Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Nekem ezek a hírek azt mondják el, nagyon bízunk Lockban és abban, hogy az elkövetkező években nem kell QB-ért mennünk a drafton. És akkor itt a lehetőség egy igazán modern, és teljesen friss O-ba megtalálni a hiányzó láncszemet. Akár drágább áron is. Rugó és Zsuzsi ilyen. Amúgy nekem Lamb highlight videói tetszenek a legjobban, de nem is az útvonalfutásra mozdul meg a cerkófmajom a nadrágomban.. 😊Jó, hogy ilyen optimista vagy, adom! 😊
Lehet nem egy, de max három játékosra vagyunk, hogy egy igazán esélyes csapat legyünk. Ha jobban belegondolunk, a Super Bowl 50 csapat sem volt sokkal komplettebb. Mamár rájuk győztes, befutott játékosokra gondolunk vissza, de akkor ők is éhesek voltak és fiatalok. Nem mondtuk ki, de lássuk be, csináltunk egy csendes rebuildet és kezdünk jól kinézni. Köszönhető két nagyon erős draftnak. Persze mindennek a kulcsa Lock és a fejlődése lesz és ez a feltétel. Én bizony felmennék, akár az Arizona helyére is. Elveszítünk pár picket. De ha azt nézzük, ott milyen arányban hoztunk az elmúlt tíz évben tutibiztos játékost, akkor miért ne? Nem vergődik itt egy újabb Montee Ball pár évet? Lemaradsz egy Adam Gotsisról? Elengeded a kezét egy Demarcus Walkernek? Én most ebben a szituban el. Persze lehet épp nem veszed ki Suttont sem emiatt. De lesz egy szinte biztos sztárod akkor, amikor van egy reményteljes másodéves irányítód, egy elsőkörös TE, aki szintén úgy tűnik sztár lesz, van egy Suttonod és egy Lindsay-d. Én bizony túrnám fúrnám előre magam, mint egy vaddisznó... 😊
Zalán
több mint 5 éve
Nekem ezek a hírek azt mondják el, nagyon bízunk Lockban és abban, hogy az elkövetkező években nem kell QB-ért mennünk a drafton. És akkor itt a lehetőség egy igazán modern, és teljesen friss O-ba megtalálni a hiányzó láncszemet. Akár drágább áron is. Rugó és Zsuzsi ilyen. Amúgy nekem Lamb highlight videói tetszenek a legjobban, de nem is az útvonalfutásra mozdul meg a cerkófmajom a nadrágomban.. 😊 Lehet nem egy, de max három játékosra vagyunk, hogy egy igazán esélyes csapat legyünk. Ha jobban belegondolunk, a Super Bowl 50 csapat sem volt sokkal komplettebb. Mamár rájuk győztes, befutott játékosokra gondolunk vissza, de akkor ők is éhesek voltak és fiatalok. Nem mondtuk ki, de lássuk be, csináltunk egy csendes rebuildet és kezdünk jól kinézni. Köszönhető két nagyon erős draftnak. Persze mindennek a kulcsa Lock és a fejlődése lesz és ez a feltétel. Én bizony felmennék, akár az Arizona helyére is. Elveszítünk pár picket. De ha azt nézzük, ott milyen arányban hoztunk az elmúlt tíz évben tutibiztos játékost, akkor miért ne? Nem vergődik itt egy újabb Montee Ball pár évet? Lemaradsz egy Adam Gotsisról? Elengeded a kezét egy Demarcus Walkernek? Én most ebben a szituban el. Persze lehet épp nem veszed ki Suttont sem emiatt. De lesz egy szinte biztos sztárod akkor, amikor van egy reményteljes másodéves irányítód, egy elsőkörös TE, aki szintén úgy tűnik sztár lesz, van egy Suttonod és egy Lindsay-d. Én bizony túrnám fúrnám előre magam, mint egy vaddisznó... 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
twitter.com/VonMiller/status/1252136739616907265
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én meg inkább vinnék mondjuk egy Justin Jeffersont (a helyünkön kicsit reach, de hátracserélve értéken is lehetne), mintsem felcseréljek sok helyet a három top elkapóért. Pár helyes felcsere rendben lenne, de 7-8 talán az én szemembe drága lenne, tekintve, hogy azt szajkózza mindenki, hogy milyen mély a draft class WR-ek tekintetében.Elfogadom hogy másképp látod,csak én most nem tartanám helyesnek felaprózni a draftot.Most lehetne egy nagy potenciállal rendelkező elkapót fogni,ahelyett hogy lecserélnénk mondjuk plusz két cetliért (amiből amúgy is idén sok van),és ilyen vagy-vagy szintű játékosokkal próbálkoznánk.Most nincs is értelme lehúzni másik csapatot,hiszen szerintem elég egyértelműen elkapót szeretnénk,és a lentebb említett hármasból.Ezek szerint, szerinted megérné, szerintem nem feltétlen. : )
Az nagy szerencse lenne ha 15-ig csúszna valamelyikük,de ahogy olvasom eleve ki vagyunk hegyezve a Ruggs-Jeudy páros valamelyik tagjára,ami annyit jelent hogy határozottan felfelé kell hogy cseréljünk ha fogy a levegő.
