Denver Broncos

49 feliratkozó

20 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 376 — The Mathematician
 www.nytimes.com/athletic/7052465/2026/02/18/broncos-free-agents-franklin-myers-singleton-dobbins/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 886
The Broncos are hiring Ronald Curry as their receivers coach, per source (1st @mzenitz).

Curry was on Sean Payton's offensive staff in New Orleans from 2016-2021. He spent the past two years as the Bills QB coach.

He reunites with Payton in Denver.

„History is a set of lies agreed upon.”
3 napja
 www.nytimes.com/athletic/7046664/2026/02/16/2026-nfl-teams-potential-salary-cap-cousins-hill-mixon/

Denver Broncos
LG Ben Powers

Powers, who turns 30 next season, missed nine games due to a biceps tear last season and is scheduled to count $18.1 million against the cap in 2026. The veteran’s injury gave the Broncos a chance to evaluate Alex Palczewski, who joined the team as an undrafted free agent in 2023, as a starter at left guard — and he mostly held up well. The Broncos could save $12.7 million in cap space by designating Powers as a post-June 1 release, but they will likely only consider such a move if they view Palczewski, who is a restricted free agent himself, as a comparable replacement. The Broncos could also save $3.2 million by releasing veteran offensive lineman Matt Peart, who was injured most of last season and has no guaranteed money remaining in the last season of the two-year deal he signed last spring.Nick Kosmider
érdekes hogy pont az OLine-hoz kellene nyúlni

4 napja
Broncos are hiring Doug Belk as their defensive backs coach, per source.

He was USC’s DB coach the last two seasons.

This will be his first job in the NFL with a wealth of experience in college.

6 napja
Black_Adder Denver Broncos 9 442
Na, arra jó volt megnyerni a teljes AFC-t tavaly, hogy így idénre feljöttünk a 3. helyre az AFC Westen belül az előzetes esélylatolgatásokban.... A KC és Bolts majd lemeccseilk maguk közt az első helyet, mi meg egy kis szerencsével magunk mögött tarthatjuk a Raiderst.
Azt már nem olvastam el, de feltételezem mindehhez azért Stidhamet kéne kezdetni, mert Nix nem tud dobni.

Na, de mi kell ahhoz a meg nem érdemelt szerencsén kívül, hogy nagy küzdelem árán valahogy elérjük a divízió utolsó előtti helyét előlépve a tavalyi 1.höz képest a Wilson DMtől való megszabadulás ellenszelében?

Offseason Roadmap 2026
0. piac nyitás előtt
Vannak triviális dolgok, mint az ERFA tenderek kiosztása. Amit pontosabban akit itt kiemelnék az McMillian. Ő az új kedvencem Mims mellett és nagyon könnyű most elkövetni azt a hibát, mint anno CJ Andersonnal, nevezetesen hogy fogunkhoz ütjük a garast és origional round tendert adunk neki. 2. körös kell ide. Annak is örülnék, ha a tender aláírása utána folytatódnának a szerződések egy extensionről.
Devon Key technikailag szerintem ERFA, tekintettel arra, hogy 29 éves amúgy sem férne bele neki egy nagy hiszti, hogy kiüli a szezont ha nem kap hosszabbítást, de nem fogom Patont hibáztatni ha nem az olcsó ERFA tendert adja az all pro játékosnak, hanem egy több éves szerződést

