NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
47
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
18
5
New Orleans Saints - New York Jets
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
11
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
10
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 3 éve
Prescott hivatalosan is "medically cleared" azaz az orvosok jóvá hagyták, hogy játsszonWaletzko meg menni vállműtétre. mondjuk nem jó hír, harmadszor ugrott ki a válla idén, nem tudom, mennyire lehet fixálni...
Schultz, Peters és Prescott is "Full" volt a szerdai napon, CeeDee Lamb csípő problémával "Limited" de ő az egyetlen, aki az injury report-on szerepel és nem full.
- tegnap aktiválták Tarrell Basham 21 napos IR-ről visszatérős lehetőségét (mostantól 21 napon keresztül bármikor vissza térhet)
- James Washington közel a visszatéréshez (link: www.dallascowboys.com/news/cowboys-washington-feels-great-nearing-return)
- Damone Clark 21 napos időszaka lassan zárul (október 5-én kapta a státuszt) rá ezen a héten már számítani lehet, de jövő héten biztosan
- 5 napja Simi Fehoko ment IR-re egy váll sérüléssel, és ugyan aznap Rico Dowdle boka sérüléssel szintén IR
rva
több mint 3 éve
Egy eve hosszabbitott. Eddig 1/1 😀Amekkora pénzt kap, sérülésmentesen és konzisztensen rájátszásban kellene lennünk, főleg ilyen védelemmel.Attol fugg hogy jatszik. Mint tavaly ev elejen akkor annyira nem. Ha mint masodik feleben az evnek… nos az bajA fizetéséhez képest BIZTOSAN alulteljesít, szóval reménykedjük.Prescott hivatalosan is "medically cleared" azaz az orvosok jóvá hagyták, hogy játsszonKivancsi vagyok nagyon Prescottra, mert most nagy nyomas lesz rakta, mivel iszonyat nagy a felhajtas, hogy mekkora upside van a csapatban azzal hogy visszater.
Schultz, Peters és Prescott is "Full" volt a szerdai napon, CeeDee Lamb csípő problémával "Limited" de ő az egyetlen, aki az injury report-on szerepel és nem full.
- tegnap aktiválták Tarrell Basham 21 napos IR-ről visszatérős lehetőségét (mostantól 21 napon keresztül bármikor vissza térhet)
- James Washington közel a visszatéréshez (link: www.dallascowboys.com/news/cowboys-washington-feels-great-nearing-return)
- Damone Clark 21 napos időszaka lassan zárul (október 5-én kapta a státuszt) rá ezen a héten már számítani lehet, de jövő héten biztosan
- 5 napja Simi Fehoko ment IR-re egy váll sérüléssel, és ugyan aznap Rico Dowdle boka sérüléssel szintén IR
rva
Franchise QB, ennek megfelelo fizetessel milyen jatek parosul ehhez?
Blevi
Dzsokijuing
Blevi
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Amekkora pénzt kap, sérülésmentesen és konzisztensen rájátszásban kellene lennünk, főleg ilyen védelemmel.Attol fugg hogy jatszik. Mint tavaly ev elejen akkor annyira nem. Ha mint masodik feleben az evnek… nos az bajA fizetéséhez képest BIZTOSAN alulteljesít, szóval reménykedjük.Prescott hivatalosan is "medically cleared" azaz az orvosok jóvá hagyták, hogy játsszonKivancsi vagyok nagyon Prescottra, mert most nagy nyomas lesz rakta, mivel iszonyat nagy a felhajtas, hogy mekkora upside van a csapatban azzal hogy visszater.
rva
Blevi
Dzsokijuing
Blevi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Attol fugg hogy jatszik. Mint tavaly ev elejen akkor annyira nem. Ha mint masodik feleben az evnek… nos az bajA fizetéséhez képest BIZTOSAN alulteljesít, szóval reménykedjük.Prescott hivatalosan is "medically cleared" azaz az orvosok jóvá hagyták, hogy játsszonKivancsi vagyok nagyon Prescottra, mert most nagy nyomas lesz rakta, mivel iszonyat nagy a felhajtas, hogy mekkora upside van a csapatban azzal hogy visszater.
rva
Blevi
Dzsokijuing
több mint 3 éve
A fizetéséhez képest BIZTOSAN alulteljesít, szóval reménykedjük.Prescott hivatalosan is "medically cleared" azaz az orvosok jóvá hagyták, hogy játsszonKivancsi vagyok nagyon Prescottra, mert most nagy nyomas lesz rakta, mivel iszonyat nagy a felhajtas, hogy mekkora upside van a csapatban azzal hogy visszater.
