NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
55
8
2:20, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 3 éve
Chuck Howley a HoF előszobájában 😮
több mint 3 éve
persze, ő a BFF-emoffwikipedia? 😀
nem is tudtam, hogy Calvin Hill (a kezdő HB a csapat első bajnoki címe idején, kétszeres All-Pro) Grant Hill apja, AZÉ a Grant Hillé 😮
hátbaszki, hogy mik ki nem derülnek.
most meg azt olvasom, hogy a (most már) néhai felesége a Clintonné szobatársa volt egyetemen. hogy mik ki nem derülnek! 😊
egyébként Hillné nyugodjon békében!
slowmotion
rva
több mint 3 éve
Mindig is bírtam a szamoai származású játékosokat, tavaly végre valahára draftolt egyet a Cowboys. Fehoko ráadásul mormon is! Nem lepődnék meg, ha ő lenne a hiányolt X elkapó a kezdőben még idén.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
offwikipedia? 😀
nem is tudtam, hogy Calvin Hill (a kezdő HB a csapat első bajnoki címe idején, kétszeres All-Pro) Grant Hill apja, AZÉ a Grant Hillé 😮
most meg azt olvasom, hogy a (most már) néhai felesége a Clintonné szobatársa volt egyetemen. hogy mik ki nem derülnek! 😊
slowmotion
több mint 3 éve
Akkor valoszinuleg Perkinsvel keverem.Calvin Hill is mostanában halt meg nem? Vagy keverem valakivel?Rayfield Wright neve ugrik be idénről mindenképpen. meg ott van Jerruh személyi titkárnője. ja meg Marion Barber. meg Don Perkins. mondjuk pont Perkins volt Hill elődje.
Cowboykarcsi90
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Calvin Hill is mostanában halt meg nem? Vagy keverem valakivel?Rayfield Wright neve ugrik be idénről mindenképpen. meg ott van Jerruh személyi titkárnője. ja meg Marion Barber. meg Don Perkins. mondjuk pont Perkins volt Hill elődje.
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Calvin Hill is mostanában halt meg nem? Vagy keverem valakivel?
több mint 3 éve
offnem is tudtam, hogy Calvin Hill (a kezdő HB a csapat első bajnoki címe idején, kétszeres All-Pro) Grant Hill apja, AZÉ a Grant Hillé 😮
több mint 3 éve
Szerintem ebbe az evbe belebukik MCCarthy. Nem sok jot varok.ja, én már nem is várok semmit. következmények nélküli csapat, ilyen "örülünk, ha leesik egy gyűrű, de inkább a P&L legyen erős" hozzáállást érzek. alibi kinevezések, mert proven hedkócsot hozunk, aki már megnyerte a Lombardit a liga legjobb irányítójával. perszebazmeg.
Blevi
igazából azóta engedtem el az egészet, mióta Tonytól elvették az utolsó lehetőséget arra, hogy a forma-1-es támadófallal verethessen, meg a liga top3-as futóval, aki még blokkolni is tud neki.
azóta vitt azért az inercia, mert egyik napról nem lehet teljesen abbahagyni, de már egyáltalán nem baszom fel az agyam semmin. nincs értelme. néha még benézek ide, egy-egy meccset megnézek, ha emberi időben van, de ezért a szarkavarásért már nem kelek fel hajnali fél háromkor, és nem maradok fent egy-fél kettőig.
több mint 3 éve
Szerintem ebbe az evbe belebukik MCCarthy. Nem sok jot varok.
