Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
Alfi - D. Gronkowski csere a lions-al.szabaGondolom Branson helyére. Csak azt nem értem, h minek, és h miért pont ő.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
hehe, egy TE jön onnan ahová Scheffler miatt nem fér be 😛Hörimár tavaly is csak a PSbe került, így idén valszeg már cut lett volna inkább
több mint 14 éve
jó akkor egy max 5. körös + Gronkowski <-> 1. körös pick (Seahawks Earl Thomas-t húzta vele)tavaly laza 220 pick volt köztük 😀OrkDe ad picket a Lions.tenorx
több mint 14 éve
tavaly laza 220 pick volt köztük 😀OrkDe ad picket a Lions.
több mint 14 éve
tavaly laza 220 pick volt köztük 😀ráadásul aszhem 1. körös picket adtak a Smithes pickért a drafton 😊
több mint 14 éve
szaba
10 606
Alfi - D. Gronkowski csere a lions-al.
több mint 14 éve
Stokley cutKár érte, de Willis fiatalabb, STben is játszik és az egész offseasonben az egyik legtöbbet ő dolgozta a csapatban.
Remélem Stokley talál magának egy szimpatikus jó csapatot, még 3 év simán lehet benne... Fontos pillanatokban mindig lehetett rá számítani.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Green cutEz már kicsit meglepőbb. Én a patsben nyújtott teljesítményétől mondjuk nem voltam elájulva...
Jarvis Green collected a $2.5 Million signing bonus, $755,000 guar salary from Broncos for this year. So walks w/$3.255M for 6 months work.Höri
Lehet Phonsonak csináltunk helyet, h egy 2. körös picket mégse cutoljunk 1 év után.
több mint 14 éve
Green cutJarvis Green collected a $2.5 Million signing bonus, $755,000 guar salary from Broncos for this year. So walks w/$3.255M for 6 months work.
több mint 14 éve
Darrell Reid cut.Még úgy se meglepő, h Doom ir-re került.
Bransont nagyon sajnálom, jól nyomta az offseasonban, de elég jók a WR-ek ahhoz h túl éljük a hiányát. Gondolom Geer kerül rosterre helyette...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elvis mellett vsz Branson is megy IR-re... És elvileg hozunk valami rutinosabb RB-t a kivágottak közül
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bár az is igaz, hogy most Quinn kapta meg azt a "C" defense-t, ami ellen TT eddig játszott. 😀 Tebownak ezért is volt az a két gyors TO, mert nem ilyen erősségű defense-hez szokott. 😀2.qb:...de még mennyire. A realitás szerint kb fordított eredménynek kellene lennie. BQ az utolsó meccsen végre mutatott valamit, mindenképpen NFL-readybb irányító, mint jelenleg Tebow, aki mondjuk a pickek ellenére nagyon jó volt, de akadnak még hibái, amint látjuk, de szerintem jó úton van. Persze, Tebow-nak szurkolok, de
Most a meccsen úgy tudom Tebow előbb jött, mint Quinn, de Quinn meg mégjobb volt ezúttal mint Tebow. Egyébként az MHR-en lehetett szavazni a meccs után, h kit látnál szívesebben 2.qb-ként ha mondjuk Orton 4hétre kidől egy 7-3-mas állásnál. Az eredmény:
Tim Tebow 1005 votes 77%
Brady Quinn 296 votes 22%
A Tebow mániát persze bele kell kalkulálni ebbe az eredménybe...Black_Adder
Quinn a backup.
Igaz, például egy szoros hazai meccsen, ha megsérül Orton, lehet, hogy bekönyörögné a nép TT-t a pályára, vagy JMD fejét vennék, ha Q mégis besülne. 😛TheMileHighCity
több mint 14 éve
Elvis -> IR... 😕Ezen nem kell csodálkozni. Ha jól emlékszem a Minnesota ellen, amikor Javon 63 yardot masírozott az endzone-ba, az is Alfi-ról jött. (hiába az 1 pick + 1 fubmle rec...)
Állítólag áruljuk Phonso-t egy 5. körért...StormST
szerk:
Konkrétan, csak a saját lábában esett hasra...
