Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Állítólag Patrick Queen volt LSU LB miatt akartunk visszatradelni az 1. körbe.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
na tessék.. 4 fő lapát, és kevesebben vagyunk TE-ek, Bug Howard a legjobbakat... pedig ő nem is volt sérült...
Zalán
Ami azt illeti, de, a bokájával volt sérült 😀

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
na tessék.. 4 fő lapát, és kevesebben vagyunk TE-ek, Bug Howard a legjobbakat... pedig ő nem is volt sérült...
Zalán
Ez biztos csak valami adminisztrációs hiba lehet, kb. Gipsz Jakab-ot törölték a DB-ből 😊

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Hoztuk Essang Bassey-t UDFA-ról, fura volt hogy nem draftolták, mindenképpen jó kis játékos lehet a nigériai csapatunkban 😊
Heisman Trophy
A teljes lista:
Western Michigan Running Back LeVante Bellamy
Texas Tech Safety Douglas Coleman III
Vanderbilt Quarterback Riley Neal
Wake Forest Wide Receiver Kendall Hinton
Tartleton State Wide Receiver Zimari Manning
Central Arkansas Offensive Tackle Hunter Watts
Wake Forest Cornerback Essang Bassey

Lehet h én számoltam el, de sztem felette vagyunk a létszámkeretnek, szal gondolom pár tölteléket még maholnap kirúgunk.
Általános Doktor
Itt többet is meg lehet róluk tudni:
 www.milehighreport.com/2020/4/27/21237713/getting-to-know-the-undrafted-free-agents-broncos
Általános Doktor
Amúgy mért fontosabb az egyetem mint a játékos neve?
Oké, hogy most még tölteléknek jönnek, de azért na 😊

több mint 5 éve
Hoztuk Essang Bassey-t UDFA-ról, fura volt hogy nem draftolták, mindenképpen jó kis játékos lehet a nigériai csapatunkban 😊
Heisman Trophy
A teljes lista:

Lehet h én számoltam el, de sztem felette vagyunk a létszámkeretnek, szal gondolom pár tölteléket még maholnap kirúgunk.
Általános Doktor
Itt többet is meg lehet róluk tudni:
 www.milehighreport.com/2020/4/27/21237713/getting-to-know-the-undrafted-free-agents-broncos

több mint 5 éve
Ő itt McTelvin Agim ügynöke. Szerintem Elway többször szeretne majd SZEMÉLYESEN egyeztetni vele a kliense szerződése ügyében, mielőtt aláírják a papírokat. 😉

iktriad
Nicole Lynn egyébként a Lil Wayne-féle Young Money APAA Sports ügynöke, jogászdoktor, gyakorló ügyvéd Texasban, mielőtt jogi pályára lépett a Wall Streeten volt pénzügyi elemző.
Szép portfóliójuk van az ügynökségnél, az NFL-játékosok közül az hozzájuk tartoznak pl. a McCourty-ikrek, Adrian Colbert, Darren Waller, Deandre Baker, Dede Westbrook, Duke Riley, Duron Harmon, Jarran Reed, Jordan Evans, Lane Johnson, Matt LaCosse, Quinnen Williams, Richie Incognito vagy Tyler Boyd.
Mellette jelen van pl. az NBA-ben (Kadeem Allen) vagy a profi boxban (Erickson "The Hammer" Lubin) is.
empty taxi
The Rock ennél veretesebb névsort hozott össze a Ballersban, szóval inkább velük szerződnék 😊

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Ő itt McTelvin Agim ügynöke. Szerintem Elway többször szeretne majd SZEMÉLYESEN egyeztetni vele a kliense szerződése ügyében, mielőtt aláírják a papírokat. 😉

