Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
A seggünkön maradva ez jó, nem megsértve Zalán ízlését, de fáztam CeeDeetől, Jeudy sztem a class legjobb klasszikus elkapója, jól fog mutatni Sutton mellett.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Ruggsnak jobban örültem volna a 49ersben, ha már nem nálunk köt ki, meh...

több mint 5 éve
Na akkor így fél órával az események előtt én is leírom amit gondolok. Én semmiképp sem cserélnék fel, egyszerűen túl mélynek tartom a WR classt ahhoz, hogy felmozogjunk (persze ha WR-t húzunk, de szerintem biztosan azt fogunk). Szóval 1/15-re én Ruggst szeretném a legjobban, de tekintve, hogy szerintem itt már nem lesz bent, Jeudy pedig szerintem igen, így ő fog jönni, aminek szintén nagyon örülnék. Viszont mivel elég sok pickünk van, nem lepődnék meg, ha felhasználva párat felmozognánk az első kör végébe és hoznánk egy OT-t vagy CB-t, vagy akár egy LB-t (itt Patrick Queen vagy Kenneth Murray kifejezetten tetszene, még ha talán kicsit reach is, szerintem bármelyik nagyot dobna a védelmen)
több mint 5 éve
mondjuk sztem Decker > Royal, de ez lényegtelenLatimer-t az edzői stáb is elbaszta imo
egyébként mind1 kit húzunk, úgyis future hof-ernek fogjuk tartani
csak ne OT legyen mer ahhoz tényleg hülye Elway
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az utolsó elsőkörös WR-ünk, Demaryius Thomas - 2010Az utolsó második körös WR-ünk, aki vitte is valamire: Eddie Royal - 2008
2010-ben Eric Deckert a harmadikon húztuk, ő Manning mellett bevált, aztán leáldozott neki. Szerettük.
Azóta a WR draftjaink...
2013 Tavarres King - 5. - semmi
2014 Cody Latimer - 2 - trash
2017 Carlos Henderson - 3 - elmeroggyant
2017 Isaiah McKenzie - 5. - törpe nulla
2018 Sutton - 2. - atom
2018 Hamilton - 5. - felejtsük el
Értem én hogy lejjebb is lehet találni majdnem Ferrarikat, csak az Elwaynek nem megy. Az irányító ès elkapó nem. Lássuk be.
Nincs itt hurráoptimizmus, nincs mire. De nem szeretnék újabb Latimerrel bóhockodni. szépen menjünk felfelé a három Ferrari egyikéért...
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
twitter.com/bulldawg_170/status/1253435543209209857nem férne be a sapka alá
Cruyffista
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Spoiler!lol, miután az insider megírta hogy vagy föl vagy le de nem maradunk a seggünkön.
| Elway azt nyilatkozta nem rég az ESPN-nek, hogy kellemes helynek tartják a 15-öt, mert "we can get a good football player", szóval nem valószínű, hogy felcserélünk "but never say never". |
Cruyffista
Elway olvasott egy smokescreen for dummies könyvet a karantén alatt?
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
- CJ Henderson nem tetszik, ahogy vmiért Lamb seHenderson nevűt ne draftoljunk!
Általános Doktor
több mint 5 éve
Spoiler! | Elway azt nyilatkozta nem rég az ESPN-nek, hogy kellemes helynek tartják a 15-öt, mert "we can get a good football player", szóval nem valószínű, hogy felcserélünk "but never say never". |
több mint 5 éve
Dőlj hátra,igyál egy sört.Nyugi. 😉mint vezetőedző, bemutatkozó éve szerintem elfogadható. Annál is lassabban kezdte a szezont, mint vártam, de nem vesztette el és a szezon végéig megmaradt a csapat tartása.
Fangio - nem szerintem vagy szerintünk - hanem szinte mindenki szerint az egyik legjobb edző ami a védelmet illeti.Lehet hogy néha van vaj a füle mögött és ez bosszantó,de gondolj arra hogy akkor boldogabb lennél ha Joseph "építené" még mindig ezt a csapatot?
Ugye hogy nem....
