NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 3 éve
rva 4 516 — Me for President!
Nem szeretem ezeket a foedzo kirugasokat. Lehet aggodni DQ miat.
beltazor
Szezon közbe úgyse megy sehova, az meg hogy a szezon után el lesz havazva ajánlatokkal már így is úgyis eldőlt.
Cowboykarcsi90
érdekes egyébként, hogy szerintem amennyire jó DC annyira gyenge HC
kérdés, hogy ő is így látja-e, illetve a ligában mások hogyan látják
rva
Miből gondoljátok, hogy nem jó HC?
Nekem egy HC (vezető) az alábbiaktól jó:
1. Eredmények (ezzel nagy baj nincs, ugyan SB-t még nem nyert velünk, de még csak a harmadik éve itt).
2. Hogy rakja össze az edzői csapatát (a Nolan-os mellé nyúlásától eltekintve ez szerintem tök rendben van),
3. Hogy tud motiválni (erről van a legkevesebb infónk, ezt én nem tudom megítélni).
4. Játék során a döntő szitukban a hívások/döntések (ezzel nekem nagy bajom nincs, meg ez úgyis a konkrét eredmény igazolja, vagy nem. ez mindig véleményes lesz)

A többi tényező talán nem annyira a HC-tól függ, pláne nálunk (játékoskiválasztás, draft, szerződések).
Azt meg hogy milyen hype veszi körül azt el tudom engedni. Nekem az első két pont a legfontosabb egy HC megítélésében.
100yard
biztos, hogy ugyan arról a személyről beszélünk?
Quinn volt már head coach, 43-42 győzelem/vereség, egy SB részvétel (vereség)
 en.wikipedia.org/wiki/Dan_Quinn_(American_football)
több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
beltazor
Szezon közbe úgyse megy sehova, az meg hogy a szezon után el lesz havazva ajánlatokkal már így is úgyis eldőlt.
Cowboykarcsi90
rva
Miből gondoljátok, hogy nem jó HC?
Nekem egy HC (vezető) az alábbiaktól jó:
1. Eredmények (ezzel nagy baj nincs, ugyan SB-t még nem nyert velünk, de még csak a harmadik éve itt).
2. Hogy rakja össze az edzői csapatát (a Nolan-os mellé nyúlásától eltekintve ez szerintem tök rendben van),
3. Hogy tud motiválni (erről van a legkevesebb infónk, ezt én nem tudom megítélni).
4. Játék során a döntő szitukban a hívások/döntések (ezzel nekem nagy bajom nincs, meg ez úgyis a konkrét eredmény igazolja, vagy nem. ez mindig véleményes lesz)

A többi tényező talán nem annyira a HC-tól függ, pláne nálunk (játékoskiválasztás, draft, szerződések).
Azt meg hogy milyen hype veszi körül azt el tudom engedni. Nekem az első két pont a legfontosabb egy HC megítélésében.
több mint 3 éve
beltazor
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 030
Ezen meglepődtem kicsit mert annak ellenére hogy legalább egy SB-t átélhettetek Big Mikekal a csapat élén, a legtöbb Packers fan inkább ekézni szereti mint tisztelni. Kicsit furcsa jelenség.
gyeek
Én nem bántam, hogy akkor elküldték tőlünk, szerintem a Packers egyértelműen jobban járt egy új HC-val abban a helyzetben.

Ettől még ő egy jó edző (azt sosem felejtem el, amikor egy Patriots ellen 2014-ben megnyert alapszakasz meccs után a sajtótájékoztatón Belichick úgy dicsérte, ahogy ellenfél edzőit nagyon ritkán szokta), csak kicsit meggyengült körülötte a keret Green Bayben, ő meg nem tudta jól lereagálni.

Persze sokan fikázzák, részben szerintem azért is, mert olyan igazán komoly aurát és imidzset sosem épített ki maga köré, ami azért sok edzőnek megvan. De Jerry szerintem egyébként eppen azért vitte Dallasba és fog mellette aránylag sokáig kitartani. Mert egy alapvetően jó képességű HC, nem túláradó egóval.

De szerintem pl. az old school Eagles drukkerek is szimpatizálnak Reiddel, akik még emlékeznek a McNabbes időkre. És nem annyira az maradt meg bennük, hogy az utolsó 1-2 szezon már eléggé gyenge volt.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Megmutottek Dakot. Oktober 30 Bears ellen a varhato visszateres. Van ertelme? Ezzel a tamadojatekkal kinez egy 1-6 vagy 0-7 is onnan mar meg nem lesz po. Szoval iden nem lesz one and done. 😀
Blevi
Rákattintottam az új hozzászólások gombra, és ezt hozta be elsőként.

Azóta azért jobban alakultak a dolgok.

