Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 7 éve
“We gotta coach differently, we have different expectations, different way of going about things, and now we want the results,” Jackson said. “Obviously I’m the head of it all, I’ve got to do my job better than I’ve ever done it before to get this team to be what I think they can be.”profootballtalk.nbcsports.com/2018/09/08/hue-jackson-admits-he-needs-to-do-his-job-better/
ez a faszi elképesztő.
több mint 7 éve
0-16os csapatnál mit várunk, maradjon a roster?Először is, teljesen igazad van. Én tényleg csak annyit akartam mondani, hogy már nem Hue felelős a rosterért
zsutu
Másodszor, ezeket a játékosokat Hue és stábja szedte össze, draftolta, vette. Hue teljhatalmat kapott a roster és a csapat felett, láttuk mi lett belőle.
Harmadszor Sashi-t kivágták, mert nem volt hajlandó Hue elképzelései szerint szerezni a játékosokat, a csúcs talán az AJ McCarron trade volt, amit elszabotált, viszont az idén láthattuk, hogy egy 5. körért tradelték el a csávót, a rém gyenge Billsből és Hue meg 2. kört és 3. kört akart adni érte...
Meglátjuk mi lesz ebből az idén, egy dologban biztos vagyok, kevesebb győzelmünk nem lehet mint tavaly.
több mint 7 éve
most nézem a HK utolsó részét, kurva nagy ahogy látni az arcokon, hogy Dorseyn és Kendricksen kívül senki sem tudja, hogy mi az a bennfentes kereskedelem. 😃
több mint 7 éve
Ha már a HC maradt 😛Vessünk egy pillantást a tavalyi rosterre és akik megmaradtak, elég beszédes:0-16os csapatnál mit várunk, maradjon a roster?
Úgy tűnik, hogy Dorsey átvette a roster feletti irányítást teljesen...
Csiriba
zsutu
több mint 7 éve
Vessünk egy pillantást a tavalyi rosterre és akik megmaradtak, elég beszédes:0-16os csapatnál mit várunk, maradjon a roster?
Csiriba
több mint 7 éve
Orchard már nincs nálatok? Asszem mi akartuk őt 2. körben, csak valaki pont lecsúszott és mégsem őt húztuk. Annyira gyenge volt, hogy kiraktátok, vagy más oka volt?
több mint 7 éve
Vessünk egy pillantást a tavalyi rosterre és akik megmaradtak, elég beszédes:Nagyon para így látva. Az idei brigádba jóval nagyobb a potenciál.
Csiriba
több mint 7 éve
Vessünk egy pillantást a tavalyi rosterre és akik megmaradtak, elég beszédes:
több mint 7 éve
Ok, de épp ez a lényeg, hogy ők is prémium pickek voltak long asszem 1/1, a browns meg egy udfa rookieval tervez nyomulni 😀Csak annyit tudok, hogy jake matthews 1/6ként is max egy nagyon alulról karcoló közepes rookie idényt tudott le. Egyáltal@n volt már olyan rookie lt aki céz@r volt első évében? Még lewan is max erős átlagos volt. Ti meg jöttök egy udfa-val, meg x meccs múlva mögötte az 1/1el.... hue jackson.Jake Long vagy Matt Kalil pl. Mondjuk Kalilnak utána ennyi is volt 😀
peach
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
G3ci másnapos vagyok az a két kicsi betű elkerülte a figyelmem 😀Ő mióta LT?Alex MackEgyáltal@n volt már olyan rookie lt aki céz@r volt első évében?Joe Thomas.
peach
zsutu
Csiriba
empty taxi
több mint 7 éve
Csak annyit tudok, hogy jake matthews 1/6ként is max egy nagyon alulról karcoló közepes rookie idényt tudott le. Egyáltal@n volt már olyan rookie lt aki céz@r volt első évében? Még lewan is max erős átlagos volt. Ti meg jöttök egy udfa-val, meg x meccs múlva mögötte az 1/1el.... hue jackson.Jake Long vagy Matt Kalil pl. Mondjuk Kalilnak utána ennyi is volt 😀
peach

több mint 7 éve
Ő mióta LT?Alex MackEgyáltal@n volt már olyan rookie lt aki céz@r volt első évében?Joe Thomas.
