Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
kiváncsi leszek kitől és milyen szerződést fog kapnijátékvezetői testület házörzőkutyusa lesz és a sárga zászlókra fog vigyázni holtidőben.
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
kiváncsi leszek kitől és milyen szerződést fog kapni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Bolles 5. éves opciója nem lesz lehívva. twitter.com/MikeKlis/status/1256314803439558658
több mint 5 éve
twitter.com/VonMiller/status/1256027289013420033
több mint 5 éve
Van még 12 milliónk a sapka altt, egy cikk hogy kik jöhetnek szóbawww.si.com/nfl/broncos/news/available-free-agents-denver-broncos-could-pursue-to-fill-remaining-roster-holes-post-draft
Szerintem 4-5 milliót meg szoktunk tartani szezonra, illetve ha Simmonsszal hosszabbítunk az felülírhatja idénre a tag árát, strukturálástól függően lehet több is kevesebb is. Az árak mindenesetre mennek lefelé, lehet(ne) kukázni OTt, CBt (kettőt) vagy off ball LBt.
Semmit nem jelnet, de vicces, volt egy top10 sleeper list a draft előttHoztuk Essang Bassey-t UDFA-ról, fura volt hogy nem draftolták, mindenképpen jó kis játékos lehet a nigériai csapatunkban 😊A teljes lista:
Heisman Trophy
Western Michigan Running Back LeVante Bellamy
Texas Tech Safety Douglas Coleman III
Vanderbilt Quarterback Riley Neal
Wake Forest Wide Receiver Kendall Hinton
Tartleton State Wide Receiver Zimari Manning
Central Arkansas Offensive Tackle Hunter Watts
Wake Forest Cornerback Essang Bassey
Lehet h én számoltam el, de sztem felette vagyunk a létszámkeretnek, szal gondolom pár tölteléket még maholnap kirúgunk.
Általános Doktor
nypost.com/2020/04/21/2020-nfl-draft-sleepers-top-10-under-the-radar-prospects/
Azzal hogy Bellamy megszereztük udfa-n (eddig 2 season ending sérülése volt) a 10-ből 4 nálunk kötött ki. Tuszka, Agim és Strnad a másik 3.
fwiw Agim másnál is sleeper
1043thefan.com/2087358/the-broncos-landed-one-of-the-biggest-sleepers-of-the-2020-nfl-draft/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Röviden. Igen, sokkal jobb játékos lenne szerintem. És a Broncos is sokkal jobb lenne, köszönhetően neki. Egy All Pro OT sokat tud dobni a csapat teljesítményénRamczyk egy kész projekt volt, tudott játszani. Holding egy workout warrior volt, nagy fizikai potenciállal, egyébként csak LTt tud játszani a szakik szerint. A mostani überkompetens és megkérdőjelezhetetlen stábunknál se került szóba hogy jobb oldalra kerüljön. Nem tudom pontosan miért, de korábban Veldheernél nagyon adta volna a csere, pont akkor olvastam ezt, hogy Holding pure LT és teljesen alkalmatlan RT-nek.
Egyébként Ramczyk nem azért nem LT, mert azt nem tud játszani, persze lehet nem tud, de a Saintsnek RT kellett és annak nagyon bevált. Legalábbis a az emberek 99%-a szerint.
Ramczyk egyszerűen nagyon jó játékos Holding meg nem. Akkora a különbség köztük, hogy nem is értem miről beszélünk. Nem kell felelősöket keresni. VJ egy kókler volt, de nem ő dirigálta az OL-t, nem mellesleg Ramczykot nem kellett volna megtanítani focizni és kiderült fizikálisan bőven elég az NFLhez. Ez mondjuk akkor is biztos volt, csak Holdingban még több lehetett volna. Kár hogy nem fekvenyomással döntig el lesz-e sack vagy sem. Amúgy abban az időszakban is voltak jó játékosaink, az OLben is, Holding nem volt az. Ezek a világ legegyszerűbb történetei
- Ramczyk sokkal jobb, mint Holding
- Kittle sokkal jobb mint Butt
- Godwin sokkal jobb mint Henderson.
