Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Lock az elkapókkal/nak tart különedzéseket, állítólag jól is megy nekik:Pat Shurmur on Drew Lock: "There's a rumor he's working with the players by himself. That's a rumor that I heard. Also along that rumor I heard that it's going well.'' #9sports
— Mike Klis (@MikeKlis) June 11, 2020
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Volt kérdés, ki mit vár Locktól... Én sem győzelmeket, sem yardokat nem tudok előrevetíteni, sem NYpernemtudommiket nem tudok megfogalmazni. Az biztos, hogy komoly potenciált kapott a következő évekre játszótársaknak. És szerintem a védelem is szintet lép, most már minden második sorsforító drive-ot a végén megállít majd. Ezt a rég látott folytonosságra alapozom.
Szóval Lock.
Mit várok? Végre egy qb, akiben van kraft, van hit, van csibészség, ki ha én nem. Miközben elképesztő hideg fejjel rendelkezik. Ha vicces akarnék lenni, egyelőre minden ötödik meccset veszítjük el vele, az 13-3, 12-4... 😊 De ő nem a jófiú bocs, hogy élek, hétből jövök örülök neki, hogy itt lehetetek Sziamiaú,,, Nem is az apámként tisztelem Elwayt mert kiválasztott, dobok nagyokat a semmibe mert ezt szeretné látni, és nem is a wasserboy is leszek Osweiler, de kiszorítom a véncsataló Manninget is ha kell, csak adjatok már sok pénzt, mert qb vagyok.
Ettől a csávótól azt várom, hogy bolygassa fel Colorado államot, mint Timmy fiú tette. Vasárnap reggel már vibráljon a mellkasom, mert este pályára lép. Robbantsa fel a Mile High befagyott atmoszféráját. Hozzon dramagturgot a saját történetébe, írja tovább a klub históriáskönyvét.. Ebbe a csókában benne van az amerikai álom. Már az első kiosztott TD-je ezt vetítette elő. Nézzük csak.. Harmadik és nyolcra...
www.youtube.com/watch?v=xEe-HBaR9wo
Oké, a nehezebbik felét Sutton oldja meg, de ő is itt lesz velünk a következő 5-8 évben.
Ebben az antréban minden crazység benne van.
Ha csak a fele érzelmet generálja, mint ó, Tebow, már rendben van. És a kisgyerek még dobni is tud. Jönni fognak a győzelmek és a harc a rájátszásért. Nekem ennyi elég egyelőre. Furcsa idény lesz... Kemény csapat leszünk. Kényelmetlen lesz Denverben játszani... Még Mahomeséknek is...
Azért írom ezt, mert magamon látom a változás és a hatást... Az, hogy holtidényben minden héten Lock highlight videóket nézegetek, a kedvenc rap zenéjét hallgatom, már jelent valamit. Bizsergek... 😊
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
A mai cikkajánlóm:Én már rajta is vagyok. 😛
Az nfl.com-on mi is azon 8 csapat között vagyunk, akinek érdemes felugrani a bandwagonjára, ezt a fiatal, nagy potenciállal rendelkező O# miatt érdemeltük ki:
www.nfl.com/news/nine-nfl-bandwagons-to-hop-aboard-in-2020-bills-bucs-top-list
Általános Doktor
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
A mai cikkajánlóm:Az nfl.com-on mi is azon 8 csapat között vagyunk, akinek érdemes felugrani a bandwagonjára, ezt a fiatal, nagy potenciállal rendelkező O# miatt érdemeltük ki:

több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Most nem tudom mekkora vihar lesz a biliben Fangio körül, de "szerencsére" ez egy nagyobb horderejű valami, minthogy az utókor azzal foglalkozzon majd akár szeptemberben, hogy egy vén edző mit nyilatkozott júniusban. A saját játékosaival és edzőivel meg biztosan tudja tisztázni, hogy mit miért és hogyan gondol, ha egyáltalán kell, ebből szerintem nem kéne hogy probléma legyen. Black_AdderAzt olvasom, hogy már tisztázták is. Szerintem léphetünk a sztorival kapcsolatban.
A 20. helyen vagyunk Peter Kingnél. Bár vegas is így adná, már tenném is meg az overt. 😀 De sajnos nem.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A walterfootballnal is unatkoznak, elkezdték az egyes csapatokat, valamint az esélyeiket részletesen elemezni, itt megtekinthető:walterfootball.com/offseason2020den.php
Szvsz egy nagyon korrekt leírás, mármint ami a szöveges részt illeti, a végén a csillagos értékelés a posztoknál nekem fura: Lock 1 csillag az 5-ből (értem én h lutri a kölyök, de akkor tegyenek egy kérdőjelet oda), az RB poszt nem 5 csillag, csak 4 (két pro bowlerünk van, bazz), a spec teamet sem látom csak két csillagosnak, valamint az edzők sem egy csillagosak.
