Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt most olvastam:

"Special teamer lehet Tim Tebow-ból, legalábbis az NFL belsős ügyeiben jártas Adam Schefter szerint a Jets arról tájékoztatta az irányítót, hogy alapból a punter protektoraként számítanak rá."

Komoly...
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 13 235 — SB 50 Champion @ Grund
Denver Broncos Using 64GB iPads to Replace 500-page Playbooks
http://www.denverpost.com/business/ci_20445934/broncos-putting-ipadsJAX
Haladunk a korral erősen... 😊

Jó ötlet, egész addig fasza is, amíg valamelyik észlény el nem hagyja az iPad-et, akkor majd lesz kapkodás rendesen... 😊

Szerk.:
Látom azért gondoltak erre is, távoli törléssel és az app időkorlátozásával... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 14 éve
IRISHMAN Notre Dame Fighting Irish 221 — Notre Dame fan
Denver Broncos Using 64GB iPads to Replace 500-page Playbooks
http://www.denverpost.com/business/ci_20445934/broncos-putting-ipads

Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Sajnálom Dawkot. Igazi vezér volt a pályán. Mind az Eagles, mind a Broncos örülhetett, hogy ilyen játékost tudhatott a soraiban. Nagyon fog hiányozni. 😕

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Vajon gyártanak Dawkinsos/Phillys Nike mezt? Kéne egy :rolleyes:Rataxes
Jó lenne....bár már 1-2 éve sem tudtam beszerezni Eagles Dawk mezt.Greengo
Én meg tudtam hozatni 😀 Ha valakinek kell az jelezze Pm-ben és én rákérdezek.
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 332 — Eagles fan
Vajon gyártanak Dawkinsos/Phillys Nike mezt? Kéne egy :rolleyes:Rataxes
Jó lenne....bár már 1-2 éve sem tudtam beszerezni Eagles Dawk mezt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Vajon gyártanak Dawkinsos/Phillys Nike mezt? Kéne egy :rolleyes:
szerk.: Bocs az offért, azt hittem az Eagles topicban vagyok...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Viszont Phillyből vonul vissza szeptember 30-án a Giants ellen.
több mint 14 éve
Dawkins most beszélgetett a média képviselőivel telefonon. Pár kiemelt gondolat:
- Tudott volna még játszani egy évet, mármint fizikailag képes lett volna rá, így a döntést könnyebb volt meghoznia
- Úgy érezte, hogy számára most jött el az idő, nem az egészsége vagy a kora miatt döntött
- Denver-ben maradnak a családjával, szereti a város és a családja is, ott akarja felnevelni a gyerekeit

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
..és szerzett egy TD-t is! 😛
több mint 14 éve
Dawkins pár lenyűgöző statisztikája (a blog.denverbroncos.com jóvoltából)

- 16 szezon (Paul Krause-vel és Eugene Robinson-al holtversenyben a legtöbb a S poszton)
- 9 Pro Bowl (2. legtöbb S-től Lynch-el holtversenyben)
- 18 rájátszásmeccs
- 26 sack (all-time 3. hely a DB-ek között)
- 30 QB ellen csinált INT-t
- 36 FF (legtöbb DB-től, NFL history 3. hely 1994 óta, amióta nyilvántartják ezt a statisztikai mutatót)
- 129 win (Lynch-el holtversenyben a 4. legtöbb DB-től)
- 242 meccs (all-time 3. hely a DB-k között)
- 1527 tackle

több mint 14 éve
Szerintem felesleges összecsapni. Egyrészt a HoF-ben minden csapat felkerül a játékos neve mellé, ahol játszott, másrészt egy játékost több csapat és azok szurkolói is érezheti magáénak, ettől szerintem semmiképpen nem lesz az a játékos kevésbé értékes egyikük számára se (normális esetben)... 😊

Dawkins egy ikon, aki két franchise életére is egészen különleges hatással volt, ezért örökké jó érzéssel fognak emlékezni rá Philadelphia-ban és Denver-ben is. Ha ő most köt egy rövid szerződést az Eagles-el, hogy onnan vonuljon vissza, az az ő döntése, ettől ő egy picivel se lesz kisebb a szememben, ez biztos... 😊

több mint 14 éve
Benne volt a pakliban, jó lett volna még egy év, de teljesen érthető a döntése és így is nagyon sokat köszönhetünk neki...

