NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149

Sixo
RIP
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan

Sixo
Nebazz… 31 éves fiatalabb mint én….
Cowboykarcsi90
shit happens... de legalább nem az egészsége vitte el, vagy valami lövöldözés.
nyugodjék.
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!

Sixo
Nebazz… 31 éves fiatalabb mint én….

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 427 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
NextGen Stats szerint Donovan Wilson volt a második legjobb safety a múlt héten Derwin James mögött. Ami mégjobb, hogy egyedül játékidőben volt nála a százalékos mércén jobb James nála, tackling, coverage és pass rush terén Wilson vagy ugyanolyan jó vagy jobb volt nála. Még egy dilemma! 😀

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/uvu1mrok997eibkeeyrg
2022 NFL season's early top-10 safeties: Derwin James at No. 1; rookies paying immediate dividends
Safeties play a critical role in today's NFL. So, who are the top dogs at the position in the early goings of the 2022 season? The Next Gen Stats analytics team's top-10 ranking spotlights familiar names, breakout studs and instant-impact rookies.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
rva 4 516 — Me for President!
Meg van egy valtozo, amivel nem kalkulalsz, az a serules. Jol johet meg o decemberben.
beltazor
pontosan, a mélység alulértékelt dolog ebben a sportban
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Tyronnak így szerintem a backup szerep jut, meg lehet nyomni majd a 6.támadófalemberes formációkkal a futást, ott a két Smith + Peters bal oldalt azért papíron elég pusztító lenne 😀

Ha nyár elején sérül le és a TC + pre alatt látszik h Tyler jó lesz LT-be, akár egy csere is szóba jöhetne most Tyronnál, jelentkező csapat nem egy lenne.
Viszont így, hogy decemberig offos, nincs értelme cserélni érte senkinek, ha meg Tyler jól játszik LT-ben, akkor azt is elég nagy blődség lenne megbolygatni.

Tyron szerintem vagy visszavonul tavasszal, vagy ha bírja a teste akkor lehet megegyezik a Cowboyssal h decemberben/januárban küldjék el, ő is lemond a fizuja javáról, cserébe egy contenderhez még elmehetne egy PO runra. Mondjuk egy frissen jött edge-t, wr-t, cb-t könnyebb felrakni a pályára szezon közben, mint egy LT-t...
Esetleg tol egy újabb teljes rehabot és akkor tavasszal bontják fel a szerződését és megy el valahova.
De mivel olyan hosszú már az injury historyja hogy szó szerint görgetni kell hogy az aljára érj, meg lennék lepődve ha folytatni szeretné. Pénzét már megkereste, a HoF se nagyon lesz kétséges mert csak Trent Williams kerül rajta kívül fixen be szerintem az ő érájukból.

Azért így belegondolva, h volt huzamosabb ideig két HoF falember, brutál futó, jó elkapók is, nem tudom 10-20 év múlva mivel mással lehet magyarázni a Cowboys eredménytelenségét Romo/Dak alatt, mint Garrettel vagy MM-el (jó, nyilván Jerry a fő gond).
Borbinho
Meg van egy valtozo, amivel nem kalkulalsz, az a serules. Jol johet meg o decemberben.

több mint 3 éve
ha nagyon váltogatni akarnál, akkor Tyron Smith az USC-n is RT volt és első évében a draft után a Cowboys-ban is.... és akkor egy Tyler Smith - Peters - Biadasz - Martin - Tyron Smith fal lenne elképzelhető, nagy TALÁN.rva
Ja, itt elég sok variációt lehet észszerűen felvázolni, ha egyben maradnak a srácok. (Megint lekopogtam.)

Tyronnak így szerintem a backup szerep jut, meg lehet nyomni majd a 6.támadófalemberes formációkkal a futást, ott a két Smith + Peters bal oldalt azért papíron elég pusztító lenne 😀
Borbinho
Szerintem ahogy rva is írta több értelme lenne áttolni inkább a jobb oldalra Martin mellé. Egyrészt a szerződése miatt jó eséllyel még maradna jövőre is (ha nem vonulna vissza persze), másrészt ezzel talán lejjebb tudnák szorítani a jelenlegi RT Terence Steele árát egy kicsit, aki UDFA-ként utolsó évébe lép.