Nem kell őket VJ-re fogni ő elég nagy tragédia ezek nélkül is. Egyébként is ha VJ a hibás mindenért akkor mi volt tavaly? Ha Elway nem hibázik, még a legszarabb játékosaink is csak VJ miatt voltak szarok, Fangio meg a legjobb edző ever, akkor hol a hiba, miért lett losing season tavaly is?
Az egyetlen reménysugár, az az hogy a QBk hátráltatták Holdingot, ebben a tekintetben legalábbis Ramczyk biztosan szerencsésebb, de valahogy mégis ő a kezdő és nem a cseréje valamit csak tudhat a gyerek...
Megjegyzem a történet akkor se az lenne, hogy Holding jó OT, csak a selejt QBk hátráltatták, hanem az, hogy Lock annyira király, hogy még egy selejt OT pályafutását is megmenti, de azért erre nem fogadnék nagy összegben, de még kicsiben se... Arra viszont mindent feltennék, hogy ha kicseréljük őket, akkor Ramczyk jobb lenne mint tavaly Holding, aki rosszabb lenne, mint tavaly Ramczyk, de valszeg Ramczyk Flaccoval is jobb lenne, mint Holding Breesszel, sőt ki tudja, ha kap normális védelmet, lehet Flacco se szarik bele az egészbe a kb 3. héttől, bár azon Wilkinson is sokat dolgozott James helyén...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Viszont nem csak sokkal rosszabb prospekt volt Ramczyknál minden board szerint, hanem öregebb is. Holding már túl van 28-on, a jó játékostól meg még messze. Ha ebben az ütemben fejlődne tovább (nagy kérdőjel) akkor is kiöregedne mielőtt megtanulna focizni. Ramczyk amúgy all pro RT, szerintem ne találgassuk, hogy itt rosszabb lenne mint Holding, lehet jobb oldalon játszana, de attól még jó lenne.Én nem azt találgatom, hogy RT-ként jobb lenne-e nálunk, mint Bolles LT-ként. Hanem azt, hogy ha ő is átesik ugyanazon a folyamaton, jobb játékos lenne-e itt jelenleg. Bolles nem játszott első körös tehetség szintjén, ennek ellenére soha nem kapott lehetőséget máshol a falban. Amikor meccseken keresztül szenvedett, akkor sem. Ramczyk esetében nem csak azt nem tudjuk, hogy milyen lenne a balon, hanem azt sem, hogy megkapta volna-e az RT posztot ha ott nem megy neki. Egy jó edző észreveszi ezeket a dolgokat, de Vance Joseph és stábja irányítása alatt ez nem olyan egyértelmű. Nyilvánvalóan szívesen elnézném nálunk bármikor a falban a posztján, nem Ramczyk mostani kvalitásait kérdőjelezem meg.
Black_Adder
Közvetlenül a draft előtt a legtöbb boardon 2-3 hely volt közöttük ide-oda felváltva. És ebben benne van az is, hogy Bollest a fűproblémái és a túlkora miatt le is húzták.
több mint 5 éve
Olyan szempontból okafogyott, hogy Elway réges-rég, rögtön a szezon után megmondta, hogy nem fogja lehívni Holding opcióját. Ő nem olyan elégedett vele... Persze össze-vissza beszélni azt tud, de ilyen 180 fokos fordulatok azért nem jellemzőek rá.Annyi kieg, hogy Elway nem azt mondta h nem hívjuk le, hanem azt h a draft után döntünk, de am a többivel egyet tudok érteni.
Amúgy tényleg javult év végére, ahogy mindenki, ezt meg is írtam rögtön szezon után. Viszont nem csak sokkal rosszabb prospekt volt Ramczyknál minden board szerint, hanem öregebb is. Holding már túl van 28-on, a jó játékostól meg még messze. Ha ebben az ütemben fejlődne tovább (nagy kérdőjel) akkor is kiöregedne mielőtt megtanulna focizni. Ramczyk amúgy all pro RT, szerintem ne találgassuk, hogy itt rosszabb lenne mint Holding, lehet jobb oldalon játszana, de attól még jó lenne.