Semlegesként szerintem sosem szurkoltam a Cowboysnak, de részben McCarthy miatt, részben így csereirányítóval most nagyon szimpatikus ez a csapat.
Kampman
It's called 'jinx'
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
beltazor

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 741
beltazor
szezon közben nem megy sehová, jövőre meg úgyis elviszi valaki jó eséllyel sajnos. (hacsak Őt nem nevezi ki Jerry McC helyére, Payton helyett)

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan

több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Megmutottek Dakot. Oktober 30 Bears ellen a varhato visszateres. Van ertelme? Ezzel a tamadojatekkal kinez egy 1-6 vagy 0-7 is onnan mar meg nem lesz po. Szoval iden nem lesz one and done. 😀
Blevi

Semlegesként szerintem sosem szurkoltam a Cowboysnak, de részben McCarthy miatt, részben így csereirányítóval most nagyon szimpatikus ez a csapat.
Kampman
Ezen meglepődtem kicsit mert annak ellenére hogy legalább egy SB-t átélhettetek Big Mikekal a csapat élén, a legtöbb Packers fan inkább ekézni szereti mint tisztelni. Kicsit furcsa jelenség.

Amúgy szerintem az első meccs után mindenkinek borzalmas érzése volt a szezont illetően, különösen a tavalyi PO one-and-done-t követően. Nyoma sem volt az azóta játszó Cowboysnak. Nem csak itthon, külföldön is nagyon borúlátóak voltak a rajongók. Túl sokszor lettünk már megvezetve. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Needa Dallas Cowboys 332
5.5 pontos underdogok vagyunk. Ez kb realis is. Ha Dak 100%osan lenne akkor a jobb QB miatt bizakodhatnank. Eddig a vedelem gyenge volt futas ellen az Eagles Wr-ek jok. Ha megfogjuk a futast barmi lehet. Osszessegeben idegenben Rushal a tegnapinal is nagyobb meglepetes lenne egy W a reszunkrol.
Blevi
Kicsit soknak érzem az 5.5 pontot a javunkra, de, ez annak szólhat, hogy csere QB-val vagytok mi meg 5-0-l állunk. De keret tehetségben és D coachingban semmivel nem vagytok gyengébbek, sőt. Ha van eszünk akkor toljuk a futást az elején, ha megy, ha nem, mert ha passzokra alapozunk, a pass rusht nem biztos, hogy kezelni tudjuk, ahogy a Cards ellen sem feltétlenül ment. Valamint Elliottot és Pollardot kell etetnetek mert a futás elleni védekezésünk nem az igazi.

Izgi lesz 😛
dande2
Vegre egy igazi NFC szinten is ertelmezheto csoportrangado, eleg reg volt mar, hogy mindket csapat elol volt ertekelve es jo format is fut.
Giants-t is ideteve jo Kis csoport lesz ez iden.
több mint 3 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Blevi

Kampman
Ja ez nem oregedett jol. Mondjuk a defense minden varakozson felul jatszik, ez igaz Rush-ra is.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 030
Blevi

több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
NFC Beast nagyot megy iden 😊
Jo kis meccs lesz hetfo hajnalban.
Hurts tul jol/ sokat fejlodott, sejtettem hogy jobb lesz, de ez nagy ugras. Egyetlen negativum, hogy szereti indokolatlanul puffoltetni magat.

Ha lesz qb spy vajon Parsons figyeli? Neki lenne hozza sebbesege, de ezzel veszitene a passrush.
Masik erdekes, Smith eddig jol tolta de Donald DEkent sokszor megverte.

Snap szamokra tudtok megbizhato oldalt?
beltazor
Donald ellen gyakorlatilag mindenki szenved.
több mint 3 éve
5.5 pontos underdogok vagyunk. Ez kb realis is. Ha Dak 100%osan lenne akkor a jobb QB miatt bizakodhatnank. Eddig a vedelem gyenge volt futas ellen az Eagles Wr-ek jok. Ha megfogjuk a futast barmi lehet. Osszessegeben idegenben Rushal a tegnapinal is nagyobb meglepetes lenne egy W a reszunkrol.
Blevi
Bírnám ha Prescott olyan jól játszana idén mint Hurts eddig. Én nem tartottam túl sokra szezon előtt, de a mostani formája megugrotta azt a szintet amiért enyhe hypeot kapott a korábbi években.
gyeek
Tavaly masodik felevtol Dak jateka botranyos ez teny. Egy jo Dak Prescottra gondolok.
Wentznek is volt 8 jo meccse, jo Hurts isen sokat fejlodott, de meg kell bizonyitania PO-ban is peldaul.
több mint 3 éve
Blevi
Bírnám ha Prescott olyan jól játszana idén mint Hurts eddig. Én nem tartottam túl sokra szezon előtt, de a mostani formája megugrotta azt a szintet amiért enyhe hypeot kapott a korábbi években.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
Blevi
Kicsit soknak érzem az 5.5 pontot a javunkra, de, ez annak szólhat, hogy csere QB-val vagytok mi meg 5-0-l állunk. De keret tehetségben és D coachingban semmivel nem vagytok gyengébbek, sőt. Ha van eszünk akkor toljuk a futást az elején, ha megy, ha nem, mert ha passzokra alapozunk, a pass rusht nem biztos, hogy kezelni tudjuk, ahogy a Cards ellen sem feltétlenül ment. Valamint Elliottot és Pollardot kell etetnetek mert a futás elleni védekezésünk nem az igazi.

