NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
192
24
22:25
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/psmyth12/status/1209131283525197824
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Legyünk pontosak Foster csak az alapszakasz utolsó fordulójában, a Pats ellen jutott 100 yard fölé. 😊Arian Foster lehetett volna ilyen játékos, ha a Texans hamarabb ébred, és egyből rosterre emeli. De a rookie évében csak az idény végén hozták fel a PS-ból. Talán az utolsó 3 vagy 4 meccsre, pontosan már nem emlékszem, csak az maradt meg, hogy ahogy kezdőbe tették, rögtön csinált 2 vagy 3 száz yardos meccset az idény végén. A következő évtől meg már jöttek az ezer yardos idények sorban, de a fentiek miatt a rookie évét elbukta.Nem tudom volt e már udfa rb első két idénye 1000 yard felett. a statisztikusok majd megmondják.Nem volt ilyen.
Zalán
Sőt, olyan UDFA futók közül, akik újoncként 1000+ yardot hoztak, későbbi karrierjük folyamán is LeGarrette Blount volt az egyetlen, akinek később összejött még egy 1000 yardos szezon. Ugye ő 2010-ben Tampában hozott 13 meccsen 201 futásból 1007 yardot 6 TD-vel, majd 2016-ban a Pats-cel 16 meccsen 299 futásból 1161 yard és 18 TD.
empty taxi
peterk2005
Egyébként rajta kívül még 1 futó van, aki 4 db 1000+ yardos szezont hozott UDFA-ként: Priest Holmes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
2016ban voltak jó meccsei Siemiannek, nem tudom hogy volt-e benne ennél erősebb 4-es sorozata, de nem sokon múlt akkor a PO sem a macskával...Négy meccs után sokat nem fognak elmondani a statok- A szokásos statokban átlagos, a pff szerint az összes qb közül (beleértve a sok cserét is) lényegében tökutolsó, ami nyilvánvalóan nem igaz. Viszont a KC meccs kivételével sok különösebb nyomással nem volt dolga, relative nyugodtan passzolgathatott. Ha nyugodtan passzolgathat, akkor pedig még a cserék is irányítónak néznek ki általában. Volt ennél sokkal jobb 4 meccses periódusa például Siemiannak. (SOKKAL jobb).Amúgy Simiannak mikor volt egymás után 4 ezeknél sokkal jobb meccse? Lehet az én memóriám nem az igazi, de én arra se nagyon emlékszem, hogy lett volna 4 értékelhető meccse egymás után. 😀
Viszont, a sok controversy után ahogy a kezdőbe került (vissza se jöhet, nem tudni ki kezd, meg se nevezzük az utolsó pillanatig, stb.) ahogy beállt jó mentalitással lépett pályára, nem idegeskedte túl, fazont adott az offense-nek, és időszakonként jól is játszott. Szemre én annyit látok, hogy technikai problémái nincsenek, elég pontosan passzol, és ha az a nem túl sok nyomás odaér, nincsenek Lynch féle összecsinálom a gatyám típusú reakciói. Eddig teljesen úgy néz ki, mint akiből lehet jó NFL irányító, de minden azon múlik, hogy fejben hogy bírja majd a nyomást, illetve mennyire lesz képes tanulni. A következő offseason alatt sok minden el fog dőlni.
Nem tudom mire gondoltál Watson vagy Mahomes "szereppel" kapcsolatban. Ha arra, hogy "jobban bedobni a gyeplőt", többet rábízni - egyszerre több playt is adni neki, hogy snap előtt ő döntsön, áthívhasson playeket, stb. - akkor ennyi meccs után ennél több, amit kap, korai lenne. Valamennyi szabadságfoka így is van, mert NFL meccsen nem nagyon lehet irányítót úgy pályára küldeni ahogy college-ben, hogy mindent a fülébe mondanak. De preseasonban nem ő volt a kezdő, aztán sérült volt, alig van értékelhető snapje az első csapattal. Ha bemondanának neki 3 alternatívát és még képes is lenne snap előtt védelmet olvasva kiválasztani a legjobbat, akkor is ott van még az a probléma, hogy azt le is kell kommunikálni a társakkal. Át kell hívni az OL blokkolást, ki kell osztani a blokkokat, átállítani a RB-et más feladatra, kommunikálni a WR felé egy option route-ot, satöbbi, satöbbi. Ehhez idő kell, ezt 1-2 hét, 3-4 éles edzés alatt nem lehet begyanorolni egy szintnél jobban. Most is vannak ilyen játékok, de a számuk értelemszerűen korlátozott, annyit tudnak a napi playbookba rakni, amit előtte be is tudtak gyakorolni. És érdemes az egyszerűbbekkel kezdeni, pár read option, pár RPO elemet betenni, mert azok könnyű olvasások (snap után, nem is előtte), stb. Jövőre már lehet belőle több, de ez döntően azon fog múlni, hogy mit mutat majd a nyáron a film roomban. Képes-e védelmet olvasni, képes-e több terhet magára venni, stb. Nem biztos, hogy ez az első és legfontosabb egyébként, hiszen papíron ugyan a második éve jön, de igazából nem volt rookie éve.
peterk2005
Egyébként egyetértek, bár én kicsit pozitívabban látom Lock eddigi szereplését, de lehet én már szemüvegben tolom hetek óta.
roberto23
Viszont én többet látok most Lockban, mint Siemianben bármikor. Azért az egy jobb csapat volt, persze csak emlékezetből mondom, de úgy maradt meg, hogy kevésbé múltak a győzelmek a macskán mint most lakaton.
Akkor a védelmünk képes volt meccset nyerni, most inkább "csak" megbízható, nem enged sok pontot, nehéz TD csinálni ellene, de érzésre nem gyárt annyi 3&outot, és nem szerez annyi labdát. 16ban már voltak repedések a pajzson, de még voltak olyan meccsek, amiket csak nem kellett elveszteni.
Nehéz összehasonlítani, igazából annyit változott a játékosállomány, a felfogás, a védelmi séma, a csapat állapota (címvédő vs underdogként felfelé küzdő) meg mások, hogy szerintem fölösleges is a párhuzam.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
@MikeKlis: One sidebar to Broncos-Lions today: Back at trade deadline Oct. 29, the teams talk swap of CBs Chris Harris Jr. and Darius Slay per league sources. Lions were also asking for more so deal never close. #9sports
több mint 6 éve
Négy meccs után sokat nem fognak elmondani a statok- A szokásos statokban átlagos, a pff szerint az összes qb közül (beleértve a sok cserét is) lényegében tökutolsó, ami nyilvánvalóan nem igaz. Viszont a KC meccs kivételével sok különösebb nyomással nem volt dolga, relative nyugodtan passzolgathatott. Ha nyugodtan passzolgathat, akkor pedig még a cserék is irányítónak néznek ki általában. Volt ennél sokkal jobb 4 meccses periódusa például Siemiannak. (SOKKAL jobb).Amúgy Siemiannak mikor volt egymás után 4 ezeknél sokkal jobb meccse? Lehet az én memóriám nem az igazi, de én arra se nagyon emlékszem, hogy lett volna 4 értékelhető meccse egymás után. 😀
Viszont, a sok controversy után ahogy a kezdőbe került (vissza se jöhet, nem tudni ki kezd, meg se nevezzük az utolsó pillanatig, stb.) ahogy beállt jó mentalitással lépett pályára, nem idegeskedte túl, fazont adott az offense-nek, és időszakonként jól is játszott. Szemre én annyit látok, hogy technikai problémái nincsenek, elég pontosan passzol, és ha az a nem túl sok nyomás odaér, nincsenek Lynch féle összecsinálom a gatyám típusú reakciói. Eddig teljesen úgy néz ki, mint akiből lehet jó NFL irányító, de minden azon múlik, hogy fejben hogy bírja majd a nyomást, illetve mennyire lesz képes tanulni. A következő offseason alatt sok minden el fog dőlni.
Nem tudom mire gondoltál Watson vagy Mahomes "szereppel" kapcsolatban. Ha arra, hogy "jobban bedobni a gyeplőt", többet rábízni - egyszerre több playt is adni neki, hogy snap előtt ő döntsön, áthívhasson playeket, stb. - akkor ennyi meccs után ennél több, amit kap, korai lenne. Valamennyi szabadságfoka így is van, mert NFL meccsen nem nagyon lehet irányítót úgy pályára küldeni ahogy college-ben, hogy mindent a fülébe mondanak. De preseasonban nem ő volt a kezdő, aztán sérült volt, alig van értékelhető snapje az első csapattal. Ha bemondanának neki 3 alternatívát és még képes is lenne snap előtt védelmet olvasva kiválasztani a legjobbat, akkor is ott van még az a probléma, hogy azt le is kell kommunikálni a társakkal. Át kell hívni az OL blokkolást, ki kell osztani a blokkokat, átállítani a RB-et más feladatra, kommunikálni a WR felé egy option route-ot, satöbbi, satöbbi. Ehhez idő kell, ezt 1-2 hét, 3-4 éles edzés alatt nem lehet begyanorolni egy szintnél jobban. Most is vannak ilyen játékok, de a számuk értelemszerűen korlátozott, annyit tudnak a napi playbookba rakni, amit előtte be is tudtak gyakorolni. És érdemes az egyszerűbbekkel kezdeni, pár read option, pár RPO elemet betenni, mert azok könnyű olvasások (snap után, nem is előtte), stb. Jövőre már lehet belőle több, de ez döntően azon fog múlni, hogy mit mutat majd a nyáron a film roomban. Képes-e védelmet olvasni, képes-e több terhet magára venni, stb. Nem biztos, hogy ez az első és legfontosabb egyébként, hiszen papíron ugyan a második éve jön, de igazából nem volt rookie éve.
peterk2005
Egyébként egyetértek, bár én kicsit pozitívabban látom Lock eddigi szereplését, de lehet én már szemüvegben tolom hetek óta.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Megvárom a szezon végét az advanced statokkal.Ma valóban nem volt Locktól hero play, de nem is volt rá szükség. Ez nem olyan volt mint a bemutatkozó meccse, itt 0-10 után vezetett 5 hosszú pontszerző driveot, anélkül hogy nagyon extra dobásokra lett volna szükség. 2 hete láttuk hogy képes ő egy Watson szerepre is, most ennyi is elég volt. Semmi rosszat nem tudnék mondani, se az O-ra se a D#re, csak hát nem a legjobb formában látogatott hozzánk az aktuális ellenfél, így nehéz elemezni a látottakat.
Én most optimista vagyok a jövőt illetően.
Nem lesz könnyű megtartani a sok fiatalt és még veteránok is távoznak majd addigra, de ez mindig is így volt és így lesz más csapatoknak is. CHJ idén nem volt annyira jó, de attól majd még visszasírjuk maikor Callahan a kórházból tapsol majd Yiadomnak. Wolfe és Shelby közül szintén megy az egyik várhatóan és ők húzták a védelmet. Kareem Jackson is kiöregedhet mielőtt beérik a munka, de a többi most menedzselhetően tűnik. Csak természtesen olyanok mint a 2017-es draft továbbra se férnek bele az elképzelésekbe...
Majd kiderül mit hoz az új CBA, nehezítheti is könnyítheti is a csapat egyben tartását, így hogy félúton járunk nekünk kevésbé számít. Akármi is lesz, számunkra nem lesz sorsfordító, nem húzhat ki a kiltástalanságból, hogy nincs talent a rosteren, aztán hirtelen senki nem tud FA-val hosszabbítani, de nem is veszthetünk annyit, amennyit ne tudnánk pótolni máshonnan, ha mindenkinek egyformán nehezedig a piac. Ha meg megkönnyíti a hosszabbítást, nem betonozódik be a helyünk, de van bőven akikre lehet alapozni és még fiatalok.
Hogy a KCt hogy taszítjuk le a trónról az más kérdés, de ezt még nem a mostani offseasonben kell kitalálni.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Arian Foster lehetett volna ilyen játékos, ha a Texans hamarabb ébred, és egyből rosterre emeli. De a rookie évében csak az idény végén hozták fel a PS-ból. Talán az utolsó 3 vagy 4 meccsre, pontosan már nem emlékszem, csak az maradt meg, hogy ahogy kezdőbe tették, rögtön csinált 2 vagy 3 száz yardos meccset az idény végén. A következő évtől meg már jöttek az ezer yardos idények sorban, de a fentiek miatt a rookie évét elbukta.Nem tudom volt e már udfa rb első két idénye 1000 yard felett. a statisztikusok majd megmondják.Nem volt ilyen.
Zalán
Sőt, olyan UDFA futók közül, akik újoncként 1000+ yardot hoztak, későbbi karrierjük folyamán is LeGarrette Blount volt az egyetlen, akinek később összejött még egy 1000 yardos szezon. Ugye ő 2010-ben Tampában hozott 13 meccsen 201 futásból 1007 yardot 6 TD-vel, majd 2016-ban a Pats-cel 16 meccsen 299 futásból 1161 yard és 18 TD.
empty taxi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Négy meccs után sokat nem fognak elmondani a statok- A szokásos statokban átlagos, a pff szerint az összes qb közül (beleértve a sok cserét is) lényegében tökutolsó, ami nyilvánvalóan nem igaz. Viszont a KC meccs kivételével sok különösebb nyomással nem volt dolga, relative nyugodtan passzolgathatott. Ha nyugodtan passzolgathat, akkor pedig még a cserék is irányítónak néznek ki általában. Volt ennél sokkal jobb 4 meccses periódusa például Siemiannak. (SOKKAL jobb).Viszont, a sok controversy után ahogy a kezdőbe került (vissza se jöhet, nem tudni ki kezd, meg se nevezzük az utolsó pillanatig, stb.) ahogy beállt jó mentalitással lépett pályára, nem idegeskedte túl, fazont adott az offense-nek, és időszakonként jól is játszott. Szemre én annyit látok, hogy technikai problémái nincsenek, elég pontosan passzol, és ha az a nem túl sok nyomás odaér, nincsenek Lynch féle összecsinálom a gatyám típusú reakciói. Eddig teljesen úgy néz ki, mint akiből lehet jó NFL irányító, de minden azon múlik, hogy fejben hogy bírja majd a nyomást, illetve mennyire lesz képes tanulni. A következő offseason alatt sok minden el fog dőlni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nem tudom volt e már udfa rb első két idénye 1000 yard felett. a statisztikusok majd megmondják.Nem volt ilyen.
Zalán

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Megnéztem egy hosszabb összefoglalót a meccsről végül. Túl sok messzemenő következtetést nem nagyon lehet levonni, mert ez egy magyar-olasz gurulós foci szerű győzelem volt. Persze minden győzelmet meg kell becsülni, szóval nem panaszkodok 😊Hát ami szembetűnő változás Lock-nál az eddigi qb-khoz képest az a 3rd down és a RZ statok. Chiefs elleni meccs előtt messze a liga legjobb qb rating-jével dobalt Lock 3. kísérletekre, ami nyilván azóta romlott, meg a minta is elég kicsi, de nem rossz stat. A RZ hatékonyság meg ég és föld kb, ha jól rémlik vele a 4 meccs alatt 2-szer szereztünk 24 pontnál többet, ami az előtte lévő 11 meccsen egyszer sem sikerült (de ezt emlékezetből írom, nem biztos, hogy pontos szám, de nagyságrendileg kb jó).
Lock-ról valaki dobhatna valami advanced statot vagy elemzést az eddigi mecsei alapján. Én nem vagyok szakértő, de most még szerintem sokszor eleve úgy vannak a játékok hívva, hogy ne vállalja túl magát. Game manager feladatokra van korlátozva, amikor simán ki lehetne próbálni őt egy Watson, Fitzmagic vagy esetleg Mahomes féle szerepben, semmit nem vesztettünk volna vele idén.
A védelem egész jól tud kinézni néha a kukázott emberek dacára, de azért ezzel nem lehet PO-ba jutni. Ha Jackson jövőre is safety lesz, konkrétan nem lesz kezdő kaliberű CB a csapatban (Harris szerintem tuti megy), pedig azért 3db csak nem ártana egy PO kaliberű egyletbe...
Nem rossz ez, sokkal jobb ez így mint a kilátástalan vergődés, de remélem ez a pár vurstli győzelem azért nem húz mindenki szeme elé rózsaszín ködöt, és az építkezés majd rombolást és szemét eltakarítást is tartalmaz majd
FLZOLI
Amúgy én nem érezném, hogy annyira korlátozva lenne. Tegnap valóban nem voltak olyan baromi nagy játékok, amiket meg kellett oldania, de nem is volt rákényszerítve. Viszont a Chiefs és főleg a Houston ellen voltak olyan playek, ami wooow kategória volt. Bár tegnap is volt pár játék, ahol egy sack helyett hozott 2-3 yardot. De ezt én csak laikus szemmel látom így, kíváncsi vagyok a nálam expertebbek hogyan látják. 😊
több mint 6 éve
Megnéztem egy hosszabb összefoglalót a meccsről végül. Túl sok messzemenő következtetést nem nagyon lehet levonni, mert ez egy magyar-olasz gurulós foci szerű győzelem volt. Persze minden győzelmet meg kell becsülni, szóval nem panaszkodok 😊 Lock-ról valaki dobhatna valami advanced statot vagy elemzést az eddigi mecsei alapján. Én nem vagyok szakértő, de most még szerintem sokszor eleve úgy vannak a játékok hívva, hogy ne vállalja túl magát. Game manager feladatokra van korlátozva, amikor simán ki lehetne próbálni őt egy Watson, Fitzmagic vagy esetleg Mahomes féle szerepben, semmit nem vesztettünk volna vele idén.
A védelem egész jól tud kinézni néha a kukázott emberek dacára, de azért ezzel nem lehet PO-ba jutni. Ha Jackson jövőre is safety lesz, konkrétan nem lesz kezdő kaliberű CB a csapatban (Harris szerintem tuti megy), pedig azért 3db csak nem ártana egy PO kaliberű egyletbe...
Nem rossz ez, sokkal jobb ez így mint a kilátástalan vergődés, de remélem ez a pár vurstli győzelem azért nem húz mindenki szeme elé rózsaszín ködöt, és az építkezés majd rombolást és szemét eltakarítást is tartalmaz majd
több mint 6 éve
A csapat ugyanolyan erős vagy gyenge lenne, ha bemenne, mint ha nem. Ugyanazok az elemek hiányoznának. Persze nyilván ott járni ennek a fiatal brigádnak fontos élmény lenne, úgy hogy igen... A Lock bandwagonon én is ülök. Adjunk neki két évet, azt mondom. Hozzuk el a legjobb wr-t első körben. Az Oakland azért pikáns lesz. Egyrészt rivális. Másrészt utolsó meccsük Oakland néven. Ők még a play offért mennek. Szóval ez ki-ki meccs lesz, érzelmekkel. Amennyire nem volt nyomás az elején, annyira jönnek ezek a Jones-ok, meg Thomasok és Von nélkül is megy, meg stabilak maradunk, a red zone-ban meg a legjobbak szinte. Azért Fangio keze nyoma meglátszik. Lehet még drukkolni Libdsay újabb ezer yardos szezonjának. Nem tudom volt e már udfa rb első két idénye 1000 yard felett. a statisztikusok majd megmondják. Új csapat van születőben, egyre több olyan arccal, akik hosszú ideig lehetnek a csapat vezérei mindkét oldalon. Most még Elwayt sem akarom elüldözni... 😋Csak egy kósza gondolat volt, mert ritkán adatik meg hogy 8-8cal wild cardról álmodozzon egy csapat, így ez most feltámasztotta bennem az elmulasztott lehetőség érzést
Zalán
Persze sokaknak vannak olyan bukott meccsei, ahol sorolhatnák a "HA"-kat, de a Bears ellen gyakorlatilag századmásodperceken múlt, a Colts ellen egy miracle playen. Direkt nem hoztam fel a Jags, Vikes, meg más nyerhető meccseket.
Evvan, inkább ez a biztató fiatal mag és egy reményteli jövő, mint egy bemákolt PO ami mögött nincs megismételhető teljesítmény...
több mint 6 éve
A csapat ugyanolyan erős vagy gyenge lenne, ha bemenne, mint ha nem. Ugyanazok az elemek hiányoznának. Persze nyilván ott járni ennek a fiatal brigádnak fontos élmény lenne, úgy hogy igen... A Lock bandwagonon én is ülök. Adjunk neki két évet, azt mondom. Hozzuk el a legjobb wr-t első körben. Az Oakland azért pikáns lesz. Egyrészt rivális. Másrészt utolsó meccsük Oakland néven. Ők még a play offért mennek. Szóval ez ki-ki meccs lesz, érzelmekkel. Amennyire nem volt nyomás az elején, annyira jönnek ezek a Jones-ok, meg Thomasok és Von nélkül is megy, meg stabilak maradunk, a red zone-ban meg a legjobbak szinte. Azért Fangio keze nyoma meglátszik. Lehet még drukkolni Libdsay újabb ezer yardos szezonjának. Nem tudom volt e már udfa rb első két idénye 1000 yard felett. a statisztikusok majd megmondják. Új csapat van születőben, egyre több olyan arccal, akik hosszú ideig lehetnek a csapat vezérei mindkét oldalon. Most még Elwayt sem akarom elüldözni... 😋
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Azért ha 7-9cel végzünk és 8-8cal be lehetne csusszanni a wild cardra, akkor egy múzeumba ki kéne állítani a Bears és Colts elleni meccseink utolsó fél-fél percét...
több mint 6 éve
Jó meccs volt, tetszett a játékunk. Bár elég nehézkesen kezdődött a három 3&out-al, de utána a 3 TD, 2 FG 5 támadásból nem rossz. Lock engem is megvett. Imádom a srácot. Az offseason-ban ha kap egy épkézláb falat és még pár célontot ütős kis támadósor alakulhat majd. Lindsay-re nem is mondok semmit, ő szerintem magáért beszél. Plusz mint a meccs közben kiderült, jelenleg a miénk a legfiatalabb átlagéletkorú offense a ligában. Úgyhogy Elway fű alatt lehet tényleg összapakol egy fasza kis fiatal brigádot.
A védelemben meg az tetszik nekem baromira, hogy kvázi innen onnan összekukázott játékosokból Fangio miket hoz ki. És annak ellenére tartja magát hetek óta a védelem, hogy lassan a teljes alapkezdő kiesett már és Von is kitudja milyen állapotban van a sérülése miatt. Úgyhogy le a kalappal. Irány a 7-9. Ami a 0-4es kezdés után nem is lenne rossz.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 6 éve
Nekem az tetszik nagyon Lockban, hogy tökéletesen ellentmond az elemzőknek, akik körülírták a játékát, képességeit a draft előtt. Nagyon sok dobásfajtát lehet tőle látni, és a pálya minden pontjára képes azt tűpontosan megdobni. Szó sincs arról, hogy limitálni kéne miatta a playbookot. A védelmeket is remekül olvassa. Meglátjuk, hogy ez mennyit változik miután a következő szezonra több anyagból videózhatják a játékát, de egyelőre sokkal több ez, mint bárki várhatott egy második köröstől. Azt hiszem kijelenthető, hogy nem kell QB, és ennek fényében kis túlzással mindegy is, hogy hol húzunk.
több mint 6 éve
Jól játszottunk, megérdemelten nyertünk, ment volna a birauk nélkül is, de nem volt igazán értékmérő meccs. Mondhatni hoztuk a kötelezőt. Viszont végre volt play a tarsolyban a 4. negyedben is.Most nem is érdekel mire lett volna ez elég a KC ellen, még a Raiders ellen kell egy szép befejezés, aztán dolgozni tovább.
több mint 6 éve
Bár a DET nem nagyon karcol idén, nem megbántva Bazzát és azt a pár elvetemült Lions drukkert, azért ez a meccs szépen össze volt rakva, a döcögős kezdés és az ST nagy hibája ellenére is.Bár lehet pár meccs után nem szabadna kijelenteni, de azt hiszem megvan a QB-nk, hosszútávra. Én mindenesetre felülök a Lock bandwagonra.
Lindsay-re nincsenek szavak, sem a többi fiatalra, D# hozta a kötelezőt, szerintem szép jövő előtt áll ez a csapat.
Végre.
több mint 6 éve
Olyan nincs, hogy ne nézzük a Broncost. Tétet pedig mindig találni. Szerintem most különösen van. Egyrészt ez egy komoly szurkolósereg ott Denverben. Másrészt nagyon nem mindegy milyen offseason stratégia lesz. Mit látunk Lockban, hogyan értékeljük az első Fangio évadot. Ez a kéz meccs komolyan fog hatni a következő szezonra. Szóval mindenki a stream elé, javaslom. Bazzani is. 😊
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
twitter.com/Broncos/status/1208831384111833088
több mint 6 éve
én mondjuk jó eséllyel bealszok mire kezdődik a film 😕
több mint 6 éve
Érdemes lesz nézni a meccset? Van bármi sportértéke annak, ha egy QB nélküli fogatlan Lionst lepofozunk? 😊Ez a Lions 30 éve fogatlan.
FLZOLI
Ha 19órás meccs lenne akkor belenéznék de így be se kapcsolom.
Remélem jó alaposan kiszopunk és felraktok vagy 500 yardot.
Szabályosan nektek szurkolok annyira megutáltam ezt a tehetetlen dagadt faszfejt.
több mint 6 éve
Én nagyon izgulok, hogy Lock a "real deal" vagy sem. Választ nem kapunk rá a LIons ellen, de valamilyen irányba biztos befolyásol majd.Barátságos válogatott meccseket is azért nem nézek, mert tét nélkül nincs meg az egészben az izgalom faktor. Ráadásul a jelenlegi csapatban elenyészően vannak olyanok, akik a kedvenc vagy az extra klasszis státusz miatt érdemes nézni kb edzés körülmények között is.Érdemes lesz nézni a meccset? Van bármi sportértéke annak, ha egy QB nélküli fogatlan Lionst lepofozunk? 😊Szerintem nyugodtan kihagyhatod. Úgy is olyan gyakran nyerünk az elmúlt időben, meg úgy is lesz még miért szorítani január-februárban
FLZOLI
Black_Adder
FLZOLI
így Sanders, Kareem Jackson, Chubb és Wolfe nélkül, egy szürkébb Lindsayvel, Von Millerrel és CHJvel nem az igazi, de azért én még titkon reménykedem egy one man show-ban Suttontól, Shelby Harristől vagy Alexander Johnsontól, de akkor se hagyom ki, ha Bollestól és Yiadomtól lesz a "one man show"
De ismerős az érzés, volt már, hogy csak "muszájból" ültem le a stream elé. Szerencsére láttam már feltámadni ezt a csapatot, így könnyebb megtalálni azokat akik és amik miatt ebben a 2 tét nélküli meccsben is találok értelmet.
több mint 6 éve
Hát én úgy vagyok vele, hogy összesen 16 meccsünk van egy szezonban. Nem sok, de legalább kevés. Ha tét nélküli, ha nem nem hagyok ki egyet sem önszántambol.
több mint 6 éve
Barátságos válogatott meccseket is azért nem nézek, mert tét nélkül nincs meg az egészben az izgalom faktor. Ráadásul a jelenlegi csapatban elenyészően vannak olyanok, akik a kedvenc vagy az extra klasszis státusz miatt érdemes nézni kb edzés körülmények között is.Érdemes lesz nézni a meccset? Van bármi sportértéke annak, ha egy QB nélküli fogatlan Lionst lepofozunk? 😊Szerintem nyugodtan kihagyhatod. Úgy is olyan gyakran nyerünk az elmúlt időben, meg úgy is lesz még miért szorítani január-februárban
FLZOLI
Black_Adder