NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 3 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
Rush 5/5 😊

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 3 éve
rva 4 516 — Me for President!
a longsnappernek elszakadt a tricepsze, szóval jöttek ketten a PS-be

Rush -0,22 CPOE (completes passes over expected) míg Prescott +0,22 ez itt egy fényévnyi különbség
van a paywall mögött egy jó cikk Bob Sturm-tól a The Athletic-en, hogy miért sikeres Rush, próbálom 2 mondatra le egyszerűsíteni:
- mert atom gyenge ellenfelekkel játszik
- és egy nagyon vékony penge élen játszik a Cowboys: megpróbál nyerni első down-ból, play action felállásban.

azt ugye tudjuk, hogy a play action akkor is működik, ha a futójáték egyébként nem, de itt van egy Pollard-Elliott tandem, szóval nem árt egy kicsit jobban figyelni. ez mit jelent? két mélységi védőt, meg max. protectiont elöl. lehetőséget teremt arra, hogy ne kelljen szűk coverage-be dobálni, meg a nagy játékoknak is.
miért mondom ezt:

összehasonlításként: (completion percentage, adjusted net yards per attempt és passer rating)

és

persze nem árt, hogy Gallup, az első számú mélységi célpont visszatért, és az sem, hogy CeeDee is 4,5 alatt futja a 40 yardot.

Szerkesztette: rva
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Az NFL egyik legnagyobb sztorija lenne, ha megismétlődne a Bledsoe - Romo csere.
Dzsokijuing
a Romo-Dak sztorit hova rakod? (attól függetlenül, hogy ott Romo volt a jobb irányító)
slowmotion
Bledsoe még elkaristolt volna backupként, Romo karrierjének a sérülések véget vetettek. Sztem a Drew-Tony jobb párhuzam lenne, ha Rush Romo szintjére kerülne.
Dzsokijuing
Romo szerintem még bírta volna, de azzal, hogy a vörös, a kurvapecér meg a hülye fia beálltak Dak mögé, lényegében úgy kellett volna elfogadnia a backup pozíciót, hogy közben a fizikális attribútumokat kivéve köröket vert Prescottra - és ezt nem vette be a gyomra. nyilván a sérülései megkönnyítették a döntést, de szerintem még egy évet simán elkaristol, főleg, hogy azért nem volt annyira szar a fal 2017-ben sem.
Bledsoe és Tony... hát az az érdekes szitu volt, egyébként Tony szerintem ugyanazt tudta volna hozni, mint Bledsoe (őt lehet gunslingerként emlegetni? csak mert 2006-ban még mindig inkább erőbőn játszott, mint észből), viszont értelemszerűen, tíz évvel fiatalabbként gyorsabb volt.
slowmotion
Rush-ból nem nézek ki egy második Romót, de most az első meccset összevetve a többivel hatékonyabban mozgatja az offense-t. JJ és a HC helyében biztosan megvárnám az első zakót és csak akkor cserélnék újra egy egészségileg 100%-os Prescottra.

És igen, Romo jobb irányító, mint Dak.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Az NFL egyik legnagyobb sztorija lenne, ha megismétlődne a Bledsoe - Romo csere.
Dzsokijuing
a Romo-Dak sztorit hova rakod? (attól függetlenül, hogy ott Romo volt a jobb irányító)
slowmotion
Bledsoe még elkaristolt volna backupként, Romo karrierjének a sérülések véget vetettek. Sztem a Drew-Tony jobb párhuzam lenne, ha Rush Romo szintjére kerülne.
Dzsokijuing
Romo szerintem még bírta volna, de azzal, hogy a vörös, a kurvapecér meg a hülye fia beálltak Dak mögé, lényegében úgy kellett volna elfogadnia a backup pozíciót, hogy közben a fizikális attribútumokat kivéve köröket vert Prescottra - és ezt nem vette be a gyomra. nyilván a sérülései megkönnyítették a döntést, de szerintem még egy évet simán elkaristol, főleg, hogy azért nem volt annyira szar a fal 2017-ben sem.
Bledsoe és Tony... hát az az érdekes szitu volt, egyébként Tony szerintem ugyanazt tudta volna hozni, mint Bledsoe (őt lehet gunslingerként emlegetni? csak mert 2006-ban még mindig inkább erőbőn játszott, mint észből), viszont értelemszerűen, tíz évvel fiatalabbként gyorsabb volt.
több mint 3 éve
Dzsokijuing
slowmotion

