NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
gedam 6 267
Jacksont eltiltották erre a szezonra. Remélem nem nyúlik át a következőbe.
Cruyffista
ne ijesztegess
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Cruyffista
Miii? Miért?

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
több mint 6 éve
Sutton nem szarral gurigazik.

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
Azért a kiesés és losing season közepette emlékezzünk meg Suttonról
 twitter.com/byesline/status/1206313608482672640

Más:
Shelby most épp nem megy sehova, és nagyon jól érzi magát Denverben
 twitter.com/CodyRoarkNFL/status/1206426210944868352

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 049 — The Mathematician
 twitter.com/BleacherReport/status/1206212312123596801

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
több mint 6 éve
Egyébként kis kiegészítés, de nekem nagyon tetszett, hogy amikor már mindegy volt a meccs, nem álltunk neki puntolgatni, hanem odaadtuk Lock-nak a labdát. Még ha nem is igazán jöttek most be, bejött, hogy tömtük őt labdákkal ezekben a necces szitukban. Lehet a statisztikáját rontotta, de hosszútávon ez a meccs kifejezetten a hasznára válhat a későbbiekben.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 6 éve
Remélem jövő évtől kicsit változatosabb eredménnyekkel. 😉

Egyébként ez baromi szimpi Lock-ban:

több mint 6 éve
Hát érdekes egy meccs volt. Nem tudom ez a hóesés mennyiben és milyen irányba befolyásolta a meccset, de a játék szépségének tuti tett nem jót.

A védelemmel szerintem nem volt olyan nagy baj. Persze a szokásos meccsenkénti 2-3 nagy játékot benyaltuk, de ahhoz képest, hogy lassan nincs egészséges D-line ember nem volt olyan vészes. Mahomes-al meg egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Hihetetlen a csávó. Ilyen fos időben így passzolni. Hát le a kalappal! Egyébként ha már védelem, Miller baromi frusztrált volt meccs után, aminek hangot is adott. Én teljesen megértem őt, nyilván az ö tehetségével szar lehet megélni ezeket az éveket, de szerintem most végre elindultunk egy irányba, ami jónak tűnik. Van egy fiatal csapat, lehet végre találtunk egy qb-t is, aki hosszú évekre megoldhatja a problémát, szóval én most a helyében kicsit türelmes lennék. Oké, nyilván szeretne még gyűrűt nyerni, és neki is fogy már az ideje, de ezt inkább köszönje VJ-nek, meg a fantasztikus elmúlt 2 idénynek.

A támadósortól én személy szerint egy kicsit többet vártam, de ez van. Ilyen időben, az Arrowhead-en belefér egy ilyen meccs. Egyetértek abban, hogy Lock-nak nem volt igazán jó meccse a tegnapi, de így is volt nem 1 játék, ahol gyakorlatilag a sírból hozta vissza és pakolt oda pár yardot csúnya minuszok helyett. Mondjuk az látszott, hogy nagyon sokszor nem ott voltak az elkapók, ahová Lock várta őket, ez az idő azért kihozta, hogy tényleg nem állunk valami fényesen elkapó fronton. Fant és Sutton megint hozta amit lehetett, Patrick-nek is volt pár elkapása, de ennyi. Hamilton komolytalan. Szerintem ő 3rd wr-nak is kevés.

Most viszont jön 2 hazai meccs, jó lenne 7-9el zárni a szezont. Jelen pillatnatban mind a Detroit-ot, mind a Raiders-t verhetőnek érzem. A Lions-t előzetesen is viszonylag kellemesebb ellenfélnek gondoltam, Raiders meg az elmúlt meccsek alapján nincs éppen csúcsformában. Persze egy csoportmeccsre nyilván felszívják majd magukat, de úgy látom ők ezt a szezont már elengedték. Meglátjuk.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 742 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szerencséd volt Ulpi, ha nem esik a hó, végetek lett volna mint a botnak 😀
#JC6
Latom, megtalaltad a pink szemcsidet. 😀
ulpianus
Mindegy mi van JC-n, újra köztünk, és ez a fontos... mellesleg üzenjük Mahomes-nak, a mázli nem tart örökké !!!! 😅😅

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
#JC6
Latom, megtalaltad a pink szemcsidet. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 539
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 742 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
negatív szezon - hélo

több mint 6 éve
3rd consecutive losing season, PO-nak matematikailag is lőttek. Egy ideje lógott a levegőben, szerintem nem ezt a meccset akarnám újrajátszani a szégyen elkerüléséért.