iktriad
Nicole Lynn egyébként a Lil Wayne-féle Young Money APAA Sports ügynöke, jogászdoktor, gyakorló ügyvéd Texasban, mielőtt jogi pályára lépett a Wall Streeten volt pénzügyi elemző.
Szép portfóliójuk van az ügynökségnél, az NFL-játékosok közül az hozzájuk tartoznak pl. a McCourty-ikrek, Adrian Colbert, Darren Waller, Deandre Baker, Dede Westbrook, Duke Riley, Duron Harmon, Jarran Reed, Jordan Evans, Lane Johnson, Matt LaCosse, Quinnen Williams, Richie Incognito vagy Tyler Boyd.
Mellette jelen van pl. az NBA-ben (Kadeem Allen) vagy a profi boxban (Erickson "The Hammer" Lubin) is.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
albert-okwuegbunam nevére javaslom a "bagoly"-t 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jóóó, tényleg puffogtunk itt a hétvégén. De Elway indoklását én elfogadom. Nyilván nem fog úgy menni draftra, hogy előre elmondja sajtájon, mi a koncept. Mi egy minden csapatrészében elit csapatot akarunk, ami persze nem létezik. Valahol mindig kompenzálni kell, ha jó akarsz lenni. Mi szurkolók türelmetlenek vagyunk, vagy épp rajongunk, és Lock-ot már fr QB-nak tekintjük. Miközben a legnagyobb problémánk Manning óta ez a poszt. És még mindig nem mondhatjuk, hogy megoldott. És ezen múlik majd minden a jelen és a következő időszak megítélésében. Lock remekül mutatkozott be, szerintem ezt Elway maga sem hitte. Ha Lock-ot olyannak tartotta volna, és a többi GM is, mint amilyennek ma tartja, vagy mi tartjuk, akkor tavaly nem a második körben húzza ki. Szerintem annyira nem is fájt rá a foga, csak kellett QB, hogy mentse a seggét, de akart egy másik játékost is, és az a lecsere kurvára bejött neki, most úgy tűnik. Mi sem lobbiztunk innen Lockért, és a kihuzása után is csak tudomásul vettük, és azért nyugtáztuk, mert elhozta Fant-et is előbb. Lock egy árukapcsolásban érkezett. De igazából most jön Lock értékmérője. És ehhez mindent köré akart pakolni, hogy mérhesse a srácot. Ha Lock is besül, az Elwayt is magával sodorhatja. A D még így is elvan. Egy gyengébb D-ért pedig inkább Fangio felel ma. Elway egyszer már megcsinálta a liga legjobb O-ját, igaz volt hozzá egy Manningje. Aztán csinált egy liga legjobb D-jét. Mindkét csapatrész korszakos csapatokkal is összevethető volt, és megállta a helyét. Egy igazi OT-re vagyunk attól, hogy papíron készen van az O-t mondjunk. Bolles, Wilkinson, James hármasból az egyik egy átlagot biztosan hoz. De ezt ellensúlyoznia kell Locknak és a többieknek. Ha Lock megugorja az egyébként másodévesként irigylésreméltóvá vált helyzetét, nézetem szerint nekilátunk egy olyan D építésének, aminek egyes alkatrészei már ma megvannak, és amely a No Fly Zone-időszakhoz mérhető. Ez persze mind a szurkolói álomvilág része, de a 2013-2015 közötti időszak is az volt, megvalósulva. És valjuk be, szurkolóként valahol hízelgő, hogy Elway-ék nem a csoport második helyét szeretnék megszerezni és wild cardon bemenni a po-ba, hanem le akarják győzni a Kansast és Mahomest. Amely túl sokszor mosta fel velünk a padlót a Manning éra után. Visszakaptuk amit adtunk Manning négy éve alatt. De akkor erre reagálni kell, és keresni a megoldást ugyanarra. A liga tanulja a Kansas sztorit. Valahogy bejött pár pick, Sutton, Fant, Risner, Lindsay, Lock... Elway vérszemet kapott. Aztán az öléba hullott Jeudy... Jóra fordultak a dolgai... A koncepció mögé én be tudok állni, bár nyilván ez senkit nem érdekel. Most már egyetlen észrevételem maradt, nagyon hülye nevű emberkéket hoztunk. Okweakárkit szerintem hívjuk egyezményesen Albert O-nak, Omeakárkit pedig Michael O-nak. A többi talán fog menni, vagy meg sem kell jegyezni...

Szerkesztette: Zalán

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Másik topicban már kiborultam ezen. Itt csak annyit értékelnék, hogy az nflcomtól kapott A osztályzatunk azt jelenti, hogy ugyanúgy draftoltunk mint 20 másik, ergo teljesen átlagos semmilyent és semmi esetre se fogunk felzárkózni a PO mezőnyhöz, hisz hajszállal ha draftoltunk jobban...
Kicsit levon az A értékéből amikor mindenki más is A osztályzatot kap...
Black_Adder
A összesített értékelések alapján is top10 draft class a miénk, de rögzítsük h ez semmit sem jelent. Paxton Lynch jó picknek tűnt a draft másnapján és áprilisban sem nyert még senki meccset.

Ettől még jó előjel, ha sok, egymástól független "szakíró" is jónak titulálja a draftunk.
Általános Doktor
Nem a draftunkat szóltam le, az nflcomot. Az én B osztályzatom könnyen lehet erősebb mint tőlük az A.
Szánalmas banda. Aztán augusztusban majd megint prediktálnak egy 2-14-et anélkül, hogy bármi vereségre akár egyetlen szó magyarázato adnáank. They not gonna win against .... they not ganna win against .... they not gonna win against ...

