NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
22:25
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 3 éve
Mikozben Dak kocogott le ment a boozas, amit egy szurkolo az italaval probalt enyhiteni, de nem ert celba a kuldemeny.
több mint 3 éve
Prescott - törött nagyujj (a dobó kézen) 6-8 hét (a hatodik hét egy héttel van a bye előtt, szóval inkább akkor 9 hét)tévedtem, a Bucs TD Diggs-en jött, mea culpa
McGovern - high ankle sprain, nincs még MRI
Kearse - knee sprain, nincs még MRI
- Pollard-ot csak úgy sikerült használni, hogy lehetőleg minél bonyolultabb módon kapjon labdát
- Turpin rájött, hogy ez nem az előszezon, és nem az USFL, de offense oldalon egyetlen labdaérintése sem volt
- a makeshift OL egészen bíztatóan állt helyt, nem számítva Prescott ujjtörését (akkor már aludtam, nem láttam ki hibázott) viszont volt megint 9 (vagy 10?) sárga, majdnem mind az OL-re
- Zeke simán futhatott volna többet, ha az eredményt kontrollálni tudtuk volna, mert újra a tavalyi év eleji formát mutatja.
- CeeDee Lamb nem kiemelkedően jó elkapó. egy top20 talán, de nem lehet csak vele meccseket nyerni. 6-szor szállt felé a labda, egy elkapás 16 yardért.
- Parsons egy állat, de a TD-t rajta szerezték. értem én, hogy szuper atletikus, de annyira nem, hogy redzone-ban CB-t játsszon
- a védelem a tavalyi formájától még messze van, de ez bőven egy playoff védelem, még azzal együtt is, hogy Diggs-et megint vagy 100 yardra égették, bár ezt a meccset Anthony Brown sem teszi ki a hűtőre
a következő 5 meccs:
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles
hátha egy roncsderbin megverjük a Commanders-t, és akkor nem 0-6 hanem 1-5 lesz
rva
több mint 3 éve
Hát, ahogy én láttam gyors is volt, kemény is... felfirkált majdnem 200 yardot összesen. Szóval ha van lyuk, akkor veszélyes.A Giants szintén erősebbnek tűnt mint a Cowboys tegnap, Barkley ismét veszélyes.nem Barkley veszelyes, hanem nyitnak neki lyukakat, az offal run tamogatasban javult, de nyugi pass protectionben tovabbra is szarok vagyunk 😉
gyeek
csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
A Giants szintén erősebbnek tűnt mint a Cowboys tegnap, Barkley ismét veszélyes.nem Barkley veszelyes, hanem nyitnak neki lyukakat, az offal run tamogatasban javult, de nyugi pass protectionben tovabbra is szarok vagyunk 😉
gyeek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Fun fact: a 3 szerzett pont a forduló legkevesebbje eddig. Nem tudom potosan milyen kihívó a Seahawks, de szerintem marad a Cowboys az első helyen ebben a kategóriában.another fun fact: az off tegnapi teljesítménye rosszabb volt, mint a Flakonnal felálló Jets-é 😀
gyeek
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Fun fact: a 3 szerzett pont a forduló legkevesebbje eddig. Nem tudom potosan milyen kihívó a Seahawks, de szerintem marad a Cowboys az első helyen ebben a kategóriában.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Tarell Basham is lement a negyedik negyedben, combsérüléssel.Pedig ha nem cserélünk akkor mire DAK visszajön vége is lesz a szezonnak.
nem fognak QB-ért cserélni, van kettő akiből az egyik nyert egy mecset halál véletlen Minnesotában, szóval amíg nem borul rá az egész vödör sz.r a fejükre, addig ebben bíznak
gondolom McGovern sérülésével felgyorsult Peters integrációja is, lehet, hogy jövő héten már Peters - Tyler Smith - Biadasz - Martin - Steele fallal állunk fel
rva
több mint 3 éve
Ja, jut eszembe amíg figyelmesen követtem a meccset, Fehoko 0 targetet látott, végig Brownt játszatták. Remélem jövő héten előbbi is kap lehetőséget, jól jönne egy klasszikus possession receiver RZ threat, Prescott is sokkal kényelmesebben passzolt Schultznak.
több mint 3 éve
Tarell Basham is lement a negyedik negyedben, combsérüléssel.Nem is kellene cserélni Fitzért, ő egy éves szerződéssel ment Washingtonba és off-season alatt vonult vissza. Persze előbb fognak tőgyeim nőni mint a Jones rezsim elismerje a sorozatos hibáikat.
nem fognak QB-ért cserélni, van kettő akiből az egyik nyert egy mecset halál véletlen Minnesotában, szóval amíg nem borul rá az egész vödör sz.r a fejükre, addig ebben bíznak
gondolom McGovern sérülésével felgyorsult Peters integrációja is, lehet, hogy jövő héten már Peters - Tyler Smith - Biadasz - Martin - Steele fallal állunk fel
rva
több mint 3 éve
Tarell Basham is lement a negyedik negyedben, combsérüléssel.nem fognak QB-ért cserélni, van kettő akiből az egyik nyert egy mecset halál véletlen Minnesotában, szóval amíg nem borul rá az egész vödör sz.r a fejükre, addig ebben bíznak
több mint 3 éve
Az jutott eszembe, ha lenne vére Stephennek abban a bizonyosban, cserélnénk Ryan Fitzpatrick-ért. Legalább látványos lenne az off. Nem mintha a komcsik olcsón adnák, de legalább lenne értelme meccset nézni a következő 2 hónapban.