Az offense nem volt jó, de nem tűnt olyan rossznak, mint amilyen rosszak maguk a számok. Nem voltak teljesen kilátástalan periódusok, mondhatni haladgattak, csak nem eleget, legalább csináltak pár playt majd' minden driveban, hogy kicsit pihenhessen a D# A 4&1 tökös húzás volt Scangarellotól, azon kívül is volt néhány olyan play, amire azt mondom, oké, ez most összességében nem volt jó teljesítmény Locktól, de meg volt az a 5-6 play ami egy game menedzser QB fölé helyezheti.
Egyébként Spagnulo összerakott egy egész "normális" védelmet Kansas Cityben. Rosszabb a rekordjuk mint tavaly, de ezt most én mégis jobban az ő évüknek érzem.

A red zone defense rendben volt. Kicsit eleve bend but not break felfogással vágtunk neki szerintem, amit utálok, de a KC ellen szükségese gonosz. Jelenleg ez a realitás. Főleg ilyen tartalékos D-linenal. A hosszú TD mondjuk nem illeszkedik bele, double team volt, de CHJ és Simmons is maga mögé engedte. Harrisnek lehet a QB felől kellett fognia abban a szituációban, tudva hogy double team, de 15ben egyedül is megoldotta volna, és úgy akar fizetést, mintha még egyedül is meg tudná oldani ezeket. Idén sajnos nem.
Amúgy a többi KC ellen rendben lett volna, aki többen reménykedett, az szálljon le a földre vagy egy időgéppel menjen vissza 2015-be (utóbbiban szívesen csatlakoznék hozzá) Persze lehettek még benne tartalékok főleg a 2. félidőben, ha szorosabb lett volna, de jelenleg itt tartunk. A védelmünk kármentésre képes az offenseünk néhány 1st downra. Szerintem jobb produktum volt, mint ősszel Denverben vagy mint Buffaloban.

Van még munka bőven ezzel a kerettel, most láthattuk milyen messzire kéne jutni. Most az 1 offseasont kevésnek érzem rá, akármilyen agresszív is az.
A 2 hazait azért hozni kéne. Lions ellen akár overdogok is lehetünk. Oakland ellen játszhatunk egy ki-ki meccset. Nem könnyű a 7-9 innen de 6-10-zel most elégedetlen lennék. Ha az erős csapatok ellen ennyire súlytalanok vagyunk összességében, akkor a gyengébb csapatokat tudjuk konzisztensen megverni.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624

Havazik... 😀 Hangulatos meccs lesz.
 twitter.com/Broncos/status/1206254074523455488
több mint 6 éve
Külön drukkolok, hogy ma este Sutton 1000 yardos wr-csávó legyen...

több mint 6 éve
 twitter.com/MikeKlis/status/1205567672542466049

több mint 6 éve
Shanny Magic Denver Broncos 383
Jenkinst kivágta a Giants=CB probléma megoldója nálunk???
Őt nem lehetne elhozni majd FA-ról, ha nem hozza le senki Waiverről?
Szerintem nálunk jó lehetne, benne lehet még 2-3 jobb év
Vélemény?

