NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
112
15
RedZone week 16
82
15
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
Dallas Cowboys
nem láttam, majd nézed condensed meccset ha találok torrenten
de legalább aludtam egy jót
Meg tetszett, hogy masodik felidoben mikor Giants megallitotta futast es atvettek a vezetest, tudtak valtani, es megnyertek a meccset.
Elso meccses offense rettenet utan, nem gondoltam volna, hogy 2 nyert meccs jon
Csak az utolsó negyedre ébredtem fel. Valaki aki nézte végig mit gondol az összképről?Rush jól játszott. A védelem hozta, amit kellett. Volt egy-két érthetetlen ítélet, ide is, oda is. Még mindig sok a büntetés. Szerintem megérdemelt győzelem.
gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
ki milyen eredményt vár hajnalban?A keplet egyszeru ha tudunk futni van sansz, ha nem Rush nem nyeri meg. A jobb HC es iranyito is ott van, bar ez nem nagy szo jelen esetben.
én egy brusztolós meccsen 6 pontnál kisebb különbségű győzelmet várok
a védelemnek lehet egy jó napja, és ha összejön akkor egy visszahordott TD is benne van a levegőben már az előszezon óta
ha Rush nem csinál nagy hibát, csak megdobja a kötelezőket, akkor 10-13 pont benne van a támadó oldalban (1TD meg 1-2 FG) plusz egy pick6 vagy egy visszahordott TD elég is lehet a győzelemhez
aztán bele ér a kezem a bilibe 😀
rva
Ez az offense ket egymast koveto negyedben nem tud konzisztens lenni evek ota.
Egyetértek. Peters egy fantasztikus LT volt és a tapasztalata még úgy is hasznos, hogy azért a skilljei megkoptak. XP-ből még mindig simán meg tudja verni a fiatal rushereket.Én is inkább a biztonságosabb utat választanám. Peters idősebb mint én, hagyják már ott játszani ahol összehozta a HoF pályáját! Amúgy is ismert mennyire rosszul jön ki a Cowboys az efféle "position flex" machinációival (kivéve DQ ötleteit).azért megpróbáljákIgen, az igaz, hogy az eredeti tervek szerint guardnak igazoltuk vissza, de mivel Dillard már a TC alatt kidőlt, ezért még mielőtt élesben játszhatott volna, ment vissza LT-nek. Egyébként is az volt a guard-mozgatásának háttere, hogy Dillardor első körösként már be kellett dobni a második évében. Peters teljesítménye vagy guard képességei ilyen szempontból irrelevánsak voltak.Twitteren olvastam valahol, ennyire nem követem az Eagles-tŐőőőőő, na ilyen nem volt Petersnél, nem tudom ez honnan jön.Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
beltazor
az Eagles-ben az utolsó szezonjára átmozgatták guard-nak, mert szerintük már nem volt jó tackle-nek (tévedés, mint tavaly kiderült)
szóval mi a jobb, egy tökéletes LT és egy átlagos LG (Smith-Peters) vagy egy átlagos LT és egy tökéletes LG (Peters - Smith)?
rva
2020 volt az utolsó éve amikor valami 14 fajta OL kombinációt tudtunk pályára küldeni a sérülések miatt. Amennyi különböző OL volt, biztos ő is játszott valamikor guardot, de az nem azért volt, mert "tévedtünk és nem volt már jó tackle", hanem a szükség ezt kívánta, mert Mailata kezdett értékelhető lenni és LT-n kívül sehol máshol nem kapott képzést.
Amennyire én tudom, Peters soha nem volt guard, mindig LT-ként funkcionált (legalábbis mióta az Eaglesbe került).
Hulkeinstein
wikipedia is azt írja, hogy "he was set to start at right guard" a szezon elején
feltételezem, hogy akkor egész training camp alatt ott játszott?
rva
Utánanéztem közben és tényleg volt RG - összesen 2 meccset. Tökéletesen összefoglalja ezt az érát a következő 2 cikk az NBC-től:
November 29 - Can Jason Peters really play right guard?
December 8 - It's time to pull the plug on Jason Peters at right guard
Szóval sokat azért nem érdemes várni tőle 😀
Hulkeinstein
Cowboys veteran OT Jason Peters was getting work at several different offensive line positions today. When he signed with Dallas, the thought was he would play left tackle, replacing the injured Tyron Smith. Now, it could be LT, LG or RT, if needed
— Jon Machota (@jonmachota) September 22, 2022
de a twitter profik úgy gondolják, ez hiba:
If you play Peters anywhere but LT, it’s idiotic!
