beszéltem...csak a sec miatt szóltam bele 😊Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Egyébként a Browns-Steelers meccs előtt, nem hiszem hogy ez annyira off lenne.
Remelem ezen a meccsen meg nem, de aztán szépen lassan összeszedi magát a Browns. Majdnem minden megvan hozza, ami kell egy jó csapathoz, sőt pár éve amikor meg nem volt ennyire, akkor is szépen elkaptak minket.
Én most az OL-t nem tartom elég erősnek, főleg a két szélén, ez a Hubbard szerződés kifejezetten érthetetlennek tűnt. Aztán lehet én fogok meglepődni. De az tuti, hogy a WR helyzet brutális, csak kérdés lesz e elég idő odadobni nekik a labdát. De jó meccset várok ezúttal, igaz ilyenkor a Browns minden évben PO esélyes.
Klaci79
Jobb oldal sztem sokkal stabilabb lesz Zeilterrel és Hubbarddal.
Szerkesztette: P@trik
több mint 7 éve
Kösz, elolvastam mit írtak, de Polanak tényleg semmi köze nincs a vasfüggönyhöz és eszem ágában se volt arról beszélni, csak a sec-ről, hogy áll most. Persze ha ezt magyaráznom kell már rég rossz.Előtted írták, hogy jó lenne megnézni hogy egy Gordon-Landry-Callaway-Njoku ellen mit tud a vasfüggöny.én a vasfüggönyről nem is beszéltem...csak a sec miatt szóltam bele 😊Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Egyébként a Browns-Steelers meccs előtt, nem hiszem hogy ez annyira off lenne.
Remelem ezen a meccsen meg nem, de aztán szépen lassan összeszedi magát a Browns. Majdnem minden megvan hozza, ami kell egy jó csapathoz, sőt pár éve amikor meg nem volt ennyire, akkor is szépen elkaptak minket.
Én most az OL-t nem tartom elég erősnek, főleg a két szélén, ez a Hubbard szerződés kifejezetten érthetetlennek tűnt. Aztán lehet én fogok meglepődni. De az tuti, hogy a WR helyzet brutális, csak kérdés lesz e elég idő odadobni nekik a labdát. De jó meccset várok ezúttal, igaz ilyenkor a Browns minden évben PO esélyes.
több mint 7 éve
Egy szoros meccs benne szokott lenni azért a pakliban, de szerintem is ez a max mostÉn se szószerint értettem, hanem jelképesen.Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Remélem megtudjuk szorongatni a vasast az első fordulóba, nagyot nem álmodok de legyen jó meccs.
P@trik

több mint 7 éve
Előtted írták, hogy jó lenne megnézni hogy egy Gordon-Landry-Callaway-Njoku ellen mit tud a vasfüggöny.én a vasfüggönyről nem is beszéltem...csak a sec miatt szóltam bele 😊Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Klaci79

több mint 7 éve
Én se szószerint értettem, hanem jelképesen.Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Remélem megtudjuk szorongatni a vasast az első fordulóba, nagyot nem álmodok de legyen jó meccs.
több mint 7 éve
én a vasfüggönyről nem is beszéltem...csak a sec miatt szóltam bele 😊Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 7 éve
Vasfüggöny nagyon rég volt. Tegyük ezt most külön. Akkor, amikor még az volt, akkor nem a secondary volt az erőssége, de szűkítsük le Pola miatt CB-sorra, az lett volna a lényeg.Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Wyatt
Klaci79

több mint 7 éve
Semmit sem muszájnem nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt ennyire erős a secondary nálunk, de ha volt az még Pola csúcsidőszakában lehetett...legalábbis papíron, de nyilván nem azon játszunk
Wyatt
több mint 7 éve
Mychal Kendrickset bennfentes kereskedéssel vádolják: www.nfl.com/news/story/0ap3000000952070/article/browns-mychal-kendricks-charged-with-insider-tradingAz idióta vadbarom... nem tudok mást mondani, mi a repedt fasznak igazolt le egy csapathoz ha tudta hogy ilyen sáros és kifog bukni.
empty taxi
Nem kell így már sokat gondolkodni a LB soron marad a Collins-Schobert-Kirksey.
több mint 7 éve
csípem az optimizmusod 😀Jelenleg szünetel a vasfüggöny!Azt tudjuk hogy brutál a Steelers támadóegység.Nem muszáj játszania! 😉Van de semmi komoly, viszont Jackson azt mondta csak akkor fog a vasas ellen játszani ha 100%-os.Gordonnak amúgy mennyire komoly a sérülése ? Nem fog kezdeni 1. Héten ?Sérülése is van? Nem csak az elvonó miatt nem edzett?
Toca
Wyatt
P@trik
steelwolf
Viszont jó lenne megnézni hogy egy Gordon-Landry-Callaway-Njoku ellen mit tud a vasfüggöny 😀
P@trik
TE védekezés mindig is remek volt!
Landryt megfogja Hilton!
Callaway még rookie!
Gordont meg majd belöjjük!
steelwolf
több mint 7 éve
Na bazd, eljutottam a második sorig és hangosan felröhögtem, itt néznek rám, hogy jól vagyok-e :dJelenleg szünetel a vasfüggöny!Azt tudjuk hogy brutál a Steelers támadóegység.Nem muszáj játszania! 😉Van de semmi komoly, viszont Jackson azt mondta csak akkor fog a vasas ellen játszani ha 100%-os.Gordonnak amúgy mennyire komoly a sérülése ? Nem fog kezdeni 1. Héten ?Sérülése is van? Nem csak az elvonó miatt nem edzett?
Toca
Wyatt
P@trik
steelwolf
Viszont jó lenne megnézni hogy egy Gordon-Landry-Callaway-Njoku ellen mit tud a vasfüggöny 😀
P@trik
Landryt megfogja Hilton!
Callaway még rookie!
steelwolf