Meglátjuk kit húznak végül,aztán vagy örülni fogunk,vagy átkozzuk őket.Bár szerintem akármi is lesz,jogosan majd csak a szezon közben derül rá fény hogy nekünk igazunk lesz-e amikor ítélkezünk.
Foresz
A védelme viszont túlértékelt. 1 évvel korábban a sokat kritizált Woods alatt tudtak meccset nyerni néha, ez a képesség teljesen kiveszett. Sőt futószalagon vesztették a meccseket. Nem párat. Jópárat.
Friscoban és Chicagoban jó védelmeket koordinált, de volt is benne elit játékos bőven, akikből nem feltétlen ő csinált elit játékosokat.
Nem rossz ez se, ami itt van. Csak egyelőre nem is jó, vagy legalábbis annyira biztosan nem, hogy majd selejtekből megoldja vagy az összes redflaget kikerüli, stb.
Először találja meg Miller helyét, ha nem megy akár le is passzolhatja a védelmet valaki másnak, bár Donatell nem egy DC kaliber, de sosem gondoltam volna hogy 10+ sacket kihozni Millerből akkora kihívás lenne...
Olyan ez mint hogy Kubiak nagyon jó HC volt, rengeteget bizonyított offensive szakemberként, én nagyon sokra becsülöm őt, mégis mondhatni szar volt, amit offense címszó alatt láttunk 15ben 16ban.
Van ilyen. Ha fix sémába keressük az embereket akkor meg kell találni őket hogy működjön vagy el kell kezdeni kötögetni a kompromisszumokat.
Alapvetően azt várnám, hogy 2. évre jobb lesz, csak 2 komoly problémám van.
a) Az egyik amiben alultlejesítettünk a pass rush, ami draft és cap szempontjából is az egyik legdrágább, nem mellesleg az egyik legjobb is volt előtte.
b) A secondary idén se lesz erősebb. Lecseréltük Harrist Bouyera, ennyi történt.
A drafton meg a fókusz úgy tűnik most is az offenseen lesz. Fangio meg a legjobb D# szakember megoldja bunchofnonameből. És ha meccseket nem néznék, hogy Broncos forumokat, csevegőket, blogokat, akkor azt hinném, hogy a 15ös védelem amatőr brigád volt ehhez képest. Én meg azért előtte megvárnám míg egyszer sikerül kivédekezni egy utolsó támadást...
De szerintem is jól járnánk Simmonsszal (remélhetőleg jobban mint a Bears Roquan Smithszel), ezt nem akartam vitatni, sőt szerintem logikusabb is lenne a védelmet erősíteni. Csak a Fangio mítoszt nem értem annyira. mármint a mítoszt igen, az alapjait se vitatom. csak miért a mítosz érdekeljen, amikor van egy valóság, ahol minden elveszthető meccset elveszít az utolsó fél percben a Fangio-védelem, független attól hogy korábbi munkái miatt mennyire ismerik el a mestert...
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 5 éve
2 punter (Wadman, Daniel) is lapátra került. Mondanám, hogy sajnálom Wadman-t, de így is 1 évvel többet töltött nálunk, mint kellett volna...
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Esti kívánságaim:- feltrade esetén két harmadik körnél ne adjunk fel többet (ebből is jó lenne ha az egyik jövő éves lenne)
- legboldogabb Henry Ruggs III kiválasztásának örülnék feltrade árán is
- Simmonsnak is örülnék, ha a feltrade az ingerküszöbön belül van
- Jerry Jeudyt a helyünkön imádnám, feltradenél akkor ha Ruggs már nincs bent, de azért sehogy nem sírnék
- én nem örülnék 15-re (vagy feljebb) OT-nak, se DI-nek sem (Brown sztem túlértékelt, Kinlaw mondjuk kifejezetten tetszik, de luxuspicknek érezném)
- Ha letradelünk, akkor Kristian Fulton CB-t szeretném kérni - ha minden WR kiment előlünk és nem tudunk letradelni, akkor 15-ön is örülnék neki (a két LB-t is elnézegetném ha 20-on túl húzzunk)
- CJ Henderson nem tetszik, ahogy vmiért Lamb se

több mint 5 éve
Szerintem pont az van, hogy a 15. pozícióban most nagyon sok lehetőséget végigvettünk. És két év hulladék draft után lett két nagyon profán, szerintem Elwayt is elvitte a gépszíj a Super Bowl után. Azt hitte a bab is hús. WR biztosan jön az első két körben, de ahogy azt el tudom képzelni, hogy a WR JJ-ért felmegyünk a nyolcadikra, mint ahogy Siimonsért, vagy Okudahért is, vagy Ruggsért, Lambért, úgy azt is, hogy egy másik WR JJ-ért és egy OT-ért letrédelünk. Szerintem nem egyértelmű, mi fog történni. Pont ezért izgalmas. Lesz nagy tülekedés a srácokért, az biztos. Én pont a hülyeség elkerülése miatt mennék felfelé.Igazán ránk férne egy atombiztos playa, aki azonnal előrelépést jelent, mind a D-ben, mind az O-ban...