több mint 3 éve
Ja, a false start az első félidő végén szőnyeg alatt maradt, abból lett egy majd' 30 yardos play a félidő végén meg a Cowboys előzékenyen az első kihagyott 57 yardos FG után dupláztatott a Broncosszal 52ről, azt be is verték. Deja vu... Tisztára olyan érzésem van mint tavaly, a szabálytalanságok tekintetében... is. Meg az univerzális töketlenkedés, kihagyott lehetőségek, mezőnygólok, az egész csomag tulajdonképpen. Az edzőtábori beszámolók alapján nem lehetett sok jóra számítani, a meglepetés is elmaradt. Hála az égnek hogy a büntik eliminálására fókuszáltak az off-season során, bele se merek gondolni mi lett volna ha nem! 😀17 kapott pont. 17 buntetes…Még csak az első félidőt néztem meg, de a Dallasra mindent bedobnak (nagyrészt jogosan), a Denverre még a leglátványosabbat sem…
Blevi
tamas424
Akik kiemelkedően rosszak voltak:
Cooper Rush
Nahshon Wright
Lirim
az egész támadófal
Jake Ferguson
a játékvezetés 😛
Akiknek jár egy pici pacsi:
Ben DiNucci
a futók
az elkapók, kiemelve Simi Fehokót
Tyler Coyle
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
17 kapott pont. 17 buntetes…Még csak az első félidőt néztem meg, de a Dallasra mindent bedobnak (nagyrészt jogosan), a Denverre még a leglátványosabbat sem…
Blevi
több mint 3 éve
17 kapott pont. 17 buntetes…
több mint 3 éve
Szerintem van mèg legalább egy fokozat, de inkább kettő, e között és a “senki nem lehet tökéletes, most nem jött össze” teljesítmény között. A támadósor konkrétan földbe állt(9 pont 0 TD).Szóval kb. erről beszéltem. Meccsenként ilyen 10-15 play amit 7-8 különböző játékos csesz el. Egy ennyire sloppy team ne is várjon el semmi maradandót a PO-ban.ezt kibeszéltük szerintem akkor, amikor megjelent a videó
És az, hogy egy csapat ennyire hanyag és fegyelmezetlen a leginkább az edző felelőssége.
Arról már nem is beszélve, hogy McCarthy kimondottan arrogáns és pökhendi stílusát egy az egyben lecsapódni láttam pl. Daken is a Niners elleni vereség után, az egyenesen főben járó bűn.
Cowboykarcsi90
nem a Cowboys az egyetlen, ami hibákat követ el, és ezen a meccsen a KC is követett el legalább ennyit
nincs, és nem is lesz soha tökéletes meccs. törekedni lehet rá, de a srácok nem tökéletesek, nem is várhatod el tőlük, hogy azok legyenek.
rva
De valóban át lett ez tavaly beszélve sokszor, meglátjuk mi lesz idén.
több mint 3 éve
Szóval kb. erről beszéltem. Meccsenként ilyen 10-15 play amit 7-8 különböző játékos csesz el. Egy ennyire sloppy team ne is várjon el semmi maradandót a PO-ban.ezt kibeszéltük szerintem akkor, amikor megjelent a videó
És az, hogy egy csapat ennyire hanyag és fegyelmezetlen a leginkább az edző felelőssége.
Arról már nem is beszélve, hogy McCarthy kimondottan arrogáns és pökhendi stílusát egy az egyben lecsapódni láttam pl. Daken is a Niners elleni vereség után, az egyenesen főben járó bűn.
Cowboykarcsi90
nem a Cowboys az egyetlen, ami hibákat követ el, és ezen a meccsen a KC is követett el legalább ennyit
nincs, és nem is lesz soha tökéletes meccs. törekedni lehet rá, de a srácok nem tökéletesek, nem is várhatod el tőlük, hogy azok legyenek.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=BDkoDNbMJFY&list=PLhG4lVXyM6gUB_3OytDP39sjpMzE3Z21y&index=1Szóval kb. erről beszéltem. Meccsenként ilyen 10-15 play amit 7-8 különböző játékos csesz el. Egy ennyire sloppy team ne is várjon el semmi maradandót a PO-ban.
több mint 3 éve
Maher-t leigazolták, távozó => GaribayMaher made 49 of 66 attempts with the Cowboys in 2018-19 (29 games). He was 16-of-18 last season in 8 games with New Orleans.
Halleluja utolsó edzése 12 a 13-ból, ezzel az átlaga 77,7%-ról 82,8%-ra javult training camp alatt (63/74)
Szerkesztette: rva
több mint 3 éve
telex.hu/eszkombajn/2022/08/07/vilag-legertekesebb-sportcsapata-dallas-cowboys-nflaz ég kék, a fű zöld, a vén kurvapecér meg még mindig ipari méretekben csinálja a pénzt.
beltazor
több mint 3 éve
pörög a gépezet, 5 hónap után kiderült, hogy az UDFA rookie és a CFL középszintű rúgója együtt sem képes az NFL szinten elégséges teljesítményreNekem eleve az idei csapattól nem tud már megemelkedni a pulzusom. Nem sok bizodalmam van MMben és brigádjában, Quinnt leszámítva.