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
a következő 5 meccs:A Commanders egy jó Wentzcel és egy nagyon jó Dotsonnal tudott nyerni. Nem volt erős kihívója, de ez a csapat jobb mint a tavalyi volt. A Giants szintén erősebbnek tűnt mint a Cowboys tegnap, Barkley ismét veszélyes.
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles
rva
Ez nagyon csúnya volt amúgy. Lehet edzőváltás vagy bármi, de Stephen Jones egy helyben pörgése bogár módra megpecsételte a csapat sorsát. Prescott még egészségesen se volt jó, nem lépte meg azt a szintet ami egy biztos top10 irányítónak szükséges.
több mint 3 éve
Prescott - törött nagyujj (a dobó kézen) 6-8 hét (a hatodik hét egy héttel van a bye előtt, szóval inkább akkor 9 hét)Ennek a csapatnak 19 kapott ponttal nyernie kell. A vedelembol kijott ami benne van. Az offense oldalon kell vajkalni Dak, Moore, a Baranyka es McM mindnel vannak kerdesek.
McGovern - high ankle sprain, nincs még MRI
- Pollard-ot csak úgy sikerült használni, hogy lehetőleg minél bonyolultabb módon kapjon labdát
- Turpin rájött, hogy ez nem az előszezon, és nem az USFL, de offense oldalon egyetlen labdaérintése sem volt
- a makeshift OL egészen bíztatóan állt helyt, nem számítva Prescott ujjtörését (akkor már aludtam, nem láttam ki hibázott) viszont volt megint 9 (vagy 10?) sárga, majdnem mind az OL-re
- Zeke simán futhatott volna többet, ha az eredményt kontrollálni tudtuk volna, mert újra a tavalyi év eleji formát mutatja.
- CeeDee Lamb nem kiemelkedően jó elkapó. egy top20 talán, de nem lehet csak vele meccseket nyerni. 6-szor szállt felé a labda, egy elkapás 16 yardért.
- Parsons egy állat, de a TD-t rajta szerezték. értem én, hogy szuper atletikus, de annyira nem, hogy redzone-ban CB-t játsszon
- a védelem a tavalyi formájától még messze van, de ez bőven egy playoff védelem, még azzal együtt is, hogy Diggs-et megint vagy 100 yardra égették, bár ezt a meccset Anthony Brown sem teszi ki a hűtőre
a következő 5 meccs:
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles
rva
több mint 3 éve
Ráadásul....Nyilvan ezert volt full impotens/inkopetens a tamadojatek. 3 pont az 3 pont.
Prescott out several weeks with injury to throwing hand, needs surgery
www.thescore.com/nfl/news/2419072
Ez mèg MM hátsóját is megmentheti ha úgy alakul... lehet erre fogmi a gyengèbb szereplèst.
dande2
több mint 3 éve
Ma reggel néztem vissza felvételről, de minek? 1 meccs után nyilván nem kell még túlreagálni a dolgokat, de most nehéz szabadulni attól a gondolattól, hogy Dak-estől, Moore-ostól, Mc-stől kezdve mehet mindenki a büdös picsába... Dak is a dobások nagy részében vagy túl, vagy alá vagy mögé dobta az elkapónak, régen láttam már ennyire szarul játszani. Off oldalon végül is alig volt idejük felkészülni a Tampa def ellen. Oh wait...
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Prescott - törött nagyujj (a dobó kézen) 6-8 hét (a hatodik hét egy héttel van a bye előtt, szóval inkább akkor 9 hét)McGovern - high ankle sprain, nincs még MRI
a következő 5 meccs:
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles
több mint 3 éve
CJ Stroud jatekat en szeretem Michigan drukkerkent is. De Anderson Jr is johet.

több mint 3 éve
Most komolyan, van aki egy ilyen offseason utána ezen meglepődött? Same old Cowboys
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Ráadásul....Prescott out several weeks with injury to throwing hand, needs surgery
www.thescore.com/nfl/news/2419072
Ez mèg MM hátsóját is megmentheti ha úgy alakul... lehet erre fogmi a gyengèbb szereplèst.
több mint 3 éve
Igen, ez csak egy meccs, de ha McCarthy, Moore és az OLine edző ezt tudta összerakni, akkor alkalmatlanok a feladatra… Nézhetetlen az offense…
több mint 3 éve
nem volt egy holding call semharmadik negyedben a TD után aludtam el, addig nem hívtak egy holding call-t sem
nyilván én csak Parsons-t néztem, de rajta lehetett volna kettőt simán befújni
úgy látszik az se jó, ha mindent befújnak, meg az se, ha semmit
több mint 3 éve
Tolbert inactive. Egyrészt nem túl jó hír ez egy 3. körös játékostól, de a dolog fonákja, hogy a többi WR jó formában van. Fehoko vagy Brown lesz a jobb no-name játékos?volt már pár harmadik körös játékos (beleértve Gallup-ot is) aki nem kapott túl sok játéklehetőséget az elején
gyeek
így félidőben 12-3 hátrányban: a védelem elfogadható, a támadó oldal gáz
amikor az első drive-ban még voltak 1st down-ok, akkor azt hittem oké lesz (nem tökéletes, de szerethetően közepes) azóta viszont csalódást keltő a teljes offense
ezt a szünetben nem lehet megoldani 😕
jobban hiányzik Gallup, mint gondoltam
és CeeDee nem megoldás, nem is lesz az. kár volt elpazarolni azt a 88-as mezszámot.
több mint 3 éve
Tolbert inactive. Egyrészt nem túl jó hír ez egy 3. körös játékostól, de a dolog fonákja, hogy a többi WR jó formában van. Fehoko vagy Brown lesz a jobb no-name játékos?
több mint 3 éve
No, nem nagy gond hogy Maher a kicker, van bőven balfaszkodás máshol a ligában így az első fordulóban.