Izgi lesz 😛
több mint 3 éve
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
NFC Beast nagyot megy iden 😊
Jo kis meccs lesz hetfo hajnalban.
Hurts tul jol/ sokat fejlodott, sejtettem hogy jobb lesz, de ez nagy ugras. Egyetlen negativum, hogy szereti indokolatlanul puffoltetni magat.

Ha lesz qb spy vajon Parsons figyeli? Neki lenne hozza sebbesege, de ezzel veszitene a passrush.
Masik erdekes, Smith eddig jol tolta de Donald DEkent sokszor megverte.

Snap szamokra tudtok megbizhato oldalt?

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Mikor volt legutóbbi, hogy egy csapat csere irányítóval az előző SB mindkét részvevőjét elintézte, vagy csak úgy általában 😊 ?
Khaled1899
2017
több mint 3 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
Mikor volt legutóbbi, hogy egy csapat csere irányítóval az előző SB mindkét részvevőjét elintézte, vagy csak úgy általában 😊 ?

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 3 éve
hát, McVay-nek megvannak a maga ellenségei (saját maga pl) de úgy tűnik ez nem volt egy jó matchup és nem tudott a coaching hozzá tenni semmit a másik oldalról, hogy győzzenek. szerencsétlen Akers, futott bele a tömött boxokba úgy, hogy idejövet minden futás mutatóban 28-32 helyen álltak... ja, sokszor első ÉS második down-ra is.
ebből a szempontból szerencsénk volt
amiből a Rams-nek volt szerencséje, az a 10 be nem fújt holding call Parsons-on, ez kezd egyre jobban elhatalmasodni, Parsons annyira gyors, hogy egy közepes tackle-nek egyszerűen nincs esélye ellene, gyakorlatilag minden második snap-re dobni kellene a sárga zászlót
szerintem itt McCarthy-nak küldeni kellene a liga játékvezetőinek egy 20 perces highlight videót a be nem dobott szuper látványos holdingokról...
rva
Ez liga szintu tendencia sajnos. Mivel Parsons jelenleg az egyik ha nem a legjobb vedo, ezert ot meg jobban erinti. Igyi terrorban tartotta a D-line Staffordot.
Blevi
jó lenne látni egy ilyen "atom durva be nem fújt holding" statisztikát, megkockáztatom a Nick Bosa - Parsons - Aaron Donald trió magasan vezetné a listát....
több mint 3 éve
hát, McVay-nek megvannak a maga ellenségei (saját maga pl) de úgy tűnik ez nem volt egy jó matchup és nem tudott a coaching hozzá tenni semmit a másik oldalról, hogy győzzenek. szerencsétlen Akers, futott bele a tömött boxokba úgy, hogy idejövet minden futás mutatóban 28-32 helyen álltak... ja, sokszor első ÉS második down-ra is.
amiből a Rams-nek volt szerencséje, az a 10 be nem fújt holding call Parsons-on, ez kezd egyre jobban elhatalmasodni, Parsons annyira gyors, hogy egy közepes tackle-nek egyszerűen nincs esélye ellene, gyakorlatilag minden második snap-re dobni kellene a sárga zászlót
szerintem itt McCarthy-nak küldeni kellene a liga játékvezetőinek egy 20 perces highlight videót a be nem dobott szuper látványos holdingokról...
rva
Ez liga szintu tendencia sajnos. Mivel Parsons jelenleg az egyik ha nem a legjobb vedo, ezert ot meg jobban erinti. Igyi terrorban tartotta a D-line Staffordot.
Blevi
A gond a szórással van, mert amíg elég sasszeműek voltak pl. Hendershot holdingjánál -- ami teszem hozzá jogos volt -- olyan szabálytalanságokat hagytak Parsons ellen amik még a kakasülő helyekről is üvöltőek voltak. Egy szoros meccsen ezek döntő hibák.

több mint 3 éve
rva
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Nem hittem ebben egy percig sem az offense-t latva, de ez a D#… kezdem elhinnni, Parsons meg egy allat nincs kerdes.