— Duke Manyweather (@BigDuke50) September 22, 2022
I don’t care how much we wanna talk about “the future”, The NFL is truly win now. Some of these windows are closing, with certain pieces https://t.co/OLXOjBSp0E
rva
gyeek
Illetve de egyetlen dolgot az idei szezontól, hogy MM végre eltakarodjon a szezon végén.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
én egy brusztolós meccsen 6 pontnál kisebb különbségű győzelmet várok
a védelemnek lehet egy jó napja, és ha összejön akkor egy visszahordott TD is benne van a levegőben már az előszezon óta
ha Rush nem csinál nagy hibát, csak megdobja a kötelezőket, akkor 10-13 pont benne van a támadó oldalban (1TD meg 1-2 FG) plusz egy pick6 vagy egy visszahordott TD elég is lehet a győzelemhez
aztán bele ér a kezem a bilibe 😀
Éjszaka pedig a Cowboys stadionjában a szintén éves derbi, az Arkansas ugye Jerry Jones alma matere

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Én is inkább a biztonságosabb utat választanám. Peters idősebb mint én, hagyják már ott játszani ahol összehozta a HoF pályáját! Amúgy is ismert mennyire rosszul jön ki a Cowboys az efféle "position flex" machinációival (kivéve DQ ötleteit).azért megpróbáljákIgen, az igaz, hogy az eredeti tervek szerint guardnak igazoltuk vissza, de mivel Dillard már a TC alatt kidőlt, ezért még mielőtt élesben játszhatott volna, ment vissza LT-nek. Egyébként is az volt a guard-mozgatásának háttere, hogy Dillardor első körösként már be kellett dobni a második évében. Peters teljesítménye vagy guard képességei ilyen szempontból irrelevánsak voltak.Twitteren olvastam valahol, ennyire nem követem az Eagles-tŐőőőőő, na ilyen nem volt Petersnél, nem tudom ez honnan jön.Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
beltazor
az Eagles-ben az utolsó szezonjára átmozgatták guard-nak, mert szerintük már nem volt jó tackle-nek (tévedés, mint tavaly kiderült)
szóval mi a jobb, egy tökéletes LT és egy átlagos LG (Smith-Peters) vagy egy átlagos LT és egy tökéletes LG (Peters - Smith)?
rva
2020 volt az utolsó éve amikor valami 14 fajta OL kombinációt tudtunk pályára küldeni a sérülések miatt. Amennyi különböző OL volt, biztos ő is játszott valamikor guardot, de az nem azért volt, mert "tévedtünk és nem volt már jó tackle", hanem a szükség ezt kívánta, mert Mailata kezdett értékelhető lenni és LT-n kívül sehol máshol nem kapott képzést.
Amennyire én tudom, Peters soha nem volt guard, mindig LT-ként funkcionált (legalábbis mióta az Eaglesbe került).
Hulkeinstein
wikipedia is azt írja, hogy "he was set to start at right guard" a szezon elején
rva
Utánanéztem közben és tényleg volt RG - összesen 2 meccset. Tökéletesen összefoglalja ezt az érát a következő 2 cikk az NBC-től:
Hulkeinstein
Cowboys veteran OT Jason Peters was getting work at several different offensive line positions today. When he signed with Dallas, the thought was he would play left tackle, replacing the injured Tyron Smith. Now, it could be LT, LG or RT, if needed
I don’t care how much we wanna talk about “the future”, The NFL is truly win now. Some of these windows are closing, with certain pieces https://t.co/OLXOjBSp0E
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
azért megpróbáljákIgen, az igaz, hogy az eredeti tervek szerint guardnak igazoltuk vissza, de mivel Dillard már a TC alatt kidőlt, ezért még mielőtt élesben játszhatott volna, ment vissza LT-nek. Egyébként is az volt a guard-mozgatásának háttere, hogy Dillardor első körösként már be kellett dobni a második évében. Peters teljesítménye vagy guard képességei ilyen szempontból irrelevánsak voltak.Twitteren olvastam valahol, ennyire nem követem az Eagles-tŐőőőőő, na ilyen nem volt Petersnél, nem tudom ez honnan jön.Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
beltazor
rva
Hulkeinstein
rva
Hulkeinstein
Szerkesztette: rva
Igen, az igaz, hogy az eredeti tervek szerint guardnak igazoltuk vissza, de mivel Dillard már a TC alatt kidőlt, ezért még mielőtt élesben játszhatott volna, ment vissza LT-nek. Egyébként is az volt a guard-mozgatásának háttere, hogy Dillardor első körösként már be kellett dobni a második évében. Peters teljesítménye vagy guard képességei ilyen szempontból irrelevánsak voltak.Twitteren olvastam valahol, ennyire nem követem az Eagles-tŐőőőőő, na ilyen nem volt Petersnél, nem tudom ez honnan jön.Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
beltazor
rva
Hulkeinstein
rva
Twitteren olvastam valahol, ennyire nem követem az Eagles-tŐőőőőő, na ilyen nem volt Petersnél, nem tudom ez honnan jön.Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
beltazor
rva
Hulkeinstein
Őőőőőő, na ilyen nem volt Petersnél, nem tudom ez honnan jön.Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
beltazor
rva
Itt meg kozre jatszik a jovo is. Smith megoldhatja jo par evre a poziciot, de fejlodnie kell tovabb.Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
beltazor
rva

Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
beltazor
Szerkesztette: rva
Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.a hírhedtem jó LB sorba be is igazoltátok Jaylon Smith-t!Nálunk évtizedes hagyomány a hírhedten jó LBsor,és a hatékony TE védekezés…oh wait.. 🥴akkor a Dzsájentsz nem fog figyelni a tight end szekcióra, abból csak jól jöhetünk ki - Witten erről könyvet tudna írni "Legkedvesebb ellenfeleim: a Giants" címmelSziasztok, Schultzról lehet valamit tudni, PCL straint olvastam több helyen, csak a grade és az esetleges kihagyás nem szerepelt ott?Elvileg jelenlegi hirek szerint week 3 tuti out.
