NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
96
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
35
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
antipatikus, primadonna, drága. Hozzuk melllé rögtön Brownt is, úgy brutál lenne a WR sor.Lock TCn nem edzhetett a kezdőkkel, így sajnos Sanders nem tudhatta, hogy meg van az új future HOF QB. De év végén FA (ha nem maradtam le egy hosszabbításról), visszahozhatjuk akár őt is.FA csábításra maximum Von alkalmas a jelenlegi keretből. Senki se fog egy Sutton-Lindsay-Lock hármasért mindent felégetve ide jönni.
Amúgy komolyra fordítva, ha jól játszik Lock és nyerünk még pár meccset, lehet lerontjuk a draftpozíciót, de könnyebb FA-ról idecsábítani egy WR-t, ha tudunk neki jó passzokat mutatni. Amúgy akár más posztra is, ha már itt tartunk. Nem tudom jött-e volna Ware, Talib, Ward ha a Siemian, Lynch, Osweiler hármassal invitáljuk őket.
Black_Adder
Ha már itt tartunk, OBJ milyen lenne? 😊
FLZOLI
Egyébként nem tartunk ott, hogy veteránokat hozzunk pickekből. De akkor már tényleg inkább Adams, ő legalább fiatal.
Nem azt mondtam, hogy majd sorba állnak a Sutton-Lindsay-Lock hármasért, aki contender csapatot keres az el se jönne ide, de a többieknek, ha idei Flacco és Brandon Allen footage-ot mutatunk, akkor azonnal elmenekülnek. Ha Lock jól játszik a hátralévő meccseken is az egy biztatóbb jövőképet sugallna. Elsősorban úgyis a pénz dönt, de szerintem nyerhetünk annyit a győzelmekkel az FAn mint amennyit bukunk a drafton.
Aztán nem tudom, nem beszéltem még szabadügynök NFL játékossal, se ügynökükkel.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Ha már itt tartunk, OBJ milyen lenne? 😊Draga.
FLZOLI

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Lock TCn nem edzhetett a kezdőkkel, így sajnos Sanders nem tudhatta, hogy meg van az új future HOF QB. De év végén FA (ha nem maradtam le egy hosszabbításról), visszahozhatjuk akár őt is.FA csábításra maximum Von alkalmas a jelenlegi keretből. Senki se fog egy Sutton-Lindsay-Lock hármasért mindent felégetve ide jönni.
Amúgy komolyra fordítva, ha jól játszik Lock és nyerünk még pár meccset, lehet lerontjuk a draftpozíciót, de könnyebb FA-ról idecsábítani egy WR-t, ha tudunk neki jó passzokat mutatni. Amúgy akár más posztra is, ha már itt tartunk. Nem tudom jött-e volna Ware, Talib, Ward ha a Siemian, Lynch, Osweiler hármassal invitáljuk őket.
Black_Adder
Ha már itt tartunk, OBJ milyen lenne? 😊
több mint 6 éve
Lock TCn nem edzhetett a kezdőkkel, így sajnos Sanders nem tudhatta, hogy meg van az új future HOF QB. De év végén FA (ha nem maradtam le egy hosszabbításról), visszahozhatjuk akár őt is. Amúgy komolyra fordítva, ha jól játszik Lock és nyerünk még pár meccset, lehet lerontjuk a draftpozíciót, de könnyebb FA-ról idecsábítani egy WR-t, ha tudunk neki jó passzokat mutatni. Amúgy akár más posztra is, ha már itt tartunk. Nem tudom jött-e volna Ware, Talib, Ward ha a Siemian, Lynch, Osweiler hármassal invitáljuk őket.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Hozzuk el A. J. Greent a cicáktól. Vagy klónozzuk Suttont. De Isiah McKenzie is szabad lesz idény végén. Visszanézhetne az állatja. Tény, hogy kell egy WR magasan vagy már készen. Most hiányzik kurvára Sanders nekem innen...
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Callahan nem corner back véletlenül? Ha él még egyáltalán,vagy ha látta valaki szóljon... A támadófalat erősíteném meg.Ha az nincs normális,akkor mindegy szinte milyen irányító áll mögöttük,széttörik még mielőtt körülnézne.
több mint 6 éve
Patrick nem WR2, én bírom a csávót lehet dobni felé labdát, el is tudja kapni, de egyelőre nem látom benne azt, akire fel lehet építeni egy drive-ot, ha Sutton kap maga mellé egy shutdown CB-t...Szerintem a WR poszt jóval fontosabb annál, mint egy hátsó körös töltelékkel kísérletezzünk, pláne egy fiatal QB-nál. Kell az ember, mert ha Suttont mindig kettőzik akkor meg lesz lőve az egész O#.Hátsó körösnél max 2/3. kört értettem. Plusz azért Sutton mellett is van megbízható célpont (Patrick, Fant, Lindsay, de még Freeman is talán). Annyira azért nem vészes a helyzet elkapó fronton szerintem.
