Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Agimnál semmi predictiont nem találtam hajnalba, azóta látom hogy a 4. kör végére de inkább 5. körre várták jóva 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
 twitter.com/Kj_hamler/status/1253950668945133568

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én eddig elégedett vagyok. Volt egy nemtudomhovategyem pick, a harmadik körös első húzásunk, ami a boardokhoz képest nagy reach, de a harmadik körben a pickek fele ilyen volt már minden csapatnál, idén az átlagosnál is jobban eltér a csapatok boardja a konszenzusos média boardtól a körülmények miatt.

Ezen a picken kívül viszont minden egyes játékos olyan, akikkel nincs bajom. Nincs köztük Carlos Henderson, akitől a kihúzása napján égnek állt a hajam, se stílusban, se skillsetben nem éreztem a Broncosba valónak, és a későbbi karakter gondokról még nem is tudtam. Most mindegyik játékos - ezen az Ójeje srácon kívül (nem tudtam eddig megjegyezni a nevét, remélem rákényszerít, hogy meg kelljen tanulnom 😊 ) kívül a többi ezért vagy azért tetszik. Még Hamler is elmegy szódával, bár én általában nagyon speedster ellenes vagyok (valószínűleg a Colts Dorsett buktája is belejátszik ebbe, de nem csak az), egyszerűen ezeket a speedstereket nem tartom értékes skill játékosoknak. Azért mert néha akad egy-egy Desean vagy Hill, ők csak arra jók, hogy erősítsék a szabály. De Hamlerben látom az elkapót - még ha nem is látom azt az elitté válhatót, mint Sutton v. Jeudy, de annyit igen, hogy #3-nak elmenjen. Aztán bízom benne, hogy egy Sanders lesz belőle (bár Sanders kezeit kétlem, hogy valaha is örökli 😊 ).

Szóval nincs olyan pick, hogy szívem szerint el is felejteném, hogy megtörtént, Elway nem "akarta túl" a draftot, ott húzott és úgy húzott, ahogy a helyzet adta. Nem éri el a tavalyi szintet a draft, amikor (szerencse vagy tudatos) az utóbbi évek (minden csapatot összesítve) legremekebb draft day mozgolódását művelte le megszerezve Fantot és Lockot. Idén nincs ilyen, "csak" húzogat, de eddig úgy teszi, hogy nem lehet belekötni sem. Jeudy meg nálam egyedül elviszi az egészet, őt egyszerűen imádom hogy sikerült megcsípni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Én nem védeni akarom ezt a KJ Hamler picket, de tavaly mindig azért panaszkodtunk hogy Suttonon kívül nincs normális elkapó, Fantből meg ki tudja mi lesz. Jobb lesz mint Hamiltont nézni slotból, és Locknak is lesznek fegyverei. A Cushenberry pick tökéletes az OL-be. Amit meg nem tudhatunk ugye hogy lehet egyik lecsúszó CB-vel se szeretett volna dolgozni Fangio, és Fulton balhéi se jönnek ide. Másrészt ma is vannak olyanok akik jöhetne secondary-be vagy OL-be, vagy esetleg ILB-be.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Abban teljesen igazat adok h a holdingjainak egy része olyan h a közelében nincs a labda, | de egyszámjegyű wonderlictel mire számítson az ember... | és abban is h a PFF szubjektív és talán pont az OL az a terület ahol a legnagyobbakat tévednek.

Nehéz most érvelnem, mert én egyáltalán nem szeretem Bollest, de első körben 10-ből 10x top WR-t választottam volna, akkor is ha van bent top OT, míg a második körben fenntartom h érdemi megoldást nem találtunk volna OT poszton, és ugyan a "WR3" nagyon hátsó neednek tűnhet, de az O# koncepciónkban nagyon is kulcsposzt az a típusú elkapó, amit Hamlernek kell betöltenie, így nem érzem luxuspicknek, sokkal inkább egy olyan bpanak, ami needre jött.

Attól pedig nem félek h nem lesz elég idő h kibontakozzanak a játékok, mert Lock elég szépen fellépegetett már tavaly is a zsebbe, meg a bootlegeket is jól meg kéne oldania és most tényleg lesz célpont mind checkdownon, mind nagy játékokra.
Általános Doktor
Ebben egyet is értünk. Bár ha OT jön a 2. körben, akkor azt indokoljuk meg, hogy miért volt jó döntés. De az is egy járható út, amit Elwayék választottak.

