Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem piszkosul nehéz úgy megfelelni egy rookie QB-nak, hogy egyáltalán nem rá van építve a PB...
több mint 14 éve
Nem tudom miért ekézik ennyire Tebow-t, ha az OC azt mondja neki, hogy futunk, akkor ő nem állhat neki hajigálni. 😊 Ki tudja lehet dobott volna egy picket az egyikből, viszont lehet dobott volna 2TD-t, ha lett volna lehetősége. 😀aztecNem ekézik Tebow-t, csak ritka az ekkora hatékonyság, és ezt még meg kell szokni.
Pont hétvégén láttam pl a Georgia Tech-et, ott komplett rendszer épül a labdabiztos futójátékra.
Tebow akkor dob sikeres psszt, ha az TD is lesz. (Egy kivétellel, de 1 hiba belefér.) Feleslegesen nem hajigál, nem dobálózik. Az eredmény őt igazolja.
Lesz majd olyan meccse is, amikor 5 vagy 7 sikeres passz is lesz, de csak ha szükséges.
Amit Tebow mutat, az már a jövő.
több mint 14 éve
Jött is Jeremiah Johnson a PS-ből, a rövid hét miatt logikus döntés volt...StormSTA PS-be pedig Xavier Omon RB.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Jött is Jeremiah Johnson a PS-ből, a rövid hét miatt logikus döntés volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Nem tudom miért ekézik ennyire Tebow-t, ha az OC azt mondja neki, hogy futunk, akkor ő nem állhat neki hajigálni. 😊 Ki tudja lehet dobott volna egy picket az egyikből, viszont lehet dobott volna 2TD-t, ha lett volna lehetősége. 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Moreno-nak ACL szakadása lett, műteni kell, IR-re tesszük... 😕Faszom! Van valami értelmes elérhető RB a FA picon? (gondolom most már nem húzzuk elő Tatum Bell-t valamelyik kukából 😀 )
Pedig épp kezdett volna belejönni. Remélem vissza tud térni, én még látok benne fantáziát, csak tudni kéne használni, meg jó fal kell elé...
McGahee day-to-day, azért nem dobták be, hogy csütörtökön bevethető legyen...StormST
szerk: Johnson a PS-ből nem tudom mekkora upgrade lenne...

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Aki látta hajnalban a Jets-t, az bátran kijelentheti: ők is verhetőek.Sanchez balfasz, futásuk fogható, a védelmük hektikus, képesek sokat hibázni.
De ez mindegy is, hátha lesz Tebow-nak 4 sikeres passza, ebből 3 TD, csak elég lesz. Ha meg nem, hát majd megoldja valahogy, ehhez ért.
több mint 14 éve
Moreno-nak ACL szakadása lett, műteni kell, IR-re tesszük... 😕Pedig épp kezdett volna belejönni. Remélem vissza tud térni, én még látok benne fantáziát, csak tudni kéne használni, meg jó fal kell elé...
McGahee day-to-day, azért nem dobták be, hogy csütörtökön bevethető legyen...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/gamecenter/2011111310/2011/REG10/rams@browns#menu=highlights&tab=recapLloyd elkapása mindent visz...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mint mondtam, tojok rá, milyen statisztikái lesznek Tim-nek, amíg szállítja a győzelmeket. Benne megvan az X!Viszont a Jets benyelte hazai pályán az NE elleni meccset, így kettőzött erővel jönnek majd ellenünk, gondolom én. Nincs min csámcsogni többet, a tegnapi meccsel kapcsolatban, előre kell nézni. A kansas és a miami gyengébb védelmek, a lions jófajta volt, kaptunk is a "pofánkra". A jets is az utóbbi kategóriába tartozik. Az, hogy meg tudjuk-e verni őket, elsősorban a védelmen fog múlni...Nagyon kell egy jól összerakott D#!!! A jets-nek piszkosul kell a W, parázs kis meccs lesz, az tuti, reményeim szerint meg tudom nézni, de akkor egész nap használhatatlan leszek 😊
több mint 14 éve
Von nem lesz DRoY, mivel Kerrigan jobb helyen van Washington-ban, meg neki 5 sack mellé van még egy pick-six-e és 4 FF-e (Von-nak 2 van).........Nem mondom, hogy biztos Kerrigan nyeri, de valahogy az az érzésem, hogy második helynél Von nem jut előrébb... 😛

több mint 14 éve
A rookie sacks record első 3(4) helyezettjét megtaláltam:14.5 Jevon Kearse Tennesse, 1990
13.0 Dwight Freeney Indianapolis, 2002
12.5 Leslie O’Neal, San Diego, 1986 + Simeon Rice, Arizona, 1996