Mondjuk az FA piac nem tűnik túl acélosnak azért....
FLZOLI
roberto23
Van néha jó napja Tim Patricknek, de a Bolts ellen felé se nézett Lock. Legutóbb szépen elkapta 2 védő között, de nem az az állandó opció a pályán és nem igazán látom, hogy az lenne belőle.
Lindsay és Freeman nem tényezők passz játékban. Checkdown célpontok, az hogy elkapnak meccsenként 2-3 lebdát nem tényező az NFLben. Amúgy kettejük közül csak az egyik kap új szerződést. Most ez egyértleműen Lindsay lenne, 2 év alatt esetleg változhat, de 2 veterán RB szerződésre sosem lesz budget. Egyébként Lindsay mellé egy "kiegészítő futó", mint most Freeman, elméletben könnyű találat a drafton. Azért elméletben, mert volt már nálunk Booker, Hillman és Ball.
Valaki egyébként kell, én Lindsayt úgy használnám mint a KC Charlest. Egy másmilyen stílusú futóval együtt, kapjon elég lehetőséget hogy jöjjenek a nagy playek, de ne annyit hogy féltávnál leharcolódjon. Egyelőre pont a passzjáték ami leginkább a különbség kettejük között.
Jelen állapotában az offenseben 2 veszélyes célpont van, Sutton és Fant. Ha úgy veszem Lindsay egy checkdown után ugyanúgy csinálhat nagy playt, mint handoff után, de bőven elférne egy első-második körös elkapó a rosteren.
Mondjuk a problémák a 2 OT-nél kezdődnek továbbra is, ha CHJ lelép, akkor a CB-nél folytatódnak, WRből legalább Sutton van, meg ha nem is WR, de Fant. LT-nek meg ha egy kukát állítanánk a szélre még jobbak lennénk, azt se lenne sokkal nehezebb megkerülni, de legalább nem csinálna holdingot...
több mint 6 éve
Van idén 15 snapja, biztos nem kókler a gyerek 😊Patrick-ben én nem tudom mit láttok őszintén.... WR Depth ember, sokadik opció kéne legyen.Nyilván nem egy DT, Sanders, Sutton kaliber, de második/harmadik opciónak bőven használható szerintem. Sokkal inkább ő, mint Hamilton. Engem valamiért ő nem győzött meg. Tavaly sem, de idén mégannyira sem. 😀
Ha már van egy ágyú kezű ember a QB poszton, akkor kell pár célpont neki, akik hamar el tudnak szakadni
FLZOLI
Egyébként Winfree volt már meccskeretben? Értem, hogy helyi srác meg 6. kör de hogy őt minek húztuk ki... Még Fred Brown is előtte van.
roberto23
több mint 6 éve
Patrick-ben én nem tudom mit láttok őszintén.... WR Depth ember, sokadik opció kéne legyen.Nyilván nem egy DT, Sanders, Sutton kaliber, de második/harmadik opciónak bőven használható szerintem. Sokkal inkább ő, mint Hamilton. Engem valamiért ő nem győzött meg. Tavaly sem, de idén mégannyira sem. 😀
Ha már van egy ágyú kezű ember a QB poszton, akkor kell pár célpont neki, akik hamar el tudnak szakadni
FLZOLI
Egyébként Winfree volt már meccskeretben? Értem, hogy helyi srác meg 6. kör de hogy őt minek húztuk ki... Még Fred Brown is előtte van.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
WR class idén nagyon erős 2.körben is lehet hozni 1.körös tehetséget
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Patrick-ben én nem tudom mit láttok őszintén.... WR Depth ember, sokadik opció kéne legyen. Ha már van egy ágyú kezű ember a QB poszton, akkor kell pár célpont neki, akik hamar el tudnak szakadni
több mint 6 éve
Én az OT-val ugyan úgy vagyok, elegem van az első körös OL bustokból és a Bolles féle hulladékokból. A két prémium poszt ugye nem játszik (QB, DE), így marad a WR, CB és a DL mint potenciális első körös pick.Hát én nehezen képzelem el, hogy Lock olyan rosszul játsszon, hogy qb jöjjjön megint. Ahhoz kb Lynch szintre kéne zuhannia, de még akkor se tennék nagy összegben qb-ra. Használható 2nd/3rd WR-t meg lehet második napon is találni (lásd Sutton) arra én most nem áldoznék első kört.Már előjött, de ha nem QB a drafton, én simán hoznám egy nem TOP10-es pickért cserébe Jamal Adamst. flzoliSok minden történhet addig, pl Lock elkezd rosszul játszani, és a szezon végén teljesen máshogy látjuk a QB-kérést, megint a falba verjük a fejünket amiért túl messze vagyunk a top pickektől stb. De ha marad így minden, és Lock azt a benyomást tartja, hogy rá érdemes építeni, én WR-t húznék az első körben, hacsak valami korszakos falember/védő nem esik le. Egyébként Adamst én is nagyon sokra tartom, de nem a védelemmel van a gond, ők egy jobb offense-zel ha kevesebbet kell pályán lenniük, csak jobban lesznek.
