NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
3
3
2:20, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 3 éve
majd jövőre elcipelem magammal Emmitt-etNo, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?ha tudtam volna, hogy jön, akkor mentem volna
slowmotion
rva
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
hajdúszoboszlói tesco parkoló, Wittenes póló, netán innen valaki? 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?ha tudtam volna, hogy jön, akkor mentem volna
slowmotion
több mint 3 éve
Ne is mondd, nyitás után 10 perccel egy tenyeres-talpas pék már felbaszta az agyam, el is búcsúztunk egymástól örökre. Ez levezetés. 😊Haha. Sok a szabadidő, nincsen rendelés? 😛No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?Még általános negyedikben. A sors fintora, hogy voltaképp ott se voltam mert épp betegséggel küzdöttem, és maga Danyi Gábor osztályfőnöki minőségében írt be engem kosárlabdára kézi helyett.
slowmotion
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Haha. Sok a szabadidő, nincsen rendelés? 😛No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?Még általános negyedikben. A sors fintora, hogy voltaképp ott se voltam mert épp betegséggel küzdöttem, és maga Danyi Gábor osztályfőnöki minőségében írt be engem kosárlabdára kézi helyett.
slowmotion
gyeek
több mint 3 éve
No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?Még általános negyedikben. A sors fintora, hogy voltaképp ott se voltam mert épp betegséggel küzdöttem, és maga Danyi Gábor osztályfőnöki minőségében írt be engem kosárlabdára kézi helyett.
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Remélem, néhány ragtapasz árából megússzuk ezt a szezont.Dak kisebb serulessel kuzd.kidörzsölte a lábát az új cipő (Jordan 11) szóval vissza váltott a régire (Jordan 1)
beltazor
mivel elhagyta az edzést, muszáj volt sérült listára tenni
rva
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Dak kisebb serulessel kuzd.kidörzsölte a lábát az új cipő (Jordan 11) szóval vissza váltott a régire (Jordan 1)
beltazor
mivel elhagyta az edzést, muszáj volt sérült listára tenni
több mint 3 éve
Flozell the hotel, ugye.az jutott eszembe (és elnézést a szóhasználatért) hogy 'anyád mekkora ember'utoljára talán Flo volt nálunk, aki ekkorára nőtt
Gehlken is óvatosan fogalmaz: nincs rajta felszerelés, csak egy nagy ember
rva
slowmotion
több mint 3 éve
az jutott eszembe (és elnézést a szóhasználatért) hogy 'anyád mekkora ember'utoljára talán Flo volt nálunk, aki ekkorára nőtt
rva
több mint 3 éve
Jo nagy sebtapasz.
az jutott eszembe (és elnézést a szóhasználatért) hogy 'anyád mekkora ember'
Newest addition to the Cowboys’ practice squad: LT Jason Peters. He participated in individual drills today. Peters is not wearing pads. Just a large human. pic.twitter.com/WJiAfbcb4l
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) September 5, 2022
rva
Remelem Tyler tole is sokat tud tanulni, hatalmas nyereseg lenne ha franchise LT lenne belole, mert Tyron mar sosem lesz egeszseges, es ezt lassan az FO-nak is el kell fogadnia.
több mint 3 éve
és még: új mez számok!26-DaRon Bland
42-Anthony Barr
17-Dennis Houston
87-Jake Ferguson
89-Peyton Hendershot
79-Matt Waletzko
71-Jason Peters
Turpin 9-ese úgy tűnik még nem végleges, ma is a 2-esben futott ki a pályára.
fingers crossed, ugye
több mint 3 éve
az jutott eszembe (és elnézést a szóhasználatért) hogy 'anyád mekkora ember'
Newest addition to the Cowboys’ practice squad: LT Jason Peters. He participated in individual drills today. Peters is not wearing pads. Just a large human. pic.twitter.com/WJiAfbcb4l
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) September 5, 2022
több mint 3 éve
Ballnál sokkal rosszabb nem lehet
ahogy nézem passz esetén egészen vállalható, futásnál meg Martin-Steele irányába kell futni, 'sztkész
rva
több mint 3 éve
twitter.com/JonahJavad/status/1566241933084737536hát tulajdonképpen apuci is volt Cardinal, csak nem olyan, és nem sokáig
több mint 3 éve
ahogy nézem passz esetén egészen vállalható, futásnál meg Martin-Steele irányába kell futni, 'sztkész
több mint 3 éve
Más kérdés, hogy mikor lesz bevethető, mert vasárnapig nem hiszem hogy 40 évesen hirtelen formába tudna lendülni, szóval a Tampa védőfala már készítheti a pezsgőt...Folyamatosan edzett, hogy bármikor bárhova leigazolhasson, szvsz nem ezzel lesz gond, ha gond lesz.