Rátenni nem fogunk opciót, hogy aztán levegyük. Nem számít hogy még nem volt sérült, ha az lenne a cél, hogy levegyük, azt kéne játszani, mint a Skinsnek RGIII-vel, még edzésen se lehetne saját posztján. Sly Williams se volt sérülékeny, ő se kapott opciót. Roby kapott, mert azt hittük így nyerünk 1 évet a hosszabbítással, más téma, hogy kiderült hogy mégse kell vele hosszabbítani. Annak az esélye, hogy Holding úgy játszik, hogy többet kéne fizetni neki, mint az opció, minmális. Ez mondhatni sokkal kisebb kockázat, mint hogy sérülés miatt nem tudjuk levenni az opciót....
Egyszerűen simán elengedjük majd. Jövőre trade-elünk egy OTért még piacnyitás előtt és ennyi. Vagy ha nagyon szarul végzünk és top10 pickünk lesz akkor a draftra hagyjuk, mint most a WR-t. 4-5 meccsre nem fog 10+ milliót kapni.
Black_Adder
www.si.com/nfl/broncos/news/john-elway-addresses-denver-broncos-timeline-for-deciding-on-garett-bolles-fifth-year-option
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Olyan szempontból okafogyott, hogy Elway réges-rég, rögtön a szezon után megmondta, hogy nem fogja lehívni Holding opcióját. Ő nem olyan elégedett vele... Persze össze-vissza beszélni azt tud, de ilyen 180 fokos fordulatok azért nem jellemzőek rá.Amúgy tényleg javult év végére, ahogy mindenki, ezt meg is írtam rögtön szezon után. Viszont nem csak sokkal rosszabb prospekt volt Ramczyknál minden board szerint, hanem öregebb is. Holding már túl van 28-on, a jó játékostól meg még messze. Ha ebben az ütemben fejlődne tovább (nagy kérdőjel) akkor is kiöregedne mielőtt megtanulna focizni. Ramczyk amúgy all pro RT, szerintem ne találgassuk, hogy itt rosszabb lenne mint Holding, lehet jobb oldalon játszana, de attól még jó lenne.
Rátenni nem fogunk opciót, hogy aztán levegyük. Nem számít hogy még nem volt sérült, ha az lenne a cél, hogy levegyük, azt kéne játszani, mint a Skinsnek RGIII-vel, még edzésen se lehetne saját posztján. Sly Williams se volt sérülékeny, ő se kapott opciót. Roby kapott, mert azt hittük így nyerünk 1 évet a hosszabbítással, más téma, hogy kiderült hogy mégse kell vele hosszabbítani. Annak az esélye, hogy Holding úgy játszik, hogy többet kéne fizetni neki, mint az opció, minmális. Ez mondhatni sokkal kisebb kockázat, mint hogy sérülés miatt nem tudjuk levenni az opciót....
Egyszerűen simán elengedjük majd. Jövőre trade-elünk egy OTért még piacnyitás előtt és ennyi. Vagy ha nagyon szarul végzünk és top10 pickünk lesz akkor a draftra hagyjuk, mint most a WR-t. 4-5 meccsre nem fog 10+ milliót kapni.
több mint 5 éve
Olyan szempontból okafogyottá vált a felvetett Bolles téma, hogy a CBS által lehozott fizetési tábla szerint $11.064 millió lenne az ötödik éves opció lehívása (guaranteed for injury only).Olyan szempontból nem az, hogy a mostani csúcsgázsi ezen a poszton ennek a duplája és ez a fizu csak sérülés esetére garantált.
Cruyffista
Bolles nemigazán sérülékeny típus, de persze a méreteiből adódóan bármikor benne lehet. Sztem ezt kell egyedül mérlegelni, mert jövő ilyenkorig más kötelezettséggel nem jár: ha nem fejlődik egyszerűen levesszük róla, ha fejlődik akkor meg qvara megéri majd + sztem nem fogja jobban motiválni ha nem lesz rajta, nem azzal van nála a gond, szal egyedül a sérülés a rizikó szvsz.