1.) TE
top 1 prio. Az év értékelőben azt hiszem pedzegettem, hogy Engram a legcsalódást keltőbb játékos/új szerzemény tavaly. Azóta volt pofája beszólni a csapatnak hogy nem ment felé több labda. Valahol logikus, olyan cath rate-tel, ami neki volt kell a 150 target, hogy összejöjjön 1-2 elkapás...
Nekem ő kuka. DYAR metrikában a liga 4. legrosszabb TE-je, amikor a posztján sztárgázsiért hoztuk. Cutolásával kevesebb mint 4 millió szabadulna fel, úgyhogy maradni fog, de ha elkezd rákos daganat lenni az öltözőben, akkor gondolkodás néklül kibasznám
Veterán opciók:
Kelce, ha marad csakis a KC-ban marad
Njoku, Tysom Hill és Higbee voidolódhat
Pits, Ertz a nagyobb nevű UFA-k
Rookie is jöhet. Szerzon végén talán egy meccsre felkerült a PS-ből Lohner de pályára nem lépett, egyelőre szerintem nem NFL ready. 27-ig nem mondanék le a projektről, mert miért ne érné meg a PS helyett egy fiatal játékos, akinek van egy paramétere (magasság) ami előny számára a poszton. De ha van első körös TE talent és lőtávolba kerülünk, akár feltrade-del is hoznám akkor is ha jön egy nevesebb veterán. Engramet cap szitu miatt nem cutolnám de ez nem azt jelenti, mintha számolnék a jelenlétével a rosteren. Nem csak sokat keres, hanem egy nagyon gyenge játékos, ráadásul úgy tűnik a szája is nagy. kicsit mint Jeudy. Csak jeudy-nak egy-két jó meccse azért volt, cserébe sokkal ellenszenvesebb volt.

2.) RB
Egy kicsit kudarc, hogy tavalyhoz képest, idén is a prio lista elején az RB. De ez elsősorban azért, mert Dobbins 1 éves szerződést kapott, ő most FA. Dobbins legyen az a veterán RB aki kell? Nem tudom. Egyfelől nagyon jó csapattárs, jót tesz az öltözőnek, és jó futó. Ami még fontosabb, hogy jó futó volt a mi rendszerezünkben. Dallasban Javonte is jó volt, nálunk meg szenvedés.
Viszont nem hiszem, hogy Dobby manó végig tud játszani egy szezont sérülés nélkül.
veterán opciók:
Dobbins, Kenneth Walker (Super Bowl MVP), Breece Hall, Etienne, Dowdle, ez szerintem kurvajó névsor. Nem tudom hányan kapnak taget kikkel hosszabbítanak gyorsan márciusig, de egyelőre itt sok lehetőség van számunkra előrelépni.
Javonte Williamsszel nem próbálkoznék, örülök hogy Dallasban feltámasztotta karrierjét, szerintem ide nem fitt. Kenneth Walker szerintem most pont túl értékelődött, Dowdle, Etienne, Hall hármasból valaki jó fogás lenne.
rookie? 3-4 körben jöhet egy vagy akár 5-7-ben, de Harvey elé sokkal fontosabb hozni valakit, mint Harvey mögé. Harvey change of pace RB-nek szódával elmegy.

3. off ball LB
Itt úgy tűnik overhault tervezünk. Singleton és Strnad lejáró, Greenlaw állandóan sérült, néhány cikk azt is pedzegeti hogy megválunk tőle. Én amúgy birom Simpletont, de 33 és coverageben nem túl jó, tackle gyáros szerepkörre könnyebb embert találni. Strnad se fiatal már, de ő szerintem alulértékelt, mármint olyan szempontból is, hogy valós piaci ár alatt meg tudunk vele egyezni, de még 1 kezdő kell, akkor is ha marad Greenlaw, mert ő kb 5-10 meccsre marad várhatóan.
veterán opciók:
piros passz. Wagner és Milano szerintem úgy 35-40 évesek lehetnek, Singleton még eggyel fiatalosabban mozog náluk, nem tudom ki az a Demario Davis, de Saintses és nagy APY szerződése voidolódhat
Devin Lloyd, Quay Walker, Devin Bush reasonable. Amúgyse sztár játékos kell ide. Vagyis hát igazából, amúgy VJ lehet pont tudna mit kezdeni valakivel, aki kiválóan blitzel, nem hibázik coverage-ben és bedarálja a futásokat, de egész elkaristolt a védelem a tavalyi Singleton-Strnad párossal úgy hogy néha-néha besegített Greenlaw.
Ha limitált az elkölthető pénz, akkor TE és RB poszton nagyobb szükség van erősítésre.