Márpedig bekanyarodtunk a draft hajrájába,itt meg nem biztos hogy minden az aminek mondják a csapat GM-jei.Kell a ködösítés,ha be akarjuk húzni a számunkra legmegfelelőbbet.
Véleményem szerint fel fogunk cserélni,és van is hozzá elég cetlink.
Foresz
Gerichill
Foresz
több mint 5 éve
Elfogadom hogy másképp látod,csak én most nem tartanám helyesnek felaprózni a draftot.Most lehetne egy nagy potenciállal rendelkező elkapót fogni,ahelyett hogy lecserélnénk mondjuk plusz két cetliért (amiből amúgy is idén sok van),és ilyen vagy-vagy szintű játékosokkal próbálkoznánk.Most nincs is értelme lehúzni másik csapatot,hiszen szerintem elég egyértelműen elkapót szeretnénk,és a lentebb említett hármasból.Ezek szerint, szerinted megérné, szerintem nem feltétlen. : )
Az nagy szerencse lenne ha 15-ig csúszna valamelyikük,de ahogy olvasom eleve ki vagyunk hegyezve a Ruggs-Jeudy páros valamelyik tagjára,ami annyit jelent hogy határozottan felfelé kell hogy cseréljünk ha fogy a levegő.
Márpedig bekanyarodtunk a draft hajrájába,itt meg nem biztos hogy minden az aminek mondják a csapat GM-jei.Kell a ködösítés,ha be akarjuk húzni a számunkra legmegfelelőbbet.
Foresz
Gerichill
több mint 5 éve
Most nincs is értelme lehúzni másik csapatot,hiszen szerintem elég egyértelműen elkapót szeretnénk,és a lentebb említett hármasból.Ezek szerint, szerinted megérné, szerintem nem feltétlen. : )
Foresz
több mint 5 éve
Most nincs is értelme lehúzni másik csapatot,hiszen szerintem elég egyértelműen elkapót szeretnénk,és a lentebb említett hármasból.Az nagy szerencse lenne ha 15-ig csúszna valamelyikük,de ahogy olvasom eleve ki vagyunk hegyezve a Ruggs-Jeudy páros valamelyik tagjára,ami annyit jelent hogy határozottan felfelé kell hogy cseréljünk ha fogy a levegő.
több mint 5 éve
Én nem mondtam, hogy ne húzzubk WR-t, csak azt, hogy túl drágán felcserélni nem éri meg.De ha egy elkapóra van szükségünk ahhoz,hogy az offense pontgyára évekre rendben legyen,akkor én nem is értem hogy miért akarnánk más posztra húzni az első körben?Sok helyen elkezdték lehozni az elmúlt 24 órában, hogy Jeudy a no1 célpont, és a Browns vagy akár a Cardinals helyére is felmenne Elway, hogy megszerezze. Összességében kicsit meglep ez a határozottság (ha valóban így van), de valahol logikus, és hát nyilván ellenértékfüggő a történet.Az én szememben nem kicsit ellenérték függő a sztori.
Cruyffista
Ahogy Black is mondta korábban, nem egy játékosnyira vagyunk csak attól, hogy jó csapat legyünk, így az ellenérték nagyon kényes ügy.
Házat-paripát feltenni nyilván egyáltalán nem érné meg, illetve vékony az mezsgye, ahol valóban jó traderől tudnánk beszélni szerintem. Főleg akkor, ha verseny lesz az elkapókért, egy licitháborút megnyerni kb katasztrófa lenne.