több mint 5 éve
Azt azért nem értem honnan jön ez a fokú bizalom Fangio felé. Miért lenne nála bárkinek jobb esélye a beválásra? Von Miller soha olyan semmilyen szezont nem produkált még mint tavaly. Bizonyítot Dennis Allen, JDR/Fox és Phillips rendszerében is, 13 nehéz év volt, de az is sokkal jobb, mint a tavalyi. Aki belőle nem tud kihozni egy jó szezont az talál még rengeteg játékost akiből még nehezebb lenne...Ott én is féltem, de pont azzal a pickkel fordult meg minden és jött két átlag feletti draft class.
Nem azt mondom, hogy Simmons ne lenne jó hozzánk, sőt ezek a problémák 1/5ben problémák lehetnek 1/15ben örülni kell, hogy voltak ezek a problémák, ezért van esély egy potenciális top5 prospekt begyűjtésre. De a kockázat semmivel sem kisebb nálunk, mint másnál.
Vannak játéksmentő és játékostemető rendszerek/edzők. Előbbi nagyon ritka, utóbbira több példa. 1 év alapján jobban félek Von temetésétől mint mindenféle kockázatos pick megmentésétől.
Hogy olyan jó védelmi szakember lenne, azt persze nem lehet vitatni. no1 red zone defense meg minden. Kár hogy amikor igazán kellett volna egyetlen dolgot sikerült kivédekezni, a Raiders 2 pontosát, de előtte ott is engedtük a nemgyenlítő TD-t, meg az amásik 5-6 meccs, ahol 1 driveot kellett volna kivédekezni és naggyon enm sikerült. Legfeljebb jött egy kamu dpi és az offense mégis megnyerte, de a védelemnek ez nagyjából 0% sikerráta nem épp világverő alakulatok ellen. Persze ne rójuk fel neki amíg low profile játékosok játszanak kulcsposztokon, csak az nem változik tavalyról idénre. Még erősebb a DL hurrá. Az LB sor és secondary bízzunk hogy szinten marad vagy legalábbis nem gyengül túl sokat.
A másik gyakori vele kapcsolatban, hogy tudja ki kel neki. Nos 5 PS meccs és 4 regular season meccs kellett hogy megtalálja legnagyobb felfedezettjét, az azért nem kevés. Most még private workoutok sem voltak a megszokott formában. Ha valamiben ebben tuti nem járunk a liga élmezőnyében. Jött máskor is rendszeridegen ember, van ilyen. Csak Fangio is ilyennek tűnik. Bár nagyon próbálunk kisöpörni mindenkit korábbról
Jeudy térde viszont tutira illik a rendszerbe...
Csak azt nem értem, hogyha ennyire konstans az érdeklődésünk Ruggs III iránt, akkor miért tettünk fel ennyire nyíltan mindent Jeudyra hogy vagy ő vagy senki. Miért nem jó 1/15ben Ruggs ha ott van? Nekem amúgy is kicsit hirtelen jött ez a fordulat már Ruggst éreztem befutónak, aztán hirtelen feltrade Jeudyért, majd hirtelne, ha nincs rendben a térde akkor inkább letrade ki tudja kiért? Kiderült valami Ruggsról?