Todd Archer számolja, és itt tartunk:
Hajrullahu 49 of 63; Garibay 39 of 64.
nem is csoda, hogy jött pár noname kicker plusz egy ismerős arc: Brett Maher
mellette Matt Ammendola(Panthers, Jets oda épp Zuerlein érkezett a helyére), JJ Molson (UCLA, tavaly a Packers PS-ében volt) és Cole Murphy (USFL-ből jön) volt tryout-on
nem mondanám, hogy megemelkedett a pulzusom ezektől a nevektől...
Halleluja kezdi összeszedni magát, szóval szerintem vele futunk neki a szezonnak.
rva
Eleve a támadósor, nos mondjuk úgy hogy khm... nem a legjobb formában zárta a szezont. Nem látok olyan változást az eddigi előszezonban, ami azt gondoltatná velem, hogy ez most jobb lesz, sőt. Az elkapósor helyzete pl. nekem kimondottan 2018ra hajaz. Emlékszik mindenki, hogy milyen gyalázatos volt az offense Cooper érkezéséig. Collins elengedésében sem biztos, hogy a csapatnak volt igaza, Steele eddig nagyon szenved a TC alatt. Még ha fal bal oldala talán OK is lesz - egészen addig amíg nem jön a menetrendszerű Tyron sérülés - a RT poszt komoly problémákat okozhat még.
A védelem lesz szerintem idén is az az egység, ami meccsben tartja majd a csapatot, de az szinte biztos, hogy a tavalyi égészen beteg labdaszerzési számokat nem tudják megismételni. Onnan meg minden gyűrűzik tovább, általánosságban én a def-től is egy visszafogottabb évre számítok. Leírom hátha ezzel eljinxelem, de pl. abban sem lehetünk biztosak, hogy nem jön Parsonsnak is egy sophomore slump.
És ugye akkor ott van még a valóban a kicker poszt. Jah meg az NFCE átok, hogy ember emlékezet óta nem tudott ismételni az aktuális bajnok.
Nekem nem sok jó előérzetem van.
több mint 3 éve
pörög a gépezet, 5 hónap után kiderült, hogy az UDFA rookie és a CFL középszintű rúgója együtt sem képes az NFL szinten elégséges teljesítményreTodd Archer számolja, és itt tartunk:
Hajrullahu 49 of 63; Garibay 39 of 64.
nem is csoda, hogy jött pár noname kicker plusz egy ismerős arc: Brett Maher
mellette Matt Ammendola(Panthers, Jets oda épp Zuerlein érkezett a helyére), JJ Molson (UCLA, tavaly a Packers PS-ében volt) és Cole Murphy (USFL-ből jön) volt tryout-on
nem mondanám, hogy megemelkedett a pulzusom ezektől a nevektől...
Halleluja kezdi összeszedni magát, szóval szerintem vele futunk neki a szezonnak.
több mint 3 éve
ez érdekes igazolás, mert szerintem WR, OT (swing tackle) és az eddigi teljesítményt nézve kicker is nagyobb need lenne, mint egy veterán linebacker, de ne legyünk telhetetlenek.Cox jön vissza, LVE élete formájában van (már ami a fizikumot illeti) Parsons meg hát... Parsons 😀
és a Luke Gifford, Malik Jefferson párost meg megfelelő backup-nak tartottam volna, főleg, hogy sok két linebackeres felállásban is játszik a csapat
ettől függetlenül egy igazi X elkapó még jöhetne (tehát nem egy slot méretű srác, hanem valaki 6'1" és 200lbs)
több mint 3 éve
több mint 3 éve
ha eddig nem turkáltak a FA pool-ban, most itt lenne az ideje megtennivan pár kiöregedő elkapó, aki kibírna 4-6 meccset míg Gallup visszatér
Washingtonra 6-10 hét kihagyás vár, és már lehetett volna intő jel, hogy az egész minicamp kimaradt neki a másik lábának sérülése miatt....
The Cowboys will be without WR James Washington for 6-10 weeks because of a fractured right foot suffered Monday, according to multiple sources. He is scheduled to undergo surgery on Tuesday in Dallas.
— Todd Archer (@toddarcher) August 1, 2022
So should the Cowboys sign: Will Fuller, Ty HIlton, Cole Beasley, Emmanuel Sanders, Allen Hurns, DeSean Jackson, Odell Beckham Jr. Who? When? How? Why?
— Calvin Watkins (@calvinwatkins) August 1, 2022
több mint 3 éve
James Washington eltorte a labat, az amugy sem veretes WR sornak ez eleg nagy problema. Gallup nem lesz szezon elejen, remeljuk valaki elolep.