A különbség, hogy szerintem FA-n kellett volna OT-t hozni, akár iOL akár RB kárára. Ugyanez egyébként CB, hiába jött a 3. körben az már too little too late, főleg, hogy szerintem egy teljesen egydimenziós kb 5. körös prospekt érkezett. A többi név rendben van. A lyukak nálam az FA hibája, nem a drafté, így nekem az offseasonnel vannak problémáim, a draft önmagában rendben van. Ott inkább azt nézem kik jöttek, nem azt hogy kik nem...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Azért az nem a kecsegtet a legjobbal ha folyamatosan azt nézzük hogy miként kergetik az irányítónkat....Wilson inkább átmenet egy irányító meg egy futó közt,nem egy klasszikus értelemben vett irányító. Jó,attól még remélem Lock tud futni,mert ha minden így marad,szüksége is lesz rá.
De ha jól emlékszem,még két olyan tackle volt bent a második kör kezdetén akit első körbe vártak. ( talán Jones és Cleveland)
Foresz
A mostani falunkért elégsokmindenkit lesz.pnának a seahawks fanok, szal ahhoz amit nekik nézniük kell(ett?) évekig, ahhoz azért ne hasonlítsuk azt amink van.

Igen, Ezra Cleveland és Josh Jones első kör vége/második kör elejés gradeket kapott sok helyen, de azért az sem véletlen h ennyit csúsztak (utóbbi harmadik elején ment csak ki).

Ben Bartch lesz itt a megoldás meglássátok, kihúzzuk, egy évet akklimatizálódik, második szezonjában már allpro lesz 😀

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Azért az nem a kecsegtet a legjobbal ha folyamatosan azt nézzük hogy miként kergetik az irányítónkat....Wilson inkább átmenet egy irányító meg egy futó közt,nem egy klasszikus értelemben vett irányító. Jó,attól még remélem Lock tud futni,mert ha minden így marad,szüksége is lesz rá.
De ha jól emlékszem,még két olyan tackle volt bent a második kör kezdetén akit első körbe vártak. ( talán Jones és Cleveland)
Ezektől függetlenül egyébként nem vagyok Hamler miatt boldogtalan,hiszen most megtoltuk rendesen az offense szekerét,amire valljuk meg őszintén már régen rá is fért.

Szerkesztette: Foresz
több mint 5 éve
Abban teljesen igazat adok h a holdingjainak egy része olyan h a közelében nincs a labda, | de egyszámjegyű wonderlictel mire számítson az ember... | és abban is h a PFF szubjektív és talán pont az OL az a terület ahol a legnagyobbakat tévednek.

Nehéz most érvelnem, mert én egyáltalán nem szeretem Bollest, de első körben 10-ből 10x top WR-t választottam volna, akkor is ha van bent top OT, míg a második körben fenntartom h érdemi megoldást nem találtunk volna OT poszton, és ugyan a "WR3" nagyon hátsó neednek tűnhet, de az O# koncepciónkban nagyon is kulcsposzt az a típusú elkapó, amit Hamlernek kell betöltenie, így nem érzem luxuspicknek, sokkal inkább egy olyan bpanak, ami needre jött.

Attól pedig nem félek h nem lesz elég idő h kibontakozzanak a játékok, mert Lock elég szépen fellépegetett már tavaly is a zsebbe, meg a bootlegeket is jól meg kéne oldania és most tényleg lesz célpont mind checkdownon, mind nagy játékokra.

több mint 5 éve
Bolles-al nem meggyőző a fal. Lehet a másik oldalon van egy remek tackle,de ha nem tudja végigjátszani az idény nagy részét,akkor az olyan mibtha nem is lenne. Ugyanez a bajom Callahannel is.
Már Flacconak sietni kellett a célpontkeresésben,mert feszt odaértek hozzá,a fal két széle olyan volt mint az átjáróház. Locknál erre még inkább figyelni kéne,hiszen neki még tanulnia kell a játékot,legalábbis valószínűleg több idő kell a döntéshozatalhoz mint egy rutinosabb irányítónak. Fal nélkül leredukálod a lehetőségeket,hiszen azért akár milyen jó célpontjaid vannak,ha nincs idejük elszakadni emberről,nem tudod őket megjátszani.
Én ezért szerettem volna tackle-t. Persze nem első körre,mert abban azért nagyjából egyetértettünk hogy jó,erős elkapó hármas van,amiből aztán sikerült talán a legjobbat kivenni.
Foresz
Nyugi, Flacco rutinosabb, de Lock mobilisabb. Mondjuk a tavalyi Flacconál egy nagy darab kő is mobilisabb lett volna. Majd Lock futkos felalá mint Wilson, amíg talál egy célpontot.
Ennyi skill high profile skill játékossal senki nem mutogathat majd az OTkre... Ettől még persze több értelme lett volna, mint a fal közepét tovább erősíteni vagy még egy WRnek, de lehet így is építkezni.