Azért így belegondolva, h volt huzamosabb ideig két HoF falember, brutál futó, jó elkapók is, nem tudom 10-20 év múlva mivel mással lehet magyarázni a Cowboys eredménytelenségét Romo/Dak alatt, mint Garrettel vagy MM-el (jó, nyilván Jerry a fő gond).Borbinho
Romo is kb. egy SB-MVP címnyire lehet a HoF-tól, Wittennek is volt még a tankjában bőven... Vannak it nevek. A 2007-es, 2014-es és a 2016-os csapatban is benne volt egy hosszú menetelés. Nem mondanám így hogy Jerry lenne a fő gond, mert 2016-ban is egy Tuck-rule szerű vargabetű kellett hogy az NFL megmagyarázza a hülyeségét Dez elkapásánál. Ha 10 éven belül háromszor egy teljesen vállalható SB kaliberű csapatot össze tud hozni a fiával és McClayjel, akkor az edzőé (Garrett, 2016) és a játékosoké (Crayton, 2007, de ezt a félig Pro Bowl védőkre is rá lehetne húzni) a felelősség.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Ha nyár elején sérül le és a TC + pre alatt látszik h Tyler jó lesz LT-be, akár egy csere is szóba jöhetne most Tyronnál, jelentkező csapat nem egy lenne.
Viszont így, hogy decemberig offos, nincs értelme cserélni érte senkinek, ha meg Tyler jól játszik LT-ben, akkor azt is elég nagy blődség lenne megbolygatni.

Tyron szerintem vagy visszavonul tavasszal, vagy ha bírja a teste akkor lehet megegyezik a Cowboyssal h decemberben/januárban küldjék el, ő is lemond a fizuja javáról, cserébe egy contenderhez még elmehetne egy PO runra. Mondjuk egy frissen jött edge-t, wr-t, cb-t könnyebb felrakni a pályára szezon közben, mint egy LT-t...
Esetleg tol egy újabb teljes rehabot és akkor tavasszal bontják fel a szerződését és megy el valahova.
De mivel olyan hosszú már az injury historyja hogy szó szerint görgetni kell hogy az aljára érj, meg lennék lepődve ha folytatni szeretné. Pénzét már megkereste, a HoF se nagyon lesz kétséges mert csak Trent Williams kerül rajta kívül fixen be szerintem az ő érájukból.

Azért így belegondolva, h volt huzamosabb ideig két HoF falember, brutál futó, jó elkapók is, nem tudom 10-20 év múlva mivel mással lehet magyarázni a Cowboys eredménytelenségét Romo/Dak alatt, mint Garrettel vagy MM-el (jó, nyilván Jerry a fő gond).

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Egy Tyron Smith-Tyler Smith- Biadasz-Martin-Peters fal ez esetben?
Cowboykarcsi90
Ez volna a dilemma! Ha LT poszton jól megy neki és sikerül önbizalmat gyűjtenie a játékhoz megérné-e visszaküldeni az amúgy is átmenetinek szánt posztjára? És Ott van még Peters is. Adott lehet három jó LT az átlagos vagy átlag alatti LG-k (McGovern, Farniok) mellé. Lekopogom megint!
gyeek
Peters LG poszton szállt be egyébként, Pollard nagy futása neki volt köszönhető

Cowboykarcsi90
Steele az utolsó két meccsen 77.0 feletti PFF átlaggal zárt, és nem tudom Peters mennyire lenne jó RT

ha nagyon váltogatni akarnál, akkor Tyron Smith az USC-n is RT volt és első évében a draft után a Cowboys-ban is.... és akkor egy Tyler Smith - Peters - Biadasz - Martin - Tyron Smith fal lenne elképzelhető, nagy TALÁN.
több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Cowboykarcsi90
Ez volna a dilemma! Ha LT poszton jól megy neki és sikerül önbizalmat gyűjtenie a játékhoz megérné-e visszaküldeni az amúgy is átmenetinek szánt posztjára? És Ott van még Peters is. Adott lehet három jó LT az átlagos vagy átlag alatti LG-k (McGovern, Farniok) mellé. Lekopogom megint!
gyeek
Főleg a NYG 7. pickkel kihúzott OT-je fényében néz ki nagyon jól. Akin Dlaw csinált 3 sacket.
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90

több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Ejtsünk pár szót Tyler Smithről! Az utolsó két meccsén teljesen elvárások felett teljesített annak fényében, hogy egész off-season alatt LG poszton edzették -- talán pár rookie minicamp és OTA edzés kivételével. Pass és run block is nagyon megy neki, utóbbiban egyenesen élményszámba megy a tekegolyó-szerű tarolása. Lekopogom, de ha így mennek tovább a dolgok, LT controversy-vel nézhetünk szembe ha a másik T. Smith visszatér.

