NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
23
7
2:20, ARENA4
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Igen, alapvetően én is így gondolom. Ami miatt feltettem a kérdést, az a consecutive negatív szezonok. Mert az viszont nagyon fájó rekord.5 jó év (2011-15)Uh, a HC viszont kemény kérdés. JMD vagy VJ?Meg ami még kemény kérdés, az a GM. Elway és Elway a két nyertes a legjobb és a legrosszabb kategóriában. 😀
A legjobb kombó talán az lenne, ha JMD lenne a GM legalábbis ő felelne a rosterért, viszont VJ lenne a lángelme a meccseken. A koordinátorok lehetnének Martindale és Musgrave
Esetleg Foxt tanácsadónak, hogy mikor menjünk neki a 4thnak, mikor térdeljük ki a meccset, meg hasonlók.
Black_Adder
De most komolyan: mi illik rá jobban? Manningért és a köréje épített csapatért elfelejtjük neki a későbbi "tehetségeket"? Mi a véleményetek, GM szempontból inkább pozitív az Elway-évtized, vagy inkább negatív?
Assurbanapli
1 OK év (2016)
3 rossz év (2017-19)
Ez még egyértelműen a "jó"ban van, csak a trend nem a legjobb. Azon múlik hogyan folytatódik. Ha jövőre nem lesz legalább egy "OK" év, akkor mondjon le, ha viszont sikerül kirángatnia a csapatot ebből a gödörből akkor a renoméját is helyreállíthatja még vele.
Az évtized viszont mindenképp pozitív. Nem sok évtizedben nyertünk Super Bowlt és 5 divisional title-t.
Black_Adder
több mint 5 éve
Az a kérdés, hogy lesz-e idén olyan csapat amelyik hajlandó lenne cserélni Flaccoért? A Jaguars is a pályán lesz, ők Foles-t akarják majd elpasszolni, És Foles csak 15 millióba kerülne a kérőnek, Flacco meg 20-ba. Kettőjük közül én Folest vinném, ha már tradelni akarok feltétlenül. peterk2005Ahogy utaltam rá, ha a felszabaduló pénzből hozni tudunk egy értelmes játékost a kezdő erősítésére, netán fel tudjuk használni egy jelenlegi kulcsjátékos hosszabbítására ami nélküle nem menne (Harris), akkor én egy közepes picket sem sajnálnék Elway helyében (így viszont nem húznék irányítót természetesen). Legfőképpen azért, mert Flacco saját maga nyilatkozta, hogy ő nem mentor típus, és nem azért jött, hogy Locknak segítsen. De azt meg kell hagyni, hogy abszolút elit csere QB opció, úgyhogy nem akkora baj, ha marad. Így átgondolva a lehetőségeket, tényleg nincs annyi mozgástér, mint elsőre gondoltam. Valamiért egy hetekkel ezelőtti számolgatásom maradt meg bennem, amikor még nem voltak ennyire biztosak a kezdő QB poziciókkal kapcsolatos kérdések.
több mint 5 éve
Flaccót mindenképpen el kell cserélniCsak úgy hemzsegnek majd érte a csapatok
Cruyffista
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Az a kérdés, hogy lesz-e idén olyan csapat amelyik hajlandó lenne cserélni Flaccoért? A Jaguars is a pályán lesz, ők Foles-t akarják majd elpasszolni, És Foles csak 15 millióba kerülne a kérőnek, Flacco meg 20-ba. Kettőjük közül én Folest vinném, ha már tradelni akarok feltétlenül.Pats 😊
De nem is igazán látom, hogy ki lenne az. A Panthers, Chargers, Bucs féle csapatok miért adnának pénzt Flaccoért vagy Foles-ért, amikor annyi erővel megtarthatják Newtont, Riverst vagy Winstont is. A Titans szinte biztosan Tannehillel meg tovább, A Dolphinsnak ott van Fitzy még olcsóbbért, plusz Rosen. A Steelersbe visszajön Big Ben, és nekik pénzük se lenne rá. A Colts nem fogja lecserélni Brissettet Flaccora, nincs értelme annak sem. Van még QB needes csapat amelyiket nem említettem, a Bengalson kívül? Ők ugye viszik majd Burrowt, nekik tuti nem kell más.
