Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
ők csikók, mi vadlovak, aki nem látja a különbséget az racist, azaz őőő speciesist.Ti is lovas csapat vagytok, mint ők. 😉A Broncos is elkezdte aláíratni a draftolt újoncait. Az első fecske/csikó a 3. körös CB Michael Ojemudia.Dehát miénk a játékjoga, hogy írhatott alá a Coltshoz?
twitter.com/ryanohalloran/status/1285684337418133508
iktriad
Black_Adder
iktriad
Persze van némi kapcsolat, amikor egy csikó felnő, mint mondjuk Elway vagy Manning, akkor vadló lesz belőle, de ettől még nem lesznek hivatalosan a mi farmcsapatunk vagy minek hívják az ilyet bézbózban, csak néha amikor az aktuális alkesz elbassza a dolgokat, mi élünk a lehetőséggel.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Ti is lovas csapat vagytok, mint ők. 😉A Broncos is elkezdte aláíratni a draftolt újoncait. Az első fecske/csikó a 3. körös CB Michael Ojemudia.Dehát miénk a játékjoga, hogy írhatott alá a Coltshoz?
iktriad
Black_Adder
több mint 5 éve
A Broncos is elkezdte aláíratni a draftolt újoncait. Az első fecske/csikó a 3. körös CB Michael Ojemudia.Dehát miénk a játékjoga, hogy írhatott alá a Coltshoz?
iktriad
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
A Broncos is elkezdte aláíratni a draftolt újoncait. Az első fecske/csikó a 3. körös CB Michael Ojemudia.twitter.com/ryanohalloran/status/1285684337418133508
több mint 5 éve
Úgy néz ki, hogy Miller jó formában van, kíváncsi vagyok, hogy ez az általános jó fizikum mennyi hatást fog gyakorolni a játékára. Reméljük, hogy több sackje lesz idény kezdetén, mint a tavalyi szezon elején (hlsz).Brutál formában van:
Gerichill
A múlt nagy 10-ese a jövő nagy 10-esével, avagy Jeudy Sanderssel edzett:
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Úgy néz ki, hogy Miller jó formában van, kíváncsi vagyok, hogy ez az általános jó fizikum mennyi hatást fog gyakorolni a játékára. Reméljük, hogy több sackje lesz idény kezdetén, mint a tavalyi szezon elején (hlsz).
több mint 5 éve
twitter.com/VonMiller/status/1285259831943856130
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Úgy tűnik h 12-13 M/ év átlagú 4-5 éves szerződést tettünk elé, azonban ők ennél többet akartak (valszeg a garantált részek voltak túl csapatbarátok) és inkább bizonyít még egy évet h nagyobb pénzt kapjon.Simmons aláírta a tag-et.szerződtetni viszont egyelőre nem sikerüt.
roberto23
ezt csak úgy itt hagyom...
Just 4 of Denver's draft picks made by John Elway have received 2nd contracts from the Broncos (not counting players who left & returned later):
— Andrew Mason (@MaseDenver) July 14, 2020
Von Miller
Virgil Green
Derek Wolfe
Jeff Heuerman
Two undrafted players -- Chris Harris Jr. & C.J. Anderson -- also got 2nd deals.
Bár megjegyzem szerintem Janovich kapott 2. szerződést csak utána eltradeeltük, dehát én nem arra kapom a pénzt hogy tudjak dolgokat a kedvenc csapatomról vagy utánanézzek mielőtt publikálom...
Black_Adder
Én több mint biztos vagyok benne, hogy a covid miatt kialakult helyzetre vezethető vissza h nem állapodtunk meg, és meg tudom érteni a csapatot, persze egyben sajnálom Simmonst, mert sztem pályán és pályán kívül is megérdemelte a nagy pénzt.
A jó oldala a dolognak, hogy nem olvastam sértődésről egyik oldalon se (mint pl CHJ esetén tavaly), szal én őszintén úgy gondolom h még az alapszezon vége előtt meglesz a hosszabbítás.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Simmons aláírta a tag-et.szerződtetni viszont egyelőre nem sikerüt.
roberto23
ezt csak úgy itt hagyom...
Just 4 of Denver's draft picks made by John Elway have received 2nd contracts from the Broncos (not counting players who left & returned later):
— Andrew Mason (@MaseDenver) July 14, 2020
Von Miller
Virgil Green
Derek Wolfe
Jeff Heuerman
Two undrafted players -- Chris Harris Jr. & C.J. Anderson -- also got 2nd deals.