több mint 5 éve
Olyan szempontból okafogyottá vált a felvetett Bolles téma, hogy a CBS által lehozott fizetési tábla szerint $11.064 millió lenne az ötödik éves opció lehívása (guaranteed for injury only).
több mint 5 éve
Rendszeresen omlott ossze a fal jobb oldala, mig a baloldal kitartott volna. Nem volt beton a bal sem, de az eleg lenne Locknak. Tobb picket is dobott igy, a Chiefs ellen is, peldaul.Ezt erősítendő:
ulpianus
Time to put the "Weapons won't matter when Bolles gets Lock killed" narrative to bed.
— Ryan Koenigsberg (@RyanKoenigsberg) April 26, 2020
I just watched every Drew Lock snap... Do you know how many times he got sacked because of Bolles? Once.
Know how many times he was hit because of Bolles? Three times.
How many holds? One.
Bolles ötödik éves opciója még egy érdekes téma. Kövezzetek meg, de annak ellenére hogy egy mém lett, szerintem logikus lenne a maradása.Ha már témánál vagyunk, ez egy elég jó elemzés első része Lock minden dropbackjéről:
Pro:
- nem befolyásolná a 2022-es offseasont, döntési joga maradna a csapatnak
- egyre jobban becsülik az LT-ket a ligában, gyakorlatilag minimális az esélye, hogy Bollesnál jobb LT a piacra fog kerülni nekünk megfelelő ár/érték arányban (gondolok itt esetleg Trent Williamsre)
- Bolles játéka a szezon eleje-közepe körüli csúnya holding-időszaka után szintet lépett amikor Lock lett a kezdő.
- Ugyan szabad versenyt hírdetett Elway Bolles és Wilkinson között, de szerintem Bolles stabilabb volt LT poszton, mint Wilkinson RT-ként (az alábbi videók ebben megerősítettek), márpedig előbbi közmegállapodás szerint sokkal nehezebb poszt.
- Ha hozunk jövőre egy highly-rated LT-t a drafton, akkor nem kell egyből a mélyvízbe dobni, és rendben lenne a rotáció is.
Kontra:
- 2021-ben kétszer annyit keresne, mint most.
- Bízni kell benne, hogy még legalább két szezonig egészséges marad.
- El kell viselni olykor az idegesítő holdingokat.
www.youtube.com/watch?v=YOgD-_ffl18
www.youtube.com/watch?v=KhOgw-WEsqM
Cruyffista
www.milehighreport.com/2020/4/28/21239607/tracking-every-dropback-drew-lock-part-1

több mint 5 éve
Rendszeresen omlott ossze a fal jobb oldala, mig a baloldal kitartott volna. Nem volt beton a bal sem, de az eleg lenne Locknak. Tobb picket is dobott igy, a Chiefs ellen is, peldaul.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hát, Bolles megbutulástesztje akkor is tudvalévő volt, hogy már elérte a még nem megfelelő szintet, és akkor finoman fogalmaztunk. Én arra emlékszem, az OT picknek itt örültünk, azzal nem volt bajunk, de a szemèllyel nagyon is. És egyelőre nem cáfolt rànk...Bocsi hogy beleszólok, de úgy nehéz lenne a bal oldalon játszania hogy Armstead van nekünk LT ben, már amikor nem sérült. Amikor egészséges top 3 LT szerintem, Ramczyk pedig ugyanez RT ben, nincs okunk változtatni szerintem.Én sem gondolom, hogy változtatni kéne rajta. Szimplán arra utaltam, hogy emiatt nehéz behatárolni Ramczyk milyen pick lett volna egy gyengébb csapatnak, ahol egy papíron nehezebb posztot kellett volna vinnie.
