Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Matthew99
Irigykedve néztem a többi csapat fórumát, hogy ott mennyi ilyen király grafikát megosztottál, vártam már, hogy hozzánk is eljuss, köszi szépen! 😀 😊
Gerichill
Nincsmit. Semmi tudatosság nincs a dologban. Ahogy szembejönnek a dolgok, úgy hozom őket. Egyébként Steve Berumen-re érdemes rákeresnetek twitteren.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547

Matthew99
Irigykedve néztem a többi csapat fórumát, hogy ott mennyi ilyen király grafikát megosztottál, vártam már, hogy hozzánk is eljuss, köszi szépen! 😀 😊
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Szóval én most vagyok úgy vele, hogy elkapóért feleslegesnek érzem a kaparást, mert nincs olyan aki annyira kilógna, mint mondjuk Julio Jones, és a bust veszély se markánsan kisebb elöl, mint hátul. Én most nem költenék feltrade-re elkapóért. Inkább letrade, még egy pick és húznék akkor kettőt. Olyan mély a class, olyan relative kicsi a különbség a prospectek között, hogy statisztikailag jobbak az esélyek két harmadik körössel próbálkozni, mint egy kiszemelt első körössel. Főleg egy ilyen scouting szempontból elcseszett évben, amikor fim alapján kell dönteni, kevés a direkt személyes tapasztalat. Szerintem.
peterk2005
Viszont annyival árnyaltabb a helyzet, hogy itt nem egy játékosról marad le a csapat, hanem mostani várakozások alapján a három legjobbnak vélt elkapóról mind. És bár valóban kimagasló a class, de azért mégsem teljesen mindegy, hogy Justin Jefferson és Tee Higgins között lehet választani, vagy Jeudy, Lamb és Ruggs között. Attól függetlenül, hogy Jeffersonék is nagyon jók. De egyébként a visszacsere és a Higgins, Jefferson, Aiyuk, Laviska négyesből kettő draftolása valóban hasonlóan nyálcsorgatóan hangzik. Viszont ehhez minimum első kör vége + második kör ajánlatot kell kapni az 1/15-re. Harmadikban nem lesznek bent, és ugyanúgy vissza kéne cserélni a második körbe.
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Felhypeoljuk itt mind3 top elkapót, az jönni fog egy Bolles szintű holdinggyáros OT 😕 😀
Heisman Trophy
felcserélve, jövő évi második kört elárulva.. 😨

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Felhypeoljuk itt mind3 top elkapót, az jönni fog egy Bolles szintű holdinggyáros OT 😕 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Főleg ha idevesszük Doki előzőekben felvázolt pontszerű trade értékét,szerintem ha adunk a 15 mellé egy harmadik köröst,és ebből feljebb tudunk menni a 8-10 közé,akkor ezt nem nevezném szerencsétlen ráfizetésnek.
.
Foresz
Egy plusz 3. körrel kb. 1/12-ig lehet felmenni, az 1/10-ért mellé kéne adni egy 4. kört, az 1/15 + 2/46-os csomag az kb az 1/7-re jó.
empty taxi
1/10nél szerintem még nem annyira a draft value chart határozza meg az árat, mint az elérhető játékosk, hogy pontosan kik is azok.
Ha mindenki elsőnek akar választani a WRek közül mások meg az OTk közül, akkor drága lesz, ha mindenki másnak jó lesz az, akit elérhetnek ott ahol eredetileg draftolnak, akkor olcsóbb.De áraon alul nyilvánvalóan nem fogják eladni nekünk, miért tennék, ők is tudnak kit húzni 1/10-re, ha mi kezdeményezzük az üzletet, nekünk kell ráfizetni.

Top 10be kizártank tartom, hogy bejutunk egyetlen 3. kör ráfizetéssel, de amúgy van pick bőven, ha valaki ennyire kiemelkedik, akkor hajrá, Okudah/Simmonsért nem is sajnálnám, Jeudy vagy Ruggs, meh. mármint Jók-jók csak én nem látom őket kihagyhatatlannak, de ha Elway igen, akkor azt nyáron el tudom fogadni, legfeljebb jövő tavasszal emlegetem majd föl. Csak jövő évi picket ne szórjunk el, azért mérges lennék...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
Shurmur már Reid alatt is volt nálunk s nemcsak bábnak. S a minnesotai volt a kb 2 évből az egyik ami összejöt. De mindegy, csak volt egy szàmomra fura megjegyzés vele kapcsolatban s erre reagáltam. Sok sikert vele 😉

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Susmus és a látványos offense? Hm ez nekem új párosítás 😊 pedig láttam egy pár évig a munkáját 😛 Az elmúlt 10n x évből jó ha 2t idény nevezhető annak.

