NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
96
14
RedZone week 16
82
15
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
35
13
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
Dallas Cowboys
RIPFormer Cowboys TE Gavin Escobar died in a rock climbing accident in California on Wednesday, according to the USA Today. He was 31. pic.twitter.com/GJZj2koBZP
— FOX Sports: NFL (@NFLonFOX) September 30, 2022
Sixo
shit happens... de legalább nem az egészsége vitte el, vagy valami lövöldözés.Nebazz… 31 éves fiatalabb mint én….Former Cowboys TE Gavin Escobar died in a rock climbing accident in California on Wednesday, according to the USA Today. He was 31. pic.twitter.com/GJZj2koBZP
Sixo
Cowboykarcsi90
nyugodjék.
Nebazz… 31 éves fiatalabb mint én….Former Cowboys TE Gavin Escobar died in a rock climbing accident in California on Wednesday, according to the USA Today. He was 31. pic.twitter.com/GJZj2koBZP
Sixo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Former Cowboys TE Gavin Escobar died in a rock climbing accident in California on Wednesday, according to the USA Today. He was 31. pic.twitter.com/GJZj2koBZP
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Meg van egy valtozo, amivel nem kalkulalsz, az a serules. Jol johet meg o decemberben.pontosan, a mélység alulértékelt dolog ebben a sportban
beltazor
Tyronnak így szerintem a backup szerep jut, meg lehet nyomni majd a 6.támadófalemberes formációkkal a futást, ott a két Smith + Peters bal oldalt azért papíron elég pusztító lenne 😀Meg van egy valtozo, amivel nem kalkulalsz, az a serules. Jol johet meg o decemberben.
Ha nyár elején sérül le és a TC + pre alatt látszik h Tyler jó lesz LT-be, akár egy csere is szóba jöhetne most Tyronnál, jelentkező csapat nem egy lenne.
Viszont így, hogy decemberig offos, nincs értelme cserélni érte senkinek, ha meg Tyler jól játszik LT-ben, akkor azt is elég nagy blődség lenne megbolygatni.
Tyron szerintem vagy visszavonul tavasszal, vagy ha bírja a teste akkor lehet megegyezik a Cowboyssal h decemberben/januárban küldjék el, ő is lemond a fizuja javáról, cserébe egy contenderhez még elmehetne egy PO runra. Mondjuk egy frissen jött edge-t, wr-t, cb-t könnyebb felrakni a pályára szezon közben, mint egy LT-t...
Esetleg tol egy újabb teljes rehabot és akkor tavasszal bontják fel a szerződését és megy el valahova.
De mivel olyan hosszú már az injury historyja hogy szó szerint görgetni kell hogy az aljára érj, meg lennék lepődve ha folytatni szeretné. Pénzét már megkereste, a HoF se nagyon lesz kétséges mert csak Trent Williams kerül rajta kívül fixen be szerintem az ő érájukból.
Azért így belegondolva, h volt huzamosabb ideig két HoF falember, brutál futó, jó elkapók is, nem tudom 10-20 év múlva mivel mással lehet magyarázni a Cowboys eredménytelenségét Romo/Dak alatt, mint Garrettel vagy MM-el (jó, nyilván Jerry a fő gond).
Borbinho

ha nagyon váltogatni akarnál, akkor Tyron Smith az USC-n is RT volt és első évében a draft után a Cowboys-ban is.... és akkor egy Tyler Smith - Peters - Biadasz - Martin - Tyron Smith fal lenne elképzelhető, nagy TALÁN.rvaJa, itt elég sok variációt lehet észszerűen felvázolni, ha egyben maradnak a srácok. (Megint lekopogtam.)
Tyronnak így szerintem a backup szerep jut, meg lehet nyomni majd a 6.támadófalemberes formációkkal a futást, ott a két Smith + Peters bal oldalt azért papíron elég pusztító lenne 😀Szerintem ahogy rva is írta több értelme lenne áttolni inkább a jobb oldalra Martin mellé. Egyrészt a szerződése miatt jó eséllyel még maradna jövőre is (ha nem vonulna vissza persze), másrészt ezzel talán lejjebb tudnák szorítani a jelenlegi RT Terence Steele árát egy kicsit, aki UDFA-ként utolsó évébe lép.