Gerichill
A Lock-Fant-Sutton-Jeudy/Ruggs/Lamb kvartettre azért a következő években lehetne építeni,pláne úgy hogy az utóbbi években nem igazán arról voltunk híresek hogy minden meccsen 40-50 pont felett termeltünk....
Egy ilyen potenciállal rendelkező támadó alakulat mellé, Fangio rutinból is összerak egy valamire való védelmet.
Persze vannak lyukak a védelemben is,de azt hátrébb is orvosolni lehet,nagyjából.
Foresz
Csere esetén sajnos nem sok olyan forgatókönyvet látok, ahol mi húznánk le a másik csapatot egy "pofátlanul olcsó" trade által.
több mint 5 éve
De ha egy elkapóra van szükségünk ahhoz,hogy az offense pontgyára évekre rendben legyen,akkor én nem is értem hogy miért akarnánk más posztra húzni az első körben?Sok helyen elkezdték lehozni az elmúlt 24 órában, hogy Jeudy a no1 célpont, és a Browns vagy akár a Cardinals helyére is felmenne Elway, hogy megszerezze. Összességében kicsit meglep ez a határozottság (ha valóban így van), de valahol logikus, és hát nyilván ellenértékfüggő a történet.Az én szememben nem kicsit ellenérték függő a sztori.
Cruyffista
Ahogy Black is mondta korábban, nem egy játékosnyira vagyunk csak attól, hogy jó csapat legyünk, így az ellenérték nagyon kényes ügy.
Házat-paripát feltenni nyilván egyáltalán nem érné meg, illetve vékony az mezsgye, ahol valóban jó traderől tudnánk beszélni szerintem. Főleg akkor, ha verseny lesz az elkapókért, egy licitháborút megnyerni kb katasztrófa lenne.
Gerichill
A Lock-Fant-Sutton-Jeudy/Ruggs/Lamb kvartettre azért a következő években lehetne építeni,pláne úgy hogy az utóbbi években nem igazán arról voltunk híresek hogy minden meccsen 40-50 pont felett termeltünk....
Egy ilyen potenciállal rendelkező támadó alakulat mellé, Fangio rutinból is összerak egy valamire való védelmet.
Persze vannak lyukak a védelemben is,de azt hátrébb is orvosolni lehet,nagyjából.
több mint 5 éve
Sok helyen elkezdték lehozni az elmúlt 24 órában, hogy Jeudy a no1 célpont, és a Browns vagy akár a Cardinals helyére is felmenne Elway, hogy megszerezze. Összességében kicsit meglep ez a határozottság (ha valóban így van), de valahol logikus, és hát nyilván ellenértékfüggő a történet.Az én szememben nem kicsit ellenérték függő a sztori.
Cruyffista
több mint 5 éve
Sok helyen elkezdték lehozni az elmúlt 24 órában, hogy Jeudy a no1 célpont, és a Browns vagy akár a Cardinals helyére is felmenne Elway, hogy megszerezze. Összességében kicsit meglep ez a határozottság (ha valóban így van), de valahol logikus, és hát nyilván ellenértékfüggő a történet.
több mint 5 éve
Becktonban sztem elég nagy a bust potenciál, de felőlem okés, ezen ne vesszünk össze 😀Ahaaaam... Mert ez a Ruggs 3 nem kell senkinek előttünk.. Nem is értem minek lezavarni a draftot ? Adják ide,Azt hittem ezt már túltárgyaltuk: felmegyünk a 10-re és Ruggs III lesz a pick, pont 😀Az előző szezon második felében már ott is elég szép teljesítményt nyújtottak a játékosaink, ráadásul Fangio híres arról, hogy szeret magának klasszisokat fabrikálni, folyamatosan fejlődnek alatta a játékosok. Ettől függetlenül Simmons kétségtelenül elférne a védelembe. Viszont a másik oldalról meg ott van az a Jeudy, aki tavaly ilyenkor sok helyen a 2020-as draft no1 overall tehetsége volt, illetve az a Ruggs, akinek a legnagyobb az upside-ja sok szakértő szerint. Egy klasszis elkapó pedig többet ér, mint egy hasonló kaliberű ILB. Ettől persze Simmonsnak is ugyanúgy örülnének szerintem sokan, de nem érzem hogy több minden indokolná az ő választását, mint az egyik Bama WR-ét.Na őróla pont nem tudni, hogy vinné-e a jags Top 10-ben vagy sem. LB poszton 2 ember van fent nálunk, és mindkettő az elmúlt 9 hónapban lett kifizetve. Esetleg safetyként bevethető lenne, mert ott (is) ránk férne az erősítés.Ez csak megtévesztés... Ebből a csapatból egy LB hiányzik a leginkább Fangionak...
