Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
A Giants elé kellene bemenni... Ott vár ránk a legjobb focista...mint Lynchnél vagy mint Raynél?
Amúgy... Amióta követem a draftot, sosem mentünk határozottan feljebb, olyan igazán fasza módon vagy épp eszetlenül... 😊 Jó ez utóbbit nem is hiányolom annyira... De talán mégis. Mert egy dolgot azért üzenne, akarunk valami igazán nagyot alkotni. Szóval én a "Csavarjunk fel valakiért és köpjünk bele a többiek levesébe" mellett vagyok... 😊
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
A Giants elé kellene bemenni... Ott vár ránk a legjobb focista... Amúgy... Amióta követem a draftot, sosem mentünk határozottan feljebb, olyan igazán fasza módon vagy épp eszetlenül... 😊 Jó ez utóbbit nem is hiányolom annyira... De talán mégis. Mert egy dolgot azért üzenne, akarunk valami igazán nagyot alkotni. Szóval én a "Csavarjunk fel valakiért és köpjünk bele a többiek levesébe" mellett vagyok... 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Pletyka rovat: állítólag nagyon fel akarunk menni a Browns helyére, hogy a Raiders és a Jets előtt tudjunk húzni.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
Nem szokása az FO-nak visszahozni olyat, aki egyszer már faképnél hagyta Elwayt vagy fordítva.OK, volt az a trade tavaly a 9ers-szel, de más példát hirtelen csak ilyen 1 napos szerződést tudok és hát Dekoda Watson se tartott sokkal tovább, mint 1 nap...
CB-t meg egyáltalán nem is néztünk. Jött Bouye és kiszálltunk a CB piacról, meglepne ha jönne még valaki, bár draft után nem kizárt egyetlen poszt se. De akkor más csapat is észbe kap és megint megnő a kereslet is.
Hogy többet tudnak mint mi az biztos, más kérdés, hogy tavaly mire volt elég az a több tudás. Callahan egészségi állapotának felmérésére pl megkockáztatom, hogy nem...
De biztos tudják biztosra hogy idén biztos hogy egészséges lesz biztosan. Még az is lehet hogy olyan egészséges lesz, mint Butt és annyit is játszik...
Azért remélem Colorado államban a Corona vírus teszteket nem a Broncos orvosi stábja végzi...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Én nem hiszem, hogy Amukamara lesz a megoldás a cb hiányra. El sem kelt eddig, a neve sem tetszik. 😋 Vele is csak többen lennènk. Nekem egyébként van egy olyan érzésem, hogy a csapat többet tud a cb állomànyunkról mint mi. Annyira nem törtük magunkat a gyors trade után senkiért. Szerintem Bausbyban potenciált làtnak, Callahan meg épkézláb a szó szoros értelmében. DT-nek örülnék, nem csak mert mi fiúnk borja. Szerintem van benne még. És a gyenge számait értelmezhetetlen irányítókkal hozta össze. Megnézném Lock-kal és Suttonnal pàrban. Sokba sem kerülne..
több mint 6 éve
DT nagyon szeretne játszani és azt mondta, hogy a Broncos számára nagyon csodálatos lenne és ha Denverben érhetné el a 10K elkapott yardotDe azt is mondta, hogy szeretne még játszani. Nekünk az a cél, hogy Sutton és a várhatóan első körös WR mögött kiderítsük, hogy Hamilton, Patrick és Winfree mennyire jók, lehet e közülük valakivel hosszú távon számolni akár. És ezek csak az elkapók, DT játékperceit a két tight endes formációk növekedése sem segíti. Szerintem még korai, inkább Amukamarának menjen az egy éves contract.