Bár megjegyzem szerintem Janovich kapott 2. szerződést csak utána eltradeeltük, dehát én nem arra kapom a pénzt hogy tudjak dolgokat a kedvenc csapatomról vagy utánanézzek mielőtt publikálom...
több mint 5 éve
KELLm.hvg.hu/cegauto/20200714_kozel_negyed_evszazad_utan_visszatert_a_ford_bronco
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Nem akarok én vitát nyitni, szerintem senki se a liga legjobbja, vagy hát Newton is volt az egyszer, a SB50-ig. Szerintem senki nem ér annyit, hogy 1 év alatt 100 milliót adjanak neki, mindegy, hogy az mennyiben üti a sapkát. StormSTAz van, hogy ha meg akarják tartani, akkor ezt ki kell fizetni. A dolognak ez a része nem volt alku képes, akár 10 év, akár 5, akár három, száz milla lekötöttség alatt úgysem úszták volna meg. Úgyhogy aközött kellett választani, hogy vagy Mahomes megy máshova, vagy kicsengetik a 100-at. Nem valódi választási lehetőség, egy Mahomest senki nem enged(het) el.
A szerződése egyébként a szokatlan hosszúsághoz képest baráti, Az első három év teljesen kötött, de egy ilyen kaliberű franchise irányítót úgysem küldenek el hamarabb. Ne történjen meg, de ha netán az első meccsen szeptemberben úgy eltörné a lábát ahogy Alex Smith, akkor is várnának rá legalább 2 évet, ha nem lenne egy dollárnyi garantált összeg sem lekötve.
A harmadik év után elfogy a garantált (na jó, marad még egy 4 milla 1 évig, nem téttel), és elkezd úgy "gurulni" a szerződése, ahogy Manningé is gurult. Mindig egy évvel jár előre a garantált, azaz ha kirakják akkor 1 évnyi összeget kell benyelni. A szá mok nem olyan vészesek, mint ami a 450 alapján gondolható lenne. Ésszel rakták össze, az első 6 évben 11, 23, 29.5, 40, 38, 42 az évi pénz. Az eleje kimondottan baráti, a közepe pedig ma is elmenne csúcsgázsinak - ha jól számoltam jelenleg 8 QB keres 30 fölött átlagban a ligában - 3-4 év múlva pláne. Utána 42, 60, 44.5, 45, 50.5, 52.5, ezek már izmos számok (főleg az a 60-as kiugró), de ezek már 6+ év múlva eső éves számok. Hat éve 18 is csúcsgázsinak számított, ki tudja mi lesz 6 év múlva. AZ is lehet, hogy a negyvenet egy közepes irányító is kirohögi. De még ha nem is lesz így, akkor is el lehet kezdeni átstruktúrálni bármelyik évben, és elkezdeni tologatni a pénzeket a könyvben úgy, hogy az a 60 meg 50 körüli számok lemenjenek évi 40+ körülre. Azon az áron persze, hogy majd ha visszavonul, akkor be kell nyelni majd egy vaskosabbat. Tizensok évnyi ilyen irányító ennyit bőségesen megér.
Bár nekünk lennének ilyen gondjaink. 😊 Majd kiderül, hogy Lock mire viszi, de az biztos, hogy sokkal zűrösebb, nehezebb ügy, ha egy Dak Prescott féle irányítót kell kifizetni. Aki elég jó, de mégse Manning vagy Mahomes, viszont elkéri a csúcsgázsi 80-90%-át ő is. Brady, Manning, Mahomes Wilson könnyű esetek voltak és lesznek.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Az olaj ára meg volt 100 dollár felett is, most meg (már) 40. Ez se releváns, az se...A fagyi is 50 fillér volt régen, ma meg már 200 ft alatt szerencsés vagy ha találsz.Nem akarok én vitát nyitni, szerintem senki se a liga legjobbja, vagy hát Newton is volt az egyszer, a SB50-ig. Szerintem senki nem ér annyit, hogy 1 év alatt 100 milliót adjanak neki, mindegy, hogy az mennyiben üti a sapkát.Ajánlom elolvasni a szerződése részleteit. Továbbá szerintem a legjobb dolog ami a csapatoddal történhet, ha JOGOSAN kell ilyen jellegű fizetést adnod egy QB-nak, mert határozottan a liga legjobbja.Lock is olyan jó lesz mint Mahomes akkor neki is ki kell ennyit fizetni 😊Egyrészt remélem mi nem fizetünk ennyit senkinek soha (vagy amíg ez reális pénz nem lesz, mondjuk 2040 körül), másrészt az a deal mutatja, hogy miért jó nyugdíjas QB-val SB-t nyerni, nem kell utána a világ pénzét a nyakába dobni jutalomnak 😀
Heisman Trophy
Egyébként én megértem a dealt, 50 év után SB-t nyerni újra, valakinek ebből meg kellett gazdagodnia...