Csapatszintű értékelésnek valahogy így kéne kinéznie
F: A teljesen értékelhettlen. De tényleg. A mi 17-es draftunk F.
E: A legrosszabb NÉHÁNY draft
D: Akiknek kicsit gyengébben sikerült
C: Akik nem csinálták rosszul
B: Akik jól jöttek ki belőle
A: A legjobb NÉHÁNY

Ha egymástól függetlenül értékelnek, akkor se történhet ilyen. A csak a nagyon jó pickekre járhat. A jó pick az a B. A nem rossz a C. Ha mindenki nagyon érezte a draftot, akkor is megoszlik A-C között, de ahol előjönnek a flagek szép számmal vagy reach, az már megy át D-be és egészen biztosan voltak E vagy F osztályzató pickek.

Jeudy tipikus draftmásnapi A. BPA, need, valamennyire steal is. Most ha elkezdnek mindekire A-t osztogatni, amire bele tudnak magyarázni vmi koncepciót, akkor hogy különítik el az elsőre ilyen kivételesen jó forgatókönyvbe illő választásokat?
Ha mindenkinek A-t adnak, olyan mintha nem is értékeltek volna. Ha ez volt a cél, ne adjanak osztályzatokat, írják le mindegyik draftban, hogy mi tetszett nekik és hallgassank arról ami nem

Amúgy a legtöbb oldal beszűkíti magát egy A-C skálára, de legalább azon belül valami normális eloszláshoz hasonló rajzolódik ki imitt-amott...
Black_Adder
ez egyébként pl a film értékelésekre is igaz, hogy átlagos filmre mondják a 7et
miközbe az a jó film

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Másik topicban már kiborultam ezen. Itt csak annyit értékelnék, hogy az nflcomtól kapott A osztályzatunk azt jelenti, hogy ugyanúgy draftoltunk mint 20 másik, ergo teljesen átlagos semmilyent és semmi esetre se fogunk felzárkózni a PO mezőnyhöz, hisz hajszállal ha draftoltunk jobban...
Black_Adder
A összesített értékelések alapján is top10 draft class a miénk, de rögzítsük h ez semmit sem jelent. Paxton Lynch jó picknek tűnt a draft másnapján és áprilisban sem nyert még senki meccset.

Ettől még jó előjel, ha sok, egymástól független "szakíró" is jónak titulálja a draftunk.
Általános Doktor
Nem a draftunkat szóltam le, az nflcomot. Az én B osztályzatom könnyen lehet erősebb mint tőlük az A.
Szánalmas banda. Aztán augusztusban majd megint prediktálnak egy 2-14-et anélkül, hogy bármi vereségre akár egyetlen szó magyarázato adnáank. They not gonna win against .... they not ganna win against .... they not gonna win against ...

Csapatszintű értékelésnek valahogy így kéne kinéznie
F: A teljesen értékelhettlen. De tényleg. A mi 17-es draftunk F.
E: A legrosszabb NÉHÁNY draft
D: Akiknek kicsit gyengébben sikerült
C: Akik nem csinálták rosszul
B: Akik jól jöttek ki belőle
A: A legjobb NÉHÁNY

Ha egymástól függetlenül értékelnek, akkor se történhet ilyen. A csak a nagyon jó pickekre járhat. A jó pick az a B. A nem rossz a C. Ha mindenki nagyon érezte a draftot, akkor is megoszlik A-C között, de ahol előjönnek a flagek szép számmal vagy reach, az már megy át D-be és egészen biztosan voltak E vagy F osztályzató pickek.

Jeudy tipikus draftmásnapi A. BPA, need, valamennyire steal is. Most ha elkezdnek mindekire A-t osztogatni, amire bele tudnak magyarázni vmi koncepciót, akkor hogy különítik el az elsőre ilyen kivételesen jó forgatókönyvbe illő választásokat?
Ha mindenkinek A-t adnak, olyan mintha nem is értékeltek volna. Ha ez volt a cél, ne adjanak osztályzatokat, írják le mindegyik draftban, hogy mi tetszett nekik és hallgassank arról ami nem

Amúgy a legtöbb oldal beszűkíti magát egy A-C skálára, de legalább azon belül valami normális eloszláshoz hasonló rajzolódik ki imitt-amott...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Heisman Trophy
Mit játszik a fószer ?
Zalán
Cornerback.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Heisman Trophy
Mit játszik a fószer ?

