NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Nekem nagyon tetszett Bryant, magabiztos volt, semmi rookie baromság, a végén amikor éles volt a helyzet akkor is neki dobálta Romo, azért ez már jelenthet valamit.TomeeeDez nagy elkapó lesz, ez már az első meccsén látszott, biztos keze van és fizikálisan az összes szituban a védők fölé kerekedett.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Nem láttam a teljes meccset mik a vélemények Bryantről?ami felé ment, azt kb mind megfogta, ha volt is valami, amit nem, az nagyon csínbe ment.
Már az ipponal felérő válldobást leszámítva 😛Blevi
punt return egyelőre felejtős, nem váltotta me a világot plusz nem is mindig ítélte meg jól a szitut, de kb első meccse az NFL-ben (talán TC-t is beleértve), na
egyébként tavaly emlékeim szerint Crabtree is vagy 5/50-nel kezdett
több mint 14 éve
Nem láttam a teljes meccset mik a vélemények Bryantről?Már az ipponal felérő válldobást leszámítva 😛
több mint 14 éve
ezzel a meccsel egyértelműen a Dallas lett a most lúzer team ever 😀Az irodalom- és nyelvtan tanárod most forog a sírjában. 😉
az a fumble return TD-re nincsenek szavak 😀Hurka
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Crayton nem volt egy elkapása sem az nfl.com szerint 😕 egyáltalán játszott? 😊 nem lesz így 6kör 😡beltazorbiztos mert még csak tanulja a playbookot.
Roy Williams se játszott sokat, amikor leszerződtettük, mert nem akarták túlterhelni a szürkeállományát.
mondjuk ami felé ment, azt se nagyon kapta el :/
egyébként úgy olvastam, hogy "nem lesz így 6ökör". most akkor hülye-e vagyok?
több mint 14 éve
Crayton nem volt egy elkapása sem az nfl.com szerint 😕 egyáltalán játszott? 😊 nem lesz így 6kör 😡
több mint 14 éve
ezzel a meccsel egyértelműen a Dallas lett a most lúzer team ever 😀de van, idézem:
az a fumble return TD-re nincsenek szavak 😀Hurka
"két kézzel fogd, b+!"
több mint 14 éve
egyébként lehet idén mi is azt fogjuk játszani mint a steelers 2008ba,a D meccsben tartja a csapatot,mi meg imádkozunk hogy Romoék beerőltessenek legalább egy TD-t,nekik mondjuk bejött.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Ligaszinten gondoltam 😊 elfogult vagyok vele szemben. 😊öööööööMég vizsgálni fogják ma gondolom. Nyak húzódás. Személy szerint az nyilatkozta, hogy jól van. Ismerve őt 70%ra tippelem, hogy játszik a Bears ellen.gyeekNehogy nekem valami baja legyen... Mert nélküle a D# azért nem ugyanaz.
Jó Butler sokat fejlődött de Dware >>>>>> Bármelyik OLB 😉Blevi
azért a Bármelyik OLB = Spencer behelyettesítésnél pár kacsacsőrt illene levenni 😊
a következő meccs legnagyobb pozitívuma így előre, hogy emberi időpontban (este hétkor) lesz. remélem, meghálálják a fiúk valami pofás kis győzelemmel, hogy megnézem a meccset 😀slowmotion
Az a fumle az valóban rohadt nagy lúzerség volt :S
több mint 14 éve
ezzel a meccsel egyértelműen a Dallas lett a most lúzer team ever 😀az a fumble return TD-re nincsenek szavak 😀
több mint 14 éve
öööööööNehogy nekem valami baja legyen... Mert nélküle a D# azért nem ugyanaz.Köszi a válaszokat! Egy fontosabb kérdés: Demarcus Ware-ről van hír? Kihagyás vagy jól van?beltazorMég vizsgálni fogják ma gondolom. Nyak húzódás. Személy szerint az nyilatkozta, hogy jól van. Ismerve őt 70%ra tippelem, hogy játszik a Bears ellen.gyeek
Jó Butler sokat fejlődött de Dware >>>>>> Bármelyik OLB 😉Blevi
azért a Bármelyik OLB = Spencer behelyettesítésnél pár kacsacsőrt illene levenni 😊
a következő meccs legnagyobb pozitívuma így előre, hogy emberi időpontban (este hétkor) lesz. remélem, meghálálják a fiúk valami pofás kis győzelemmel, hogy megnézem a meccset 😀
több mint 14 éve
Nehogy nekem valami baja legyen... Mert nélküle a D# azért nem ugyanaz.Köszi a válaszokat! Egy fontosabb kérdés: Demarcus Ware-ről van hír? Kihagyás vagy jól van?beltazorMég vizsgálni fogják ma gondolom. Nyak húzódás. Személy szerint az nyilatkozta, hogy jól van. Ismerve őt 70%ra tippelem, hogy játszik a Bears ellen.gyeek
Jó Butler sokat fejlődött de Dware >>>>>> Bármelyik OLB 😉
több mint 14 éve
VIZILÓ
243
Nem úgy van hogy büntetéssel nem ér véget meccs?beltazorNFL RULES:
If there is a foul by the offense, there shall be no extension of the period. If the foul
occurs on the last play of the half, a score by the offense is not counted. However,
the period may be extended for an untimed down, upon the request of the defense,
if the offensive team’s foul is for:
(1) illegal touching of a kick;
(2) fair-catch interference;
(3) a palpably unfair act;
(4) a personal foul or unsportsmanlike conduct foul committed prior to an interception of a forward pass or the recovery of a backward pass or fumble; or
(5) a foul by the kicking team prior to a player of the receiving team securing possession
of the ball during a down in which there is a safety kick, a scrimmage kick, or a free kick.
