Hightower94

Kansas City Chiefs Clemson Tigers

Hightower94
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
több mint 1 éve
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
232


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Sziasztok! Valaki nem tudna tippet hol tudom megnézni az american underdogot felirattal?
Kőszi előre is!
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232


Jövőre legalább lesz valamiért érdemes nézzni a Jets meccseket, főleg hogy Gase se lesz már.
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell.

Na de a vedelem és Fangio. Nonsens. Az hagyján, hogy megint simán átgyalogoltak rajtunk a meccs végen, de ez a time management. Kritikán aluli. Nem is ertem mi volt a terv, 75 yard-rol rúgatjuk McManus-t? Egesz egyszeruen nevetseges volt.
roberto23
a védelmetek jó volt, sokszor nem volt szerencsétek. nyilván a végén jön ki, hogy sokat voltak fenn a pályán. inkább a támadók védekeztek rosszul a sok szríendáuttal a második felesben.
gedam
Persze, lehrt fogni a fáradságra. És nem is lenne bajom ezzel, ha Fangio alatt nem ez lenne állandóan. Egyszer egyszer azt mondom benne van. De hogy egyetlen egy meccs véget nem tudnak kivédekezni ott már másról van szó. Vmi nagyon nem oke. Pedig az emberanyag nem rossz. Bassey és Ojemudia se volt rossz, a meccs végi dpi ellenére sem.
roberto23
Megszámoltam 39 secet hagyott benne Fangio. Az elég lett volna egy 15 yardos passzra és egy FG re még
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Szuper meccs volt.
Igazi flashback, mar mikor a harmadik negyedben szoros volt a meccs, tudni lehetett hogy kikapunk.
Ugy latszik iden is hozzaszokhatunk ezekhez a konnyen emesztheto veresegekhez.
PM_the_sheriff
Mondjuk van miben javulni, ha nem szerencsétlen Gost a kicker akkor 10+ különbség van. De vannak biztató momentumok pl Jeudy nagyon tetszett és Gordon, viszont Fangio time managmentje kritikán aluli. Bent hagyott időkérést pedig lehet pont az a lepörgetett 20 sec kellett volna Mcmanusnak a field goalhoz.
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Reich mikor jön rá, hogy Rivers nem tud dobni már? Futás+screen passz és akkor lehet valamire menni. De ha továbbra is ez játssza a csapat akkor nehéz lesz a Titans ellen . Houstont nem mondom öket úgy is szétcseszi BOB.
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Na ki vezeti a csoportot? 😀 ha az philly es a cowboys ugyanúgy szerencsétlenkedik mint tavaly vagy most még csoport gyözelemért is mehettek 😂😂😂
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Ezt a meccset el lehetett veszíteni. Illetve mondom úgy, hogy ez volt a papírforma, nem történt semmi vészes, még bármi lehet.

A BOB témához: Pagano mérlege - Grigsonnal GM poszton - szinte pontosan ugyanilyen volt Luck-al. Amikor egészséges volt, 11-5, amikor fél idényre sérül 8-8, amikor egész idényben hiányzott 4-12. Lehet úgy is papíron elfogadható eredményt hozni, hogy közben nem épül a csapat, hanem leépül. BOB szerintem edzőnek nem kiemelkedő, de rossznak se mondható. Tudott azért mit kezdeni Watsonnal, ami nem olyan magától értedődő, mint amilyennek tűnik. Watson fejlődik is.

Másrészt viszont őt HC+GM-ként kell megítélni, ha már volt olyan motivált, hogy ráment az utóbbi posztra is. Ha így nézzük akkor szerintem a liga 3-4 legrosszabb HC+GM "duóját" alkotja egymaga 😊 Amit főleg a GM-kedés ront le ennyire. A Clowney ügy valóban nem fekete-fehér, de azért jó lépésnek semmiképpen nem mondanám. Ha nem volt rá szükség - az előfordul, hogy egy játékos nem éri meg azt az árat amit fizetni kellen érte (még úgy is előfordul, hogy másnak, más rendszer miatt esetleg igen) -, de azért az ügyes GM-ek kihozzák a dologból amit lehet. A Niners se tudta volna megfizetni két belső védőfalemberét idén tavasszal, és tudott egy első kört kicsikarni Bucknerért. BOB nem. Nem hatalmas, de hasonló hiba, mint amit a jaguars követett el Ngakogue-vel idén. Ha időben lépnek, jobban is járhattak volna. Tunsil akárhogy is csűrjük, nem ért 2 első kört. Egyet is csak szódával, egyszerűen nincs ekkora értéke még egy vak oldali tekölne se. Utóbbi az én saját véleményem, lehet vele vitázni, de hogy 2 kör sok volt azzal azért nehéz. És akkor a Hopkins trade. Ez is olyan, hogy lehet úgy is nézni, hogy volt már rosszabb, de miért nézzük úgy. Amikor Mohamed Sanuért Belichoktől tudtak egy 2. kört kicsikarni, amikor Emmanuel Sanders másfél hónapja 4. kört ért, amikor a Dallas első kört adott Cooperért, amikor Diggsért a Vikings első kört tudott szerezni, akkor Hopkinsért nem tudom nem kevesellni az ellenértéket. Egy olyan játékos ráadásul, akivel sose volt gond, leader volt pályán és öltözőben, a teljesítménye all-pro szintű, egyedül cipelte az offense-t / passzjátékot a hátán sokszor, ennél többet ér. Ráadásul ő nagyon passzolt is ebbe a támadó sorba, nem arról van szó, hogy nem találták a helyét, mint a Raidersben Coopernek. Szóval a csere oka is erősen "why, o why".

Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy vagy annyira fekszik a tulajnál/képviselőnél, vagy annyira nincs fókusz most a csapat irányításán tulajdonosi szinten, hogy még akár évei is lehetnek itt. Úgyhogy van rá esély, hogy ki fog derülni, hogy hosszabb távon mire megy ebben a dupla szerepkörben. Csak ne menjen rá Watson karrierje....
peterk2005
A GM kérdéssel egyetértek.

A meccsel kapcsolatban meg nem értem, hogy miért nem a tavalyi KC ellen az alapszakaszban használt playbook-ot vette elő, már a PO meccsen is azt kellett volna. Ha szar a D, a KC O pedig ennyire jó, akkor hosszan kell támadni, nem? És nem úgy, hogy csak belső futások és rövid / screen passzok vannak, mert kiszámítható és könnyű levédekezni - és az eredménye, hogy 3&hosszú marad, amikor mennek a hosszabb passzok, amik szintén kiszámíthatóak, semmi kreatív játék. Ez a HC tevékenysége, szerintem ez nem jó. Watson tehetsége mentette meg eddig. Nekem a meccsben az volt a szomorú, h kilátástalan volt a játék, semmi esély nem volt, ami a játékosok önbizalmára, motívációjára rosszul hathat - szerintetek a meccs után elhiszi egy valaki is a csapatból, hogy a tavalyinál jobb eredmény, vagyis minimum AFC döntő összejöhet? És most jön még pár nehéz meccs. A KC-től ki lehet kapni, ahogy a tavalyi nyitó meccsen a Saints ellen, de az reményt adott, ez nagyon nem.

A legrosszabb, hogy ha nem tudnak gyökeresen változtatni, akkor BOB repül, jön az újjáépítés, ami draft jogok hiányában a bizonyított tehetségek cseréjével és így draft jogok szerzésével fog menni. Pedig volt az elmúlt években itt olyan játékosállomány, amiből többet ki lehetett volna hozni.
tex
Szerintem a fejekben volt még mindig, hogy 24-0-ról kaptak ki playoffban, úgy hogy esélyük se volt 2 negyedtől.
Kompenzálni akartak elég görcsösen és ez a Chiefs az ilyet kíméletlenül megbünteti .
Plusz Watsonnak elég frusztráló lehet, hogy kb egy karriert kell eltöltenie Mahomes árnyékában .
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
csak tudod, van aki top4-ben nem draftol system fit embert, ő meg első kör végén húz egy ekkorát.
Amadeus
Igaz.
Bar sztem a ket eset mas, ha Ferrelre gondolsz. Mert Mack utan nem lehetett uresen hagyni a posztot. Ra gondoltak, nem jott be.

A Chiefs most pedig megtehette bajnokkent, hogy "csak" egyben tartsa a csapatot. A drafton luxuspicket lojon el oda, ahol tetszik. Akkor is, ha nem eri meg onmagaban. Igazabol megeri. Mert a vedelem meg egy CBvel sincs elorebb. Vagy LBvel. Viszont lattuk tegnap, ha a futas jobb (Darrel Williams is palyan volt, 3.as atlaggal futott asszem, HEC 5.5), akkor, amivel a Chiefs nyerni tud, a passzjatek, biztosabban megy. Ennyi a terv. Raadasul CEH nagyon tud elkapni is. Latni fogjuk, biztos lehet benne mindenki.

Szoval lehet nem o volt a legjobb futo, de ide illik. Mondtam anno Huntrol is. Aki gyengebb kepessegu mindamellett. Itt most azert OSemele amig birja, Mahoems es elkapoi arnyekaban lehet kiralykodni. Es kell is, egyetertek Reiddel. Csak passzolni nem lehet, akkor tenyleg csak arra megy mindenki, hogy agyonussek Mahomest. Lattuk tavaly nem egy csapattol.
ulpianus
Nem Ferrellre gondoltam.
Amadeus
Fournette? RB mindkettő egyik első kör eleje másik vége és ég és föld a különbség 1 meccs után is látszik. Jó Jags O fal gyenge de sztem nagyon egysikú Fournette.
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Ilyen meccset még 15-öt 😀 uraltuk a játékot , egy pillanatig se éreztem, hogy a texans veszélyes lehet. EH miatt nagyon boldog vagyok hogy ledraftoluk.
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Elvileg az arena4 oldalán közvetíteni fogják. Ameddig a Digi és a telekom nem rakja be öket megéri mivel háromnegyedében magyar háztartásokban ez van.

Szerkesztette: Hightower94

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Akkor Carr jön hozzánk? 😄 Benne lennék a cserébe megoldódna a Qb kérdés egy időre
ParadSEC
Fitzpatrick kéne nektek akkor tőle tutti nem kapnátok ki idén 😀
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Nagy úgy olvasom törlik a londoni meccseket a vírus miatt! Mexikóvárost is, de az gondolom kevesebb magyart érint...
Klaci79
Lehet 21-ben már a Puskásba is lesz meccs főleg ha behozzák a 17 alapszakasz meccset és 1 et külföldön kell lejátszani. Azért remélem nem egy Jets-Redskins meccset hozznak ide 😂😂
Hightower94
Mi van, ha mind a két csapat megnyeri idén a csoportját? 😊
iktriad
Redskinsböl kinézem elnézve azt a csoportot, plusz Ron Rivera ott van . De a Jets sztem szellem látó Darnolddal örülnek ha 5-6 win összejön . Plusz ott elég erős a Bills és az öreg Billt se irnám le. Legszivesebben azt mondtam volna Jets és Bucs mert az lesz 21-ben és a két legérdektelenebb csapat a számomra , de most ott van TB elvileg két évig ugyhogy sztem már magába ő telt házat csinálna😂😂 de sztem bármi vagyis én bármire kimennék.

Szerkesztette: Hightower94
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Nagy úgy olvasom törlik a londoni meccseket a vírus miatt! Mexikóvárost is, de az gondolom kevesebb magyart érint...
Klaci79
Lehet 21-ben már a Puskásba is lesz meccs főleg ha behozzák a 17 alapszakasz meccset és 1 et külföldön kell lejátszani. Azért remélem nem egy Jets-Redskins meccset hozznak ide 😂😂
több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Már rakják fel a TB mezégetős videókat netre. WHY?? Nem értem milyen nem normális emberek vannak . Elfelejti a 6 gyűrűt és mezt égett mert otthagyja a csapatot de még nem is riválishoz megy mint Favre anno😂😂
Hightower94
Olyan sokat azért nem raktak fel. De két nézet van. Az egyik szerint ő emelte csúcsra a Patriotsot, ő tette egyenrangúvá a régen híres bostoni franchiseokkal a footballt. A másik szerint sehol se lenne, ha Belichick nem húzza be a draft végén és nem ad neki lehetőséget, amikor Bledsoe megsérült.

Kraft úr azt mondta, kiérdemelte, hogy dönthessen. Nyilván nem jogi értelemben, mert úgy szabadügynök volt. De abban az értelemben, hogy érzelmi nyomást ne tegyen rá.
A másik oldal hívei meg égetik a mezét.

Valahol meg a háttérben Belichick mondta ki, hogy már nem érsz annyit, amennyibe kerülsz. Te sem vagy különb, mint Seymour, Vrabel, vagy a többi elcserélt, elengedett. Rideg dolog ez.
Kollega
Sajnos ez az van az idővel ő se tud harcolni. Igazad van teljesen. Ez a 20 év szép volt és értem érzi még magában a tüzet de olyan fura -nekem aki sose voltam Pats fan - hogy rakeresunk wikibe és az van kiirva tampa bay játékosa.
De ahhoz tudom hasonlitani mint Jordan elment két évig a Wizardsba levezetni , amikor visszament Chicagoba allva tapsoltak , ez lesz vele is jövőre ha visszajön a Gillettebe.
Ezért se értem azt a néhány embert aki mezt égett, mert megértem rossz más mezben látni azt hitték örökre ott lesz de nem szabad felejteni a sok jó élményt amit okozott.
Belichick meg összerak nélküle is egy jó csapatot, mint annó Bladsoeval se volt rossz 2000-ben és a Brownsból is egy jó csapatot csinált ami aztán Ravensként nem sokra rá hogy elment SBt nyert.
Ugyhogy én nem féltelek titeket .
több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Ezért nem értem én se ezeket a teljesen elrugaszkodott 1/1-es ötleteket..Nálunk egy "bármilyen QB-val" sem jönne össze ez..csak pislogok mikor ilyet beír valaki..
topin
Ezek csak vad elképzelések, alternatìv valóság😃. Érteni nem kell csak "rágcsálodunk" az ubi szezonban.😉
ParadSEC
Mi ertelme?
topin
Hát jobb mint a Chiefs és Mahomes mennybe menetelét olvasni 😀
ParadSEC
Mi évekig (évtizedekig) olvastuk a NE és TB mennyebe menetelét , ennyi csak kijár 😀
több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Suggs is milyen jól járt hogy elfogadta a chiefst mert a ravenssel kiesett volna igy egy gyűrűje van.
Kitudja lehet Murray jővőre annyit lép előre mint Lamar és akkor jól jön egy olyan elkapó mint Fitz .
több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Henry megajándékozta a támadófal tagjait! 😊

 twitter.com/jwyattsports/status/1215370015232462848

Még annyi, hogy Mike Mularkey (aki Falcons TE coach volt a legutóbbi szezonban) bejelentette a visszavonulását. Szerintem nálunk nem volt rossz HC, Irányításával két szezon is pozitívan zárult, és hosszú idő után PO-ba jutottunk, majd ott meccset is nyertünk. Minden jót neki!
Nandito
Egyik legnagyobb szívű játékos . A nagymamája biztos büszke rá fentről.
Mularkeyt hogy kirúgták nem értette senki akkor , de azért ez a csapat ég és föld ahhoz képest. Defense sokkal jobb és Tannehill is jobb mint Mariota
több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232

Ez zseniális lett sztem 😂😂 viccesen nagyon jól látatja a hullámvasutat amit a Pats szurkolók végigmentek .
több mint 4 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
yessss!!! győőőztünk!!! 😊
Cardinalis
Ebben a csapatba elég sok van a jövőre nézve de még vannak lyukas helyek pl a támadófal de sztem ez összefog állni. És még voltak olyanok akik azt mondták maradjon Rosen nem kell Murray😂😂
több mint 3 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 232
Szuper meccs volt.
Igazi flashback, mar mikor a harmadik negyedben szoros volt a meccs, tudni lehetett hogy kikapunk.
Ugy latszik iden is hozzaszokhatunk ezekhez a konnyen emesztheto veresegekhez.
PM_the_sheriff
Mondjuk van miben javulni, ha nem szerencsétlen Gost a kicker akkor 10+ különbség van. De vannak biztató momentumok pl Jeudy nagyon tetszett és Gordon, viszont Fangio time managmentje kritikán aluli. Bent hagyott időkérést pedig lehet pont az a lepörgetett 20 sec kellett volna Mcmanusnak a field goalhoz.