Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagyon örülök 😊Most már Tebow mellett még egy okom van titeket jobban követni, remélem hasonló pályát fut majd itt, mint Seymour a Raidersben 😊
Amúgy ez a D-line már elég pofásan hangzik 😊 Aztec: szerintem, ha probléma lenne vele, nem igazoltátok volna le 😊

több mint 14 éve
Kicsit szkeptikus vagyok Warrennel, ha egészséges, akkor juhéé, de ha nem, akkor csak elszórtunk 2.5 millát
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
No, ha Bunkley is megjön, akkor már nem olyan rossz, szerintem, Ayers-Warren-Bunkley-Doom, sokkal jobban hangzik, mint amivel indultunk. Ha meg még Osi is jön (kétlem), akkor még jobb... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Ty-t?empty taxiNem letöltötték a meccseket. Igazoltak a védőfalba DT posztra valóban. 😛
Jó fogás. Még Osit hozzácsapják, miután lealkudták az első kört harmadikra és kész is. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
igen
több mint 14 éve
Ty-t?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Warren-t behúztuk, 2 év 10 misi, 2,5 garantált. Alakul a DL szép lassan... 😊

több mint 14 éve
Matt Willis szerepelt az American Ninja Warrior című TV showban http://www.g4tv.com/videos/54507/denver-bronco-matt-willis-runs-the-american-ninja-warrior-course/ 😊
több mint 14 éve
Na ez ám a meglepetés...Broncos offensive tackle Ryan Harris likely to re-sign todayNem jött össze, ment az Eaglesbe 1 évre.xrace77
Na ez ám a meglepetés...Black_Adder
😂

több mint 14 éve
Broncos offensive tackle Ryan Harris likely to re-sign todayNem jött össze, ment az Eaglesbe 1 évre.
több mint 14 éve
😀hogy értékelnétek az eddig ténykedését a vezetőségnek a szerződésekkel, igazolásokkal kapcsolatban?aztecÉLJENEK ÖRÖKKÉ! Csoportgyőztes lesz a Chiefs! 😀ulpianus
több mint 14 éve
hogy értékelnétek az eddig ténykedését a vezetőségnek a szerződésekkel, igazolásokkal kapcsolatban?aztecÉLJENEK ÖRÖKKÉ! Csoportgyőztes lesz a Chiefs! 😀

több mint 14 éve
hogy értékelnétek az eddig ténykedését a vezetőségnek a szerződésekkel, igazolásokkal kapcsolatban?
több mint 14 éve
Gondolom Harris-nek nem jöttek a kérők, vagy csak filléres ajánlatokat kapott, így inkább most már maradna... 😛Szerintem a sérülékenysége miatt is félnek tőle, nem lehet tudni. Én örülök neki, ha marad, mert Franklin-nek kell a verseny, aztán amelyik jobb, az kezdhet... 😊

több mint 14 éve
burzum4ever
66
Broncos offensive tackle Ryan Harris likely to re-sign todayBennem laikusként felmerült, hogy nem hülyeség 6 kezdő szintű OL-embert tartani. Persze teljesen nem vagyok benne biztos, hogy bármelyik játékos sérülése esetén át lehet-e variálni úgy, hogy a másik 5 játsszon, de talán működne!
több mint 14 éve
Broncos offensive tackle Ryan Harris likely to re-sign todayNa ez ám a meglepetés...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Mondjuk ez érdekes, mert a lockout végén azt írták, hogy mi állunk az egyik legrosszabb helyen... 😛Nem álltatok a legrosszabb helyen. 700k és 1 mill$ közt írtak titeket a cap ALÁ. Tehát legközelebb a határhoz.
OK, azóta átírtuk Dawkins szerződését, meg ment Hill is, de azért kétlem, hogy ez ennyire sokat jelentett volna, Gaffney meg csak 2,4-et keresett...StormST
De voltak a cap fölött is. A csoportban a Raiders volt fölötte egyedül olyan 10-12 millióval állítólag. (Chiefs 34 alatta, és Bolts 19 alatta, ha jól emlékszem).

