Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
A CB sor rendben... Szerintem kéne még egy wr a harmadik körből..
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Hát még egy wr. Nem dobott fel ez most kimondottan. De ez van, kellett meg egy wr.Erre kell majd aludni egyet, mert úgy, hogy bent volt Fulton és Jones, lehet olyat mondanék amit holnap megbánok...
Viszont mostmar nagyon díjaznám, ha felcserelnenk és jönne egy értékelhető CB is.
roberto23
több mint 5 éve
Hát még egy wr. Nem dobott fel ez most kimondottan. De ez van, kellett meg egy wr.Viszont mostmar nagyon díjaznám, ha felcserelnenk és jönne egy értékelhető CB is.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
szerintem nem olyan nüanszos az offensünk hogy teljes mértékben kiaknázzuk Jeudy képességeit, de nyilvánvalóan nem hátrány hogy vannak neki olyanok.Fura egyébként mert a Raiders meg Ruggs sebességét nem tudja olyan jól kamatoztatni ha folytatják ezt a fél másodperc alatt passzolok játékot, annyi idő alatt Ruggs se ér sehova.
Fordított leosztás kézenfekvőbbnek tűnt volna számomra, de 2 nagyon jó WR, szerintem a 2 legjobb idén.
Aztán ha Lock tökélyre viszi az ütempasszokat, akkor hosszú távon lehet mi nevetünk a végén...
Rövid távon meg majd a korona miatt vélhetően elmaradó OTAkra fogjuk
Jelenlegi ismereteink alapján nem tudtunk volna jobbat választani 1/15ben. Mármint a Lamb fanok biztos, de a rest of the country nem.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
A PFF az első kör "kedvenc" pickjei között vagyunk és szerintük Jeudy jobb választás hozzánk mint Ruggs lett volna (én neki előzetesen jobban örültem volna, de most már |Meg fogod szeretni. Úgyértem remélem, hogy igen 😊 (Azaz tényleg bejön.)átmosom az agyam| belátom h tévedtem):
"Denver Broncos — WR Jerry Jeudy, Alabama (Pick No. 15)
Jeudy is the most polished route-runner to come out in the draft since at least Amari Cooper. He also fills the deep threat role the Broncos reportedly craved across from Courtland Sutton. It’s easy to fall in love with Henry Ruggs’ pure speed, but it was Jeudy who was the far more productive deep threat over the course of his Alabama career. Jeudy hauled in over twice as many deep catches (25 to 12) over the past three seasons."
Általános Doktor
Tudtam, hogy Elwayék deep threat elkapót keresnek, hiszen Sanders azért nagyon hiányzik. Jeudy-ban az a szuper, hogy bár nem egy kengyelfutó gyalogkakukk, de azért nem is lusta, Sandersi sebessége neki is bőven megvan. De mellé megvan az a képessége is, ami ebből az offense-ből nagyon hiányzott: hogy legyen stabil célpont harmadik és 6-8-10 esetére, amikor rövid route-t kell megfutni, nincs idő speedből szeparálódni, és egy fiatal irányítónak is kell tudni célpontot mutatni. Fant is beválni látszik, ketten lesznek ilyenek, ez harmadik downokban rengeteget segíthet majd.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Amúgy 3.napon hamár TE Pick szerintem Thaddeus Moss-t kivihetnénk, benne szerintem van potenciál, főleg hogy tudjuk ki az apja. Szerintem Mossolná a Safety-ket 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Annyira örülök h van QB-nk, és h ő a QB-nk 😊twitter.com/Broncos/status/1253519505474478081
Második napra már nem mernék tippelni, mert itt már eléggé szétmennek a boardok. Az én kedvencem ebből a branchból Fulton, de várok egy iOL húzást is.
Am meg csak élvezni akarom ezt a napot, ha a kövi 4 pickból 2 kezdőt hozunk akkor már ez a draft is a jobbak között lesz, azt meg csak összehozzuk 😊
Szerk:
Az érzés amikor a 15. helyen ott van Jeudy:
Szerk2:
A PFF az első kör "kedvenc" pickjei között vagyunk és szerintük Jeudy jobb választás hozzánk mint Ruggs lett volna (én neki előzetesen jobban örültem volna, de most már |
"Denver Broncos — WR Jerry Jeudy, Alabama (Pick No. 15)
Jeudy is the most polished route-runner to come out in the draft since at least Amari Cooper. He also fills the deep threat role the Broncos reportedly craved across from Courtland Sutton. It’s easy to fall in love with Henry Ruggs’ pure speed, but it was Jeudy who was the far more productive deep threat over the course of his Alabama career. Jeudy hauled in over twice as many deep catches (25 to 12) over the past three seasons."
