NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
242
16
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
118
21
RedZone week 16
88
16
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
Dallas Cowboys
Nálunk évtizedes hagyomány a hírhedten jó LBsor,és a hatékony TE védekezés…oh wait.. 🥴akkor a Dzsájentsz nem fog figyelni a tight end szekcióra, abból csak jól jöhetünk ki - Witten erről könyvet tudna írni "Legkedvesebb ellenfeleim: a Giants" címmelSziasztok, Schultzról lehet valamit tudni, PCL straint olvastam több helyen, csak a grade és az esetleges kihagyás nem szerepelt ott?Elvileg jelenlegi hirek szerint week 3 tuti out.
Rodaron
Blevi
slowmotion
akkor a Dzsájentsz nem fog figyelni a tight end szekcióra, abból csak jól jöhetünk ki - Witten erről könyvet tudna írni "Legkedvesebb ellenfeleim: a Giants" címmelSziasztok, Schultzról lehet valamit tudni, PCL straint olvastam több helyen, csak a grade és az esetleges kihagyás nem szerepelt ott?Elvileg jelenlegi hirek szerint week 3 tuti out.
Rodaron
Blevi
Sziasztok, Schultzról lehet valamit tudni, PCL straint olvastam több helyen, csak a grade és az esetleges kihagyás nem szerepelt ott?Elvileg jelenlegi hirek szerint week 3 tuti out.
Rodaron
En is csak hirtelen reagaltam elnezest erte. Irott kommunikacio hatranya. 😊Na az baj, akkor majd erre igyekszem figyelni, mert sosem állítanám, hogy tévedhetetlen vagyok^^Ez meg a te reszedrol szep kiforgatas 😊 nem baj ha valakinek van velemenye de sokszor nekem az az erzesem hogy igazad csak neked lehet 😊Aham, hát ez remek. Igazad van, akkor az ember ne is olvassa el, mint ír a másik. Legyen az, hogy ha valakinek szurkol, akkor tuti azért ír valamit, mert frusztráltságból inkvizícióleverőset akar játszani, és tojjuk le, hogy egy rohadt szót nem ír abból, amit kifogásolsz, mert hát olyan ember írta, aki a játékosnak/csapatnak a szurkolója. Ismétlem, ez remek 😊Szerintem azert van legalabbis nalam biztos mert van egy tema amiben erintolegesen megemlitesre kerul valami a GOAT-tal (mert igen szerintem O ennek a jateknak a legmagyobbja) kapcsolatban es te azonnal megjelensz mint a Tominkvizicio foispanja es Brady vedelmere kelsz, ez a masik oldalrol frusztralo, hogy nem lehet egy fel mondatot elejteni mert jon egybol a hogy mereszeled.Nem jöhet szóba, hiszen azt írtam, hogy a D vacak volt és csak mákja volt, hogy nem kellett több pont. Én nem tudom, mi van az emberekkel, hogy állandóan kiforgatnak mindent és olyan témába viszik el a beszélgetést, amiről véletlenül sem volt szó, de lassan kezd idegesítő lenniNyilvan az szoba sem johet hogy jo volt a D csak Brady megkegyelmezett. Milyen nemes…Aki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Így látatlanba gondolom az offense, mert a mai 20 ponttal ugye pont nyertek volna az előző héten is.
A Buccs D volt ennyivel combosabb, vagy a támadósor növesztett némi pöszit?
