Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Na végre. Jó srác Wadman, de nagyon nem bánom, hogy végre hoztunk egy jó puntert.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Úgy néz ki végre lesz egy jó punterünk, Sam Martin 3 év, 7,05 millió.
több mint 5 éve
BTW, nem feltétlen értem ezt a pesszimizmust Callahan kapcsán. Azt meg feltétlen hogy a leigazolása miatt Elway miért van elhordva. Jawuan miatt még oké, bepróbáltunk egy porcelán embert, van ilyen, de Bryce tudtommal korábban nem volt ügyeletes sérültlistás, és szinte mindenki szerint jó igazolás volt tavaly(KJ mellett). Igen, elég furcsán volt ez a tavalyi helyzete lekommunikálva, maga a sérülés állapota is, csak én nem érzem azt hogy teljesen le kéne mondanunk róla. Vagy esetleg lemaradtam valamilyen cikkről, ami azt taglalja, hogy valami végzetes karrierbefolyásoló betegsége van?Konkrétan IRen fejezte be Chicagoi pályafutását. Egyébként előtte se játszott 16 meccset egy szezonban egyszer sem, 16ban 17ben szerintem sérülés miatt kellett kihagynia, de ennek msot nem néztem utána.
esanders10
Egyébként miért kéne egy másodpercre is remélnem tőle valamit, amikor egy percet nem játszott, de hosszú fordulókon keresztül foglalta a helyet valaki arra érdemesebb elől.
Ha nálunk mindenki tudja kire van szükség, kire lehet számtani, akkor miért a 7 győzelemért küzdünk? Igen Fangio nagyon érti, azért kezdtük Yiadommal, Jewellel és Gotsisszal a szezont 5 PS meccs után. Alexander Johnson és Purcell meg szurkolt a lelátón Bausby meg melegítette a padot
Callahan nem a betegség, csak egy tünet. Főleg Jamesszel és Flaccoval együtt, utóbbin csakis az FO miatt bukunk 13 milliót. Egy CB1 árát... Ezek amúgy senkit nem érdekelnének, ha nem újabb losing season után lennénk túl. Akkor ez pech lenne, így meg, "már megint mit csinált az FO". Őszintén, inkább pech, de ettől még majd elhiszem hogy játszik, ha a pályán lesz, most az se elég, ha a gameday aktív keretbe kerül, onnan még nagyon sok dolog történhet, meghúzza magát bemelegítés közben, kimegy a bokája a lépcsőn, stb, stb...
Egyébként nem pesszimista vagyok, hanem realista. Most úgy 6-10 és 7-9 között bármi lehet jövőre. Egy nagyon kisiklott szezonnal 4-12, az a pesszimista, ha minden összejön, ellenfelek formája, sérülések elkerülése (lol), akár egy 8-8 is kicsúszhat. De az már elég naiv álmodozás
Ha optimista akarsz maradni, akkor az elmúlt 2 draftclassba vesd a hitedet. Azok se annyira tökéletesek mint sokan gondolják (Lindsay nem draftpick), de azért bőven van ott akiből a jövő sztárjai lehetnének. Callahanben bízni nem tűnik túl megtérülőnek, de ha valahogy mégis pályára kerülne (nem fog), akkor sokkal jobb lenne mint Yiadom, by default. Aztán lehet megint várunk novemberig az IRre rakásával, hadd reménykedjenek az optimisták addig is.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Nem a kételkedésről, hanem a pesszimizmusról volt szó.BTW, nem feltétlen értem ezt a pesszimizmust Callahan kapcsán. Azt meg feltétlen hogy a leigazolása miatt Elway miért van elhordva. Jawuan miatt még oké, bepróbáltunk egy porcelán embert, van ilyen, de Bryce tudtommal korábban nem volt ügyeletes sérültlistás, és szinte mindenki szerint jó igazolás volt tavaly(KJ mellett). Igen, elég furcsán volt ez a tavalyi helyzete lekommunikálva, maga a sérülés állapota is, csak én nem érzem azt hogy teljesen le kéne mondanunk róla. Vagy esetleg lemaradtam valamilyen cikkről, ami azt taglalja, hogy valami végzetes karrierbefolyásoló betegsége van?Hogy adnék olyannak bizalmat,aki még egy percet sem játszott Bronco-ként?
esanders10
Szerintem meg éppen alap,hogy kételkedünk benne,mert éppen az van hogy még nem erősített meg minket az ellenkezőjéről.
Lehet hogy valamikor,valahol jó cornerback volt,de itt még nem csinált semmit.Sőt,kihagyott egy teljes évet,ami pedig szintén nem abban erősít meg hogy erősítés lenne/lesz.