rva
Blevi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Jake Fergusson kozben a week6 2. Legjobb rookie. 85.3 igen magas. Elozo heten Sam Williams volt masodik. 91.6al
(Pff adatok)

több mint 3 éve
Prescott hivatalosan is "medically cleared" azaz az orvosok jóvá hagyták, hogy játsszonKivancsi vagyok nagyon Prescottra, mert most nagy nyomas lesz rajta, mivel iszonyat nagy a felhajtas, hogy mekkora upside van a csapatban azzal hogy visszater.
rva
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Prescott hivatalosan is "medically cleared" azaz az orvosok jóvá hagyták, hogy játsszonSchultz, Peters és Prescott is "Full" volt a szerdai napon, CeeDee Lamb csípő problémával "Limited" de ő az egyetlen, aki az injury report-on szerepel és nem full.
több mint 3 éve
Nyugi, csak azért írja mert a Michiganre jár, jelenleg max priority FA kategória.ha marad Ferguson és Hendershot, akkor nem lesz szükség draftra2023ban hatsokorben Schoonmaker-nek tudnak orulni. 😊Bedobok par pozitivumot:Schultz nem lesz megfizetve, a két rookie simán pótolja
Fergusonak voltak szep megoldasai, jo lenne ha Schultzot nem kene megfizetni.
Elliottnak is jott vlami a regibol. Ha nem enyi lenne a fizuja, jobban is orulnek 😊
beltazor
úgy tűnik számomra, hogy a franchise tag is inkább csak biztosíték volt, és az FO sem bízott abban, hogy meg fogják tartani hosszú távon
rva
beltazor
egy közepes/jó futót kell draftolni Pollard mellé (aki tud blokkolni) a negyedik-ötödik körben
az első háromban egy guard kell, egy corner és egy WR
rva
Kíváncsi leszek mi lesz amúgy Elliottal. Ha nem megy bele drasztikus fizu csökkentésbe (ld. Tank), akkor 90% hogy kiteszik és akkor kell egy hozzá hasonló képességekkel bíró futó. Egyébként a mostani állást tekintve guardon és running backen kívül nem látok nagy hiányt, Davis-re meg annyira kíváncsi vagyok, hogy legfeljebb a 4. körben látnék futót érkezni jönni. Mindegy, januári téma. 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
ha marad Ferguson és Hendershot, akkor nem lesz szükség draftra2023ban hatsokorben Schoonmaker-nek tudnak orulni. 😊Bedobok par pozitivumot:Schultz nem lesz megfizetve, a két rookie simán pótolja
Elliottnak is jott vlami a regibol. Ha nem enyi lenne a fizuja, jobban is orulnek 😊
beltazor
úgy tűnik számomra, hogy a franchise tag is inkább csak biztosíték volt, és az FO sem bízott abban, hogy meg fogják tartani hosszú távon
rva
beltazor
egy közepes/jó futót kell draftolni Pollard mellé (aki tud blokkolni) a negyedik-ötödik körben
az első háromban egy guard kell, egy corner és egy WR
több mint 3 éve
2023ban hatsokorben Schoonmaker-nek tudnak orulni. 😊Bedobok par pozitivumot:Schultz nem lesz megfizetve, a két rookie simán pótolja
beltazor
rva

több mint 3 éve
Bedobok par pozitivumot:Schultz nem lesz megfizetve, a két rookie simán pótolja
beltazor
több mint 3 éve
Azt gondolom hogy barki alairta volna a 4-1et Rush-sal, kozte egy nagyon jol meno NYG elleni gyozelem ami meg sokat is erhet.Én amugy azt mondom, a Lions meg a Bears ellen sem kellene feltétlen erőltetni még Prescottot, hacsak tényleg nem 100%-os. Nem hetven, nem nyolcvan meg kilencvenöt, hanem százszázalékos! Még így is hajlamos Dak rozsdás lenni hosszabb kihagyások után. Emlékezzünk csak pont az idei szezon nyitóra, ahol a sérülése előtt is borzasztóan játszott.Ha veszel egy Porschét de szervizelni kell, addig mész a Honda Civic-kel, mert kell valami a segged alá, de feltéve ha nem gyűjteménybe vetted, szeretnéd használni is. Jonesék szertintem ez után a vereség után türelmetlenebbek lettek, meg Prescott is.
Persze ez az NFL meg minden, de szerintem Rushal is állhat simán a csapat 6-2vel a két meccs után. Addigra meg tényleg meggyógyulhatna Prescott és semmiről se lennénk még lemaradva.
