NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
68
10
2:20, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 3 éve
amikor a harmadik elment, onnan borítékolható volt, hogy semmi esélye sincs a Mavs-nekNa enyi volt, pedig azt hittem jo eselyunk van dontobe kerulni. Starst nem ismerem, de kovi szezonba Mavsnak van tobb eselye nyerni mint a Boysnak.Mahomes kint volt a Game3on Mavs mezben 😊nem volt segítség... 😕
beltazor
rva
beltazor
Luka-nak elég sokat kellene fejlődnie védekezésben, és most is félidőben 2/12 volt a hárompontos vonalról és nem ez a fő baj, hanem az, hogy sok lefordulásból pontot szereztek rajta, mert még vissza sem ért miközben sajnálta magát.
persze van még hova fejlődnie, meg a supporting cast sem tökéletes, de Lebron tudott nyerni ennél vékonyabb cast mellett is, szóval .. na.
több mint 3 éve
Na enyi volt, pedig azt hittem jo eselyunk van dontobe kerulni. Starst nem ismerem, de kovi szezonba Mavsnak van tobb eselye nyerni mint a Boysnak.Mahomes kint volt a Game3on Mavs mezben 😊nem volt segítség... 😕
beltazor
rva

több mint 3 éve
Mahomes kint volt a Game3on Mavs mezben 😊nem volt segítség... 😕
beltazor
több mint 3 éve
Igazad van, most megneztem es Dallastol nem messze szuletet.Mahomes kint volt a Game3on Mavs mezben 😊végülis helyi csávó, vagy mi.
beltazor
Mike Trout is megjelent már Iggles-meccsen, pedig Anaheimben bézbólozik
slowmotion

több mint 3 éve
Mahomes kint volt a Game3on Mavs mezben 😊végülis helyi csávó, vagy mi.
beltazor
Mike Trout is megjelent már Iggles-meccsen, pedig Anaheimben bézbólozik
több mint 3 éve
Lákersz meg a Dogersz széjz hellóGondolom egy szezonban csak egy major sportos csapat lehet sikeres az adott államból.Na a Mavs konferencia döntőben! 🙂😎😎a Stars viszont elbukott a Calgary ellen a hetedik meccsen
Cowboykarcsi90
rva
Mondjuk a Cowboys akkor nagyon előzékeny a Mavs/Stars/Rangersel.
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Gondolom egy szezonban csak egy major sportos csapat lehet sikeres az adott államból.Na a Mavs konferencia döntőben! 🙂😎😎a Stars viszont elbukott a Calgary ellen a hetedik meccsen
Cowboykarcsi90
rva
Mondjuk a Cowboys akkor nagyon előzékeny a Mavs/Stars/Rangersel.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Na a Mavs konferencia döntőben! 🙂😎😎a Stars viszont elbukott a Calgary ellen a hetedik meccsen
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Na a Mavs konferencia döntőben! 🙂😎😎Huh de nem szamitottam ra, de megerte fent maradni. 😊
Cowboykarcsi90
4. Negyedben fent sem volt Doncic

több mint 3 éve
Na a Mavs konferencia döntőben! 🙂😎😎
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Brutalis hidegben nem kell jatszanunk szerencsere. Jo eselyel mindegyik pozitiv Cben lesz.

több mint 3 éve
Menetrend:Kicsit bővebben:
We couldn’t think of any one better to give his first take on our 2022 season schedule. Enjoy…😂😂😂
— Dallas Cowboys (@dallascowboys) May 13, 2022
Get your 🎟s here ➡️ https://t.co/1BD9uuQhew@seatgeek | #DallasCowboys pic.twitter.com/HJSCsoWA20
több mint 3 éve
Nagyjából efféle baleset történt egy hónapja az egyik futárunkkal lámpa nélkül, ott nem késett a kanyarodással a marha meg jelzett is, csak hirtelen ráhúzta a kormányt a belső sávra, ugyanilyen t-bone találkozással. Barmok a szó szoros értelmében, csordás nélkül. 😕* nem őt 😊twitteren azt írták helyiek, hogy ott nincs balra kanyarodó sáv és, hogy kétszer kettő van, amiben Jones a belsőben jött míg a szürke autó a külsőből akart balra kanyarodni.ja. több dolgot sem értek, de az fix, hogy kurva gyorsan ment, és hogy szinte biztosan átlépte a (képzeletbeli) záróvonalat.a vén kurvapecér kicsit meghajtotta a szekeret, csak kicsit jobban, mint ahogy kellett volna 😮láttad a videót?
slowmotion
szerintem amúgy ő már van akkora menő, hogy ne kelljen vezetnie
rva
azt sem tartanám kizártnak, hogy be volt tintázva.
slowmotion
a videó alapján nekem is úgy tűnt egyébként, mintha meg akarná előzni (sávoktól függetlenül) és közben mintha átjönne a képzeletbeli felezővonalon, de elég rossz az a kamera szög
mindenesetre nem b*szták meg, szóval valószínüleg nem volt hibás.
viszont azt tartom, hogy sofőrrel jár
rva
jaja, hát mindegy, végülis mindenki elsétált egészben. azért egész frankón telibe kapta a Totoyát.