Én örülnék ha pár millióért elhoznánk, tovább mentorkodhatna és az öltözőbe is elfér a rutin
noflyzone
több mint 6 éve
DT nagyon szeretne játszani és azt mondta, hogy a Broncos számára nagyon csodálatos lenne és ha Denverben érhetné el a 10K elkapott yardotÉn örülnék ha pár millióért elhoznánk, tovább mentorkodhatna és az öltözőbe is elfér a rutin
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 6 éve
Csinaltam egy szar “művet” Home officeban, hátha Ruggs hozzánk jöndrive.google.com/file/d/1MLW4n4LlWoqOL2Gp9d2Q0_ej5MQ-GwFq/view?usp=drivesdk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Jeudy jó route runner, tervezett támadások kivitelezéséhez ideális. Ha egy first down kell harmadikra, ő pontosan akkor lesz pontosan ott, ahol lennie kell, és egy Manning, Brady, Brees pontosan odadobná neki a labdát. A mi offensünk nem ilyen lesz imo.én most ott tartok, hogy Jeudyt gondolom a legjobbnak, de meggyőztem magam, hogy mi talán mégis inkább Ruggsszal járnánk jobban. PM mellé egyértelműen Jeudy lenne, de most nem egy tökéletesre csiszolt offenseünk van, egy "szörnnyel" többet árthatunk az ellenfeleknek.ezt a többet árthatunkot hogy érted? Nálam Jeudy, Lamb, Ruggs a sorrend, bár ez nyilván sehol nem számít,..
Fel viszont nem mennék csak ha Okudah vagy Simmons csúszna. Nem fognak. | Nyílván Chase Young is, de ő mégannyira se fog. |
WR-ből és OT-ből van bőven, nem kell picket pazarolni. | (szerintem OTk kb a boardon sincsenek, de még lehet fantáziálni. egyébként nem is baj, egy 7-9es szezon élvezhetőbb pro bowler skill playerekkel, mint pro bowler falemberekkel) |
Black_Adder
Zalán
Ruggs 1v1ben nagyon nehezen levédekezhető. Mint Tyreek Hill, őt se sorolnám a legjobb WRek közé, mégis szanaszét szopatják vele az ellenfeleket. És még ha nem is tudjuk megjátszani, akkor is szét húzza a védelmet. Locknak meg meg van a karra hogy kihasználja.
Amit doki idézett, az nagyon találó, ezért is szóltam hozzá. Múlthéten még nem tudtam, hogy Jeudy vagy Ruggs, most inkább Ruggs felé hajlok.
Compact Disc Lamb NFLben szerintem nem fog annyira fickándozni mint Big12-ben, itt védők is lesznek imitt-amott, de igazából csak találgatok. Ha az scoutolja aki anno Suttont is, akkor jöhet bárki, Bárány is.
több mint 6 éve
én most ott tartok, hogy Jeudyt gondolom a legjobbnak, de meggyőztem magam, hogy mi talán mégis inkább Ruggsszal járnánk jobban. PM mellé egyértelműen Jeudy lenne, de most nem egy tökéletesre csiszolt offenseünk van, egy "szörnnyel" többet árthatunk az ellenfeleknek.ezt a többet árthatunkot hogy érted? Nálam Jeudy, Lamb, Ruggs a sorrend, bár ez nyilván sehol nem számít,..
