Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
jaja, tanulságos olvasmány és én is reálisnak érzem a leírtakat (nem értek annyira hozzá hogy magamtól is ennyire összeszedetten lássam)

pont ezért nem merek nagyon elrugaszkodni a realitástól, viszont ha egy 9-7 összejönne akkor egy Wild Card nem lenne elképzelhetetlen számomra

SD(idegenben) - amilyen formában vannak hozni kéne
MV(i) - azon kevés mérkőzések egyike ahol talán esélyesek vagyunk kérdés Peterson és Allen megállítása
ChB(otthon) - cutler amint írtátok lehet nem játszik, mégis ezt a meccset úgyérzem bukjuk, jobb a védelmük, de itthon leszünk szóval nem esélytelenül állunk ki / + tesómmal családi rivalizálás is lesz 😀
NEP(o) - hát itt kb esélytelenek nyugalma 😀
BB (i) - wild card helyről dönthet akár
KC(o) - amit az Arrowheadbe csináltunk otthon is hozni kell

ugye 3 nyerhető, 1 2 esélyes és 2 vereség szagú meccs
ebből lehet hozni egy 9-7es mérleget a végén
de én 8-8al is elégedett leszek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
Tényleg jó kis írás, grat Ulpi! 😊

Közben egy homecoming helyett egy másikat kapunk a Bears meccsre: Cutler eltörte a nagyujját, 6-8 hétre kiesett, így az ő kifütyülése elmarad, viszont valszeg láthatjuk játszani az ex-Colorado State-es Caleb Hanie-t... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Írtam egy cikkféleséget a blogra a Broncosról. xrace77 meg is dicsérte, ajánlom a figyelmetekbe:
http://bowlhu.blog.hu/2011/11/20/denver_broncos_gameplan_pro_es_kontraulpianus
Nagyon jó írás! 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Írtam egy cikkféleséget a blogra a Broncosról. xrace77 meg is dicsérte, ajánlom a figyelmetekbe:
Nagyon szuper, bár az ST megérdemelt volna egy mondatocskát 😊 Más "kivetnivalóm" nincs, nekem nagyon nagy csemege minden meccs.
Köszönöm.JC6
STre nem igazán építenek stratégiát. Még Hesterre vagy Janóra sem.ulpianus
Nem úgy értem. Csak ugye dicséretnek vettem a cikked, így reméltem a remek ST munka is kap majd egy dicsérő mondatot.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nagyon szuper, bár az ST megérdemelt volna egy mondatocskát 😊 Más "kivetnivalóm" nincs, nekem nagyon nagy csemege minden meccs.
Köszönöm.JC6
STre nem igazán építenek stratégiát. Még Hesterre vagy Janóra sem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
http://bowlhu.blog.hu/2011/11/20/denver_broncos_gameplan_pro_es_kontra

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan

én ezután már semmin sem csodálkozom:

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jézus 😀
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ne add a hülyét 😛

közös fotó timmel, rávasalás lepedőre, kész.
van ilyenből millióHöri
..meg azért elég komoly lenne Tim mellett egy 150 centis nő...JC6
én ezután már semmin sem csodálkozom:

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne add a hülyét 😛

van ilyenből millióHöri
..meg azért elég komoly lenne Tim mellett egy 150 centis nő...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
...kishaszi
Ő a fjúcsör vájf?Habi
ne add a hülyét 😛

van ilyenből millió

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
...kishaszi
Ő a fjúcsör vájf?

JT Daniels fan
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
" Strong safeties: Egyetlen egy. Legyen az Brian Dawkins. Kell egyáltalán kampányolni mellette? Jó igen, coverageben már nem a régi, de a boxban még mindig pusztít. És 2 sackje is van. Pont azt tudom rá mondani, mint Bailey-re: Megvan a szavazó bázisa, van esélye kijutni, de necces lesz neki, nagyon necces. Minden szavazatra szüksége lenne, a DSB-re is. Polamalut kiszorítani nem lenne kis fegyvertény. Feltétlenül támogassuk őt, ha valaki, akkor ő mindenképp megérdemli, ha más miatt nem, az eddigi pályafutása miatt. "

Köszönöm.
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Black_Adder "felhívása" a Pro Bowl szavazásra! 😀

http://denversports.blog.hu/2011/11/20/nfl_pro_bowl_szavazas_2011

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
JC6! Kérlek vegyél vissza, mert szörnyű stílusban írsz, és nagyon sokat! Sokat szerepelsz, és talán egy kicsit antipatikussá teszed a vallásosakat és a Tebowt kedvelőket. Túl sértődékenyen viselkedsz.
burzum4ever
Ezentúl csukd be a szemed, ha látod a hsz-em.
több mint 14 éve
burzum4ever 66
Denver szurkoló vagyok. Tebow a kedvenc játékosom. A vallás fontos szerepet tölt be az életemben.

JC6! Kérlek vegyél vissza, mert szörnyű stílusban írsz, és nagyon sokat! Sokat szerepelsz, és talán egy kicsit antipatikussá teszed a vallásosakat és a Tebowt kedvelőket. Túl sértődékenyen viselkedsz.

Szerettem olvasni ezt a topikot, főleg Black Adder írásai miatt, de ez az utóbbi pár oldal szörnyű.

A jópofizás Tebow hitével kapcsolatban aranyos, de maradjon a foci a fő témája a topiknak!
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Miért, a DEN - NYJ meccs mellett kik játszottak még? RotW és a többi szavazás csak a MNF után lehetne, nem? Kajak nem értem, de lehet csak én... 😀JC6
Az általad írtakból is tök logikusan következik szerintem hogy most a 10. heti díjazottakról van szó 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Millernek megint nem jött össze a rookie of the week, de jövőhéten újra esélyes lehet.
Tebow viszont ismét nyert a never say never-en.Black_Adder
Miért, a DEN - NYJ meccs mellett kik játszottak még? RotW és a többi szavazás csak a MNF után lehetne, nem? Kajak nem értem, de lehet csak én... 😀JC6
Mindenki más játszik a héten még (kivéve a byeweekes csapatok) ezért csak kedden lesz vége a fordulónak és ezért írt Black jövőhetet...

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Millernek megint nem jött össze a rookie of the week, de jövőhéten újra esélyes lehet.
Tebow viszont ismét nyert a never say never-en.Black_Adder
Miért, a DEN - NYJ meccs mellett kik játszottak még? RotW és a többi szavazás csak a MNF után lehetne, nem? Kajak nem értem, de lehet csak én... 😀
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Tebow viszont ismét nyert a never say never-ön.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Amúgy én Timre szavaztam 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
off: Sobri ide vagy oda, eszméletlenül tetszik a sig, amit most dobott fel nemrég... áhh
több mint 14 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
http://i691.photobucket.com/albums/vv274/nflperdiem/ortonjack.gifJC6
Gondolom ismeritek,de egyből ez ugrott be😊
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Kyle_Orton

"Do or Do not. There is no try."