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Dzsokijuing
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Nem tiszteletlensegbol a Commandersel szemben, de en nem ereztem azt hogy itt kikaphatunk. Magabiztosan lehoztuk. Sporik sem voltak ellenunk. DQ remek munkat vegez. Bland es Mukamut is beepitette.
beltazor
egy komoly QB ellen nem érezted volna ezt
Wentz semmit nem tudott hozzá tenni a Commanders játékához, sőt.
de ugyan ez a védelem ugyan ezzel a futójátékkal plusz egy rendes QB... megizzadt volna a Cowboys.
rva
Èrdekes lesz kèt hèt múlva, mi először talàlkozunk egy komolyabban vehető Dvel, meglátjuk Sirianni mit tud kitalálni Quinn ellen. Ha Hurts ellenetek is jól játszik majd, az bizakodásra adhat okot nekünk. Az igazi az lenne ha Dak visszatèrtlne ès akkor kèt nagyjából teljes fegyverzetben álló csapat mehetne egymás ellen.
dande2
Hurts engem totál meglepett idén, úgy játszik mint Vince Young, kicsit ijesztő bevallom. Ami viszont nyugalomra ad okot, hogy a Cowboys ellen nem megy neki, Diggs pedig volt csapattársaként nagyon jól ismeri, ezt többnyire INT-re konvertálja. Hosszú évek után ismét nagy tétű NFCE meccs jön, VÉGRE!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve

Dzsokijuing
Skip Bayless, a bulvár média legnagyobb férge, munkásságát ÉS személyiségét is figyelembe véve.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Azért szerintem egyelőre hűtsük kicsit ezeket a kedélyeket Rushot illetően. Annyi mondható el eddig, hogy egy klasszikus game manager szerepben jól helyt áll. Plusz ha úgy van, megdob egy két tökösebb passzott ezt nem vitatom. De ez még messze van attól, hogy ha kell, akkor Ő vigye az offense-t. Akárcsak annyira mint amire Prescott is képes volt időszakokra, Romoról meg nem is beszélve.

Egy fasza csere QB, eddig ennyit tudunk. Meglátjuk.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rush fogja futtatni az Ot a Rams ellen is 😊 Ha Rams D nem szedi össze magát, simán van esèlyetek.
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Rams ellen meg jo lesz Rush. Dak akkor jatszon ha mar nincs duzzanat. + edzet is 3 napot min.

több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 741

Dzsokijuing
szokásos szarkavarás. Valamit mindig mondani kell, különben senki nem figyel a szegény megmondóemberre...

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Nem tiszteletlensegbol a Commandersel szemben, de en nem ereztem azt hogy itt kikaphatunk. Magabiztosan lehoztuk. Sporik sem voltak ellenunk. DQ remek munkat vegez. Bland es Mukamut is beepitette.
beltazor
de ugyan ez a védelem ugyan ezzel a futójátékkal plusz egy rendes QB... megizzadt volna a Cowboys.
rva
Èrdekes lesz kèt hèt múlva, mi először talàlkozunk egy komolyabban vehető Dvel, meglátjuk Sirianni mit tud kitalálni Quinn ellen. Ha Hurts ellenetek is jól játszik majd, az bizakodásra adhat okot nekünk. Az igazi az lenne ha Dak visszatèrtlne ès akkor kèt nagyjából teljes fegyverzetben álló csapat mehetne egymás ellen.
dande2
Mondjuk eloszor talalkozni kene egy potens offense-zel. Elso ranezesre az Eagles borzaszto matchup nekunk. Raadasul most ringathatjuk magunkat abban hogy fuuhuu de jo a D#, de igazan nagy probaja nem volt meg.
Ez mondjuk az Eagles-re is igaz igazan komoly ellenfeluk nem volt meg GB-n kivul nem is nagyon lesz. Ettol fuggetlen el fognak minket picsazni lehet ketszer is.