Borbinho
Azért így belegondolva, h volt huzamosabb ideig két HoF falember, brutál futó, jó elkapók is, nem tudom 10-20 év múlva mivel mással lehet magyarázni a Cowboys eredménytelenségét Romo/Dak alatt, mint Garrettel vagy MM-el (jó, nyilván Jerry a fő gond).BorbinhoRomo is kb. egy SB-MVP címnyire lehet a HoF-tól, Wittennek is volt még a tankjában bőven... Vannak it nevek. A 2007-es, 2014-es és a 2016-os csapatban is benne volt egy hosszú menetelés. Nem mondanám így hogy Jerry lenne a fő gond, mert 2016-ban is egy Tuck-rule szerű vargabetű kellett hogy az NFL megmagyarázza a hülyeségét Dez elkapásánál. Ha 10 éven belül háromszor egy teljesen vállalható SB kaliberű csapatot össze tud hozni a fiával és McClayjel, akkor az edzőé (Garrett, 2016) és a játékosoké (Crayton, 2007, de ezt a félig Pro Bowl védőkre is rá lehetne húzni) a felelősség.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Ha nyár elején sérül le és a TC + pre alatt látszik h Tyler jó lesz LT-be, akár egy csere is szóba jöhetne most Tyronnál, jelentkező csapat nem egy lenne.
Viszont így, hogy decemberig offos, nincs értelme cserélni érte senkinek, ha meg Tyler jól játszik LT-ben, akkor azt is elég nagy blődség lenne megbolygatni.
Tyron szerintem vagy visszavonul tavasszal, vagy ha bírja a teste akkor lehet megegyezik a Cowboyssal h decemberben/januárban küldjék el, ő is lemond a fizuja javáról, cserébe egy contenderhez még elmehetne egy PO runra. Mondjuk egy frissen jött edge-t, wr-t, cb-t könnyebb felrakni a pályára szezon közben, mint egy LT-t...
Esetleg tol egy újabb teljes rehabot és akkor tavasszal bontják fel a szerződését és megy el valahova.
De mivel olyan hosszú már az injury historyja hogy szó szerint görgetni kell hogy az aljára érj, meg lennék lepődve ha folytatni szeretné. Pénzét már megkereste, a HoF se nagyon lesz kétséges mert csak Trent Williams kerül rajta kívül fixen be szerintem az ő érájukból.
Azért így belegondolva, h volt huzamosabb ideig két HoF falember, brutál futó, jó elkapók is, nem tudom 10-20 év múlva mivel mással lehet magyarázni a Cowboys eredménytelenségét Romo/Dak alatt, mint Garrettel vagy MM-el (jó, nyilván Jerry a fő gond).
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Peters LG poszton szállt be egyébként, Pollard nagy futása neki volt köszönhetőEgy Tyron Smith-Tyler Smith- Biadasz-Martin-Peters fal ez esetben?Ez volna a dilemma! Ha LT poszton jól megy neki és sikerül önbizalmat gyűjtenie a játékhoz megérné-e visszaküldeni az amúgy is átmenetinek szánt posztjára? És Ott van még Peters is. Adott lehet három jó LT az átlagos vagy átlag alatti LG-k (McGovern, Farniok) mellé. Lekopogom megint!
Cowboykarcsi90
gyeek
Egy Tyron Smith-Tyler Smith- Biadasz-Martin-Peters fal ez esetben?Steele az utolsó két meccsen 77.0 feletti PFF átlaggal zárt, és nem tudom Peters mennyire lenne jó RT
Cowboykarcsi90
Another beautiful performance for Terence Steele vs NYG. Per PFF's 1st review, Steele allowed zero pressure and posted his 2nd-straight game with a 77.0-plus grade in pass protection. #Cowboys
— John Owning (@JohnOwning) September 27, 2022
ha nagyon váltogatni akarnál, akkor Tyron Smith az USC-n is RT volt és első évében a draft után a Cowboys-ban is.... és akkor egy Tyler Smith - Peters - Biadasz - Martin - Tyron Smith fal lenne elképzelhető, nagy TALÁN.
Főleg a NYG 7. pickkel kihúzott OT-je fényében néz ki nagyon jól. Akin Dlaw csinált 3 sacket.Egy Tyron Smith-Tyler Smith- Biadasz-Martin-Peters fal ez esetben?Ez volna a dilemma! Ha LT poszton jól megy neki és sikerül önbizalmat gyűjtenie a játékhoz megérné-e visszaküldeni az amúgy is átmenetinek szánt posztjára? És Ott van még Peters is. Adott lehet három jó LT az átlagos vagy átlag alatti LG-k (McGovern, Farniok) mellé. Lekopogom megint!