Kicsit más, mint az egyetemi szabályozás, ahol valóban nem érhet véget a játékrész élő-labda szabálytalanság miatt elfogadott büntetéssel. (Ha nem kérik a büntit, akkor a játék eredményét fogadják el, ami jelen esetbe TD lenne és nyílvánvalóan hülyeség...😊
It az első két mondat a fontos.
1. Offense szabálytalanság miatt nem hosszabbítunk időntúli play-re
2. Az elért pontokat törlik.
Sajnos ennek a klasszikus iskolapéldáját láttuk...😕(((((((((((((((
több mint 14 éve
Köszi a válaszokat! Egy fontosabb kérdés: Demarcus Ware-ről van hír? Kihagyás vagy jól van?beltazorMég vizsgálni fogják ma gondolom. Nyak húzódás. Személy szerint az nyilatkozta, hogy jól van. Ismerve őt 70%ra tippelem, hogy játszik a Bears ellen.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
Köszi a válaszokat! Egy fontosabb kérdés: Demarcus Ware-ről van hír? Kihagyás vagy jól van?
több mint 14 éve
Nem úgy van hogy büntetéssel nem ér véget meccs?beltazorNem kaphatnak még több időt a saját balfaszkodásuk miatt... az elég Lionsös lett volna a 'Skinsnek.
több mint 14 éve
Nem úgy van hogy büntetéssel nem ér véget meccs?beltazorVédők által elkövetett szabálytalanság esetén van ez a kitétel (hogy pl. ne lehessen pass interference az utolsó play-nél, amivel vége lenne a meccsnek).
több mint 14 éve
Nem úgy van hogy büntetéssel nem ér véget meccs?
több mint 14 éve
próbálom összegezni a pozitívumokat:Én Bryant ipponjaira Hall ellen 9 pontot adok. Úgy dobálta mint egy rongybabát.
ja igen, Romo legalább még él.slowmotion
Várok még pár órát, hogy felkeljenek a jenkik, aztán azt szeretném látni mindenhol a hírek között, hogy Alex Barron cut.
több mint 14 éve
Mivel eddig mi vagyunk a szezon bohócai ezért ha minket nem vertek meg akkor tényleg odaadjuk nektek a bohócsapkát 😊Nem pontosan értettem, elvileg nem ért véget az elkapás azzal hogy leült a földre, Ő is hibás volt mert ha maghához öleli a labdát akkor TD túlzottan örült aztán elbaszta (labdára támaszkodva állt fel....) ez van... Bears secondary is megér egy misét egy az egyben próbálták levenni....Menjen Barron a pics*ba b+, 3holding 30 yardért jövő héten Brewster legyen az RT.OFF:CJ TDjét végül miért vették el?Cowboykarcsi
Védelem kapott 6 pontot. Buehler is elbaszta 34ről remélem lelkileg ez nem kúrja tönkre mert akkor baszhatjuk.
Nyerhető meccs volt vsz a holding nagyon esetleges büntetés, kb mint a vizilabdábana kiállítás, akkor fujja a zebra amikro akarja....
Most akarta...
12 bünti 91 yard. Ahhoz csak külön gratulálni tudom amit első félidő végén csináltunk.
Jövő héten a Bearst ütni kell. Láttam őket a Lions ellen (másik csapat akinek szurkolok a Detroit, ott is egy elvett game winning TD...)
A védelem úgy ahogy van rendben van.
A támadóknak kell magukat kurvára összekapni megint 380yard és 7 kurva pont kezd kibaszott unalmas lenni. Free meg kurva jó mindent visszavonok amit róla irtam korábban, nem hittem volna hogy az LT poszton lesz a legkisebb bajunk....
Ja és Bryant meg Austin együtt állat lesz.