Nekunk az upsise iden az hogy Dak visszajon es tavaly ev eleji formaban nyomja, akkor lehet ebbol iden vmi es becsuszunk a wild cardra. Ott kene megverni majd az Eaglest 😜
Blevi
Szerintem a sasokat hagyhatjuk is az idén. Nem őket kellen megverni, hanem mindenki mást akit tudunk, hogy meglegyen a wild card. Első körben a hétvégi Rams meccset kellene hozni, ami a Rams mostani formájában nem lehetetlen. A Frisco nagyjából ott tart mint mi, egy jó védelem és egy nem annyira potens offense. Ennek ellenére szépen lelépték a Rams-t. Szóval őket kellene megfogni és akkor 4-1-el a sasok elleni meccs már majd mindegy.
több mint 3 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
beltazor
rva
dande2
Mondjuk eloszor talalkozni kene egy potens offense-zel. Elso ranezesre az Eagles borzaszto matchup nekunk. Raadasul most ringathatjuk magunkat abban hogy fuuhuu de jo a D#, de igazan nagy probaja nem volt meg.
Ez mondjuk az Eagles-re is igaz igazan komoly ellenfeluk nem volt meg GB-n kivul nem is nagyon lesz. Ettol fuggetlen el fognak minket picsazni lehet ketszer is.

Nekunk az upsise iden az hogy Dak visszajon es tavaly ev eleji formaban nyomja, akkor lehet ebbol iden vmi es becsuszunk a wild cardra. Ott kene megverni majd az Eaglest 😜

Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
beltazor
rva
dande2
csak a futás is dönthet, a dallasi D nem kiemelkedő eddig futás ellen (lásd tegnapi meccs) és az eagles meg jól fut, plusz mobilis az irányító....
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
beltazor
rva
több mint 3 éve
beltazor
több mint 3 éve
mi történt J. Lewis-el?
a Bland INT-nél mondták, hogy a Lewis sérülés miatt van fenn a pályán
(mellesleg Da'Ron Bland >> a tavalyi 2. és 3. körös cornerek együtt....)
rva
Ágyék sérülése volt.

több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Grat, megérdemelt W 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
mi történt J. Lewis-el?
a Bland INT-nél mondták, hogy a Lewis sérülés miatt van fenn a pályán
(mellesleg Da'Ron Bland >> a tavalyi 2. és 3. körös cornerek együtt....)
több mint 3 éve

Sixo
Nebazz… 31 éves fiatalabb mint én….
Cowboykarcsi90
shit happens... de legalább nem az egészsége vitte el, vagy valami lövöldözés.
nyugodjék.
slowmotion
Hát, nálam a hegymászás inkább gángbáng kategória, az ellen is lehet tenni hegynemmászással. Két gyereket hagyott maga után. 😕 RIP
gyeek
na most szólj hozzá, a munkatársam férje is állandóan sziklamászni jár, ott is van két gyerek. kérdeztem is a kollégát, hogy mit szokott neki mondani? "ha leesel a falról, akkor kurvára elverlek?"
több mint 3 éve

Sixo
Nebazz… 31 éves fiatalabb mint én….
Cowboykarcsi90
shit happens... de legalább nem az egészsége vitte el, vagy valami lövöldözés.
nyugodjék.
slowmotion
Hát, nálam a hegymászás inkább gángbáng kategória, az ellen is lehet tenni hegynemmászással. Két gyereket hagyott maga után. 😕 RIP