Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 3 éve
Blevi 8 979 — Lions & Cowboys fan
Parsons brutal 2 sack 2 tfl 4 hit folyton ette a ket tackle eletet.
Szep gyozelem a D es Maher reszerol, de egyre jobban remelem hogy McCarthy utolso eve lesz. Mi volt az a time management a vegen?
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 914 — Pfizer & Moderna fan
Vedelemnek buksi tap tap.
Smith jateka biztato.
Az utolso 25mp wtf.

több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 638 — Grady Judd fan
Na, szép volt Micah!

www.si.com/nfl/2022/09/14/micah-parsons-explains-decision-to-no-show-undisputed-after-cowboys-loss

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
rva 4 568 — Me for President!
VPN kell hozzá (Operát használók előnyben) de:
 www.dallasnews.com/sports/cowboys/2022/09/13/jerry-jones-timetable-for-dak-prescotts-return-to-cowboys-isnt-based-on-delusion/
a cikk szerint Prescott még Halloween előtt vissza térhet
mindenesetre az, hogy nem tették IR-re azt jelenti, hogy azt szeretnék már a 4. hét letelte előtt edzésmunkát végezzen
több mint 3 éve
Dak kisebb serulessel kuzd.
beltazor
kidörzsölte a lábát az új cipő (Jordan 11) szóval vissza váltott a régire (Jordan 1)
mivel elhagyta az edzést, muszáj volt sérült listára tenni
rva
Remélem, néhány ragtapasz árából megússzuk ezt a szezont.
Dzsokijuing
Hát, ez a hsz nem jól öregedett.
Dzsokijuing
NASA-Louis Vuitton ragtapasz lett, kb egy raklap.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 084 — Saturday Night Lights
Dak kisebb serulessel kuzd.
beltazor
kidörzsölte a lábát az új cipő (Jordan 11) szóval vissza váltott a régire (Jordan 1)
mivel elhagyta az edzést, muszáj volt sérült listára tenni
rva
Remélem, néhány ragtapasz árából megússzuk ezt a szezont.
Dzsokijuing
Hát, ez a hsz nem jól öregedett.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 084 — Saturday Night Lights
Megmutottek Dakot. Oktober 30 Bears ellen a varhato visszateres. Van ertelme? Ezzel a tamadojatekkal kinez egy 1-6 vagy 0-7 is onnan mar meg nem lesz po. Szoval iden nem lesz one and done. 😀
Blevi
valóban, idén a "majd jövőre" lesz a jelszó
slowmotion
MINDEN ÉVBEN a "majd jövőre" a jelszó.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Twitter világban:

A PFF kitett egy bejegyzést ahol Fournette seggre ülteti Parsonst, aki nem viselt túl jól a dolgot. Skip Baylesszel szűri össze a levet, szájkaratézik a közösségi médiában... Nem túl bizalomgerjesztő jelek az elmúlt hónapban. A játékán még nem látszik meg, de a drámához való affinitást nem szeretem látni a játékosokban.

gyeek
Mondjuk vallvedovel pofan verte Parsonst szinte vak oldalrol. Nem a legszebb megmozdulas, de nem kene hisztizni.
Blevi
Szerintem mindenkinek igaza van. Parsons mocsok jó volt, ez a megmozdulás nekem is elég karcos volt Lennytől, de full felesleges ebbe beleállnia (pláne így), mert csak szarul jöhet ki belőle. A játéka bőven beszél maga helyett is

több mint 3 éve
Diggs már törölte magát Twitterről, mert negatív hely
Parsons követhetné a példáját
több mint 3 éve
Twitter világban:

A PFF kitett egy bejegyzést ahol Fournette seggre ülteti Parsonst, aki nem viselt túl jól a dolgot. Skip Baylesszel szűri össze a levet, szájkaratézik a közösségi médiában... Nem túl bizalomgerjesztő jelek az elmúlt hónapban. A játékán még nem látszik meg, de a drámához való affinitást nem szeretem látni a játékosokban.

gyeek
Mondjuk vallvedovel pofan verte Parsonst szinte vak oldalrol. Nem a legszebb megmozdulas, de nem kene hisztizni.
több mint 3 éve
JJ szerint persze ellenünk már játszani fog Dak...
dande2
Béna lesz. Bármi is történt vele a tavalyi Pats meccsen, azóta nem az akinek lennie kéne.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
JJ szerint persze ellenünk már játszani fog Dak...
több mint 3 éve
Twitter világban:

több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 914 — Pfizer & Moderna fan
Elkell donteni gyorsba akarunk-e vlamit a szezontol. Ha igen vlaki kell qb posztra.
Ha nem akkor LT poszton jatszon a rookie, 1 ev fejlodese lenne.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
Megmutottek Dakot. Oktober 30 Bears ellen a varhato visszateres. Van ertelme? Ezzel a tamadojatekkal kinez egy 1-6 vagy 0-7 is onnan mar meg nem lesz po. Szoval iden nem lesz one and done. 😀
Blevi
valóban, idén a "majd jövőre" lesz a jelszó
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Mikozben Dak kocogott le ment a boozas, amit egy szurkolo az italaval probalt enyhiteni, de nem ert celba a kuldemeny.
Blevi
Ez a Fasszopó [sic] Sors igazságszolgáltatása: miután tavaly a láma játékát figyelmen kívül hagyva osztozott a 8 bites szurkolók haragjában a zebrák iránt, most ő is kapott egy kis ízelítőt a csőcselék szabad véleménynyilvánítási szokásából.

