Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Lehet hogy igazad van,de akkor úgy kellett volna kezdeni,hogy elküldjük őket.Jó azért túlzásba se kell esni. 😊Vigasztaljon h van nálunk rosszabb is?!Lassan ki tudunk állítani egy teljes offense-t csak TE-kből...még csak 9 TE-nk van
Mosgarn
chicagoba van 11 és arra húztak még 1et 😀
Negritis
Mosgarn
Van 1-2 érdekesnek tűnő pick, de egy 4. körös TE legyen a legnagyobb bajunk.
Egyébként ez a srác egész értékelhetőnek tűnik. Fant mögé bőven elfér, pláne ha többi balfaszt elküldjük.
roberto23
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Jó azért túlzásba se kell esni. 😊Vigasztaljon h van nálunk rosszabb is?!Lassan ki tudunk állítani egy teljes offense-t csak TE-kből...még csak 9 TE-nk van
Mosgarn
Negritis
Mosgarn
Van 1-2 érdekesnek tűnő pick, de egy 4. körös TE legyen a legnagyobb bajunk.
Egyébként ez a srác egész értékelhetőnek tűnik. Fant mögé bőven elfér, pláne ha többi balfaszt elküldjük.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Esküszöm beakartam írni amikor a 3. körös bust CB picket fikáztam, hogy ma majd még jön egy térdszalagnélküli vagyg amputált végtagú TE, hogy teljes legyen a draft élmény.Ezen konkrétan percek óta sírok.... 😀
Igaz neki csak a lapockája volt törött ha minden igaz, majdnem kilóg a sorból...
Rendezhetnénk lassan belőlük egy kiállítást...
Black_Adder
több mint 5 éve
én eddig követtem a draftot, nekem ez most sok volt amúgy 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sztem a többiek sem azért írják amit, mert szar vagy reach lenne a srác, csak az ilyen negyedik/ötödik körös steal TE-kből tele a padlás.Am draft előtt azt mondtam volna h 2, nagyon max 3 értelmes TE van az egész classban, ehhez képest már most kiment hét...Viszont ahogy elnézem, a draft előtt ő sok boardon jött fel egészen a 45. hely környékéig, tehát ha a CB pick a reach miatt van temetve, rá mondhatjuk azt, hogy BPA alapú steal.
Általános Doktor
Cruyffista
Más kérdés h statisztikai alapon most már be kéne jönnie egynek és ő legalább két évet lenyomott már Lockkal (megjegyzem ~1.0-as meccs/TD átlaggal!).
Szal inkább az lehetne a kritika vele szemben h pl egy projekt OT, egy S depth, vagy egy LB depth innen logikusabbnak tűnt, de itt már BPA-zik mindenki, nálunk így esett a board, nincs ezzel tényleges gond, csak vicces 😀
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
szerintem lock draftol... meghekkelte elway 30 éves pc-jét
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
az oké, csak mi a fasznak? 😀Am draft előtt azt mondtam volna h 2, nagyon max 3 értelmes TE van az egész classban, ehhez képest már most kiment hét...Viszont ahogy elnézem, a draft előtt ő sok boardon jött fel egészen a 45. hely környékéig, tehát ha a CB pick a reach miatt van temetve, rá mondhatjuk azt, hogy BPA alapú steal.
Általános Doktor
Cruyffista
több mint 5 éve
ne, csak ne lepődj meg a brainfart húzásokon 😀Vigasztaljon h van nálunk rosszabb is?!Lassan ki tudunk állítani egy teljes offense-t csak TE-kből...még csak 9 TE-nk van
Mosgarn
Negritis
Mosgarn
több mint 5 éve
Am draft előtt azt mondtam volna h 2, nagyon max 3 értelmes TE van az egész classban, ehhez képest már most kiment hét...Viszont ahogy elnézem, a draft előtt ő sok boardon jött fel egészen a 45. hely környékéig, tehát ha a CB pick a reach miatt van temetve, rá mondhatjuk azt, hogy BPA alapú steal.
