NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
47
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
18
5
New Orleans Saints - New York Jets
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
11
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
10
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 3 éve
Ja nem is tudom miert opit irtamAzt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 3 éve
Azt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
több mint 3 éve
Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Ez a meccs tobbszor megvolt.2 gw driveot vezethettunk
Futas ellen ez megint mi volt? Elit D# sem teszi zsebre a mait
Vegen az DPI mar fel sem basz igazan ilyen nem fujnak be a Lembon, magunkat okolhatjuk meg kell csinalni
Eletben tartottunk egy kozvetlen PO rivalist
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Tényleg…én soha nem szoktam trollkodni jönni,de most ezt azért magyarázzátok meg,hogy miért nem hagytatok időt magatoknak,és miért kellett a mixem elvinni 😂🤬
több mint 3 éve
én azt kérem a Mikulástól, hogy SOHA TÖBBÉ ne kelljen ez ellen a Green Bay ellen játszani.Soha.
Egyszer sem.
több mint 3 éve
Zeke out, nem véletlenül lett Quadree Ollison a PS-ből felhozvaen.wikipedia.org/wiki/Qadree_Ollison
2019-ben draftolta a Falcons (ki más?) az ötödik körben
több mint 3 éve
Kuzin 😀😀😀jaja, Jill Burrow valóban szintén menne alkohol nélkül (naná!)
Jill és Tia mondjuk cukira sikerült, de van egy-két iszonyú is 😛
warr_b
több mint 3 éve
Kuzin 😀😀😀 Jill és Tia mondjuk cukira sikerült, de van egy-két iszonyú is 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
egy kis szórakozás:How many beers it would take to get with NFL QBs as women (Part 2)… pic.twitter.com/7cqYJb4s3R
— NFL Memes (@NFL_Memes) November 10, 2022
How many beers it would take to get with NFL QBs as women… pic.twitter.com/UUNUc7T3Pc
— NFL Memes (@NFL_Memes) November 10, 2022
az én ízlésem kicsit más, nekem Jenny Garoppolo pl nagyon nem jön be, de pl Kylie Murray-hez és Zara Wilson-hoz nem kellene alkohol, Dakota Prescott-hoz meg azért egy jó sixpack biztos.
Szerkesztette: rva
több mint 3 éve
Mi baj lenne, majd futunk. GB-nek nem nagyon megy az idén a futás elleni védekezés. Meg azért ez még sem farkasordító hideg. 😊amivel nagyobb baj lehet: hideg lesz, 35-40 fahrenheit (plusz 2-7 fok) amiben Prescott-nak jellemzően nem megy, illetve szél is várható...most, hogy a Packers kikapott a Lions-tól (!!) tutira a Cowboys ellen fognak feltámadni jövő héten :-<Történelmileg minden adott a fellángolásukhoz. De ha pont ez ellen a védelem ellen fog brillírozni ismét Rodgers, akkor az mélyen szántó problémát jelezne.
rva
gyeek
rva
több mint 3 éve
amivel nagyobb baj lehet: hideg lesz, 35-40 fahrenheit (plusz 2-7 fok) amiben Prescott-nak jellemzően nem megy, illetve szél is várható...most, hogy a Packers kikapott a Lions-tól (!!) tutira a Cowboys ellen fognak feltámadni jövő héten :-<Történelmileg minden adott a fellángolásukhoz. De ha pont ez ellen a védelem ellen fog brillírozni ismét Rodgers, akkor az mélyen szántó problémát jelezne.
rva
gyeek
több mint 3 éve
most, hogy a Packers kikapott a Lions-tól (!!) tutira a Cowboys ellen fognak feltámadni jövő héten :-<Történelmileg minden adott a fellángolásukhoz. De ha pont ez ellen a védelem ellen fog brillírozni ismét Rodgers, akkor az mélyen szántó problémát jelezne.
rva
több mint 3 éve
most, hogy a Packers kikapott a Lions-tól (!!) tutira a Cowboys ellen fognak feltámadni jövő héten :-<
több mint 3 éve
Cox meg csak special teams-ben játszik, pedig tavaly volt biztató szereplésenem baj egyébként, ha Clarkból rendes linebacker lesz NFL szinten is, mert ott azért lesz free agent jövőre.
több mint 3 éve
Ez több mint meglepő! Futni már tud a kölök, remélem játszani is hasonlóan fog tudni nemsokára!Damone Clarke hit 22.19 MPH chasing Justin Fields today. That is the fastest time in the NGS era by a Linebacker.