Cowboykarcsi90
Amúgy a harmadik negyedben nagyon szépen talpra álltak a támadók, már az esélytelenek nyugalmával tudtam szurkolni, hogy izzasszák meg az Eagles-t (és Siriannit. Kicsit tenyérbemászó volt a meccs végén az átkiabálása. Lehet hogy a tavalyi két ordas zakó fájt neki, pláne a "beat Dallas"-os pólós agárkodásával, de ha végre sikerült neki azért illett volna kicsit professzionálisabban viselkednie. Sebaj, újraéled a rivalizálás és újra van kit rühellni! 😛)
A 3. negyed fordításának az eredeti fonákja persze az volt, hogy a 2-ban leolvadt az O. Minden ami eddig mázlisan elkerülte Rusht és a Cowboyst, most benyújtotta a számlát. Big Mike se volt a helyzet magaslatán, persze segítettek neki a gyengénlátó fogyatékkal élő zebrák (akik egész meccsen olyan képet alkottak a ténykedésükről mintha valaki a sötétben hadonászna egy ecsettel) és a rövid távon a védelem se tudta megállítani az Eaglest. Egyértelműen kijelenthető, hogy egy negyed alatt bukták el a meccset.
Rush nem kezdő szint jelenleg (nem hiszem hogy valaha az lesz), de tiszteletre méltó amilyen tartása van. Csapat irányítás, ütések elviselése és ha kérik akkor kockáztat is. Neki is köszönhető, hogy ez az elmúlt hónap sokáig emlékezetes marad -- hacsak nem rontja el a csapat a továbbiakat csúnyán. Az Eagles nagyon jó gameplannel érkezett, a kivitelezés meg ugyanolyan jó volt. Ennek köszönhetően az eddigi statikus offense nem működött, illetve Lane Johnson agyrázkódásáig Parsons se volt faktor a védelemben.
Összességében ha nem is körömrágós, de jó meccs volt. Most nem jött ki olyan jól a lépés mint eddig, de egyáltalán nem volt olyan reménytelen mint a Tampa ellen. Amíg viszont nem látom Prescottot JÓL játszani, maradok ahol vagyok az elvárásaimat és a reményeimet illetően.
gyeek
Az viszont elvitathatatlan teny hogy ez a 4 meccs semmit nem er ha a csilliardokat kereso QB-d nem tejesit. Remeljuk Dak nem torik ossze a nyomastol mert az most lesz, es ujra sikerul a jatekat felepiteni, mert kulonben magy szarban leszunk evekig ezzel penzugyi teherrel.
több mint 3 éve
Hat en az elso kettot gondolom az ő hibajanak nert olyan helyre eroltette ahova nem kellett volna. Lehet hogy ez volt a play hivas de adott szituban csak az iranyito dont hogy megdobja-e vagy oda nem erdemws dobni. Egyebkent en is azt gondolom Rush nagyon jo backupp QB. Maximalisan hozta azt ami egy masodik szamu QB-tol elvarhato, versenyben tartotta a csapatot. Azert ez Andy Daltonok es a tobbi masodik szamu qb utan csupa feludules.Lehet Rusn-ál most jött ki az elmúlt egy hónap sikere. Maga is elhitte hogy nfl irányító lehet belőle, és bármit megdobhat. Sajnos nem.Egyáltalán nem gondolom hogy Rush elszállt volna. Az összes meccsen azt csinálta amit kértek tőle, itt is. A háromból egy INTje volt az ő hibája, a másik kető nyomás alatt, meglökve történt. Remélem backupnak meg tudják tartani viszonylag olcsón.
100yard
gyeek
több mint 3 éve
Lehet Rusn-ál most jött ki az elmúlt egy hónap sikere. Maga is elhitte hogy nfl irányító lehet belőle, és bármit megdobhat. Sajnos nem.Egyáltalán nem gondolom hogy Rush elszállt volna. Az összes meccsen azt csinálta amit kértek tőle, itt is. A háromból egy INTje volt az ő hibája, a másik kető nyomás alatt, meglökve történt. Remélem backupnak meg tudják tartani viszonylag olcsón.
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Lehet Rusn-ál most jött ki az elmúlt egy hónap sikere. Maga is elhitte hogy nfl irányító lehet belőle, és bármit megdobhat. Sajnos nem.
több mint 3 éve
Én amugy azt mondom, a Lions meg a Bears ellen sem kellene feltétlen erőltetni még Prescottot, hacsak tényleg nem 100%-os. Nem hetven, nem nyolcvan meg kilencvenöt, hanem százszázalékos! Még így is hajlamos Dak rozsdás lenni hosszabb kihagyások után. Emlékezzünk csak pont az idei szezon nyitóra, ahol a sérülése előtt is borzasztóan játszott.Ha veszel egy Porschét de szervizelni kell, addig mész a Honda Civic-kel, mert kell valami a segged alá, de feltéve ha nem gyűjteménybe vetted, szeretnéd használni is. Jonesék szertintem ez után a vereség után türelmetlenebbek lettek, meg Prescott is.