De ezzel még nem lenne gond a baj, hogy hatékonysággal is voltak nehézségek

De a lepény hal meg, hátha most 😉

dande
Jó, hát pont nem érdekel, hogy a Chip Kelly érában milyen volt a philly offense. Nem gondoltam volna hogy susmusnak sok köze lett volna hozzá, de ha úgy van, akkor is azóta Minnesotában Keenummal képes volt valami működő dolgot csinálni, működőbbet mint nálunk Gase óta bárki. De főleg mint mondjuk ugyancsak Keenummal Musgrave, akit amúgy más QBkkal de se Scangarello se a poszt Manning/Rivers McCoy de még Kubiak sem volt képes túlszárnyalni.

Amúgy természetesen nem Shurmur varázslatára értettem, hanem arra, hogy a skill posztokra öntjük a lét, ebből egyszerűen muszáj lesz kezdeni valamit. Ha költünk 10 misit RB-re, jött 1. körös TE, most egy top WR prospektről beszélünk a pro bowler Sutton mellé, ebből a névsorból egyszerűen muszáj lesz playeket csinálni, akkor is ha amúgy elpáholnak majd minket mint rendesen...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Főleg ha idevesszük Doki előzőekben felvázolt pontszerű trade értékét,szerintem ha adunk a 15 mellé egy harmadik köröst,és ebből feljebb tudunk menni a 8-10 közé,akkor ezt nem nevezném szerencsétlen ráfizetésnek.
.
Foresz
Egy plusz 3. körrel kb. 1/12-ig lehet felmenni, az 1/10-ért mellé kéne adni egy 4. kört, az 1/15 + 2/46-os csomag az kb az 1/7-re jó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Én pont azért gondolom hogy kockáztatni kell,és minél magasabban húzni a drafton,mert a Kansas mellett ilyen immel-ámmal brigáddal nem sokra megyünk.
Ha most megint telepakoljuk középszerű fiatalokkal a csapatot,akik közül talán jó esetben 1-2 nem lesz bust,azzal nem fogunk előrehaladni semmit.
Persze,szerintem nem reális hogyha esetleg egy sztárpotenciállal rendelkező újoncot húzunk is,hogy idén meg tudjuk szorítani a Kansas-t,de azt gondolom hogy abban az esetben az idő nekünk dolgozna,és talán 2-3 éven belül már akár oda is érhetünk.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát igazán én nem értek az egyetemi focihoz - se 😀 - de ahogy olvastam az elmúlt hetekben a draft híreket,itt hiába mély idén az elkapó felhozatal,az általunk sokat emlegetett Ruggs,Lamb,Jeudy triót tartják a legtöbbre mind közül.És mivel ezek a játékosok nem csak számunkra "szépek" hanem mások számára is,tehát úgy nagyjából egybehangzóak a vélemények hogy ők azok akik legnagyobb potenciállal rendelkeznek a drafton az elkapók közül,én azt gondolom hogy érdemes értük tenni is idén valamit.Foresz
Én meg semennyire se értek hozzá. 😊 Csak megérzéseim vannak, amik nekem azt súgják, hogy hiába mély ez az idei WR class, az eleje azért nem olyan kiemelkedő, mint a néhány évvel ezelőtti Watkins, Beckham féle class eleje volt. És lám abból se jött be mindenki az elejéből úgy hűdeigazán.