kapitnono
Cruyffista
több mint 5 éve
Bocsi hogy beleszólok, de úgy nehéz lenne a bal oldalon játszania hogy Armstead van nekünk LT ben, már amikor nem sérült. Amikor egészséges top 3 LT szerintem, Ramczyk pedig ugyanez RT ben, nincs okunk változtatni szerintem.Én sem gondolom, hogy változtatni kéne rajta. Szimplán arra utaltam, hogy emiatt nehéz behatárolni Ramczyk milyen pick lett volna egy gyengébb csapatnak, ahol egy papíron nehezebb posztot kellett volna vinnie.
kapitnono
több mint 5 éve
Bocsi hogy beleszólok, de úgy nehéz lenne a bal oldalon játszania hogy Armstead van nekünk LT ben, már amikor nem sérült. Amikor egészséges top 3 LT szerintem, Ramczyk pedig ugyanez RT ben, nincs okunk változtatni szerintem.Mennyit keres ez a mameluk most?Nekem úgy rémlik, hogy amiatt lett Bolles a pick, mert biztosabb volt, hogy tud a fal bal oldalán játszani. Nem láttam minden Saints meccset, de a 'rangadókat' általában megnéztem, Ramczyk ezeken mindig RT volt. Így azért nehéz meghatározni, hogy milyen lenne nálunk a fal másik oldalán, sokáig gyengébb edzők keze alatt játszva, kategóriákkal gyengébb irányítóval.
Kissé frusztrálo, hogy akár Ramczyk is lehetne a fal bal szélén most, és ez csak rajtunk múlt, és a draft idején is tudható, ő a legjobb prospect. De ez már mindegy. Elmúlt.
Én nem adnám meg neki az opciót, akkor az csak látszatverseny lesz a posztért. Én egyébként még nem mondtam le Bolles-ról. Lássuk mit ad elő karrierévben, egy egyre nivósabb munkatársakkal a fal belsejében, egy az eddigi teljesítményére a legjobban ható qb-val, akinek egy csomó eszközt adtak a kezébe, és a liga egyik legjobb faloktatójával. Ha ebben sem húzza fel magát, akkor szépen engedjük ki a piacra, és hozzunk egy új OT-embert FA-ról, vagy draftról, vagy őt vissza diszkontáron.
Zalán
A motiválás is logikus szempont. Viszont a másik oldalról nézve muszáj a csapat tárgyaláshelyzetével is kalkulálni különböző szituációk esetére. Ha Bolles pont idén lépne szintet, és játszana le úgy egy teljes szezont mint az előző végén Lock alatt, az amennyire jól jönne a csapatnak, olyan rosszul jönne Elwayéknek kerettervezés szempontjából, hiszen elég sokat kérhetne az egyre felfelébb tendáló LT árak mellett. További két szezon Munchakkal, érettebb csapattársakkal tisztább képet adna, kevesebb kockázattal. Ha nem történik meg a szintlépés, reálisan akkor is szükségünk lehet Bollesra a következő két évben, minden holdingja ellenére.
Cruyffista

több mint 5 éve
Mennyit keres ez a mameluk most?Nekem úgy rémlik, hogy amiatt lett Bolles a pick, mert biztosabb volt, hogy tud a fal bal oldalán játszani. Nem láttam minden Saints meccset, de a 'rangadókat' általában megnéztem, Ramczyk ezeken mindig RT volt. Így azért nehéz meghatározni, hogy milyen lenne nálunk a fal másik oldalán, sokáig gyengébb edzők keze alatt játszva, kategóriákkal gyengébb irányítóval.
Kissé frusztrálo, hogy akár Ramczyk is lehetne a fal bal szélén most, és ez csak rajtunk múlt, és a draft idején is tudható, ő a legjobb prospect. De ez már mindegy. Elmúlt.