Általános Doktor
több mint 5 éve
Vigasztaljon h van nálunk rosszabb is?!Lassan ki tudunk állítani egy teljes offense-t csak TE-kből...még csak 9 TE-nk van
Mosgarn
Negritis
több mint 5 éve
Néha azt is érzem, hogy az amerikai foci egy kibaszott Monty Python...
több mint 5 éve
Lassan ki tudunk állítani egy teljes offense-t csak TE-kből...még csak 9 TE-nk van
Mosgarn
több mint 5 éve
Esküszöm beakartam írni amikor a 3. körös bust CB picket fikáztam, hogy ma majd még jön egy térdszalagnélküli vagyg amputált végtagú TE, hogy teljes legyen a draft élmény.Én tegnap be is írtam. Eleve tegnapra vártam. Még jön ah elmeroggyant RB is, légy erős.
Igaz neki csak a lapockája volt törött ha minden igaz, majdnem kilóg a sorból...
Black_Adder
több mint 5 éve
Buttnak semmi trade értéke nincs, Heureman még vmi exedzőnél talán szóba jöhetne, de nagyon meglepne ha így lenne.Am draft előtt azt mondtam volna h 2, nagyon max 3 értelmes TE van az egész classban, ehhez képest már most kiment hét...
Mentségére szóljon h egy olyan TE roomba jön, ahol Fant mögött nincs senki értelmes, így játékidő alapján majd jó picknek fog tűnni négy év múlva 😀
Am épp előttünk ment ki a secret OT-m 😕
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Lassan ki tudunk állítani egy teljes offense-t csak TE-kből...csapjuk hozzá Fumagallit, Vennett-et és Howardot is..Emellett már megint milyen érv volt?Okwegbunam caught combined 17 TDs in 2017-18 from Drew Lock in just 18 games. Another weapon.
Mosgarn
+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Butt és/vagy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.
Cruyffista
még mindig marad Fant, Fort meg Beck, meg ez a csávó
Zalán
több mint 5 éve
Butt 3 év alatt játszott 3 meccsen. Még O'Brian se adna picket érte. De Heuerman és Fumagalli is eladhatatlan imo.Emellett már megint milyen érv volt?Okwegbunam caught combined 17 TDs in 2017-18 from Drew Lock in just 18 games. Another weapon.
Mosgarn
+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Butt és/vagy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.
Cruyffista
Majd cutolunk néhányat, hogy okweakárki csinálja ugyanazt mint ők, amíg jövőre jön valaki más hogy folytassa a sort.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
csapjuk hozzá Fumagallit, Vennett-et és Howardot is..Emellett már megint milyen érv volt?Okwegbunam caught combined 17 TDs in 2017-18 from Drew Lock in just 18 games. Another weapon.
Mosgarn
Cruyffista
még mindig marad Fant, Fort meg Beck, meg ez a csávó
több mint 5 éve
twitter.com/DrewLock23/status/1254088667385266176
több mint 5 éve
Emellett már megint milyen érv volt?Okwegbunam caught combined 17 TDs in 2017-18 from Drew Lock in just 18 games. Another weapon.
Mosgarn
+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Esküszöm beakartam írni amikor a 3. körös bust CB picket fikáztam, hogy ma majd még jön egy térdszalagnélküli vagyg amputált végtagú TE, hogy teljes legyen a draft élmény. Igaz neki csak a lapockája volt törött ha minden igaz, majdnem kilóg a sorból...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Emellett már megint milyen érv volt?
több mint 5 éve
Neeeeeeeeee 🤦♂️
több mint 5 éve
ezt már el se hiszem baszki
több mint 5 éve
Na csak jött a TE pick. Megnyugodhatunk. Úgy látom Lock egyik egyetemi jatszopajtasa. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”