Cowboykarcsi90
Persze, ha igen, akkor tényleg épp meglett volna a győzelem, de azért ezt így nem lehet nézni 😊
Az viszont nagyon tetszett, ahogy belement a Dallas ebbe a meccs be. A negyedik kísérlet saját terfelen csereiranyitoval elkepesztoen tökös volt, és az első félidő (amíg néztem vasárnap), nagyon rendben volt, pedig rendkívül sima meccset vártam
Parsons meg simán az év védője, pedig hogy mondták tavaly, hogy csak egy újabb tweener, akiből nem lesz értelmes ember
Wyatt
Blevi
Wyatt
Blevi
Wyatt
Blevi
Wyatt
Na az baj, akkor majd erre igyekszem figyelni, mert sosem állítanám, hogy tévedhetetlen vagyok^^Ez meg a te reszedrol szep kiforgatas 😊 nem baj ha valakinek van velemenye de sokszor nekem az az erzesem hogy igazad csak neked lehet 😊Aham, hát ez remek. Igazad van, akkor az ember ne is olvassa el, mint ír a másik. Legyen az, hogy ha valakinek szurkol, akkor tuti azért ír valamit, mert frusztráltságból inkvizícióleverőset akar játszani, és tojjuk le, hogy egy rohadt szót nem ír abból, amit kifogásolsz, mert hát olyan ember írta, aki a játékosnak/csapatnak a szurkolója. Ismétlem, ez remek 😊Szerintem azert van legalabbis nalam biztos mert van egy tema amiben erintolegesen megemlitesre kerul valami a GOAT-tal (mert igen szerintem O ennek a jateknak a legmagyobbja) kapcsolatban es te azonnal megjelensz mint a Tominkvizicio foispanja es Brady vedelmere kelsz, ez a masik oldalrol frusztralo, hogy nem lehet egy fel mondatot elejteni mert jon egybol a hogy mereszeled.Nem jöhet szóba, hiszen azt írtam, hogy a D vacak volt és csak mákja volt, hogy nem kellett több pont. Én nem tudom, mi van az emberekkel, hogy állandóan kiforgatnak mindent és olyan témába viszik el a beszélgetést, amiről véletlenül sem volt szó, de lassan kezd idegesítő lenniNyilvan az szoba sem johet hogy jo volt a D csak Brady megkegyelmezett. Milyen nemes…Aki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Így látatlanba gondolom az offense, mert a mai 20 ponttal ugye pont nyertek volna az előző héten is.
Cowboykarcsi90
Persze, ha igen, akkor tényleg épp meglett volna a győzelem, de azért ezt így nem lehet nézni 😊
Az viszont nagyon tetszett, ahogy belement a Dallas ebbe a meccs be. A negyedik kísérlet saját terfelen csereiranyitoval elkepesztoen tökös volt, és az első félidő (amíg néztem vasárnap), nagyon rendben volt, pedig rendkívül sima meccset vártam
Parsons meg simán az év védője, pedig hogy mondták tavaly, hogy csak egy újabb tweener, akiből nem lesz értelmes ember
Wyatt
Blevi
Wyatt
Blevi
Wyatt
Blevi

Ez meg a te reszedrol szep kiforgatas 😊 nem baj ha valakinek van velemenye de sokszor nekem az az erzesem hogy igazad csak neked lehet 😊Aham, hát ez remek. Igazad van, akkor az ember ne is olvassa el, mint ír a másik. Legyen az, hogy ha valakinek szurkol, akkor tuti azért ír valamit, mert frusztráltságból inkvizícióleverőset akar játszani, és tojjuk le, hogy egy rohadt szót nem ír abból, amit kifogásolsz, mert hát olyan ember írta, aki a játékosnak/csapatnak a szurkolója. Ismétlem, ez remek 😊Szerintem azert van legalabbis nalam biztos mert van egy tema amiben erintolegesen megemlitesre kerul valami a GOAT-tal (mert igen szerintem O ennek a jateknak a legmagyobbja) kapcsolatban es te azonnal megjelensz mint a Tominkvizicio foispanja es Brady vedelmere kelsz, ez a masik oldalrol frusztralo, hogy nem lehet egy fel mondatot elejteni mert jon egybol a hogy mereszeled.Nem jöhet szóba, hiszen azt írtam, hogy a D vacak volt és csak mákja volt, hogy nem kellett több pont. Én nem tudom, mi van az emberekkel, hogy állandóan kiforgatnak mindent és olyan témába viszik el a beszélgetést, amiről véletlenül sem volt szó, de lassan kezd idegesítő lenniNyilvan az szoba sem johet hogy jo volt a D csak Brady megkegyelmezett. Milyen nemes…Aki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Cowboykarcsi90
Wyatt
Blevi
Wyatt
Blevi
Wyatt
Ha van egy meccs, amin az egyik csapat 16 ponttal vezet, akkor nem ugyanúgy áll egy támadáshoz, mintha egypontos hátrányban kellene mennie, hogy maradjon esélye nyerni. Ennyi volt a sztori. Hogy nem lehet kijelenteni, hogy ha jön a 20 pont, akkor W van, mert teljesen más akkor a meccs, ha nagy az előny, mintha hátrány van.az ellenfél azzal elégszik meg, amit meg tud csinálniAki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Cowboykarcsi90
Wyatt
amit nem, azzal nem tud megelégedni. hiába akartak volna TD-t, ha nem megy, nem?