DL
Nem azért emelem ki, mert need, hanem mert itt várható a legnagyobb nevű távozó JFM személyében. Én örülnék ha maradna, de nem fog beleférni a sapkába. A Roach hosszabbításkor tőle kb elköszöntünk. Ha marad hometowndisconttal, akkor örülünk, egyébként next man up és 2. napos rookie.

Paton
felmerült a neve a Vikes GM üressedés kapcsán. Technikailag tudnak jobb ajánlatot tenni neki olyan szempontból, hogy itt Payton nem neki riportál, máshol lehetne a HC főnöke. Hosszabbítsunk vele időben. Ezt a Wilson dolgot úgy elbaszta hogy 100 év múlva is oktató anyag lesz, hogy ne told fullba a kretént, a Hackett kinevezés is megérdemel majd egy fejezetet ebben az anyagban, de - így utólag látva - nagyon helyesen nem rúgtuk ki a hibái után és azóta remek munkát végez. A legfontosabb jtáékosokkal bőven piacnyitás előtt hosszabbítunk vannak nagyon jó draftpickek és nagyon beváló FA igazolások is. Nyilván mellé is megy néhány, de szerintem messze a liga átlag fölötti találati átlaggal dolgozik.

Amit kihagytam
Szándékosan nem szerepel a WR poszt a listán. Franklin szerintem többet árt mint használ, mert ha nincs akkor fallbackkelünk a nála sokkal jobb Mimsre, de hozhat bárkit Paton, úgyis Sutton-Franklin. sutton nem a legjobb WR1, de a jobbak között van. Mims kb luxus WR4-nek. Bryant rövid időn belül 2 agyrázkódás aggasztó, de egyébként egészen azon az úton volt, hogy NFL elkapó váljon belőle. Franklin szerintem sajnos egyelőre nagyon gyenge WR2-nek és itt tudnánk erősíteni, de egyrészt nem fogunk, másrészt rookie szerződés alatt van szóval ha csak nem trade-eljük, akkor még 2 évig biztos marad, ha meg marad a WR2 akit hoznánk WR3 lenne és nem ott vannak a problémák.
Továbbá erős a hitem, hogy ha lenne egy megbízható elkapó TE-ünk és egy feature back, aki brunszotlja a 3-4 yardokat, akkor nem akadna el minden meccsen 1-2 negyedre az offense és egész más szemmel tekintenénk a WR roomra is, Franklinestül.
Tegyük hozzá hogy új WR coach jön, hátha van valami receptje a droppok ellen.
Stiddy? Lett volna olyan veterán QB2, aki megnyeri az AFC döntőt. Nem kellett volna sok tőle, csak nyeljen be egy sacket. Technikailag Stiddy is veterán, de összesen 4 meccset kezdett, valaki aki középszarul játszott 3 szezont, meg padozott 5-öt, lehet abszolválta volna azt a feladatot hogy a mellkasához szorítsa a labdát és várja hogy 7-3-nál lefújják a meccset és nem akar hős lenni. Nekem 24ben odd choice volt, hogy a rookie mellé ilyen tapasztalatlan backup társul. Ellenben hasonlü stílus. Valahol Stiddy a temus Nix. 26-ra van szerződése, 8 misi amiből 3,5 garantált. Szerintem marad Az ő DM-jével együtt egy true veteránnal túlköltenénk a posztot, és egyébként meg valószínűleg így is úgy is kuka a szezon ha Nix kidől.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
8 napja
The #Ravens are expected to hire Keary Colbert as wide receivers coach, sources tell @CBSSports.

Róla jót? Több mint a fél O stáb volt Bronco.
Doyle, Lombardi, Grossi és most Colbert.
KeyG
Hat Payton a rengeteg drop miatt (top2 a ligában) rúgta ki, ha minden igaz.

Hogy ez mennyire az ő, vagy mennyire a wr-ok hibája volt idén kiderül. 😀
rob3r7o
Juditka mondjuk a Brownsban is lukas markú

8 napja
The #Ravens are expected to hire Keary Colbert as wide receivers coach, sources tell @CBSSports.

