NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 3 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Mikozben Dak kocogott le ment a boozas, amit egy szurkolo az italaval probalt enyhiteni, de nem ert celba a kuldemeny.
több mint 3 éve
rva 4 516 — Me for President!
Prescott - törött nagyujj (a dobó kézen) 6-8 hét (a hatodik hét egy héttel van a bye előtt, szóval inkább akkor 9 hét)
McGovern - high ankle sprain, nincs még MRI
Kearse - knee sprain, nincs még MRI

- Pollard-ot csak úgy sikerült használni, hogy lehetőleg minél bonyolultabb módon kapjon labdát
- Turpin rájött, hogy ez nem az előszezon, és nem az USFL, de offense oldalon egyetlen labdaérintése sem volt
- a makeshift OL egészen bíztatóan állt helyt, nem számítva Prescott ujjtörését (akkor már aludtam, nem láttam ki hibázott) viszont volt megint 9 (vagy 10?) sárga, majdnem mind az OL-re
- Zeke simán futhatott volna többet, ha az eredményt kontrollálni tudtuk volna, mert újra a tavalyi év eleji formát mutatja.
- CeeDee Lamb nem kiemelkedően jó elkapó. egy top20 talán, de nem lehet csak vele meccseket nyerni. 6-szor szállt felé a labda, egy elkapás 16 yardért.
- Parsons egy állat, de a TD-t rajta szerezték. értem én, hogy szuper atletikus, de annyira nem, hogy redzone-ban CB-t játsszon
- a védelem a tavalyi formájától még messze van, de ez bőven egy playoff védelem, még azzal együtt is, hogy Diggs-et megint vagy 100 yardra égették, bár ezt a meccset Anthony Brown sem teszi ki a hűtőre

a következő 5 meccs:
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles

hátha egy roncsderbin megverjük a Commanders-t, és akkor nem 0-6 hanem 1-5 lesz
rva
tévedtem, a Bucs TD Diggs-en jött, mea culpa
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
A Giants szintén erősebbnek tűnt mint a Cowboys tegnap, Barkley ismét veszélyes.
gyeek
nem Barkley veszelyes, hanem nyitnak neki lyukakat, az offal run tamogatasban javult, de nyugi pass protectionben tovabbra is szarok vagyunk 😉
csebi
Hát, ahogy én láttam gyors is volt, kemény is... felfirkált majdnem 200 yardot összesen. Szóval ha van lyuk, akkor veszélyes.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
A Giants szintén erősebbnek tűnt mint a Cowboys tegnap, Barkley ismét veszélyes.
gyeek
nem Barkley veszelyes, hanem nyitnak neki lyukakat, az offal run tamogatasban javult, de nyugi pass protectionben tovabbra is szarok vagyunk 😉

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 741
Fun fact: a 3 szerzett pont a forduló legkevesebbje eddig. Nem tudom potosan milyen kihívó a Seahawks, de szerintem marad a Cowboys az első helyen ebben a kategóriában.
gyeek
another fun fact: az off tegnapi teljesítménye rosszabb volt, mint a Flakonnal felálló Jets-é 😀

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Fun fact: a 3 szerzett pont a forduló legkevesebbje eddig. Nem tudom potosan milyen kihívó a Seahawks, de szerintem marad a Cowboys az első helyen ebben a kategóriában.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Tarell Basham is lement a negyedik negyedben, combsérüléssel.

nem fognak QB-ért cserélni, van kettő akiből az egyik nyert egy mecset halál véletlen Minnesotában, szóval amíg nem borul rá az egész vödör sz.r a fejükre, addig ebben bíznak

gondolom McGovern sérülésével felgyorsult Peters integrációja is, lehet, hogy jövő héten már Peters - Tyler Smith - Biadasz - Martin - Steele fallal állunk fel
rva
Pedig ha nem cserélünk akkor mire DAK visszajön vége is lesz a szezonnak.
több mint 3 éve
Ja, jut eszembe amíg figyelmesen követtem a meccset, Fehoko 0 targetet látott, végig Brownt játszatták. Remélem jövő héten előbbi is kap lehetőséget, jól jönne egy klasszikus possession receiver RZ threat, Prescott is sokkal kényelmesebben passzolt Schultznak.

több mint 3 éve

nem fognak QB-ért cserélni, van kettő akiből az egyik nyert egy mecset halál véletlen Minnesotában, szóval amíg nem borul rá az egész vödör sz.r a fejükre, addig ebben bíznak

gondolom McGovern sérülésével felgyorsult Peters integrációja is, lehet, hogy jövő héten már Peters - Tyler Smith - Biadasz - Martin - Steele fallal állunk fel
rva
Nem is kellene cserélni Fitzért, ő egy éves szerződéssel ment Washingtonba és off-season alatt vonult vissza. Persze előbb fognak tőgyeim nőni mint a Jones rezsim elismerje a sorozatos hibáikat.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Az jutott eszembe, ha lenne vére Stephennek abban a bizonyosban, cserélnénk Ryan Fitzpatrick-ért. Legalább látványos lenne az off.
Nem mintha a komcsik olcsón adnák, de legalább lenne értelme meccset nézni a következő 2 hónapban.

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
a következő 5 meccs:
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles

rva
A Commanders egy jó Wentzcel és egy nagyon jó Dotsonnal tudott nyerni. Nem volt erős kihívója, de ez a csapat jobb mint a tavalyi volt. A Giants szintén erősebbnek tűnt mint a Cowboys tegnap, Barkley ismét veszélyes.