Én nem adnám meg neki az opciót, akkor az csak látszatverseny lesz a posztért. Én egyébként még nem mondtam le Bolles-ról. Lássuk mit ad elő karrierévben, egy egyre nivósabb munkatársakkal a fal belsejében, egy az eddigi teljesítményére a legjobban ható qb-val, akinek egy csomó eszközt adtak a kezébe, és a liga egyik legjobb faloktatójával. Ha ebben sem húzza fel magát, akkor szépen engedjük ki a piacra, és hozzunk egy új OT-embert FA-ról, vagy draftról, vagy őt vissza diszkontáron.
Zalán
A motiválás is logikus szempont. Viszont a másik oldalról nézve muszáj a csapat tárgyaláshelyzetével is kalkulálni különböző szituációk esetére. Ha Bolles pont idén lépne szintet, és játszana le úgy egy teljes szezont mint az előző végén Lock alatt, az amennyire jól jönne a csapatnak, olyan rosszul jönne Elwayéknek kerettervezés szempontjából, hiszen elég sokat kérhetne az egyre felfelébb tendáló LT árak mellett. További két szezon Munchakkal, érettebb csapattársakkal tisztább képet adna, kevesebb kockázattal. Ha nem történik meg a szintlépés, reálisan akkor is szükségünk lehet Bollesra a következő két évben, minden holdingja ellenére.
több mint 5 éve
Mennyit keres ez a mameluk most?www.spotrac.com/nfl/denver-broncos/garett-bolles-21761/
Zalán
több mint 5 éve
Mennyit keres ez a mameluk most? Kissé frusztrálo, hogy akár Ramczyk is lehetne a fal bal szélén most, és ez csak rajtunk múlt, és a draft idején is tudható, ő a legjobb prospect. De ez már mindegy. Elmúlt.
több mint 5 éve
Bolles ötödik éves opciója még egy érdekes téma. Kövezzetek meg, de annak ellenére hogy egy mém lett, szerintem logikus lenne a maradása.Pro:
- nem befolyásolná a 2022-es offseasont, döntési joga maradna a csapatnak
- egyre jobban becsülik az LT-ket a ligában, gyakorlatilag minimális az esélye, hogy Bollesnál jobb LT a piacra fog kerülni nekünk megfelelő ár/érték arányban (gondolok itt esetleg Trent Williamsre)
- Bolles játéka a szezon eleje-közepe körüli csúnya holding-időszaka után szintet lépett amikor Lock lett a kezdő.
- Ugyan szabad versenyt hírdetett Elway Bolles és Wilkinson között, de szerintem Bolles stabilabb volt LT poszton, mint Wilkinson RT-ként (az alábbi videók ebben megerősítettek), márpedig előbbi közmegállapodás szerint sokkal nehezebb poszt.
- Ha hozunk jövőre egy highly-rated LT-t a drafton, akkor nem kell egyből a mélyvízbe dobni, és rendben lenne a rotáció is.
Kontra:
- 2021-ben kétszer annyit keresne, mint most.
- Bízni kell benne, hogy még legalább két szezonig egészséges marad.
- El kell viselni olykor az idegesítő holdingokat.
www.youtube.com/watch?v=YOgD-_ffl18
www.youtube.com/watch?v=KhOgw-WEsqM
Állítólag Patrick Queen volt LSU LB miatt akartunk visszatradelni az 1. körbe.Patrick Queen az a játékos, akinek a játékintelligenciája és vezéregyénisége miatt nem sajnáltam volna, ha visszacserélünk az első kör végébe. Ez az irány is tetszett volna, bár végeredményt tekintve így sem panaszkodok.
roberto23
Más: Hamlert és Jeudy-t nem kell majd bemutatni egymásnak
twitter.com/thecheckdown/status/1254939633508466688
több mint 5 éve
több mint 5 éve
twitter.com/Broncos/status/1255220952398467081engem megvett
Negritis
több mint 5 éve
twitter.com/Broncos/status/1255220952398467081
több mint 5 éve
Jó, de alapbetegsége nem volt... 😋na tessék.. 4 fő lapát, és kevesebben vagyunk TE-ek, Bug Howard a legjobbakat... pedig ő nem is volt sérült...Ami azt illeti, de, a bokájával volt sérült 😀
Zalán
Általános Doktor