NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó lesz ez, fejlődjön csak a kölyök.

Nincs is annál jellem építőbb, mint amikor Bosa gerincre vág huszadjára, miközben Hayward és Derwin James kapkodják le a passzaid 😊

Amúgy viccen kívűl nem tudom minek jegelni valakit a padon évekig, ha valaki jó az egyből látszik. Nem sok olyan QB-t tudnék azért hirtelen mondani, aki a kezdeti kókler performanszból ki tudott volna jönni és elit közeli szintre ért.
Szóval ha Lock is bust, és simán odatolnám a Falconsnak a cetlit Ryan-ért cserébe. Esetleg Minshew olcsón, ha a Jags megint hülye lesz.

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
Én már akkor sem értettem ezt a felépíteni dolgot. Ha most nem NFL kész majd attól az lesz, hogy edzéseken a 2. csapattal dobalgat, a meccsen meg ül a kispadon?
Én sem vagyok optimista, mert ebben az offense-ben Wilson-nak sem lenne könnyű dolga, de teher alatt nő a pálma. Lesz 5 meccse bizonyítani.
roberto23
vannak hibái amiken igenis lehet javítani sokat
más kérdés hogy esélytelen, és ha azokkal a hibákkal együtt dobod be akkor lutri hogy agyonnyomják-e a hibái
vagy képes felülemelkedni rajtuk
ha kiüli a szezont tudunk javítani a hibáin és így könnyebb lesz neki bemutatkozni

nem mondom hogy sűrűn jön ez be Oz-nak pl a nálunk lévő utolsó fél szezonjában jó volt és sztem Rodgers-nek is jót tett
nyilván nem mindegy hogy ki mögött padozik valaki
meglátjuk, nem érzem h van kihagyhatatlan QB szóval ...
Negritis
Vannak nagyszerű irányítók akik padon kezdték a pályafutásukat, de ez nem jelenti azt, hogy day 1től ne lehettek volna ugyanolyan jók.
Tudom sokan hisznek abban, hogy a padon tanul és fejlődik a játékos, én az elmúlt 2 évben kicsit szkeptikussá váltam ezzel kapcsolatban | VJ mester meg a great week of practice |

Nem tudom mi az, amit egyetemen és high schoolon nem tudott megtanulni, de NFLben 1 év alatt igen.
Akinek szar a dobómozdulata vagy a lábmunkája, annak korábban egy edző nem mutatta meg hogy mégis hogyan kéne ezt?
Az NFL és NCAA közti sebességkülönbséghez kell akklimatizálódni. Utóbbihoz össze kell koszolni a mezt a füvön szerintem.

Az önbizalomvesztést kockáztatjuk azzal, hogy beküldjük amikor még taníthatnánk neki valamit, de ha ennyire instabil az önbizalma, és annak elvesztése derékba töri a pályafutását, akkor inkább legyen is úgy. Derüljön ki rookieként hogy bust, ne úgy mint Osweilernél aki előbb kapott egy 16+ milliós szerződést

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
A szezon előtt az volt a mondás, hogy ezt az idényt kiüli, mert fel kell építeni. A preseasonban kifejezetten nem játszott jól. Azóta egyáltalán nem is edzett, két hete kezdett el dobálni. Kívánom, hogy válljon be, de én valahogy most nem vagyok túl optimista.
Cruyffista
VR-ral ezdett. Meg maddenezett sokat. Nem lehet probléma

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 012 — The Mathematician
A szezon előtt az volt a mondás, hogy ezt az idényt kiüli, mert fel kell építeni. A preseasonban kifejezetten nem játszott jól. Azóta egyáltalán nem is edzett, két hete kezdett el dobálni. Kívánom, hogy válljon be, de én valahogy most nem vagyok túl optimista.
Cruyffista
Én már akkor sem értettem ezt a felépíteni dolgot. Ha most nem NFL kész majd attól az lesz, hogy edzéseken a 2. csapattal dobalgat, a meccsen meg ül a kispadon?
Én sem vagyok optimista, mert ebben az offense-ben Wilson-nak sem lenne könnyű dolga, de teher alatt nő a pálma. Lesz 5 meccse bizonyítani.
roberto23
vannak hibái amiken igenis lehet javítani sokat
más kérdés hogy esélytelen, és ha azokkal a hibákkal együtt dobod be akkor lutri hogy agyonnyomják-e a hibái
vagy képes felülemelkedni rajtuk
ha kiüli a szezont tudunk javítani a hibáin és így könnyebb lesz neki bemutatkozni

nem mondom hogy sűrűn jön ez be Oz-nak pl a nálunk lévő utolsó fél szezonjában jó volt és sztem Rodgers-nek is jót tett
nyilván nem mindegy hogy ki mögött padozik valaki
meglátjuk, nem érzem h van kihagyhatatlan QB szóval ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Cruyffista