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Kemeny WR felhozatal van itt az AFC Westben, erdekes lesz nezni a divizio meccseket.Brutális. És írjunk inkább célpontokat és csapjuk a névsorhoz a TE-eket is... Tőlünk csak Fant-et !! 😋
-Tyreek Hill
-Mecole Hardman
-Sammy Watkins
-Keenan Allen
-Mike Williams
-Henry Ruggs
-Jerry Jeudy
-Courtland Sutton
ligur
több mint 5 éve
Kemeny WR felhozatal van itt az AFC Westben, erdekes lesz nezni a divizio meccseket.-Tyreek Hill
-Mecole Hardman
-Sammy Watkins
-Keenan Allen
-Mike Williams
-Henry Ruggs
-Jerry Jeudy
-Courtland Sutton
több mint 5 éve
punter, long snapper, full back, forfeitEhrm... én azért bizakodom hogy lesz ennél jobb. 😀Jöhet RB-n kívül bármilyen posztra játékos.2. kör: pass-rusher
peterk2005
3. kör: QB
3. kör: TE
3. kör: Kicker
😀
Cruyffista
peterk2005
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Jeudy ide maga volt a tökéletes pick. Nem kellett mozdulni sem érte, és Suttont úgy egészítik ki ahogy a Ying a Yangot, tökéletesen illenek egy támadósorba. Imádnu fogjuk, mert karakterre is jó gyerek, ő lesz a mi Michael Thomasunk. És nem feltétlenül a "kis" Michael Thomasunk, hanem egy ugyanolyan jó...Mondjuk szerintem ma nem lesz olyan szerencsénk mint hajnalban volt.
Nagyon elégedett vagyok. 😊
Továbbra sem tolnám túl. Szépen kezd felborulni a draft board, kezd előjönni hogy sok GM rá van cuppanva arra, hogy csak tape-ről nem húz, van három +1 pickünk mára. Csücsüljünk a popónkon, és válasszuk ki poszttól függetlenül azt, aki lecsúszik. A Jeudy pick azt sejteti, hogy Elway nem ijed meg a smoke pleykáktól. Jöhet RB-n kívül bármilyen posztra játékos.
peterk2005
Már csak azért sem,mert ott az első kör ,első 10-15 játékosa nagyjából már előre le volt osztva,maximum az volt kérdéses,hogy mer-e valamelyik GM feljebb cserélni valakiért. De a névsor nagyjából ugyanaz,csapatoktól függetlenül.
Most viszont a második kör elején van még pár olyan játékos aki poszt alapján nekünk marhára kéne,és első körre definiálták őket a draft előtt. Gyanítom ők mennek ki majd leghamarabb,és nekünk akkor,ott kéne lennünk.
több mint 5 éve
Ehrm... én azért bizakodom hogy lesz ennél jobb. 😀Jöhet RB-n kívül bármilyen posztra játékos.2. kör: pass-rusher
peterk2005
😀
Cruyffista

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jöhet RB-n kívül bármilyen posztra játékos.2. kör: pass-rusher
peterk2005
😀
több mint 5 éve
Jeudy ide maga volt a tökéletes pick. Nem kellett mozdulni sem érte, és Suttont úgy egészítik ki ahogy a Ying a Yangot, tökéletesen illenek egy támadósorba. Imádnu fogjuk, mert karakterre is jó gyerek, ő lesz a mi Michael Thomasunk. És nem feltétlenül a "kis" Michael Thomasunk, hanem egy ugyanolyan jó...Nagyon elégedett vagyok. 😊
Továbbra sem tolnám túl. Szépen kezd felborulni a draft board, kezd előjönni hogy sok GM rá van cuppanva arra, hogy csak tape-ről nem húz, van három +1 pickünk mára. Csücsüljünk a popónkon, és válasszuk ki poszttól függetlenül azt, aki lecsúszik. A Jeudy pick azt sejteti, hogy Elway nem ijed meg a smoke pleykáktól. Jöhet RB-n kívül bármilyen posztra játékos.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Draftnetworkon gyorsan toltam egy simet, következő sikerült:46. Fulton CB
77. Davies-Gaither LB
83 Burgess S
95 Van Jefferson WR
Aláírnám látatlanban, de nem bízok benne h Fulton eddig lecsúszik. Csak azt Remélem hogy a második körben secbe húzunk.
több mint 5 éve
dehát ma jön az agyfasz TE és a kretén RB húzás héló ... Minek agyalni ?