Fel viszont nem mennék csak ha Okudah vagy Simmons csúszna. Nem fognak. | Nyílván Chase Young is, de ő mégannyira se fog. |
WR-ből és OT-ből van bőven, nem kell picket pazarolni. | (szerintem OTk kb a boardon sincsenek, de még lehet fantáziálni. egyébként nem is baj, egy 7-9es szezon élvezhetőbb pro bowler skill playerekkel, mint pro bowler falemberekkel) |
Black_Adder
több mint 6 éve
én most ott tartok, hogy Jeudyt gondolom a legjobbnak, de meggyőztem magam, hogy mi talán mégis inkább Ruggsszal járnánk jobban. PM mellé egyértelműen Jeudy lenne, de most nem egy tökéletesre csiszolt offenseünk van, egy "szörnnyel" többet árthatunk az ellenfeleknek.Fel viszont nem mennék csak ha Okudah vagy Simmons csúszna. Nem fognak. | Nyílván Chase Young is, de ő mégannyira se fog. |
több mint 6 éve
Olvasgattam, nézegettem videókat. Én felmennék Simmonsért a mindegy hanyadik helyre. Nyilván kell egy WR. De Suttont és Fant nagyon adja, és Tim Patrick sem kutya. Suttont is a másodikban szedtük össze, van még lejjebb is jó kezű és eszű WR. Kell falemberke. De igaz, Munchak csináljon jó falembert 3. körböl. CB-t nincs igazán jó, akit elérhetünk. Van egy Simmonsunk és egy idősödő Jacksonunk S-ben. Jackson ráadásul CB-t is játszhat. A kettes számú Simmons viszont egy állat Jolly Joker. A leggyengébb pontunkat ránthatja fel és ellensúlyozhatja. És milyen királyul hangzana már a Simmons-Simmons Factory... Ebben a csoportban hajigál Mahomes. Kell hátra az erő egy évtizedre...Igen, egyet értek, Simmons az akiért megérné felmenni, de sajnos meglepődnék, ha lőtávon belül elérhető lenne (ha úgy alakul h a 8-10 hely környékén ott van, akkor érdemes izzítani a vonalakat).
Zalán
A Ruggsért való felcsere is logikus, amíg nem túl drága (2. kört pl nem adnék érte), de alapvetően Ruggs az a tehetség, aki egy szellősebb classban akár 4-8. hely körül is kimehetne, Jeudy meg pláne. Ezért hajlamosak Jeffersont félreértékelni, pedig 1/15-ön ő egy nagyon szép érték szerintem, csak három ilyen elkapó mellett nem fogja megkapni azt a hype-ot amit a teljesítménye érdemelne.Jeffersonnal egy "baj" van, hogy ő egy slot elkapó (még ha az egyik legjobb route futó is a classban). Nyilván jelenleg klasszissal jobbnak tűnik, mint Hamilton, de abban egyetértek pl.: Allbrightonékkal h nekünk olyan valaki kell, aki szét tudja húzni a pályát, ezért lenne Ruggs a legjobb választás szerinte a három "nagy" közül. Am ők is azt mondják h nem Jeffersonnal van a baj, sőt 15-nél sem lenne "igazi" reach (a 40 yardja is 4.40 vmi volt), csak egyszerűen a mi O# nem ez a kirakós hiányzik a legjobban.
Cruyffista
Azt fenntartom, hogy (egy kisebb letrade mellett) nagyon jó érték lenne, de egy ideális világban Ruggs III jönne.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 6 éve
Olvasgattam, nézegettem videókat. Én felmennék Simmonsért a mindegy hanyadik helyre. Nyilván kell egy WR. De Sutton és Fant nagyon adja, és Tim Patrick sem kutya. Suttont is a másodikban szedtük össze, van még lejjebb is jó kezű és eszű WR. Kell falemberke. De igaz, Munchak csináljon jó falembert 3. körböl. CB nincs igazán jó, akit elérhetünk, és ott nincs ki a létszám. Aztán van egy Simmonsunk és egy idősödő Jacksonunk S-ben. Jackson ráadásul CB-t is játszhat. A kettes számú Simmons viszont egy állat Jolly Joker. Mindenhez is ért. A leggyengébb pontunkat ránthatja fel és ellensúlyozhatja. És milyen királyul hangzana már a Simmons and Simmons és Társai... Ebben a csoportban hajigál Mahomes. Kell hátra az erő egy évtizedre...
Szerkesztette: Zalán
több mint 6 éve
A Ruggsért való felcsere is logikus, amíg nem túl drága (2. kört pl nem adnék érte), de alapvetően Ruggs az a tehetség, aki egy szellősebb classban akár 4-8. hely körül is kimehetne, Jeudy meg pláne. Ezért hajlamosak Jeffersont félreértékelni, pedig 1/15-ön ő egy nagyon szép érték szerintem, csak három ilyen elkapó mellett nem fogja megkapni azt a hype-ot amit a teljesítménye érdemelne.