— Ratings Adjustin Smith (@Equipment_Guru) October 31, 2022
I guess Parsons wasn't kidding when he said Damone was faster 👀
Parsons best time ever is 20.41
több mint 3 éve
www.bloggingtheboys.com/2022/11/3/23436871/free-agents-dallas-cowboys-odell-beckham-ereck-flowersVan pár nagy név ezek közt, sajna a teljesítmény mindenhol megkérdőjelezhető karrierjük jelen állásánál.
több mint 3 éve
Böki a csőröm hogy nem emlékszem kinek a videóját néztem twitteren, de ami játékot mutatott, nagyon szépen tolt gyakorlatilag két támadó falembert horizontálisan nem hagyva semmilyen lyukat maga körül. A kontraszt így is látható volt a számokban, vele kapcsolatban bizakodó vagyok hogy ennél még lesz (sokkal) jobb is.Gehlken szerintem
gyeek
When new Cowboys NT Johnathan Hankins was on the field Sunday, Bears RBs Khalil Herbert and David Montgomery combined for 11 carries and 39 yards (3.5 average). When Hankins was on the sideline: 20 carries for 113 yards (5.7) and a touchdown.
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) November 2, 2022
Film behind the stat. pic.twitter.com/tbKWomqIIB
több mint 3 éve
Elküldik Amari Coopert Ohioba a magas fizetése miatt, aztán találnak egy Béta Amarit hajszállal olcsóbban, de 100% garantált fizuval, mert upgradelni kell az elkapó sort... "The cap is real." 😀 😀 😀Lewis idén már csak a pálya széléig fog eljutni, ez biztos. Mögötte momentán Bland van aki eddig ugyan jó volt, de egyrészt újonc ami kissé bizonytalan tényező, másrészt ha ebből a trióból bárki megsérülne, akkor mögöttük az eddig gyeng Bossman Phat van illetve... Nahshon Wright! Szóval erre a pozícióra jobban kellett volna figyelni, Rashad Fenton számottevő kezdő tapasztalattal gyakorlatilag ingyen került a Falconshoz.Hankins mellett 3,7 yard-al futottak (11 carries, 39 yard), nélküle 5,4 yard-al (20 carries 113 yard)
Nem fogom már megtalálni sajna, de Hankins csökkentett snap számok mellett amikor pályán volt szépen tartotta magát, amikor ő volt pályán 3 yard környékén futottak a Macik, én bizakodó vagyok vele kapcsolatban. Ha az az átok megtörne, hogy NFCE-n belül egy játékos két csapatnál csak az egyikben játszik jól, akkor idén ismét csoportgyőztes lehet a Cowboys. 😛
Szerintem összességében Jerry jól hangzó kijelentése ellenére nem csináltak semmit, ez a Cooks trade pletyka meg a "majdnem" csak parasztvakítás. Nem kellett volna a csapat jövőjét feláldozni még akár csak egy hasznos játékosért, most megint megkaptuk a "bízunk az erős keretünkben" szöveget, amire eddig rendre pótolhatatlan sérültek vagy egyéni pofára esések jöttek.
gyeek
valóban van különbség, de ha nem tud minden alkalommal a pályán lenni, akkor ez nem elég
a Cooks trade pletyka szerintem komoly dolgot takar, a jövő évi fix 18 millió lehetett a vízválasztó (vagyis az, hogy gondolom Cooks nem akart átstrukturálást) meg a dead cap hit.
rva
Hankinsnek szerintem ez csak még bevezető volt, tanulnia kell a sémát, szinkronizálódnia kell DQ-val, ilyesmi. Böki a csőröm hogy nem emlékszem kinek a videóját néztem twitteren, de ami játékot mutatott, nagyon szépen tolt gyakorlatilag két támadó falembert horizontálisan nem hagyva semmilyen lyukat maga körül. A kontraszt így is látható volt a számokban, vele kapcsolatban bizakodó vagyok hogy ennél még lesz (sokkal) jobb is.
