NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
109
8
2:15, Aréna4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 7 éve
És ebben mi a tartalom? Van hozzászólásod a témához is?Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.A kohászok nagysága SB run év(ek)ben bármelyik topik kiemelt témája kell legyen.
thx
Janek
tomi-tomi
Például a hozzád hasonlókat kellene moderálni, akik csak fröcsögni járnak máshova. 😉
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.A kohászok nagysága SB run év(ek)ben bármelyik topik kiemelt témája kell legyen.
thx
Janek
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
MLB nincs elit az tény, de Kirksey és Collins bőven megüti a szintet, sőt...Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
Nincs mit ezen túl tárgyalni.
P@trik
Soldados
több mint 7 éve
Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
Nincs mit ezen túl tárgyalni.
P@trik
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Nincs mit ezen túl tárgyalni.
több mint 7 éve
Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.Na ne szórakozzunk már, vagy legalább olvasd el, hogy miről folyik a diskurzus...
thx
Janek
De akkor segítek: volt egy kijelentés, hogy a Brownsé a div legjobb D-je. Nehogy már ne lehessen erre reagálni és bocs hogy benne van a Steelers szó, de az opponálásból nehéz lett volna kihagyni, mert a Steelers (upsz, megint leírtam) a div része...
Szánalmas, máshol játsszál csendőrt, vagy legalább olvasd el miről van szó.
több mint 7 éve
Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.thx
több mint 7 éve
Nem mondtam hogy tokeletesek, vannak hianyossagok. Egy kicsivel "kiegyensulyozottabb" agresszivitassal az is jobb lesz-lenne. Es melyik north-os D-ben nincsenek hianyok? Melyik D mutatna jobban az o O-ukkel parban? A playmakerekrol meg annyit, hogy Watt nalunk a LOS-tol 15m-re vedekezne egy TE-n, szoval inkabb coaching-ra teszem a voksom ( persze eltorzitottak az evek 😊 )A Steelersé kimagaslóan a div legjobb D-je. Hibák vannak, de sok a playmaker, akik splash playeket csinálnak. Ez még csak nem is szoros.
no
A passz ellen rettenetes ez a Browns D, így nem lehet a legjobb a divben.
több mint 7 éve
no
7 241
Nem mondtam hogy tokeletesek, vannak hianyossagok. Egy kicsivel "kiegyensulyozottabb" agresszivitassal az is jobb lesz-lenne. Es melyik north-os D-ben nincsenek hianyok? Melyik D mutatna jobban az o O-ukkel parban? A playmakerekrol meg annyit, hogy Watt nalunk a LOS-tol 15m-re vedekezne egy TE-n, szoval inkabb coaching-ra teszem a voksom ( persze eltorzitottak az evek 😊 )Jó coaching van mögötte, emiatt el tud tüntetni hiányosságokat, de még sok lyuk van benne, nincsenek igazi playmakerek, talán csak 1-2. Ez messze van még a jó védelemtől. A futás elleni védelem, ami tetszik, passz ellen viszont konkrétan szörnyű.ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
no
Soldados
no
Soldados
több mint 7 éve
Pedig milyen lett volna, ha kihagyás nélkül vonul vissza. Gyógyulást! Reméljük Garettnek több örömben lesz része egy hasonlóan jó pályafutás során.Ha most visszavonul, akkor elmondhatja, hogy az összes NFL-meccsén kezdett.
dande
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 864
Legalább nem a nevükből élnek. 😊Jó coaching van mögötte, emiatt el tud tüntetni hiányosságokat, de még sok lyuk van benne, nincsenek igazi playmakerek, talán csak 1-2. Ez messze van még a jó védelemtől. A futás elleni védelem, ami tetszik, passz ellen viszont konkrétan szörnyű.ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
no
Soldados
no
Soldados
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Jó coaching van mögötte, emiatt el tud tüntetni hiányosságokat, de még sok lyuk van benne, nincsenek igazi playmakerek, talán csak 1-2. Ez messze van még a jó védelemtől. A futás elleni védelem, ami tetszik, passz ellen viszont konkrétan szörnyű.ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
no
Soldados
no
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
zsutu
785
Az a legszörnyűbb, hogy még szakadt tricepsszel is jobban játszana, mint Drango... Valószínűleg Bitonio megy ki LT-be. LG-be meg mehetne Greco, vagy Erving.... oh wait? Hát persze dobtuk őket, elvégre nem fértek fel rosterre....