Abban teljesen igaza van dokinak, hogy 2-3 körös WR pickek gyakrabbban válnak be, mint a 2-3 körös OT-k. 1. körben meg a 4 valamire való OT már kiment előttünk, ellenben talán a legjobb WR az ölünkbe hullott. FAn kellett volna a szélére valaki, drafton inkább olyan játékoskat hozzunk, akik majd beválnak, mint olyanokat akiknek muszáj játszania.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az O# fal közepe jó lehet, Risner-Cushenberry-McGovern trióban van potenciál.
Nyilván a szél az vicc, a Bárgyú és a Porcelén nem épp jó előjel, így gondolom a futó/valamelyik TE majd szinte állandóan besegít majd valamelyik oldalra.

Egy izmos, magas CB sosem árt, főleg, hogy javarészt törpék rohangálnak abban a csapatrészben jelenleg.

Ami továbbra sem tetszik, hogy a pálya közepén még mindig elég ergya a felhozatal. Bárki aki arra téved nagyot tud ütni (AJ, Jackson, Simmons, Todd), de sebességben lenyomják őket. Nem tudom mi a terv a TE jaték vagy középre befutásos WR route-ok ellen, de ez így megint jó nagy gyenge pontnak tűnik.
FLZOLI
McGovern már nem a miénk
Zalán
Igaz ez benéztem, Glasgow-t akartam írni csak épp olyan cikket néztem amiben még a tavalyi fal értékelése volt benne 😊

Szóval egyetértünk, hogy most mindenki csak a többi csapat idetévedő kémjeit altatja, és tövőre lenyomjuk a TB12 bandát hazai pályán az SB-n
(Persze itt a 12. "játékos" a sporik lesznek mint a nézők 😊 )

több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Bolles-al nem meggyőző a fal. Lehet a másik oldalon van egy remek tackle,de ha nem tudja végigjátszani az idény nagy részét,akkor az olyan mibtha nem is lenne. Ugyanez a bajom Callahannel is.
Már Flacconak sietni kellett a célpontkeresésben,mert feszt odaértek hozzá,a fal két széle olyan volt mint az átjáróház. Locknál erre még inkább figyelni kéne,hiszen neki még tanulnia kell a játékot,legalábbis valószínűleg több idő kell a döntéshozatalhoz mint egy rutinosabb irányítónak. Fal nélkül leredukálod a lehetőségeket,hiszen azért akár milyen jó célpontjaid vannak,ha nincs idejük elszakadni emberről,nem tudod őket megjátszani.
Én ezért szerettem volna tackle-t. Persze nem első körre,mert abban azért nagyjából egyetértettünk hogy jó,erős elkapó hármas van,amiből aztán sikerült talán a legjobbat kivenni.
több mint 5 éve
Hát nekem ez a második nap nem tetszett igazán. Egyedül Cushenberry értékelhető jó húzásnak. Második kört elszórni egy WR3/Kick returnerért, amikor bent volt még két kezdő kaliberű CB is, az OT-król nem is beszélve... meh
Mosgarn
ugyanígy látom.. Még ha sok örömet is fog okozni, úgy alakul, akkor is luxusnak tartom ma az első kör utàn a másodikat erre használni. Elway úgy tett, mint amikor éhesen mész le a piacra ès mindent megveszel amit megkívànsz. Miközben OT-ben szerintem konkrétan létszàmban sem vagyunk meg. Ès Munchak nem egy virtuális TC-n farag majd az ötödik körös tömegemberből potens szélső falat. Èn felemásan állok egyelőre az egészhez. A C az jó húzás. A CB az szokásos, majd ha pro bowlea készül, elhiszem, hogy nem a Black által felsorolt sorba tartozik. A DT elfèr, ő semleges. Ha jó lesz, akkor jó. Egy idei udfa csodában bízom még..
Zalán
Itt van egy elég jól határolható szemléletbeli difi az FO és a fórumunk fele(2/3-a?) közt:
Nevezetesen ők nem mondtak le egy szezon után Jamesről. Értem h a nagy várakozások miatt a folyamatosan visszatérő sérülések miatt úgy tűnik mintha ott nem lenne csak egy kórházi ágy, de valójában egy top10-es RT-nk van rosteren | -aki igen, sérülékeny- | .