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
2.qb:...de még mennyire. A realitás szerint kb fordított eredménynek kellene lennie. BQ az utolsó meccsen végre mutatott valamit, mindenképpen NFL-readybb irányító, mint jelenleg Tebow, aki mondjuk a pickek ellenére nagyon jó volt, de akadnak még hibái, amint látjuk, de szerintem jó úton van. Persze, Tebow-nak szurkolok, de
Most a meccsen úgy tudom Tebow előbb jött, mint Quinn, de Quinn meg mégjobb volt ezúttal mint Tebow. Egyébként az MHR-en lehetett szavazni a meccs után, h kit látnál szívesebben 2.qb-ként ha mondjuk Orton 4hétre kidől egy 7-3-mas állásnál. Az eredmény:
Tim Tebow 1005 votes 77%
A Tebow mániát persze bele kell kalkulálni ebbe az eredménybe...Black_Adder
Quinn a backup.
Igaz, például egy szoros hazai meccsen, ha megsérül Orton, lehet, hogy bekönyörögné a nép TT-t a pályára, vagy JMD fejét vennék, ha Q mégis besülne. 😛
több mint 14 éve
csak összefoglalót láttam.Hehe, én éppen Rockies-idegbajt néztem helyette, és csak a CBS game coverage-t figyeltem a Broncos-ról. 😊
inkább ncaat nézek mint 4. PS meccsetharomt
Na, de Storm tényleg írt róla:
http://denversports.blog.hu/2010/09/04/broncos_vikings_eloszezon_zaras_eladott_labdakkal_es_egy_nagy_visszaterovel
több mint 14 éve
Elvis -> IR... 😕Alphonso ennyire fos? Amúgy a pickből, amit Alphonsoért adtatok a Seahawks Earl Thomast húzta 😀
Állítólag áruljuk Phonso-t egy 5. körért...StormST
több mint 14 éve
Elvis -> IR... 😕Állítólag áruljuk Phonso-t egy 5. körért...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak összefoglalót láttam.inkább ncaat nézek mint 4. PS meccset
több mint 14 éve
Valami értékelő a 4. meccsről? Azt tudom, hogy Tebow első két drive-ja egy fumble-t és egy picket eredményezett, de utána hasított rendesen.Dobómozdulat jó volt már?A stat alapján volt egy nagyobb futása is, és mintha azt pedzegetnék, hogy versenyben van a 2. qb helyért.VianEz az első meccs amit nem láttam, szal most engem is érdekelne egy értékelés. De majd haromt ha ráér biztos ír, vagy pedig stormst a blogra. //El vagyunk kényeztetve mi mezei drukkerek 😊
2.qb:
Tim Tebow 1005 votes 77%
A Tebow mániát persze bele kell kalkulálni ebbe az eredménybe...
több mint 14 éve
Fuck, kár LenDale-ért, pedig jó lett volna a 4. hét után... 😕 ((((Betts kint van a piacon... 😛))))
Baker nem váltja be az ígéreteket, úgy néz ki, pedig tőle sokat váltunk, igaz Jamal érkezése árthatott az esélyeinek, nem is kicsit. A többi cut eddig ok szerintem...
Harris még az első félidőben sérült meg, de azóta nem láttam róla semmit...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
remélhetőleg csak lájtos sérülés.Véjveltük Kirlew-t, Arnettet, Overbayt, Johnny Williamst, Duncant és Sperryt és Bakert.+ LenDale-t IR-re raktuk
Sanszos hogy ebből Kirlew és Duncan jön PS-be és szerintem Baker is.
Viszont akkor Kevin Alexander szerintem rosteren lesz mint OLB.haromt
Harris is megsérült? Tudunk róla valamit?akike
Lendale azért nem akkora veszteség. És még felkaphatunk használható embereket. Mondjuk Derrick Ward. Vagy visszahozhatjuk Arringtont mert kibaszta a Philly 😊
több mint 14 éve
Véjveltük Kirlew-t, Arnettet, Overbayt, Johnny Williamst, Duncant és Sperryt és Bakert.+ LenDale-t IR-re raktuk
Sanszos hogy ebből Kirlew és Duncan jön PS-be és szerintem Baker is.
Viszont akkor Kevin Alexander szerintem rosteren lesz mint OLB.haromt
Harris is megsérült? Tudunk róla valamit?
több mint 14 éve
Azért elég pofás kis WR sor állt össze. Kell a francnak Marshall. 😀 (és még Bey-Bey nem is játszott)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Véjveltük Kirlew-t, Arnettet, Overbayt, Johnny Williamst, Duncant és Sperryt és Bakert.Sanszos hogy ebből Kirlew és Duncan jön PS-be és szerintem Baker is.
Viszont akkor Kevin Alexander szerintem rosteren lesz mint OLB.