Ettől függetlenül a szöveges leírásért érdemes elolvasni, sztem reális.

több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1268268769232801802/photo/1
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez a Hollywoodi probléma. Etnikumok előremenetele jóval nehezebb, ezért alulreprezentáltak abban a körben, ahonnan kikerülnek a főszereplő színészek vagy épp NFL head coachok. Ez náluk egy társadalmi probléma. Lehet hibáztatni az etnikum kvalitásait vagy a rendszert vagy a tulajdonosokat, de a hibáztatás nem fog megoldani semmit.Fangio nem rasszista, de ebben a szituációban ha egy fehér ember úgy gondolja ahogy ő, jobb ha hallgat, mert ezek a szavak csak árthatnak, és most bőven vannak, akik kiforgatják ártónak, vagy csak úgy tálalják. Egyébként részben igazuk is van. Mit tudhat egy fehér ember a fekete edzők helyzetéről? Még ha igaza is van, nem ez az az idő, amikor ezt nyilatkozhatja.
Egyébként nem rég tiltotta be az NFL a himnusz alatti térdelést, tehát az NFL egyértelműen amellett van, hogy tüntessenek, romboljanak, fosztogassanak a népek, minthogy himnusz alatt térdeljenek. Ezt egyesek Fangioval ellentétben akár úgy is értelmezhetik, hogy az NFL rasszista. Az új Rooney-rule tervezet mondjuk szerintem mindennél felháborítóbb, de az USA mint ország sem tud esélyegyenlőséget teremteni, akkor ha az NFL teljes vakvágányon van, meg kell-e vajon lepődni?
Most nem tudom mekkora vihar lesz a biliben Fangio körül, de "szerencsére" ez egy nagyobb horderejű valami, minthogy az utókor azzal foglalkozzon majd akár szeptemberben, hogy egy vén edző mit nyilatkozott júniusban. A saját játékosaival és edzőivel meg biztosan tudja tisztázni, hogy mit miért és hogyan gondol, ha egyáltalán kell, ebből szerintem nem kéne hogy probléma legyen.
Független attól, hogy ki hogy látja, lenyilatkozni ilyet nem okos nem szerencsés, az időzítés meg a lehető legrosszabb, de a libsi média lovagol rajta egy napot, aztán Trump csinál valami nagy baromságot és el is felejtik azt az olasz maffiózót vagy kit.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Nézetem szerint Fangio mondanivalójában nincs semmi égető. Ha így működne a társadalom, mint egy nfl csapat, nem lenne probléma... De én nem vagyok az Amerikai Egyesült Államok. Lehet, kevés a fehér edző. Én nem tudom miért van ez. Lehet kevesebb fekete akar edző lenni. De pl. rosszabb az arány, ha az elkapókat nézem, ott meg az afroamerikaiak javára. De igazad van, ha megszólalsz, nem jöhetsz ki jól belőle. Most már én sem. Egyébként ha humorosra akarnám fogni, hát mi Joseph-el letudtuk a kisebbségi ügyeinket egy időre. Najó... Bocs...én is veled értek egyetFangio se tudja mikor érdemes kicsit hallgatni és okosabbnak maradniMesszire tud vinni ez a téma, de én nem látom h konkrétan az NFL-ben valós lenne a rasszizmus, így Fangio mondatának a kiemelését is csak szenzációhajhász médiatúlkapásnak érzem, főleg azután h kiállt az események mellett a minap:
twitter.com/CNN/status/1268101333028134917?s=09
Negritis
www.instagram.com/p/CA85DngjlV5/
Semmi olyat nem mondott ami nem valós: mind edzők, mind játékosok vannak kisebbségiek is szép számmal, fizuban sem látom h kevesebbet kapna egy játékos csak azért mert fekete a bőre színe.
Itt nem arról beszélek h nem érheti őket az élet más területein megkülönböztetés, meg az nfl sem szent, de ez a kisebbségi hiszti az nflben túl van fújva sztem (a rooney rule tervezett kibővítése is egy vicc).
