Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tyronnak így szerintem a backup szerep jut, meg lehet nyomni majd a 6.támadófalemberes formációkkal a futást, ott a két Smith + Peters bal oldalt azért papíron elég pusztító lenne 😀

Ha nyár elején sérül le és a TC + pre alatt látszik h Tyler jó lesz LT-be, akár egy csere is szóba jöhetne most Tyronnál, jelentkező csapat nem egy lenne.
Viszont így, hogy decemberig offos, nincs értelme cserélni érte senkinek, ha meg Tyler jól játszik LT-ben, akkor azt is elég nagy blődség lenne megbolygatni.

Tyron szerintem vagy visszavonul tavasszal, vagy ha bírja a teste akkor lehet megegyezik a Cowboyssal h decemberben/januárban küldjék el, ő is lemond a fizuja javáról, cserébe egy contenderhez még elmehetne egy PO runra. Mondjuk egy frissen jött edge-t, wr-t, cb-t könnyebb felrakni a pályára szezon közben, mint egy LT-t...
Esetleg tol egy újabb teljes rehabot és akkor tavasszal bontják fel a szerződését és megy el valahova.
De mivel olyan hosszú már az injury historyja hogy szó szerint görgetni kell hogy az aljára érj, meg lennék lepődve ha folytatni szeretné. Pénzét már megkereste, a HoF se nagyon lesz kétséges mert csak Trent Williams kerül rajta kívül fixen be szerintem az ő érájukból.

Azért így belegondolva, h volt huzamosabb ideig két HoF falember, brutál futó, jó elkapók is, nem tudom 10-20 év múlva mivel mással lehet magyarázni a Cowboys eredménytelenségét Romo/Dak alatt, mint Garrettel vagy MM-el (jó, nyilván Jerry a fő gond).

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
rva 4 568 — Me for President!
Egy Tyron Smith-Tyler Smith- Biadasz-Martin-Peters fal ez esetben?
Cowboykarcsi90
Ez volna a dilemma! Ha LT poszton jól megy neki és sikerül önbizalmat gyűjtenie a játékhoz megérné-e visszaküldeni az amúgy is átmenetinek szánt posztjára? És Ott van még Peters is. Adott lehet három jó LT az átlagos vagy átlag alatti LG-k (McGovern, Farniok) mellé. Lekopogom megint!
gyeek
Peters LG poszton szállt be egyébként, Pollard nagy futása neki volt köszönhető

Cowboykarcsi90
Steele az utolsó két meccsen 77.0 feletti PFF átlaggal zárt, és nem tudom Peters mennyire lenne jó RT

ha nagyon váltogatni akarnál, akkor Tyron Smith az USC-n is RT volt és első évében a draft után a Cowboys-ban is.... és akkor egy Tyler Smith - Peters - Biadasz - Martin - Tyron Smith fal lenne elképzelhető, nagy TALÁN.
több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Cowboykarcsi90
Ez volna a dilemma! Ha LT poszton jól megy neki és sikerül önbizalmat gyűjtenie a játékhoz megérné-e visszaküldeni az amúgy is átmenetinek szánt posztjára? És Ott van még Peters is. Adott lehet három jó LT az átlagos vagy átlag alatti LG-k (McGovern, Farniok) mellé. Lekopogom megint!
gyeek
Főleg a NYG 7. pickkel kihúzott OT-je fényében néz ki nagyon jól. Akin Dlaw csinált 3 sacket.
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 638 — Grady Judd fan
Cowboykarcsi90

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 501 — …not me…Im in my prime!
Ejtsünk pár szót Tyler Smithről! Az utolsó két meccsén teljesen elvárások felett teljesített annak fényében, hogy egész off-season alatt LG poszton edzették -- talán pár rookie minicamp és OTA edzés kivételével. Pass és run block is nagyon megy neki, utóbbiban egyenesen élményszámba megy a tekegolyó-szerű tarolása. Lekopogom, de ha így mennek tovább a dolgok, LT controversy-vel nézhetünk szembe ha a másik T. Smith visszatér.

gyeek

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Ejtsünk pár szót Tyler Smithről! Az utolsó két meccsén teljesen elvárások felett teljesített annak fényében, hogy egész off-season alatt LG poszton edzették -- talán pár rookie minicamp és OTA edzés kivételével. Pass és run block is nagyon megy neki, utóbbiban egyenesen élményszámba megy a tekegolyó-szerű tarolása. Lekopogom, de ha így mennek tovább a dolgok, LT controversy-vel nézhetünk szembe ha a másik T. Smith visszatér.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
Sziasztok !
Valaki tud játékos statokat ideírni, az nfl.com nem nagyon sieti el ?
Khaled1899
ha letöltöd az oldal alján a game bookot, abban minden is benne van
slowmotion
Kösz !