több mint 3 éve
Lewis idén már csak a pálya széléig fog eljutni, ez biztos. Mögötte momentán Bland van aki eddig ugyan jó volt, de egyrészt újonc ami kissé bizonytalan tényező, másrészt ha ebből a trióból bárki megsérülne, akkor mögöttük az eddig gyeng Bossman Phat van illetve... Nahshon Wright! Szóval erre a pozícióra jobban kellett volna figyelni, Rashad Fenton számottevő kezdő tapasztalattal gyakorlatilag ingyen került a Falconshoz.Hankins mellett 3,7 yard-al futottak (11 carries, 39 yard), nélküle 5,4 yard-al (20 carries 113 yard)
Nem fogom már megtalálni sajna, de Hankins csökkentett snap számok mellett amikor pályán volt szépen tartotta magát, amikor ő volt pályán 3 yard környékén futottak a Macik, én bizakodó vagyok vele kapcsolatban. Ha az az átok megtörne, hogy NFCE-n belül egy játékos két csapatnál csak az egyikben játszik jól, akkor idén ismét csoportgyőztes lehet a Cowboys. 😛
Szerintem összességében Jerry jól hangzó kijelentése ellenére nem csináltak semmit, ez a Cooks trade pletyka meg a "majdnem" csak parasztvakítás. Nem kellett volna a csapat jövőjét feláldozni még akár csak egy hasznos játékosért, most megint megkaptuk a "bízunk az erős keretünkben" szöveget, amire eddig rendre pótolhatatlan sérültek vagy egyéni pofára esések jöttek.
gyeek
valóban van különbség, de ha nem tud minden alkalommal a pályán lenni, akkor ez nem elég
a Cooks trade pletyka szerintem komoly dolgot takar, a jövő évi fix 18 millió lehetett a vízválasztó (vagyis az, hogy gondolom Cooks nem akart átstrukturálást) meg a dead cap hit.
több mint 3 éve
hát J.Lewis sérülésével kell egy jó slot corner (DaRon Bland előléphet)Lewis idén már csak a pálya széléig fog eljutni, ez biztos. Mögötte momentán Bland van aki eddig ugyan jó volt, de egyrészt újonc ami kissé bizonytalan tényező, másrészt ha ebből a trióból bárki megsérülne, akkor mögöttük az eddig gyeng Bossman Phat van illetve... Nahshon Wright! Szóval erre a pozícióra jobban kellett volna figyelni, Rashad Fenton számottevő kezdő tapasztalattal gyakorlatilag ingyen került a Falconshoz.
a Hankins igazolással nem lett jobb a futás elleni védekezésünk, ott coaching probléma is állhat a háttérben?
viszont McGovern megint megsérült, és Peters nem igazán jó guard, azt is mondhatnám, hogy szar
van ugyan 4 elég jó safety-nk, de kettő sérült (Hooker nem játszott, Kearse is csak össze lett drótozva)
Noah Brown szintén sérült volt egész héten, és egy jó (jobb) WR amúgy is kellene, a Gallup-Lamb duó még nem állt össze
de azért nem panaszkodom, ha nem lesz komoly sérülés, akkor nekem tetszenek a kilátások
rva
több mint 3 éve
hát J.Lewis sérülésével kell egy jó slot corner (DaRon Bland előléphet)a Hankins igazolással nem lett jobb a futás elleni védekezésünk, ott coaching probléma is állhat a háttérben?
viszont McGovern megint megsérült, és Peters nem igazán jó guard, azt is mondhatnám, hogy szar
van ugyan 4 elég jó safety-nk, de kettő sérült (Hooker nem játszott, Kearse is csak össze lett drótozva)
Noah Brown szintén sérült volt egész héten, és egy jó (jobb) WR amúgy is kellene, a Gallup-Lamb duó még nem állt össze
de azért nem panaszkodom, ha nem lesz komoly sérülés, akkor nekem tetszenek a kilátások
több mint 3 éve
Kb erről maradtak le.Nekem most nem tűnt nagyon indokoltnak tradelni. Nagy lyukak nem voltak a rosteren, nagyon javítani viszonylag olcsón nem nem nagyon tudtak volna rajt, illetve akkor a fiatalokat kellett volna padoztatni ami a fejlődésük szempontjából nem túl jó. Az sem biztos akit esetleg középső körös pickek áráért hoznak az jobb mint az itt lévő fiatal. Minőségi játékost csak drágán lehetett volna hozni, mint pick-ben mint fizetésben.
fuzovelkifele.com/2022/11/trade-az-utolso-pillanatban-cb-t-szerzett-a-falcons-a-chiefstol/
Kijelentem: Stephen Jones hatása az apjára átbillent a ló túloldalára. Kell egy szakmai ember mint Will Clay, aki hatással tud lenni rájuk. Csak a draftra alapozni butaság.
gyeek
több mint 3 éve
Kb erről maradtak le. fuzovelkifele.com/2022/11/trade-az-utolso-pillanatban-cb-t-szerzett-a-falcons-a-chiefstol/
Kijelentem: Stephen Jones hatása az apjára átbillent a ló túloldalára. Kell egy szakmai ember mint Will Clay, aki hatással tud lenni rájuk. Csak a draftra alapozni butaság.