OT nyilvánvalóan nem jön, ha igen, akkor végre megtanultunk ködösíteni. Egyébként ez a legaggasztóbb a jövőre tekintve, hogy ennyire bízunk Holdingban meg a Sérültben. Lehet azért nem Ruggs jön mert rájöttünk úgyse tudja olyan sokáig tartani a labdát Lock, hogy mélységi célpont szóba jöhessen...
De ha nekünk nem kell akkor vigyék csak, bár ha letradeelünk akkor mindegy kimennek-e előttünk, sőt lehet jobb lenne ha 1 lenne elérhető, és érte jönne valaki kétségbeesve kétségbeesett árat fizetve.
Valahogy úgy érzem annyi jó forgatókönyv lenne, hasonlóan jók, az FO meg csak eggyel készülne és mindenáron azt. Pedig ahogy számoltuk pont 15-ig tartana ki a QBk nélküli high profile játékosok sora, annyi lehetőség rejlene benne, de végül is hátratradenél is jól jön, ha pont 15 környékén van egy kisebb törés a névsorban, de várhatnánk hogy ki marad 1/15ben vagy ki csúszik trade range-be, játszhatnánk okosan, mert van B, C, D, .. N terv, ehhez képest eléggé nyílvánvalóan kizártuk a legtöbbet. Így nem lesz olcsó a trade...
Kezdődhetne már a draft a hosszú bezártság miatt nehezebben viselem ezt a feszültséget. Kezdek annyira félni hogy valami hülyeséget csinálunk, mint 2 éve hogy kihúzzuk Josh Allent
Black_Adder
Emiatt én egyáltalán nem félek a hülyeség miatt (mmint nyilván van bennem drukk, de nem emiatt)
Fangio azért átlagos és átlag alatti DB játékosokból csinált egy red zone 1 D#, értem én h volt pár heart breaker meccs, ami a D#-en ment el, de azt azért ne kérdőjelezzük már meg h nem egy elit(közeli) D# edző. Sztem az ilyen hibrid játékos, mint Simmons pont h ilyen edzők alatt lenne a legjobb, persze ez magánvélemény.
Én nem gondolom h egyértelmű lenne h Jeudyért mennék fel, sőt ha Ruggs ott lesz a boardon én még most is őt várnám. Sztem a smokscreen sikerült idén jobban, mintsem h az utolsó pillanatban váltogassunk.

több mint 5 éve
Azt azért nem értem honnan jön ez a fokú bizalom Fangio felé. Miért lenne nála bárkinek jobb esélye a beválásra? Von Miller soha olyan semmilyen szezont nem produkált még mint tavaly. Bizonyítot Dennis Allen, JDR/Fox és Phillips rendszerében is, 13 nehéz év volt, de az is sokkal jobb, mint a tavalyi. Aki belőle nem tud kihozni egy jó szezont az talál még rengeteg játékost akiből még nehezebb lenne...Dőlj hátra,igyál egy sört.Nyugi. 😉
Nem azt mondom, hogy Simmons ne lenne jó hozzánk, sőt ezek a problémák 1/5ben problémák lehetnek 1/15ben örülni kell, hogy voltak ezek a problémák, ezért van esély egy potenciális top5 prospekt begyűjtésre. De a kockázat semmivel sem kisebb nálunk, mint másnál.
Vannak játéksmentő és játékostemető rendszerek/edzők. Előbbi nagyon ritka, utóbbira több példa. 1 év alapján jobban félek Von temetésétől mint mindenféle kockázatos pick megmentésétől.
Hogy olyan jó védelmi szakember lenne, azt persze nem lehet vitatni. no1 red zone defense meg minden. Kár hogy amikor igazán kellett volna egyetlen dolgot sikerült kivédekezni, a Raiders 2 pontosát, de előtte ott is engedtük a nemgyenlítő TD-t, meg az amásik 5-6 meccs, ahol 1 driveot kellett volna kivédekezni és naggyon enm sikerült. Legfeljebb jött egy kamu dpi és az offense mégis megnyerte, de a védelemnek ez nagyjából 0% sikerráta nem épp világverő alakulatok ellen. Persze ne rójuk fel neki amíg low profile játékosok játszanak kulcsposztokon, csak az nem változik tavalyról idénre. Még erősebb a DL hurrá. Az LB sor és secondary bízzunk hogy szinten marad vagy legalábbis nem gyengül túl sokat.