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
Sziasztok !
Khaled1899
ha letöltöd az oldal alján a game bookot, abban minden is benne van
több mint 3 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
Sziasztok !

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 3 éve
Blevi 8 979 — Lions & Cowboys fan
Mindenkeppen pozitivum Lamb jateka, bar volt megint dropja ezek szerint mar ez vele marad.
több mint 3 éve
Ami bíztató még a jövőre nézve, hogy a második héten terrorizáljuk rommá az ellenfél offense falát.
több mint 3 éve
még csak a második negyednél tartok, de durva mennyiségű holdingot nem fújnak be a bírók, főleg Parsons ellen, de van több is
sok ráadásul annyira látványos, hogy én is észreveszem casual-ként

és wáááá mekkora tackle-t csináltak Noah Brown-on az endzone-ban 😀 ez mi, valami új szabály, hogy most már a route közepén is lehet tackle-t csinálni? Aikman is úgy röhögött alig bírta ki a kommentátorállásban. ha az DPI akkor az 1 yardosról jó eséllyel meglett volna a TD (1&goal) és nem kellett volna FG-t fúgni....

Szerkesztette: rva
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
D'Law 3 sack és egy lábsérülés
nem láttam, majd nézed condensed meccset ha találok torrenten
de legalább aludtam egy jót
rva
A végén ott volt a pályán és játszott is én úgy láttam, valamint a végén kakaskodott Ward-al, szóval szerintem nem lesz az olyan súlyos nem? 😛
több mint 3 éve
Offense alakul, a deffense meg tette a dolgát. Ha ehhez a D-hez tudunk majd egy értékelhető O-t rakni mikor visszajön DAK, Gallup, Shultz (bár a két rookie TE nem volt rossz), meg talán a távoli jövőben Smith is akkor egy biztos PO csapat lehet.

Nagyon nem volt "szerencsénk". Lamb eldobott egy biztos TD-t meg Diggs is egy pick sixet. Volt pár bírói ítélet ami kihúzta a Gianst a pácból (mikor pl. konkrétan leteperték Brown-t a célterületen és nem repült rá zászló, meg talán volt egy negyedik/harmadik kísérlet is ahol az elkapót visszarántották).
Ezek nélkül jóval simább lett volna, de legalább maradt izgalom a végére is. 😊
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
rva
nflreplay.net 😊
dande2
nem ismertem, de köszönöm szépen!
én alapból  www.sport-video.org.ua/ oldalt használom, de ott előfizu nélkül nincs fenn az összes meccs, és néha bele futok abba, hogy pont a Cowboys sincs fenn
rva
Igen, règebben èn is azt használtam, mondjuk arról lehet letölteni, erről nem biztos, viszont bármikor szabadon nézhető, egyelőre 😏☺️
több mint 3 éve
rva
nflreplay.net 😊
dande2
nem ismertem, de köszönöm szépen!
én alapból  www.sport-video.org.ua/ oldalt használom, de ott előfizu nélkül nincs fenn az összes meccs, és néha bele futok abba, hogy pont a Cowboys sincs fenn
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
rva
nflreplay.net 😊
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Needa Dallas Cowboys 336
Dominans volt a futas az Elso felidoben, mar mar Zeke-Dak rookie szezonra hajazott.

Meg tetszett, hogy masodik felidoben mikor Giants megallitotta futast es atvettek a vezetest, tudtak valtani, es megnyertek a meccset.
Elso meccses offense rettenet utan, nem gondoltam volna, hogy 2 nyert meccs jon
több mint 3 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 890
Csak az utolsó negyedre ébredtem fel. Valaki aki nézte végig mit gondol az összképről?
gyeek
Rush jól játszott. A védelem hozta, amit kellett. Volt egy-két érthetetlen ítélet, ide is, oda is. Még mindig sok a büntetés. Szerintem megérdemelt győzelem.
több mint 3 éve
Csak az utolsó negyedre ébredtem fel. Valaki aki nézte végig mit gondol az összképről?