Szóval én most vagyok úgy vele, hogy elkapóért feleslegesnek érzem a kaparást, mert nincs olyan aki annyira kilógna, mint mondjuk Julio Jones, és a bust veszély se markánsan kisebb elöl, mint hátul. Én most nem költenék feltrade-re elkapóért. Inkább letrade, még egy pick és húznék akkor kettőt. Olyan mély a class, olyan relative kicsi a különbség a prospectek között, hogy statisztikailag jobbak az esélyek két harmadik körössel próbálkozni, mint egy kiszemelt első körössel. Főleg egy ilyen scouting szempontból elcseszett évben, amikor fim alapján kell dönteni, kevés a direkt személyes tapasztalat. Szerintem.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem ezek a hírek azt mondják el, nagyon bízunk Lockban és abban, hogy az elkövetkező években nem kell QB-ért mennünk a drafton. És akkor itt a lehetőség egy igazán modern, és teljesen friss O-ba megtalálni a hiányzó láncszemet. Akár drágább áron is. Rugó és Zsuzsi ilyen. Amúgy nekem Lamb highlight videói tetszenek a legjobban, de nem is az útvonalfutásra mozdul meg a cerkófmajom a nadrágomban.. 😊
Lehet nem egy, de max három játékosra vagyunk, hogy egy igazán esélyes csapat legyünk. Ha jobban belegondolunk, a Super Bowl 50 csapat sem volt sokkal komplettebb. Mamár rájuk győztes, befutott játékosokra gondolunk vissza, de akkor ők is éhesek voltak és fiatalok. Nem mondtuk ki, de lássuk be, csináltunk egy csendes rebuildet és kezdünk jól kinézni. Köszönhető két nagyon erős draftnak. Persze mindennek a kulcsa Lock és a fejlődése lesz és ez a feltétel. Én bizony felmennék, akár az Arizona helyére is. Elveszítünk pár picket. De ha azt nézzük, ott milyen arányban hoztunk az elmúlt tíz évben tutibiztos játékost, akkor miért ne? Nem vergődik itt egy újabb Montee Ball pár évet? Lemaradsz egy Adam Gotsisról? Elengeded a kezét egy Demarcus Walkernek? Én most ebben a szituban el. Persze lehet épp nem veszed ki Suttont sem emiatt. De lesz egy szinte biztos sztárod akkor, amikor van egy reményteljes másodéves irányítód, egy elsőkörös TE, aki szintén úgy tűnik sztár lesz, van egy Suttonod és egy Lindsay-d. Én bizony túrnám fúrnám előre magam, mint egy vaddisznó... 😊
Zalán
A minap Dokinak mondtam, hogy 3 csapatot látok jelenleg az NFL-ben amelyiknek fiatal rostere van, és benne van egy esetleges hirtelen nagyobb ugrás esélye is. Az egyik már ugrott (Niners), a másik a Broncos. 😉

De. A 2015-ös csapattal összevetve én nem sok hasonlóságot látok. Az a csapat inkább egy érett, tapasztalt, már sikereket is megélt, rutinos társaság volt a mostanival összevetve. Kezdve ugye a vén Manninggel, de Talib, Ware, Harris, Sanders, DT is már sokat megéltek. Köztük egy rekord szezont is ordas nagy SB pofonnal. És szinte megszokásból nyerték sorozatban a divíziót, hozzá voltak szokva. Ennek az új csapatnak nyerni is meg kell tanulnia még - meccset és divíziót is -, és éppen ebben a csoportban van a Superbowl legutóbbi győztese.

Szóval húzós a feladat, és szerintem több kell még, mint 3 játékos. Illetve, három elég lehet, ha mindenki a fiatalok közül töretlenül fejlődik tovább, de ugye ez az ami nem nagyon szokott megesni. 😊 Irányító kérdésben meg sajnos majd csak évek múlva kapunk végleges választ, hiába nézett ki jól Lock tavaly. Sajnos ez csak annyit jelent, hogy a valószínűre nőtt az esélye annak, hogy már nem lesz bust. Ne érts félre, nagyon tetszett nekem is amit láttam, de egyelőre ez többre még nem garancia. Azt majd még a jövő dönti el, hogy a Carson Wentz / Alex Smith / Marcus Mariota / Andy Dalton / Tannehill skálán hol végzi. És nagyon nem mindegy a csapat esélyeire nézve, hogy az hol lesz.

De inkább vegyétek úgy, hogy nem is írtam semmit, mert nem akarok károgni, én is pozitív vagyok, bizakodom. Csak a hurráoptimizmust akarom magamról lehessegetni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
Susmus és a látványos offense? Hm ez nekem új párosítás 😊 pedig láttam egy pár évig a munkáját 😛 Az elmúlt 10n x évből jó ha 2t idény nevezhető annak.

De ezzel még nem lenne gond a baj, hogy hatékonysággal is voltak nehézségek

De a lepény hal meg, hátha most 😉

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Most nincs is értelme lehúzni másik csapatot,hiszen szerintem elég egyértelműen elkapót szeretnénk,és a lentebb említett hármasból.
Az nagy szerencse lenne ha 15-ig csúszna valamelyikük,de ahogy olvasom eleve ki vagyunk hegyezve a Ruggs-Jeudy páros valamelyik tagjára,ami annyit jelent hogy határozottan felfelé kell hogy cseréljünk ha fogy a levegő.
Márpedig bekanyarodtunk a draft hajrájába,itt meg nem biztos hogy minden az aminek mondják a csapat GM-jei.Kell a ködösítés,ha be akarjuk húzni a számunkra legmegfelelőbbet.