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
No!Amíg nem tudják megfogni a futásainkat addig nem is fogunk passzolni. Pörög az óra szeljük a yardokat és szerezzük a pontokat vagy missed FG-ket. Mégha puntolni is kell, legalább a field position harcból jól jövünk ki. Kár h nem fog mindenki ellen így működni, főleg nem Ballal, és kell hozzá a védelem remeklése is, amihez meg egy Cassel szintű QB. De ha ezek fenn állnak akkor nem is kell passzolni. Általában majd azért valószínűleg mégis kell. Én továbbra is a fejlődés jeleit látom, de lehet h csak magamnak beszélem be, mert annyira szeretném. 8 passzból sokat következtetni nem lehet, de csak 1 tragikus passza volt, a többi 5 incomplete, azokból 1 közeli drop, a másik 4 meg nehéz hosszú átadás, 1-1-be, azok nem törvényszerűen sikerülnek, főleg jó CB-k ellen, mint amilyen a KC-nek van.
+ Von Miller 8 azaz nyolc sascknél jár. Mennyi a rookie rekord? Tuti veszélyezteti. Egyetlen meccse volt amikor nem volt neki egy se. Szvsz egyértelmű DRoY, persze úgy se kapja meg. Túl magasan játszik, idáig nem látnak fel. /*A rosszmájúak mondhatnák, h ez Tebownál előny, és ennek köszönheti NFL-es elismeréseit (Hejj amikor kb 8 yarddal lett rookie of the week 😊)*/
+ Király a védelmünk. Ebben a felállásban azt mondták, h biztos miénk az 1/1, ez innen hatalmas bravúr lenne, és pont a védelem miatt állunk ilyen jól. Persze Tebow és McGahee is, de azért ahhoz kell védelem is, pl h a Miami csak 15-tel vezessen. 17 már sok lett volna.
+ OL run blokk. Gondoltam h majd javulnak, de erre csak StormST számított.
+ Kezdjük kijászani magunkat a topQB prospectet érő draftpozíciókból. Tebow, ha marad, vehet ajándékot Dannis Allennek is, aki 1000 év után az első DC lehet aki marad.
- sérülések
- nem a feltétlen bizalom jele az összesen 8 passz kísérlet
szerk: Ja király hely ez az AFC West 😀 Sokan cserélnének velünk 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Istenem, de jó érzés 2 héten belül megverni a gayderst meg a földművelőket (jobb nem jutott most eszembe 😀)!Faragó Ricsitől kérdezném, hogy miért nem olvasta be az üzenetem? Nem volt hosszú 😀
több mint 14 éve
Erről van szó kérem! Innen már lehet eső lehet hó! Erről beszéltem 1 hete. Imádom ezt a csapatot. Mindig is bírtam őket de ez a brigád nem semmi. D-ben Champ Dawk Von Miller Elvis.... áhhh... Szerintem igen sok csapat elfogadná őket.És hát Tebow. Még akkor is király mikor nem. 😀
Hihetetlen 1 figura. Ahogy bebújt a futott TD-nél, mintha nem is lenne védelem, a passzolt TD meg a legjobbkor a legjobb helyre. Ennyi kell. Lehet nem 1 kiforrott irányító lehet nem tökéletes a dobása de hogy hülye szlogent mondjak benne megvan az X-faktor. Egyszerűen bele van kódolva a győzelem a gyerekbe. Kár tényleg az első 5 meccsért. Vele nem mondom hogy 5-0 lett volna de 3-2 simán. És akkor most 6-3-al egész jól állnánk. De sebaj. 8-8-al már elégedett lennék de 9-7 lenne az igazi persze az meleg azért.
több mint 14 éve
Moreno injury: mild knee sprain. A Jets meccset valszeg kihagyja, de az MRI után derül ki pontosan...Fox McGahee-re azt mondta, hogy vészhelyzet esetén a második félidőben be tudott volna jönni, csak nem kellett, ez bíztató! 😊

több mint 14 éve
Tudja ő, csak még nem hiszi.Tebow statjai imádnivalóak.Ezt ulpinak magyarázd a KC-nél, mert eléggé lehoz... (nem megbántva őt).JC6
1 kivételével az összes sikeres passza TD.
Leszámolt a felesleges dobálózással, semmi sallang, csak a WIN.
Ezek a statisztikák, melyekből nehéz kiolvasni a siker receptjét (főleg annak, aki hajlamos beleveszni a részletekbe), de mondom: tudni kell nyerni.Sobri Jóska
Olyan szép:
több mint 14 éve
A csapat győzelmi sorozatban van!!! 😀aztecTebow varázslat? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tebow statjai imádnivalóak.Ezt ulpinak magyarázd a KC-nél, mert eléggé lehoz... (nem megbántva őt).
1 kivételével az összes sikeres passza TD.
Ezek a statisztikák, melyekből nehéz kiolvasni a siker receptjét (főleg annak, aki hajlamos beleveszni a részletekbe), de mondom: tudni kell nyerni.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Tebow statjai imádnivalóak.1 kivételével az összes sikeres passza TD.
Ezek a statisztikák, melyekből nehéz kiolvasni a siker receptjét (főleg annak, aki hajlamos beleveszni a részletekbe), de mondom: tudni kell nyerni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Titkon reménykedtem a győzelemben, és be is jött. Már múlthéten, amikor Ricsi meg a másik veréb röhögött a Broncos-on, élőben, akkor mondtam, hogy "várj csak Ricsi, jövőhéten nevess", és be is jött. 2 on road W, nagyon jól hangzik. És HA nincs Kyle illetve több "vezér" bénázása, akkor most nem 4-5-el állunk, hanem 7-2-vel..A Titánok elleni meccs pl nagyon hiányzik, de idevehetjük a köcsögz és a gayders ellenit is. Na mindegy, innen szép a PO 😀Colquittnak hatalmas +1, nem tudom mit csináltak, mit etettek vele a szezon előtt, de szárnyal a srác. Sima PB néz ki neki eddig.
Praterrel nem tudom mivan, 40-50 yrd körülről rugdossa szépen mellé a FG-okat...hanyadik is volt a szezonban, 4-5.?
Rég láttam ilyen összerakott D#-t! 4 negyed alatt 10 kapott pont megsüvegelendő.
TT akkor villant, amikor kellett.
Győzelmünk értékét növeli, hogy korán kiesett a két RB-nk. Mondjuk, ha nem esnek ki, szerintem az első félidőben eldől a meccs...
Bezzeg Faragó Ricsi kolega se az emailemet, se az smseseimet nem olvasta be, pedig csak megkérdeztem tőle szépen, hogy mit játszott a Kansas? 😀 Csak a Bronco aláírással, névvel és helységgel 😀
CSAK ÍGY TOVÁBB!
D-E-N-V-E-R !!!