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
* nem őt 😊twitteren azt írták helyiek, hogy ott nincs balra kanyarodó sáv és, hogy kétszer kettő van, amiben Jones a belsőben jött míg a szürke autó a külsőből akart balra kanyarodni.ja. több dolgot sem értek, de az fix, hogy kurva gyorsan ment, és hogy szinte biztosan átlépte a (képzeletbeli) záróvonalat.a vén kurvapecér kicsit meghajtotta a szekeret, csak kicsit jobban, mint ahogy kellett volna 😮láttad a videót?
slowmotion
rva
slowmotion
a videó alapján nekem is úgy tűnt egyébként, mintha meg akarná előzni (sávoktól függetlenül) és közben mintha átjönne a képzeletbeli felezővonalon, de elég rossz az a kamera szög
rva
jaja, hát mindegy, végülis mindenki elsétált egészben. azért egész frankón telibe kapta a Totoyát.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
twitteren azt írták helyiek, hogy ott nincs balra kanyarodó sáv és, hogy kétszer kettő van, amiben Jones a belsőben jött míg a szürke autó a külsőből akart balra kanyarodni.ja. több dolgot sem értek, de az fix, hogy kurva gyorsan ment, és hogy szinte biztosan átlépte a (képzeletbeli) záróvonalat.a vén kurvapecér kicsit meghajtotta a szekeret, csak kicsit jobban, mint ahogy kellett volna 😮láttad a videót?
slowmotion
rva
slowmotion
Szerkesztette: rva
több mint 3 éve
ja. több dolgot sem értek, de az fix, hogy kurva gyorsan ment, és hogy szinte biztosan átlépte a (képzeletbeli) záróvonalat.a vén kurvapecér kicsit meghajtotta a szekeret, csak kicsit jobban, mint ahogy kellett volna 😮láttad a videót?
slowmotion
rva
több mint 3 éve
a vén kurvapecér kicsit meghajtotta a szekeret, csak kicsit jobban, mint ahogy kellett volna 😮láttad a videót?
slowmotion
több mint 3 éve
a vén kurvapecér kicsit meghajtotta a szekeret, csak kicsit jobban, mint ahogy kellett volna 😮
több mint 3 éve
Volt mar dream team is mindket oldalon jol sikerult mindketto. Szerintem nezzunk meg nyolc meccset, hogy jatszanak az ujjoncok aztan mehet a kinek a nagyobb.ott van a "szezonban" szó, ne már srácokNem is tudtam, hogy valaha is nyertünk “offseasonMVP” vagy “offseason SB” címet, lemaradtam valamiről? 😉Mondja az, akinek 25 éve nem sikerült egyiket sem nyernie a szezonban, öngól 😊szólj majd akkor kérlek, ha osztanak "offseason MVP" és "offseason SB" címeket is, köszi.QB terén sokkal jobban álltok, ez nem vitás, ugyanakkor nem hittem volna tavaly áprilisban, hogy belátható időn belül akár hasonló szinten lesz a roster többi része. Ehhez képest azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy mára nem csak hasonló, de jobb is lett a mi keretünk. Érdekes lesz a divíziógyőzelemért folyó harc!Összességében első blikkre egy erős közepesnek mondható az idei felhozatal, ami kicsit aggasztó, az az Eagles rakománya. Az kitűnőnek nevezhető.hiába, ha nincs QB
gyeek
a csapatod csak annyit ér, amennyit a QB-d tud.