Véleményem szerint fel fogunk cserélni,és van is hozzá elég cetlink.
Foresz
Ezek szerint, szerinted megérné, szerintem nem feltétlen. : )
Gerichill
Elfogadom hogy másképp látod,csak én most nem tartanám helyesnek felaprózni a draftot.Most lehetne egy nagy potenciállal rendelkező elkapót fogni,ahelyett hogy lecserélnénk mondjuk plusz két cetliért (amiből amúgy is idén sok van),és ilyen vagy-vagy szintű játékosokkal próbálkoznánk.
Foresz
Akkor van értelme feltradeelni WR-ért, ha akiért feltradeelünk annyival jobb, mint akik megmaradnak nekünk. Itt a jóságot a mi offensünkre kell érteni.

Mivel nem csak WR kell, én maradnék 1/15ben, vagy legalábbis akkor tradeelnék fel, ha rendben van az ár, és nem tenném fel a házat, asszonyt, gyerekeket a tradre.

De akármelyik WR jön, látványos offenset kell hogy lássunk Shurmurral, 2014 óta először. Kár hogy azok a látványos playek mind vissza lesznek fújva Bolles holdingjai miatt...
Black_Adder
Hát igazán én nem értek az egyetemi focihoz - se 😀 - de ahogy olvastam az elmúlt hetekben a draft híreket,itt hiába mély idén az elkapó felhozatal,az általunk sokat emlegetett Ruggs,Lamb,Jeudy triót tartják a legtöbbre mind közül.És mivel ezek a játékosok nem csak számunkra "szépek" hanem mások számára is,tehát úgy nagyjából egybehangzóak a vélemények hogy ők azok akik legnagyobb potenciállal rendelkeznek a drafton az elkapók közül,én azt gondolom hogy érdemes értük tenni is idén valamit.
Az a baj,hogyha kimegy ez a 3 elkapó,akkor én már csak ilyen B-megoldásnak könyvelném el bárki is érkezzen Sutton mellé.
több mint 5 éve
Most nincs is értelme lehúzni másik csapatot,hiszen szerintem elég egyértelműen elkapót szeretnénk,és a lentebb említett hármasból.
Az nagy szerencse lenne ha 15-ig csúszna valamelyikük,de ahogy olvasom eleve ki vagyunk hegyezve a Ruggs-Jeudy páros valamelyik tagjára,ami annyit jelent hogy határozottan felfelé kell hogy cseréljünk ha fogy a levegő.
Márpedig bekanyarodtunk a draft hajrájába,itt meg nem biztos hogy minden az aminek mondják a csapat GM-jei.Kell a ködösítés,ha be akarjuk húzni a számunkra legmegfelelőbbet.

Véleményem szerint fel fogunk cserélni,és van is hozzá elég cetlink.
Foresz
Ezek szerint, szerinted megérné, szerintem nem feltétlen. : )
Gerichill
Elfogadom hogy másképp látod,csak én most nem tartanám helyesnek felaprózni a draftot.Most lehetne egy nagy potenciállal rendelkező elkapót fogni,ahelyett hogy lecserélnénk mondjuk plusz két cetliért (amiből amúgy is idén sok van),és ilyen vagy-vagy szintű játékosokkal próbálkoznánk.
Foresz
Akkor van értelme feltradeelni WR-ért, ha akiért feltradeelünk annyival jobb, mint akik megmaradnak nekünk. Itt a jóságot a mi offensünkre kell érteni.

Mivel nem csak WR kell, én maradnék 1/15ben, vagy legalábbis akkor tradeelnék fel, ha rendben van az ár, és nem tenném fel a házat, asszonyt, gyerekeket a tradre.

De akármelyik WR jön, látványos offenset kell hogy lássunk Shurmurral, 2014 óta először. Kár hogy azok a látványos playek mind vissza lesznek fújva Bolles holdingjai miatt...