több mint 3 éve
Mikozben Dak kocogott le ment a boozas, amit egy szurkolo az italaval probalt enyhiteni, de nem ert celba a kuldemeny.
több mint 3 éve
Prescott - törött nagyujj (a dobó kézen) 6-8 hét (a hatodik hét egy héttel van a bye előtt, szóval inkább akkor 9 hét)
McGovern - high ankle sprain, nincs még MRI
Kearse - knee sprain, nincs még MRI

- Pollard-ot csak úgy sikerült használni, hogy lehetőleg minél bonyolultabb módon kapjon labdát
- Turpin rájött, hogy ez nem az előszezon, és nem az USFL, de offense oldalon egyetlen labdaérintése sem volt
- a makeshift OL egészen bíztatóan állt helyt, nem számítva Prescott ujjtörését (akkor már aludtam, nem láttam ki hibázott) viszont volt megint 9 (vagy 10?) sárga, majdnem mind az OL-re
- Zeke simán futhatott volna többet, ha az eredményt kontrollálni tudtuk volna, mert újra a tavalyi év eleji formát mutatja.
- CeeDee Lamb nem kiemelkedően jó elkapó. egy top20 talán, de nem lehet csak vele meccseket nyerni. 6-szor szállt felé a labda, egy elkapás 16 yardért.
- Parsons egy állat, de a TD-t rajta szerezték. értem én, hogy szuper atletikus, de annyira nem, hogy redzone-ban CB-t játsszon
- a védelem a tavalyi formájától még messze van, de ez bőven egy playoff védelem, még azzal együtt is, hogy Diggs-et megint vagy 100 yardra égették, bár ezt a meccset Anthony Brown sem teszi ki a hűtőre

a következő 5 meccs:
Bengals
@Giants
Commanders
@Rams
@Eagles

hátha egy roncsderbin megverjük a Commanders-t, és akkor nem 0-6 hanem 1-5 lesz
rva
tévedtem, a Bucs TD Diggs-en jött, mea culpa
több mint 3 éve
A Giants szintén erősebbnek tűnt mint a Cowboys tegnap, Barkley ismét veszélyes.
gyeek
nem Barkley veszelyes, hanem nyitnak neki lyukakat, az offal run tamogatasban javult, de nyugi pass protectionben tovabbra is szarok vagyunk 😉
csebi
Hát, ahogy én láttam gyors is volt, kemény is... felfirkált majdnem 200 yardot összesen. Szóval ha van lyuk, akkor veszélyes.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
A Giants szintén erősebbnek tűnt mint a Cowboys tegnap, Barkley ismét veszélyes.
gyeek
nem Barkley veszelyes, hanem nyitnak neki lyukakat, az offal run tamogatasban javult, de nyugi pass protectionben tovabbra is szarok vagyunk 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Fun fact: a 3 szerzett pont a forduló legkevesebbje eddig. Nem tudom potosan milyen kihívó a Seahawks, de szerintem marad a Cowboys az első helyen ebben a kategóriában.
gyeek
another fun fact: az off tegnapi teljesítménye rosszabb volt, mint a Flakonnal felálló Jets-é 😀

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Fun fact: a 3 szerzett pont a forduló legkevesebbje eddig. Nem tudom potosan milyen kihívó a Seahawks, de szerintem marad a Cowboys az első helyen ebben a kategóriában.

több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Tarell Basham is lement a negyedik negyedben, combsérüléssel.

nem fognak QB-ért cserélni, van kettő akiből az egyik nyert egy mecset halál véletlen Minnesotában, szóval amíg nem borul rá az egész vödör sz.r a fejükre, addig ebben bíznak

gondolom McGovern sérülésével felgyorsult Peters integrációja is, lehet, hogy jövő héten már Peters - Tyler Smith - Biadasz - Martin - Steele fallal állunk fel
rva
Pedig ha nem cserélünk akkor mire DAK visszajön vége is lesz a szezonnak.
több mint 3 éve
Ja, jut eszembe amíg figyelmesen követtem a meccset, Fehoko 0 targetet látott, végig Brownt játszatták. Remélem jövő héten előbbi is kap lehetőséget, jól jönne egy klasszikus possession receiver RZ threat, Prescott is sokkal kényelmesebben passzolt Schultznak.