Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

8 perce
FloresR 377
A védelem továbbra is nulla
tamas424
Az mondjuk baj
57 perce
tamas424 Dallas Cowboys 1 896
A védelem továbbra is nulla
2 napja
gyeek LSU Tigers 8 779 — Grady Judd fan
Malik Davis "súlyos" csípősérülést szervett. Minimum a szezonjának vége. 😕

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
2 napja
Nocsak! Spann-Ford és Flournoy is kapott hosszabbítást. Mindkettő évi 6m átlaggal, előbbi 3 évet, utőbbi "csak" 1 évet.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

4 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 602 — Cowboys fan
random rant
rva
hallgass zenét
slowmotion
akkor hogy tudok meg mindent a Cowboys-ról? 😀
rva
ami érdekes, azt megkapod a Netflixen (ld még America's Sweethearts)
4 napja
rva 4 772 — Me for President!
random rant
rva
hallgass zenét
slowmotion
akkor hogy tudok meg mindent a Cowboys-ról? 😀
4 napja
valahol ki kell puffognom magam, aztán majd meglátjuk
a Cowboys coverage, már ami az ingyenes elérést illeti kicsit megint megbolydult, mert létrejött a Crown Plus, ami nyilvánvaló volt, hogy előfizetéses lesz ($8 havonta)
szeretem Broaddust, de egy ideje minden platformon ugyan azt mondja el, majdnem ugyanúgy, ezért mióta nincs Bobby Belt a Love of the Star podcast-ben, hanem a selypítő raccsoló Wolchuk, azóta azt skippelem. Voch Lombardi ugye összebútorozott Broaddussal, de a heti 5 kontent nekik is megfekszi a hasukat, nagyon sok az ismétlés meg a gittrágás, azt egyre kevesebbet hallgatom. aztán kirúgták a "fence-rider" jiujitsu fülesbaglyot (John Owning) a PFF-től, azóta mindenütt próbál pénzt keresni, de gyorsan. egy ideig megpróbálta felépíteni a saját YT csatornáját (Nich Harris segítségével), de ez olyan, amiből az első évben nem lehet számlát fizetni, szóval elfogadta a platformot amit Broaddus kínál a Crown Global (sic!) Media-val, és ő lett a fizetős kontent. meg Broaddus egy része. kérdőjeles, hogy mit NEM fog elmondani az öreg csak pénzért, majd kiderül. volt egy "One Star Podcast" nevű műsor Kevin KT Turnerrel, John Machotával, Saad Yusuf-al, meg még valakivel, aki számomra lényegtelen, azt hallgattam egy ideig, augusztusban beszántották. aztán ott van JC vagyis Jeff Cavanaugh, de őt nem bírom sokáig, mert mostanában egyre többet burkolózik a "nekem képzelt ADHD-m van, mondhatok hülyeségeket" dolog mögé, ami egy ideig vicces, aztán irritál. na Broaddus tőle elbúcsúzott, a Trust the Tape megmaradt Jeff-nek egyedül, bár az első epizódban ott volt vele Nick Harris, de hát nem tűnt véglegesnek. meglátjuk, mondta a vak is. és hát Jeff is elszajkózza ugyanazt a DLLS Cowboys-ban, de arról már leszoktam, mert se Jessey Holley, se a beképzeltség bronzszobra, Clarence Hill nem képes érthetően artikulálni és/vagy bármiről érdemben nyilatkozni, az az egész podcast is csak egy nagy gittrágás. (a heti 5-7 napos, egyórás kontentek átka, hogy még a Cowboys esetén sincs miről beszélni ennyi időn át) csak Jeff miatt meg nem fogom hallgatni. szóval itt vagyok, hogy alig maradt bármi értelmes kontent. lassan vissza kell szokjak a "központi" tartalmakra (Talkin' Cowboys?), vagy ... egyedül a Cowboys Collective tartja bennem a lelket.

ha valakinek van ötlete, mivel üssek el napi 2x 1 óra vezetést (munkába járás) az ne tartsa magában 😊
és nem, nem vagyok hajlandó Nick Eatman vartyogását hallgatni napi 45 percben a "StoryLine"-ban. akkor inkább a busafejű Marc Mosher és a "Locked on Cowboys".

