Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Mosgarn Denver Broncos 33
Lassan ki tudunk állítani egy teljes offense-t csak TE-kből...
Mosgarn
még csak 9 TE-nk van

chicagoba van 11 és arra húztak még 1et 😀
Negritis
Vigasztaljon h van nálunk rosszabb is?!
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 981 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Néha azt is érzem, hogy az amerikai foci egy kibaszott Monty Python...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 819 — The Mathematician
Mosgarn
még csak 9 TE-nk van

chicagoba van 11 és arra húztak még 1et 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 981 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Esküszöm beakartam írni amikor a 3. körös bust CB picket fikáztam, hogy ma majd még jön egy térdszalagnélküli vagyg amputált végtagú TE, hogy teljes legyen a draft élmény.
Igaz neki csak a lapockája volt törött ha minden igaz, majdnem kilóg a sorból...

Rendezhetnénk lassan belőlük egy kiállítást...
Black_Adder
Én tegnap be is írtam. Eleve tegnapra vártam. Még jön ah elmeroggyant RB is, légy erős.

több mint 6 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 173 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Buttnak semmi trade értéke nincs, Heureman még vmi exedzőnél talán szóba jöhetne, de nagyon meglepne ha így lenne.

Am draft előtt azt mondtam volna h 2, nagyon max 3 értelmes TE van az egész classban, ehhez képest már most kiment hét...

Mentségére szóljon h egy olyan TE roomba jön, ahol Fant mögött nincs senki értelmes, így játékidő alapján majd jó picknek fog tűnni négy év múlva 😀

Am épp előttünk ment ki a secret OT-m 😕

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 6 éve
Emellett már megint milyen érv volt?
Mosgarn
Okwegbunam caught combined 17 TDs in 2017-18 from Drew Lock in just 18 games. Another weapon.

+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Butt és/vagy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.
Cruyffista
csapjuk hozzá Fumagallit, Vennett-et és Howardot is..
még mindig marad Fant, Fort meg Beck, meg ez a csávó
Zalán
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
Mosgarn
Okwegbunam caught combined 17 TDs in 2017-18 from Drew Lock in just 18 games. Another weapon.

+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Butt és/vagy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.
Cruyffista
Butt 3 év alatt játszott 3 meccsen. Még O'Brian se adna picket érte. De Heuerman és Fumagalli is eladhatatlan imo.
Majd cutolunk néhányat, hogy okweakárki csinálja ugyanazt mint ők, amíg jövőre jön valaki más hogy folytassa a sort.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Mosgarn

Cruyffista
csapjuk hozzá Fumagallit, Vennett-et és Howardot is..
még mindig marad Fant, Fort meg Beck, meg ez a csávó

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Mosgarn

+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Esküszöm beakartam írni amikor a 3. körös bust CB picket fikáztam, hogy ma majd még jön egy térdszalagnélküli vagyg amputált végtagú TE, hogy teljes legyen a draft élmény.
Igaz neki csak a lapockája volt törött ha minden igaz, majdnem kilóg a sorból...

Rendezhetnénk lassan belőlük egy kiállítást...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Neeeeeeeeee 🤦‍♂️

több mint 6 éve
ezt már el se hiszem baszki

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Na csak jött a TE pick. Megnyugodhatunk. Úgy látom Lock egyik egyetemi jatszopajtasa. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
Agimnál semmi predictiont nem találtam hajnalba, azóta látom hogy a 4. kör végére de inkább 5. körre várták jóva 😀

több mint 6 éve

több mint 6 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 301 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én eddig elégedett vagyok. Volt egy nemtudomhovategyem pick, a harmadik körös első húzásunk, ami a boardokhoz képest nagy reach, de a harmadik körben a pickek fele ilyen volt már minden csapatnál, idén az átlagosnál is jobban eltér a csapatok boardja a konszenzusos média boardtól a körülmények miatt.

Ezen a picken kívül viszont minden egyes játékos olyan, akikkel nincs bajom. Nincs köztük Carlos Henderson, akitől a kihúzása napján égnek állt a hajam, se stílusban, se skillsetben nem éreztem a Broncosba valónak, és a későbbi karakter gondokról még nem is tudtam. Most mindegyik játékos - ezen az Ójeje srácon kívül (nem tudtam eddig megjegyezni a nevét, remélem rákényszerít, hogy meg kelljen tanulnom 😊 ) kívül a többi ezért vagy azért tetszik. Még Hamler is elmegy szódával, bár én általában nagyon speedster ellenes vagyok (valószínűleg a Colts Dorsett buktája is belejátszik ebbe, de nem csak az), egyszerűen ezeket a speedstereket nem tartom értékes skill játékosoknak. Azért mert néha akad egy-egy Desean vagy Hill, ők csak arra jók, hogy erősítsék a szabály. De Hamlerben látom az elkapót - még ha nem is látom azt az elitté válhatót, mint Sutton v. Jeudy, de annyit igen, hogy #3-nak elmenjen. Aztán bízom benne, hogy egy Sanders lesz belőle (bár Sanders kezeit kétlem, hogy valaha is örökli 😊 ).