Ha Jeudy nem lesz bent amire jó esély van, Laviska Shenault Jr. adná magát Coloradóról, nagyon jó kis játékos.
Cruyffista
roberto23
több mint 6 éve
Szerintem a WR poszt jóval fontosabb annál, mint egy hátsó körös töltelékkel kísérletezzünk, pláne egy fiatal QB-nál. Kell az ember, mert ha Suttont mindig kettőzik akkor meg lesz lőve az egész O#.Hátsó körösnél max 2/3. kört értettem. Plusz azért Sutton mellett is van megbízható célpont (Patrick, Fant, Lindsay, de még Freeman is talán). Annyira azért nem vészes a helyzet elkapó fronton szerintem.
Mondjuk az FA piac nem tűnik túl acélosnak azért....
FLZOLI
több mint 6 éve
Szerintem a WR poszt jóval fontosabb annál, mint egy hátsó körös töltelékkel kísérletezzünk, pláne egy fiatal QB-nál. Kell az ember, mert ha Suttont mindig kettőzik akkor meg lesz lőve az egész O#. Mondjuk az FA piac nem tűnik túl acélosnak azért....
több mint 6 éve
Hát én nehezen képzelem el, hogy Lock olyan rosszul játsszon, hogy qb jöjjjön megint. Ahhoz kb Lynch szintre kéne zuhannia, de még akkor se tennék nagy összegben qb-ra. Használható 2nd/3rd WR-t meg lehet második napon is találni (lásd Sutton) arra én most nem áldoznék első kört.Már előjött, de ha nem QB a drafton, én simán hoznám egy nem TOP10-es pickért cserébe Jamal Adamst. flzoliSok minden történhet addig, pl Lock elkezd rosszul játszani, és a szezon végén teljesen máshogy látjuk a QB-kérést, megint a falba verjük a fejünket amiért túl messze vagyunk a top pickektől stb. De ha marad így minden, és Lock azt a benyomást tartja, hogy rá érdemes építeni, én WR-t húznék az első körben, hacsak valami korszakos falember/védő nem esik le. Egyébként Adamst én is nagyon sokra tartom, de nem a védelemmel van a gond, ők egy jobb offense-zel ha kevesebbet kell pályán lenniük, csak jobban lesznek.
Ha Jeudy nem lesz bent amire jó esély van, Laviska Shenault Jr. adná magát Coloradóról, nagyon jó kis játékos.
Cruyffista
több mint 6 éve
Én az első körben ha van olyan prospect, aki megéri mindenképpen OT-t hoznék. Hátha végre abba is beletalálna Elway. Vagy ha nincs olyan, aki megérne egy első kört CB, pláne ha CHJ megy. Jackson-t hagynám safety-ben, nem mozgatnám vissza CB-be. Későbbi körökben egy WR jöhetne (Sutton és Patrick elé/mögé mindenképp kéne, és ahogy hallom vmi überbrutálmetálkirály lesz a jövő évi WR felhozatal, Hamilton és Winfree pedig felejtős szerintem). Plusz jó kérdés mi lesz Wolfe-al. Én örülnék ha maradna, de ha megy az ő helyére is kéne. Sőt, igazából én a többi pick-et mind rányomnám a védelemre. Fangio kapjon csak alapanyagot és jövőre legyen egy brutál gyilkos defense-ünk.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 6 éve
Már előjött, de ha nem QB a drafton, én simán hoznám egy nem TOP10-es pickért cserébe Jamal Adamst. flzoliSok minden történhet addig, pl Lock elkezd rosszul játszani, és a szezon végén teljesen máshogy látjuk a QB-kérést, megint a falba verjük a fejünket amiért túl messze vagyunk a top pickektől stb. De ha marad így minden, és Lock azt a benyomást tartja, hogy rá érdemes építeni, én WR-t húznék az első körben, hacsak valami korszakos falember/védő nem esik le. Egyébként Adamst én is nagyon sokra tartom, de nem a védelemmel van a gond, ők egy jobb offense-zel ha kevesebbet kell pályán lenniük, csak jobban lesznek.