Általános Doktor
a gond az hogy maga az NFL is PRkodik a BLM mellett
valamint megint előtérbe került Kaep korábbi ügye, amiben mi is mindig elmítve vagyunk - még akkor is ha ugye mi ajánlottunk neki pénzt amit ő kevésnek érzett
szóval ez egy olyan szitu amiben mind1 mit mondasz nem jösz ki jól belőle
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
én is veled értek egyetFangio se tudja mikor érdemes kicsit hallgatni és okosabbnak maradniMesszire tud vinni ez a téma, de én nem látom h konkrétan az NFL-ben valós lenne a rasszizmus, így Fangio mondatának a kiemelését is csak szenzációhajhász médiatúlkapásnak érzem, főleg azután h kiállt az események mellett a minap:
Negritis
www.instagram.com/p/CA85DngjlV5/
Semmi olyat nem mondott ami nem valós: mind edzők, mind játékosok vannak kisebbségiek is szép számmal, fizuban sem látom h kevesebbet kapna egy játékos csak azért mert fekete a bőre színe.
Itt nem arról beszélek h nem érheti őket az élet más területein megkülönböztetés, meg az nfl sem szent, de ez a kisebbségi hiszti az nflben túl van fújva sztem (a rooney rule tervezett kibővítése is egy vicc).
Általános Doktor
a gond az hogy maga az NFL is PRkodik a BLM mellett
valamint megint előtérbe került Kaep korábbi ügye, amiben mi is mindig elmítve vagyunk - még akkor is ha ugye mi ajánlottunk neki pénzt amit ő kevésnek érzett
szóval ez egy olyan szitu amiben mind1 mit mondasz nem jösz ki jól belőle
több mint 5 éve
Fangio se tudja mikor érdemes kicsit hallgatni és okosabbnak maradniMesszire tud vinni ez a téma, de én nem látom h konkrétan az NFL-ben valós lenne a rasszizmus, így Fangio mondatának a kiemelését is csak szenzációhajhász médiatúlkapásnak érzem, főleg azután h kiállt az események mellett a minap:
Negritis

több mint 5 éve
Fangio se tudja mikor érdemes kicsit hallgatni és okosabbnak maradnitwitter.com/CNN/status/1268101333028134917?s=09
több mint 5 éve
Nem Broncos téma, de Brees 2008-as szezonja kiemelkedő. Rablás, hogy arra nem kapott MVP címet. 2011 óta a szabálymódosításoknak köszönhetően gyakoribbak az 5000 yardos szezonok, emelkedett az átlag passer rating stb. Nagyon jó volt a felsorolt években Brees, de - nálam legalábbis - nem MVP.Nem arra céloztam volna, hogy MVP-t ért volna a felsorolt szezonokban, csak annyira, hogy hiába volt azokban az években top 5 offense nálunk, nem ért PO-t mert a D bottom 5 volt szinte mindig
Black_Adder

több mint 5 éve
Ilyenben nekem Harmon volt a kedvenc, tobb interceptionje volt, mint targetje 😀 arra is lehetett jo ratinget szerezni

több mint 5 éve
Ismét egy mérsékelten mérvadó lista, ahol előkelő helyen van egy bronco:Passer rating allowed: 34.7. Catch rate allowed below expectation: -6.7. Tight window pct: 34.1. Target rate: 8.6. Average separation yards: 2.9.
Az nfl.com top10 (posztfüggetlen) coverage játékosa közül az előkelő 3. helyen van Justin Simmons:
www.nfl.com/news/stephon-gilmore-tyrann-mathieu-among-nfl-s-10-best-in-coverage
Általános Doktor
Ezek coverage szempontjából releváns mérőszámok, ha pontosak akkor ott a helye a legjobbak között. Mondjuk most nem nézem meg a pffnél, de az a 34.7-es defensive passer rating az elég kemény így elsőre. Alacsonyabb, mint egy incomplete passz ratingje!!!
Értsd, ez alapján rosszabb volt ha Simmons felé dobtak, mintha csak kivágták volna oldalra.
Nem kizárt hogy nem tűnt fel (nem sok kedvem volt számokat bujkálni tavaly), de az se lepne meg ha a pffnél ennél magasabb, úgy 60 környékén lenne az (ami szintén kiemelkedően jó)
Egyébként nem is értem mit keresnek ilyen szakmai fogalmak az nflcomon. Ez a "Catch rate allowed below expectation" meg hasonlók össze fogják zavarni a Pro Bowl szavazókat még a végén nem csak a legnagyobb szájúak, hanem a legjobbak is kapnak szavazatot... Hova vezet ez...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Nem Broncos téma, de Brees 2008-as szezonja kiemelkedő. Rablás, hogy arra nem kapott MVP címet. 2011 óta a szabálymódosításoknak köszönhetően gyakoribbak az 5000 yardos szezonok, emelkedett az átlag passer rating stb. Nagyon jó volt a felsorolt években Brees, de - nálam legalábbis - nem MVP.Olyan szempontból fogadom ezt a kiegészítést is, hogy bármi, Brees felsorolt szezonjaihoz mérhető produkciót látunk Locktól, ha az nem lesz elég lószarra se, akkor a védelem annál is szarabb, mint amilyennek én gondolom...