De ti ahogy hallom WR-t mennétek fel a Top 10-be, és úgy hallani a Falconsnak is ez a terve.
iktriad
Zalán
Amúgy Lock szerintetek minek örülne jobban, egy top OT emberkének, aki tisztességesen megvédi balról, vagy még egy elit reménység WR-nek?Bolles is megvédi, ha nem tenné, nem lenne annyi holding.
Zalán
Viccet félretéve, szerintem is kell egy minimum második körös OT, de ha az megvan, akkor onnantól kezdve nem igazán lehet panaszkodni, nagyon jól néz ki a támadófalunk. Én Austin Jacksonnak örülnék leginkább.
Cruyffista
Am komolyabbra fordítva, sztem Bolles mellett nem verik agyon a QB-t, mert akkor ő inkább már lebirkózza azt aki átmenne rajta. Más kérdés, hogy lehet h jobban járnánk, ha több nyomást engedne, de cserébe nem nyírna ki meccsenként egy támadást egy holdinggal...
Általános Doktor
költözzön fel Coloradoba... Meg hozza magával szerződni Simmonst és Bectont aztán kezdjük a TC-t.
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Ahaaaam... Mert ez a Ruggs 3 nem kell senkinek előttünk.. Nem is értem minek lezavarni a draftot ? Adják ide,Azt hittem ezt már túltárgyaltuk: felmegyünk a 10-re és Ruggs III lesz a pick, pont 😀Az előző szezon második felében már ott is elég szép teljesítményt nyújtottak a játékosaink, ráadásul Fangio híres arról, hogy szeret magának klasszisokat fabrikálni, folyamatosan fejlődnek alatta a játékosok. Ettől függetlenül Simmons kétségtelenül elférne a védelembe. Viszont a másik oldalról meg ott van az a Jeudy, aki tavaly ilyenkor sok helyen a 2020-as draft no1 overall tehetsége volt, illetve az a Ruggs, akinek a legnagyobb az upside-ja sok szakértő szerint. Egy klasszis elkapó pedig többet ér, mint egy hasonló kaliberű ILB. Ettől persze Simmonsnak is ugyanúgy örülnének szerintem sokan, de nem érzem hogy több minden indokolná az ő választását, mint az egyik Bama WR-ét.Na őróla pont nem tudni, hogy vinné-e a jags Top 10-ben vagy sem. LB poszton 2 ember van fent nálunk, és mindkettő az elmúlt 9 hónapban lett kifizetve. Esetleg safetyként bevethető lenne, mert ott (is) ránk férne az erősítés.Ez csak megtévesztés... Ebből a csapatból egy LB hiányzik a leginkább Fangionak...
De ti ahogy hallom WR-t mennétek fel a Top 10-be, és úgy hallani a Falconsnak is ez a terve.
iktriad
Zalán
Amúgy Lock szerintetek minek örülne jobban, egy top OT emberkének, aki tisztességesen megvédi balról, vagy még egy elit reménység WR-nek?Bolles is megvédi, ha nem tenné, nem lenne annyi holding.
Zalán
Viccet félretéve, szerintem is kell egy minimum második körös OT, de ha az megvan, akkor onnantól kezdve nem igazán lehet panaszkodni, nagyon jól néz ki a támadófalunk. Én Austin Jacksonnak örülnék leginkább.
Cruyffista
Am komolyabbra fordítva, sztem Bolles mellett nem verik agyon a QB-t, mert akkor ő inkább már lebirkózza azt aki átmenne rajta. Más kérdés, hogy lehet h jobban járnánk, ha több nyomást engedne, de cserébe nem nyírna ki meccsenként egy támadást egy holdinggal...