több mint 6 éve
Már előjött, de ha nem QB a drafton, én simán hoznám egy nem TOP10-es pickért cserébe Jamal Adamst.Én meg simán hagynám Kareem Jacksont, aki már nálunk van semmit nem kell érte adni, és nem jár le jövőre a szerződése.
FLZOLI
több mint 6 éve
Már előjött, de ha nem QB a drafton, én simán hoznám egy nem TOP10-es pickért cserébe Jamal Adamst.
több mint 6 éve
Hát úgy nézz ki jövőre nekivágunk a Fangio-Lock-ScanG trióval.... Ám legyen, de ha jövőre se jön össze a PO, akkor mehet a tiszta lap Elway nélkül.
Ozzie Newsome vajh nem térne vissza? 😊
több mint 6 éve
rookie playcaller, második évére lehet jobb lesz, de azért legalább szétnéztem volna a piacon mielőtt megerősítem. De ha nem hát nem. A fiatal kerethez nem árt az edzői állandóság és remélhetőleg csak az kellett neki hogy legyen aki tudja kivitelezni a fantáziadús playeket
több mint 6 éve
Úgy látszik marad Scangarello. Bár ha a multhetihez hasonló 3 meccset sikerülne Lock-al még letolni lehet én sem bontanam meg ezt a párost. Bár egy jó meccs után erről még korai agyalni. Despite fan/media speculation in recent weeks OC Rich Scangarello will be back for secomd season with the Denver Broncos, next year, per team source.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) December 10, 2019
több mint 6 éve
ha 1 meccs után megírtam a negatívat, úgy fair ha egy meccs után megírom a pozitívat is.Sok nyűgje-baja van/volt az offense-nek az elmúlt években, de ha el kéne kezdeni sorolni őket, a 3rd down % és a red zone elég elől szerepelnének az biztos.Black_AdderValld be Black, hogy a szíved mélyén azért már egy picit felengedőben van a pesszimizmusod. 😉
(Semmi nem dőlt még el, de lám, ilyen könnyű minket szurkolókat bizakodóvá tenni. Végre. Igazából ez hiányzott leginkább az elmúlt 1-2 évben, nem is feltétlenül a bajnoki esélyesség.)
peterk2005
amúgy az egyetlen bajom, hogy (eddig) egyetlen meccs volt (van akinél 2), de azok a playek amiket megcsinált, azok valamik. Ha nem válik be, nem azért nem fog, mert van egy korlátja a képességeinek ami nem engedi, ennyit szerintem 1 meccs után is le lehet szűrni, ebbe én is meg tudok kapaszkodni.
Lehet nem lesz hosszú távú megoldás, de végre nem az, akiről day1 látszik, hogy sosem lesz az.
Osziból, Siemianből lehetett volna valami game menedzser, szegény ember Alex Smithsze, Lynchből az se, amíg Musgrave az OC Keenumból se.
Lockból akár fr. QB is lehet képességei alapján. És ezeket a képességeket végre láthattuk, nem az hogy magas meg erős karja van, hanem oda dobta a labdát ahova kell és nem is azzal a Flaccos hanyagsággal...
Meglátjuk, azért ezeket a tweeteket még nem én írom, csak bemásolom, de azért jobban esik, mint cinikusan kommentálni a csapattal kapcsolatos történéseket. 😊
Azért kicsit félek, hogy a KC után megint az utóbbi lesz, már csak ezért se tartom most vissza őket.
több mint 6 éve
Sok nyűgje-baja van/volt az offense-nek az elmúlt években, de ha el kéne kezdeni sorolni őket, a 3rd down % és a red zone elég elől szerepelnének az biztos.Black_AdderValld be Black, hogy a szíved mélyén azért már egy picit felengedőben van a pesszimizmusod. 😉
(Semmi nem dőlt még el, de lám, ilyen könnyű minket szurkolókat bizakodóvá tenni. Végre. Igazából ez hiányzott leginkább az elmúlt 1-2 évben, nem is feltétlenül a bajnoki esélyesség.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)