StormST
alatriste
Persze minden csapat arra költ, amire és akire akar, csak én még emlékszem, amikor mi PM-nek nem egészen 10 éve 5 évre adtunk 100 misit totál bebiztosítva a sérülési kockázatára, akkor hülyének lettünk titulálva és egyébként én azt is sokalltam...
StormST
alatriste
Igen, tök jó szerződés, én megértem a nagy boldogságok, inkább lezárnám a vitát részemről, mert nem hiszem, hogy ebből normálisan ki lehet jönni. Igen, jól strukturált, jó a csapatnak, a játékosnak meg pláne. Nekem azzal van bajom, hogy jövő márciusig, azaz kevesebb, mint 1 év alatt megkap 103 milliót. Én úgy gondolom, hogy 100 millió dollárt 1 év leforgása alatt kifizetni valakinek 1 forrásból az a határ, amit veszélyes átlépni. Érdekességképpen, sportolók közül Roger Federer keres egyedül ennyit a fizetés-reklámpénz mérleg egyik oldalából, reklámbevételekből, de ő több forrásból és azért ő már letett nem keveset az asztalra.
Nyugodtan lehet engem hülyének gondolni, vagy megkövezni, nem fogom akkor se ezt máshogy gondolni. Nem, akkor se gondolnám másként, ha mi adnánk valakinek ennyit, főleg ilyen fiatalon...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
ha igen az olyan is 😀A fagyi is 50 fillér volt régen, ma meg már 200 ft alatt szerencsés vagy ha találsz.Nem akarok én vitát nyitni, szerintem senki se a liga legjobbja, vagy hát Newton is volt az egyszer, a SB50-ig. Szerintem senki nem ér annyit, hogy 1 év alatt 100 milliót adjanak neki, mindegy, hogy az mennyiben üti a sapkát.Ajánlom elolvasni a szerződése részleteit. Továbbá szerintem a legjobb dolog ami a csapatoddal történhet, ha JOGOSAN kell ilyen jellegű fizetést adnod egy QB-nak, mert határozottan a liga legjobbja.Lock is olyan jó lesz mint Mahomes akkor neki is ki kell ennyit fizetni 😊Egyrészt remélem mi nem fizetünk ennyit senkinek soha (vagy amíg ez reális pénz nem lesz, mondjuk 2040 körül), másrészt az a deal mutatja, hogy miért jó nyugdíjas QB-val SB-t nyerni, nem kell utána a világ pénzét a nyakába dobni jutalomnak 😀
Heisman Trophy
Egyébként én megértem a dealt, 50 év után SB-t nyerni újra, valakinek ebből meg kellett gazdagodnia...
StormST
alatriste
Persze minden csapat arra költ, amire és akire akar, csak én még emlékszem, amikor mi PM-nek nem egészen 10 éve 5 évre adtunk 100 misit totál bebiztosítva a sérülési kockázatára, akkor hülyének lettünk titulálva és egyébként én azt is sokalltam...