Általános Doktor
költözzön fel Coloradoba... Meg hozza magával szerződni Simmonst és Bectont aztán kezdjük a TC-t.
több mint 5 éve
Azt hittem ezt már túltárgyaltuk: felmegyünk a 10-re és Ruggs III lesz a pick, pont 😀Az előző szezon második felében már ott is elég szép teljesítményt nyújtottak a játékosaink, ráadásul Fangio híres arról, hogy szeret magának klasszisokat fabrikálni, folyamatosan fejlődnek alatta a játékosok. Ettől függetlenül Simmons kétségtelenül elférne a védelembe. Viszont a másik oldalról meg ott van az a Jeudy, aki tavaly ilyenkor sok helyen a 2020-as draft no1 overall tehetsége volt, illetve az a Ruggs, akinek a legnagyobb az upside-ja sok szakértő szerint. Egy klasszis elkapó pedig többet ér, mint egy hasonló kaliberű ILB. Ettől persze Simmonsnak is ugyanúgy örülnének szerintem sokan, de nem érzem hogy több minden indokolná az ő választását, mint az egyik Bama WR-ét.Na őróla pont nem tudni, hogy vinné-e a jags Top 10-ben vagy sem. LB poszton 2 ember van fent nálunk, és mindkettő az elmúlt 9 hónapban lett kifizetve. Esetleg safetyként bevethető lenne, mert ott (is) ránk férne az erősítés.Ez csak megtévesztés... Ebből a csapatból egy LB hiányzik a leginkább Fangionak...
iktriad
Zalán
Zalán
Cruyffista
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Az előző szezon második felében már ott is elég szép teljesítményt nyújtottak a játékosaink, ráadásul Fangio híres arról, hogy szeret magának klasszisokat fabrikálni, folyamatosan fejlődnek alatta a játékosok. Ettől függetlenül Simmons kétségtelenül elférne a védelembe. Viszont a másik oldalról meg ott van az a Jeudy, aki tavaly ilyenkor sok helyen a 2020-as draft no1 overall tehetsége volt, illetve az a Ruggs, akinek a legnagyobb az upside-ja sok szakértő szerint. Egy klasszis elkapó pedig többet ér, mint egy hasonló kaliberű ILB. Ettől persze Simmonsnak is ugyanúgy örülnének szerintem sokan, de nem érzem hogy több minden indokolná az ő választását, mint az egyik Bama WR-ét.Na őróla pont nem tudni, hogy vinné-e a jags Top 10-ben vagy sem. LB poszton 2 ember van fent nálunk, és mindkettő az elmúlt 9 hónapban lett kifizetve. Esetleg safetyként bevethető lenne, mert ott (is) ránk férne az erősítés.Ez csak megtévesztés... Ebből a csapatból egy LB hiányzik a leginkább Fangionak...
iktriad
Zalán
Zalán
több mint 5 éve
Amúgy Lock szerintetek minek örülne jobban, egy top OT emberkének, aki tisztességesen megvédi balról, vagy még egy elit reménység WR-nek?
több mint 5 éve
Ez csak megtévesztés... Ebből a csapatból egy LB hiányzik a leginkább Fangionak...Neki lehet, de Elwaynek már nem biztos, és ő draftol.
Zalán
több mint 5 éve
Ez csak megtévesztés... Ebből a csapatból egy LB hiányzik a leginkább Fangionak...Na őróla pont nem tudni, hogy vinné-e a jags Top 10-ben vagy sem. LB poszton 2 ember van fent nálunk, és mindkettő az elmúlt 9 hónapban lett kifizetve. Esetleg safetyként bevethető lenne, mert ott (is) ránk férne az erősítés.Állítólag a Broncos felmenne a Top 10 végébe Jeudyért.Kössünk egy üzletet... De én Simmonsért mennék...
twitter.com/MileHighReport/status/1251873222473195520
Csak mondom, a Jags meg le akar tradelni 1/9-ről, ha már nincs bent az 2-3 ember(Okudah, Wirfs és Derrick Brown), akit ott vinnék a pletykák szerint.
iktriad
Zalán
iktriad
több mint 5 éve
Na őróla pont nem tudni, hogy vinné-e a jags Top 10-ben vagy sem. LB poszton 2 ember van fent nálunk, és mindkettő az elmúlt 9 hónapban lett kifizetve. Esetleg safetyként bevethető lenne, mert ott (is) ránk férne az erősítés.Állítólag a Broncos felmenne a Top 10 végébe Jeudyért.Kössünk egy üzletet... De én Simmonsért mennék...