A másik gyakori vele kapcsolatban, hogy tudja ki kel neki. Nos 5 PS meccs és 4 regular season meccs kellett hogy megtalálja legnagyobb felfedezettjét, az azért nem kevés. Most még private workoutok sem voltak a megszokott formában. Ha valamiben ebben tuti nem járunk a liga élmezőnyében. Jött máskor is rendszeridegen ember, van ilyen. Csak Fangio is ilyennek tűnik. Bár nagyon próbálunk kisöpörni mindenkit korábbról
Csak azt nem értem, hogyha ennyire konstans az érdeklődésünk Ruggs III iránt, akkor miért tettünk fel ennyire nyíltan mindent Jeudyra hogy vagy ő vagy senki. Miért nem jó 1/15ben Ruggs ha ott van? Nekem amúgy is kicsit hirtelen jött ez a fordulat már Ruggst éreztem befutónak, aztán hirtelen feltrade Jeudyért, majd hirtelne, ha nincs rendben a térde akkor inkább letrade ki tudja kiért? Kiderült valami Ruggsról?
OT nyilvánvalóan nem jön, ha igen, akkor végre megtanultunk ködösíteni. Egyébként ez a legaggasztóbb a jövőre tekintve, hogy ennyire bízunk Holdingban meg a Sérültben. Lehet azért nem Ruggs jön mert rájöttünk úgyse tudja olyan sokáig tartani a labdát Lock, hogy mélységi célpont szóba jöhessen...
De ha nekünk nem kell akkor vigyék csak, bár ha letradeelünk akkor mindegy kimennek-e előttünk, sőt lehet jobb lenne ha 1 lenne elérhető, és érte jönne valaki kétségbeesve kétségbeesett árat fizetve.
Valahogy úgy érzem annyi jó forgatókönyv lenne, hasonlóan jók, az FO meg csak eggyel készülne és mindenáron azt. Pedig ahogy számoltuk pont 15-ig tartana ki a QBk nélküli high profile játékosok sora, annyi lehetőség rejlene benne, de végül is hátratradenél is jól jön, ha pont 15 környékén van egy kisebb törés a névsorban, de várhatnánk hogy ki marad 1/15ben vagy ki csúszik trade range-be, játszhatnánk okosan, mert van B, C, D, .. N terv, ehhez képest eléggé nyílvánvalóan kizártuk a legtöbbet. Így nem lesz olcsó a trade...
Kezdődhetne már a draft a hosszú bezártság miatt nehezebben viselem ezt a feszültséget. Kezdek annyira félni hogy valami hülyeséget csinálunk, mint 2 éve hogy kihúzzuk Josh Allent
Black_Adder
Fangio - nem szerintem vagy szerintünk - hanem szinte mindenki szerint az egyik legjobb edző ami a védelmet illeti.Lehet hogy néha van vaj a füle mögött és ez bosszantó,de gondolj arra hogy akkor boldogabb lennél ha Joseph "építené" még mindig ezt a csapatot?
Ugye hogy nem....
Meglátjuk kit húznak végül,aztán vagy örülni fogunk,vagy átkozzuk őket.Bár szerintem akármi is lesz,jogosan majd csak a szezon közben derül rá fény hogy nekünk igazunk lesz-e amikor ítélkezünk.
több mint 5 éve
Azt azért nem értem honnan jön ez a fokú bizalom Fangio felé. Miért lenne nála bárkinek jobb esélye a beválásra? Von Miller soha olyan semmilyen szezont nem produkált még mint tavaly. Bizonyítot Dennis Allen, JDR/Fox és Phillips rendszerében is, 13 nehéz év volt, de az is sokkal jobb, mint a tavalyi. Aki belőle nem tud kihozni egy jó szezont az talál még rengeteg játékost akiből még nehezebb lenne...Nem azt mondom, hogy Simmons ne lenne jó hozzánk, sőt ezek a problémák 1/5ben problémák lehetnek 1/15ben örülni kell, hogy voltak ezek a problémák, ezért van esély egy potenciális top5 prospekt begyűjtésre. De a kockázat semmivel sem kisebb nálunk, mint másnál.
