Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
A vegasi fogadóirodák szerint a negyedik legerősebb sorsolást kaptuk.Ami nekem tetszik h a tampa és a saints is jön hozzánk, az atlantához meg bye után megyünk (nekik később lesz), így mind a négy nfc meccsünkön reális esélyünk van, én csalódott lennék ha nem hoznánk legalább egy 3-1-et ellenük.
Tudom h valszeg szurkolók nélkül leszünk (ha lesz szezon), de a magaslati levegő alapból ad egy home fieldet.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
twitter.com/Broncos/status/1258610126002380800
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Elég menő a franchise kreatív csapata:twitter.com/Broncos/status/1258539645236740098
Ha idén állandó csk-k lesznek, akkor én Suttont biztosan kinevezném az egyiknek, amellett hogy ő volt az előző szezonban a legjobb játékosunk, generációs játékos potenciálja van benne, és ami mégfontosabb hogy szívvel is küzd a pályán, mennek utána a többiek.
twitter.com/Broncos/status/1257478940836294656
több mint 5 éve
Akkor legyen a Heuerman brigádvezető. Játékával rászolgált.. 😋senki. Fangionál nem voltak állandó csékák. Meccsről meccsre nevezte ki. Amúgy offenseben kb heuerman a rangidős a védelemben Miller után így fejből Todd Davist mondanám talánKicsit megfiatalodott az O#. 😀Értem én fiatalság, de Bolles-nak mért az IQ-ját írták ki? 😮
twitter.com/NickiJhabvala/status/1257877487859781632
xrace77
Amúgy ki a CSK amúgy a csapatban Von mellett?
FLZOLI
Black_Adder
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Titans elleni hazai MNF lesz a nyitomeccsunk.Tavalyi eredménnyel ki is egyezek kezdésképpen... 😊
Feltéve, ha lesz nyitó forduló.
roberto23
több mint 5 éve
Titans elleni hazai MNF lesz a nyitomeccsunk.Feltéve, ha lesz nyitó forduló.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
senki. Fangionál nem voltak állandó csékák. Meccsről meccsre nevezte ki. Amúgy offenseben kb heuerman a rangidős a védelemben Miller után így fejből Todd Davist mondanám talánKicsit megfiatalodott az O#. 😀Értem én fiatalság, de Bolles-nak mért az IQ-ját írták ki? 😮
xrace77
FLZOLI
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Gondolom odaadják Lock-nak, hogy tiéd a locker room, vezesd a népetigen, ez jó kérdés O oldalról. A harmadéves Sutton vagy a tökmag Lindsay? Vagy a másodéves Lock vagy a buta Bolles? Anyám. Lehet az O-nak nem lesz kapitánya idén.. 🙄Kicsit megfiatalodott az O#. 😀Értem én fiatalság, de Bolles-nak mért az IQ-ját írták ki? 😮
xrace77
FLZOLI
Zalán
több mint 5 éve
igen, ez jó kérdés O oldalról. A harmadéves Sutton vagy a tökmag Lindsay? Vagy a másodéves Lock vagy a buta Bolles? Anyám. Lehet az O-nak nem lesz kapitánya idén.. 🙄Kicsit megfiatalodott az O#. 😀Értem én fiatalság, de Bolles-nak mért az IQ-ját írták ki? 😮
xrace77
FLZOLI
több mint 5 éve
Kicsit megfiatalodott az O#. 😀Értem én fiatalság, de Bolles-nak mért az IQ-ját írták ki? 😮
xrace77
több mint 5 éve
Booker Vegas-ban kötött ki.kevésbé fog hiányozni mint anno CJ
roberto23
több mint 5 éve
Brutális lehetőség van ebben, ha ez kiforrja magát. Én hiszek Lockban, és hogy két idényen belül felvesszük a kesztyüt a csodagyerek bandájával. Nekünk most nagyon rosszkor jönne egy elmaradt szezon... Itt most meccs kell és meccs és meccs és meccs....Lock egyetert veled.
Zalán
twitter.com/JamesPalmerTV/status/1258078305363718146