Rodaron
Blevi
slowmotion
Vobox
on other news: Dennis Houston-t kivágták (waived) de az nem derült ki, hogy kinek kell a hely: vagy Gallup jön vissza, vagy Peters kezd, Tolbert aktív lesz?
megint 2 PS-ből fel emelésre van esély, az egyik tuti Grier a másik helyre meg két jelentkező marad, ha Peters nem aktív: Lindstrom, mert nincs backup guard meg McKeon attól függően, hogy Schultz-nak milyen a térde
rva

nagyon fura kimondani, hogy évek óta most érzem először, hogy safety poszton nem csak darabra vagyunk meg, hanem van elég playmaker isévek óta... Woodson lerobbanása óta nem volt normális safety párosunk, pontosabban 2007-ben a Williams-Hamlin duó nem volt annyira rossz, de azért Williams(2007) < Williams(2003), és Hamlin(2007) <<< Woodson (akármikor, féllábon)
rva
Kazit eltiltották hesteg tiltottszerek miatt, pedig hogy akartuk volna, hoyg maradjon nálunkKeanu Neal sincs akkora formában, mint a dallasi évében volt
slowmotion
nagyon fura kimondani, hogy évek óta most érzem először, hogy safety poszton nem csak darabra vagyunk meg, hanem van elég playmaker is
Hooker is jól játszik, Wilson is fizikális mint állat (néha túlságosan is) és bár Kearse most nem elérhető, de amikor az volt egész tavaly, meg az első héten is, kifejezetten jól játszott
nekem Mukuamu is mutatott életjeleket, szóval ezt így most elfogadom
a hírhedtem jó LB sorba be is igazoltátok Jaylon Smith-t!Nálunk évtizedes hagyomány a hírhedten jó LBsor,és a hatékony TE védekezés…oh wait.. 🥴akkor a Dzsájentsz nem fog figyelni a tight end szekcióra, abból csak jól jöhetünk ki - Witten erről könyvet tudna írni "Legkedvesebb ellenfeleim: a Giants" címmelSziasztok, Schultzról lehet valamit tudni, PCL straint olvastam több helyen, csak a grade és az esetleges kihagyás nem szerepelt ott?Elvileg jelenlegi hirek szerint week 3 tuti out.
Rodaron
Blevi
slowmotion
Vobox
on other news: Dennis Houston-t kivágták (waived) de az nem derült ki, hogy kinek kell a hely: vagy Gallup jön vissza, vagy Peters kezd, Tolbert aktív lesz?
megint 2 PS-ből fel emelésre van esély, az egyik tuti Grier a másik helyre meg két jelentkező marad, ha Peters nem aktív: Lindstrom, mert nincs backup guard meg McKeon attól függően, hogy Schultz-nak milyen a térde
Már öreg, legyen 55 yard meg egy fél.Jason Witten key 4&inchesnél feláll öltönyben és 60 yardos TD!Nálunk évtizedes hagyomány a hírhedten jó LBsor,és a hatékony TE védekezés…oh wait.. 🥴akkor a Dzsájentsz nem fog figyelni a tight end szekcióra, abból csak jól jöhetünk ki - Witten erről könyvet tudna írni "Legkedvesebb ellenfeleim: a Giants" címmelSziasztok, Schultzról lehet valamit tudni, PCL straint olvastam több helyen, csak a grade és az esetleges kihagyás nem szerepelt ott?Elvileg jelenlegi hirek szerint week 3 tuti out.
Rodaron
Blevi
slowmotion
Vobox
gyeek
Jason Witten key 4&inchesnél feláll öltönyben és 60 yardos TD!Nálunk évtizedes hagyomány a hírhedten jó LBsor,és a hatékony TE védekezés…oh wait.. 🥴akkor a Dzsájentsz nem fog figyelni a tight end szekcióra, abból csak jól jöhetünk ki - Witten erről könyvet tudna írni "Legkedvesebb ellenfeleim: a Giants" címmelSziasztok, Schultzról lehet valamit tudni, PCL straint olvastam több helyen, csak a grade és az esetleges kihagyás nem szerepelt ott?Elvileg jelenlegi hirek szerint week 3 tuti out.
Rodaron
Blevi
slowmotion
Vobox