A másik meg Bolles értékelése: amellett h én sose szerettem, és tényleg sokat holdingol, de a PFF-nél a kezdő O# játékosok közül csak Sutton és Sanders előzte meg gradekben (úgy h év végére a posztján top5-ös értékeléseket kapott, míg a teljes éves gradeje pl jobb mint Tunsilnak!). Nem állítom h ő volt a legjobb falemberünk, azt sem h top5/10 a posztján, azt meg végképp nem gondolom h a második legjobb O# játékosunk lenne, de ő nem egy szar OT (nem mellesleg egyáltalán nem sérülékeny), csak a gyengesége nagyon látványos, nagyon elkerülhető butaságnak tűnik, így nagyon beleég az ember tudatába.

Ha már itt tartunk, van egy Wilkinsonunk is, aki második szezonját végigtolta kezdőként, úgy h simán jobb volt mint sokan előtte ugyanazon a poszton. Nem örülnék ha kezdne, de 25 éves, második szezonja lesz Munchakkal, miért ne fejlődhetne tovább akár valid kezdővé, meg úgy általában, miért gondjuk h egy egyetemről kikerülő rookie jobb depth lenne?

Szal sztem az OT lett volna a luxuspick, ezért nem akartam első körben sem, és ezért nem bánkódok most sem. Am simán jöhet még egy projekt ide és nekem van is egy kedvenc projekt játékosom: Ben Bartch (ő harmadosztályból jön, de nagyon jó adottságokkal és a senior bowl hetén szétdominált mindenkit, így 4. körtől sztem megérné a rizikót a benne lévő potenciál, főleg h nem kellene kezdenie és lenne egy jó edzője).

A WR posztot ők pedig úgy értékelték h van egy ligaelit Sutton, de utána Tim Patrikok meg Hamiltonok próbálnak belenőni DT meg Sanders cipőibe, ami jól láthatóan nem megy (egyelőre). Ha egyszer kell egy gyors mélységi célpont, és a belső gradejeink alapján (amivel egyébként a teljes szaksajtó egyetért) van egy top 50-es játékos a boardon, akkor nincs miről beszélni. Főleg h Shurmur kifejezetten sokat használ 3 WR-es felállásokat, az első két körös pickkel pedig megvan a talent minden típusú elkapóra:
- Sutton igazi WR1, akrobatikus, már-már lehetetlen elkapásokkal és jó egy-az-egyes mutatókkal
- Jeudy a kiváló routeokkal 3rd down fegyver, meg a régi dakota közmondás szerint könnyebb az irányító dolga ha van egy WR a csapatban aki üresre tudja játszani magát
- Hamler meg azt a fajta sebességet képviseli, amit nehéz egy-az-egyben levédekezni és ő is kifejezetten jó elkapás után, ami fontos Shurmur O#-ben | (néhány dropja után menni fog majd az anyázás, de ha utána 70 yardos TD runokkal kárpótol, akkor el fogjuk ezt nézni neki) |
- Fant ilyen társak mellett robbanthat, mind a redzoneban, mind úgy általában jót fog neki tenni, hogy sokat lesz egy-az-egyben
- Gordon és Lindsay dolga pedig lényegesen könnyebb lesz ilyen elkapók mellet.

Ehhez tegyük hozzá h van egy Munchakunk, akinek van egy vitán felül átlag feletti Risnere, egy Glasgowja, most jött egy második körre várt C és akkor ehhez vegyük a már korábban kifejtettek szerint az OT-ket.