peach
zsutu
Csiriba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Alex MackEgyáltal@n volt már olyan rookie lt aki céz@r volt első évében?Joe Thomas.
peach
zsutu
több mint 7 éve
Jaja, nekem is egyből Decker (Lions LT) ugrott be, aki első évében már a liga egyik legjobbja lett.Csak annyit tudok, hogy jake matthews 1/6ként is max egy nagyon alulról karcoló közepes rookie idényt tudott le. Egyáltal@n volt már olyan rookie lt aki céz@r volt első évében? Még lewan is max erős átlagos volt. Ti meg jöttök egy udfa-val, meg x meccs múlva mögötte az 1/1el.... hue jackson.Lewan azért már rookie évében is bőven jobb volt az átlagnál, mondjuk kutatva a memóriámban rajta kívül ezt még Taylor Deckerről tudom elmondani. Azt mind2 1. körös volt.
peach
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Igazából felesleges ezt túl lihegni, ha a srác bukik valszeg Jackson is vele együtt. 0-5nél meglesz köszönve a részvétel, és végre kilesz hozva a keretből ami benne van.
több mint 7 éve
Csak annyit tudok, hogy jake matthews 1/6ként is max egy nagyon alulról karcoló közepes rookie idényt tudott le. Egyáltal@n volt már olyan rookie lt aki céz@r volt első évében? Még lewan is max erős átlagos volt. Ti meg jöttök egy udfa-val, meg x meccs múlva mögötte az 1/1el.... hue jackson.Lewan azért már rookie évében is bőven jobb volt az átlagnál, mondjuk kutatva a memóriámban rajta kívül ezt még Taylor Deckerről tudom elmondani. Azt mind2 1. körös volt.
peach
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Csak annyit tudok, hogy jake matthews 1/6ként is max egy nagyon alulról karcoló közepes rookie idényt tudott le. Egyáltal@n volt már olyan rookie lt aki céz@r volt első évében? Még lewan is max erős átlagos volt. Ti meg jöttök egy udfa-val, meg x meccs múlva mögötte az 1/1el.... hue jackson.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
UDFA rookie Desmond Harrison kezd LT pozícióba, Bitonio visszatolva bal guardba.Bátor döntés, én nem feltétlen léptem volna meg már a szezon elején, a Bitonio LT, Corbett LG felállás jobban tetszett. Nyilván minden adottsága megvan az LT poszthoz Harrisonnak, de nem véletlen lesz valaki UDFA sem. Az meg a másik, h. ismét padozik egy magas második körös pick egy 0-16-os csapatnál. Akkor minek ő jött 2/33-on?
Bitonio-Tretter-Zeitler, a fal közepe tavaly is stabil volt, majd meglátjuk a két szélén mit alkotnak.
Élete lehetőségét kapja a srác, csak éljen vele.
P@trik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
UDFA rookie Desmond Harrison kezd LT pozícióba, Bitonio visszatolva bal guardba.Bitonio-Tretter-Zeitler, a fal közepe tavaly is stabil volt, majd meglátjuk a két szélén mit alkotnak.
Élete lehetőségét kapja a srác, csak éljen vele.
több mint 7 éve
Browns claim DL Anthony Zettelkivágva: OL Aaron Neary
több mint 7 éve
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2018/09/browns_could_reach_out_to_dez.html#incart_m-rpt-1Kezdődik megint a story.
Mondjuk ha tele lenne a szerződése ösztönzőkkel és muszáj lenne valamit alkotnia a pénzért, egy próbát megérhet.
több mint 7 éve
Lényegtelen kijön szembe darálni kell, törni zúzni és erre alkalmas lesz a frontseven.Tavaly már mondtam ezt de tartom, hogy Garrettnek szétkell vernie Big Bent, és rálépni a vörhenyes és a csődör f@szára.
Szerkesztette: P@trik
több mint 7 éve
A def vezetője így gondolkodik a Bell körüli herce hurcáról: 
Legalább lesz mire fogniuk ha vasárnap kikapnak 😀