thank you for coming to my ted talk.
rva
hallgass zenét
4 napja
valahol ki kell puffognom magam, aztán majd meglátjuk
a Cowboys coverage, már ami az ingyenes elérést illeti kicsit megint megbolydult, mert létrejött a Crown Plus, ami nyilvánvaló volt, hogy előfizetéses lesz ($8 havonta)
szeretem Broaddust, de egy ideje minden platformon ugyan azt mondja el, majdnem ugyanúgy, ezért mióta nincs Bobby Belt a Love of the Star podcast-ben, hanem a selypítő raccsoló Wolchuk, azóta azt skippelem. Voch Lombardi ugye összebútorozott Broaddussal, de a heti 5 kontent nekik is megfekszi a hasukat, nagyon sok az ismétlés meg a gittrágás, azt egyre kevesebbet hallgatom. aztán kirúgták a "fence-rider" jiujitsu fülesbaglyot (John Owning) a PFF-től, azóta mindenütt próbál pénzt keresni, de gyorsan. egy ideig megpróbálta felépíteni a saját YT csatornáját (Nich Harris segítségével), de ez olyan, amiből az első évben nem lehet számlát fizetni, szóval elfogadta a platformot amit Broaddus kínál a Crown Global (sic!) Media-val, és ő lett a fizetős kontent. meg Broaddus egy része. kérdőjeles, hogy mit NEM fog elmondani az öreg csak pénzért, majd kiderül. volt egy "One Star Podcast" nevű műsor Kevin KT Turnerrel, John Machotával, Saad Yusuf-al, meg még valakivel, aki számomra lényegtelen, azt hallgattam egy ideig, augusztusban beszántották. aztán ott van JC vagyis Jeff Cavanaugh, de őt nem bírom sokáig, mert mostanában egyre többet burkolózik a "nekem képzelt ADHD-m van, mondhatok hülyeségeket" dolog mögé, ami egy ideig vicces, aztán irritál. na Broaddus tőle elbúcsúzott, a Trust the Tape megmaradt Jeff-nek egyedül, bár az első epizódban ott volt vele Nick Harris, de hát nem tűnt véglegesnek. meglátjuk, mondta a vak is. és hát Jeff is elszajkózza ugyanazt a DLLS Cowboys-ban, de arról már leszoktam, mert se Jessey Holley, se a beképzeltség bronzszobra, Clarence Hill nem képes érthetően artikulálni és/vagy bármiről érdemben nyilatkozni, az az egész podcast is csak egy nagy gittrágás. (a heti 5-7 napos, egyórás kontentek átka, hogy még a Cowboys esetén sincs miről beszélni ennyi időn át) csak Jeff miatt meg nem fogom hallgatni. szóval itt vagyok, hogy alig maradt bármi értelmes kontent. lassan vissza kell szokjak a "központi" tartalmakra (Talkin' Cowboys?), vagy ... egyedül a Cowboys Collective tartja bennem a lelket.

ha valakinek van ötlete, mivel üssek el napi 2x 1 óra vezetést (munkába járás) az ne tartsa magában 😊
és nem, nem vagyok hajlandó Nick Eatman vartyogását hallgatni napi 45 percben a "StoryLine"-ban. akkor inkább a busafejű Marc Mosher és a "Locked on Cowboys".

thank you for coming to my ted talk.
5 napja
az ötödik hét az pont rövid (Thursday night) szóval hatodik hét visszatérés tűnik realitásnak. már 3 visszatérős IR helyet elhasznált a Cowboys. nem optimális.
5 napja
Tyler Smith-nek műtik az ujját. Eddig olyan sima volt minden. Öröm az ürömben, hogy az ő cseréje a kompetensebbek közé tartozik. Smith gondolom IR visszatéréssel. Ki TJ Bass-ameg cseréje? Cornelius? Mindenesetre Chief Pete-et hozzák vissza PS-be hogy jobb közérzete legyen mindenkinek!

6 napja
Cowboys All-Pro LG Tyler Smith is scheduled to undergo thumb surgery Tuesday and is expected to be sidelined 4-6 weeks, per Dallas HC Brian Schottenheimer.
KeyG
Mint üveges tótnak a hanyattesés

Szerkesztette: slowmotion
6 napja
beltazor Michigan Wolverines 3 006 — Pfizer & Moderna fan
Cowboys All-Pro LG Tyler Smith is scheduled to undergo thumb surgery Tuesday and is expected to be sidelined 4-6 weeks, per Dallas HC Brian Schottenheimer.
KeyG
TJ Bass korrekt csere, remeljuk megtudja oldani.