gyeek
több mint 3 éve
Más kérdés, hogy mikor lesz bevethető, mert vasárnapig nem hiszem hogy 40 évesen hirtelen formába tudna lendülni, szóval a Tampa védőfala már készítheti a pezsgőt...lesz ott saját probléma, a kezdőből O-line tagjai közül már hárman nem állnak rendelkezésre....
gyeek
több mint 3 éve
Más kérdés, hogy mikor lesz bevethető, mert vasárnapig nem hiszem hogy 40 évesen hirtelen formába tudna lendülni, szóval a Tampa védőfala már készítheti a pezsgőt...
több mint 3 éve
Megvan!The Cowboys have agreed to a deal with Jason Peters that will have the veteran offensive tackle on the practice squad, according to source. This allows Peters, 40, to ease into work after not going to a training camp.
— Todd Archer (@toddarcher) September 5, 2022
Szerkesztette: gyeek
több mint 3 éve
Olvastam valahol, hogy ő bedolgozta magát key special team playernek. 3. körért még így is kissé borsos az ára, de McCarthy eléggé ragaszkodik a draftolt játékoskhoz. Ball volt annyira rossz szerintem, hogy inkább PS-ba suvasztják, marad még így is Waletzko aki talán egy paraszthajszálnyival kecsegtetőbb prospect -- minimum a méreteiből adódóan. Szerintem vagy Ball vagy Houston a kifelé tendáló peches játékos.vagy a csoda corner-ünk Nahshon Wright?érdekes, hogy Broaddus azt mondta, hogy fiatal OL embereket nehéz elengedni, mert ott az egyik legkomolyabb a 'learning curve' azaz sokáig tart, mire valaki NFL-ready lesz, kivéve nyilván az olyan All-Pro / All-World játékosokat, akikkel el voltunk kényeztetve (Smith, Martin, Frederick)Ballt fel engedned a palyara? 😊Ex Eagle èrkezhet, akit szerintem ti se bántok: JP 😊a local insiderek már pénteken meg szellőztették, sőt azt is leírták, hogy a fizikai felmérő is jól ment, és az alkudozás is
dande2
viszont ez pénteken késő estére húzódott, amikor a liga hivatal már zárva - JP igazolásához viszont valakitől el kell búcsúzni a jelenlegi keretből... gondolom megy az agyalás, hogy kitől és milyen formában tudnák vissza varázsolni a PS-be
rva
En nem, ot raknam ki szivfajdalom nelkul.
beltazor
ha engem kérdezel, akkor a DL közepéről lesz valaki elengedve (Ridgeway vagy Bohanna)
rva
100yard
több mint 3 éve
vagy a csoda corner-ünk Nahshon Wright?érdekes, hogy Broaddus azt mondta, hogy fiatal OL embereket nehéz elengedni, mert ott az egyik legkomolyabb a 'learning curve' azaz sokáig tart, mire valaki NFL-ready lesz, kivéve nyilván az olyan All-Pro / All-World játékosokat, akikkel el voltunk kényeztetve (Smith, Martin, Frederick)Ballt fel engedned a palyara? 😊Ex Eagle èrkezhet, akit szerintem ti se bántok: JP 😊a local insiderek már pénteken meg szellőztették, sőt azt is leírták, hogy a fizikai felmérő is jól ment, és az alkudozás is
dande2
viszont ez pénteken késő estére húzódott, amikor a liga hivatal már zárva - JP igazolásához viszont valakitől el kell búcsúzni a jelenlegi keretből... gondolom megy az agyalás, hogy kitől és milyen formában tudnák vissza varázsolni a PS-be
rva
beltazor
ha engem kérdezel, akkor a DL közepéről lesz valaki elengedve (Ridgeway vagy Bohanna)
rva
több mint 3 éve
érdekes, hogy Broaddus azt mondta, hogy fiatal OL embereket nehéz elengedni, mert ott az egyik legkomolyabb a 'learning curve' azaz sokáig tart, mire valaki NFL-ready lesz, kivéve nyilván az olyan All-Pro / All-World játékosokat, akikkel el voltunk kényeztetve (Smith, Martin, Frederick)Ballt fel engedned a palyara? 😊Ex Eagle èrkezhet, akit szerintem ti se bántok: JP 😊a local insiderek már pénteken meg szellőztették, sőt azt is leírták, hogy a fizikai felmérő is jól ment, és az alkudozás is
dande2
rva
beltazor