NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Bár ez kicsit még korai, de azért hozzáteszem:

"Possible highly rated FA-targets for John Elway and the Denver Broncos:

Brandon Scherff (FA rank: 8) G WAS 28
Byron Jones (FA rank: 9) CB DAL 27
AJ Green (FA rank: 10) WR CIN 32
*Chris Harris (FA rank: 15) CB DEN 31
*Justin Simmons (FA rank: 16) S DEN 26
Leonard Williams (FA rank: 20) DE NYG 27
Joe Thunes (FA rank: 25) G NE 27
Cory Littleton (FA rank: 28) ILB LAR 26
Jack Conklin (FA rank: 32) OT TEN 26
* Shelby Harris (FA rank: 44) DE DEN 29

They may can afford 4 players from the top 50 free agent."
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kérdés Flakon kell e bárkinek is.... max backupnak...
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 766 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
7-9 is meg top10. Azé mindent nem lehet. Megmoccant valami végre a csapatnál, és ez mindenképpen Fangio érdeme. Egyre keményebb lesz a csoportunk újra. Locknak remek offseasont kívánok. Az igazi meló most következik vele. Tele a roster remenyteljes játékossal, de som lyuk is tárong, főleg a távozók után. Jobb ha beletörődünk, hogy a SB50 csapat megmaradt tagjai létszáma tovább csökken majd. Ez egy teljesen új csapat alapja, amit láttunk. Scangarello kaphat még egy évet. Szerintem Lock-kal már egész ügyes, neki is rookie éve volt, Fangionak is. Falat építeni kötelező, célpontot is adjunk Locknak, és kellene egy komoly cb páros. De sok van még addig. Holnaptól lehet dolgozni a 2020-as csapaton

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 5 éve
Ha jól számolom és nem néztem félre semmit, akkor mi jövünk ki a 'legszarabbul' a 7-9-es csapatok közül, és csak 15. helyen fogunk húzni. De ahogy már sokszor írtam nem baj, mert van irányítónk. Persze azért nem lett volna akkora baj, ha tizedik helyen húzunk és leesik hozzánk Jeudy. 😊

Durva belegondolni, de ez a kétpontos kísérlet sikeressége/sikertelensége a Raiderstől számunkra 6 helyről döntött hátrafele a draftlistán, ennek ellenére nem szopták be szándékosan felső utasításra (szoktak ilyen konteók lenni). Maximális tisztelet a csapatnak.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
7-9. Lock-al 4-1. A 0-4es kezdés után ki hitte volna, hogy itt fogunk tartani.

Kár a bírók mai ténykedéseert, plusz Scangarello ma megint kitett magáért, de megvan a w. Legalább jó szájízzel zártuk a szezont. De rohadt gyorsan elment megint.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 555
Valami kell ezzel az O#-el kezdeni, lesz rá majdnem fél év, mert meccsenként átlagban ez a 18-20 pont semmire sem elég. MAjd az okosok kiokosítanak, hogy pontosan mennyi volt idén ez, meg az hogy szerintem kb 3x mentünk 25 pont fölé, 16 meccsből.
Így ezt nem lehet.
Viszont Lock in trust, szvsz jó lesz, van remény Broncos!
(másfél hónapja nagyon nem volt)

BUÉK MINDENKINEK!
több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 075 — The Mathematician
 twitter.com/Broncos/status/1211375126156963840

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 766 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Akkor amiért ma lehet szorítani.
– Elbúcsúzunk CHJ-től, ezzel végképp oda a No Fly Zone
– Lindsay második 1000 yardos szezonja
– a 7-9, ami a 0-4 után nem is mutat olyan rosszul, és lényegáben a sok nyafogás után akár elégedettek is lehetünk, mert elindult valami egy új edzővel és rengeteg új reményteljes játékossal
– az AFC West második helye
– nem negatív csoportmérleg, ami a jövőre vonatkozóan fontos
– Lock és a többi ifjú

több mint 5 éve
Állítólag nyitottak vagyunk, hogy a következő szezonban bevallaljunk egy nemzetközi meccset.

