Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 792 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát nem tudom, a középszernél nincs pusztitobb hosszú távon. Egy reszti játékos a legjobb napján is erős közepes lehet, míg egy klasszis legyen bármennyire is vén alkothat néha nagyot. Wake pl szerintem ilyen lett volna.

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
inkább olyanra költsünk pénzt aki jövőre is itt lesz.
Idén meg, ha már híg lett a hús leve, legalább legyen olcsó
Black_Adder
nézzünk meg pár udfát azt csók
úgyis az O#-nak kell hasítania
Negritis
Egyetértek. Nézzük mit tud Tuszka, elvégre teher alatt nő a pálma. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 817 — The Mathematician
Black_Adder
nézzünk meg pár udfát azt csók
úgyis az O#-nak kell hasítania

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve

Negritis
1 csomag szotyi vagy kettő... Nem tudom minek spórolni, simán kellett volna hozni a piacról S, LB és CB sorba melyiteni a keretet

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Week1: vs Titans
Ha hasonló mércével mérem a Titanst, mint a Broncost, akkor így mielőtt bármelyik csapat egyetlen kártyát is felfedett volna névsorra úgy érzem nincs akkor különbség a 2 csapat között hogy feltett kézzel menjünk ki a pályára. Tannehill tavalyi szezonja egyelőre kiugró teljesítmény, majd ha idén is hozza azt a formát elhiszem, hogy későn nyíló virágszál és az eredményeik jobbak, mint a mutatott játékuk meggyőzősége, aminek egyébként itt Denverben most örülnék, de ilyenkor én mindig óvatosabb vagyok az előző szezon megismételhetőségébe vetett bizalmammal.

Nézők nem lesznek a kibaszott Covid miatt, pedig a meccsre kilátogató Broncos szurkolók továbbra is a liga élmezőnyébe tartoznak hiába a sorozatban elszenvedett 3 kiábrándító szezon. Ez nagy veszteség így, viszont a stadion a vírus ellenére is továbbra is mérföld magasan van, amíg nem költöztetik a teljes ligát valahova buborékba ez a homefield advantage megmarad.

Így vaktában az esélyeket úgy tippelem, hogy otthon 10-ből 4× megverhetjük őket. Aztán meglátjuk, tavaly ugye pre seasonnel együtt 9 meccs kellett a Mesternek míg kitalálta a kezdőt, most az valamikor november elején lenne esedékes... Addig talán nem kell várni, de azt illetően, hogy az első héten éles lesz-e a csapat, komoly kétségeim vannak, márpedig gyengébb csapat lévén a jobb formában bízhatnánk, hogy az egyébként semmit nem jelentő általam tippelt 4/10-et valahogy mégis a saját javunkra fordítsuk.

Egyébként akik a PO-ban reménykednek, már most készítsék a legjobb szurkolói formájukat mert egy esetleges (és valószínűtlen) wild card harcban a Titans lehet az egyik fő rivális. Szóval a meccs kimenetele decemberre nagyon fontossá válhat.

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
 overthecap.com/position/kicker/
itt még nincsenek frissítve a szerződések, de McManus top5 kicker fizetést kapott
szerintem megérdemli, kérdés az hogy nekünk megéri-e
600k van több az AVG mint eddig, szerintem ez nem számít annyit

több mint 6 éve

Negritis
Most már McManus lehet a McMenűs és meghívhat minden csapatársat pár burgerre a Mekiben.
iktriad
inkább 2 sörre a kocsmában 😀
Negritis
Vagy némi fűre (kizárólag orvosi céllal persze 😉 ) ha már legális a cucc Coloradóban.
iktriad
 www.denverpost.com/2020/07/16/brandon-mcmanus-nfl-record-longest-field-goal-free-beer-denver/

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Negritis
Most már McManus lehet a McMenűs és meghívhat minden csapatársat pár burgerre a Mekiben.
iktriad
Negritis
Vagy némi fűre (kizárólag orvosi céllal persze 😉 ) ha már legális a cucc Coloradóban.
több mint 6 éve

Negritis
iktriad

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Negritis
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 981 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Akik elbizonytalanodtak volna Von sérülése miatt vagy már korábban is derűsebbek borúsabbak lettek volna:

Általános Doktor
Ebből azért több olyan is van, amihez kell némi homer szemüveg. A WR sor például hosszú távra gondolva nagyon mutat, de hogy már 2020-ban is jobb lesz-e, mint Sanders volt, azt nem tudom. (Én nagyon szerettem Sanderst, lehet, hogy jobbnak láttam mint volt, de ez van, egy rookienak nem könnyű azt hozni.) A RB sorral úgy vagyok, hogy a tavalyihoz képest csak akkor javult volna, ha Emmitt Smith jön. Azzal, hogy 2+1 potens opció helyett 3+1 van, csak a snapek osztódnak máshogy, jobb nem lesz a sor. Legfeljebb sérülés ellen biztosítottabb. Aztán a TE sorban idén is egyelőre egy Fant van, majd meglátjuk, hogy ő javul-e. Ha nem, akkor lehet ez a sor se jobb. Védelemben ILB sor szerintem amíg nem bizonyítanak, nem "bit", hanem "much" worse. És szerintem a Harris mentesített CB sor nemhogy nem jobb, de gyengébb.

Átmentem Blackbe. 😀 Gyorsan vissza is jövök, maradok pozitív, csak az van, hogy a bizalmamhoz - a csevegő topicban a playoffba jósoltam a csapatot - azért kell az a homer szemüveg is. 😊
peterk2005
ezt a sok savanyújóskát... 😋
De itten full homerek vannak, akik szerint csoportgyőzelem adott, a konferenciabajnoki cím sima ügy, a super bowl gyűrű inkább valószínű mint nem, Jeudy jobb mint Randy Moss, a D történelmi, Lock future HOF, a Broncos mindenek felett... 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 301 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akik elbizonytalanodtak volna Von sérülése miatt vagy már korábban is derűsebbek borúsabbak lettek volna:

Általános Doktor
Ebből azért több olyan is van, amihez kell némi homer szemüveg. A WR sor például hosszú távra gondolva nagyon mutat, de hogy már 2020-ban is jobb lesz-e, mint Sanders volt, azt nem tudom. (Én nagyon szerettem Sanderst, lehet, hogy jobbnak láttam mint volt, de ez van, egy rookienak nem könnyű azt hozni.) A RB sorral úgy vagyok, hogy a tavalyihoz képest csak akkor javult volna, ha Emmitt Smith jön. Azzal, hogy 2+1 potens opció helyett 3+1 van, csak a snapek osztódnak máshogy, jobb nem lesz a sor. Legfeljebb sérülés ellen biztosítottabb. Aztán a TE sorban idén is egyelőre egy Fant van, majd meglátjuk, hogy ő javul-e. Ha nem, akkor lehet ez a sor se jobb. Védelemben ILB sor szerintem amíg nem bizonyítanak, nem "bit", hanem "much" worse. És szerintem a Harris mentesített CB sor nemhogy nem jobb, de gyengébb.

Átmentem Blackbe. 😀 Gyorsan vissza is jövök, maradok pozitív, csak az van, hogy a bizalmamhoz - a csevegő topicban a playoffba jósoltam a csapatot - azért kell az a homer szemüveg is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 528 — "Montoya por favor!"
Márcsak a Covid hiányzik hogy a csapatba elterjedjen...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Hamler kiesett?
Wyatt
Hamler (hamstring) was a limited participant in Thursday's practice, Zac Stevens of TheDNVR.com reports.

Spin: Hamler continues to progress in his recovery from a hamstring injury that plagued him throughout training camp. It's encouraging to see that the rookie second-round pick has already resumed practicing, albeit in a limited capacity, though his status for Monday's contest against the Titans remains uncertain.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hamler kiesett?

több mint 6 éve
Csak megérte akkor a TE hadsereget fenntartani.

Jeudy + 2RB + 2TE azt hadd szóljon a 3&Out 😊

több mint 6 éve
Amúgy Trey Marshall se edzett, de nem baj van egy csomó backup safetynk rajta kívül... őőő... néhány?... őőő... francba...
Vajon a meccsen majd Simmons vagy Kareem Jackson dől ki először?

több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Day to day Sutton. A Titans elleni meccs veszelyben, de lehetett vna sokkal komolyabb.
roberto23
Ennyi izgalom elég egy szezonra, úgyhogy több sérülést nem kérünk...
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Day to day Sutton. A Titans elleni meccs veszelyben, de lehetett vna sokkal komolyabb.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 295

Negritis
Na reméljük nem komoly mert ez már dúrva lenne...

több mint 6 éve