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
több mint 6 éve
Csak sikerült megszülni.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
wow, micsoda előrelépés ahhoz képest hogy egy hete még messze nem állt készen ahhoz hogy pályára lépjen, sőt ahhoz se, hogy a padot melegítse a kezdő QB mögött.
Ha ilyen ütemben fejlődik tovább vasárnapra a liga történelmének valaha volt legjobb irányítója lesz...
Black_Adder
Ezen a néven biztos.

Bár tuti nagy király a srác, hisz szobát már elneveztek róla, innen már csak egy lépés a csarnok.. 😊

| Locker room |

több mint 6 éve
wow, micsoda előrelépés ahhoz képest hogy egy hete még messze nem állt készen ahhoz hogy pályára lépjen, sőt ahhoz se, hogy a padot melegítse a kezdő QB mögött.
Ha ilyen ütemben fejlődik tovább vasárnapra a liga történelmének valaha volt legjobb irányítója lesz...

több mint 6 éve
Fangio és Scangarello is rendesen szopkodja Lock-ot az elmúlt napokban.

Nem csak hogy baromi jól edz, mentálisan is bika erős, és Scangarello biztos benne, hogy amint megkapja a lehetőséget, élni is fog vele.

Értem én, hogy spannolni meg erősíteni akarják a srácot minden téren, de lehet kezd már túlzás lenni. Lássuk hogy játszik vasárnap még utána, aztán utána szopkodjuk ha indokolt.

több mint 6 éve
Fangio szerint Lock egyre tutibb az edzéseken | week of good practices | , úgyhogy hétvégen nagyon harapós lesz az offense. Lehet 14 pontot is felpakolunk majd.

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Azért ez a Lock kezd vagy sem kommunikációja és önmagában a döntés is kabaré kategória, amit előadunk. Kit altatunk? Komolyan. Kedd reggel nem tudjuk, hogy ki fog kezdeni vasárnap a szintén rom Chargers ellen? Egy olyan mérkőzésen, ami édesmindegy... ? Bohóckodunk itt a 75 százaLockkal. Mindenki tudja, hogy Lock fog kezdeni. Nem maradt más az idényre kérdés, mint hogy valamire is alkalmas ez az angyalarcú kisgyerek vagy sem. MAgánvéleményem szerint amúgy nem. De bárcsak tévednék...
Zalán
édesmindegy??
Black_Adder
Jahhh, nem tudtam, hogy Lock-bőrbe bújt Tebowt csempészi vissza Elway éppen. De én benne vagyok egy ilyen forgatókönyvben. 😊

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Azért ez a Lock kezd vagy sem kommunikációja és önmagában a döntés is kabaré kategória, amit előadunk. Kit altatunk? Komolyan. Kedd reggel nem tudjuk, hogy ki fog kezdeni vasárnap a szintén rom Chargers ellen? Egy olyan mérkőzésen, ami édesmindegy... ? Bohóckodunk itt a 75 százaLockkal. Mindenki tudja, hogy Lock fog kezdeni. Nem maradt más az idényre kérdés, mint hogy valamire is alkalmas ez az angyalarcú kisgyerek vagy sem. MAgánvéleményem szerint amúgy nem. De bárcsak tévednék...
Zalán
édesmindegy??

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Azért ez a Lock kezd vagy sem kommunikációja és önmagában a döntés is kabaré kategória, amit előadunk. Kit altatunk? Komolyan. Kedd reggel nem tudjuk, hogy ki fog kezdeni vasárnap a szintén rom Chargers ellen? Egy olyan mérkőzésen, ami édesmindegy... ? Bohóckodunk itt a 75 százaLockkal. Mindenki tudja, hogy Lock fog kezdeni. Nem maradt más az idényre kérdés, mint hogy valamire is alkalmas ez az angyalarcú kisgyerek vagy sem. Magánvéleményem szerint amúgy nem. De bárcsak tévednék...