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Kicsit megfiatalodott az O#. 😀Brutális lehetőség van ebben, ha ez kiforrja magát. Én hiszek Lockban, és hogy két idényen belül felvesszük a kesztyüt a csodagyerek bandájával. Nekünk most nagyon rosszkor jönne egy elmaradt szezon... Itt most meccs kell és meccs és meccs és meccs....
xrace77
több mint 5 éve
Az új mezszámok:Dzsídzsí bevállalta Sanders megárvult mezét. Az ezerfejű örül, legalább nem kell új uniformist vásárolni, ott virít a tizes a háton...
2020 draft picks
WR Jerry Jeudy: 10
WR KJ Hamler: 13
CB Michael Ojemudia: 23
C Lloyd Cushenberry III: 79
DL McTelvin Agim: 94
TE Albert Okwuegbunam: 85
LB Justin Strnad: 40
G Netane Muti: 73
WR Tyrie Cleveland: 86
OLB Derrek Tuszka: 48
2020 college free agents
DB Essang Bassey: 34
RB LeVante Bellamy: 32
S Douglas Coleman III: 35
WR Kendall Hinton: 2
WR Zimari Manning: 1
QB Riley Neal: 5
T Hunter Watts: 77
Általános Doktor
Kádzsí bevállalta a 13-ast, tőle nem is vártam mást. Érkezzen tőle a jószerencse.
Albert-Ó egy nagy előd TE mezében. Kötelezi a dominanciára a Super Bowl-győztes Virgil Green !! 😊
Strand izgalmas kerek számot választott, engem felcsigáz a 40 és az életközép.
Manning, 1-es, teljesen egyértelmű. Bátor pali
De a 48-as forradalmár, a magyar felmenőkkel is rendelkező Tuszka Úr a személyes técékedvenc. 😊
Szerkesztette: Zalán
több mint 5 éve
Az új mezszámok:2020 draft picks
WR Jerry Jeudy: 10
WR KJ Hamler: 13
CB Michael Ojemudia: 23
C Lloyd Cushenberry III: 79
DL McTelvin Agim: 94
TE Albert Okwuegbunam: 85
LB Justin Strnad: 40
G Netane Muti: 73
WR Tyrie Cleveland: 86
OLB Derrek Tuszka: 48
2020 college free agents
DB Essang Bassey: 34
RB LeVante Bellamy: 32
S Douglas Coleman III: 35
WR Kendall Hinton: 2
WR Zimari Manning: 1
QB Riley Neal: 5
T Hunter Watts: 77

több mint 5 éve
Akkor nem Londonban tartjuk a következő brigádtalálkozót.. 😥
több mint 5 éve
Nem lesz kicsit sok a pufi a csapatban? 😊Covington Úrról mit kell tudni? Valaki jellemezné itt? Számíthatunk rá vagy vele is eggyel többen ki van a létszám ?DT rotációban rostert csíphet, nem kell csodát várni tőle, de futás ellen jó kieg. játékos lehet, tavaly relatíve sokat is játszott, fiatal még, 1 éves prove it deallel van itt, sztem jó kis kukázás egy alapvetően telített posztra.
Zalán
Általános Doktor
Jöhetne pár prove it LB, S vagy CB is.
több mint 5 éve
Covington Úrról mit kell tudni? Valaki jellemezné itt? Számíthatunk rá vagy vele is eggyel többen ki van a létszám ?DT rotációban rostert csíphet, nem kell csodát várni tőle, de futás ellen jó kieg. játékos lehet, tavaly relatíve sokat is játszott, fiatal még, 1 éves prove it deallel van itt, sztem jó kis kukázás egy alapvetően telített posztra.
Zalán

több mint 5 éve
Covington Úrról mit kell tudni? Valaki jellemezné itt? Számíthatunk rá vagy vele is eggyel többen ki van a létszám ?
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=Nb_qRF9WxV0

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Az ilyenekre szoktam Tatum Bell óta azt mondani, hogy Walmart pénztáros lesz, de ő ahhoz lehet túl buta.Amúgy szerintem még 2-3 évet megragad, csak nem valószínű, hogy nálunk és koránt sem biztos, hogy kezdőként. De ha Sombrero ligában van még, akkor bármi megtörténhet.
Mindenesetre ha ilyen 15 millás szerződést kapna, akkor minimum a 2/3-át azonnal utalhatja is Locknak...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
persze, pont ezért leszek rá kiváncsikiváncsi leszek kitől és milyen szerződést fog kapniAzért attól még messze vagyunk, még lehetünk azok majd mi is, ha jó évet hoz össze...
Negritis
StormST
azt is látom hogy kb kikopik a ligából, de azt is hogy top10 fizetést kap
több mint 5 éve
kiváncsi leszek kitől és milyen szerződést fog kapniAzért attól még messze vagyunk, még lehetünk azok majd mi is, ha jó évet hoz össze...
Negritis

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!