Persze ez az NFL meg minden, de szerintem Rushal is állhat simán a csapat 6-2vel a két meccs után. Addigra meg tényleg meggyógyulhatna Prescott és semmiről se lennénk még lemaradva.
Cowboykarcsi90
Amúgy a harmadik negyedben nagyon szépen talpra álltak a támadók, már az esélytelenek nyugalmával tudtam szurkolni, hogy izzasszák meg az Eagles-t (és Siriannit. Kicsit tenyérbemászó volt a meccs végén az átkiabálása. Lehet hogy a tavalyi két ordas zakó fájt neki, pláne a "beat Dallas"-os pólós agárkodásával, de ha végre sikerült neki azért illett volna kicsit professzionálisabban viselkednie. Sebaj, újraéled a rivalizálás és újra van kit rühellni! 😛)
A 3. negyed fordításának az eredeti fonákja persze az volt, hogy a 2-ban leolvadt az O. Minden ami eddig mázlisan elkerülte Rusht és a Cowboyst, most benyújtotta a számlát. Big Mike se volt a helyzet magaslatán, persze segítettek neki a gyengénlátó fogyatékkal élő zebrák (akik egész meccsen olyan képet alkottak a ténykedésükről mintha valaki a sötétben hadonászna egy ecsettel) és a rövid távon a védelem se tudta megállítani az Eaglest. Egyértelműen kijelenthető, hogy egy negyed alatt bukták el a meccset.
Rush nem kezdő szint jelenleg (nem hiszem hogy valaha az lesz), de tiszteletre méltó amilyen tartása van. Csapat irányítás, ütések elviselése és ha kérik akkor kockáztat is. Neki is köszönhető, hogy ez az elmúlt hónap sokáig emlékezetes marad -- hacsak nem rontja el a csapat a továbbiakat csúnyán. Az Eagles nagyon jó gameplannel érkezett, a kivitelezés meg ugyanolyan jó volt. Ennek köszönhetően az eddigi statikus offense nem működött, illetve Lane Johnson agyrázkódásáig Parsons se volt faktor a védelemben.
Összességében ha nem is körömrágós, de jó meccs volt. Most nem jött ki olyan jól a lépés mint eddig, de egyáltalán nem volt olyan reménytelen mint a Tampa ellen. Amíg viszont nem látom Prescottot JÓL játszani, maradok ahol vagyok az elvárásaimat és a reményeimet illetően.
több mint 3 éve
Bedobok par pozitivumot:Fergusonak voltak szep megoldasai, jo lenne ha Schultzot nem kene megfizetni.

több mint 3 éve
Mondjuk érdekes lenne ezt a stat-ot félideji bontásokban látni. Nyilván más volt a filozófia a védelemben és a támadó sorban is az első félidő után, kevésbé agresszív. De mindegy is látva az Eagles sorsolását ezzel a csoport győzelem valószínűleg el is ment. Most arra kell koncentrálni, hogy minél több győzelem jöjjön, hogy a wild card meglegyen, onnan meg úgyis a védelem nyeri az SB-t. 😊Mondjuk azért elég stating the obvious, hogy kiegyenlítettebb egy meccs ha az egyik fél nem játszik szarabbul....(TO-k).Annyi legalább látszott, hogy a Sasok se verhetetlenek. Persze jó csapatuk van és valószínűleg viszik a csoportot az idén de reméljük a PO-ban vissza vágunk.
A védelem továbbra is jó, de azt nem bírja el, hogy csak ők legyenek a pályán. Az első félidőben szinte csak a védelem volt fenn és az egész meccset tekintve is 35:25 a possession oda.
100yardThese are two evenly-matched teams if the Cowboys play with a backup QB that throws three interceptions. pic.twitter.com/xNaauF8RPC
— Dan Rogers (@DannyPhantom24) October 17, 2022
rva
Amúgy a veretlen mérlegen kívül szerintem kifejezetten verhetőnek tűnt az Eagles legalább 3 fordulóban, nem lepődtem volna meg vereség esetén se.
Eazzy
több mint 3 éve
Mondjuk azért elég stating the obvious, hogy kiegyenlítettebb egy meccs ha az egyik fél nem játszik szarabbul....(TO-k).Annyi legalább látszott, hogy a Sasok se verhetetlenek. Persze jó csapatuk van és valószínűleg viszik a csoportot az idén de reméljük a PO-ban vissza vágunk.