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 6 éve
Ha már feltűnt a topikban a Tebow-t csapatba követelő óriásplakát... No hát
így nézett ki, ahogy ebben a parádés videoklipben felfedezhető -
 youtu.be/RfHKs7HLUoc
hű, mennyit hallgattuk ezt az bóvlit... 😋

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 049 — The Mathematician
 twitter.com/AricDiLalla/status/1205586843967733761

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Egyébként azért is tippelném most azt, hogy Shenault lesz a pickünk, mert nagyon ritkán van olyan, hogy ilyen kaliberű játékos játszik a coloradoi egyetemeken, és köztudott, hogy minden meccsen kint vannak a Broncos scoutok. Emellett a helyi szurkolók is mindig helyeznek egyfajta nyomást a csapatra. Mielőtt 'kihúztuk' (ps-be waivereltük) Lindsay-t, az azelőtti szezon utolsó hazai meccsén voltak a stadion 'elway, please draft lindsay' transzparensek például. Itt van egy kis ízelítő:
(fun fact: qb-ként kezdte, majd rb, és lb is volt fiatalabb korában)

Cruyffista
Jah, voltak transzparensek. Aztán Elway mégse draftolta. Ellenben húzott másik két RB-t (ami miatt ha az anyja nem győzi meg, nem is ide írt volna alá), akiket meg nem követeltek transzparensekkel.
Viszont soha nem is waivelte PSbe. Annyira nem, hogy Week 1-en már a támadó snappek több mint felében pályán volt.

Tebow megtartásáért is voltak transzparensek, aztán pislogás nélkül New Yorkba cserélte a transzparensekkel együtt. Persze egy másik része meg Manninget akarta, de érte se szurkolói nyomásra mentünk le kutyába

Hiába akarták Ramczykot Bolles helyett, hiába akarták DJ Williamset Julius Thomas helyett, fel se tudom sorolni az összeset, olyan jelentéktelen, hogy egy szurkoló melyik évben kibe szerelmesedik bele.
A szurkolók mindenhol követelnek mindent. Meg az ellenkezőjét is. Egy két kimenetelű dolognál elkerülhetetlen hogy az egyik megtörténjen, de ettől még az nem szurkolói nyomásra lesz. Ha őt választjuk az azért lesz, mert jól játszik és illik az elképzeléseinkbe, és elélrhető lesz azon az áron, amire taksáljuk. A szurkolói kívánalmakról tudomást sem vesz az FO, nem csak itt, sehol sem. Bárminemű egyezés a kívánságlistával csakis a véletlen műve.

Olyan van hogy egy csapat rákattan egy egyetemre, és a szennyest is elhozza onnan. Belichick pl egy évben ledraftotla a komplett Rutgerst. De az inkább Schiano miatt volt mint a Rutgers miatt. De Elway eddig egyetlen embert húzott Colorado-ról (Winfree) és egyetlen egyet a Colorado State-ről (Sombrero), szóval ez alapján nem rohannék venni a mezeket.
Főleg, hogy nem csak mi küldtünk scoutokat. Egy másik csapat simán viheti előlünk, akkor is ha nagyon szeretjük. Mint pl McCaffreyt, akire esélyünk nem volt, hiába szerette volna nagyon.

több mint 6 éve
LOL, valaki munka után felnéz, meglátja mennyi új hozzászólás, azt hiszi majd történt valami 😀
Black_Adder
De hát történt... Irányítóészlelés Coloradóban a Sheriff óta... Újra csapat lettünk... 😊 Nem pláne ébred a topic

Szerkesztette: Zalán

több mint 6 éve
LOL, valaki munka után felnéz, meglátja mennyi új hozzászólás, azt hiszi majd történt valami 😀

több mint 6 éve
Azon csodálkozom, hogy odatalál egyáltalán a csapat, vagy nem veszik el a fél csapat felszerelése egy másik városban... 😊
Zalán
Ez a KC homefield advantage-e. Nálunk a magaslati levegőt nem bírják az ellenfelek, hozzájuk oda se találnak a csapatok, meccs nélkül nyernek.
Főleg ha 1-től van a meccs, akkor kevesebb idő jut megkeresni. Szerencsére Lock tudja merre kell keresni
Black_Adder
Ra van lockolva, ugy konnyu!
ulpianus
Ott is róla nevezték el az öltözőt