NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A PFF is egy vicc rating oldal lett azzal, hogy még mindig manuálisan követik a meccseket és állandóan a saját projektált hülyeségeik felé korrelálnak...
FLZOLI
Ezt hogy érted? Számítógéppel kéne értékeltetniük a playeket? 😊
peterk2005
Hát szerintem az nem 21. századi megoldás, hogy egy biorobot végignézi a meccset, és egy kockás füzetbe írkálja, hogy X 1 futás 3 yard, Y 1 tackle, Z rossz blokk.

Nyilván nem egyszerű ezt megoldani, és nem is lehet mindent "digitalizálni", de például az NBA-ban rég elmentek az advanced statok irányába (és persze jórészt emiatt hajigál mindenki 3 pontost vagy büntetőt). Szóval addig én nem leszel elégedett az NFL-el, amíg nem csak haily maryk és QB sneakek lesznek 😀

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
A PFF is egy vicc rating oldal lett azzal, hogy még mindig manuálisan követik a meccseket és állandóan a saját projektált hülyeségeik felé korrelálnak...
FLZOLI
Ezt hogy érted? Számítógéppel kéne értékeltetniük a playeket? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
nincs igazság
 twitter.com/TroyRenck/status/1217454712640823296
 twitter.com/justinadamsTV/status/1217470405859999744
Black_Adder
Nevetséges. Valahogy mi nem vagyunk a kedvenc csapat.

Más: T.C. McCartney qb coach lapátra került. Felkészül Mike Shula.
roberto23
Peter King egy fasz, ő a fő anti Broncos újságíró, én bojkottálom az írásait, de az AP se sok igazságot ad nekünk az All Pro csapatokkal, bár az idén sajnos nem aktuális.

Bezzeg a PFFnél jobbak vagyunk mint a KC
 twitter.com/CameronParkerPO/status/1217199915425845248
Ha esetleg megnyerik a Super Bowlt tudhatjuk, hogy vitán felül mi voltunk a legjobb csapat. Mondjuk ez akkor is igaz, ha a Tennessee nyer, őket simán lenulláztuk. Húú mekkora szerencséje van az egész ligának hogy adtunk nekik 4 meccs előnyt!

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Sutton megy a Pro Bowlra. Yesss! Örülök neki, nagyon akarta, már az alapkeretben is benne kellett volna lennie.
Cruyffista
 twitter.com/ZacStevensDNVR/status/1217553654372126721

Egész jól néz ki az elmúlt 2 draft rookie class
 twitter.com/NickiJhabvala/status/1217553648915341313
Mindezt úgy, hogy Chubb majdnem a teljes évet kihagyta idén

És akkor emlékezzünk meg Diontae Spencerről is, aki a leghatékonyabb kick returner.
 twitter.com/EuanDewar/status/1217456005254086656
Persze a 30% alatti próbálkozásban benne van a Mile High faktor is, de éveken keresztül sírtam/sírtunk valakiért, aki nem hozza ki mindenáron az endzoneból egy labdavesztésért vagy hogy a 10-15 yard között kezdjük valahol a támadást.
Amúgy volt 2-3 returnje, ahol az utolsó ember szerelte őt, előbb-utóbb sikerülhet neki. Szerintem Holliday óta nem volt kick- ésvagy puntreturn TD-nk...
Egyébként rookie ugyan, de már 27 éves, szóval talán nincs benne annyi, mint remélnénk.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Sutton megy a Pro Bowlra. Yesss! Örülök neki, nagyon akarta, már az alapkeretben is benne kellett volna lennie.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
nincs igazság
Black_Adder
Nevetséges. Valahogy mi nem vagyunk a kedvenc csapat.

Más: T.C. McCartney qb coach lapátra került. Felkészül Mike Shula.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
nincs igazság

több mint 5 éve
Raiders meccs előtt tettem félre, de akkor nem volt időm megnézni, most viszont újra belebotlottam
 www.youtube.com/watch?v=E0aUGmRG1CU

Raiders csatorna, Lincoln Kennedy - a nevei ellenére nem elnök, hanem - a Raiders 3× Pro Bowl, 1× All Pro, AFC bajnok RTje elemzi a Broncos DL-t, mint a Raiders aktuális ellenfelét. Hasonló minőség, mint amit Atwaterék csinálnak nálunk. 3 playből nem fejted meg a védelmet, de néha jó az ellenfél szemével látni a saját csapatot.