Summa summárum BARRON TAKARODJ!!!!!!Blevi
Amúgy ha ezt a Bears nem verjük meg akkor.... hát a szezon bohócai leszünk...Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
jó lett volna, csak más kérdés, hogy megérdemeltük volna-e.Me To..Menjen Barron a pics*ba b+, 3holding 30 yardért jövő héten Brewster legyen az RT.a holdingoknál általában a látványosabbakat szokták befújni, mert különben minden támadásnál lehetne majdnem dobni a zászlót.
Védelem kapott 6 pontot. Buehler is elbaszta 34ről remélem lelkileg ez nem kúrja tönkre mert akkor baszhatjuk.
Nyerhető meccs volt vsz a holding nagyon esetleges büntetés, kb mint a vizilabdábana kiállítás, akkor fujja a zebra amikro akarja....
Most akarta...
12 bünti 91 yard. Ahhoz csak külön gratulálni tudom amit első félidő végén csináltunk.
Jövő héten a Bearst ütni kell. Láttam őket a Lions ellen (másik csapat akinek szurkolok a Detroit, ott is egy elvett game winning TD...)
A támadóknak kell magukat kurvára összekapni megint 380yard és 7 kurva pont kezd kibaszott unalmas lenni. Free meg kurva jó mindent visszavonok amit róla irtam korábban, nem hittem volna hogy az LT poszton lesz a legkisebb bajunk....
Barron holdingjaival az volt a baj, hogy látványosan, hátulról, nyakat körbefogva húzta vissza az embereket. a fele ennyire nyilvánvalóakat már simán befújják. ez van.
Brewstert akarom.slowmotion
Perzse a keserűség is beszél belőlem, mert jó lett volna idegenben csop rivális ellen nyerni így ahhoz hogy +ban végezzünk a csoportban (min 4-2), vagy a phillit vagy a giantset oda vissza veni kell.Blevi
amíg a Skins fel nem hozott minket (missed FG, szar punt, no támadás), addig igazából elég kilátástalannak tűnt a helyzet.
egyébként jellemző, hogy ha a félidő végi faszkodást levonjuk, akkor megint csak 7-6 jön ki, mint tavaly a FedExen😊
mondom, nekem Barronban egyedül az tetszett, hogy minden áron igyekezett Romót megvédeni. ennyi.
egyébként egy halom false startot cseréltünk cap space-re meg holdingokra.
most néztem meg, 12 penalty-t sikerült szerezni. ennek a harmada offside, másik harmada kb defensive 3&out helyett új FD-t eredményezett, harmadik harmada meg kb egy megszerzett offensive FD-t nullázott ki.
ami meg külön fáj: a kickoff battle-t nagyon csúnyán sikerült elvesztenünk.
Bryant meg ne álljon be PR-be, nagyon nem érzi. ennyit Crayton is tudott.
ja igen baszki: ha van Crayton, simán megvan a TD az utolsó támadásnál 😀😀😀
és még így is vagy 100 yarddal többet csináltunk... new season, same old story :/
több mint 14 éve
Me To..Menjen Barron a pics*ba b+, 3holding 30 yardért jövő héten Brewster legyen az RT.a holdingoknál általában a látványosabbakat szokták befújni, mert különben minden támadásnál lehetne majdnem dobni a zászlót.
Most akarta...
Barron holdingjaival az volt a baj, hogy látványosan, hátulról, nyakat körbefogva húzta vissza az embereket. a fele ennyire nyilvánvalóakat már simán befújják. ez van.
Brewstert akarom.slowmotion
Perzse a keserűség is beszél belőlem, mert jó lett volna idegenben csop rivális ellen nyerni így ahhoz hogy +ban végezzünk a csoportban (min 4-2), vagy a phillit vagy a giantset oda vissza veni kell.
több mint 14 éve
Menjen Barron a pics*ba b+, 3holding 30 yardért jövő héten Brewster legyen az RT.a holdingoknál általában a látványosabbakat szokták befújni, mert különben minden támadásnál lehetne majdnem dobni a zászlót.
Most akarta...
Brewstert akarom.
több mint 14 éve
Nem pontosan értettem, elvileg nem ért véget az elkapás azzal hogy leült a földre, Ő is hibás volt mert ha maghához öleli a labdát akkor TD túlzottan örült aztán elbaszta (labdára támaszkodva állt fel....) ez van... Bears secondary is megér egy misét egy az egyben próbálták levenni....Menjen Barron a pics*ba b+, 3holding 30 yardért jövő héten Brewster legyen az RT.OFF:CJ TDjét végül miért vették el?Cowboykarcsi
Most akarta...
Amúgy ha ezt a Bears nem verjük meg akkor.... hát a szezon bohócai leszünk...