De egyelőre inkább maradjunk a >7 NY/A és/vagy >7 ANY/A-nál. Az sem könnyű, nem kell MVP szezont várni vagy HOFerhez hasonlítani őt a 2. évében. Az elmúlt 4-5 év után egy ilyen nehezen hozható, de a supporting cast miatt teljesíthető elvárást úgy élnénk meg, mint a 2013-mas űroffense-t.
És azért halkan megjegyzem, hogy a képletben van több rookie és olyan veterán akik eddig 1 csapatban bizonyítottak, ami nem a Broncos, meg ugye Holding és a sérült a fal 2 szélén. Óvatosan optimista vagyok (offense oldalon) és ez tükröződik a várakozásaimban és elvárásaimban, de a top10hez feltételezem, hogy a sok új skill player van is annyira jó, mint a híre. És ez szeptemberig feltételezés marad...
több mint 5 éve
A Saintsnek sikerült Brees első 5000+os szezonjában lemaradni, az valami félelmetesen nagy bravúr volt akkor (mind a milestone, mind az hogy semmire se volt elég), egy ahhoz hasonló offense teljesítmény utáni 8-8 után azért nagyon csalódott lennék a mérleget illetően, pedig ezt elkerülendő (is) alacsonyra teszem a várakozásaimat.Sajnos nem csak 2008-ban csináltuk meg ezt a bravúrt. 2012-ben, 2014-ben, 2015-ben, 2016-ban is vagy 5000 yard felett vagy éppen alatta passzolt, meg ezekben az években is szinte minden qb statban top számokat hozott, mégsem sikerült a PO, mert eléggé alja szintű volt akkor a D sajnos.
Black_Adder

több mint 5 éve
Ismét egy mérsékelten mérvadó lista, ahol előkelő helyen van egy bronco:Az nfl.com top10 (posztfüggetlen) coverage játékosa közül az előkelő 3. helyen van Justin Simmons:

több mint 5 éve
7.5 az over/under. Az szerintem reális. Hogy ez konferenciában 8. vagy 10. helyhez elég, az majdnem mindegy.Persze ha Lock MVP lesz, akkor 11-5 meg rájátszás meg minden, de azt majdnem minden csapat el tudja mondani magáról, hogy ha az irányítója MVP szezont fut, akkor PO. A Saintsnek sikerült Brees első 5000+os szezonjában lemaradni, az valami félelmetesen nagy bravúr volt akkor (mind a milestone, mind az hogy semmire se volt elég), egy ahhoz hasonló offense teljesítmény utáni 8-8 után azért nagyon csalódott lennék a mérleget illetően, pedig ezt elkerülendő (is) alacsonyra teszem a várakozásaimat.
Mondjuk az se mindegy hogy hogyan jön össze a sok yard. Ha egyfolytában hátrányban vagyunk, akkor sokat fogunk passzolni sok yard lesz, de részben azért mert engedik. Egy jó védelem mellett sokkal nehezebb impozáns statisztikákat összehozni. Ez ha kisebb mértékben is, de igaz az egy playre vonatkoztatot statisztikákra is.
Ha valamit, akkor >7 Net Yards per Attempet várok Locktól. TD-vel INT-tel adjustálva is.
Ez tavaly nagyjából a top10 határa volt, de ha egy csapat egy offseasonben majdnem mindent a támadósorra költ, akkor ki is kell ezt hozni belőle, egyébként a semmibe öltöttük a pénzt és a draftpickeket...
Értelemszerűen ha 2-3 TD hátrányban jönnek az ezt javító passzok, akkor még ugyanúgy szarok vagyunk, de nem is csak feltélen garbage timera kell gondolni, Mahomes is nagyon sokat "köszönhet" védelmének MVP szezonjában, de a Sheriffnek se sikerült volna a rekord szezon a 13-mas védelem nélkül.
Az érem másik oldalán, ha elmarad ettől az elvárástól Lock, de a clutch szituációkat rendre megoldja, a meccsek végén fordít, nem elbénáz, akkor egyelőre minden rendben.