több mint 7 éve
Ez most nem volt szép 😉Browns left tackle Joe Thomas suffered a torn left triceps Sunday against the Titans and is expected to miss the remainder of the season.Amióta itt van nem jönnek az eredmények, így nélküle megindulhattok felfelé 😊
Drip
bcsarli
több mint 7 éve
Browns left tackle Joe Thomas suffered a torn left triceps Sunday against the Titans and is expected to miss the remainder of the season.Amióta itt van nem jönnek az eredmények, így nélküle megindulhattok felfelé 😊
Drip
több mint 7 éve
Pedig milyen lett volna, ha kihagyás nélkül vonul vissza. Gyógyulást! Reméljük Garettnek több örömben lesz része egy hasonlóan jó pályafutás során.
több mint 7 éve
Browns left tackle Joe Thomas suffered a torn left triceps Sunday against the Titans and is expected to miss the remainder of the season.
több mint 7 éve
no
7 241
ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
no
Soldados
több mint 7 éve
A Nyoku kérdésnél, adom - nekem sima oneyearwonder. Abszte marhaság volt Barnige kicseszése. A WRbe full igazad van, szintén balta. Pepperinonál meg mindig is az lógott a levegőbe, hogy ezekkel a méretekkel képes-e egyáltalán elcsípni a szintet.Ha ugrani akarsz válaszd a Kóc vagy a Tits útját - hozz QBt és hozzá egy weapont, vagy hozd játékrenszerrel a QBt legyen kispajtása. Jelen pillanatba egy egykori Trubi mondjuk Cook-kal karöltve lett volna az optimális a számotokra. Illetve az, ha megpróbálná figyelembe venni a QB képességeit. Lásd a Goff fejezet McVay részeit, mer ott van az ásott kutya... Baszki ha 5 playt tud biztonsággal, akkor is CSAK azt kell vele csináltatni.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Hue lába alól teljesen kicsúszott a talaj, valamilyen szinten megértem, mert biztos marha frusztráló, hogy bárkit küld fel mindegyik pocsékul játszik, szerintem teljesen pánikban van, másfelől meg ez lenne a dolga, hogy rendbe tegye a fejeket meg a posztot. Amennyire bízott mindenki benne, köztük én is, hogy mekkora QB mentor meg remek motiváló, ebben a szezonban teljesen elbukott, hogy Williams vegye át a helyét ez bennem is megfogalmazódott már, én támogatnám, pedig három hete azt mondtam, hogy még egy évet adnék neki, hogy ne mindig két évente cseréljünk HC-t. De erre az idei szezonra nincsenek szavak, az offense nem gyenge, hanem romokban van, és nem egészében a játékosállomány miatt.Egyetértek. Megint magam ellen beszélek, mert én is azt mondtam, hogy nincs értelme a folyamatos HC váltásnak de azt látom, hiába maradna Hue a jövő év is ekkora faszság lenne. Lehet frusztráló az, ha bárkit küld fel pocsékul játszik, de könyörgöm ez az Ő és az FO hibája is. Hue teljesen tanácstalan és azt se tudja mit csinál már csak valami működjön.
Bad 31
Kessler "Trust me on this one"
Kizer " We ride with him"
Aztán egy olyan nyilatkozat, hogy az kezd akivel a legnagyobb esély van a győzelemre.
Na mármost Ő folyamatosan adja a pofonokat magának. Kessler TC-ben kezdő, aztán inaktív egészen tegnapig. Kizer hol kezdő hol nem, és most ott vagyunk, hogy megint lehet más fut ki a pályára. Ez azt jelenti, hogy Hue kurvára nem tudja melyik QB a legjobb esély, tehát mindegy lenne ha én mennék oda edzőnek és random dobálnám be az embereket.
Másodszor megértem, hogy szarok az irányítók, de mint mondtam ez az Ő és az FO felelőssége lenne, hogy megtalálják a megfelelő QB-t ... RG3? egyszer se nézett ki annak, de a sérüléssel lehetett védekezni. McCown? Egyértelmű volt, hogy a mentor és a stabil csere szerepe az övé bár Ő legalább mindig képes volt 300 yardokat dobni. Franchiset köré építeni hülyeség, de a sérüléssel itt is lehetett védekezni. Kessler? Stabil csere. Ennyi. Kizer? Nagyon alkalmatlan jelenleg a QB szerepre, de Hue se segít rajta. Hogan? Jó beugró, sose lesz kezdő.
Én úgy látom, hogy a HC és az FO nem képes végezni a dolgát, mert Wentz, Watson, Goff stb mind magabiztosan fejlődnek, míg mi játsszuk az okosat és tradelünk orrba szájba, hogy legyen 11 rookie akiből a fele úgyis eltűnik.
Azt meg már csak halványan firkantom ide, hogy nem csak a QB-k de más posztokon is gond van. Ez a rezsim hozott 4 újonc elkapót tavaly idén meg tradeltünk Coates-ért és igazoltunk egy Brittet, cserébe elengedtük Gabielt, Benjamint és Pryort ... Tehát nem csak QB-t de playmakert se tudunk találni. Illetve ha igen akkor azokat kurva szarul használjuk. Njoku az NFL sztárja lehetne, de inkább 3. számú TE, aki felé száll 2-3 labda meccsenként, cserébe ha üres akkor nem kap labdát.
