Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 3 éve
Elsoben is 93 yardot kaptunk foldon mem lehet csak a faradtsagra fogni.Nem esett szóba az OT 4th down. Én simán aláírtam akkor is, az után is McCarthy döntését.én adom azt a döntést.
gyeek
az analitika is azt mondja, hogy nem volt érdemi különbség
Cowboys 4th-and-4 in OT
— Seth Walder (@SethWalder) November 14, 2022
WP Go: 59.7%
WP Kick: 60.1%
The bot turns off for OT, but here's what the recommendation would have looked like had they faced the same scenario in the 4th quarter instead. pic.twitter.com/tnYej4tOoR
— Cowboys Stats & Graphics (@CowboysStats) November 14, 2022
tökös volt egész meccsen McCarthy, nem ezen múlott, hogy nem lett meg a meccs
mármint nem azon a 3 ponton, a defense nem tudta volta megállítani Rodgerséket, az utolsó negyedben a rotáció ellenére a seggükön vették a levegőt és úgy ment át rajtunk a futás mint libán a fos.
rva
több mint 3 éve
Nem esett szóba az OT 4th down. Én simán aláírtam akkor is, az után is McCarthy döntését.én adom azt a döntést.
gyeek
az analitika is azt mondja, hogy nem volt érdemi különbség
Cowboys 4th-and-4 in OT
— Seth Walder (@SethWalder) November 14, 2022
WP Go: 59.7%
WP Kick: 60.1%
The bot turns off for OT, but here's what the recommendation would have looked like had they faced the same scenario in the 4th quarter instead. pic.twitter.com/tnYej4tOoR
— Cowboys Stats & Graphics (@CowboysStats) November 14, 2022
tökös volt egész meccsen McCarthy, nem ezen múlott, hogy nem lett meg a meccs
mármint nem azon a 3 ponton, a defense nem tudta volta megállítani Rodgerséket, az utolsó negyedben a rotáció ellenére a seggükön vették a levegőt és úgy ment át rajtunk a futás mint libán a fos.
több mint 3 éve
Nem esett szóba az OT 4th down. Én simán aláírtam akkor is, az után is McCarthy döntését.Szerintem is jo dontes volt, de 3&4re en futottam volna ment is es meg utana is lehet passzolni.
gyeek
több mint 3 éve
Nem esett szóba az OT 4th down. Én simán aláírtam akkor is, az után is McCarthy döntését.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Nekem már a három éves lányom is tudja, mi a dörgés. Besonfordál a szobába. “Apa, mit nézel? A Dallas meccset. Miért nem MotoGPt?”
Ugye, ugye és tényleg.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
tegnap este megígértem magamnak, hogy ha kikapunk, akkor ebben az idényben már nem nézek több meccsetazért az ilyen esti meccsek alatt már nem tudsz vele nyomdázni 😊 bár az biztos jobb lenne, ha az "ilyen" esti meccsek alatt nem az eredményt kellene érteni, csak az időpontot
egyszerűen nem érdemlik meg, hogy szurkoljak, van egy csodaszép lassan 3 éves kisfiam, inkább rajzolok meg nyomdázok vele még egy kicsivel többet.
rva
több mint 3 éve
tegnap este megígértem magamnak, hogy ha kikapunk, akkor ebben az idényben már nem nézek több meccsetegyszerűen nem érdemlik meg, hogy szurkoljak, van egy csodaszép lassan 3 éves kisfiam, inkább rajzolok meg nyomdázok vele még egy kicsivel többet.
több mint 3 éve
En ugy erzem, hogy a papiron gyengebb csapatokat magabiztosan verjuk, az erosebbekkel meg barmi lehet, meg meccsen belul is.Ráadásul ahogy emlékszem a sarokban volt egy tök üres elkapónk. 😕
Engem Dak elso int-je zavar. 3es gol volt jo messze a vonaltol. Jobban orultem volna egy futas majd FG, nem kellett volna eroltetni. 10-0 es megmaradt volna a flow.
beltazor
több mint 3 éve
En ugy erzem, hogy a papiron gyengebb csapatokat magabiztosan verjuk, az erosebbekkel meg barmi lehet, meg meccsen belul is. Engem Dak elso int-je zavar. 3es gol volt jo messze a vonaltol. Jobban orultem volna egy futas majd FG, nem kellett volna eroltetni. 10-0 es megmaradt volna a flow.

több mint 3 éve
Nekem az a bajom, hogy hianyzik a gyilkos oszton, a tegnapi meccset kb 3x zarhattuk volna le offense oldalrol.Ha nezek egy kb playoff picturet. Eagles, Vikings, 49ers, Bucs, Seahawks, Giants, Packers es Boys versenyez.
Ha bejutunk nem erzem azt, hogy a fenti csapatokbol harmat egymas utan barmilyen permutacioban meg fogunk verni es utana meg van egy SB is. Valtozhat persze a jatek kepe, de egyelore azt erzem ez keves lesz a PO-ban 3-4x egymas utan.