peterk2005
több mint 5 éve
Az a kérdés, hogy lesz-e idén olyan csapat amelyik hajlandó lenne cserélni Flaccoért? A Jaguars is a pályán lesz, ők Foles-t akarják majd elpasszolni, És Foles csak 15 millióba kerülne a kérőnek, Flacco meg 20-ba. Kettőjük közül én Folest vinném, ha már tradelni akarok feltétlenül.De nem is igazán látom, hogy ki lenne az. A Panthers, Chargers, Bucs féle csapatok miért adnának pénzt Flaccoért vagy Foles-ért, amikor annyi erővel megtarthatják Newtont, Riverst vagy Winstont is. A Titans szinte biztosan Tannehillel meg tovább, A Dolphinsnak ott van Fitzy még olcsóbbért, plusz Rosen. A Steelersbe visszajön Big Ben, és nekik pénzük se lenne rá. A Colts nem fogja lecserélni Brissettet Flaccora, nincs értelme annak sem. Van még QB needes csapat amelyiket nem említettem, a Bengalson kívül? Ők ugye viszik majd Burrowt, nekik tuti nem kell más.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Flaccót mindenképpen el kell cserélni, mert a felszabaduló pénzből olyan játékost is lehet hozni, aki a kezdőbe is beférne. Kivéve ha csak magas pickkel menne át bárhova is. Akkor inkább tényleg maradjon backupnak, de ennyire azért nem rossz játékos. Ha ez sikerül, én nem sajnálnék egy negyedik körös picket backup QB-ra, mert elég bő az idei QB-class, negyedik körig simán lecsúszhat egy alapvetően második körös tehetség. Lockkal pedig bármi történhet. + kedvező rookie szerződés
Kár, hogy hónapok vannak az FA-ig és a draftig, rég volt ilyen izgalmas offseasonunk, sok pickkel és költőpénzzel. Jobban várom, mint az SB-t.
több mint 5 éve
Szerintem inkább tradeljünk fel Justin Herbertért bár őt nekem feltétlenül szeretnem kell mert kacsa 😊Egyébként Flacco nyitott a backup szerepre. Mondjuk meg tudom érteni. 35 évesen nincs is jobb, mint milliókert ücsörögni a padon. Bár hogy ez nekünk miért lenne jó arra még nem jöttem rá.Ülhet a hátsó sorban is, onnan is kilát. Oszi és Lynch után ez nagy hiányposzt a padon
roberto23
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Egyébként Flacco nyitott a backup szerepre. Mondjuk meg tudom érteni. 35 évesen nincs is jobb, mint milliókert ücsörögni a padon. Bár hogy ez nekünk miért lenne jó arra még nem jöttem rá.Ülhet a hátsó sorban is, onnan is kilát. Oszi és Lynch után ez nagy hiányposzt a padon
roberto23
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
lehet így jobban kijöhet a matek.Verrtük a Wild Card kör 2 gőztesét. Akkor most vigaszágon a div roundba jutottunk?Ennyi minimum kijárna.
Black_Adder
Egyébként Flacco nyitott a backup szerepre. Mondjuk meg tudom érteni. 35 évesen nincs is jobb, mint milliókert ücsörögni a padon. Bár hogy ez nekünk miért lenne jó arra még nem jöttem rá.
roberto23
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 5 éve
Verrtük a Wild Card kör 2 gőztesét. Akkor most vigaszágon a div roundba jutottunk?Ez nem biztos, hogy jó jel. 😊 A Colts annak idején többször verte a Superbowlba jutó Denvert, megverte az azévi SB győztes Seahawks-t, stb., és a vége Luck sérülése és egy 4-12 lett. És ultimately Luck visszavonulása. A Niners meg kiszopott az utóbbi évben gyakorlatilag mindenkitől, aztán tessék. 😊
Black_Adder
Szóval ne idén verjük a playoff csapatokat, hanem majd jövőre. A playoffban. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Verrtük a Wild Card kör 2 gőztesét. Akkor most vigaszágon a div roundba jutottunk?Ennyi minimum kijárna.
Black_Adder
Egyébként Flacco nyitott a backup szerepre. Mondjuk meg tudom érteni. 35 évesen nincs is jobb, mint milliókert ücsörögni a padon. Bár hogy ez nekünk miért lenne jó arra még nem jöttem rá.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Verrtük a Wild Card kör 2 gőztesét. Akkor most vigaszágon a div roundba jutottunk?
több mint 5 éve
5 jó év (2011-15)Uh, a HC viszont kemény kérdés. JMD vagy VJ?Meg ami még kemény kérdés, az a GM. Elway és Elway a két nyertes a legjobb és a legrosszabb kategóriában. 😀
A legjobb kombó talán az lenne, ha JMD lenne a GM legalábbis ő felelne a rosterért, viszont VJ lenne a lángelme a meccseken. A koordinátorok lehetnének Martindale és Musgrave
Esetleg Foxt tanácsadónak, hogy mikor menjünk neki a 4thnak, mikor térdeljük ki a meccset, meg hasonlók.