StormST
alatriste
több mint 5 éve
A fagyi is 50 fillér volt régen, ma meg már 200 ft alatt szerencsés vagy ha találsz.Nem akarok én vitát nyitni, szerintem senki se a liga legjobbja, vagy hát Newton is volt az egyszer, a SB50-ig. Szerintem senki nem ér annyit, hogy 1 év alatt 100 milliót adjanak neki, mindegy, hogy az mennyiben üti a sapkát.Ajánlom elolvasni a szerződése részleteit. Továbbá szerintem a legjobb dolog ami a csapatoddal történhet, ha JOGOSAN kell ilyen jellegű fizetést adnod egy QB-nak, mert határozottan a liga legjobbja.Lock is olyan jó lesz mint Mahomes akkor neki is ki kell ennyit fizetni 😊Egyrészt remélem mi nem fizetünk ennyit senkinek soha (vagy amíg ez reális pénz nem lesz, mondjuk 2040 körül), másrészt az a deal mutatja, hogy miért jó nyugdíjas QB-val SB-t nyerni, nem kell utána a világ pénzét a nyakába dobni jutalomnak 😀
Heisman Trophy
StormST
alatriste
StormST

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Szerintem egy elit QB simán ér ennyit. Mivel prémium poszt, így a hitvány kezdők is kapnak 20+ milliót, a top kategória jó hogy akkor a 40+ -os sávban mozog. Persze szép dolog a home discount meg a csapatért lemondok a zséről című szappanopera, de nem ez az általános. Bárcsak Denverben lenne egy ilyen kaliberű QB.... PM korában kicsit máskép működtek a pénzügyek az üzlet és a média is így nehéz összevetni a kettőt. Amúgy ha azt nézzük, hogy a kortársai jórésze még vagy nem bizonyított vagy egyszerűen bust még jobban megdobja az értékét. Egyedül Wilson aki fogjuk rá korban és talentben a környékén van. Ráadásul egy erős QB generációs csotrogányai 1-2 éven belül leteszik a lantot (Brees, Brady, BigBen, Rivers), 3-4 éven belül pedig Rodgers, Ryan is követi őket, így rengeteg QB needes csapat lesz, akik simán felverhetik az árat. Muszáj volt nagyot gurítania a Chiefsnek, de tegye fel a kezét, aki egy Mahomes kaliber birtokában nem mond all-in-t.
több mint 5 éve
5 év múlva Mahomes még a liga egyik legjobbja lesz, de a fizetése már nem lesz kiemelkedő, a második 5 év kifejezetten akciósnak fog tűnni akkorra.Lock is olyan jó lesz mint Mahomes akkor neki is ki kell ennyit fizetni 😊Egyrészt remélem mi nem fizetünk ennyit senkinek soha (vagy amíg ez reális pénz nem lesz, mondjuk 2040 körül), másrészt az a deal mutatja, hogy miért jó nyugdíjas QB-val SB-t nyerni, nem kell utána a világ pénzét a nyakába dobni jutalomnak 😀
Heisman Trophy
StormST
Manning szerződésének 2 év kellett, hogy középszar QBk kapják ugyanazt a pénzt. Ez most jobban kimagaslik, mint akkor PMnél, de ez nem is 5 éves, hanem 10...
több mint 5 éve
Nem akarok én vitát nyitni, szerintem senki se a liga legjobbja, vagy hát Newton is volt az egyszer, a SB50-ig. Szerintem senki nem ér annyit, hogy 1 év alatt 100 milliót adjanak neki, mindegy, hogy az mennyiben üti a sapkát.Ajánlom elolvasni a szerződése részleteit. Továbbá szerintem a legjobb dolog ami a csapatoddal történhet, ha JOGOSAN kell ilyen jellegű fizetést adnod egy QB-nak, mert határozottan a liga legjobbja.Lock is olyan jó lesz mint Mahomes akkor neki is ki kell ennyit fizetni 😊Egyrészt remélem mi nem fizetünk ennyit senkinek soha (vagy amíg ez reális pénz nem lesz, mondjuk 2040 körül), másrészt az a deal mutatja, hogy miért jó nyugdíjas QB-val SB-t nyerni, nem kell utána a világ pénzét a nyakába dobni jutalomnak 😀
Heisman Trophy
StormST
alatriste

több mint 5 éve
Ajánlom elolvasni a szerződése részleteit. Továbbá szerintem a legjobb dolog ami a csapatoddal történhet, ha JOGOSAN kell ilyen jellegű fizetést adnod egy QB-nak, mert határozottan a liga legjobbja.Lock is olyan jó lesz mint Mahomes akkor neki is ki kell ennyit fizetni 😊Egyrészt remélem mi nem fizetünk ennyit senkinek soha (vagy amíg ez reális pénz nem lesz, mondjuk 2040 körül), másrészt az a deal mutatja, hogy miért jó nyugdíjas QB-val SB-t nyerni, nem kell utána a világ pénzét a nyakába dobni jutalomnak 😀
Heisman Trophy
StormST

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Lock is olyan jó lesz mint Mahomes akkor neki is ki kell ennyit fizetni 😊Egyrészt remélem mi nem fizetünk ennyit senkinek soha (vagy amíg ez reális pénz nem lesz, mondjuk 2040 körül), másrészt az a deal mutatja, hogy miért jó nyugdíjas QB-val SB-t nyerni, nem kell utána a világ pénzét a nyakába dobni jutalomnak 😀
Heisman Trophy

több mint 5 éve
Lock is olyan jó lesz mint Mahomes akkor neki is ki kell ennyit fizetni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1280508914182893571