Csak mondom, a Jags meg le akar tradelni 1/9-ről, ha már nincs bent az 2-3 ember(Okudah, Wirfs és Derrick Brown), akit ott vinnék a pletykák szerint.
iktriad
Zalán
több mint 5 éve
Állítólag a Broncos felmenne a Top 10 végébe Jeudyért.Kössünk egy üzletet... De én Simmonsért mennék...
iktriad
több mint 5 éve
Állítólag a Broncos felmenne a Top 10 végébe Jeudyért. twitter.com/MileHighReport/status/1251873222473195520
több mint 5 éve
Remélem hamar túl lesz rajta, és nem marad vissza semmilyen tüdőkárosodás, ami hátráltatná... 😕Én sem vagyok "korona-szkeptikus", senki sincs teljes biztonságban, de reméljük h itt sem lesz semmi komplikáció.Halkan megjegyzem, a Cowbells korabbi jatekosa par hete halt meg a koronavirus miatt, mert asztmas volt. Sportolo volt o is.Bízzunk benne, hogy nem lesz komolyabb baj. 😊Ha valakinek akkor egy a harmincas évei elején járó sportolónak kéne bírnia, de igen, asztmás, reméljük h semmi komplikáció/maradandó károsodása nem lesz.
roberto23
Általános Doktor
Szoval maradjunk annyiban, hogy kurva veszelyes ez a dolog, es igen, remenykedjunk, hogy az amugy sem szazas tudo birja, es az immunrendszer is legyozi ezt a szart.
De ebbol is latszik, hogy megjosolhatatlan, hogy most meg az asztmasok kozott is kinek mit okoz a koronavirus.
Remelem, Millernek nem lesz semmi baja, meg feltetelezem, hogy o nem sulyos asztmas egyebkent, bizzunk a legjobbakban. De azt en mar nem merem feltetelezni semmilyen esetben sem, hogy "hah, fiatal, sportolo, nincs gaz, gond nelkul legyuri".
Stez
Általános Doktor
több mint 5 éve
Nem gondoltam volna két hónapja hogy ezt mondom, de az elmúlt napokban határozottan azt gondolom, hogy meg kell próbálni felcserélni a Browns helyére Ruggsért (vagy az esetlegesen lecsúszó Simmonsért/Okudahért, de erre kevesebb az esély). Egy harmadik kör, a mi harmadik kör végi pickünk, és a Browns negyedik elejijének a cseréje, és a két hetedik. Ennél többet nem adnék érte, de ennyit igen.A két top védő szerintem esélytelen, hogy atjusson a Giants, Lions, Chargers, Panthers vonalon, így a Browns helyére azért mehetünk, hogy még valogathassunk az elkapók között.
Ellenkező esetben 3 kör + 2-3. körös pickcseréért, vagy egy 2. körös pickért cserélnék hátra, ha úgy alakul a draft. Ha ennél gyengébb ajánlat jön, választanék 1/15-ön.
Összefoglalva:
Akikért felcserélnék: Jeff Okudah, Isaiah Simmons, Henry Ruggs III, Jerry Jeudy
Akiket kivennék 1/15-ön: Ceedee Lamb, Justin Jefferson (WR), és a top 4 OT. Védőjátékosok közül a legtöbb első kör közepére, végére várt játékost túlértékeltnek gondolom, viszont aki nagyon alulértékelt, és egy potenciális klasszist látok benne, az K'Lavon Chaisson, csak (sajnos/szerencsére) nem need.
Ha úgy alakul a draft, akkor első kör vége/második eleje: Austin Jackson (OT), Laviska Shenault (WR), CJ Henderson (CB), Kristian Fulton (CB), AJ Espenesa (DE), Ezre Cleveland (OT), Grant Delpit (S), Kenneth Murray (ILB)
2-3.kör: Brandon Aiyuk (WR), Denzel Mims (WR), Tee Higgins (WR), Trevon Diggs (CB), Shane Lemieux (OG), Tyler Baidasz (OG), Kyle Dugger (S), Troy Dye (ILB), Malik Harrison (ILB), Jordan Elliott (DT), Jeff Gladney (CB), Bryce Hall (CB), Isaiah Wilson (OT). Itt már azért jóval nagyobb a válaszék a felsoroltakon túl is, de róluk vagyok az átlagnál jobb véleménnyel.