Aztán amellett, hogy Jelenleg Lock fejlődése a legfontosabb a csapat szempontjából, rövid távon talán meghatározóbb, hogy Fangioval szemben mi az elvárás. Ha liga 20-ok leszünk, akkor minimum szóba fog kerülni a jövője a csapatnál... Ami azt illeti, ha nem lesz PO, akkor nagyon komoly fejlődés jeleit kell mutatnia a csapatnak, hogy töretlen maradjon a bizalom. Ha pl marad a tavalyi Choker D#, akkor lehet keresek valami alliterálót a nevéhez...
több mint 5 éve
Érdekességképpen:Mondjuk ezzel nem mondott nagyot. Azért 6 és 11 közé az NFL csapatok 70%-át be lehet sorolni kb. így nagy vonalakban. És mindazok ellenére h 6-11 közé sorol mégis csak a 20.-ak vagyunk szóval nem látja annyira kompetitívnek a gárdát.
Peter Kingnél a 20. csapat vagyunk az erősorrendben, de ez inkább az O# oldal fiatalságából fakadó kiszámíthatatlanságunk miatt van, "6 és 11 győzelem között" bárhol el tud képzeni minket:
profootballtalk.nbcsports.com/2020/06/01/nfl-power-rankings-fmia-peter-king-2/
Általános Doktor
Nyilván az ilyen power rankingokat helyén kell kezelni, de sztem ez így a realitás, h kb 20. legjobb csapat, de talán bennevan a meglepetés is.
Szerkesztette: Patrik007
több mint 5 éve
Érdekességképpen:Peter Kingnél a 20. csapat vagyunk az erősorrendben, de ez inkább az O# oldal fiatalságából fakadó kiszámíthatatlanságunk miatt van, "6 és 11 győzelem között" bárhol el tud képzeni minket:
profootballtalk.nbcsports.com/2020/06/01/nfl-power-rankings-fmia-peter-king-2/

több mint 5 éve
Ezt még a PM vezér idején se gondoltuk 😊Na ki mit vár Lock-tól a következő szezonban?mit várok? MVP
Inkább úgy kérdezem, hogy mekkorát kell előrelépjen, hogy ne kérdőjelezzük meg a szezon után a helyét.
Szerintem ilyen kiszolgáló személyzettel minimum TOP15 statokat kell hozzon, de inkább TOP10. Vagy ha nem ő, akkor a csapat O# kell TOP5 legyen összességében a ligában. Hiába fiatal a csapat, jövőre PO kell legyen, főleg, hogy a KC, Ravens duón kívűl nincs is kiemelkedő csapat az AFC-ben, akik ellen feltétlen cidrizni kéne. Csoporton belül 3-3 a minimum ha akarunk valamit. Az AFC EAST langyos, 2-3 győzelem kellene onnan. Az NFC South sajnos combos, de a Panthers verhető kéne legyen, talán a Falcons is. A Titans-Steelers ellen sajnos már az elején játszunk, pedig WC contenderek jó eséllyel ők is.
FLZOLI
az alá ne adjuk már 😀
ha már bemondtuk a 19-0t 😀
Negritis
Szóval Dr. E.W. Zár elég ha behozza a hajót a #1 seed-re
több mint 5 éve
Na ki mit vár Lock-tól a következő szezonban?mit várok? MVP
Inkább úgy kérdezem, hogy mekkorát kell előrelépjen, hogy ne kérdőjelezzük meg a szezon után a helyét.
Szerintem ilyen kiszolgáló személyzettel minimum TOP15 statokat kell hozzon, de inkább TOP10. Vagy ha nem ő, akkor a csapat O# kell TOP5 legyen összességében a ligában. Hiába fiatal a csapat, jövőre PO kell legyen, főleg, hogy a KC, Ravens duón kívűl nincs is kiemelkedő csapat az AFC-ben, akik ellen feltétlen cidrizni kéne. Csoporton belül 3-3 a minimum ha akarunk valamit. Az AFC EAST langyos, 2-3 győzelem kellene onnan. Az NFC South sajnos combos, de a Panthers verhető kéne legyen, talán a Falcons is. A Titans-Steelers ellen sajnos már az elején játszunk, pedig WC contenderek jó eséllyel ők is.
FLZOLI
az alá ne adjuk már 😀
ha már bemondtuk a 19-0t 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Na ki mit vár Lock-tól a következő szezonban? Inkább úgy kérdezem, hogy mekkorát kell előrelépjen, hogy ne kérdőjelezzük meg a szezon után a helyét.