A védelem továbbra is jó, de azt nem bírja el, hogy csak ők legyenek a pályán. Az első félidőben szinte csak a védelem volt fenn és az egész meccset tekintve is 35:25 a possession oda.
100yardThese are two evenly-matched teams if the Cowboys play with a backup QB that throws three interceptions. pic.twitter.com/xNaauF8RPC
rva
Amúgy a veretlen mérlegen kívül szerintem kifejezetten verhetőnek tűnt az Eagles legalább 3 fordulóban, nem lepődtem volna meg vereség esetén se.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
Annyi legalább látszott, hogy a Sasok se verhetetlenek. Persze jó csapatuk van és valószínűleg viszik a csoportot az idén de reméljük a PO-ban vissza vágunk.
100yard
These are two evenly-matched teams if the Cowboys play with a backup QB that throws three interceptions. pic.twitter.com/xNaauF8RPC
több mint 3 éve
Garrett is borzalmas volt, rég rossz ha az ő alapszint. Amit annál a saját 35 yardos 4&1-es szitunál leművelt, az önmagában elég volt ahhoz, hogy a csapat elveszítse a reményt a meccs megnyerésére. Gyakorlatilag ott minden létező döntés a lehető legrosszabb volt, ritkán látni hasonlót (hello Hackett!).Jó ez a Cowboys, szerintem magasan a legnagyobb veszély még mindig ránk nézve az egész NFC-ben (bocs Giants fanok). Ha nem McCarthy lenne a coach, akkor ez hatványozottan igaz lenne - rajta kívül majdnem mindenki jól végzi a dolgát. Volt az éjjel pár momentum amikor ha nem ő áll az oldalvonal mellett, akkor simán lehet, hogy kikapunk. Remélem nem váltjátok le az év végén 😀és ha Mr Clapper állt volna ott? McC még hozzá képest is előrelépés 😀
Hulkeinstein
slowmotion
Emellett pedig bődületesen sok a hülye fegyelmezetlenség. A bírok is szarok voltak szerintem, de amit nem lehet rájuk fogni, az a folyamatos offside, block in the back, taunting és hasonló szépségek. Nagyon komolyan izzadtunk volna a végén, ha ezek nincsenek, kicsit ajándék szaga volt sokszor a meccsnek. Újonc vagy specialista HC-nál még el-el nézed ezeket, de hogy tavaly óta konzisztensen "nyeritek" ezeket a statisztikákat, az szerintem egy komoly szegénységi bizonyítvány az öregnek. Ezek olyan dolgok, amik taníthatók, nincs rá ok, hogy miért történik meg az egész újra és újra fontos szituációkban.
több mint 3 éve
Ez a meccs legalabb veget vet a QB controversy kerdesnek. Ma nagyon sok hibaval jatszottunk minden oldalan a labdanak, nyeltuk a futast is. Megvannak a hazik az ev masodik reszere. Nagyon sok mulik Prescott-on es azon milyen formaba tud decemberre kerulni.szerintem eddig se nagyon volt az, csak idén eddig páncélmellényben játszottak az ellenfelek, minden meccsen volt legalább egy, de inkább több olyan dobása Rushnak, ahol igazából senki sem értette, miért nem lett INT a dologból. hát a nagy számok törvénye alapján egyszer meg kellett történnie, és akkor már jó nagy iteráció lett a dologból.
Tovabbra is azt mondom az Eaglest 1x kell iden megvernunk a PO-ban.
Blevi
több mint 3 éve
Jó ez a Cowboys, szerintem magasan a legnagyobb veszély még mindig ránk nézve az egész NFC-ben (bocs Giants fanok). Ha nem McCarthy lenne a coach, akkor ez hatványozottan igaz lenne - rajta kívül majdnem mindenki jól végzi a dolgát. Volt az éjjel pár momentum amikor ha nem ő áll az oldalvonal mellett, akkor simán lehet, hogy kikapunk. Remélem nem váltjátok le az év végén 😀és ha Mr Clapper állt volna ott? McC még hozzá képest is előrelépés 😀
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Jó ez a Cowboys, szerintem magasan a legnagyobb veszély még mindig ránk nézve az egész NFC-ben (bocs Giants fanok). Ha nem McCarthy lenne a coach, akkor ez hatványozottan igaz lenne - rajta kívül majdnem mindenki jól végzi a dolgát. Volt az éjjel pár momentum amikor ha nem ő áll az oldalvonal mellett, akkor simán lehet, hogy kikapunk. Remélem nem váltjátok le az év végén 😀