Posztokat tekintve WR, OT, CB mindenképp kell az első három körben, és a negyedik legfontosabbnak én a guardot jelölném meg (a harmadik és negyedik körös ILB-k között nincs akkora különbség), de az se lenne logikátlan, hogy ha két WR vagy OT jönne. A védőfalban pedig sok a veterán, vagy egy éves szerződéssel rendelkező játékos, így én oda is logikusnak vélnék egy picket akár. Ahogy BPA alapon safety sem lenne logikátlan, mert akkor gond esetén Jackson tudna CB-t játszani. Tehát van hova húzni bőven, ez talán a Ruggsért való felcserélés ellen van, viszont ennek ellenére is azt gondolom, hogy ő akkora pluszt tudna adni egyből a csapatnak, és Lock fejlődésének is akár, hogy ennek ellenére is megérheti. Nem gondolom, hogy túljut a 49ersen. Ha pedig igen, a Bucs helyére biztosan sokan akarnak majd felmenni.
Cruyffista
Egy Jeudy féle zseni route futó szerintem aranyat ér, simán dobnék érte pickeket a felcseréleshez. Inkább legyen egy állat támadósor évekre megoldva mint egy tápozott védelem
több mint 5 éve
asszem még 1 szabit ellövök majd péntekre és megnézem ezt a draftotkiváncsi vagyok mennyi baki lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem gondoltam volna két hónapja hogy ezt mondom, de az elmúlt napokban határozottan azt gondolom, hogy meg kell próbálni felcserélni a Browns helyére Ruggsért (vagy az esetlegesen lecsúszó Simmonsért/Okudahért, de erre kevesebb az esély). Egy harmadik kör, a mi harmadik kör végi pickünk, és a Browns negyedik elejijének a cseréje, és a két hetedik. Ennél többet nem adnék érte, de ennyit igen. Ellenkező esetben 3 kör + 2-3. körös pickcseréért, vagy egy 2. körös pickért cserélnék hátra, ha úgy alakul a draft. Ha ennél gyengébb ajánlat jön, választanék 1/15-ön.
Összefoglalva:
Akikért felcserélnék: Jeff Okudah, Isaiah Simmons, Henry Ruggs III, Jerry Jeudy
Akiket kivennék 1/15-ön: Ceedee Lamb, Justin Jefferson (WR), és a top 4 OT. Védőjátékosok közül a legtöbb első kör közepére, végére várt játékost túlértékeltnek gondolom, viszont aki nagyon alulértékelt, és egy potenciális klasszist látok benne, az K'Lavon Chaisson, csak (sajnos/szerencsére) nem need.
Ha úgy alakul a draft, akkor első kör vége/második eleje: Austin Jackson (OT), Laviska Shenault (WR), CJ Henderson (CB), Kristian Fulton (CB), AJ Espenesa (DE), Ezre Cleveland (OT), Grant Delpit (S), Kenneth Murray (ILB)
2-3.kör: Brandon Aiyuk (WR), Denzel Mims (WR), Tee Higgins (WR), Trevon Diggs (CB), Shane Lemieux (OG), Tyler Baidasz (OG), Kyle Dugger (S), Troy Dye (ILB), Malik Harrison (ILB), Jordan Elliott (DT), Jeff Gladney (CB), Bryce Hall (CB), Isaiah Wilson (OT). Itt már azért jóval nagyobb a válaszék a felsoroltakon túl is, de róluk vagyok az átlagnál jobb véleménnyel.
Posztokat tekintve WR, OT, CB mindenképp kell az első három körben, és a negyedik legfontosabbnak én a guardot jelölném meg (a harmadik és negyedik körös ILB-k között nincs akkora különbség), de az se lenne logikátlan, hogy ha két WR vagy OT jönne. A védőfalban pedig sok a veterán, vagy egy éves szerződéssel rendelkező játékos, így én oda is logikusnak vélnék egy picket akár. Ahogy BPA alapon safety sem lenne logikátlan, mert akkor gond esetén Jackson tudna CB-t játszani. Tehát van hova húzni bőven, ez talán a Ruggsért való felcserélés ellen van, viszont ennek ellenére is azt gondolom, hogy ő akkora pluszt tudna adni egyből a csapatnak, és Lock fejlődésének is akár, hogy ennek ellenére is megérheti. Nem gondolom, hogy túljut a 49ersen. Ha pedig igen, a Bucs helyére biztosan sokan akarnak majd felmenni.