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Jó kis összefoglaló számunkra releváns potenciális első körös játékosokról:
 www.milehighreport.com/2020/4/20/21224400/day-1-broncos-nfl-draft-board

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A háromból bármelyikért rajongani tudok, ha rendes kézzel adja elő a Mile High Salute celebrációt..

több mint 5 éve
Egyikkel sem járnánk rosszul, de ha már highlightolunk, akkor álljon itt az én prodigym is:
 www.youtube.com/watch?v=R2D7kHmhFKM

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
Amúgy nekem Lamb highlight videói tetszenek a legjobban.
Zalán
Jeudy-nak tavaly sokkal látványosabb szezonja volt, mint idén.
 www.youtube.com/watch?v=9WCOwewQx9I
Cruyffista
Ízlések, útvonalak ès elkapások különbözőek...
Zsuzsi nem rossz... De nekem ez szemre tetszetősebb...
 youtu.be/vQOcqTFON0w

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Amúgy nekem Lamb highlight videói tetszenek a legjobban.
Zalán
Jeudy-nak tavaly sokkal látványosabb szezonja volt, mint idén.
 www.youtube.com/watch?v=9WCOwewQx9I
több mint 5 éve
Inkább jöjjön egy sztár kaliber mint 3 lehet jó lesz majd ember.

1+3+3 cetlinél jó lenne olcsóbban megúszni a mozgást
FLZOLI
Egy Value chart alapján a 10 hely 1300 pontot ér, a mi helyünk pedig 1050-et ehhez még ügye alsó hangon kell 250 "pont", de inkább vmivel több. Ez összejöhet akár a középső harmadik körösünkkel (175) és egy jövő évi harmadik körrel is (azt kör végével szokás számolni: kb. 80 pont).

Az értéket nehéz belőni mert attól is függ h mennyien akarnak felmenni. Az Arizona két éve pont a 15-ről ugrott fel a 10-re (Rosenért), akkor az így nézett ki:

Cardinals receive:
» 2018 first-round pick (No. 10) -- Josh Rosen, QB, UCLA

Raiders receive:
» 2018 first-round pick (No. 15) -- Kolton Miller, T, UCLA
» 2018 third-round pick (No. 79) -- traded to Steelers
» 2018 fifth-round pick (No. 152) -- traded to Ravens

Ergó egy harmadik és egy ötödik kör volt az ár, ez lehetett volna idei harmadik és jövő évi negyedik is (értékben ugyanaz), de itt más nem akart mocorogni.

több mint 5 éve

FLZOLI
Ha ennyiért Elway felmegy,
akkor szombaton őt küldöm fonott kosárral a kezében bevásárolni a Hunyadi Square Marketre a nyuggeridőzóna után. 😨

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
Nekem ezek a hírek azt mondják el, nagyon bízunk Lockban és abban, hogy az elkövetkező években nem kell QB-ért mennünk a drafton. És akkor itt a lehetőség egy igazán modern, és teljesen friss O-ba megtalálni a hiányzó láncszemet. Akár drágább áron is. Rugó és Zsuzsi ilyen. Amúgy nekem Lamb highlight videói tetszenek a legjobban, de nem is az útvonalfutásra mozdul meg a cerkófmajom a nadrágomban.. 😊
Lehet nem egy, de max három játékosra vagyunk, hogy egy igazán esélyes csapat legyünk. Ha jobban belegondolunk, a Super Bowl 50 csapat sem volt sokkal komplettebb. Mamár rájuk győztes, befutott játékosokra gondolunk vissza, de akkor ők is éhesek voltak és fiatalok. Nem mondtuk ki, de lássuk be, csináltunk egy csendes rebuildet és kezdünk jól kinézni. Köszönhető két nagyon erős draftnak. Persze mindennek a kulcsa Lock és a fejlődése lesz és ez a feltétel. Én bizony felmennék, akár az Arizona helyére is. Elveszítünk pár picket. De ha azt nézzük, ott milyen arányban hoztunk az elmúlt tíz évben tutibiztos játékost, akkor miért ne? Nem vergődik itt egy újabb Montee Ball pár évet? Lemaradsz egy Adam Gotsisról? Elengeded a kezét egy Demarcus Walkernek? Én most ebben a szituban el. Persze lehet épp nem veszed ki Suttont sem emiatt. De lesz egy szinte biztos sztárod akkor, amikor van egy reményteljes másodéves irányítód, egy elsőkörös TE, aki szintén úgy tűnik sztár lesz, van egy Suttonod és egy Lindsay-d. Én bizony túrnám fúrnám előre magam, mint egy vaddisznó... 😊
Zalán
+1