Szóval nincs olyan pick, hogy szívem szerint el is felejteném, hogy megtörtént, Elway nem "akarta túl" a draftot, ott húzott és úgy húzott, ahogy a helyzet adta. Nem éri el a tavalyi szintet a draft, amikor (szerencse vagy tudatos) az utóbbi évek (minden csapatot összesítve) legremekebb draft day mozgolódását művelte le megszerezve Fantot és Lockot. Idén nincs ilyen, "csak" húzogat, de eddig úgy teszi, hogy nem lehet belekötni sem. Jeudy meg nálam egyedül elviszi az egészet, őt egyszerűen imádom hogy sikerült megcsípni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 528 — "Montoya por favor!"
Én nem védeni akarom ezt a KJ Hamler picket, de tavaly mindig azért panaszkodtunk hogy Suttonon kívül nincs normális elkapó, Fantből meg ki tudja mi lesz. Jobb lesz mint Hamiltont nézni slotból, és Locknak is lesznek fegyverei. A Cushenberry pick tökéletes az OL-be. Amit meg nem tudhatunk ugye hogy lehet egyik lecsúszó CB-vel se szeretett volna dolgozni Fangio, és Fulton balhéi se jönnek ide. Másrészt ma is vannak olyanok akik jöhetne secondary-be vagy OL-be, vagy esetleg ILB-be.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Abban teljesen igazat adok h a holdingjainak egy része olyan h a közelében nincs a labda, | de egyszámjegyű wonderlictel mire számítson az ember... | és abban is h a PFF szubjektív és talán pont az OL az a terület ahol a legnagyobbakat tévednek.

Nehéz most érvelnem, mert én egyáltalán nem szeretem Bollest, de első körben 10-ből 10x top WR-t választottam volna, akkor is ha van bent top OT, míg a második körben fenntartom h érdemi megoldást nem találtunk volna OT poszton, és ugyan a "WR3" nagyon hátsó neednek tűnhet, de az O# koncepciónkban nagyon is kulcsposzt az a típusú elkapó, amit Hamlernek kell betöltenie, így nem érzem luxuspicknek, sokkal inkább egy olyan bpanak, ami needre jött.

Attól pedig nem félek h nem lesz elég idő h kibontakozzanak a játékok, mert Lock elég szépen fellépegetett már tavaly is a zsebbe, meg a bootlegeket is jól meg kéne oldania és most tényleg lesz célpont mind checkdownon, mind nagy játékokra.
Általános Doktor
Ebben egyet is értünk. Bár ha OT jön a 2. körben, akkor azt indokoljuk meg, hogy miért volt jó döntés. De az is egy járható út, amit Elwayék választottak.

A különbség, hogy szerintem FA-n kellett volna OT-t hozni, akár iOL akár RB kárára. Ugyanez egyébként CB, hiába jött a 3. körben az már too little too late, főleg, hogy szerintem egy teljesen egydimenziós kb 5. körös prospekt érkezett. A többi név rendben van. A lyukak nálam az FA hibája, nem a drafté, így nekem az offseasonnel vannak problémáim, a draft önmagában rendben van. Ott inkább azt nézem kik jöttek, nem azt hogy kik nem...

több mint 6 éve
Azért az nem a kecsegtet a legjobbal ha folyamatosan azt nézzük hogy miként kergetik az irányítónkat....Wilson inkább átmenet egy irányító meg egy futó közt,nem egy klasszikus értelemben vett irányító. Jó,attól még remélem Lock tud futni,mert ha minden így marad,szüksége is lesz rá.
De ha jól emlékszem,még két olyan tackle volt bent a második kör kezdetén akit első körbe vártak. ( talán Jones és Cleveland)
Foresz
A mostani falunkért elégsokmindenkit lesz.pnának a seahawks fanok, szal ahhoz amit nekik nézniük kell(ett?) évekig, ahhoz azért ne hasonlítsuk azt amink van.

Igen, Ezra Cleveland és Josh Jones első kör vége/második kör elejés gradeket kapott sok helyen, de azért az sem véletlen h ennyit csúsztak (utóbbi harmadik elején ment csak ki).

Ben Bartch lesz itt a megoldás meglássátok, kihúzzuk, egy évet akklimatizálódik, második szezonjában már allpro lesz 😀

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 6 éve
Foresz Denver Broncos 958 — Broncos
Azért az nem a kecsegtet a legjobbal ha folyamatosan azt nézzük hogy miként kergetik az irányítónkat....Wilson inkább átmenet egy irányító meg egy futó közt,nem egy klasszikus értelemben vett irányító. Jó,attól még remélem Lock tud futni,mert ha minden így marad,szüksége is lesz rá.
De ha jól emlékszem,még két olyan tackle volt bent a második kör kezdetén akit első körbe vártak. ( talán Jones és Cleveland)
Ezektől függetlenül egyébként nem vagyok Hamler miatt boldogtalan,hiszen most megtoltuk rendesen az offense szekerét,amire valljuk meg őszintén már régen rá is fért.