több mint 5 éve
Heisman Trophy
A teljes lista:

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
Black_Adder
Hagyd, valamivel most már szeptemberig el kell ütni az időt 😛

Állítani kell vmit, aztán az ellenkezőjét, majd ki lehet találni egy 3. dolgot 😛 Így megy ez 😊
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 twitter.com/AgentNicoleLynn/status/1254139555357360128
iktriad
dont stick your dick in crazy
briareos
Ezt teljesen érthető, de Elwayről azt pletykálják, hogy még mindig nagy szoknyavadász (meg szeret inni). A közös meetingen bevert 2 feles után meg már lehet rá is mozdul majd. Már ha a pia mellett a csokit is szereti. 😊
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

youtu.be/HPOOQkD3KMA

Oké, nálam megvan az idei TC kedvencem, akinek külön szorítok.
Csak, hogy ne maradjunk csupaszív Der(r)ek nélkül.
Nagyon bírnám, ha 53-at fogna az új Derrek... 😊
Zalán
Az szerintem csont nélkül meglesz neki.
iktriad
dont stick your dick in crazy

több mint 5 éve
Black_Adder

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

youtu.be/HPOOQkD3KMA

Zalán
Az szerintem csont nélkül meglesz neki.
több mint 5 éve
Még egy érdekesség (a nagyobb szakírók értékelései):

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
Első blikkre nem olyan rossz ez szerintem, persze lehetett volna jobb is, de az mindig lehetne...

Ahogy én értékelem:
+ Nem volt semmi barom feltrade: kicsit féltem tőle, hogy nekiállunk majd ugrabugrálni, mert azokból Elway nem szokott jól kijönni (mondjuk mások se sűrűn)
+ Juditka: Kellett nagyon egy jó WR a dratfról, ha beválik és bírjuk pénzzel, akkor most 6-8 évre simán meg lehet a WR1-WR2 ligaelit szintre
+ Hamler: én őt is ide teszem, mert a returner posztokon annyira nem voltunk jól eleresztve mostanában, bár kicsit sok érte a 2. kör közepe, de vele teljes lehet a WR sor sokáig
+ Bogyó: 3. kör közepén kezdő szintű C-t hozni, aki a legjobb a class-ban, szerintem óriási nagy steal, Glasgow meg mehet G-ba
+ Agim: szerintem ez egy jó pick, talán picit halványan reach, de jókat írnak róla és nem árt Casey mögé egy project
+ Strnad: tippre valami horvát felmenői lehetnek ilyen névvel, úgy gondolom, hogy ezzel a pick-el simán jó választás lehet, persze kérdéses, hogy milyen állapotban van az a bicepsz, majd kiderül, nekem ő az egyik érdekes project lesz idénre

+- Okwu......: Na, ő nekem innentől csak EK, esetleg Okw, majd ha a rookie szerződése után megtartjuk, akkor megtanulom a nevét, előbb biztos nem. Viszont ő szerintem nagy steal is lehet, ha tényleg annyira jól érzi őt Lock, mint mondják, mert TE játékunk Juliska óta nem volt, de igazából talán Sharpe óta, most lehet 2 nagy célpont is, csak tudjuk használni is őket. Viszont, amíg nem derül ki, hogy nagy fogás, addig ő a "faszértkellettmegintegyTEpick"
+- Tuszka: kis egyetemről nagy szívű harcos, ő szerintem majdnem-irrelevantnak nem rossz pick, UDFA-ként valaki tuti felszedte volna, így kicsit előbb csörgött a telefonja, kétlem, hogy a D-ben megragad majd, de ST-ben arathat, ott a szív többet számít, mint a technika

- Ojemudia: egyrészt a nevét tuti nem fogom tudni megjegyezni neki se, másrészt ő bent lett volna később is tutira, értem én, hogy illik a sémába, de pont azért lett volna ott később is, mert sémafüggő
- Mutter: Denverbe még nem ért el a korona? Üresek a kórházak?
- Cleveland: komolyan nem volt jobb? Értem én, hogy a legvége a draftnak, de egy olyan WR-t minek hozunk, aki még egyetemen se tudott stabilan kezdő lenni? Akkor már inkább egy long snapper vagy rúgó, camp body-nak, de még egy RB-t is szívesebben láttam volna...

5 +, 2 +-, 3-, ez még inkább pozitív nálam, aztán majd térjünk vissza rá a szezon után, már ha lesz...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
 youtu.be/HPOOQkD3KMA