Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
DT nagyon szeretne játszani és azt mondta, hogy a Broncos számára nagyon csodálatos lenne és ha Denverben érhetné el a 10K elkapott yardot
Én örülnék ha pár millióért elhoznánk, tovább mentorkodhatna és az öltözőbe is elfér a rutin

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Csinaltam egy szar “művet” Home officeban, hátha Ruggs hozzánk jön
 drive.google.com/file/d/1MLW4n4LlWoqOL2Gp9d2Q0_ej5MQ-GwFq/view?usp=drivesdk

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
én most ott tartok, hogy Jeudyt gondolom a legjobbnak, de meggyőztem magam, hogy mi talán mégis inkább Ruggsszal járnánk jobban. PM mellé egyértelműen Jeudy lenne, de most nem egy tökéletesre csiszolt offenseünk van, egy "szörnnyel" többet árthatunk az ellenfeleknek.

Fel viszont nem mennék csak ha Okudah vagy Simmons csúszna. Nem fognak. | Nyílván Chase Young is, de ő mégannyira se fog. |
WR-ből és OT-ből van bőven, nem kell picket pazarolni. | (szerintem OTk kb a boardon sincsenek, de még lehet fantáziálni. egyébként nem is baj, egy 7-9es szezon élvezhetőbb pro bowler skill playerekkel, mint pro bowler falemberekkel) |
Black_Adder
ezt a többet árthatunkot hogy érted? Nálam Jeudy, Lamb, Ruggs a sorrend, bár ez nyilván sehol nem számít,..
Zalán
Jeudy jó route runner, tervezett támadások kivitelezéséhez ideális. Ha egy first down kell harmadikra, ő pontosan akkor lesz pontosan ott, ahol lennie kell, és egy Manning, Brady, Brees pontosan odadobná neki a labdát. A mi offensünk nem ilyen lesz imo.
Ruggs 1v1ben nagyon nehezen levédekezhető. Mint Tyreek Hill, őt se sorolnám a legjobb WRek közé, mégis szanaszét szopatják vele az ellenfeleket. És még ha nem is tudjuk megjátszani, akkor is szét húzza a védelmet. Locknak meg meg van a karra hogy kihasználja.
Amit doki idézett, az nagyon találó, ezért is szóltam hozzá. Múlthéten még nem tudtam, hogy Jeudy vagy Ruggs, most inkább Ruggs felé hajlok.

Compact Disc Lamb NFLben szerintem nem fog annyira fickándozni mint Big12-ben, itt védők is lesznek imitt-amott, de igazából csak találgatok. Ha az scoutolja aki anno Suttont is, akkor jöhet bárki, Bárány is.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
én most ott tartok, hogy Jeudyt gondolom a legjobbnak, de meggyőztem magam, hogy mi talán mégis inkább Ruggsszal járnánk jobban. PM mellé egyértelműen Jeudy lenne, de most nem egy tökéletesre csiszolt offenseünk van, egy "szörnnyel" többet árthatunk az ellenfeleknek.

Fel viszont nem mennék csak ha Okudah vagy Simmons csúszna. Nem fognak. | Nyílván Chase Young is, de ő mégannyira se fog. |
WR-ből és OT-ből van bőven, nem kell picket pazarolni. | (szerintem OTk kb a boardon sincsenek, de még lehet fantáziálni. egyébként nem is baj, egy 7-9es szezon élvezhetőbb pro bowler skill playerekkel, mint pro bowler falemberekkel) |
Black_Adder
ezt a többet árthatunkot hogy érted? Nálam Jeudy, Lamb, Ruggs a sorrend, bár ez nyilván sehol nem számít,..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Olvasgattam, nézegettem videókat. Én felmennék Simmonsért a mindegy hanyadik helyre. Nyilván kell egy WR. De Suttont és Fant nagyon adja, és Tim Patrick sem kutya. Suttont is a másodikban szedtük össze, van még lejjebb is jó kezű és eszű WR. Kell falemberke. De igaz, Munchak csináljon jó falembert 3. körböl. CB-t nincs igazán jó, akit elérhetünk. Van egy Simmonsunk és egy idősödő Jacksonunk S-ben. Jackson ráadásul CB-t is játszhat. A kettes számú Simmons viszont egy állat Jolly Joker. A leggyengébb pontunkat ránthatja fel és ellensúlyozhatja. És milyen királyul hangzana már a Simmons-Simmons Factory... Ebben a csoportban hajigál Mahomes. Kell hátra az erő egy évtizedre...
Zalán
Igen, egyet értek, Simmons az akiért megérné felmenni, de sajnos meglepődnék, ha lőtávon belül elérhető lenne (ha úgy alakul h a 8-10 hely környékén ott van, akkor érdemes izzítani a vonalakat).