és ez alól csak NAGYON kevés kivétel van
rva
Hulkeinstein
rva
Hulkeinstein
tamas424
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Én azt értem, de rva offseason MVP és SB-ról tett egy - szerintem - szarkasztikus megjegyzést és Te egyből a “szezonnal” kontráztál… összekeverted a szezont a fazonnal, érted 😉ott van a "szezonban" szó, ne már srácokNem is tudtam, hogy valaha is nyertünk “offseasonMVP” vagy “offseason SB” címet, lemaradtam valamiről? 😉Mondja az, akinek 25 éve nem sikerült egyiket sem nyernie a szezonban, öngól 😊szólj majd akkor kérlek, ha osztanak "offseason MVP" és "offseason SB" címeket is, köszi.QB terén sokkal jobban álltok, ez nem vitás, ugyanakkor nem hittem volna tavaly áprilisban, hogy belátható időn belül akár hasonló szinten lesz a roster többi része. Ehhez képest azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy mára nem csak hasonló, de jobb is lett a mi keretünk. Érdekes lesz a divíziógyőzelemért folyó harc!Összességében első blikkre egy erős közepesnek mondható az idei felhozatal, ami kicsit aggasztó, az az Eagles rakománya. Az kitűnőnek nevezhető.hiába, ha nincs QB
gyeek
rva
Hulkeinstein
rva
Hulkeinstein
tamas424
Hulkeinstein
több mint 3 éve
ott van a "szezonban" szó, ne már srácokNem is tudtam, hogy valaha is nyertünk “offseasonMVP” vagy “offseason SB” címet, lemaradtam valamiről? 😉Mondja az, akinek 25 éve nem sikerült egyiket sem nyernie a szezonban, öngól 😊szólj majd akkor kérlek, ha osztanak "offseason MVP" és "offseason SB" címeket is, köszi.QB terén sokkal jobban álltok, ez nem vitás, ugyanakkor nem hittem volna tavaly áprilisban, hogy belátható időn belül akár hasonló szinten lesz a roster többi része. Ehhez képest azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy mára nem csak hasonló, de jobb is lett a mi keretünk. Érdekes lesz a divíziógyőzelemért folyó harc!Összességében első blikkre egy erős közepesnek mondható az idei felhozatal, ami kicsit aggasztó, az az Eagles rakománya. Az kitűnőnek nevezhető.hiába, ha nincs QB
gyeek
rva
Hulkeinstein
rva
Hulkeinstein
tamas424
több mint 3 éve
Nem is tudtam, hogy valaha is nyertünk “offseasonMVP” vagy “offseason SB” címet, lemaradtam valamiről? 😉Mondja az, akinek 25 éve nem sikerült egyiket sem nyernie a szezonban, öngól 😊szólj majd akkor kérlek, ha osztanak "offseason MVP" és "offseason SB" címeket is, köszi.QB terén sokkal jobban álltok, ez nem vitás, ugyanakkor nem hittem volna tavaly áprilisban, hogy belátható időn belül akár hasonló szinten lesz a roster többi része. Ehhez képest azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy mára nem csak hasonló, de jobb is lett a mi keretünk. Érdekes lesz a divíziógyőzelemért folyó harc!Összességében első blikkre egy erős közepesnek mondható az idei felhozatal, ami kicsit aggasztó, az az Eagles rakománya. Az kitűnőnek nevezhető.hiába, ha nincs QB
gyeek
rva
Hulkeinstein
rva
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Mondja az, akinek 25 éve nem sikerült egyiket sem nyernie a szezonban, öngól 😊szólj majd akkor kérlek, ha osztanak "offseason MVP" és "offseason SB" címeket is, köszi.QB terén sokkal jobban álltok, ez nem vitás, ugyanakkor nem hittem volna tavaly áprilisban, hogy belátható időn belül akár hasonló szinten lesz a roster többi része. Ehhez képest azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy mára nem csak hasonló, de jobb is lett a mi keretünk. Érdekes lesz a divíziógyőzelemért folyó harc!Összességében első blikkre egy erős közepesnek mondható az idei felhozatal, ami kicsit aggasztó, az az Eagles rakománya. Az kitűnőnek nevezhető.hiába, ha nincs QB
gyeek
rva
Hulkeinstein
rva
több mint 3 éve
szólj majd akkor kérlek, ha osztanak "offseason MVP" és "offseason SB" címeket is, köszi.QB terén sokkal jobban álltok, ez nem vitás, ugyanakkor nem hittem volna tavaly áprilisban, hogy belátható időn belül akár hasonló szinten lesz a roster többi része. Ehhez képest azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy mára nem csak hasonló, de jobb is lett a mi keretünk. Érdekes lesz a divíziógyőzelemért folyó harc!Összességében első blikkre egy erős közepesnek mondható az idei felhozatal, ami kicsit aggasztó, az az Eagles rakománya. Az kitűnőnek nevezhető.hiába, ha nincs QB
gyeek
rva
Hulkeinstein
más:
RGIII épp most futott 4,48-at Rich Eisen-nél #runrichrun
www.youtube.com/watch?v=EQrt-hIuWII
és persze, hogy meg van említve a Dallas
Szerkesztette: rva