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 5 éve
 twitter.com/MaseDenver/status/1217225642095280131

Más

twitter.com/psmyth12/status/1217156839353278465

több mint 5 éve
Hivatalosan is Shurmur az új OC. Arra leszek innentől kíváncsi mennyire akarja/fogja átalakítani maga alatt az offense stábot. Azt már pedzegettek itt-ott, hogy New York-bol akar hozni qb coach-ot.

több mint 5 éve
Egész jól nézz ki a csapat, van HC, úgy tűnik legalább jövőre lesz QB, új, potensnek tűnő tapasztalt OC, klasszis matéria WR és RB, nem fogalmatlan TE és O# fal maradványok. Jó lehet ez, csak ne csesszük el az egészet azzal, hogy hátrébb toljuk a CB állomány feltöltését, mert Yiadom nem káros volt csak hulladék a késői meccseken....

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 483 — SB 50 Champion @ Grund
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet valakinek a vezetékneve Shurmur? Ennél hülyébb magyar hangzású nevet nehéz lett volna kapnia. 😀
peterk2005
szerintem az apjától kapta
| aki egyébként 77-től 98ig NFL DC volt |
Black_Adder
Az a nagybátyja volt, Packers-el nyert egy SB-t, majd ellenünk vesztett a következő évben, aztàn következő évben meghalt rákban...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet valakinek a vezetékneve Shurmur? Ennél hülyébb magyar hangzású nevet nehéz lett volna kapnia. 😀
peterk2005
szerintem az apjától kapta
| aki egyébként 77-től 98ig NFL DC volt |

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Először nem tetszett ez a döntés, de így aludva rá egyet, egészen megkedveltem. Még annak ellenére is, hogy én még mindig tartom, hogy nekünk Garrett jobban állt volna.
több mint 5 éve
Jövőre az SB leeresztésből jövő KC-t lenyomjuk a West trónjáról, miközben mi vesszük majd el a Raiders Las vegasi veretlenségi szüzességét 😊

több mint 5 éve
Ez azért meglepett azok után, hogy azok után hogy azt kommunikáltuk marad, ezek után sokat ér az FO szava...

Azt gondolom, ha ilyen későn rúgtuk ki és ilyen gyorsan meglett az utóbb, hogy gyakorlatilag előbb állapodtunk meg Susmussal és azért repült Scangarello, mert sikerült őt behúzni. Ebben van némi ráció, hogy csak akkor lépjünk ha biztos az upgrade, de nem vagyok benne biztos, hogy Shurmur volt a legjobb név a piacon... De hát végülis egy közepes offense-zel is sokkal többre vihatjük
Ezt még emészteni kell egy kicsit. Így elsőre Janovich lehet vesztese a váltásnak, meg persze lehet sok nyertese is. Nem érzem úgy hogy a séma tett volna naggyá embereket ebben az offenseben...

több mint 5 éve
VJ kellett volna OC-nek, Black törölte volna magát innen 😀
#JC6
Naa, VJ kibaszott jó OC lenne, nála többet senki nem hoz ki az ellenfél offense-ekből

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
#JC6
tekintve h DC biztos hogy páran falnak mentünk volna ha OC-nek hozzák
Negritis
Ez a Broncos teso, úgy írsz mintha nem láttál volna itt “különös” dolgokat az elmúlt években 😀
több mint 5 éve
Nem biztos amúgy, hogy annyira rosszul jártunk Shurmur-al. A Vikings-nal szvsz nem volt rossz OC. Sőt.

Plusz ahogy olvastam elég sok kérője volt (pl. Bears állítólag), és nagyrészt Lock miatt választott minket. Már a tavalyi drafton is bele volt zugva.

több mint 5 éve
#JC6
Amúgy hogy edzed a védelmet? Összeereszted a támadósorral. Magyarán ha perfekt az edzés, akkor jó az O# is. Sima ügy lenne

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 095 — The Mathematician
hát a Hue Jackson, Jason Garret, Pat Shurmur triónál nem biztos hogy tudnék szarabbat
garret egy bológató barom
hue simán egy kókler
shurmur-tól sem vagyok elájulva, de talán ő a legkevésbé szar

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 095 — The Mathematician
#JC6
tekintve h DC biztos hogy páran falnak mentünk volna ha OC-nek hozzák

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557