Úgyhogy engedelmeddel,én továbbra is kételkedem benne,mindaddig amíg egyáltalán pályára nem lép.
Én fogok a legjobban örülni,ha sikerül neki játékával megcáfolni a kételyeim.
Foresz
Optimistán is lehet ketelkelkedni....
több mint 5 éve
a szurkolók dolga kételkedni, az edzőké meg dönteni hogy bíznak-e benne vagy sem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
BTW, nem feltétlen értem ezt a pesszimizmust Callahan kapcsán. Azt meg feltétlen hogy a leigazolása miatt Elway miért van elhordva. Jawuan miatt még oké, bepróbáltunk egy porcelán embert, van ilyen, de Bryce tudtommal korábban nem volt ügyeletes sérültlistás, és szinte mindenki szerint jó igazolás volt tavaly(KJ mellett). Igen, elég furcsán volt ez a tavalyi helyzete lekommunikálva, maga a sérülés állapota is, csak én nem érzem azt hogy teljesen le kéne mondanunk róla. Vagy esetleg lemaradtam valamilyen cikkről, ami azt taglalja, hogy valami végzetes karrierbefolyásoló betegsége van?Hogy adnék olyannak bizalmat,aki még egy percet sem játszott Bronco-ként?
esanders10
Szerintem meg éppen alap,hogy kételkedünk benne,mert éppen az van hogy még nem erősített meg minket az ellenkezőjéről.
Lehet hogy valamikor,valahol jó cornerback volt,de itt még nem csinált semmit.Sőt,kihagyott egy teljes évet,ami pedig szintén nem abban erősít meg hogy erősítés lenne/lesz.
Úgyhogy engedelmeddel,én továbbra is kételkedem benne,mindaddig amíg egyáltalán pályára nem lép.
Én fogok a legjobban örülni,ha sikerül neki játékával megcáfolni a kételyeim.
több mint 5 éve
BTW, nem feltétlen értem ezt a pesszimizmust Callahan kapcsán. Azt meg feltétlen hogy a leigazolása miatt Elway miért van elhordva. Jawuan miatt még oké, bepróbáltunk egy porcelán embert, van ilyen, de Bryce tudtommal korábban nem volt ügyeletes sérültlistás, és szinte mindenki szerint jó igazolás volt tavaly(KJ mellett). Igen, elég furcsán volt ez a tavalyi helyzete lekommunikálva, maga a sérülés állapota is, csak én nem érzem azt hogy teljesen le kéne mondanunk róla. Vagy esetleg lemaradtam valamilyen cikkről, ami azt taglalja, hogy valami végzetes karrierbefolyásoló betegsége van?Mondjuk ebben lehet valami, hogy más lenne a hozzáállás, ha már a szezon előtt közlik, hogy megsérült és off a szezonra, mint az a huzavona amit egész szezonban nyomtak.
esanders10
Meglátjuk. Fangio Chicagoban sokat kihozott belőle, ha képes lesz játszani nem fogunk olyan szarul állni, mint ahogy tűnik most. Bár én azért egy CB érkezésnek őrültem volna. Abban nem bízok, hogy a 2. napon Elway tálal értelmes CB-t a drafton.
több mint 5 éve
BTW, nem feltétlen értem ezt a pesszimizmust Callahan kapcsán. Azt meg feltétlen hogy a leigazolása miatt Elway miért van elhordva. Jawuan miatt még oké, bepróbáltunk egy porcelán embert, van ilyen, de Bryce tudtommal korábban nem volt ügyeletes sérültlistás, és szinte mindenki szerint jó igazolás volt tavaly(KJ mellett). Igen, elég furcsán volt ez a tavalyi helyzete lekommunikálva, maga a sérülés állapota is, csak én nem érzem azt hogy teljesen le kéne mondanunk róla. Vagy esetleg lemaradtam valamilyen cikkről, ami azt taglalja, hogy valami végzetes karrierbefolyásoló betegsége van?
több mint 5 éve
Én a tízujjas vakon gépelés alap ujjrendjét írtam be. 😊én a konami kódot írtam be 😀asdf jkléupupdowndownleftrightleftrightbaiddqdazé tud! én még nem mondtam le erről a projektrőlAhogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
Zalán
Black_Adder
Negritis
Zalán
ha már jól ismert csítek 😀
Negritis
Lövésem sincs a számítógépes játékokhoz... 😕
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
gondolkoztam hogy melyiket, de a konami ha jól tudom nem mindig örökélet, callahannek meg arra van szüksége.én a konami kódot írtam be 😀asdf jkléupupdowndownleftrightleftrightbaiddqdazé tud! én még nem mondtam le erről a projektrőlAhogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
Zalán
Black_Adder
Negritis
Zalán
Negritis
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
én a konami kódot írtam be 😀asdf jkléupupdowndownleftrightleftrightbaiddqdazé tud! én még nem mondtam le erről a projektrőlAhogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
Zalán
Black_Adder
Negritis
Zalán
több mint 5 éve
asdf jkléupupdowndownleftrightleftrightbaiddqdazé tud! én még nem mondtam le erről a projektrőlAhogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
Zalán
Black_Adder
Negritis
több mint 5 éve
upupdowndownleftrightleftrightbaiddqdazé tud! én még nem mondtam le erről a projektrőlAhogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
Zalán
Black_Adder
több mint 5 éve
iddqdazé tud! én még nem mondtam le erről a projektrőlAhogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
Zalán
több mint 5 éve
Ember...És tényleg, 5 meccsen kezdett is. My bad.
Atocsu itt tolta egész évben, és nem is rosszul. Ahogy jött fel a csapat ő is egyre fickósabb lett. Kifejezetten örülök, hogy a keret tagja marad.
twitter.com/JoRo_NFL/status/1242248278760198145?s=20
Zalán
több mint 5 éve
Jött az egykori 2. körös Chargers LB Jeremiah Attaochu.Ember...
twitter.com/AdamSchefter/status/1242245354843787264
Tavaly a Chiefsnél volt(a Broncos a 3. AFC West csapata már), de keretszűkítéskor kivágták, és nem volt más csapata egész évben.
iktriad
Atocsu itt tolta egész évben, és nem is rosszul. Ahogy jött fel a csapat ő is egyre fickósabb lett. Kifejezetten örülök, hogy a keret tagja marad.
twitter.com/JoRo_NFL/status/1242248278760198145?s=20
több mint 5 éve
(Vissza)jött Jeremiah Attaochu.twitter.com/AdamSchefter/status/1242245354843787264
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Columbo felesége hidden scenes 😀youtu.be/cUcGCz6vet4Ahogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
azé tud! én még nem mondtam le erről a projektről
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Bocs, lemaradt, hogy Denver mezben. 😀youtu.be/cUcGCz6vet4Ahogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
Zalán
több mint 5 éve
youtu.be/cUcGCz6vet4Ahogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
több mint 5 éve
ő Teo barátnőjeAhogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
Gerichill
több mint 5 éve
Ahogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...Pedig én már tűkön ülök, hogy lássam végre egyszer kiről is van szó, létezik-e a csávó, tud-e focizni a pályán. 😀
Black_Adder
több mint 5 éve
Ahogy én olvasom, "csak" garantáltból áttettük playtime incentives. Ez mondjuk nála ekvivalens a paycuttal...
több mint 5 éve
Callahan fizuját kb. 2 millával megvágtuk:in-thinair.com/2020/03/22/bryce-callahan-agrees-to-a-pay-cut/
Paycut for now but Callahan can make money back as playtime incentives are achievable. Broncos get some protection with injured player & cap relief and Callahan gets chance to bounce back in 2020 and salvage career. #9sports https://t.co/dVqO0MsZUT
— Mike Klis (@MikeKlis) March 22, 2020
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Ha mi sem látjuk, nekem jó.. Ha ő az, aki visszaoszt Shurmurnak meg Elwaynek, ennyi belefér a capbe 😊Állítólag Vannett játszott nálunk. Nos, sokan nem látták...Volt egy két kapaszkodós kanyar a garat környékén, a rasztahaja gomboccá formálódott a gyomorban... De most màr minden oké... Épp Vannett-et próbálom most befogadni... Egyelőre a lábszárcsontja keresztben àll a torkomon... 😅😨🙄Jó, hát nem tudom, miért gondoltuk, ha jön egy új karakteres OC, hogy majd a szeretteinket simogatja. Végül is Freemanről Black és magam is úgy nyilatkoztunk itt nem oly rég, hogy nem lesz belőle semmi. Azért ilyen videót Freemanről nem lehet összeállítani valljuk be. A Lindsay/Gordon páros potensebbnek hangzik, mint a Lindsay/Freeman. Freemanért még akár kaphatunk is egy 5-7. kört szerencsés esetben. Szóval Gordont megemésztettem...Rágós volt a csoki, fiú?😂
youtu.be/1192GoEAZC8
Zalán
Fast Willie
Zalán
Fast Willie