több mint 3 éve
Blevi 8 979 — Lions & Cowboys fan
ki milyen eredményt vár hajnalban?
én egy brusztolós meccsen 6 pontnál kisebb különbségű győzelmet várok
a védelemnek lehet egy jó napja, és ha összejön akkor egy visszahordott TD is benne van a levegőben már az előszezon óta
ha Rush nem csinál nagy hibát, csak megdobja a kötelezőket, akkor 10-13 pont benne van a támadó oldalban (1TD meg 1-2 FG) plusz egy pick6 vagy egy visszahordott TD elég is lehet a győzelemhez
aztán bele ér a kezem a bilibe 😀
rva
A keplet egyszeru ha tudunk futni van sansz, ha nem Rush nem nyeri meg. A jobb HC es iranyito is ott van, bar ez nem nagy szo jelen esetben.
Ez az offense ket egymast koveto negyedben nem tud konzisztens lenni evek ota.
több mint 3 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Smith 36 pasz jatekbol 1szer engedet nyomast a Bengals ellen.
beltazor
igen, ma ki is jött twitteren valamelyik beszélő fej szájából, hogy mennyire szeretik Peters pozíció flexibilitását, ami megágyazhat annak, hogy guard poszton kezd (ha aktív lesz)?
az Eagles-ben az utolsó szezonjára átmozgatták guard-nak, mert szerintük már nem volt jó tackle-nek (tévedés, mint tavaly kiderült)
szóval mi a jobb, egy tökéletes LT és egy átlagos LG (Smith-Peters) vagy egy átlagos LT és egy tökéletes LG (Peters - Smith)?
rva
Őőőőőő, na ilyen nem volt Petersnél, nem tudom ez honnan jön.

2020 volt az utolsó éve amikor valami 14 fajta OL kombinációt tudtunk pályára küldeni a sérülések miatt. Amennyi különböző OL volt, biztos ő is játszott valamikor guardot, de az nem azért volt, mert "tévedtünk és nem volt már jó tackle", hanem a szükség ezt kívánta, mert Mailata kezdett értékelhető lenni és LT-n kívül sehol máshol nem kapott képzést.

Amennyire én tudom, Peters soha nem volt guard, mindig LT-ként funkcionált (legalábbis mióta az Eaglesbe került).
Hulkeinstein
Twitteren olvastam valahol, ennyire nem követem az Eagles-t
wikipedia is azt írja, hogy "he was set to start at right guard" a szezon elején
feltételezem, hogy akkor egész training camp alatt ott játszott?
rva
Igen, az igaz, hogy az eredeti tervek szerint guardnak igazoltuk vissza, de mivel Dillard már a TC alatt kidőlt, ezért még mielőtt élesben játszhatott volna, ment vissza LT-nek. Egyébként is az volt a guard-mozgatásának háttere, hogy Dillardor első körösként már be kellett dobni a második évében. Peters teljesítménye vagy guard képességei ilyen szempontból irrelevánsak voltak.

Utánanéztem közben és tényleg volt RG - összesen 2 meccset. Tökéletesen összefoglalja ezt az érát a következő 2 cikk az NBC-től:

November 29 - Can Jason Peters really play right guard?
December 8 - It's time to pull the plug on Jason Peters at right guard

Szóval sokat azért nem érdemes várni tőle 😀
Hulkeinstein
azért megpróbálják

de a twitter profik úgy gondolják, ez hiba:

rva
Én is inkább a biztonságosabb utat választanám. Peters idősebb mint én, hagyják már ott játszani ahol összehozta a HoF pályáját! Amúgy is ismert mennyire rosszul jön ki a Cowboys az efféle "position flex" machinációival (kivéve DQ ötleteit).
gyeek
Egyetértek. Peters egy fantasztikus LT volt és a tapasztalata még úgy is hasznos, hogy azért a skilljei megkoptak. XP-ből még mindig simán meg tudja verni a fiatal rushereket.
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 501 — …not me…Im in my prime!
Én várni már nem várok semmit ettől a csapattól.

Illetve de egyetlen dolgot az idei szezontól, hogy MM végre eltakarodjon a szezon végén.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
ki milyen eredményt vár hajnalban?
én egy brusztolós meccsen 6 pontnál kisebb különbségű győzelmet várok
a védelemnek lehet egy jó napja, és ha összejön akkor egy visszahordott TD is benne van a levegőben már az előszezon óta
ha Rush nem csinál nagy hibát, csak megdobja a kötelezőket, akkor 10-13 pont benne van a támadó oldalban (1TD meg 1-2 FG) plusz egy pick6 vagy egy visszahordott TD elég is lehet a győzelemhez
aztán bele ér a kezem a bilibe 😀