Star Wars számokat várok jövőre. 😀
Általános Doktor
Naaa, Doki.
James akkor se volt top10, amikor épp játszott. Egy jó, átlag fölötti RT volt. De az ilyen nehéz emberek sérülések után tipikusan nem 100%os formában jönnek vissza. Clady, Kuper, ... Jake Long

A PFF csőlátó. Mindig is az volt, de egyre jobban kezdik becsapni magukat. Holdingról azért volt sok videó elemzés a tavalyi PFF Super Star szezonja alatt is, hogy még mindig mennyire hiányos a technikája, playek amikor egyszerűen nem blokkol meg senkit, csak nézi hogy Lindsay megoldja-e kettő másik ellen. Amúgy ugyanezen PFF szerint máris ki kéne dobnunk Lockot. Szóval csak óvatosan. Te tudod hogy kell használni, értelmezni, de lehet van aki nem, őt félre vezeti ha csak a jót osztod meg.
Egyébként holding és holding között is van különbség. A nagyobb baj, hogy Holding nem egyszer holdingolt ki minket FG távból vagy holdingolt teljesen fölöslegesen, hisz a play outside futás volt a másik oldalra, ha akkor nem blokkol meg senkit mint rendesen, és nem csinál semmit, már jók vagyunk, de ő szeret bírkózni. Ennek az embernek egyszerűen fogalma nincs semmiről, szerintem a levegővételre is folyamatosan emlékeztetni kell őt.

De hagyjuk a statokat, elemzéseket.
- Van egy FO-nk, aki nem hívta le a team optionjét, szóval nem tarthatják túl sokra.
- Vannak edzőink, akik azt mondták hogy Wilkinson átveheti a helyét a kezdőben. Csak aztán James lesérült - shocker - így a jobboldalon kellett játszania. De ha nem sérüül le James, akkor kiszorult volna a kezdőből, aztán értékelhet a PFF amit akar...

Wilkinson amúgy tényleg nem rossz csere swing tackle, de jövőre FA, és el is megy innen. Vagy nagyon esetleg ő marad kezdőnek, annak kevés. A luxus lett volna az OT picket nem is értem amúgy, 3db emberünk van, akivel lehet számolni, de akkor számolok Jamesszel is, akivel szerintem nem lehet amíg egyetlen meccset se tudott befejezni, de mindegy, ebből a 3-ból 2-nek lejár a szerződése jövőre. Az egy dolog, hogy instant neednek látjuk-e vagy áltatjuk magunkat pff grade-ekkel meg Jamesszel, de csak 1 évet kell előrenézni, hogy ne luxus pick legyen, amikor amúgy WR3-mat húztunk a 2. körben, ha már a luxus a téma.

A fal közepe nagyon erős, de az egész OL sokkal jobb lenne, ha átlagos lenne a közepe de átlagos lenne a széle is. A Holding-Risner-Cushenberry-Glasgow-Missing/Wilkinson sor pont azokhoz a playekhez lesz kevés, ahol a játéknak ki kéne bontakoznia. Ha nem lesz mélységi játékunk, akkor feltöltik a boxot, és akkor a közepe is kevés lesz a feladathoz.

Viszont hogy pozitívat is mondjak, az én szemléletem az, hogy nem kell jó fal, ha jó skill játékosok vannak. Emlékszünk mit tett a fallal PM idejövetel. Lock ahhoz még kicsi, de akármennyire is nem tetszik Gordon szerződése ő sok terhet levehet a fal válláról. Ő blokkol és elkap a futások mellett. Időt tud nyerni Locknak vagy ott van ha gyorsítani kell a játékon. A törpét is megjátszhatjuk screen passzol, aztán kergessék a safetyk az endzonig.
Teljesen egyetértek azzal, hogy a posztPM éra leglátványosabb támadóegységét kell látnunk. Jöhetnek a Philly fanok, hogy Susmus mennyire nem képes erre, ilyen "drága" skill játékosokkal Scangarellotól is cirkuszt várnék el...
A védelem majd megtalálja a módját hogy elveszítse a meccseket, de a korábbiaknál nézhetőbb meccsek lesznek szerintem. Legalábbis hatalmasat csalódnék ha nem így lenne. Mármint ha a védelm mégse veszti el a meccseekt akkor nem csalódok, csak ha a támadó sor nem lesz nézhető.