ez egy két ismeretlenes egyenlet, ne vedd az egyik oldalt fix-re
és azt se mondja senki, hogy ezek a profi sportolók kihagynak egy TD-t, mert megtehetik? ugyanmár
üres kapu előtt senki nem rúgja MELLÉ.
rva
Számszakilag persze jól néz ki, hogy igen, 19–3-nál a 20 pont az több lett volna, mint a győztes csapat pontszáma, csak ha ott van 20 pont, akkor az ellenfélnek kell még támadnia is, nem pedig az van, hogy akkor is van még két TD+kétpontos előny, ha 3 and outok jönnek. Remélem, így már világos, mire írtam

az ellenfél azzal elégszik meg, amit meg tud csinálniAki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Cowboykarcsi90
Wyatt
amit nem, azzal nem tud megelégedni. hiába akartak volna TD-t, ha nem megy, nem?
ez egy két ismeretlenes egyenlet, ne vedd az egyik oldalt fix-re
és azt se mondja senki, hogy ezek a profi sportolók kihagynak egy TD-t, mert megtehetik? ugyanmár
üres kapu előtt senki nem rúgja MELLÉ.
Aham, hát ez remek. Igazad van, akkor az ember ne is olvassa el, mint ír a másik. Legyen az, hogy ha valakinek szurkol, akkor tuti azért ír valamit, mert frusztráltságból inkvizícióleverőset akar játszani, és tojjuk le, hogy egy rohadt szót nem ír abból, amit kifogásolsz, mert hát olyan ember írta, aki a játékosnak/csapatnak a szurkolója. Ismétlem, ez remek 😊Szerintem azert van legalabbis nalam biztos mert van egy tema amiben erintolegesen megemlitesre kerul valami a GOAT-tal (mert igen szerintem O ennek a jateknak a legmagyobbja) kapcsolatban es te azonnal megjelensz mint a Tominkvizicio foispanja es Brady vedelmere kelsz, ez a masik oldalrol frusztralo, hogy nem lehet egy fel mondatot elejteni mert jon egybol a hogy mereszeled.Nem jöhet szóba, hiszen azt írtam, hogy a D vacak volt és csak mákja volt, hogy nem kellett több pont. Én nem tudom, mi van az emberekkel, hogy állandóan kiforgatnak mindent és olyan témába viszik el a beszélgetést, amiről véletlenül sem volt szó, de lassan kezd idegesítő lenniNyilvan az szoba sem johet hogy jo volt a D csak Brady megkegyelmezett. Milyen nemes…Aki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Cowboykarcsi90
Wyatt
Blevi
Wyatt
Blevi

Szerintem azert van legalabbis nalam biztos mert van egy tema amiben erintolegesen megemlitesre kerul valami a GOAT-tal (mert igen szerintem O ennek a jateknak a legmagyobbja) kapcsolatban es te azonnal megjelensz mint a Tominkvizicio foispanja es Brady vedelmere kelsz, ez a masik oldalrol frusztralo, hogy nem lehet egy fel mondatot elejteni mert jon egybol a hogy mereszeled.Nem jöhet szóba, hiszen azt írtam, hogy a D vacak volt és csak mákja volt, hogy nem kellett több pont. Én nem tudom, mi van az emberekkel, hogy állandóan kiforgatnak mindent és olyan témába viszik el a beszélgetést, amiről véletlenül sem volt szó, de lassan kezd idegesítő lenniNyilvan az szoba sem johet hogy jo volt a D csak Brady megkegyelmezett. Milyen nemes…Aki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Cowboykarcsi90