Black_Adder
De most komolyan: mi illik rá jobban? Manningért és a köréje épített csapatért elfelejtjük neki a későbbi "tehetségeket"? Mi a véleményetek, GM szempontból inkább pozitív az Elway-évtized, vagy inkább negatív?
Assurbanapli
1 OK év (2016)
3 rossz év (2017-19)
Ez még egyértelműen a "jó"ban van, csak a trend nem a legjobb. Azon múlik hogyan folytatódik. Ha jövőre nem lesz legalább egy "OK" év, akkor mondjon le, ha viszont sikerül kirángatnia a csapatot ebből a gödörből akkor a renoméját is helyreállíthatja még vele.
Az évtized viszont mindenképp pozitív. Nem sok évtizedben nyertünk Super Bowlt és 5 divisional title-t.
több mint 5 éve
Uh, a HC viszont kemény kérdés. JMD vagy VJ?Meg ami még kemény kérdés, az a GM. Elway és Elway a két nyertes a legjobb és a legrosszabb kategóriában. 😀
Black_Adder
több mint 5 éve
Az a baj ezzel az év végi meneteléssel, hogy jó eséllyel ezzel az OC poszton sem lesz változás... Pedig sokszor csak a mák mentette meg a csapatot...De azért egy kicsit igazságtalan vagy ezzel, mert a szezon elején meg több olyan meccsünk is volt, amikor kifejezetten balszerencsével vesztettünk. Szóval tekinthetjük úgy is, hogy most a mérleg kiegyenlítődött.
FLZOLI
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B638jwUpFuL/?hl=huelképesztő ez a pali... nagy fogás
steelwolf
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B638jwUpFuL/?hl=hu
több mint 5 éve
Justin Simmons Second-Team All-ProTovábbra sem értem mire ez a hype körülötte. Ügyes meg minden, de a lassúságából eredő sok tackle húzza a stat-jait főleg. Egy free safetynek pedig szerintem nem ez a feladata elsősorban.
Érik neki a nagy fizetés
noflyzone
Szerintem inkább SS kéne legyen mint FS, és akkor akár még klasszis is lehetne belőle
több mint 5 éve
Justin Simmons Second-Team All-ProÉrik neki a nagy fizetés
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Lynchtwitter.com/Broncos/status/1212877744792453121
és Atwater is Hall of Fame finalista az idén.
twitter.com/Broncos/status/1212877895707709440
több mint 5 éve
Hú mennyi hulladék fordult meg itt az évek során 😊 Azért best of O# fal elég durva volt Clady, Beadles, Paradis, Vasquez, Orlando Franklin, főleg, hogy Paradis kivételével egy időben is voltak itt. Már-már Cowboys szintű fal, mindenhol legalább 1 elit playerrel.... Nyilván PM zsenije azért sokakból többet hozott ki mint ami amúgy benne "szunnyadt", de hát most majdnem ugyan ez a szint van.... 😊
több mint 5 éve
Uh, a HC viszont kemény kérdés. JMD vagy VJ? A legjobb kombó talán az lenne, ha JMD lenne a GM legalábbis ő felelne a rosterért, viszont VJ lenne a lángelme a meccseken. A koordinátorok lehetnének Martindale és Musgrave
több mint 5 éve
Szerintem lassan kimerítettük a listát.Azért a jövőre már jó lesz Virgil Greent ne felejtsük ki.RB az csakis Lawrence Maroney lehet.kéne egy kutyaütők csapat is (persze úgy hogy azért volt meccs szám is)Cb-be Parrish Cox, Ronnie Hillmannt pedig semmiképp ne hagyjuk le a listáról. Meg hát amásik Ball, a Montee. Trindon Holliday pedig azért érdekes, mert mindkét csapatba befér. 😉
CB Goodman, Yiadom
RB Lance Ball
WR Latimer, Caldwell
QB: Paxton Lynch
MLB Joe Mays
K Barth
P King
TE Owen Daniels
OL Stephenson, Bolles, Sombero
több nem jut eszembe hirtelen, de tuti h van még
Negritis
Zalán
Langleyt hiányolom még kicsit a listáról.
Owen Daniels helyett pedig Vernon Davis. A többi selejt TE nem volt kifejezetten többet árt mint használ játékos, csak 20 ugyanazt tudó TE mellé jött mindig egy 21-ik és nem vet mines FA, hanem nagyobb szerződésű mint Daniels, vagy draftpick, mint Heuerman, Butt, Fumagalli és a többiek, vagy trade útján hogy a teljesen felesleges új emberért még egy riválist is erősítsünk (Derby). De ők ha épp a pályán voltak nem kórházban, lehetett feléjük labdát dobni, még el is kapták azt, ha nem is csináltak nagy playt nem lógtak ki annyira a profik közül mint a dropkirály...