KeyG
Hat Payton a rengeteg drop miatt (top2 a ligában) rúgta ki, ha minden igaz.

Hogy ez mennyire az ő, vagy mennyire a wr-ok hibája volt idén kiderül. 😀

8 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 768

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
8 napja
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Mennyire lehet számunkra opció Njoku szerződtetése?
Valaki elvehetné vagy meghozhatná hozzá a kedvem,mert amúgy egész jó dolgokat olvasni róla...
10 napja
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
McDanielst még megértem, de Vrabellel mi a gond?🤔
realcamp
to be fair, Vrabellel játékosként semmi bajom nem volt, Titansszel szurkoltam is volna neki, hogy edzőként is jöjjön össze.
Hunter Henry-t bírtam még a Botlsban, Boutte lehet az egyik kedvencem lenne a Broncosban. Amennyi eljutott belőle hozzám az alapján pozitív figurának tűnik

Drake Mayetből szerencsém 3 meccset és egy hosszú összefoglalót látni. Bolts, Texans, Broncos, Hox, ezek alapján a meccsek alapján az az MVP push, kicsit antipatikussá teszi, de elhiszem hogy alapszakaszban jobb volt (ott egyetlen percet nem láttam belőle) és ez egy alapszakasz díj, plusz nem is kapta meg, de van így most bennem egy overhyped érzés. Nyilván szét is szeid miatta a média egyik fele, csak egy másik része meg védeni próbálja az amúgy védehetetlen teljesítményt, OL-re hárítani minél több felelőséget, ami a negítív érzéseket erősíti. Valahol baj, hogy ezeket érzelmeket váltanak ki belőlem, mert nem olyan események amihez bármi köze lenne De ez ilyen lehet Andy Murray az egyik kedvencem eltt volna ha nem kezdik el a tenisztörténelem 3 kiemelkedő alakjával egy lapon emlegetni és a moslékosvödör aljáról keresni azokat az irreleváns statisztikákat, amikkel ezt alá lehet támasztani. De hasonló szituban egy Bronco játékossal kapcsolatban valószínűleg nagyon protektív lennék és gusztustalan cinikus hangnemben kommunikálva velejéig kisarkított példákat hoznék a védelmében

Sokkal több játékost a Patsből nem ismerek / nincs véleményem róluk, ha azt veszem a KC-ban tuti több játékos van aki ellenérzést vált ki belőlem ilyen-olyan okból legit vagy illegit módon Nálam elsősorban az az elmúlt 20 év, ami miatt defaultból ellenük szurkolok és ahhoz kell a pozitív energia, hogy erről az alapállapotról elmozdítsa. Ez lett az az egyensúlyi állapot, ahova az egyes játékosokról jövő impresszió nélkül beáll a szeretem-e-a-csapatot-mércém.

JMD-t mondjuk bárhol van bármilyen pozícióban, igazán szenvedélyből tudom gyűlölni. Tavaly elmaradt hogy a fangio védelmének 50+ pontot tegyenek fel negyedenként, az hogy most a meccs érdemi részében shotoutolták jmd-t valamelyest kárpótol, csak az a garbage time ne lett volna a végén.
Ezek valószínűleg a kicsinyesség nyomai a jellemembem.
Black_Adder
Ezen azért baromi jót röhögtem 😅😅

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
10 napja
realcamp
to be fair, Vrabellel játékosként semmi bajom nem volt, Titansszel szurkoltam is volna neki, hogy edzőként is jöjjön össze.
Hunter Henry-t bírtam még a Botlsban, Boutte lehet az egyik kedvencem lenne a Broncosban. Amennyi eljutott belőle hozzám az alapján pozitív figurának tűnik