A Ruggsért való felcsere is logikus, amíg nem túl drága (2. kört pl nem adnék érte), de alapvetően Ruggs az a tehetség, aki egy szellősebb classban akár 4-8. hely körül is kimehetne, Jeudy meg pláne. Ezért hajlamosak Jeffersont félreértékelni, pedig 1/15-ön ő egy nagyon szép érték szerintem, csak három ilyen elkapó mellett nem fogja megkapni azt a hype-ot amit a teljesítménye érdemelne.
Cruyffista
Jeffersonnal egy "baj" van, hogy ő egy slot elkapó (még ha az egyik legjobb route futó is a classban). Nyilván jelenleg klasszissal jobbnak tűnik, mint Hamilton, de abban egyetértek pl.: Allbrightonékkal h nekünk olyan valaki kell, aki szét tudja húzni a pályát, ezért lenne Ruggs a legjobb választás szerinte a három "nagy" közül. Am ők is azt mondják h nem Jeffersonnal van a baj, sőt 15-nél sem lenne "igazi" reach (a 40 yardja is 4.40 vmi volt), csak egyszerűen a mi O# nem ez a kirakós hiányzik a legjobban.
Azt fenntartom, hogy (egy kisebb letrade mellett) nagyon jó érték lenne, de egy ideális világban Ruggs III jönne.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Olvasgattam, nézegettem videókat. Én felmennék Simmonsért a mindegy hanyadik helyre. Nyilván kell egy WR. De Sutton és Fant nagyon adja, és Tim Patrick sem kutya. Suttont is a másodikban szedtük össze, van még lejjebb is jó kezű és eszű WR. Kell falemberke. De igaz, Munchak csináljon jó falembert 3. körböl. CB nincs igazán jó, akit elérhetünk, és ott nincs ki a létszám. Aztán van egy Simmonsunk és egy idősödő Jacksonunk S-ben. Jackson ráadásul CB-t is játszhat. A kettes számú Simmons viszont egy állat Jolly Joker. Mindenhez is ért. A leggyengébb pontunkat ránthatja fel és ellensúlyozhatja. És milyen királyul hangzana már a Simmons and Simmons és Társai... Ebben a csoportban hajigál Mahomes. Kell hátra az erő egy évtizedre...

Szerkesztette: Zalán

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
A Ruggsért való felcsere is logikus, amíg nem túl drága (2. kört pl nem adnék érte), de alapvetően Ruggs az a tehetség, aki egy szellősebb classban akár 4-8. hely körül is kimehetne, Jeudy meg pláne. Ezért hajlamosak Jeffersont félreértékelni, pedig 1/15-ön ő egy nagyon szép érték szerintem, csak három ilyen elkapó mellett nem fogja megkapni azt a hype-ot amit a teljesítménye érdemelne.
több mint 5 éve
Ezek a Mimses pletykák várhatóak voltak, de jobban örülnék ha az ő neve hátracsere esetén kerülne szóba, Justin Jefferson a biztosabb és jobb választás 1/15-ön, ha a 3 topWR kimegy.
Cruyffista
Benjamin Allbright az egyik, ha nem a kedvenc Bronco beat writerem, ők a Mel Kiperes legutolsó mockkal (Jeffersont húztuk nála úgy h Ruggs még elérhető volt) kapcsolatban beszélteka korai WR draftról:

Ben szerint Ruggs III azért kell ebbe az O#-be mint egy falat kenyér, mert szimplán a jelenlétével megváltoztatná a védelmeket amikkel szembe kell néznünk, sokkal többet lenne egy-az-egyben Sutton és Fant, ezáltal sokkal jobb számokat fognak hozni (arról nem beszélve h ezáltal a box is lazább lenne, ami a futásnak is jót tenne). Emiatt ő felmenne a 10. helyre is, mert akkora impactet vár tőle.

több mint 5 éve
Ezek a Mimses pletykák várhatóak voltak, de jobban örülnék ha az ő neve hátracsere esetén kerülne szóba, Justin Jefferson a biztosabb és jobb választás 1/15-ön, ha a 3 topWR kimegy.
Cruyffista
Egyiket sem tartom valószínűleg 1/15-ön, később mind2 logikus lenne.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Na azzal azért óvatosan, azért abban a D-ben eléggé jó dolga volt a derék Aldonnak a nála lényegesen jobb Smith (Justin) mögött, na meg Patrick Willis (és NaVorro Bowman) mellett. Nem mondom, hogy rendszertermék, mert nyilván nem, de azért szerintem Vontól eléggé messze van 😊
Wyatt
Ezen nincs is vita, de azért az első két(és fél) szezonjában űrszámokat hozott, akkor és ott elitnek tűnt a posztján, de pl. -emlékeim szerint- neki sose volt meg az a gyors első lépése, ami pl. Vonnál megvolt, ő inkább nyers erőből oldotta meg a dolgokat, ami a Raiderses kalandnál már nem tűnt elegendőnek (a korábbi szinthez képest), mindenesetre veteránminimumért meg lehetett volna versenyeztetni nálunk is.
Általános Doktor
Aldon swim move-ja olyan volt legjobb éveiben, hogy azt Von Miller is megirigyelné.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gondolom neki olyan csapatra van most szüksége, ahol kaphat szerepet úgy is, hogy még rozsdás, hogy újra-tanul focizni. Itt Von és Chubb mögött nagyon kevés szerep juthatott volna neki, nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy nem ide írt alá. Túllicitálni pedig nem volt értelme a többi ajánlatot.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na azzal azért óvatosan, azért abban a D-ben eléggé jó dolga volt a derék Aldonnak a nála lényegesen jobb Smith (Justin) mögött, na meg Patrick Willis (és NaVorro Bowman) mellett. Nem mondom, hogy rendszertermék, mert nyilván nem, de azért szerintem Vontól eléggé messze van 😊
Wyatt
Ezen nincs is vita, de azért az első két(és fél) szezonjában űrszámokat hozott, akkor és ott elitnek tűnt a posztján, de pl. -emlékeim szerint- neki sose volt meg az a gyors első lépése, ami pl. Vonnál megvolt, ő inkább nyers erőből oldotta meg a dolgokat, ami a Raiderses kalandnál már nem tűnt elegendőnek (a korábbi szinthez képest), mindenesetre veteránminimumért meg lehetett volna versenyeztetni nálunk is.
Általános Doktor
Minimális kockázatért persze, elég sok helyen megérhet egy próbát, ha van még benne bármi 😊

több mint 5 éve
Wyatt

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 5 éve
Egy kis érdekesség:
Klis szerint "kölcsönös érdeklődés" volt köztünk és Aldon Smith között | aki nem tudná, ő egy Von Miller szintű tehetséggel megáldott edge rusher volt (ugyanazon a drafton ő volt a 7. kiválasztott), csak a fű, meg az egyéb földi bűnök keresztbe törték a karrierjét 5 éve | , de végül nem a mi 1 éves veteránminimumos szerződésünket, hanem a Cowboys szintén 1 éves, de ösztözönzőkkel akár 4 millás szerződését választotta (ha rosteren lesz év végéig akkor 2 M az "alapbére").

Aldon és Von köztudomásul jóban vannak (mondjuk Von kb. mindenkivel jóban van), de engem egy kicsit azért ez meglepett.

több mint 5 éve
Valaki tuti elérhető lesz ezek közül, de attól még a mi FOnk lehet red flagelte pont őt valami miatt, amiről mi (még) nem tudunk.
De rícselni várhatóan nem kell majd...

több mint 5 éve
Nézegettem így a mockokat stb, és pont egy olyan helyen vagyunk, ahonnan le tudunk tradelni akár egy OL vagy WR rush esetén, és ha kicsit lejjebb mennék ebben az esetben mit szólnátok CB-nek C.J. Henderson-hoz ? Szerintem is Okudah után ő lehet a legjobb CB, WR-t meg lehet a 2. napon is húzni. Heisman Trophy
Nekem az a gondom CJ Hendersonnal, hogy bár jó prospectnek tartom, de tipikus esete annak, amikor hiány miatt első körös tehetséget akarnak csinálni egy alapvetően ügyes, de mégiscsak második körös játékosból. Akik jók nekünk 1/15-re: Chase Young, Okudah, Simmons, Jeudy, Lamb, Ruggs, és a 4 OT. Ez 10 játékos, ha idevesszük, hogy 3 QB, 2 DT (meglepetés pickekkel, QB-ért előrecseréléssel nem számolva) potenciálisan ki fog menni előttünk, akkor egy játékos biztos hogy lecsúszik, és szinte tényleg mindegy kis túlzással, hogy ki, mert az ott már egy jó érték.

Persze járhatunk úgy is, hogy mind a 10 játékos kimegy, és Kinlaw vagy Derrick Brown marad nekünk. Ez esetben én is gondolkodnék hátracserében, de minimum 1+2. körért adnám fel ezt a helyet. Justin Jefferson (WR) és Austin Jackson (OT) lenne az első és másodikban körben megcélzott játékosom, ha az idei draftra jön még egy második körös pick, akkor pedig még egy CB-t. De hátra csere esetén Henderson első körös pickelésével se lenne bajom, de a WR/OT játékosokat az első kör utolsó harmadában is erősebbeknek látom, mint a cornereket.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én - kivételesen, mert egyébként általában annyira nem vagyok oda a top15-ön belüli belső dline illetve oline húzásokért - most a falba húznék. Minden évben elmondom, hogy csak óvatosan merem a prospecteket értékelni, mert nincs szemem a college körülmények közötti játékól meglátni hogy kiben mi lehet NFL körülmények között, de úgy érzem ez az idei WR class a legtetején nem olyan jó, mint az OBJ, Watkins féle class volt. A szűk legtetejét értve. Viszont alatta olyan mélységű és minőségű a class, hogy inkább tier 1.5-nek mondanám, és rengetegen beleférnek. Emiatt ár/értékben jobbnak érzem a kör végén, vagy 2. körben a WR picket, mert alig-alig gyengébbet lehet találni, sokkal olcsóbbért. Az OL-nek viszont az eleje (is) nagyon jó, én idén abból húznék ha választhatnék, és lehetőség adódna. Nem erőltetve persze, ha kimegy a legjobb 3-4 akkor mást, de ha nem, BPA alapon is az éri meg. ((Még edge lenne, de az nekünk nem kell, ahogy safety sem, DL-t meg idén én nem húznék top15-ben, BPA alapon sincs jelölt aki tetszene.)
peterk2005
Jaj csak OL pick ne legyen. Betli az összes általában, de az ára miatt muszáj 4-5 évig nyomatni. Ha már elviekben nálunk a liga legjobb OL edzője, akkor illene neki mondjuk 2., 3. napos prospectek között is kiszúrni a talentet. Vagy legalább is kihozni a legjobbat belőlük.

több mint 5 éve
Okudah sztem fix top5 pick, esélyünk se lesz rá, és egyetértek Blackkel, utána szakadék van és nem látok jó valuet 15-re: van 4-6 hasonló CB, eltérő skillsettel, de 20-on belül reachnek érezném az összeset (hátratrade/második kör Kristian Fulton a kívánságom ez a poszton).

Isaiah Simmons, ha nem viszi a Giants/Panthers, akkor feltraddel elérhető lesz, ő sztem Fangionak az a Wild Card amire szüksége van és rohadt nagyot dobna a védelmünkön.

OT-t én nem várok 15-re, max egy a hátra tradet és Josh Jones-t, vagy szimplán második kört és Josh Jonest 😀

A WR-ekről már sokat beszéltünk, nem tudok hozzátenni, de a Ruggs iránti imádatunk eléggé nyilvánvaló és mi nem szoktunk smoke screenelni.

Nekem most am eléggé az az érzésem h fel fogunk cserélni, Simmons, Ruggs III tippre a cél, remélem jövő évi elsőt nem áldozunk fel, de második köröknek sem örülnék (harmadikból csak idén 3 van, abból mehetne akár).

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én - kivételesen, mert egyébként általában annyira nem vagyok oda a top15-ön belüli belső dline illetve oline húzásokért - most a falba húznék. Minden évben elmondom, hogy csak óvatosan merem a prospecteket értékelni, mert nincs szemem a college körülmények közötti játékól meglátni hogy kiben mi lehet NFL körülmények között, de úgy érzem ez az idei WR class a legtetején nem olyan jó, mint az OBJ, Watkins féle class volt. A szűk legtetejét értve. Viszont alatta olyan mélységű és minőségű a class, hogy inkább tier 1.5-nek mondanám, és rengetegen beleférnek. Emiatt ár/értékben jobbnak érzem a kör végén, vagy 2. körben a WR picket, mert alig-alig gyengébbet lehet találni, sokkal olcsóbbért. Az OL-nek viszont az eleje (is) nagyon jó, én idén abból húznék ha választhatnék, és lehetőség adódna. Nem erőltetve persze, ha kimegy a legjobb 3-4 akkor mást, de ha nem, BPA alapon is az éri meg. ((Még edge lenne, de az nekünk nem kell, ahogy safety sem, DL-t meg idén én nem húznék top15-ben, BPA alapon sincs jelölt aki tetszene.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nézegettem így a mockokat stb, és pont egy olyan helyen vagyunk, ahonnan le tudunk tradelni akár egy OL vagy WR rush esetén, és ha kicsit lejjebb mennék ebben az esetben mit szólnátok CB-nek C.J. Henderson-hoz ? Szerintem is Okudah után ő lehet a legjobb CB, WR-t meg lehet a 2. napon is húzni.
Heisman Trophy
Szerintem Okudah és a többiek között nagy szakadék, 15nél egyedül Okudah lenne jó value, és rosszabb annál a csapatunk, hogy kapkodjunk hogy idén legyen valami. Hiába jönne egy CB attól még szarok lennénk, olyat húzzunk aki 10 year starter lehet.
Hátra trade után jöhetnek a "tier 2-es" CB-k, 1/15ben valamelyik a 4 OT vagy a 3 WR közül vagy Okudah, aki egyébként nem lesz bent, de ha trade range-be csúszik, még akár fel is cserélnék érte...

De nekem amúgy a WR is olyan, hogy van Jeduy aki a legjobb route runner vagy Ruggs the third, aki a leggyorsabb meg Lamb aki a 2 között van, de érzésre a legnagyobb a képe. Nem tudom mi a legfontosabb Shurmurnál, de azt hozzuk, aki abban kiemelkedő ami a legfontosabb, aki Jeudy vagy Ruggs. Ők legalább találkoztak már olyan CB-vel is, aki valamikor NFLben lesz, a Big12-et inkább hagyjuk...

Ha a számunkra legjobb WR nincs bent, akkor lehet próbálkozni hátra trade-del, ha jól dőlnek a dominók kaphatunk egy tier2 CB-t és tier2 WR-t mindkettő jó merítés. Shenault -helyi srác - biztos közönség kedvenc lenne, de félek a sérülésektől, Reagor köthető a Broncoshoz, de azért Montae Reagor nem mostanában lesz HOFer. Egyébként ő az egyik vesztese hogy elmarad a Pro Day, mert combineon lassabb futott a vártnál, emiatt csúszhat és lehet nagyobb steal. Talán Higgins a legreményteljesebb tier2 WR prospekt számomra. É még Mims, Jefferson, Aiyuk, szinte biztos, hogy akár a 2. körre is jut egy magasan jegyzett WR.
Szóval bőven van mozgás tér.

Ott van még persze 1/15re Wills, Wirfs, Becton és Thomas, de nem tudom érdekel-e minket egyáltalán OTk. Kicsit úgy érzem vakon bízunk a sérültben és nem akarunk eléggé szabadulni Holdintól. Pedig a 4 közül 1 simán bent lehet 15ben. A 2 combinehőstől annyiból tartok, hogy az mostanában nem nagyon jött be nekünk és nem is hinném hogy akár az OT között nagyon elől lennének nálunk, inkább a college tapere fordítottuk a hangsúlyt. Ha valakit mondanom kéne, akkor Becton, de itt igazából bárkivel meg tudnék barátkozni.

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Nézegettem így a mockokat stb, és pont egy olyan helyen vagyunk, ahonnan le tudunk tradelni akár egy OL vagy WR rush esetén, és ha kicsit lejjebb mennék ebben az esetben mit szólnátok CB-nek C.J. Henderson-hoz ? Szerintem is Okudah után ő lehet a legjobb CB, WR-t meg lehet a 2. napon is húzni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Április van. Senki nem tudja most mi lesz Szeptemberben. Addigra lehet meglesz a nyájimmunitás és lecseng az egész, de lehet épp akkor durvul be a második hullám és mindenki karanténban lesz.

Lehet viccelődni a flag footballal, de ez azért még mindig egy contact sport, járványügyi helyzetben nem lesz, nba-t látva ehhez elég pontosan egy pozitív eset.

A nézők / nézőszám csak a másodlagos ebben a történetben szerintem. Amúgy viszont nézők nélkül veszteséges lenne a biznisz, ezért akkor várnának addig, hogy nézők előtt lehessen. 60-80 ezer embert nem fognak meccs előtt tesztelni, nincs olyan gyorsteszt, hogy meccs előtt ezt lezavard, + ha 1 fertőzött van a stadion előtti tömegben, akkor mindenkinek karanténba kéne vonulnia. Ez nem a gyógyszertár előtti 5 ember tartson másfél méter távolságot kategória lenne.

Elmaradó szezon, halasztás, csonkolás, teljes szezon mind lehetséges, áprilisban max tippelni tudjuk. Most úgy néz ki lesz, draft, addig tervezzünk.
Black_Adder
A draft nagyon izgalmas lesz ilyen körülmények között, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz hatással az eseményekre, gondolok itt WTF trade-ekre, stb. Illetve most egy kicsit más megvilágításba kerül, hogy kevesebb stábtag vett részt a Combine-on, az egészségügyi állapotokat így lehet kevésbé tudták feltérképezni a prospecteknél.
Gerichill
Najó, de ha nincs idény, akkor az sem derül ki, hogy milyen volt a draft, akkor a WTF trade-ek sem derülnek ki, mert mi szurkolók úgy működünk, hogy az első napon még csováljuk a fejünket, hogy ezt a noname állatot hogy lehetett ide hozni, amikor az első nyilatkozatot adja Broncos mezben, akkor elkezdjük keresni a helyét a csapatban, amit a harmadik napra megtalálunk, hogy a negyedik napon tuti fix húzásnak lássuk, az ötödik napon már mezt rendelünk és biztosak vagyunk benne, hogy mi kibaszott jól jártunk a drafton, a mi vezetőink mekkora playák már, a többi harmincegy csapat meg baszhatja, nekik is megvolt a lehetőségük kivenni, de nem tették, mekkora lúzerek má'... Aztán eljutunk oda is majd, hogy Black leírja, miért volt minden idők leggyalázaotsabb draftja az a 2020-as, amikor épp telefonon seggelték be a pickeket a holdkóros GM-ek. Szóval ha nincs idény, akkor valószínűleg minden csapat A pluszpluszpluszpluszpluszpluszpluszpluszpluszpluszplusz-os draftot tol idén. 😊