Peppers szintén hasonló kategória. Sokan szidják, de azt mindenki elfelejti, hogy ő nem egy Off cover FS amire most használjuk, hanem egy SS/LB hybrid aki a boxba lenne a legeffektívebb.
Sajnálom, tényleg nagyon bíztam ebbe a projektbe, de be kell ismerni, hogy jövőre is ennyi lenne. 1/1 okoskodás 3. körben QB blabla... el van baszva ez a rebuild is. Túl kell esni rajta.
több mint 7 éve
Hue lába alól teljesen kicsúszott a talaj, valamilyen szinten megértem, mert biztos marha frusztráló, hogy bárkit küld fel mindegyik pocsékul játszik, szerintem teljesen pánikban van, másfelől meg ez lenne a dolga, hogy rendbe tegye a fejeket meg a posztot. Amennyire bízott mindenki benne, köztük én is, hogy mekkora QB mentor meg remek motiváló, ebben a szezonban teljesen elbukott, hogy Williams vegye át a helyét ez bennem is megfogalmazódott már, én támogatnám, pedig három hete azt mondtam, hogy még egy évet adnék neki, hogy ne mindig két évente cseréljünk HC-t. De erre az idei szezonra nincsenek szavak, az offense nem gyenge, hanem romokban van, és nem egészében a játékosállomány miatt.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Most épp ezt hallgatom, a küldetés hasonló szintű 😊www.youtube.com/watch?v=7FrZquaWVs4
több mint 7 éve
zsutu
785
Akár meg is történhet, azért Londonból hazafelejövet szoktak ilyen döntéseket hozni.Szerintem kiveséztük ezt a szezont, minden héten ugyanaz a lemez: a védelem tartja magát, győztes helyzetbe hozza az O-t, akik viszont nem tudnak élni a lehetőséggel.Durva de pont ezen agyaltam én is tegnap,ha kirúgják Huet akkor Williamst én is megtartanám HC-nek és inkább csak hoznék egy OC-t, mert ha már végre valami összeállt akkor ne basszuk szét az egészet.
Thomast nagyon sajnálom, tegnap láttuk mennyit számít, Drangot szét szedte Orakpo. Tényleg fázom a gondolattól mi lesz, amikor visszavonul...
Nem tartom ördögtől való gondolatnak Williams HC-nek való kinevezését. Lenne egy kis kontinuitás, legalább a labda egyik oldalát békén lehetne hagyni, az offenset meg úgyis fel kell építeni. Van HC tapasztalata, SB-t is nyert DC-ként, sokkal jobbat nem tudunk Clevelandbe hozni. Engem az sem zavarna, ha a bye után interimként átvenné a csapatot, Hue elszállt. A hosszabbításban 6 próbálkozásból haladtunk mínusz 5 yardot??
Kizer pénteken hajnali 1-ig bulizott, Hue szóvá is tette. Akkor viszont miért kezd?
Joey Tribbiani
P@trik
több mint 7 éve
Szerintem kiveséztük ezt a szezont, minden héten ugyanaz a lemez: a védelem tartja magát, győztes helyzetbe hozza az O-t, akik viszont nem tudnak élni a lehetőséggel.Durva de pont ezen agyaltam én is tegnap,ha kirúgják Huet akkor Williamst én is megtartanám HC-nek és inkább csak hoznék egy OC-t, mert ha már végre valami összeállt akkor ne basszuk szét az egészet.
Thomast nagyon sajnálom, tegnap láttuk mennyit számít, Drangot szét szedte Orakpo. Tényleg fázom a gondolattól mi lesz, amikor visszavonul...
Nem tartom ördögtől való gondolatnak Williams HC-nek való kinevezését. Lenne egy kis kontinuitás, legalább a labda egyik oldalát békén lehetne hagyni, az offenset meg úgyis fel kell építeni. Van HC tapasztalata, SB-t is nyert DC-ként, sokkal jobbat nem tudunk Clevelandbe hozni. Engem az sem zavarna, ha a bye után interimként átvenné a csapatot, Hue elszállt. A hosszabbításban 6 próbálkozásból haladtunk mínusz 5 yardot??
Kizer pénteken hajnali 1-ig bulizott, Hue szóvá is tette. Akkor viszont miért kezd?
Joey Tribbiani
több mint 7 éve
Komolyan megvarjak amig Hue tonkreteszi az oltozőt is?Ha mar nem hisz a Kizer dologban(mert mondjuk Kessler se jobb semmivel) akkor miben hisz?
Hogy rotalja a QB-kat es idiota O gameplan majd segit?