Wyatt
Blevi
Wyatt
Nem jöhet szóba, hiszen azt írtam, hogy a D vacak volt és csak mákja volt, hogy nem kellett több pont. Én nem tudom, mi van az emberekkel, hogy állandóan kiforgatnak mindent és olyan témába viszik el a beszélgetést, amiről véletlenül sem volt szó, de lassan kezd idegesítő lenniNyilvan az szoba sem johet hogy jo volt a D csak Brady megkegyelmezett. Milyen nemes…Aki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Cowboykarcsi90
Wyatt
Blevi

Nyilvan az szoba sem johet hogy jo volt a D csak Brady megkegyelmezett. Milyen nemes…Aki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Cowboykarcsi90
Wyatt
Aki látta mind a két meccset, mi volt a fő különbség a kettő között?És az ellenfél ugyanúgy megelégedett volna mezonygolokkal, ha a Cowboys 20 ponton áll, nem harmon? 😊
Cowboykarcsi90

van Trolling, bár nem tudom, minek.Én már a "Cooper Rush, gunslingeren is felröhögtem."
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass

és még jólnevelt is, nem káromkodik"Nobody believes in us but we are going to believe in each other."
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) September 19, 2022
-@MicahhParsons11 to @tracywolfson following the Cowboys walk-off win against the Bengals pic.twitter.com/zsJi5Z8Zlw
gyeek
we gotta be relentless, hard-workin' and bad mother... y'know what i'm sayin'
"Technikáját tekintve nem túl kiforrott."
Trevon Diggs in coverage vs Ja'Marr Chase:
— PFF (@PFF) September 19, 2022
🔒 2 catches allowed
🔒 14 yards allowed pic.twitter.com/4nKuWpOaLI
Először azt hittem La'El lecsapja sucker punch-csal. 😀
"Nobody believes in us but we are going to believe in each other."
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) September 19, 2022
-@MicahhParsons11 to @tracywolfson following the Cowboys walk-off win against the Bengals pic.twitter.com/zsJi5Z8Zlw
Most jól jött ki, de el fog így menni a pénze ha ilyen surprise meccsekre tesz. 😛
I won 37k off a 10k bet cowboy nation stand up!! 💙
— Dez Bryant (@DezBryant) September 19, 2022
Nem akarom elkiabálni...
Micah Parsons has the most sacks (17) in a player’s 1st 18 career games#Cowboys pic.twitter.com/O0fsF37iET
— NFL Stats (@NFL_Stats) September 19, 2022
...ezt sem.
#Cowboys rookie LT Tyler Smith allowed just one pressure on 62 snaps vs. CIN, according to @PFF's initial review.
— Marcus Mosher (@Marcus_Mosher) September 19, 2022
We'll have to wait and see what the final grade is, but he certainly looked better this week.
No comment.
Is Jerry going Full Palpatine pic.twitter.com/QEbiANqcsu
— Cowboys Nation (@CowboysNation) September 18, 2022
Ugly, yet cool.