több mint 5 éve
A harmadik elkapót egyelőre én háttérbe helyezném.Illetve azt mondom inkább,hogy attól vannak most fontosabb hiányposztjaink is.Nálam egy jó mélységi célpont benne lenne a top 5 need között, mert jelenleg Hamilton a harmadik számú WR, aki nem lenne rossz ha nem ejtene el ennyi labdát. De egyébként a CB, OT, ILB pick nyilvánvalóan fontosabb, én is emellett vagyok, viszont akkora a szakadék a harmadik kör körül a játékosok között, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy ott melyik OT-k vagy ILB-k maradnak bent. Lennének olyan játékosok akiknél inkább a BPA alapú húzást kéne erőltetni, főleg ha az említett 6 elkapó közül még elérhető valaki, vagy esetleg az egyik fasza DT/DE. Ha nem, akkor nyilván menjünk rá a nagyobb needekre, hátha.
Foresz
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Én most biztos vagyok benne, hogy felmegyünk egy CB-ert a 2. kör elejére. Nevet nem mondok, mert szerintem úgy se tálalom el. 😀 Valamiért azt viszont nem érzem, hogy OT jönne. Vakon bízunk porcelán James-ben, másik oldalon meg küzdhet a szuper duó a kezdőért.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Ez az Ezra Cleveland mennyire lehet opció számunkra? Mert olvastam róla,hogy a Browns szeretné hazavinni.Esetleg lecsúszhat 46-ra? És ha igen,valóban lehet akár kezdő kaliber is?
Egyébként én is azt szeretném,ha mennénk feljebb a második kör elejébe,és kivennénk ott az egyik cornert.Ha pedig ez úgy sikerülne hogy bent marad a 2/46,akkor ott ha még van bent OT,kivenném.
A harmadik elkapót egyelőre én háttérbe helyezném.Illetve azt mondom inkább,hogy attól vannak most fontosabb hiányposztjaink is.
több mint 5 éve
A tegnap esti cserekísérlet, és a ma reggeli Elway nyilatkozat arra enged következtetni, hogy megpróbálunk majd cserét, és nem akarunk 4 játékost ma pickelni.A legjobb az lenne, ha a 2/46 megmaradna, és két harmadikkal (vagy egy harmadikkal, negyedikkel, és két hetedikkel) megpróbálnánk még egy picket szerezni a második kör elejébe. Mivel a Bengals jó eséllyel elviszi egyből Josh Jones-t, én igazából azt is megérteném, ha nem akarnánk most OT-t. Viszont akkor a harmadik körben se vegyünk ki csak azért, hogy legyen. Bár nyilván attól függ, hogy kik csúsznak addig. Ennél a WR3 is jóval jobb döntés.
A legjobban egy cornernek (különösen Fultonnak) vagy safety-nek, a két említett OT közül az egyiknek vagy AJ Espenesának, harmadik körös iOL-nek és WR3-nak (Laviska, Higgins, Mims, Pittman, Claypool, Hamler - ha mind kimennek akkor off) örülnék. Viszont van egy olyan érzésem, hogy egy ILB reachre nagyobb az esély.
twitter.com/Broncos/status/1253715573571227648
több mint 5 éve
twitter.com/psmyth12/status/1253712409534976000
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ezek szerint ezt az első körbe való visszamozgást jól éreztem, más kérdés, hogy nem jött össze 😀 Egyébként ha minden igaz akkor Patrick Queen volt a célpont
több mint 5 éve
Én simán felcserélnék és hoznék egy csúszó safetyt, Jackson pedig lehetne egy hibrid CB.Gondolom LB, DT és O falember tuti jönni fog, de mondjuk egy WR3 se ártana ha van még értelmes célpont akiért kéne menni
több mint 5 éve
szerintem az FO készebbnek érzi a CB posztot mint az T-t. Bolles jövőre megy, ha csak nem... A másik oldal sérült,hát nem tudom. OTnál elég kategorikusan mondják hogy Wilkinson lesz Holding TC ellenfele, CBnél inkább lapítás van. Mondjuk mindkettőre igaz lehet, hogy cashben nem akartunk többet áldozni rá aztán drafton jöhet erősítés. Meglátjuk.
én nagyobb esèlyt látok arra, hogy otéért felmozgunk. De az említett embereknek örülnék.
Zalán
Én egyébként Jaylon Johnsont érzek, de neki nem örülnék.
Kíváncsi vagyok kiért próbálhattunk visszajönni az 1. körbe, és hogy vajon bent van-e még...
több mint 5 éve
szerintem az FO készebbnek érzi a CB posztot mint az T-t. Bolles jövőre megy, ha csak nem... A másik oldal sérült,én nagyobb esèlyt látok arra, hogy otéért felmozgunk. De az említett embereknek örülnék.