6 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 600

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
9 napja
készült egy kevés hely a sapka alatt. valamiért PONT annyi, hogy egy Maxx Crosby szerződés elférjen alatta 😀
10 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 618 — Saturday Night Lights
Itt meg egy nyílt levél Romotól... Betettem volna korábban, de inkább kitöröltem. Szomorú ez az egész. Egyrészt szerintem hiába írja hogy nem kifogást keres, mert pont azt tette. Úgy, hogy a családjának kellett néznie eddig hogy bassza szét magát és nem fordult segítségért pedig megtehette volna. Az arcára volt vésve közvetítések alatt is hogy szét van csúszva. Remélem sikerül neki talpra állnia! Az biztos hogy ez nem az a Tony aki a Cowboysban játszott és nem a fizikumára gondolok.

gyeek
Még egy esélyt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 napja
Itt meg egy nyílt levél Romotól... Betettem volna korábban, de inkább kitöröltem. Szomorú ez az egész. Egyrészt szerintem hiába írja hogy nem kifogást keres, mert pont azt tette. Úgy, hogy a családjának kellett néznie eddig hogy bassza szét magát és nem fordult segítségért pedig megtehette volna. Az arcára volt vésve közvetítések alatt is hogy szét van csúszva. Remélem sikerül neki talpra állnia! Az biztos hogy ez nem az a Tony aki a Cowboysban játszott és nem a fizikumára gondolok.

11 napja
Még mielőtt elfelejtené bárki melyik csaaptról van szó, Super Jerry jön hogy segítsen. Ez a Dallas Kibaszott Cowboys és abban a pillanatban amikor az embernek esetleg olyan vágya ébredne, hogy megnézné mit tud ez az új védelem, vagy valami hasonló, ő megszórja a hangulatot egy kis figyelem elterelő önfényezéssel:

"I don't know of any teams that really can pay two top receivers [at the] top of the market," Jones told DLLS, even without being specifically asked about the receiving duo. "So you know, that's going to be a real difficult situation as we move forward. We've managed to figure out how we can do it for this year. Certainly, if everything works out the way we think it is, [where] CeeDee and George both have huge years again, then it'll be a bigger challenge next year."

cowboyswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/cowboys/2026/09/02/cowboys-ceedee-lamb-george-pickens-stephen-jones-contract-quotes/91579758007/

12 napja
5 órával korábban Bryan Broaddus és Jeff Cavanaugh arról beszélgettek a Trust the tape podcast-ben, hogy Miltonnak most van a legnagyobb csere értéke. Jeff még egy második kört is behaluzott, de Broaddus se mondott alacsonyabbat negyedik körnél.
ehhez képest most abban bíznak a front office-ban, hogy átcsúszik waiveren, és a PS-be kerülhet.

Demercado-nak van kapcsolata Klayton Adams-el, és úgy tűnik jó a blitz pickup-ban, nem véletlenül őt választották:
 x.com/SportsSturm/status/2094544189664956815?s=20
13 napja
Milton cut, na erre nem számítottam!

Shiyazh Pete egyelőre nem került PS-be.

Emari Demercado érkezett Blue és Mafah helyett waiverről. Utóbbi kettő se került be a PS-be.

x.com/tommy_yarrish/status/2094512013825175837

13 napja
Milton cut??

13 napja
Akik bekerütek az 53-ba (meglepetés/örömteli):
Camden Brown (WR)
Tyrus Wheat (OLB)
Ameer Speed (CB)

Cutolva (meglepetés/szomorú)
Sam Williams (OLB)
Jaydon Blue (RB)
Julius Wood (S)
Juston Barron (LB)

IR:
Marist Liufau (OLB)
Devin Moore (CB)

Ezek még változhatnak ugyebár. Hogy Drew Shelton bentmaradt pl. az kizárólag a draft státuszának köszönhető, a teljesítménye totál lebőgés kategória volt.
gyeek
Devin Moore is csak annak köszönheti, hogy nem lett kivágva, hogy volt még egy "üres" IR spot, és hirtelen "megsérült". az előszezonban nem sok mindent tett azért, hogy az 53-ba kerüljön.
rva
Moore már az első pre meccsen se játszott ha jól emlékszem.

13 napja
Camden Brown (WR)
Tyrus Wheat (OLB)
Ameer Speed (CB)

Sam Williams (OLB)
Jaydon Blue (RB)
Julius Wood (S)
Juston Barron (LB)

IR:
Marist Liufau (OLB)
Devin Moore (CB)

Ezek még változhatnak ugyebár. Hogy Drew Shelton bentmaradt pl. az kizárólag a draft státuszának köszönhető, a teljesítménye totál lebőgés kategória volt.
gyeek
Devin Moore is csak annak köszönheti, hogy nem lett kivágva, hogy volt még egy "üres" IR spot, és hirtelen "megsérült". az előszezonban nem sok mindent tett azért, hogy az 53-ba kerüljön.
14 napja
Nate Thomast eközben a Texanshoz cserélték egy 7. körért.

14 napja
Camden Brown (WR)
Tyrus Wheat (OLB)
Ameer Speed (CB)

Sam Williams (OLB)
Jaydon Blue (RB)
Julius Wood (S)
Juston Barron (LB)

IR:
Marist Liufau (OLB)
Devin Moore (CB)

14 napja
Mvs cut igy Camden Brown sztem rostert fog. Szupi 😊

Szerkesztette: beltazor