Black_Adder
DE-ben szintén kedvenc Quanterus Smith, Von szerint állat lesz
CB-ben is erősek voltunk, Cassius Vaughn és Tony Carter, bár ő szerzett pár intet véletlen.
Lehet még szemezgetni minden csapatrészben. Vajon a mostaniak közül kiken nevetünk 2030-ban? 😊
Zalán
Virgil Green szerintem jó TE volt. Azt vártuk hogy jövőre nagyobb szerepet kap a passz játékban, ami sosem történt meg hiába kapott el majdnem minden elkapható labdát. Viszont blokkolni jól blokkolt futáshoz is pass protectionben is.
Quant Smith alig-alig jászott a Defenseben, szóval rossz se tudott lenni. Nem emlékszem tőle akkor hibára, hogy azért emlékezzünk rá, a "nagy reménnyel érkezett nem játszott" listára se nagyon fér fel 5. körösként. Könnyen lehet hogy az menti meg a listáról, hogy voltak előtte kiváló pass rusherek, de mivel voltak így nem tudott magából akkora bohócot csinálni mint a többi név a listán. Egyedül Von Miller rendületlen bizalma teszi azzá, de az nem az ő hibája. Btw milyen jó lett volna VJ kezei alatt ezdéseken...
Tony Carternek 2012ben kifejezetten jó volt, aztán peresze a POban ő is szépen asszisztált Rahim Moore mutatványához, meg 2014re került annyi nagy hiba is a számlájára, hogy nullázza azt, de biztos volt nála 2 rosszabb CB ebben az évtizedben. Ha csak a befejezésre emlékezünk akkor akár Bailey-Roby is lehetne a CB páros... Nem hasonlítanám hozzájuk Tony Cartert, de inkább ő mint Langley-Yiadom. Btw, a szezon végére azért Yiadom is redukálta a hibái számát annyira hogy kapjon még egy TC-t, de azért reméljük Bausby 100%os lesz jövőre...
több mint 5 éve
Hát, ha még több mint 10 évig lesz nálatok, és oda beférne, akkor inkább a denveri vezetésé az érdem 😊‘30 all balfasz csapatban Bolles lesz a kapitány a Tight EndekkelAzért a jövőre már jó lesz Virgil Greent ne felejtsük ki.RB az csakis Lawrence Maroney lehet.kéne egy kutyaütők csapat is (persze úgy hogy azért volt meccs szám is)Cb-be Parrish Cox, Ronnie Hillmannt pedig semmiképp ne hagyjuk le a listáról. Meg hát amásik Ball, a Montee. Trindon Holliday pedig azért érdekes, mert mindkét csapatba befér. 😉
CB Goodman, Yiadom
RB Lance Ball
WR Latimer, Caldwell
MLB Joe Mays
K Barth
P King
TE Owen Daniels
Negritis
Zalán
Owen Daniels helyett pedig Vernon Davis. A többi selejt TE nem volt kifejezetten többet árt mint használ játékos, csak 20 ugyanazt tudó TE mellé jött mindig egy 21-ik és nem vet mines FA, hanem nagyobb szerződésű mint Daniels, vagy draftpick, mint Heuerman, Butt, Fumagalli és a többiek, vagy trade útján hogy a teljesen felesleges új emberért még egy riválist is erősítsünk (Derby). De ők ha épp a pályán voltak nem kórházban, lehetett feléjük labdát dobni, még el is kapták azt, ha nem is csináltak nagy playt nem lógtak ki annyira a profik közül mint a dropkirály...
Black_Adder
CB-ben is erősek voltunk, Cassius Vaughn és Tony Carter, bár ő szerzett pár intet véletlen.
Lehet még szemezgetni minden csapatrészben. Vajon a mostaniak közül kiken nevetünk 2030-ban? 😊
Zalán
Heisman Trophy

több mint 5 éve
‘30 all balfasz csapatban Bolles lesz a kapitány a Tight EndekkelAzért a jövőre már jó lesz Virgil Greent ne felejtsük ki.RB az csakis Lawrence Maroney lehet.kéne egy kutyaütők csapat is (persze úgy hogy azért volt meccs szám is)Cb-be Parrish Cox, Ronnie Hillmannt pedig semmiképp ne hagyjuk le a listáról. Meg hát amásik Ball, a Montee. Trindon Holliday pedig azért érdekes, mert mindkét csapatba befér. 😉
CB Goodman, Yiadom
RB Lance Ball
WR Latimer, Caldwell
MLB Joe Mays
K Barth
P King
TE Owen Daniels
Negritis
Zalán
Black_Adder
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz