Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Jurrell Caseyről nincs különösebb hír? Teszi a dolgát ahogy kell?
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Gyorshírek a 6. napról:

Eddig tisztességgel megúsztuk a sérüléseket, tegnap sajna több is becsúszott, szerencsére egyik sem vészesen komoly:
- Todd Daviest hordágyon vitték le, ACL-től féltek, szerencsére csak vádlija húzódott meg komolyabban (tavaly volt a TC alatt egy részleges vádliszakadása, az 4-6 hét volt, ez elvileg enyhébb)
- Von Miller kicsavarta a könyökét, emiatt abbahagyta az edzést, de állítólag a szalagok itt sem sérültek, így várhatóan gyorsan visszatérhet
- Melvin Gordon a bordáira kapott egy nagyobb ütést, elővigyázatosságból ő sem folytatta
- KJ Hamler combhajlító húzódás miatt nem edzett, 1-2 hétre emiatt ő is partvonalra kerül, de itt sincs szó szakadásról
- Winfree ismét kidőlt, a korábbi lágyék húzódása újult ki
- Fant ma már képes volt edzeni (betegség miatt hagyott ki egy napot), Davontae Harris szintén és Chubb is visszatért (ő pihenőnapon volt)

Az érdemi játékról is essen szó

A "zebrával" nem volt mindenki elégedett 😀

- Lock továbbra is nagyon jóban van Suttonnal, de Jeudyval is jó a kémia, meg úgy összességében is jó napjuk volt

- Fangio is elégedett az O#-el

- Ma Patrick Morris kezdett a center poszton, de ismét beállt Cushenberry is
- Lindsay továbbra is erős a passzjátékban is, ami nagyon jó jel

- az uccsó WR helyekért érdemes figyelni Tyrie Clevelandet is, állítólag meglepően jó TC-je van
- McTelvin Agim és Netane Muti nagyot ment az 1-1 drillekben

- A.J. Bouye továbbra is jó, ahogy Callahant is dícsérik

- Justin Strnadot is nagyon dícsérik, Klis szerint biztos h látni fogjuk idén a pályán (és ez a TD sérülés előtt volt)

- a trash talk sem marad el, főleg Lindsay és Jackson szívatja egymást

- Garrett Bolles volt interjúsoros, meglepően önkritikus volt, egyben jelezte h nagyon készült az offseasonben, 20 fontot felszedett izomban és technikát is gyakorolt, meglátjuk mi sül ki belőle:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Az igazolatlan beírjuk, a magyarázkodást most kivételesen elfogadjuk... Csak azt tudom mondani, amit a matektanci Ördög tanár úr orrára lecsúszottt szemüvegével jegyzet meg az Urbán-Szabónak, miután a sokadik nem elkészült leckére kapta válaszul a miértre, de hát másra is kellett készülni, töriből annyi leckét kaptunk..., irodalomra verset kellett tanulni, meg dolgozatot írtunk oroszból is...
– Uram, közlöm magával, hogy a matematika is "más"... 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Elnézést, de tegnap útközben voltam és nem volt lehetőségem írni 😕

Annyival egészíteném ki Black összefoglalóját h:
A swing tackle poziért küzdő Calvin Anderson ritka szép dupla blockját kiemelném:

Ellenben az ötödik nap fontosabb morzsái:

- Vannet agyrázkódás protokollon van, míg Fant megfázott (nem Covid), emiatt Fumagali és Butt az első csapattal edzett.
- Kettőjük közül előbbi használta ki jobban az alkalmat, több TD-t is a nevéhez írtak, míg utóbbi egy potenciális TD-t droppolt.
- Butt nehéz időn van túl egyébként, de most már újra látja a fényt az alagút végén, amiben többen, köztük Thomas Davis is segítségére volt

- Locknak ismét jobb napja volt, különösen Suttonnal van meg a kémia

- A kezdő center (harmadik nap zsinórban) Schlottmann volt, de végre beállt Cushenberry is az első csapatba.
- A tegnapi horrorshow után ma Jake Rodgers volt főleg az elsőcsapatos RT, de igazándiból csak idő kérdése h mikor kerül be Dotson
- A nap végére AlbertO is ismét első csapatos snappeket kapott

A védelemben Chubb pihenőnapot kaptt (nincs sérülése), míg Davontae Harris kapott egy ütést a térdére, ami miatt szintén pihen (első hírek szerint csak zúzódás, nem komoly).
- a már emlegetett Bouye hype is folytatódik

- A nap eleje az O# szólt, a végére a D# "visszavágott" pár szép red zone passz leütéssel fűszerezve

- Josey Jewellt is ki kell emelni, a beszámolók szerint úgy általában is jó TC-je van, de tegnap volt a legjobb napja.
- Alexander Johnson volt interjú soron, beszélt a pro bowlos céljairól, arról h Casey az egész D# emelni fogja és h nagyon meg van elégedve a Lindsay - Gordon párossal

Idő hiányában ennyi fért ma bele 😊

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Nah, ha én raktam be a highlightokat, akkor annak az az ára, hogy jön egy az árnyoldalról is:
 theathletic.com/2002982/2020/08/18/can-todd-davis-and-the-broncos-inside-linebackers-solve-vexing-issue-in-2020/
In each of the last four seasons, the Broncos have ranked 11th or worse in receiving yards per game surrendered to opposing tight ends. They were fourth-worst in 2019, burned to the tune of 60.9 yards per game. Only five teams gave up more receptions to tight ends last season than the 90 caught against Denver's defense.
Semmi újdonság nincs benne, csak számszerűsítve van a szabad szemmel is jól látható problémánk, ami a Fangio rendszerben mélyült igazán el.

Sajnos épp nincs elfőfizetésem úgyhogy nem tudom mit vár a cikk Todd Davistől, de mivel semmi változás nem történt sem az LB sorban, semmi változás nem várható a védelmi sémában, ez a mutató csak akkor javulhat, ha mondjuk a WR védekezés is leromlik mellé és inkább szélső passzokkal vernek meg minket. Ehhez egyébként jó úton haladunk...

Valami borzasztóan félrement. Kevesebbet támadjuk a QB-t, ebből az következne hogy több ember jut coverage-re mégis rosszabbul védekezünk a TE-ek ellen, mint Woodsnál... Cserébe kínkeservvel kapratunk össze 40 sacket tavaly, meg se merem nézni mikor voltunk utoljára ilyen szarok. Nem baj Wolfe nélkül tuti jobb lesz, mégha Shelbytől nem is sikerült megszabadulni.

Zárógondolatnak néhány random név a divízióból: Travis Kelce, Hunter Henry, Darren Waller. Mégis mi baj történhet?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
lejárt az idő
Jeudy hype vs D# depth unhype

OL felállás

Lassan Bogyót is rotálhatnánk a 1st teambe.

Bouyénak egyelőre minden superzöld

Egyébként eddig ő tűnik a legjobbnak. Állítólag nem sokat néz az ő irányába Lock.
Remélem is, hogy ezt nem ő dobta. Borzalmas passz.

Mögötte Callahanről nem sok hír van, ami nála akár jóhír is lehet. A többiek versenyében a részeredmények számomra nem megnyugtatóak

A nap jelenete

Itt AJ tökéletesen védekezik, a passz oda megy ahova kell, az elkapás magáért beszél. Ez az a play, ahol nem kérdés, hogy vki jól csinálta-e vagy vki rosszul.
Ennek is lehet tapsolni, csak felmerül a kérdés, Locknak miért kell menekülnie és Kareem Jackson a vírus miatti másfél méteres távolságtartás miatt maradt-e le...

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Ès kérek arról is összeállítást, A kukafejű hetvenkettes hàny holdingot szed össze Chubbal szemben.. 😋
Zalán
Amúgy szerencséjére nincsenek bírók, akik sárgát dobnának, de amúgy a negatív dolgok az én asztalom:

Öröm az ürömben, hogy még Wilkinson az, aki szenved nagyon. A remény még él, hogy Dotson jobb lesz...

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Doki, hol marad a Bouye hype, a videó flash gordon egykezeséről, meg a többi?
Black_Adder
Igeeeeen... Kevesebb Balaton, több Broncos!!! Ezt most már magadra vállaltad... Tiszta letargiában vagyok, hogy ne kaptam meg a reggeli Broncos beszámolót... Képtelenség így dolgozni Doki... Ès kérek arról is összeállítást, A kukafejű hetvenkettes hàny holdingot szed össze Chubbal szemben.. 😋

Szerkesztette: Zalán

több mint 5 éve
Doki, hol marad a Bouye hype, a videó flash gordon egykezeséről, meg a többi?

több mint 5 éve
- Jerry Jeudy ott folytatta ahol abbahagyta, a legtöbb őt említő tweetben a "wide open" kifejezés szerepel, ami jó előjel a szezonra 😊

Általános Doktor
Vagy a csapat CB-ire nézve kritika 😛
empty taxi
Addig amíg nem forgatják meg a CB-ket éles meccsen, addig nekem ez Jeudy érdeme 😉
Általános Doktor
nekem addig, amíg Jeudyt nem veszik le hétről hétre és teszik elérhetetlenné az idegen D-k. 🙄

több mint 5 éve
- Jerry Jeudy ott folytatta ahol abbahagyta, a legtöbb őt említő tweetben a "wide open" kifejezés szerepel, ami jó előjel a szezonra 😊
Általános Doktor
empty taxi
Addig amíg nem forgatják meg a CB-ket éles meccsen, addig nekem ez Jeudy érdeme 😉
Általános Doktor
Kár hogy már tavaly megforgatták őket.
Amúgy Jeudy jó lesz élesben is. Az a precizitás amivel a routeokat futja azonnal értékesül a profiknál is. Ez amúgy egy olyan dolog, amit hiszek hogy lehet NFLben tanítani, ezért voltam inkább Ruggs párti, mert benne több van, ha tanul még néhány utat amellé a kb 2 mellé, amit jelenleg pontosan tud, de jeudy se rossz atléta és olyan szempontból sokkal biztosabb pick volt, hogy már most egy kész és komplett NFL játékos, rookieként ő lesz a legjobb elkapó, esetleg Lamb, de az ő javára a csapatok közti különbség billentheti a mérleget, ha abba az irányba billenti...

Jeudyt és Suttont biztos pontnak gondolom. Fant reményteli. Most felkerültek a védőfelszerelések, de tackling még nem volt, de ez az a pont, amikor a Terrell Davis klónnak kikiáltott Montee Ball kezdett inkább Maurice Clarett klónnak tűnni.
Amúgy inkább Lockot félt(ett)em, mert a precíz nüanszos routeokhoz, precíz nüanszos passzok is kellenek, hogy pont oda és pont akkor érkezzenek a labdák amikor kellenek, esetleg majd nyomás alatt is. De eddig nem lassul vele az offense, ami rájuk nézve jó jel, a defensere nézve rossz.
Az biztos, hogy nálunk rég volt ennyi playmaker a támadósorban, mint idén és úgy tűnik a védelmünk nem is nagyon birkózik meg ennyivel. Kár, hogy a KC-nak pl még több van... Majd kiderül hogy a védelem szar vagy a támadó sor a jó. Az én tippem, hogy mindkettő helytálló megállapításnak bizonyul majd.

több mint 5 éve

Mindhárman kapnak bőven lehetőséget 1st team 3rd CB-ként. Van viszont 1 hypersupersystemfit CB, aki nem, ennél fogva a 6. helynél jelenleg nincs előrébb.

Persze egyelőre Jeudy is ideje nagyrészében 2nd team D#ből csinál bohócot, mint majd élesben bármelyik csapat, Cushenberry se volt még kezdőben hiába várják őt is oda, de Morris és Schlottman az 1. és 3. csapat között váltogatják egymást, szóval nem az az ember érzése, hogy Bogyó mögöttük lenne

több mint 5 éve

Általános Doktor
empty taxi

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26

Általános Doktor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kis infómorzsákat olvastam én is:

- Ma/tegnap Harris kapta a legtöbb snap-et 3rd CB-ként az első csapattal
- Schlottman volt a kezdő center, Cushenberry 2. opció egyelőre.
roberto23
Erre rácsatlakozva:
- A C poszt teljesen nyitott még

- Lock legjobb napja volt a tegnapi (ez volt az első teljes felszerelésben)

- Jake Butt jó napot zárt, ma őt emelték ki a TE-k közül

- KJ Hamler a tegnapi kisebb sérülése után ma szerencsére ismét edzett
- Nem ilyen szerencsés Fort (TE), akinek megműtötték a térdét, 4-8 hét kihagyás vár rá
- Winfree is lesétált tegnap, neki csak húzódása van, de így is ki fog hagyni egy kis időt

- Dotson ma már ténylegesen beállt, kezdésnek a harmadik csapattal játszott
- Lindsaynek ismét nagy napja volt, köztük a "nap futása" is
- Érdekesség h nagyon sok elem bekerült a playbookba az egyetemekről, a kreativitás sose árt, főleg egy ilyen fiatal O#-nél

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Kis infómorzsákat olvastam én is:

- Ma/tegnap Harris kapta a legtöbb snap-et 3rd CB-ként az első csapattal
- Schlottman volt a kezdő center, Cushenberry 2. opció egyelőre.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Nyilvánvalóan azok maradnak akik nem kerülnek szezon előtt IR-re.
Amúgy jól összefoglaltad a te helyzetet, de nem tudjuk, hogy mennyit hagyunk majd rosteren. Mennyire számít, hogy ki hogyan blokkol. Még PS meccs se lesz, h valami részeredményt lássunk a harcból...
Ezt az XY TE végre egészséges 100%os, és nagyon jól megy neki TC-n, szerintem nem először hallom, abban se vagyok biztos hogy Buttról nem-e hallottam már ugyanezt korábban. De Beck és Fort biztos hátrányban van a kihagyás miatt, eleve sok TE, elaprózódnak a lehetőségek, 2 fix hely, ráadásul Fant kvázi kisajátítja a 1st team snappeket.

A tavalyi szezon alapján azt mondanám, hogy Beck a vakok közt félszemű, de pont ő lehet a séma váltás nagy vesztese.

több mint 5 éve

ahogy Devontae Harrisnek is jó napja volt

Általános Doktor
aha látom 😛

De legalább a szalagjai kibírták. Még szerencse hogy Tim Patrick edz az első csapattal, Callahan ilyen irányváltások után már IRen lenne
Black_Adder
Valóban, itt szépen meg lett forgatva, de több insidernél is olvastam h jól mozgott 😀

Tudom, hogy illik hulladéknak nevezni a Te-jeinket. De hogy érzitek kik maradnak végül? Heuermann lapátratételével őszinte leszek mind szimpi srác és akár még lehet is belőlük valaki. Úgy érzem ott elég nagy a verseny a rosterért. Fant ès Okweakárki ha nincs sérülés, biztos csapattag. De Buttról csupa hót hallani, és egészséges is állítólag. Ott van a kilencujjú srác, aki még nem kapott időt, ez a Fort is ügyeske volt. Vannett-et mondjuk nem értem. Beck fulback hibrid csóka. Kíváncsi vagyok ki kerül ki győztesen.
És hol látjátok még a nagy harcot a csapatba kerülésre
és milyen esèlyekkel? Szerintem nayon izgalmas csapat kezdünk lenni...
Zalán
Sztem Fant és AlbertO betonbiztos én Vannettre és Beckre tennék még nagyobb pénzt, kérdés h egyáltalán lesz-e ötödik, ha igen az egy sokszereplős csata lesz.

Amik érdekesek lehetnek:
- kezdő C poszt (hárman versenyeznek érte: Morris, Cushenberry, Schlottmann)
- kezdő RT poszt (szintén háromesélyes: Elijah Wilkinson, Jake Rodgers, Demar Dotson)
- Wr sor végére ki fér fel (Sutton, Patrik, Jeudy, Hamler fixnek néz ki most, de rajtuk kívül van 4-6 srác aki beférhet)
- harmadik számú CB poszt is nyitott (Bausby, Harris, Yiadom és Ojemudia is versenyben van)
- LB és S második sor is kérdéses jelenleg

több mint 5 éve
Tudom, hogy illik hulladéknak nevezni a Te-jeinket. De hogy érzitek kik maradnak végül? Heuermann lapátratételével őszinte leszek mind szimpi srác és akár még lehet is belőlük valaki. Úgy érzem ott elég nagy a verseny a rosterért. Fant ès Okweakárki ha nincs sérülés, biztos csapattag. De Buttról csupa hót hallani, és egészséges is állítólag. Ott van a kilencujjú srác, aki még nem kapott időt, ez a Fort is ügyeske volt. Vannett-et mondjuk nem értem. Beck fulback hibrid csóka. Kíváncsi vagyok ki kerül ki győztesen.
És hol látjátok még a nagy harcot a csapatba kerülésre
és milyen esèlyekkel? Szerintem nayon izgalmas csapat kezdünk lenni...

több mint 5 éve

ahogy Devontae Harrisnek is jó napja volt

Általános Doktor
aha látom 😛

De legalább a szalagjai kibírták. Még szerencse hogy Tim Patrick edz az első csapattal, Callahan ilyen irányváltások után már IRen lenne

- Sérülés miatt Fort nem edzett, míg Beck a covid IR-en van, valszeg mostanság fogjuk aktiválni
Általános Doktor
Beck azt mondja holnap már edzeni fog.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
- K.J. Hamler a második csapatban játszott, de ma is meggyőző volt

Általános Doktor
Egyre jobbnak tűnik az a 3. körös pick, amit ellőttem rá GM Gameben.

Köszönet a részletes TC beszámolóért!
több mint 5 éve
Második nap röviden:

- Locknak jó napja volt, főleg Suttonnal és Fanttal volt meg a kémia
- Jeudy első csapatban is játszott, az első naphoz hasonlóan impresszív volt

- K.J. Hamler a második csapatban játszott, de ma is meggyőző volt

- Tim Patrik (WR) továbbra is főleg #2 számú elkapó snappeket kap az első csopatban
- Lindsaynek több szép elkapása is volt ma, korábban ügye azt nyilatkozta, hogy egy csuklósérülés hátráltatta a szezonban, úgy néz ki h meggyógyult 😊

- A front7 folyamatos nyomás alatt tartotta a zsebet
- ma Patrick Morris volt a kezdő C, míg Elijah Wilkinson volt a kezdő RT

- De’Vante Bausby (CB) kapott több első csapatos snappet is ma, állítólag jól is mozgott, ahogy Devontae Harrisnek is jó napja volt
- a második csapatban Trey Marshall (S) játszott kimagaslóan

- Sérülés miatt Fort nem edzett, míg Beck a covid IR-en van, valszeg mostanság fogjuk aktiválni
- Juwann Winfree és KJ Hamler is lesétált a pályáról, előbbiről nincs hír, utóbbinak semmi komoly baja nincs, valszeg a kövi edzésen már játszik is

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megvolt az első nap az edzőtáborban:

- Jerry Jeudy félelmetesen jó volt minden beszámoló szerint (vonalzóval rajzolt irányváltások és elképesztő induló sebesség)
- KJ Hamleré volt a "nap elkapása", de cserébe volt dropja is, sztem ehhez már most hozzá kell szoknunk
- mind3 QB-ra azt írták h jól mozgott, 11-11 elleni statjaik:
Lock 16-22 (INT by Callahan)
Driskel 9-13 (INT by Ojemudia)
Rypien 5-7

- a védelemben Callahan és AJ Johnson zárta a legjobb napot, Callahant minden tudósító kiemelte h a picken túl is jól mozgott, pedig Suttonon védekezett
- a harmadik CB poszton tegnap Yiadom játszott
- Elijah Wilkinson és Jake Rodgers megosztva játszott RT-t, míg Demar Dotson erőnléti edzést végzett
- Austin Schlottmann volt a kezdő C
- Lindsay és Gordon megosztva kapták a snapeket az első csapatban, Royce Freemannak ugyanakkor nem kellett osztoznia snapeken a második csapatnál "egyértelmű harmadik" futó
- Jake Butt az első csapattal is játszott, állítólag jól ment neki
- Austin Fort térdsérülést szenvedett, állítólag nem komoly, de tavaly ügye ACL-e volt
Általános Doktor
Egynek nem volt rossz, valóban

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 579 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=gL6afUS4YTo

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Megvolt az első nap az edzőtáborban:

- Jerry Jeudy félelmetesen jó volt minden beszámoló szerint (vonalzóval rajzolt irányváltások és elképesztő induló sebesség)
- KJ Hamleré volt a "nap elkapása", de cserébe volt dropja is, sztem ehhez már most hozzá kell szoknunk
- mind3 QB-ra azt írták h jól mozgott, 11-11 elleni statjaik:
Lock 16-22 (INT by Callahan)
Driskel 9-13 (INT by Ojemudia)
Rypien 5-7

- a védelemben Callahan és AJ Johnson zárta a legjobb napot, Callahant minden tudósító kiemelte h a picken túl is jól mozgott, pedig Suttonon védekezett
- a harmadik CB poszton tegnap Yiadom játszott
- Elijah Wilkinson és Jake Rodgers megosztva játszott RT-t, míg Demar Dotson erőnléti edzést végzett
- Austin Schlottmann volt a kezdő C
- Lindsay és Gordon megosztva kapták a snapeket az első csapatban, Royce Freemannak ugyanakkor nem kellett osztoznia snapeken a második csapatnál "egyértelmű harmadik" futó
- Jake Butt az első csapattal is játszott, állítólag jól ment neki
- Austin Fort térdsérülést szenvedett, állítólag nem komoly, de tavaly ügye ACL-e volt