Lecci lecci Londonban!!!

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondjuk inkább úgy, hogy biztonságos távolságból próbáltuk őket ijesztgetni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ha ma legyőzzük itthon az Ördögöket, akkor másodikak leszünk a csoportban végül és mi kergettük végi a Kansast? 😊

Szerkesztette: Zalán

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 074 — "Montoya por favor!"
GM játékban tavaly én draftoltam, örülök, hogy itt kötött ki (és jól játszik) 😊
peterk2005
Én draftoltam 😛
Heisman Trophy
Az itteniben gondolom. 😊 (Én a "másik" játékban játszom.)
peterk2005
akkor mindketten jól jártunk 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
Én draftoltam 😛
Heisman Trophy
Az itteniben gondolom. 😊 (Én a "másik" játékban játszom.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 074 — "Montoya por favor!"
peterk2005
Én draftoltam 😛

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Dre’Mont Jones a hét védő játékosa az AFC-ben
noflyzone
Azt hiszem benne egy igazi talentre leltünk. Szerintem hosszú távon domináns alakja lesz a védelemnek a pali. Ülök a Dre'Mont Jones vagonon... 😊 Csak így tovább

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 403
Dre’Mont Jones a hét védő játékosa az AFC-ben

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Kis karácsonyi statisztika. Minden Bronco-nak boldog karácsonyt!😊

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 5 éve
 twitter.com/Broncos/status/1209858918832148481
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
 www.pro-football-reference.com/players/S/SiemTr00/gamelog/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
 twitter.com/Broncos/status/1209515369225785344

több mint 6 éve
 twitter.com/Broncos/status/1209214288533032960

több mint 6 éve
Amúgy Simiannak mikor volt egymás után 4 ezeknél sokkal jobb meccse? Lehet az én memóriám nem az igazi, de én arra se nagyon emlékszem, hogy lett volna 4 értékelhető meccse egymás után. 😀 roberto23
2016ban voltak jó meccsei Siemiannek, nem tudom hogy volt-e benne ennél erősebb 4-es sorozata, de nem sokon múlt akkor a PO sem a macskával...Black_Adder
Igen, az első négy meccse. Akkor 4-0-val kezdtünk, vezette is a ligát TD-ban (volt 4TD, 0INT-es meccse is), QB ratingben is a legelejében volt, majdnem 70%-al passzolt, 8 yardos átlaggal, stb.

Nagyon jól indított ő, csak aztán pont a négy meccses sorozata után megsérült, 1 (v 2? már nem emlékszem) meccset kihagyott, utána pedig már jött a hullámvasút, egyre lejjebb csavarodó spirállal.
peterk2005
Woow, akkor rosszul emlékeztem. Nagyon kiesett, hogy ennyire jól kezdett.

több mint 6 éve
Amúgy Simiannak mikor volt egymás után 4 ezeknél sokkal jobb meccse? Lehet az én memóriám nem az igazi, de én arra se nagyon emlékszem, hogy lett volna 4 értékelhető meccse egymás után. 😀 roberto23
2016ban voltak jó meccsei Siemiannek, nem tudom hogy volt-e benne ennél erősebb 4-es sorozata, de nem sokon múlt akkor a PO sem a macskával...Black_Adder
Igen, az első négy meccse. Akkor 4-0-val kezdtünk, vezette is a ligát TD-ban (volt 4TD, 0INT-es meccse is), QB ratingben is a legelejében volt, majdnem 70%-al passzolt, 8 yardos átlaggal, stb.

Nagyon jól indított ő, csak aztán pont a négy meccses sorozata után megsérült, 1 (v 2? már nem emlékszem) meccset kihagyott, utána pedig már jött a hullámvasút, egyre lejjebb csavarodó spirállal.