Drake Mayetből szerencsém 3 meccset és egy hosszú összefoglalót látni. Bolts, Texans, Broncos, Hox, ezek alapján a meccsek alapján az az MVP push, kicsit antipatikussá teszi, de elhiszem hogy alapszakaszban jobb volt (ott egyetlen percet nem láttam belőle) és ez egy alapszakasz díj, plusz nem is kapta meg, de van így most bennem egy overhyped érzés. Nyilván szét is szeid miatta a média egyik fele, csak egy másik része meg védeni próbálja az amúgy védehetetlen teljesítményt, OL-re hárítani minél több felelőséget, ami a negítív érzéseket erősíti. Valahol baj, hogy ezeket érzelmeket váltanak ki belőlem, mert nem olyan események amihez bármi köze lenne De ez ilyen lehet Andy Murray az egyik kedvencem eltt volna ha nem kezdik el a tenisztörténelem 3 kiemelkedő alakjával egy lapon emlegetni és a moslékosvödör aljáról keresni azokat az irreleváns statisztikákat, amikkel ezt alá lehet támasztani. De hasonló szituban egy Bronco játékossal kapcsolatban valószínűleg nagyon protektív lennék és gusztustalan cinikus hangnemben kommunikálva velejéig kisarkított példákat hoznék a védelmében

Sokkal több játékost a Patsből nem ismerek / nincs véleményem róluk, ha azt veszem a KC-ban tuti több játékos van aki ellenérzést vált ki belőlem ilyen-olyan okból legit vagy illegit módon Nálam elsősorban az az elmúlt 20 év, ami miatt defaultból ellenük szurkolok és ahhoz kell a pozitív energia, hogy erről az alapállapotról elmozdítsa. Ez lett az az egyensúlyi állapot, ahova az egyes játékosokról jövő impresszió nélkül beáll a szeretem-e-a-csapatot-mércém.

JMD-t mondjuk bárhol van bármilyen pozícióban, igazán szenvedélyből tudom gyűlölni. Tavaly elmaradt hogy a fangio védelmének 50+ pontot tegyenek fel negyedenként, az hogy most a meccs érdemi részében shotoutolták jmd-t valamelyest kárpótol, csak az a garbage time ne lett volna a végén.
Ezek valószínűleg a kicsinyesség nyomai a jellemembem.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
10 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 483
Nixszel simán nyertünk volna 0-19rôl 33-32re
Stiddyvel mindenkinek jobb így hogy nem voltunk ott
Black_Adder
Egyébként nekem tegnap este végig - amíg nézni tudtam - az volt az érzésem, hogy egy teljesen más színvonalú és kimenetelű meccs lett volna, ha a Denver jut be és nem a New England. A Pats nem volt a legjobb csapat az AFC-ben. A coaching is más nívó lett volna, ha SP menedzseli az AFC oldalt és nem Vrabel meg a segghülye - közös ellenségünk - Josh McDumbass.
resistance is futile
realcamp
A Patriots edzője.

A Patriots pedig az ősellenség, amely visszatért minket kísérteni.
10 napja
realcamp 180
Black_Adder
Egyébként nekem tegnap este végig - amíg nézni tudtam - az volt az érzésem, hogy egy teljesen más színvonalú és kimenetelű meccs lett volna, ha a Denver jut be és nem a New England. A Pats nem volt a legjobb csapat az AFC-ben. A coaching is más nívó lett volna, ha SP menedzseli az AFC oldalt és nem Vrabel meg a segghülye - közös ellenségünk - Josh McDumbass.
resistance is futile
10 napja
Black_Adder
resistance is futile
az ördög ügyvédeként jmd védelmébe csak annyit, hogy nagy sakkjátszma volt, és ő 3 negyedig olyan mesterien rejtette el a pats támadókoncepcióját, hogy pl nekem laikusként fel sem tűnt, hogy lett volna

10 napja
Black_Adder
resistance is futile
Szerintem is. Második felesben elbuktunk volna Stiddy-vel, de Payton felrajzolta volna a szokásos korai TD-t. Nem mentünk volna nulla ponttal se a negyedik negyedbe, se a második félidőbe.

Nix-szel viszont teljesen 50-50 szerintem. Egyik oldal sem adta volna el valszeg az első 3 negyedben a biztonsági focival és ilyen low scoring egál eredménnyel fordultak volna rá a csapatok a negyedik negyedre.