több mint 14 éve
Mondjuk ez érdekes, mert a lockout végén azt írták, hogy mi állunk az egyik legrosszabb helyen... 😛Biztos én fogalmazok hülyén. Sajnálom. De az elephant is pass rushon van. ÉS a LOSen áll. Csak nem 3 pontosba megy le, hanem marad 2 pontosban. Az OL utolsó emberének külső vállán vagy kijjebb.Bunkley nem fos. Ha egészséges, akkor jó.Mintha azt mondták volna, amikor draftoltuk, h 3rd downoknál és egyértelmű passz szituációkban passrusholni fog, nem blitzelni /*azt nem tudom, h 2 vagy 3 pontosból*/
Von Miller meg nem DE-t játszik majd. Hanem elephant lesz állítólag. Vagyis DE pozícióban két pontosan áll föl a DL mellett. Tehát extra blitzelő, nem DE posztot foglal.ulpianus
sőt talán a DE poszt is konkrétan meg lett nevezve vele kapcsolatban...
Akkor vagy változott a szerepköre azóta, vagy rosszul tudtam, nincs időm utánanézni...Black_Adder
Más. itten benne vagytok tik is. Cap space "legjobb" 11 csapata állítólag.:
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/08/02/11-teams-still-have-20-million-or-more-in-cap-room/ulpianus
OK, azóta átírtuk Dawkins szerződését, meg ment Hill is, de azért kétlem, hogy ez ennyire sokat jelentett volna, Gaffney meg csak 2,4-et keresett...

több mint 14 éve
Biztos én fogalmazok hülyén. Sajnálom. De az elephant is pass rushon van. ÉS a LOSen áll. Csak nem 3 pontosba megy le, hanem marad 2 pontosban. Az OL utolsó emberének külső vállán vagy kijjebb.Bunkley nem fos. Ha egészséges, akkor jó.Mintha azt mondták volna, amikor draftoltuk, h 3rd downoknál és egyértelmű passz szituációkban passrusholni fog, nem blitzelni /*azt nem tudom, h 2 vagy 3 pontosból*/
Von Miller meg nem DE-t játszik majd. Hanem elephant lesz állítólag. Vagyis DE pozícióban két pontosan áll föl a DL mellett. Tehát extra blitzelő, nem DE posztot foglal.ulpianus
Akkor vagy változott a szerepköre azóta, vagy rosszul tudtam, nincs időm utánanézni...Black_Adder
Más. itten benne vagytok tik is. Cap space "legjobb" 11 csapata állítólag.:
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/08/02/11-teams-still-have-20-million-or-more-in-cap-room/

több mint 14 éve
kellene még egy-két minőségi játékos azért
több mint 14 éve
Mennyire él még az Orton - Miami vonal?aztecTegnap a Dolphins edzésen kifütyülték a szurkolók Henne-t és Orton nevét skandálták... 😀
Egyébként az elemzők szerint még nem teljesen halott az ügy, de már haldoklik erősen... 😀

több mint 14 éve
😊Bunkley nem fos. Ha egészséges, akkor jó.ulpianusEzt alátámasztom.
Nagyon nagy steal ő egy késői körösért, ha nem lett volna nálunk idén nagybevásárlás és Dixon tavaly remeklése, akkor maradt volna, ez 100. Így is bőven érne egy 3. kört, tavalyi évet leszámítva Pattersonnal a liga egyik legjobb DT párosa voltak, főleg futás ellen. Tavaly meg ugye megsérült.
Plusz Dawkins nagy spanja is.Deny
Most akkor már csak az a kérdés nekünk, hogy a mi dokijaink mit szólnak hozzá, remélhetőleg átengedik... 😊

több mint 14 éve
Bunkley nem fos. Ha egészséges, akkor jó.Mintha azt mondták volna, amikor draftoltuk, h 3rd downoknál és egyértelmű passz szituációkban passrusholni fog, nem blitzelni /*azt nem tudom, h 2 vagy 3 pontosból*/
Akkor vagy változott a szerepköre azóta, vagy rosszul tudtam, nincs időm utánanézni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Bunkley nem fos. Ha egészséges, akkor jó.ulpianusEzt alátámasztom.
Nagyon nagy steal ő egy késői körösért, ha nem lett volna nálunk idén nagybevásárlás és Dixon tavaly remeklése, akkor maradt volna, ez 100. Így is bőven érne egy 3. kört, tavalyi évet leszámítva Pattersonnal a liga egyik legjobb DT párosa voltak, főleg futás ellen. Tavaly meg ugye megsérült.
Plusz Dawkins nagy spanja is.