több mint 7 éve
Mychal Kendrickset bennfentes kereskedéssel vádolják:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Jelenleg szünetel a vasfüggöny!Azt tudjuk hogy brutál a Steelers támadóegység.Nem muszáj játszania! 😉Van de semmi komoly, viszont Jackson azt mondta csak akkor fog a vasas ellen játszani ha 100%-os.Gordonnak amúgy mennyire komoly a sérülése ? Nem fog kezdeni 1. Héten ?Sérülése is van? Nem csak az elvonó miatt nem edzett?
Toca
Wyatt
P@trik
steelwolf
P@trik
Landryt megfogja Hilton!
Callaway még rookie!
több mint 7 éve
Semmit sem muszájAz a Vasfüggöny már nagyon rég nincs, akkor sem a secondary volt az erőssége, viszont pl Ike emlékeim szerint eléggé jól levette Gordont a kiemelkedő évében is, na ő szerencsére már nincs 😀

több mint 7 éve
Azt tudjuk hogy brutál a Steelers támadóegység.Nem muszáj játszania! 😉Van de semmi komoly, viszont Jackson azt mondta csak akkor fog a vasas ellen játszani ha 100%-os.Gordonnak amúgy mennyire komoly a sérülése ? Nem fog kezdeni 1. Héten ?Sérülése is van? Nem csak az elvonó miatt nem edzett?
Toca
Wyatt
P@trik
steelwolf
több mint 7 éve
Nem muszáj játszania! 😉Van de semmi komoly, viszont Jackson azt mondta csak akkor fog a vasas ellen játszani ha 100%-os.Gordonnak amúgy mennyire komoly a sérülése ? Nem fog kezdeni 1. Héten ?Sérülése is van? Nem csak az elvonó miatt nem edzett?
Toca
Wyatt
P@trik
Szerkesztette: r.baggio
több mint 7 éve
Van de semmi komoly, viszont Jackson azt mondta csak akkor fog a vasas ellen játszani ha 100%-os.Gordonnak amúgy mennyire komoly a sérülése ? Nem fog kezdeni 1. Héten ?Sérülése is van? Nem csak az elvonó miatt nem edzett?
Toca
Wyatt
több mint 7 éve
Gordonnak amúgy mennyire komoly a sérülése ? Nem fog kezdeni 1. Héten ?Sérülése is van? Nem csak az elvonó miatt nem edzett?
Toca

több mint 7 éve
Gordonnak amúgy mennyire komoly a sérülése ? Nem fog kezdeni 1. Héten ?
több mint 7 éve
Jött: OL Earl WatfordMegkezdtük a selejtezést: WR Evan Berry, OL Kevin Bowen, DL Marcell Frazier, OL Geoff Gray, K Ross Martin, TE Julian Allen
több mint 7 éve
#TeamCajuste
több mint 7 éve
www.dawgsbynature.com/2018/8/26/17784014/final-cleveland-browns-53-man-roster-prediction?utm_campaign=dawgsbynature&utm_content=entry&utm_medium=social&utm_source=facebook53-as jóslat, utolsó meccs előtt.
Vannak benne érdekességek:
QB: 2 QB-t vinnénk csak
RB: Dayes szerintem bekerülhet spec team miatt
WR: elkapóknál nagyon nyitott szerintem a verseny 4 fix, a többi az nyitva áll (Dez?!)
TE : Devon Cajuste eléggé nyomják a sztorit a Hard knocksba meglátjuk befére
OL: Shon Coleman megmarad szerintem, inkább Gregg Rombinson lesz cut
DL: Orchard a nagy kérdés
LB: egyértelmű
FS/SS: egyértelmű
CB: Mckinnon és Jordan megkérdőjelezendő, Denzel Rice vagy Simeon Thomas beférhet még
ST: egyértelmű
Utolsó meccsen még lehet bizonyítani.
több mint 7 éve
Idén mindenki komolyabban veszi a munkájáttwitter.com/joethomas73/status/1032986126909362181?s=21