Szerkesztette: Foresz
több mint 6 éve
Abban teljesen igazat adok h a holdingjainak egy része olyan h a közelében nincs a labda, | de egyszámjegyű wonderlictel mire számítson az ember... | és abban is h a PFF szubjektív és talán pont az OL az a terület ahol a legnagyobbakat tévednek.

Nehéz most érvelnem, mert én egyáltalán nem szeretem Bollest, de első körben 10-ből 10x top WR-t választottam volna, akkor is ha van bent top OT, míg a második körben fenntartom h érdemi megoldást nem találtunk volna OT poszton, és ugyan a "WR3" nagyon hátsó neednek tűnhet, de az O# koncepciónkban nagyon is kulcsposzt az a típusú elkapó, amit Hamlernek kell betöltenie, így nem érzem luxuspicknek, sokkal inkább egy olyan bpanak, ami needre jött.

Attól pedig nem félek h nem lesz elég idő h kibontakozzanak a játékok, mert Lock elég szépen fellépegetett már tavaly is a zsebbe, meg a bootlegeket is jól meg kéne oldania és most tényleg lesz célpont mind checkdownon, mind nagy játékokra.

több mint 6 éve
Bolles-al nem meggyőző a fal. Lehet a másik oldalon van egy remek tackle,de ha nem tudja végigjátszani az idény nagy részét,akkor az olyan mibtha nem is lenne. Ugyanez a bajom Callahannel is.
Már Flacconak sietni kellett a célpontkeresésben,mert feszt odaértek hozzá,a fal két széle olyan volt mint az átjáróház. Locknál erre még inkább figyelni kéne,hiszen neki még tanulnia kell a játékot,legalábbis valószínűleg több idő kell a döntéshozatalhoz mint egy rutinosabb irányítónak. Fal nélkül leredukálod a lehetőségeket,hiszen azért akár milyen jó célpontjaid vannak,ha nincs idejük elszakadni emberről,nem tudod őket megjátszani.
Én ezért szerettem volna tackle-t. Persze nem első körre,mert abban azért nagyjából egyetértettünk hogy jó,erős elkapó hármas van,amiből aztán sikerült talán a legjobbat kivenni.
Foresz
Nyugi, Flacco rutinosabb, de Lock mobilisabb. Mondjuk a tavalyi Flacconál egy nagy darab kő is mobilisabb lett volna. Majd Lock futkos felalá mint Wilson, amíg talál egy célpontot.
Ennyi skill high profile skill játékossal senki nem mutogathat majd az OTkre... Ettől még persze több értelme lett volna, mint a fal közepét tovább erősíteni vagy még egy WRnek, de lehet így is építkezni.

Abban teljesen igaza van dokinak, hogy 2-3 körös WR pickek gyakrabbban válnak be, mint a 2-3 körös OT-k. 1. körben meg a 4 valamire való OT már kiment előttünk, ellenben talán a legjobb WR az ölünkbe hullott. FAn kellett volna a szélére valaki, drafton inkább olyan játékoskat hozzunk, akik majd beválnak, mint olyanokat akiknek muszáj játszania.

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 792 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az O# fal közepe jó lehet, Risner-Cushenberry-McGovern trióban van potenciál.
Nyilván a szél az vicc, a Bárgyú és a Porcelén nem épp jó előjel, így gondolom a futó/valamelyik TE majd szinte állandóan besegít majd valamelyik oldalra.

Egy izmos, magas CB sosem árt, főleg, hogy javarészt törpék rohangálnak abban a csapatrészben jelenleg.

Ami továbbra sem tetszik, hogy a pálya közepén még mindig elég ergya a felhozatal. Bárki aki arra téved nagyot tud ütni (AJ, Jackson, Simmons, Todd), de sebességben lenyomják őket. Nem tudom mi a terv a TE jaték vagy középre befutásos WR route-ok ellen, de ez így megint jó nagy gyenge pontnak tűnik.
FLZOLI
McGovern már nem a miénk
Zalán
Igaz ez benéztem, Glasgow-t akartam írni csak épp olyan cikket néztem amiben még a tavalyi fal értékelése volt benne 😊

Szóval egyetértünk, hogy most mindenki csak a többi csapat idetévedő kémjeit altatja, és tövőre lenyomjuk a TB12 bandát hazai pályán az SB-n
(Persze itt a 12. "játékos" a sporik lesznek mint a nézők 😊 )