Egyébként a 2024-es QB classból lehet Nix jelenleg a legjobb QB. A Bills ellen olyat rakott, amire Caleb, Daniels, Maye nem képes szerintem. Persze a plafon nem neki a legnagyobb.
Cruyffista
De nem is a plafonnak kell nagynak lennie. Nix jókor van jó helyen, neki illő sémában egy jó HC alatt. Sokkal többre fogja így vinni, mint egy nagyobb plafonnal rendelkező QB, aki rosszkor került rossz helyre (itt lehetne írni a példákat Jimmy Clausennel kezdve Zach Wilsonon át Anthony Richardsonnal bezárólag, horribile dictu JaMarcus Russell).
10 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Black_Adder
resistance is futile
Szerintem is. Második felesben elbuktunk volna Stiddy-vel, de Payton felrajzolta volna a szokásos korai TD-t. Nem mentünk volna nulla ponttal se a negyedik negyedbe, se a második félidőbe.

Nix-szel viszont teljesen 50-50 szerintem. Egyik oldal sem adta volna el valszeg az első 3 negyedben a biztonsági focival és ilyen low scoring egál eredménnyel fordultak volna rá a csapatok a negyedik negyedre.

Egyébként a 2024-es QB classból lehet Nix jelenleg a legjobb QB. A Bills ellen olyat rakott, amire Caleb, Daniels, Maye nem képes szerintem. Persze a plafon nem neki a legnagyobb.
10 napja
Black_Adder
10 napja

11 napja
Egész szezonban arra lett építve a csapat, ami az első 3 negyedben történt a negyedik negyedes garbage time előtt. Kár, hogy nem jututtunk el oda, hogy a szezon során felszedett tapasztalatot nagyszinpadon is megmutassuk. Nix-szel, Paytonnal és a Broncos OL-nal megszenvedett volna a Hax D. Majd jövőre. A Bills még jobban sajnálhatja, pláne Allen, ők voltak a legerősebbek. Elbaltázták.
12 napja
Gase nem hiányzik nekem alapvetően
Kliffért kár, bár lehet hogy problémát előzünk meg ezzel

12 napja
Hát Kliffből tényleg kávéfőző lett, de nem nálunk, hanem a Ramsnél. Gase pedig Chargers O assistant lesz.

13 napja
Kenneth Walker III-t valszeg a Seahawks kitömi, nem fog piacra jönni. Ez rossz hír. A többi RB annyira nem tetszik nekem. Breece Hall lenne a legjobb alternatíva, de szerintem a Jets még az is lehet, hogy tageli. A maradékból... hát... Travis Etienne, ha a Jax kiengedi, de ő nem ér nagy pénzt. Utána jönnek Dobbins, Gainwell, Dowdle, Allgeier, Javonte, és el is fogytak az értelmesek. Najee Harrisnek talán egy prove it..

Ráadásul egy ideális világban Dobbins + valaki jönne Harvey mellé, lenne is rá keret, de így necces lesz mert a felsoroltakból akár az is lehet hogy csak 3 név kerül piacra..
13 napja
Ha tényleg overhaul, és nem csak Greenlaw van kipécézve, nem bánom. ILB poszt talán az egyetlen ami értelmes lesz FA piacon és drafton is. Strnad viszont maradhatna. Singleton, Greenlaw mehet felőlem. Drew Sanders olcsó, felesleges lenne kidobni, mert tud minőségi pass rush snapeket is. 3. napos pickért mehet.

Emellett a másik amit nagyon rebesgetnek, hogy túl sok minőségi pass rusherünk van és az FO ebből húzna hasznot..
13 napja
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Bonitto 4. a DPoY szavazáson, örülök neki.
Viszont valaki magyarázza már el nekem, hogy Bolles hogy a picsába nem lett Protector of the Year? Mit kell hozzá tenni LT-ként? negatív sacket engedni?
Black_Adder
Több sárga zászló kell. Az idén nemvót…

"I love this sport. I hate this sport."
13 napja
Teabee Denver Broncos 794
a legjobb (irányító)védelem a támadásszerzés