De ettől még Holding nem csak buta, hanem rossz is, nagyon, elsősorban azért mert buta, amin Munchak se tud segíteni, ha James nem sérül le már tavaly elvesztette volna kezdő posztját, aztán értékelhet a pff amit akar. De James lesérült. Ő meg lehetne akár top10 is, ha kórházban van sokra megyünk vele, amúgy nem top10, sosem volt az, de ha játszana és egy átlag fölötti teljesítményt hozna, az amúgy elég is lenne, de majd hiszem ha látom. És majd ha egyszer látjuk, kiderül milyen mély nyomokat hagytak benne a sérülések. Callahan más a alkat, ha ő felépülne benne jobban bíznék, csak neki meg a felépülésében se bízok mégannyira se, ha pályára lép se hiszem el hogy tényleg ő az...

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 5 éve
Hát nekem ez a második nap nem tetszett igazán. Egyedül Cushenberry értékelhető jó húzásnak. Második kört elszórni egy WR3/Kick returnerért, amikor bent volt még két kezdő kaliberű CB is, az OT-król nem is beszélve... meh
Mosgarn
ugyanígy látom.. Még ha sok örömet is fog okozni, úgy alakul, akkor is luxusnak tartom ma az első kör utàn a másodikat erre használni. Elway úgy tett, mint amikor éhesen mész le a piacra ès mindent megveszel amit megkívànsz. Miközben OT-ben szerintem konkrétan létszàmban sem vagyunk meg. Ès Munchak nem egy virtuális TC-n farag majd az ötödik körös tömegemberből potens szélső falat. Èn felemásan állok egyelőre az egészhez. A C az jó húzás. A CB az szokásos, majd ha pro bowlea készül, elhiszem, hogy nem a Black által felsorolt sorba tartozik. A DT elfèr, ő semleges. Ha jó lesz, akkor jó. Egy idei udfa csodában bízom még..
Zalán
Itt van egy elég jól határolható szemléletbeli difi az FO és a fórumunk fele(2/3-a?) közt:
Nevezetesen ők nem mondtak le egy szezon után Jamesről. Értem h a nagy várakozások miatt a folyamatosan visszatérő sérülések miatt úgy tűnik mintha ott nem lenne csak egy kórházi ágy, de valójában egy top10-es RT-nk van rosteren | -aki igen, sérülékeny- | .

A másik meg Bolles értékelése: amellett h én sose szerettem, és tényleg sokat holdingol, de a PFF-nél a kezdő O# játékosok közül csak Sutton és Sanders előzte meg gradekben (úgy h év végére a posztján top5-ös értékeléseket kapott, míg a teljes éves gradeje pl jobb mint Tunsilnak!). Nem állítom h ő volt a legjobb falemberünk, azt sem h top5/10 a posztján, azt meg végképp nem gondolom h a második legjobb O# játékosunk lenne, de ő nem egy szar OT (nem mellesleg egyáltalán nem sérülékeny), csak a gyengesége nagyon látványos, nagyon elkerülhető butaságnak tűnik, így nagyon beleég az ember tudatába.

Ha már itt tartunk, van egy Wilkinsonunk is, aki második szezonját végigtolta kezdőként, úgy h simán jobb volt mint sokan előtte ugyanazon a poszton. Nem örülnék ha kezdne, de 25 éves, második szezonja lesz Munchakkal, miért ne fejlődhetne tovább akár valid kezdővé, meg úgy általában, miért gondjuk h egy egyetemről kikerülő rookie jobb depth lenne?

Szal sztem az OT lett volna a luxuspick, ezért nem akartam első körben sem, és ezért nem bánkódok most sem. Am simán jöhet még egy projekt ide és nekem van is egy kedvenc projekt játékosom: Ben Bartch (ő harmadosztályból jön, de nagyon jó adottságokkal és a senior bowl hetén szétdominált mindenkit, így 4. körtől sztem megérné a rizikót a benne lévő potenciál, főleg h nem kellene kezdenie és lenne egy jó edzője).

A WR posztot ők pedig úgy értékelték h van egy ligaelit Sutton, de utána Tim Patrikok meg Hamiltonok próbálnak belenőni DT meg Sanders cipőibe, ami jól láthatóan nem megy (egyelőre). Ha egyszer kell egy gyors mélységi célpont, és a belső gradejeink alapján (amivel egyébként a teljes szaksajtó egyetért) van egy top 50-es játékos a boardon, akkor nincs miről beszélni. Főleg h Shurmur kifejezetten sokat használ 3 WR-es felállásokat, az első két körös pickkel pedig megvan a talent minden típusú elkapóra:
- Sutton igazi WR1, akrobatikus, már-már lehetetlen elkapásokkal és jó egy-az-egyes mutatókkal
- Jeudy a kiváló routeokkal 3rd down fegyver, meg a régi dakota közmondás szerint könnyebb az irányító dolga ha van egy WR a csapatban aki üresre tudja játszani magát
- Hamler meg azt a fajta sebességet képviseli, amit nehéz egy-az-egyben levédekezni és ő is kifejezetten jó elkapás után, ami fontos Shurmur O#-ben | (néhány dropja után menni fog majd az anyázás, de ha utána 70 yardos TD runokkal kárpótol, akkor el fogjuk ezt nézni neki) |
- Fant ilyen társak mellett robbanthat, mind a redzoneban, mind úgy általában jót fog neki tenni, hogy sokat lesz egy-az-egyben