Ez nagyon csúnya volt amúgy. Lehet edzőváltás vagy bármi, de Stephen Jones egy helyben pörgése bogár módra megpecsételte a csapat sorsát. Prescott még egészségesen se volt jó, nem lépte meg azt a szintet ami egy biztos top10 irányítónak szükséges.

több mint 3 éve
Prescott - törött nagyujj (a dobó kézen) 6-8 hét (a hatodik hét egy héttel van a bye előtt, szóval inkább akkor 9 hét)

- Pollard-ot csak úgy sikerült használni, hogy lehetőleg minél bonyolultabb módon kapjon labdát
- Turpin rájött, hogy ez nem az előszezon, és nem az USFL, de offense oldalon egyetlen labdaérintése sem volt
- a makeshift OL egészen bíztatóan állt helyt, nem számítva Prescott ujjtörését (akkor már aludtam, nem láttam ki hibázott) viszont volt megint 9 (vagy 10?) sárga, majdnem mind az OL-re
- Zeke simán futhatott volna többet, ha az eredményt kontrollálni tudtuk volna, mert újra a tavalyi év eleji formát mutatja.
- CeeDee Lamb nem kiemelkedően jó elkapó. egy top20 talán, de nem lehet csak vele meccseket nyerni. 6-szor szállt felé a labda, egy elkapás 16 yardért.
- Parsons egy állat, de a TD-t rajta szerezték. értem én, hogy szuper atletikus, de annyira nem, hogy redzone-ban CB-t játsszon
- a védelem a tavalyi formájától még messze van, de ez bőven egy playoff védelem, még azzal együtt is, hogy Diggs-et megint vagy 100 yardra égették, bár ezt a meccset Anthony Brown sem teszi ki a hűtőre

a következő 5 meccs:
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles

rva
Ennek a csapatnak 19 kapott ponttal nyernie kell. A vedelembol kijott ami benne van. Az offense oldalon kell vajkalni Dak, Moore, a Baranyka es McM mindnel vannak kerdesek.
több mint 3 éve
Ráadásul....

Prescott out several weeks with injury to throwing hand, needs surgery
 www.thescore.com/nfl/news/2419072

Ez mèg MM hátsóját is megmentheti ha úgy alakul... lehet erre fogmi a gyengèbb szereplèst.
dande2
Nyilvan ezert volt full impotens/inkopetens a tamadojatek. 3 pont az 3 pont.
több mint 3 éve
Ma reggel néztem vissza felvételről, de minek? 1 meccs után nyilván nem kell még túlreagálni a dolgokat, de most nehéz szabadulni attól a gondolattól, hogy Dak-estől, Moore-ostól, Mc-stől kezdve mehet mindenki a büdös picsába...
Dak is a dobások nagy részében vagy túl, vagy alá vagy mögé dobta az elkapónak, régen láttam már ennyire szarul játszani. Off oldalon végül is alig volt idejük felkészülni a Tampa def ellen. Oh wait...

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve

a következő 5 meccs:
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles

több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
CJ Stroud jatekat en szeretem Michigan drukkerkent is. De Anderson Jr is johet.

több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Most komolyan, van aki egy ilyen offseason utána ezen meglepődött?

Same old Cowboys

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Hal istennek nem maradtam fenn.

Nem szabad tulreagalni de, Jerry klin da hauz…

Ennek a csapatnak sosincs ket jo eve egymas utan. Top5 pick rushal meglesz.

Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ráadásul....

Prescott out several weeks with injury to throwing hand, needs surgery
 www.thescore.com/nfl/news/2419072

Ez mèg MM hátsóját is megmentheti ha úgy alakul... lehet erre fogmi a gyengèbb szereplèst.
több mint 3 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 878
Igen, ez csak egy meccs, de ha McCarthy, Moore és az OLine edző ezt tudta összerakni, akkor alkalmatlanok a feladatra… Nézhetetlen az offense…
több mint 3 éve
nem volt egy holding call sem
harmadik negyedben a TD után aludtam el, addig nem hívtak egy holding call-t sem
nyilván én csak Parsons-t néztem, de rajta lehetett volna kettőt simán befújni

úgy látszik az se jó, ha mindent befújnak, meg az se, ha semmit
több mint 3 éve
Tolbert inactive. Egyrészt nem túl jó hír ez egy 3. körös játékostól, de a dolog fonákja, hogy a többi WR jó formában van. Fehoko vagy Brown lesz a jobb no-name játékos?
gyeek
volt már pár harmadik körös játékos (beleértve Gallup-ot is) aki nem kapott túl sok játéklehetőséget az elején

így félidőben 12-3 hátrányban: a védelem elfogadható, a támadó oldal gáz
amikor az első drive-ban még voltak 1st down-ok, akkor azt hittem oké lesz (nem tökéletes, de szerethetően közepes) azóta viszont csalódást keltő a teljes offense
ezt a szünetben nem lehet megoldani 😕
jobban hiányzik Gallup, mint gondoltam
és CeeDee nem megoldás, nem is lesz az. kár volt elpazarolni azt a 88-as mezszámot.
több mint 3 éve
Tolbert inactive. Egyrészt nem túl jó hír ez egy 3. körös játékostól, de a dolog fonákja, hogy a többi WR jó formában van. Fehoko vagy Brown lesz a jobb no-name játékos?

több mint 3 éve
No, nem nagy gond hogy Maher a kicker, van bőven balfaszkodás máshol a ligában így az első fordulóban.