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Ilyen szoros meccsben sajnos a bírói faktor mindig benn van. Kár érte, de várható volt, hogy -ezzel együtt- a következő három meccs nehéz lesz. Szerintem ha a GB, MIN, NYG három meccsből egy már meglesz akkor jók vagyunk, mert utána jön három abszolút nyerhető meccs jön.Tegnap a GB jobban akarta a győzelmet. DAK is gyenge meccset hozott a D meg egyáltalán nem emlékeztetett magára, illetve annyiban, hogy a futást nyeltük derekasan.
Szóval szerintem elkeseredésre nincs ok. Decemberben kell csúcsformába kerülni.
több mint 3 éve
Amikor a bírókat dícsérte a hosszabítás holdingnál, nagyon sötét gondolatok futottak át rajtam az irányába.Én sem nagyon értettem 😉Mások se szerintem. 😀Ja nem is tudom miert opit irtamAzt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
Viszont Greg Olsennek legalább jó napja volt, majdnem elélvezett minden egyes Dallas hibánál 😊
tamas424
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Trap game volt. Védelemből egyedül Lawrencet és Armstrongot lehet kiemelni. Ezen a napon harmat gyengék voltak. Persze a támadók is. Szépen cserbenhagyták az edzőjüket. Nem volt kilátástalan meccs, de nagyon csúnya volt. Ha bármit akar ez a csapat a rájátszásban, több ilyen nem lehet egyszerűen. A zászlók továbbra is konkrétan dührohamokat váltanak ki belőlem. Ez a meccs Tolberten is elmehetett volna, basszák ki a francba, ha valaki lenyúlná akkor úgy kell nekik! Van egy visszatérő James Washington és/vagy egy Dennis Houston a gyakorló csapatban aki több bizalmat érdemelne.Bosszanto persze, de alapvetoen nem ezen mulott tobb eselyunk volt elbasztuk. Tovabbra sem hiszem el a csapatotAzt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
Szerkesztette: gyeek
több mint 3 éve
8 meccs van meg ha PO-t akarunk akkor tobb hiba nem fer bele. Meg nem volt az idei brainfart meccsunk, de nem lehetetlen egy 6-2/5-3
több mint 3 éve
Én sem nagyon értettem 😉Mások se szerintem. 😀Ja nem is tudom miert opit irtamAzt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
Viszont Greg Olsennek legalább jó napja volt, majdnem elélvezett minden egyes Dallas hibánál 😊
több mint 3 éve
Idegallapotba votam MoniMások se szerintem. 😀Ja nem is tudom miert opit irtamAzt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 3 éve
Bosszanto persze, de alapvetoen nem ezen mulott tobb eselyunk volt elbasztuk. Tovabbra sem hiszem el a csapatotAzt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 3 éve
Ez a meccs tobbszor megvolt.Nincs nagy gond, GB jobban akarta ma, de jol jatszotunk, meg a szokasos bye week tompasag.
2 gw driveot vezethettunk
Futas ellen ez megint mi volt? Elit D# sem teszi zsebre a mait
Vegen az OPi mar fel sem basz igazan ilyen nem fujnak be a Lembon, magunkat okolhatjuk meg kell csinalni
Eletben tartottunk egy kozvetlen PO rivalist
Blevi
Remelem ezzel a meccsel Dak formaba lendult
Vikings ellen nyerunk
több mint 3 éve
Mások se szerintem. 😀Ja nem is tudom miert opit irtamAzt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
több mint 3 éve
Ja nem is tudom miert opit irtamAzt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 3 éve
Azt dpinek hívják. opi akkor lett volna, ha Lamb szereli a védőt, de az fordítva történt. De elvenni egy 1st downt ilyen kamu holdinggal nálam súlyosabb. Egész jó volt egyébként a bíráskodás, minimális és súlytalan tévedéssel, de a hosszabbításban azért mégiscsak bele kellett szólni a meccsbe!Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
Blevi
több mint 3 éve
Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!Az elmaradt opi jobban fajt, de faszert nem futottunk amugy?
gyeek
több mint 3 éve
Még nagyon az események hatása alatt vagyok, de az az irónia, hogy egész évben nem dobnak zászlót holdingra miközben letépik a Cowboys védők fejét, erre itt hosszabbításban egy ilyen lepkefing esetre megakasztják a támadókat annyira jellemző!
több mint 3 éve
Ez a meccs tobbszor megvolt.2 gw driveot vezethettunk
Futas ellen ez megint mi volt? Elit D# sem teszi zsebre a mait
Vegen az DPI mar fel sem basz igazan ilyen nem fujnak be a Lembon, magunkat okolhatjuk meg kell csinalni
Eletben tartottunk egy kozvetlen PO rivalist
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Tényleg…én soha nem szoktam trollkodni jönni,de most ezt azért magyarázzátok meg,hogy miért nem hagytatok időt magatoknak,és miért kellett a mixem elvinni 😂🤬