Cowboykarcsi90
gyeek
Egy Tyron Smith-Tyler Smith- Biadasz-Martin-Peters fal ez esetben?Ez volna a dilemma! Ha LT poszton jól megy neki és sikerül önbizalmat gyűjtenie a játékhoz megérné-e visszaküldeni az amúgy is átmenetinek szánt posztjára? És Ott van még Peters is. Adott lehet három jó LT az átlagos vagy átlag alatti LG-k (McGovern, Farniok) mellé. Lekopogom megint!
Cowboykarcsi90
Ejtsünk pár szót Tyler Smithről! Az utolsó két meccsén teljesen elvárások felett teljesített annak fényében, hogy egész off-season alatt LG poszton edzették -- talán pár rookie minicamp és OTA edzés kivételével. Pass és run block is nagyon megy neki, utóbbiban egyenesen élményszámba megy a tekegolyó-szerű tarolása. Lekopogom, de ha így mennek tovább a dolgok, LT controversy-vel nézhetünk szembe ha a másik T. Smith visszatér.Egy Tyron Smith-Tyler Smith- Biadasz-Martin-Peters fal ez esetben?
Cowboys rookie LT Tyler Smith’s combination of athleticism and play style will make him a long-term problem for defenses when he’s blocking in space. A long reel of plays like this to come over course of NFL career. pic.twitter.com/eCtzuc2eiU
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) September 27, 2022
gyeek
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Cowboys rookie LT Tyler Smith’s combination of athleticism and play style will make him a long-term problem for defenses when he’s blocking in space. A long reel of plays like this to come over course of NFL career. pic.twitter.com/eCtzuc2eiU
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) September 27, 2022
Kösz !Sziasztok !ha letöltöd az oldal alján a game bookot, abban minden is benne van
Valaki tud játékos statokat ideírni, az nfl.com nem nagyon sieti el ?
Khaled1899
slowmotion
Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
Sziasztok !ha letöltöd az oldal alján a game bookot, abban minden is benne van
Khaled1899
Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
sok ráadásul annyira látványos, hogy én is észreveszem casual-ként
és wáááá mekkora tackle-t csináltak Noah Brown-on az endzone-ban 😀 ez mi, valami új szabály, hogy most már a route közepén is lehet tackle-t csinálni? Aikman is úgy röhögött alig bírta ki a kommentátorállásban. ha az DPI akkor az 1 yardosról jó eséllyel meglett volna a TD (1&goal) és nem kellett volna FG-t fúgni....
Szerkesztette: rva
D'Law 3 sack és egy lábsérülésA végén ott volt a pályán és játszott is én úgy láttam, valamint a végén kakaskodott Ward-al, szóval szerintem nem lesz az olyan súlyos nem? 😛
nem láttam, majd nézed condensed meccset ha találok torrenten
de legalább aludtam egy jót
rva
Nagyon nem volt "szerencsénk". Lamb eldobott egy biztos TD-t meg Diggs is egy pick sixet. Volt pár bírói ítélet ami kihúzta a Gianst a pácból (mikor pl. konkrétan leteperték Brown-t a célterületen és nem repült rá zászló, meg talán volt egy negyedik/harmadik kísérlet is ahol az elkapót visszarántották).
Ezek nélkül jóval simább lett volna, de legalább maradt izgalom a végére is. 😊
Igen, règebben èn is azt használtam, mondjuk arról lehet letölteni, erről nem biztos, viszont bármikor szabadon nézhető, egyelőre 😏☺️nem ismertem, de köszönöm szépen!D'Law 3 sack és egy lábsérülésnflreplay.net 😊
rva
dande2
én alapból www.sport-video.org.ua/ oldalt használom, de ott előfizu nélkül nincs fenn az összes meccs, és néha bele futok abba, hogy pont a Cowboys sincs fenn
rva
nem ismertem, de köszönöm szépen!D'Law 3 sack és egy lábsérülésnflreplay.net 😊
rva
dande2
én alapból www.sport-video.org.ua/ oldalt használom, de ott előfizu nélkül nincs fenn az összes meccs, és néha bele futok abba, hogy pont a Cowboys sincs fenn
D'Law 3 sack és egy lábsérülésnflreplay.net 😊
rva