COOPER RUSH AND THE DALLAS COWBOYS GET THE WIN pic.twitter.com/jTQExEJSpX
— /𝐫/𝐂𝐨𝐰𝐛𝐨𝐲𝐬 ✭ (@redditcowboys) September 18, 2022
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Hadd ne menjek el Gene Steratore patkánysága mellett! Volt az a gyönyörű LVE hit (Wilsonról pattant talán Higbee), amire először sárgát dobtak, de megfirtatva a dolgot inkább visszavették. Steratore a maga nyakatekert nézőpontjával kis kritikát dobott volt kollégái felé, mondván hogy Vander Esch nem a labdára ment... Cardinals meccs vége felé is volt egy nagyon kemény és szabályos tackle, a Cards védőjének egyetlen esélye az incompletionre az volt, hogy minél nagyobbat verjen a Raiders játékosára. Bejött neki. LVE sem az elkapó fejére utazott, vállal szerelt. Végre egy bírói stáb amelyik nem ragaszkodik konokul a hülyeséghez, erre jön Steratore és leszólja a döntéshozatalt. Igazi gyökér. Ja, amúgy meg Dez caught it mofo!Szerintem se volt szabálytalan, látszódott is, hogy kifordítja a testét, hogy ne fejjel/fejre menjen és visszafogta magát, semmi szándékosság vagy aljasság nem volt benne. Ezeket a helyi Bene Feriket én se bírom...
gyeek
nem fogok most videót találni, de élőben úgy tűnt, hogy amikor Barr elrugaszkodott, akkor már Burrow csúszott, vagy lefelé mentkét komoly hiba, mindkettő a már félig földön fekvő Burrow ellen 15 yard-ért (roughing the passer), az egyik Wilson-tól a másik Barr-tól, ráadásul mindkettő 3rd & hosszúnál.... ezeket ki kell gyomlálni az ilyen mobilis futók ellen a későbbiekbenaz első szerintem nem kimondottan volt jogos, a második végülis az volt, az tényleg faszság volt Wilsontól. lehetnének jobbak a reakciói, az utolsó két-három méteren már nem Burrow-ra figyelt, hanem az ütközésre.
ennek szerintem nincs köze a szerencséhez, ez egyéni játékos probléma.
rva
slowmotion
lehet, hogy véleményes, de nem lett volna muszáj a tackle.
és úgy gondolom, hogy ebben a mai modern ligában, amikor ennyire vádik az irányítókat, az ilyen régi berögződéseket ki kell gyomlálni, mert a 15 yard és az automatikus 1st down elég durva büntetés
Amikor Pollard futott vissza középre nagyon rossz megérzésem volt, lelki szemeimmel sárgát láttam valami nagyon bagatel, nagyon ostoba dolog miatt. Jó tévedni. Pláne hogy max pontszámmal tettem meg a Bengals győzelmet FK tippjátékon és a survivor is elszállt a Bengalsra (a másik meg a Brownsra). 😀 Még ha kuka is a szezon, legalább nem teljesen szétverve ereszkednek térdre.Parsons brutal 2 sack 2 tfl 4 hit folyton ette a ket tackle eletet.Meglett a győztes FG? Meglett. Akkor eredményes volt a time management 😀
Szep gyozelem a D es Maher reszerol, de egyre jobban remelem hogy McCarthy utolso eve lesz. Mi volt az a time management a vegen?
Blevi
slowmotion
Szerkesztette: gyeek
Parsons brutal 2 sack 2 tfl 4 hit folyton ette a ket tackle eletet.Romo a boothból sokkal jobban érzi az időt mint az egész Cowboys stáb az oldalvonal mellett. Nem voltam nyugodt a végén... 😀
Szep gyozelem a D es Maher reszerol, de egyre jobban remelem hogy McCarthy utolso eve lesz. Mi volt az a time management a vegen?
Blevi
két komoly hiba, mindkettő a már félig földön fekvő Burrow ellen 15 yard-ért (roughing the passer), az egyik Wilson-tól a másik Barr-tól, ráadásul mindkettő 3rd & hosszúnál.... ezeket ki kell gyomlálni az ilyen mobilis futók ellen a későbbiekbenaz első szerintem nem kimondottan volt jogos, a második végülis az volt, az tényleg faszság volt Wilsontól. lehetnének jobbak a reakciói, az utolsó két-három méteren már nem Burrow-ra figyelt, hanem az ütközésre.
ennek szerintem nincs köze a szerencséhez, ez egyéni játékos probléma.
rva