Szerkesztette: Zalán

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
nem kéne kockáztatni!
Mi van, ha rosszabb lesz, mint Allen és nem 17 hanem 27 ponttal kapunk ki
Black_Adder
Erről csak egy szó jutott eszembe:

több mint 6 éve
nem kéne kockáztatni!
Mi van, ha rosszabb lesz, mint Allen és nem 17 hanem 27 ponttal kapunk ki

több mint 6 éve

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Szerintem Elway megint előhozza az egoját és nem fog QB-t hozni az első körben. Vagy ha igen, nem egy mobilis törpét, hanem egy colos zseb QB-t, hogy megveressék a retardált Bolles féle mezőgazdasági élőállatok 😊
FLZOLI
Szerintem Keenum és Flacco után esélytelen, hogy még egy ilyen veterán felújítás mellett tegye le a voksát. Amúgy az utóbbi években a draftokon már nem ezeket a klasszik magas zseb qb-kat figyelgette, sőt, akiket nagyon toltak azokra rá sem hederített. Lock sem klasszik Elway típus, mint pl Lynch volt, vagy most Flacco. Szeret futkorászni, és bár erős karja van, de inkább a Wilson-féle corner-passzokat szereti dobálni.
több mint 6 éve
Lockkal mi a helyzet? Nem úgy volt, hogy ő kezd már múlt hétvégén? Még mindig sérült? Kedveltem a Mizzouban.
Al
Hát az első verzió az volt, hogy a héten a Chargers ellen már ő kezd. Aztán volt olyan pletyka, hogy csak az utolsó két meccsen játszik, a legújabb fejlemény meg ma derül ki. Vagy vasárnap már kezd, vagy egyáltalán nem lép idén pályára.
roberto23
Úgy volt, hogy a Lions ellen kezd week 16-on
Aztán úgy volt, hogy egyáltalán nem fontos hogy idén játsszon
Most épp úgy van, hogy vagy kezd vagy csere vagy marad egyelőre IRen

Viszont most már a csapat is úgy kommunikálja hogy egészséges
Black_Adder
Köszi a pontosítást!

Lehet akkor a saját vagyaimra hittem azt, hogy Denverbol jött infó 😀

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 6 éve
Lockkal mi a helyzet? Nem úgy volt, hogy ő kezd már múlt hétvégén? Még mindig sérült? Kedveltem a Mizzouban.
Al
Hát az első verzió az volt, hogy a héten a Chargers ellen már ő kezd. Aztán volt olyan pletyka, hogy csak az utolsó két meccsen játszik, a legújabb fejlemény meg ma derül ki. Vagy vasárnap már kezd, vagy egyáltalán nem lép idén pályára.
roberto23
Úgy volt, hogy a Lions ellen kezd week 16-on
Aztán úgy volt, hogy egyáltalán nem fontos hogy idén játsszon
Most épp úgy van, hogy vagy kezd vagy csere vagy marad egyelőre IRen

Viszont most már a csapat is úgy kommunikálja hogy egészséges

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 012 — The Mathematician
A Redskins úgy hírlik, hogy mindegy lesz. Lions, Giants, Falcons, Jets, Cardinals még biztos nyer meccset/meccseket, és nekik sem QB kell. Szóval ha úgy vesszük, csak egy 'kretén' Dolphins/Bengals döntés kell, hogy Tuát vagy Burrow-t megkaphassunk - ha nem jön a részünkről a szezon végéig hirtelen 2-3 meglepő győzelem. A Chargers, Bears, Bucs triót felettünk kéne tartani, ha Lock nem válik be.
Cruyffista
Tua-t a sérülése után én nem választanám. A lényeg hogy épüljön fel neki szerintem... Helyében red shirt-ölnék college-on mert még csak junior
Heisman Trophy
Én pont azt olvastam sok helyen, hogy ez a csipősérülés nem kéne, hogy befolyással legyen az értékére, mert viszonylag kényelmesen fel lehet belőle épülni, nem a karja vagy a sebessége kopott meg. Btw, Chubbot például térdproblémákkal húztuk ki, ez is hasonlóan no brainer lenne ha úgy alakul.
Cruyffista
önmagában a csípősérülés nem gond
a gond az h kicsit sok az összes sérülés száma elvileg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Al
roberto23
Kíváncsian várom. Drukkolok neki, hogy megvesse a lábát az NFL-ben. Szerintem fényévekkel jobb, mint a legutóbbi Mizzou irányító (Gabbert) volt. Mondjuk őt már a Mizzouban is rüheltem, nem is értettem mit keres az NFL-ben.
Al
Hát még mi hogy drukkolunk neki, hogy ő végre ne legyen bust 😀

több mint 6 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 601
Al
roberto23
Kíváncsian várom. Drukkolok neki, hogy megvesse a lábát az NFL-ben. Szerintem fényévekkel jobb, mint a legutóbbi Mizzou irányító (Gabbert) volt. Mondjuk őt már a Mizzouban is rüheltem, nem is értettem mit keres az NFL-ben.
több mint 6 éve
Al