HoF-er simán, élmény volt Broncos mezben látni, remélem még sokat látjuk a csapat környékén a jövőben. Szerintem minden Broncos drukker nevében beszélek, ha azt mondom, a sajátunkként tekintünk majd rá, mikor 5 év múlva bekerül Canton-ba... 😊StormST
Amúgy vicces, kinti oldalakon gyorsan összecsaptak Broncos-Eagles drukkerek, kinek is a játékosa ő. Szerintem mindkét csapata, de persze, itt is, ott is lehet érveket találni.Deny
Reggie White eset.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Benne volt a pakliban, jó lett volna még egy év, de teljesen érthető a döntése és így is nagyon sokat köszönhetünk neki...

HoF-er simán, élmény volt Broncos mezben látni, remélem még sokat látjuk a csapat környékén a jövőben. Szerintem minden Broncos drukker nevében beszélek, ha azt mondom, a sajátunkként tekintünk majd rá, mikor 5 év múlva bekerül Canton-ba... 😊StormST
Amúgy vicces, kinti oldalakon gyorsan összecsaptak Broncos-Eagles drukkerek, kinek is a játékosa ő. Szerintem mindkét csapata, de persze, itt is, ott is lehet érveket találni.
több mint 14 éve

HoF-er simán, élmény volt Broncos mezben látni, remélem még sokat látjuk a csapat környékén a jövőben. Szerintem minden Broncos drukker nevében beszélek, ha azt mondom, a sajátunkként tekintünk majd rá, mikor 5 év múlva bekerül Canton-ba... 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😕
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 483
Dawkins visszavonult!

Twitterén írta ezt:
The Lord has blessed me to play in the NFL for 16 years. I would like to thank the Eagles & the Broncos 4 believing In me. I would like 2 thank all my teammates & Coaches that I have been blessed 2 go to battle with. Along with u, the fans 4 helping make my career 1 that i have enjoyed tremendously. In other words. I am announcing my retirement from the NFL.Deny
Nagy veszteség ez nekünk, de abszolút érthető döntés. Csodálatos pályafutás, és szerintem látjuk majd még őt a pálya szélén valahol...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dawkins visszavonult!

Twitterén írta ezt:
The Lord has blessed me to play in the NFL for 16 years. I would like to thank the Eagles & the Broncos 4 believing In me. I would like 2 thank all my teammates & Coaches that I have been blessed 2 go to battle with. Along with u, the fans 4 helping make my career 1 that i have enjoyed tremendously. In other words. I am announcing my retirement from the NFL.
több mint 14 éve
egy kis Manning:
http://insider.espn.go.com/nfl/story?id=7821358&_slug_=nfl-how-peyton-manning-regained-confidence-throwing-motion-espn-magazine&action=login&appRedirect=http%3a%2f%2finsider.espn.go.com%2fnfl%2fstory%3fid%3d7821358%26_slug_%3dnfl-how-peyton-manning-regained-confidence-throwing-motion-espn-magazine

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 558 — rabszolga
No állítólag azért nem jött Samuel, mert nem tudtunk megállapodni vele a szerződésátkonstruálás mikéntjéről (az eagles részéről OK lett volna az üzlet):
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Eagles_will_take_low_pick_for_Samuel.htmlBlack_Adder
Azt is lehetett olvasni, hogy a Denver trade-en kívül már 2 trade-et meghiúsított emiatt.
Ő még mindig elit CB-nek tartja magát (ami igaz is) és ezért aránylag még mindig vaskos szerződést szeretne.
Csak elfelejti, hogy már nem 27 éves, hanem 31.
több mint 14 éve
No állítólag azért nem jött Samuel, mert nem tudtunk megállapodni vele a szerződésátkonstruálás mikéntjéről (az eagles részéről OK lett volna az üzlet):
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Eagles_will_take_low_pick_for_Samuel.html

több mint 14 éve
http://www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Airman-Stays-Grounded/3f226845-3ff8-4972-9f9d-c57554a666bc

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 280 — Axel Foley
nyilván ahogy egyre fogy az idő, úgy viszik lejjebb Samuel árát, túl sokat keres
pár hete még a Lions és a Titans is hajlandó lett volna 4. kört adni érte, akkor gondolom a Philly még többet akart, le akarták húzni a többieket
most meg már csak 5+6.. 😊Stez
A Lions-os részét már cáfolták, ndm tettünk 4.körös ajánlatot.

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 099 — Apu ökölbeszorított keze
ami lehet jobb mint egy 4.

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
nyilván ahogy egyre fogy az idő, úgy viszik lejjebb Samuel árát, túl sokat keres
pár hete még a Lions és a Titans is hajlandó lett volna 4. kört adni érte, akkor gondolom a Philly még többet akart, le akarták húzni a többieket
most meg már csak 5+6.. 😊