Ehhez tegyük hozzá h van egy Munchakunk, akinek van egy vitán felül átlag feletti Risnere, egy Glasgowja, most jött egy második körre várt C és akkor ehhez vegyük a már korábban kifejtettek szerint az OT-ket.

Általános Doktor
ez így tök oké, és é mindig is távoli szurkolóként mosom el az érzéseimet. Elhiszem Bolles statjait. De akkor a kérdés az, jövőre aláírsz vele egy új nagy szerződést vagy elengeded a piacra? mert hiába minden stat, szerintem nem adnál neki nagy pénzt. Ahogy Hamilton le lehet cserélni két év után, úgy Bollest is le lehetne. De én leszek a legbolszdogabb, ha tol egy karrierévet és megokosodik...
Zalán
Jelenleg nem adnék neki nagy szerződést, de még az ötödik évét sem hívnám le, hanem jövőre mérlegelnék. Ha még idén elcseréljük egy jobb, vagy inkább "tisztább" OT-ra, akkor nem sírnék utána, de ez megint nem ugyanaz.

Végiggondolva azért nem akartam OT-t az elsőben mert én csak 3 játékost gondoltam jobbnak mint Bolles (Bekton legalább akkor lutri), ráadásul -utólag látva- mindháromért fel kellett volna tradelni. Namármost ha Bolles nyakára hozunk egy jobbnak kinéző első köröst, attól az még nem biztos h jobb is lesz, de ha jobb is lesz, akkor sem gondolom h jobb lesz a csapat összességében, mintha Jeudyt választjuk -utólag látva h trade nélkül-.
Itt ügye a serpenyőben lenne egy valószínűleg jobb LT + egy-két harmadik kör minuszba vs. Jerry Jeudy. Nekem nem kérdés h melyik a jobb döntés.

A második körös OT-któl pedig azért fázok, mert azok 32 nfl csapat szerint is lutrik. Minek hozzunk valakit a második körben aki a teljes liga szerint csak a beválhat kategóriában van, ha nekünk van egy játékosunk akiről tökéletesen tudjuk h nem sérülékeny és bőven ligaátlag játékot hoz (10 holdinggal) egy olyanra aki lehet h jobb lesz, de valószínűbb h nem | főleg h van egy 25 éves Wilkersonunk, aki ugyanúgy simán lehet h tovább fejlődik | Ha nem lenne senki a poszton azt mondom h okés, simán megéri, mert rosszabb nem lesz a helyzetünk, de Bolles inkább csak idegesítő mintsem szar. A serpenyős példánál maradva itt már csak egy lehet jobb, de valszeg nem LT van, míg a másik oldalon egy skillposztra egy hiányzó darab.

A harmadik napon ellenben bőven megér egy picket ellőni (pl.: egy Bartchra), mert ott már a serpenyő másik felében nem egy kezdő játékos van egy skillposzton, hanem egy ST warrior LB.

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mosgarn
Zalán

Általános Doktor
ez így tök oké, és é mindig is távoli szurkolóként mosom el az érzéseimet. Elhiszem Bolles statjait. De akkor a kérdés az, jövőre aláírsz vele egy új nagy szerződést vagy elengeded a piacra? mert hiába minden stat, szerintem nem adnál neki nagy pénzt. Ahogy Hamilton le lehet cserélni két év után, úgy Bollest is le lehetne. De én leszek a legbolszdogabb, ha tol egy karrierévet és megokosodik...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nyilván a szél az vicc, a Bárgyú és a Porcelén nem épp jó előjel, így gondolom a futó/valamelyik TE majd szinte állandóan besegít majd valamelyik oldalra.