gyeek

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Ejtsünk pár szót Tyler Smithről! Az utolsó két meccsén teljesen elvárások felett teljesített annak fényében, hogy egész off-season alatt LG poszton edzették -- talán pár rookie minicamp és OTA edzés kivételével. Pass és run block is nagyon megy neki, utóbbiban egyenesen élményszámba megy a tekegolyó-szerű tarolása. Lekopogom, de ha így mennek tovább a dolgok, LT controversy-vel nézhetünk szembe ha a másik T. Smith visszatér.

több mint 3 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
Sziasztok !
Valaki tud játékos statokat ideírni, az nfl.com nem nagyon sieti el ?
Khaled1899
ha letöltöd az oldal alján a game bookot, abban minden is benne van
slowmotion
Kösz !

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Sziasztok !
Khaled1899
ha letöltöd az oldal alján a game bookot, abban minden is benne van
több mint 3 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
Sziasztok !

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 3 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Mindenkeppen pozitivum Lamb jateka, bar volt megint dropja ezek szerint mar ez vele marad.
több mint 3 éve
Ami bíztató még a jövőre nézve, hogy a második héten terrorizáljuk rommá az ellenfél offense falát.
több mint 3 éve
még csak a második negyednél tartok, de durva mennyiségű holdingot nem fújnak be a bírók, főleg Parsons ellen, de van több is
sok ráadásul annyira látványos, hogy én is észreveszem casual-ként

és wáááá mekkora tackle-t csináltak Noah Brown-on az endzone-ban 😀 ez mi, valami új szabály, hogy most már a route közepén is lehet tackle-t csinálni? Aikman is úgy röhögött alig bírta ki a kommentátorállásban. ha az DPI akkor az 1 yardosról jó eséllyel meglett volna a TD (1&goal) és nem kellett volna FG-t fúgni....

Szerkesztette: rva
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
D'Law 3 sack és egy lábsérülés
nem láttam, majd nézed condensed meccset ha találok torrenten
de legalább aludtam egy jót
rva
A végén ott volt a pályán és játszott is én úgy láttam, valamint a végén kakaskodott Ward-al, szóval szerintem nem lesz az olyan súlyos nem? 😛
több mint 3 éve
Offense alakul, a deffense meg tette a dolgát. Ha ehhez a D-hez tudunk majd egy értékelhető O-t rakni mikor visszajön DAK, Gallup, Shultz (bár a két rookie TE nem volt rossz), meg talán a távoli jövőben Smith is akkor egy biztos PO csapat lehet.

Nagyon nem volt "szerencsénk". Lamb eldobott egy biztos TD-t meg Diggs is egy pick sixet. Volt pár bírói ítélet ami kihúzta a Gianst a pácból (mikor pl. konkrétan leteperték Brown-t a célterületen és nem repült rá zászló, meg talán volt egy negyedik/harmadik kísérlet is ahol az elkapót visszarántották).
Ezek nélkül jóval simább lett volna, de legalább maradt izgalom a végére is. 😊
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
rva
nflreplay.net 😊
dande2
nem ismertem, de köszönöm szépen!
én alapból  www.sport-video.org.ua/ oldalt használom, de ott előfizu nélkül nincs fenn az összes meccs, és néha bele futok abba, hogy pont a Cowboys sincs fenn
rva
Igen, règebben èn is azt használtam, mondjuk arról lehet letölteni, erről nem biztos, viszont bármikor szabadon nézhető, egyelőre 😏☺️
több mint 3 éve
rva
nflreplay.net 😊
dande2
nem ismertem, de köszönöm szépen!
én alapból  www.sport-video.org.ua/ oldalt használom, de ott előfizu nélkül nincs fenn az összes meccs, és néha bele futok abba, hogy pont a Cowboys sincs fenn
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
rva
nflreplay.net 😊