több mint 5 éve
Pár érdekesség azokról a játékosokról, akik 24 órán belül nálunk köthetnek ki:- Simmonsról olyan pletykát olvastam h ő az egyik olyan játékos, akit a média sokkal jobban szeret, mint a csapatok vezetői. Az ok h ugyan extrém atletikus, de ehhez nem aránylik a keménysége szereléseknél, kétséges h képes lenne "igazi LB-t" játszani nfl szinten, valamint sokan felróják neki h az egyetemi foci egyik legjobb DC-je alatt tűnt ilyen jónak. | nálunk sztem ilyen gond nem lenne, ha Fangio alatt nem lenne jó, akkor senki alatt sem - szal én simán kihúznám (15ön ajándék, de 10-nél se sírnék) |
- A Jerry Jeudyt megműtő orvos kiadott egy hivatalos nyilatkozatot, hogy szerinte semmilyen plusz kockázat nincs a térdében, további orvosi beavatkozást sem igényel. Ettől még szép hullámokat vert a térdpara, meglátjuk h esik-e emiatt.
- Ha már Jeudy: Woody Paige szerint nem fogunk a seggünkön ülni, vagy letradelünk, vagy a 8, vagy a 10 helyre fogunk felmenni és Jeudyért. Attól függően h mit kérnek/ajánlanak a tradekért. Emlékeztetőül: Woody volt az aki tavaly a draft előtt az írta h szerinte hátratradelünk és imádkozunk Fantért.
- Henry Ruggs III a Raiders, a 49ers és a Broncos folyamatos érdeklődéséről hallott az offseason alatt, a gond ott van h ez a két csapat előttünk húz...
- Benjamin Allbright szerint esélytelen h OT-t húzzunk az első körben, de a másodikban is meglepné (elég kompetens és pontos insidernek tartom). Az OT-k kapcsán egyre hangosabbak a pletykák h 4 is kimegy előttünk, ha nem akarunk közülük húzni, akkor ez nyilván jó hír számunkra.

több mint 5 éve
Nem. Remélem nem.Ha jól rémlik, akkor Von Miller posztja nem volt még. Ezt aznap rakta ki, amikor kiderült, hogy koronás. Rövid, de sokatmondó.ők mind fertőzöttek?
www.instagram.com/p/B_G8Gcvlmsu/
A drafthoz már csak a húzás után akarok hozzászólni, nagyjából már úgyis mindent leírtam. Annyi még, hogy ha hátracsere mellett döntenek, akkor remélem megpróbálnak kétszer húzni az első kör végén egy olyan visszacserével ami nem igényli a saját második körösünket. Nagy OT-rusht várnak, így fontos lenne, hogy Austin Jackson, Josh Jones vagy Ezra Cleveland minél hamarabb Bronco legyen. Hátracsere esetén a jolly joker WR tartalékunk pedig legyen Brandon Aiyuk!
Cruyffista
Amadeus
Csak Miller szerint fasza lesz a Broncos jövőre (minden évben így gondolja) és gondolom az az üzenet, hogy csak ez érdekli, a vírus nem
vagy csak véletlen hogy a fertőzése napján rakta ki
több mint 5 éve
akár fax is lehetne 😀
több mint 5 éve
Mikor kezdődik a draft érdemi része? Ma2
Zalán
több mint 5 éve
Ha jól rémlik, akkor Von Miller posztja nem volt még. Ezt aznap rakta ki, amikor kiderült, hogy koronás. Rövid, de sokatmondó.ők mind fertőzöttek?
www.instagram.com/p/B_G8Gcvlmsu/
A drafthoz már csak a húzás után akarok hozzászólni, nagyjából már úgyis mindent leírtam. Annyi még, hogy ha hátracsere mellett döntenek, akkor remélem megpróbálnak kétszer húzni az első kör végén egy olyan visszacserével ami nem igényli a saját második körösünket. Nagy OT-rusht várnak, így fontos lenne, hogy Austin Jackson, Josh Jones vagy Ezra Cleveland minél hamarabb Bronco legyen. Hátracsere esetén a jolly joker WR tartalékunk pedig legyen Brandon Aiyuk!
Cruyffista
több mint 5 éve
Mikor kezdődik a draft érdemi része? Ma