Egy izmos, magas CB sosem árt, főleg, hogy javarészt törpék rohangálnak abban a csapatrészben jelenleg.

Ami továbbra sem tetszik, hogy a pálya közepén még mindig elég ergya a felhozatal. Bárki aki arra téved nagyot tud ütni (AJ, Jackson, Simmons, Todd), de sebességben lenyomják őket. Nem tudom mi a terv a TE jaték vagy középre befutásos WR route-ok ellen, de ez így megint jó nagy gyenge pontnak tűnik.
FLZOLI
McGovern már nem a miénk

több mint 5 éve
Mosgarn
Zalán

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
Lecsó Denver Broncos 3 366
Hamler slotban nagyon jó lesz szerintem, bár én is CB-t húztam volna...
több mint 5 éve
Mosgarn

több mint 5 éve
Érdekességképpen a tegnapi nap lett teljes a tavalyi letradeünk:

Pittsburgh Steelers received: Inside Linebacker Devin Bush

Denver Broncos received: Tight end Noah Fant(1-20), Quarterback Drew Lock (2-52), and Center Lloyd Cushenberry (3-83)

Ha Lock tényleg Fr.QB, akkor értelmetlen tovább nézni, de ha őt kivennénk a képletből, akkor sem panaszkodhatunk. Mondom ezt úgy h Bush is beválni látszik.

több mint 5 éve
A Hamler pick-nel először kicsit húztam a számat, de így utólag elégedett vagyok én is. Mind posztok, mind játékosok téren.

És ami nekem baromira tetszik, hogy egyelőre nagyon nagy az összhang Elway és Fangio között. Látszik az irány, hogy hova tartunk és ehhez milyen játékosokra van szükség, hogy oda is érjünk. Ha minden puzzle a helyére kerül baszos kis csapat leszünk.
roberto23
működik a draftszurkolás szindróma... én mondtam... a TC-n màr mezt rendelünk a kisgyerek nevével ellátva... 😋
Zalán
Hát egyelőre még csak Miller mezem van, muszáj bővíteni a gyűjteményt. 😀
roberto23
Egy Lynch mez “büszke” tulajdonosaként mindenkit óvatosságra intenék az ilyesmiben 😀

Én most egy darabig kitartok a Bailey mez mellett, majd 2-3 jó szezon után veszek esetleg egy Lock-ot...
StormST
Én kitartok a Londonban, a Frisco ellen vásárolt Tebow mezem mellett... 😋

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
A Hamler pick-nel először kicsit húztam a számat, de így utólag elégedett vagyok én is. Mind posztok, mind játékosok téren.

És ami nekem baromira tetszik, hogy egyelőre nagyon nagy az összhang Elway és Fangio között. Látszik az irány, hogy hova tartunk és ehhez milyen játékosokra van szükség, hogy oda is érjünk. Ha minden puzzle a helyére kerül baszos kis csapat leszünk.
roberto23
működik a draftszurkolás szindróma... én mondtam... a TC-n màr mezt rendelünk a kisgyerek nevével ellátva... 😋
Zalán
roberto23
Egy Lynch mez “büszke” tulajdonosaként mindenkit óvatosságra intenék az ilyesmiben 😀

Én most egy darabig kitartok a Bailey mez mellett, majd 2-3 jó szezon után veszek esetleg egy Lock-ot...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Mosgarn Denver Broncos 33
több mint 5 éve
Jövőre kik lesznek FA-k ?
Zalán
Team Option
Von Miller
Kareem Jackson
Holding

RFA
Tim Patrick
Trey Marshall
Kyle Peko
Alexander Johson
Linday
Davontae Harris
Nico Falah

UFA
Simmons - de vele TCig valszeg hosszabbítunk.
Todd Davis
Heuerman
McManus
Purcell
Wilkinson
Shelby Harris
Attaochu
Walker
Joe Jones
Bausby
Butt

Nyilvánvalóan Miller és Jackson team optionjét le kell hívni. Amúgy AJ és Lindsay a must have, nem is tender kéne rájuk hanem hosszabbítani, de az úgy se lesz, legalább nem kéne CJ Andersont játszani velük.
Aztán nagyjából 4 kezdő UFA, meg McManus. Szerintem az összes UFA elmegy, legfeljebb trollkodnak egyet megint, és Heuerman marad.

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906

roberto23
Zalán

„History is a set of lies agreed upon.”