több mint 6 éve
Ezek a Mimses pletykák várhatóak voltak, de jobban örülnék ha az ő neve hátracsere esetén kerülne szóba, Justin Jefferson a biztosabb és jobb választás 1/15-ön, ha a 3 topWR kimegy.Benjamin Allbright az egyik, ha nem a kedvenc Bronco beat writerem, ők a Mel Kiperes legutolsó mockkal (Jeffersont húztuk nála úgy h Ruggs még elérhető volt) kapcsolatban beszélteka korai WR draftról:
Cruyffista
Ben szerint Ruggs III azért kell ebbe az O#-be mint egy falat kenyér, mert szimplán a jelenlétével megváltoztatná a védelmeket amikkel szembe kell néznünk, sokkal többet lenne egy-az-egyben Sutton és Fant, ezáltal sokkal jobb számokat fognak hozni (arról nem beszélve h ezáltal a box is lazább lenne, ami a futásnak is jót tenne). Emiatt ő felmenne a 10. helyre is, mert akkora impactet vár tőle.

több mint 6 éve
Ezek a Mimses pletykák várhatóak voltak, de jobban örülnék ha az ő neve hátracsere esetén kerülne szóba, Justin Jefferson a biztosabb és jobb választás 1/15-ön, ha a 3 topWR kimegy.Egyiket sem tartom valószínűleg 1/15-ön, később mind2 logikus lenne.
Cruyffista

több mint 6 éve
Ezek a Mimses pletykák várhatóak voltak, de jobban örülnék ha az ő neve hátracsere esetén kerülne szóba, Justin Jefferson a biztosabb és jobb választás 1/15-ön, ha a 3 topWR kimegy.
több mint 6 éve
Aldon swim move-ja olyan volt legjobb éveiben, hogy azt Von Miller is megirigyelné.Na azzal azért óvatosan, azért abban a D-ben eléggé jó dolga volt a derék Aldonnak a nála lényegesen jobb Smith (Justin) mögött, na meg Patrick Willis (és NaVorro Bowman) mellett. Nem mondom, hogy rendszertermék, mert nyilván nem, de azért szerintem Vontól eléggé messze van 😊Ezen nincs is vita, de azért az első két(és fél) szezonjában űrszámokat hozott, akkor és ott elitnek tűnt a posztján, de pl. -emlékeim szerint- neki sose volt meg az a gyors első lépése, ami pl. Vonnál megvolt, ő inkább nyers erőből oldotta meg a dolgokat, ami a Raiderses kalandnál már nem tűnt elegendőnek (a korábbi szinthez képest), mindenesetre veteránminimumért meg lehetett volna versenyeztetni nálunk is.
Wyatt
Általános Doktor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Gondolom neki olyan csapatra van most szüksége, ahol kaphat szerepet úgy is, hogy még rozsdás, hogy újra-tanul focizni. Itt Von és Chubb mögött nagyon kevés szerep juthatott volna neki, nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy nem ide írt alá. Túllicitálni pedig nem volt értelme a többi ajánlatot.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Minimális kockázatért persze, elég sok helyen megérhet egy próbát, ha van még benne bármi 😊Na azzal azért óvatosan, azért abban a D-ben eléggé jó dolga volt a derék Aldonnak a nála lényegesen jobb Smith (Justin) mögött, na meg Patrick Willis (és NaVorro Bowman) mellett. Nem mondom, hogy rendszertermék, mert nyilván nem, de azért szerintem Vontól eléggé messze van 😊Ezen nincs is vita, de azért az első két(és fél) szezonjában űrszámokat hozott, akkor és ott elitnek tűnt a posztján, de pl. -emlékeim szerint- neki sose volt meg az a gyors első lépése, ami pl. Vonnál megvolt, ő inkább nyers erőből oldotta meg a dolgokat, ami a Raiderses kalandnál már nem tűnt elegendőnek (a korábbi szinthez képest), mindenesetre veteránminimumért meg lehetett volna versenyeztetni nálunk is.
Wyatt
Általános Doktor

több mint 6 éve
Na azzal azért óvatosan, azért abban a D-ben eléggé jó dolga volt a derék Aldonnak a nála lényegesen jobb Smith (Justin) mögött, na meg Patrick Willis (és NaVorro Bowman) mellett. Nem mondom, hogy rendszertermék, mert nyilván nem, de azért szerintem Vontól eléggé messze van 😊Ezen nincs is vita, de azért az első két(és fél) szezonjában űrszámokat hozott, akkor és ott elitnek tűnt a posztján, de pl. -emlékeim szerint- neki sose volt meg az a gyors első lépése, ami pl. Vonnál megvolt, ő inkább nyers erőből oldotta meg a dolgokat, ami a Raiderses kalandnál már nem tűnt elegendőnek (a korábbi szinthez képest), mindenesetre veteránminimumért meg lehetett volna versenyeztetni nálunk is.
Wyatt

több mint 6 éve
Na azzal azért óvatosan, azért abban a D-ben eléggé jó dolga volt a derék Aldonnak a nála lényegesen jobb Smith (Justin) mögött, na meg Patrick Willis (és NaVorro Bowman) mellett. Nem mondom, hogy rendszertermék, mert nyilván nem, de azért szerintem Vontól eléggé messze van 😊

több mint 6 éve
Egy kis érdekesség:Klis szerint "kölcsönös érdeklődés" volt köztünk és Aldon Smith között | aki nem tudná, ő egy Von Miller szintű tehetséggel megáldott edge rusher volt (ugyanazon a drafton ő volt a 7. kiválasztott), csak a fű, meg az egyéb földi bűnök keresztbe törték a karrierjét 5 éve | , de végül nem a mi 1 éves veteránminimumos szerződésünket, hanem a Cowboys szintén 1 éves, de ösztözönzőkkel akár 4 millás szerződését választotta (ha rosteren lesz év végéig akkor 2 M az "alapbére").
Aldon és Von köztudomásul jóban vannak (mondjuk Von kb. mindenkivel jóban van), de engem egy kicsit azért ez meglepett.

több mint 6 éve
Valaki tuti elérhető lesz ezek közül, de attól még a mi FOnk lehet red flagelte pont őt valami miatt, amiről mi (még) nem tudunk.De rícselni várhatóan nem kell majd...
több mint 6 éve
Nézegettem így a mockokat stb, és pont egy olyan helyen vagyunk, ahonnan le tudunk tradelni akár egy OL vagy WR rush esetén, és ha kicsit lejjebb mennék ebben az esetben mit szólnátok CB-nek C.J. Henderson-hoz ? Szerintem is Okudah után ő lehet a legjobb CB, WR-t meg lehet a 2. napon is húzni. Heisman TrophyNekem az a gondom CJ Hendersonnal, hogy bár jó prospectnek tartom, de tipikus esete annak, amikor hiány miatt első körös tehetséget akarnak csinálni egy alapvetően ügyes, de mégiscsak második körös játékosból. Akik jók nekünk 1/15-re: Chase Young, Okudah, Simmons, Jeudy, Lamb, Ruggs, és a 4 OT. Ez 10 játékos, ha idevesszük, hogy 3 QB, 2 DT (meglepetés pickekkel, QB-ért előrecseréléssel nem számolva) potenciálisan ki fog menni előttünk, akkor egy játékos biztos hogy lecsúszik, és szinte tényleg mindegy kis túlzással, hogy ki, mert az ott már egy jó érték.
Persze járhatunk úgy is, hogy mind a 10 játékos kimegy, és Kinlaw vagy Derrick Brown marad nekünk. Ez esetben én is gondolkodnék hátracserében, de minimum 1+2. körért adnám fel ezt a helyet. Justin Jefferson (WR) és Austin Jackson (OT) lenne az első és másodikban körben megcélzott játékosom, ha az idei draftra jön még egy második körös pick, akkor pedig még egy CB-t. De hátra csere esetén Henderson első körös pickelésével se lenne bajom, de a WR/OT játékosokat az első kör utolsó harmadában is erősebbeknek látom, mint a cornereket.